עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by CrAzY-MaN,

אני צריך מפרט הכי טוב שיש לכם למשחקים עד 3000 שקל רק את המוח(הקופסה) בלי כל שאר הציוד הכי מתקדם שיש עד למחיר שרשמתי לכם ואם יש לכם גם חנויות טובות באיזור המרכז הכוונה תל אביב או רמת גן או פתח תקווה שדרכם אפשר להשיג תמפרט תרשמו לי תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  2. מחפש מפרט למחשב המיועד בעיקר לאופיס, אינטרנט ולמולטימדיה. תקציב הוא כ-2K ללא ציוד הקפי. אין צורך בציוד הקפי. מעוניין במעבד אינטל חזק ואמין שמתאים לצרכים הנ"ל, + זכרון RAM שיגרום למחשב לרוץ ולא להתקע גם אם מפעילים מעט ישומים כבדים. לא מתוכנן OC נכון לעכשיו אך בעתיד כנראה שכן. לוח אם כמה שיותר חדיש. כרטיס מסך שיתן תמונה טובה במולטימדיה למסך 22. לא למשחקים. אם צריך קירור לחלק מיוחד אז אפשר לשים. אני מעוניין לקנות ב- SKYPC. אם אפשר לתת כמה קומבינציות שונות למפרטים אשמח. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  3. בעוד כמה ימים אני משדרג את המחשב (כמעט כמו לקנות מחשב חדש למעשה). התקציב שיש ברשותי הוא 3.3K, היעוד הוא משחקים ולא מתוכנן OC חשבתי לקנות את המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/view/77/ רק בלי כל מה שמסביב כמובן האם כדאי לי לדעתכם לקנות את המפרט הנ"ל למשחקים? או שעדיף בכלל ללכת על מעבד אינטל כמו E6600 ולהוריד בכרטיס מסך (בהנחה שהמטרה של המחשב היא משחקים)? כמה הערות ושאלות: יש לי מסך CRT 17" ואני לא משחק על רזולוציות גבוהות, האם משחקים כמו SUPREME COMMANDER, CNC 3, BF 2142 יעבדו לי טוב על רזולוציה של 1024x768 ועל הגדרות גבוהות? האם המפרט הנ"ל מסוגל להחזיק ויסטה? (לא שאני מתכוון להתקין בינתיים, אולי בהמשך) האם לוח האם ALBATRON K8-SLI AM2 נחשב ללוח טוב? האם הקטע של הENER…

• 9 תגובות
    • 533 צפיות
  4. הציעו לי בKSP את המפרט הבא: core 2 duo e6300 1050 מחיר: Gigabyte 945p 515 מחיר: 2x1G kingston ddr II 667 810 מחיר: sapphire x1950 pro 256 mb ddrIII 1025מחיר: 250GB WD 7200 rpm 345 מחיר: צורב LG 185 מחיר: מארז: chieftec mesh silver silver black no psu 340 ספק: hec 500 td -tf 500w 2x8cm fan 24 pin 270 סהכ: 4550 שח מה דעתכם? האם המאוור מספיק טוב? האם המארז מספיק טוב? הבנתי שהמארז הזה מגיע עם מאורר אחד של 80 ואחד של 90 .האם זה מספיק ?האם כדאי לשדרג ל120? איזה סוג? אני רוצה אפילו לרדת קצת במחיר לטווח של 4000-4300 , האם אפשר לשנות משהו במארז או במאוורר? אני מתכוון לקנות בKSP אז בבקשה בתשובותיכם התיחסו למוצרים שנמכרים שם. אה...שכחתי לציין שאני לא מתכוון להתקין ויסטה אז לפי מה שה…

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  5. Started by Editor Online,

שלום אני מחפש מחשב לשימוש ביתי אינטרנט + אפשרות להתקין עליו בהמשך תוכנת עריכה של סאונד + וידיאו. תוכהת עריכה avid וסאונד protools לאלן מפרט שבניתי ישמח לקבל דעות בנושא גמיש במפרט אבל במחיר לא יכול לעבור את 5K לוח אם Topsfield מתוצרת Intel ב Intel P43 F מעבד (Intel® Core2 QUAD Q9400 (in original box 2.66Ghz 1333Mhz Quad Core LGA 775 6Mb cache מאוורר וצלעות קירור אינטליים וכן בקרת מהירות מאוורר ובקרת טמפרטורה מארז ATX Full Midi Tower מקצועי דגם: 6AG6, ספק כוח ייעודי 450W כולל מאורר 12 ס"מ זיכרון Hynix 4Gb DDR2 800Mhz דיסק קשיח Hitachi / Seagate SATA2 250Gb 7200rpm צורב DVD LG DVD-RW x22 כרטיס מסך NVIDIA Geforce 9600GT / 1Gb DDR2 / 2xDVI כרטיס קול קריאטיב כרטיס רשת Intel P…

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  6. Started by Bar1234,

תיאור כמות מחיר דגם מעבד 1 950 ¤ AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX לוח אם 1 695 ¤ DFI NF4 ULTRA INFINITY זכרונות 1 730 ¤ G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL הארד דיסק 1 535 ¤ WD 160GB 7200RPM 8MB SATA2 כרטיס מסך 1 1500 ¤ SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL צורב די וי די 1 290 ¤ NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK כונן דיסקטים 1 70 ¤ כונן דיסקטים שחור מארז 1 495 ¤ COMPUCASE CI-6A21 BLACK 400W מסך 1 1750 ¤ SAMSUNG 730B 8MS מקלדת + עכבר 1 140 ¤ סט מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי מיקרוסופט רמקולים 1 420 ¤ Altec Lansing ATP3 סה"כ: ¤ 7575 מה אתם אומרים? צריך להוסיף לכרטיס מסך קירור? (אני פותח לו צינורות עיבוד ועושה לו OC)…

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  7. Started by enzo,

לאינטרנט...תוכנות....מוזיקה.....ואולי קצת משחקים, ללא ציוד היקפי. את המארז, הדיסק הקשיח והספק אני משאיר. האם כדאי להשאיר עוד משהו? הרכישה תתבצע באיזור חיפה, לא מזמין באינטרנט. אז מה ההצעות?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  8. לחבר שלי נשרף החמשב הישן.. השימושים שלו זה עבודה משרדית נטו בלי משחקים.. חשוב אבל שיהיה טוב לאובר קלוק בשביל להפיק מקסימום ביצועים.. הוא צריך מחשב שיחזיק לו להרבה זמן , ושיריץ ויסטה.. המפרט יבנה רק מ ksp לא מאף חנות אחרת כי זה קרוב לו לבית.. מה אתם אומרים על המפרט שבניתי : (לא צריך צורב די וי די וכונן דיסקטים את זה כבר יש לו): מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Pentium E2200, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore, Life Time Warranty 1 380 380 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE - 3 Years Warranty כמות מחיר סה"כ P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E 1 430 430 זכרונות‏ DDR II 800Mhz - Life Time Warranty כמות מחיר סה"כ 1GB OCZ Vista Performance Platinum XT…

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  9. 1. תקציב: 8000 ש"ח. 2. המחשב ישמש לעבודה משרדית, לתכנות ולמשחקים כמו GTA IV. 3. יש צורך במסך 4. אין צורך בכרטיס מסך. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. לא מתוכנן OC. 8. אין צורך במערכת הפעלה 9. אין עדיפות לחנות. בניתי מפרט, אבל אני אשמח לקבל הצעות נוספות ורעיונות לשיפורים. המחשב לא ישמש בזמן הקרוב למשחקים ולכן המפרט שבניתי לא כולל כרטיס מסך (יש לי אחד ישן שאשתמש בו בינתיים). אני רוצה שיהיה משתלם מבחינת יחס עלות/ביצועים. Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX, יחידות 1 ₪1051 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1162 Intel DP55WB I5 Socket 1156 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪466 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1197 A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 …

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  10. קניתי מחשב עכשיו עדין לא קיבלתי את המחשב ועדין עובדים עליו אני רוצנ לשנות את המיפרט ( חלקים במחשב ) ואולי לאוזיל את המחיר האם זה אפשרי וחוקי ? עדין לא קיבלתי את המחשב הבית ?

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  11. שלום. רציתי לדעת את מה דעתכם על המפרט הבא לשימוש ביתי, בעיקר וורד, אינטרנט, קצת מוזיקה וכו'.. INTEL D.C E2140 ASUS P5GC-MX 120 g WD 1GB DDR2 667MHZ כרטיס מסך מובנה עכבר ומקלדת מולטימדיה מייקרוסופט מסך LG 1953TR 2MS SPEAKERS CREATIVE S330 2+1 DVD LG X18 3120 ש"ח מה אתם אומרים? האם המחיר והמערכת סבירים?

12. Started by Armageddon1,

מחשב מיועד לאינטרנט, עבודה עם אופיס ,משחקים וסרטים . לקוח מ tms.co.il סל קניות - תצוגה מקדימה קטגוריות מוצרים מחיר כמות יצרן Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail ¤1290 1 יצרן A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 ¤288 1 יצרן LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black ¤127 1 יצרן Western Digital 500Gb 16MB AAKS ¤320 1 יצרן Gigabyte GA-EP45-DS3 ¤653 1 יצרן Coolermaster CM 690 Black - In Stock ¤399 1 יצרן Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM ¤833 1 יצרן Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤109 1 יצרן SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk ¤340 1 סה"כ מוצרים: 9 סה"כ: ¤4359 לדעתי זה מפרט טוב .. אבל אני לא יודע אם הכ.מסך הנ"ל יתאים למסך המיועד שאני מתכוון לרכוש - sams…

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  13. Started by DJ BLACK NIGHT,

שלום לכולם ! אני צריך מפרט למחשב ב- 4,000 שיהיה מתאים ל OC המחשב יהיה בעיקר למשחקים, ולעבודות ... מה המחשב הכי טוב שאפשר לקבל במחיר הזה ? תודה לעוזרים !

14. שלום מעבד I5-750 ההתלבטות היא בין P55-USB3 לבין H55-USB3 , שניהם של GIGABYTE. כרטיס מסך GT210 512 של GIGABYTE. 1. הבנתי שהכרטיס לא תומך ב-SLI , האם רלוונטי בכלל לקנות לוח P55 אם הכרטיס לא יתמוך בזה בעתיד? 2. האם הכרטיס ב- H55 מקביל ברמתו ל-GT210 או נחות ממנו? האם לא עדיפה מערכת עם כרטיס עצמאי ?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית - סרטים, אינטרנט, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  16. Started by nirzx,

שלום. קניתי מחשב נייד לפני כשנה בערך asus g73jh. המטען של הוסללה התחיל לעשות לי בעיות, כדי להטעין אני חייב להניח אותו בזווית מסויימת וזה מעצבן.(ככה לשחק איתו עד שהוא מטעין) אני רוצה לקנות מטען חדש. הטכנאי שלי:"זה מטען שונה הוא יקר 400 שקל. ראיתי באיביי מטען לסדרת g73jh ב25 דולר... האם הוא יפעל על המחשב שלי? או שסדרת המחשב לא מספיקה ולכל דגם מטען משלו לדוגמא (g73jh-a1 צריך מטען X, וg73jh-x1 צריך מטען Y) מישהו מכיר חנות בארץ שלא תקח מחיק מופקע על מטען כזה? תודה רבה לכל העוזרים. דרך אגב אחלה מחשב ממש קנייה מעולה.

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  17. אני משתמש באינטרנט בעיקר ותוכנות אני רוצה שיהיה אפשר לשחק בלי תקיעות ושהכל יזרום אני לא איזה גיימר מטורף לא צריך ספק יש לי

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  18. ללא ההארדיסק וללא כרטיס מסך וללא ציוד הקפי איך זה ? E5200 TRAY-335 ש"ח נעשה לו קצת OC מארז כולל ספק 300W CAMPUSE HEC צורב LG -GSAH442N לוח אם: GA-EP31-DS3L כרטיס מסך HD4850 OC EDITION - 550 ש"ח איך:?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  19. Started by עופר זוסמן,

פרסמתי שלשום מודעה שאני מחפש מחשב נייד לעבודה עם מוסיקה ותוכנות כבדות, קיבלתי המלצה למחשב של חברה DELL עם קישור לחנות כלשהי שמוכרת את המוצר ב3400, את אותו מוצר רציתי לקנות אצל הטכנאי משבים שמטפל אצלנו בביתץ במחשבים...והוא אמר שאצלו הוא מוכר את המחשב ב4300 ואמר שלא נראה לו הגוני שמוכרים מחשב כזה במחיר נמוך כל כך ושיש אפשרות שהרכיבים גנובים\מזוייפים וללא האחריות המקורית של חברת DELL עצמה... השאלה שלי היא בעצם האם אני יכול לסמוך על חנות שמוכרת מוצר במחיר זול כל כך ובאחריות לשנה כאשר האחריות המקורית של דל היא שלוש שנים, והאם אני יכול לדעת אם עובדים עליי ואם תכולת המחשב מקורית או מזוייפת ביום הקניה או לאחר שהמחשב כבר אצלי.. תודה מראש.

20. Started by dimor,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב לצרכי אינטרנט, צפייה בסרטים ושימוש בסקייפ (בעיקר וידאו). התקציב שלי הוא עד 1700 ש"ח (מזומן). אני צריך צורב כמובן, וללא ציוד היקפי (יש לי מקלדת, עכבר ורמקולים). אני יודע שהצרכים הם למחשב די חלש אך מצד שני, המחשב צריך להחזיק בסביבות השנתיים שלוש, אז אני לא רוצה שהוא יהיה חלש מדי. יש לי העדפה למעבד של אינטל. אני לא צריך מערכת הפעלה אבל אני כן צריך שירכיבו לי את המחשב. אני אשמח אם תמליצו לי על מפרט מתאים

• 6 תגובות
    • 533 צפיות
  21. Started by moonjib,

אני מחפש אחר מחשב נייד לאחותי. היא מתגוררת בארה"ב, אז היא תצטרך לקנות אותו שם, מאחת מחנויות המחשבים הגדולות (new egg, compusa או חנויות טובות אחרות שאתם יכולים לחשוב עליהן). התקציב הוא כמובן, 700$ אמריקנים. המחשב מיועד לשימושים בסיסים בלבד: גלישה באינטרנט, שיחוח בסקייפ (איתי), בדיקת אימיילים ושאר דברים בסיסיים שאתם יכולים לחשוב עליהם. בתקציב צריכים להכנס גם מצלמת רשת טובה (בכמה שהתקציב יאפשר), ו-headset. אני אשמח לתשובה, כי אין לי ממש מושג במחשבים ניידים. אני מבקש גם שתתחשבו בהיבטים של אחריות ושירות לקוחות טוב. (היא לא אוהבת להתעסק עם תקלות). תודה רבה לכם, איתי.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  22. שלום :hi: בעקבות הנושא הבא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=185793.10 והמפרט הסופי שנמצא בעמוד 2. בקיצור... שמעתי עוד דברים על קונרו ושמעתי שהוא גם אמור להיות משהו טוב טוב ושהוא יוצא בקרוב, עכשיו חשבתי קצת ואמרתי למה לא לחכות ?? אבל כמה זמן לחכות היא השאלה?? בנוסף אם כבר לחכות עד שהוא יצא ואם הוא יעלה הרבה, גם המחירים של פנטיום D ירדו, ואולי שווה לחכות ולקנות את פנטיום D במחיר זול יותר? אני מחפש משהו עד סוף החודש... בנוסף, אם אני יראה שהקונרו לא יצא בקרוב האם כדאי לקחת את הAM2 של AMD ?!? בלי שינוי גדול בתקציב?! תודה שוב לעוזרים

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  23. אני מחפש מפרט עד 2000 ש"ח, ישמש לעבודה באופיס ובאינטרנט, ולמשחקים. האם i3 משתלם במחיר כזה? או שעדיף ללכת בכלל על AMD? תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  24. Started by liran745,

שלום לכולם,אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני רוצה להציג את המפרט שלו בפניכם כדי לדעת מה דעתכם ואם המחיר והמחשב עצמו שווים משהו,קודם כל התקציב שהצבתי לעצמי הוא עד 3 אלף שקל,בגדול כשאני על המחשב אני באינטרנט ומשחק ב 2-3 משחקים גדולים ומדי פעם רואה סרטים המפרט הוא כזה : לוח- 1GB GAP55US3L מעבד- I5 750 2.66 4ג'יגה DDR3 +צורב DVD ומארז 3 שנים אחריות על הכל ללא כרטיס מסך כי כבר יש לי בישן 9600GT וללא זיכרון כי יש לי 500 ג'יגה סך הכל ביקשו ממני 2650 ש"ח ... מה דעתכם על המחיר והמחשב עצמו ? תודה ענקית לעונים

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  25. Started by doder,

רציתי לקבל חוות דעת על מפרט שקיבלתי בחנות, אני ממש לא מבין במחשבים אז אשמח להתיחסות גם לרכיבים וגם למחיר. תודה מראש ! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.