עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Armageddon1,

מחשב מיועד לאינטרנט, עבודה עם אופיס ,משחקים וסרטים . לקוח מ tms.co.il סל קניות - תצוגה מקדימה קטגוריות מוצרים מחיר כמות יצרן Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail ¤1290 1 יצרן A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 ¤288 1 יצרן LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black ¤127 1 יצרן Western Digital 500Gb 16MB AAKS ¤320 1 יצרן Gigabyte GA-EP45-DS3 ¤653 1 יצרן Coolermaster CM 690 Black - In Stock ¤399 1 יצרן Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM ¤833 1 יצרן Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤109 1 יצרן SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk ¤340 1 סה"כ מוצרים: 9 סה"כ: ¤4359 לדעתי זה מפרט טוב .. אבל אני לא יודע אם הכ.מסך הנ"ל יתאים למסך המיועד שאני מתכוון לרכוש - sams…

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  2. Started by DJ BLACK NIGHT,

שלום לכולם ! אני צריך מפרט למחשב ב- 4,000 שיהיה מתאים ל OC המחשב יהיה בעיקר למשחקים, ולעבודות ... מה המחשב הכי טוב שאפשר לקבל במחיר הזה ? תודה לעוזרים !

3. שלום מעבד I5-750 ההתלבטות היא בין P55-USB3 לבין H55-USB3 , שניהם של GIGABYTE. כרטיס מסך GT210 512 של GIGABYTE. 1. הבנתי שהכרטיס לא תומך ב-SLI , האם רלוונטי בכלל לקנות לוח P55 אם הכרטיס לא יתמוך בזה בעתיד? 2. האם הכרטיס ב- H55 מקביל ברמתו ל-GT210 או נחות ממנו? האם לא עדיפה מערכת עם כרטיס עצמאי ?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית - סרטים, אינטרנט, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  5. Started by nirzx,

שלום. קניתי מחשב נייד לפני כשנה בערך asus g73jh. המטען של הוסללה התחיל לעשות לי בעיות, כדי להטעין אני חייב להניח אותו בזווית מסויימת וזה מעצבן.(ככה לשחק איתו עד שהוא מטעין) אני רוצה לקנות מטען חדש. הטכנאי שלי:"זה מטען שונה הוא יקר 400 שקל. ראיתי באיביי מטען לסדרת g73jh ב25 דולר... האם הוא יפעל על המחשב שלי? או שסדרת המחשב לא מספיקה ולכל דגם מטען משלו לדוגמא (g73jh-a1 צריך מטען X, וg73jh-x1 צריך מטען Y) מישהו מכיר חנות בארץ שלא תקח מחיק מופקע על מטען כזה? תודה רבה לכל העוזרים. דרך אגב אחלה מחשב ממש קנייה מעולה.

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  6. אני משתמש באינטרנט בעיקר ותוכנות אני רוצה שיהיה אפשר לשחק בלי תקיעות ושהכל יזרום אני לא איזה גיימר מטורף לא צריך ספק יש לי

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  7. ללא ההארדיסק וללא כרטיס מסך וללא ציוד הקפי איך זה ? E5200 TRAY-335 ש"ח נעשה לו קצת OC מארז כולל ספק 300W CAMPUSE HEC צורב LG -GSAH442N לוח אם: GA-EP31-DS3L כרטיס מסך HD4850 OC EDITION - 550 ש"ח איך:?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  8. Started by עופר זוסמן,

פרסמתי שלשום מודעה שאני מחפש מחשב נייד לעבודה עם מוסיקה ותוכנות כבדות, קיבלתי המלצה למחשב של חברה DELL עם קישור לחנות כלשהי שמוכרת את המוצר ב3400, את אותו מוצר רציתי לקנות אצל הטכנאי משבים שמטפל אצלנו בביתץ במחשבים...והוא אמר שאצלו הוא מוכר את המחשב ב4300 ואמר שלא נראה לו הגוני שמוכרים מחשב כזה במחיר נמוך כל כך ושיש אפשרות שהרכיבים גנובים\מזוייפים וללא האחריות המקורית של חברת DELL עצמה... השאלה שלי היא בעצם האם אני יכול לסמוך על חנות שמוכרת מוצר במחיר זול כל כך ובאחריות לשנה כאשר האחריות המקורית של דל היא שלוש שנים, והאם אני יכול לדעת אם עובדים עליי ואם תכולת המחשב מקורית או מזוייפת ביום הקניה או לאחר שהמחשב כבר אצלי.. תודה מראש.

9. Started by dimor,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב לצרכי אינטרנט, צפייה בסרטים ושימוש בסקייפ (בעיקר וידאו). התקציב שלי הוא עד 1700 ש"ח (מזומן). אני צריך צורב כמובן, וללא ציוד היקפי (יש לי מקלדת, עכבר ורמקולים). אני יודע שהצרכים הם למחשב די חלש אך מצד שני, המחשב צריך להחזיק בסביבות השנתיים שלוש, אז אני לא רוצה שהוא יהיה חלש מדי. יש לי העדפה למעבד של אינטל. אני לא צריך מערכת הפעלה אבל אני כן צריך שירכיבו לי את המחשב. אני אשמח אם תמליצו לי על מפרט מתאים

• 6 תגובות
    • 533 צפיות
  10. Started by moonjib,

אני מחפש אחר מחשב נייד לאחותי. היא מתגוררת בארה"ב, אז היא תצטרך לקנות אותו שם, מאחת מחנויות המחשבים הגדולות (new egg, compusa או חנויות טובות אחרות שאתם יכולים לחשוב עליהן). התקציב הוא כמובן, 700$ אמריקנים. המחשב מיועד לשימושים בסיסים בלבד: גלישה באינטרנט, שיחוח בסקייפ (איתי), בדיקת אימיילים ושאר דברים בסיסיים שאתם יכולים לחשוב עליהם. בתקציב צריכים להכנס גם מצלמת רשת טובה (בכמה שהתקציב יאפשר), ו-headset. אני אשמח לתשובה, כי אין לי ממש מושג במחשבים ניידים. אני מבקש גם שתתחשבו בהיבטים של אחריות ושירות לקוחות טוב. (היא לא אוהבת להתעסק עם תקלות). תודה רבה לכם, איתי.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  11. שלום :hi: בעקבות הנושא הבא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=185793.10 והמפרט הסופי שנמצא בעמוד 2. בקיצור... שמעתי עוד דברים על קונרו ושמעתי שהוא גם אמור להיות משהו טוב טוב ושהוא יוצא בקרוב, עכשיו חשבתי קצת ואמרתי למה לא לחכות ?? אבל כמה זמן לחכות היא השאלה?? בנוסף אם כבר לחכות עד שהוא יצא ואם הוא יעלה הרבה, גם המחירים של פנטיום D ירדו, ואולי שווה לחכות ולקנות את פנטיום D במחיר זול יותר? אני מחפש משהו עד סוף החודש... בנוסף, אם אני יראה שהקונרו לא יצא בקרוב האם כדאי לקחת את הAM2 של AMD ?!? בלי שינוי גדול בתקציב?! תודה שוב לעוזרים

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  12. אני מחפש מפרט עד 2000 ש"ח, ישמש לעבודה באופיס ובאינטרנט, ולמשחקים. האם i3 משתלם במחיר כזה? או שעדיף ללכת בכלל על AMD? תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  13. Started by liran745,

שלום לכולם,אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני רוצה להציג את המפרט שלו בפניכם כדי לדעת מה דעתכם ואם המחיר והמחשב עצמו שווים משהו,קודם כל התקציב שהצבתי לעצמי הוא עד 3 אלף שקל,בגדול כשאני על המחשב אני באינטרנט ומשחק ב 2-3 משחקים גדולים ומדי פעם רואה סרטים המפרט הוא כזה : לוח- 1GB GAP55US3L מעבד- I5 750 2.66 4ג'יגה DDR3 +צורב DVD ומארז 3 שנים אחריות על הכל ללא כרטיס מסך כי כבר יש לי בישן 9600GT וללא זיכרון כי יש לי 500 ג'יגה סך הכל ביקשו ממני 2650 ש"ח ... מה דעתכם על המחיר והמחשב עצמו ? תודה ענקית לעונים

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  14. Started by doder,

רציתי לקבל חוות דעת על מפרט שקיבלתי בחנות, אני ממש לא מבין במחשבים אז אשמח להתיחסות גם לרכיבים וגם למחיר. תודה מראש ! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  15. Started by oferl31,

היי אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון . אשמח להפניה אם לא . אני מעוניין בנייד עם ערכות השבבים החדשות של 780G 780V , AMD-ATI כמו אלה שבמאמר הזה : http://hwzone.co.il/articles/780_cebit/ יש כבר כאלה ? תודה .

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  16. Started by zglazer,

האם יוכל לתמוך במשחקים קלים עד איזו רמה? תכונות עיקריות: לוח אם דגם: M.B. Foxconn 6627MA-RS2H סוג ציפסט: sis מהירות FSB: 1066MHz כ.מסך משולב: Graphics Flexible Integrated כ. קול משולב: 6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: ארבע יציאות 2 יציאות PCI יציאת PCI Express 8 יציאת USB 2.0 תמיכה ב- Hyper-Threading תמיכה בדיסקים S.ATA תמיכה בדיסקים S.ATA 2 מעבד סוג מעבד: Intel Pentium E-Dual Core דגם מעבד: E2160 מהירות מעבד: 1.8GHz מהירות FSB: 800MHz זכרון מטמון cache: 1MB אחריות: כל החיים זכרון נפח: 512MB סוג זכרון: DDR2 מהירות: 667MHz דיסק קשיח טכנולוגיה: S.ATA 2 נפח איחסון: 160GB מהירות: 7200RPM זכרון מטמון cache: 8MB אחריות: שלוש שנים כונן שם יצרן כונן תקליט…

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  17. שלום לכולם ו- ל DR.Noob ע"פי הצעתך המצ"ב -------------------------------------------------------------------------------- כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box 855 ש"ח 1 Gainward GeForce 6600 256MB PCI-e 575 ש"ח 1 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 599 ש"ח 2 Samsung 512MB DDR2 533 Original 620 ש"ח 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 150 ש"ח 1 HEC 400TRT 20/24PIN 295 ש"ח סה"כ 3,094 ש"ח pandas.co.il מעבד כפול ליבה\ לוח מתאים עם צ'יפסט של אינטל של יצרן טוב\ 1GB זכרון DDR2 בדואל צ'אנל\ קירור מצויין ושקט למעבד, שייתן לך שקט וישמור על המעבד בטמפ' נמוכות יותר מהקירור המקורי\ כרטיס מסך בחיב…

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  18. שלום לכולם, השימוש ללאפטופ הוא ביתי/משרדי, קרי סרטים, מעבד תמלילים ואינטרנט. אני מעוניינת לרכוש לאפטופ (מעל 15 אינץ') עם מסך מגע - אך אלו לא מגיעים עם RPM גבוה מ-5400. האם להתפשר על ה-RPM? תודה

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  19. שלום חברים , אני רוצה לקנות מחשב חדש וזקוק לעזרה במפרט. התקציב שלי הוא 2500-3000 ש"ח. המחשב הוא בעיקר לעבודה באינטרנט ואופיס , ואני זקוק גם למסך 23". רב תודות.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  20. טוב אז ככה, עקב מוות קליני של המחשב הקודם שלי אני רוצה לקנות מחשב חדש, מפרט שיתאים לכל המשחקים החדשים שיש היום( call of duty modern warfare החדש וכו .. ), לא רק למשחקים הטובים שיש היום אלה גם למשחקים שיצאו בכמה שנים הקרובות, זאת אומרת לא אומרת שיהיה בדיוק טוב למשחקים שיש היום אלה גם לעתיד. מבחינת תקציב לא קבעתי לי משהו ספציפי, אבל דיי נמוך ועדיף כמה שפחות. מסך, מקלדת, עכבר , רמקולים, אוזניות - הכל יש לי, כל הציוד ההיקפי. מבחינת מפרט אני לא רואה סיבה לקנות דברים שכבר יש לי ככה שמה שיש לי זה כרטיס קול דיי טוב לא זוכר את הדגם והחברה. כרטיס טלויזיה בלי קשר יש לי גם ויורכב על המחשב החדש כרטיס של pinnacle צורב LG 52X32X52 כרטיס רשת כל אלה יש לי ככה שאני לא רואה סיבה לקנות למשל…

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  21. Started by segevgabay,

כנראה אני אלך על המארז הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2172 ולוח אם אני לא צריך כי יש לי. הלוח תומך AMD אז מעבדי AMD בבקשה. רוצה שהמחשב יריץ כמה שיותר טוב ומהר וינדוס ויסטה + סרטי HD. תודה מראאש

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  22. שבוע טוב , בחודש הבא אני נוסע לארצות הברית ולרשותו תקציב כפי שצוין בנושא חבר המליץ לי על asus g74sx חשובה לי איכות הגרפיקה וביצועים ברמה גבוהה משמש גם לעריכת תמונות תודה רבה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  23. צריך את חוות דעתכם בקשר למפרט הבא. הוא ישמש לאינטרנט, תוכנות מסרים מידיים ועבודות בי"ס. אולי מדי פעם, משחק קליל. גבול עליון, 3.6K, כולל מסך, רמקולים וצורב DVD. אין צורך בציוד היקפי נוסף, או במערכת הפעלה. מעבד Intel Pentium Dual-Core E2140 Box ¤400 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE2140 לוח אם ABIT IL9 Pro ¤390 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IL9P כונן קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB ¤284 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600JS זיכרון Corsair DDR2 1024MB 667MHz CL5 ¤280 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS1GB667D2 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 7200GS 256MB PCIe ¤303 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32074 צורב LG GSA-H44N X18 DVD ¤184 http://skypc.co.il…

24. המחשב אמור להחליף את הנייד שלי שהוא בן 6 לפחות של קומפקט. תכונות עיקריות . 1. מחשב שקט עם מערכת קירור שקטה. 2. מחשב אמין - אמור לעבוד ללא הפסקה ונפילות אני בעיקרון כמעט ולא מכבה אותו. 3. מקלדת איכותית עם יציאת USB 4 4 גיגה זיכרון 800 מגה הרץ. 5. אופציה לעבודה עם 2 מסכים במקביל (מסחר בבורסה) 6. אין צורך בעכבר יש לי עכבר איכותי של מיקרוסופט. 7. המחשב ישמש לעריכת סרטים קלה לליוטיוב לא משהו רציני. 8 עריכת תמונות עם GIMP 9. רצוי גם מארז איכותי. כמו כן אשמחל קבל המלצה למסך 22 אינץ בתקציב של כ 1500 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  25. אממ אז ככה... אני רואה יותר סרטים ושומע שירים...ולפעמים משחק במשחקים... אני רוצה מפרט עד 2500 שקל...שהמחשב יהיה חזק ועמיד...ושלא יתחמם מהר עכשיו כוננים קשיחים יש לי מהמחשב הישן אז אין צורך להכניס למפרט אותם תודה רבה לכל העוזרים !!

• 6 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.