עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Dvirus89,

שלום לכם, 1. תקציב :אני מעוניין לקנות מחשב ב4000-6000 לא כולל מסך! 2. מטרות: מחשב למשחקים בינוניים-כבדים, מסמכים, מולטימדיה. 3. ציוד היקפי: אני צריך מקלדת, עכבר לייזר [אלחוטי/חוטי: לא עקרוני], רמקולים, אין צורך במסך! 4. דברים שאני לא צריך: כרטיס קול איכותי, [אין צורך במדפסת.] 5. העדפה לחברה: אין! 6. קירור שיהיה ברמה סבירה, לא משהו מיוחד לאוברקלוק. 7.מערכת הפעלה: אין לי צורך, רכשתי בעבר ואני אשתמש בה למחשב זה. 8. צרכים מיוחדים: לא. 9. שקט: רצוי. חשיבות בינונית אם יש השפעה גבוהה על מחיר. 10. OC: לא. 11.משחקים: לא משהו ספציפי.[חדישים ככל ההאפשר, וגם שהמשחקים שיצאו חדשים ירוצו ברמה טובה] רזולוזציה גבוהה ככל האפשר בתקציב. תודה רבה לכל העוזרים.!

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  2. Started by dorian13,

אני צריך את דעתכם על מפרט שהרכבתי, אם הוא מתאים, אם יש המלצות לשינוי חלק כזה או אחר וכו'. לוח אם - ASUS P5QL-E מעבד- intel pentium dual-core E6300 BOX כרטיס מסך - Gainward Geforce 9600GT 512MB DDR3 ספק כח - seasonic ss400ES 400W זיכרון 2G יש לי ודיסק קשיח 320G של westren digital גם. אין גם צורך בציוד היקפי. המחשב מיועד קצת לעבודות גרפיקה (פוטושופ) ומשחקים כמו call of duty. בנוסף אני צריך המלצה למארז טוב ושקט. שמתי עין על המארז של antec ה-P182, אז אם יש המלצה על משהו בסגנון רק טיפה יותר זול זה יהיה מצויין. התקציב עד 3000 ש"ח. תודה!

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  3. Started by ל.פ,

היי, אני מחפש מחשב נייד ללימודים לשימושי אופיס ואינטרנט שצריך לענות על כמה דרישות בסיסיות: גודל מסך- 13-14 אינץ' מעבד טוב שמאפשר תפעול מהיר סוללה שמחזיקה זמן רב יחסית (לפחות 6-8 שעות) הארד דיסק- לפחות 250 GB מספר חיבורים לUSB זיכרון- לפחות 2GB ההעדפה כמובן היא לאחת החברות הגדולות (Dell, Asus) ולמחיר נמוך יחסית (סביב 2,500, פחות מ3,000). אם יש משהו מתאים עם רמקולים מובנים וכונן תקליטורים זה בכלל מצוין. אני די אבוד בכל מה שנוגע להבדלים בין הדגמים הקיימים בטווח המחירים הזה ולכן אשמח לכל עזרה באיתור המחשב המתאים ביותר לדרישות הנ"ל. תודה על שיתוף הפעולה!

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  4. Started by bagetrek,

שלום לכולם חבר שלי מעוניין לקנות לפטופ העדפה שלו היא HP בגלל העיצוב ( ככה הוא אומר ) המחשב הוא יותר לסרטים ומוסיקה - הארדיסק גדול יותר ממה שבא בדר"כ ואם יש חברה אחרת ( אפילו טובה יותר ואתם ממליצים ) אני מעוניין לשמוע . שוב פעם התקציב הוא עד 5 אלף שקל ! תודה רבה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  5. שלום, זוהי הצעה למחשב- זקוקה לדעתכם הדחופה. הסכום הוא-2900 ש"ח, יכולה לשנות רכיבים ולחרוג עד 3500 ש"ח. הצרכים שלי הם:תוכנות, מסמכים, המון סרטים (צפייה והורדות), מוסיקה,מעט פוטושופ, אינטרנט, מעט משחקים ("קלילים"), ובעתיד מעוניינת לצרף אליו מערכת מדיה. האם המחשב הנ"ל טוב ומתאים לצרכיי? הייתם משנים משהו (בהתאם לצרכיי)? מארז ATX כולל יציאות קדמיות ואחוריות USB ניתן לרכישה עם כל מארז מכל יצרן מעבד PD 925 3.0Ghz DUAL CORE 64BIT פחות 190 ש"ח DUAL CORE 2.6 זיכוי למעבד 805 רק 50ש"ח DUAL CORE 3.0 4M 935 שידרוג למעבד רק 205ש"ח DUAL CORE 3.4 4M 945 שידרוג למעבד שידרוג למעבד CORE 2 DUO E4300 רק 210ש"ח לוח אם Chipset Intel 945 תוצרת INTEL/ MSI /ASUS ניתן לשדרג ללוח 946 965 ו 9…

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  6. אוקיי, זה בעקרון לחבר. לפי דבריו הוא צריך: לוח אם, מעבד, כ.מסך, מארז, ספק, זיכרון והרד דיסק. המטרה זה לסחוט את זה כמה שיותר למשחקים. נ.ב. אפשרות גם ללא כ.מסך.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  7. שלום לכולם אני סטודנט, אשר רוצה לקנות מחשב חדש. אני לא צריך שום רכיב משלים חוץ מהקופסא של המחשב, את כל השאר כבר יש לי. השימושים שלי הם כל השימושים הסטודנטיאליים הרגילים (אופיס, אינטרנט וכו') אבל גם תוכנות עיבוד תמונה כמו פוטושופ ותוכנות גיאוגרפיות (GIS) אשר מהותן העיקרית הוא הלבשת שכבת מפה אחת על גבי השניה. אני לא משתמש במשחקי מחשב. מצאתי את המיפרט הזה ו"הרכבתי" אותו בעצמי, אבל אני לא יודע האם יש היגיון בבחירת החלקים והאם הם בכלל יכולים לעבוד אחד עם השני ביעילות. יש לציין שאין לי ידע נרחב במחשבים לכן אשמח לשמוע את תגובותיכם. בתודה מראש א.א. המפרט תאור מחיר מארז מארז ATX מפואר + כסוף + USBx2 149 לוח אם ELITE 661FX …

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  8. Started by Bentel,

בס"ד שלום לכולם לפני הכניסה לשולחן עבודה המסך שחור והדיסק קשיח מפסיק לעבוד (המנורה שלו לא נדלקת). זה קורה מס' פעמים עד שהוא עולה. כשהוא עולה יש הודעה שהמחשב שיחזר את עצמו אחרי שגיאה חמורה. ניסיתי להחליף בין הזכרונות אבל זה לא עוזר

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  9. Started by talisman,

מיועד בעיקר לאופיס, אינטרנט, סרטים, מוזיקה. חשוב רק 4 ג'יגה זיכרון וHD של לפחות חצי טרה, עדיף טרה. לא צריך מסך ולא צריך כל ציוד היקפי. תודה למי שייעזור

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  10. מצורפים שני מפרטי מחשב מה עדיף (חשיבות למעבד, לוח אם וכרטיס מסך) המחשב מיועד כמחשב לנכדים שמריצים משחקים ולפעולות גלישה קלות תקציב כמתואר בהצעה המצורפת. תודה, יהודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  11. מעבד : INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤ 1585 לוח אם : GIGABYTE GA-P35C-DS3R ¤ 912 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤ 2097 דיסק קשיח : WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤ 461 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤ 230 זיכרון : G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ ¤ 1365 מארז : GIGABYTE POSEIDON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-XA1CASTB ¤ 435 מערכות הפעלה : WINDOWS VISTA HOME PREMIUM - 32 BIT - ENG/HEB ¤ 621 ספק כוח : CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤ 636 קרור למעבד : ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO…

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  12. Started by razfridman27,

שלום שלום יש לי שאלה לגבי ניידים MSI GX600 עם הכרטיס 8600M GT 512 DDR2 מעבד CORE 2 2MB 2.0 עם כפתור אוברקלוקיניג של 20 אחוז ל2.4 או יותר תלוי במעבד אני מנסה להבין אם המשחק CRYSIS יעלה עליו כך אפשר לדעת אם יעלו משחקים עתידיים -יענו של עוד כמה חודשים ועוד שאלה ה ATI 2600 HD DDR2לא -XT // ?או 8600 GT8 מה יותר חזק ה8600MGT

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  13. שלום אני מעוניין בנייד מעדיף DELL אבל לא חייב, לעבודה בתלת מימד שיהיה Core 2 Duo כרטיס מסך טוב לעבודה בתלת מסך 15.6 אינצ HD WLED זיכרון 3-4 גיגה ארד דיסק 250 -500 גיגה לא קריטי, מעדיף 7200RPM קנייה בארה"ב תודה רבה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  14. מה דעתכם על המפרט הבא שבניתי? איך הכרטיס מסך? המעבד? הלוח אם? השימושים של המחשב זה משחקים כבדים...

15. Started by NightElf,

שלום לכולם נתתי פה פוסט בעבר והיו קצת שינויים מאז... אז ככה, אני בקרוב מקבל E6600 אני מוכן להשקיע בנוסף עד 4250. זה מה שהרכבתי מKSP. אם יש לכם הערות או הארות אני אשמח. את המחשב אני מתכנן לקנות בשבוע הבא... תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  16. Started by saharb14,

אז ככה.. בזמן האחרון המחשב שלי כל הזמן נופל.. אין לי אחריות.. ואני רוצה להכין מצב שנדפק לי אחד מהרכיבים.. אז אני כבר אצטרך להחליף את כל המחשב.. אני לא צריך מפרט מלא.. אלא מפרט של עד 4000~5000 ככה בלי ספק צורב וכונן DVD ומארז. אם ישאר לי בסוף עוד כסף אני אחליף מארז.. יש לי CM690.. ולעשות לי בבקשה שתי מפרטים, אחד עם כרטיס מסך, ואחד בלי. כלומר ככה: מפרט 1: מעבד לוח אם זיכרונות קירורים מפרט 2: מעבד לוח אם זיכרונות קירורים כרטיס מסך

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? בלי מסך 4500 אבל אני רוצה עם מסך אמרו לי משהו של דל הוא עולה 837 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני מעדיף שלא, 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד שכולל הכול מהכול א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שרק יצאו ועתידים לצאת, אני מעדיף שהמחשב לא יתיישן תוך שנה-שנתיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).של המסף שתביאו ל…

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  18. רציתי להתייעץ בנוגע למפרט שישמש בעיקר לגרפיקה MAX וPS לא ברמה גבוה. ושיוכל להריץ משחקים בקצב טוב מעבד Intel Core i5-750 Box ¤1087 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55-UD4 ¤1000 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950213 כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤426 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-1TSATA32M זיכרון OCZ DDR3 2048MB (1024MBx2) 1333Mhz CL 6-5-5-20 ReaperX ¤361 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3204K כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe ¤1160 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4890G1 צורב Sony Nec - Optiarc AD-5240S X24 SATA Black D…

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  19. שלום לכולם. אני מתכוון להרכיב מחשב שיתאים למשחקים ולצפייה בסרטים. התקציב נתון לשינוי והוא כ3500 שקלים ללא כרטיס מסך (יש לי). המפרט מחולק לשאלות על כל חלק הממוספרות כדי שיהיה קל יותר למקד את התשובות. מצטער מראש על החפירה ומודה מראש לעוזרים :) להלן מפרט שבניתי בskypc.co.il מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤784 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay # 3.0 GHz Processor # 6MB L2 Cache # 1333MHz Front Side Bus # LGA 775 Socket קראתי מאמרים שטענו כי מעבדי 2 ליבות מתאימים יותר למשחקים מאשר 4 ליבות ושמעבדי 4 ליבות מתחילים לעבור את מעבדי 2 הליבות הטובים בביצועים במשחקים הם יקרים במיוחד ולכן לא כדאי להשקיע סכומים כאלה בימינו (לא שגם יש לי תקציב לזה ).…

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  20. פורסם לפני 9 שעות (נערך) שלום, אני מחפש מחשב למעבדה של פלאפונים לא צריך ציוד נלווה, המחשב משמש בעיקר להעברת נתונים, מה שחשוב שיהיו לפחות 2 יציאות TYPE-C ללוח וכוננן מהיר עם 2TB לפחות תודה תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מה שצריך כדי לקבל מהירות נתונים הכי מהירה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? העברות מידע/אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

21. Started by אביתר ע,

אני חייב לפרמט את המחשב שלי, אך אין לי מושג כיצד אני עושה זאת. כיצד אוכל לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את הווינדוס החוקי ?. תודה רבה לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  22. Started by gavoha,

אני מעוניין לקנות מחשב htpc שיהיה בסלון שלי ולכןחשוב שיראה יותר כמערכת סטריאו מאשר כמחשב ברשותי מסך סמסונג t 220 וייתכן שבעתיד ארצה לשדרג למסך 24 אני לא מעוניין בכרטיס מסך טלוויזיה. על המחשב להיות שקט מאוד, עם שלט רחוק, קירור למעבד ומיועד בעיקר לסרטים ,שמיעת מוסיקה וכן עם יכולת להריץ משחקים "קלים" ותוכנת qbase התקציב הינו עד 3200 ש" קיבלתי הצעה מאייבורי בסכום הנ"ל : מארז SX MEDIA LAB MOZART THERMALTAKE + שלט ספק כח 450W 12CMF REAL לוח אם G31 מעבד אינטל 2.80GH 3MB CORE 2 DUO E7400 מאוורר למעבד PRO 775 ARCTIC COOLING כ.מסך Nvidia GeForce 9400GT 1G HDMI דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 Western Digital צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS זכרון B.DRAGON DBT GEIL 2GB DDR2 800MHZ הא…

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  23. Started by doodi111,

מצאתי הצעה למפרט במחיר אטרקטיבי מבחינתי: « לוח אם » דגם: ABIT NF-M2F סוג ציפסט: GF6100 מהירות : 2000 כרטיס קול משולב: 6 ערוצים כרטיס רשת: GigaBit Lan יציאת T.V OUT: לא תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול אחריות : 3 שנים כ.מסך : nVidia GEFORCE 6100 אחריות : 3 שנים « דיסק קשיח » יצרן: Westren Digital טכנולוגיה: SATA2 נפח איחסון: 250GB מהירות: 7200 זכרון מטמון : 16MB אחריות: 3 שנים « מעבד » סוג מעבד: AMD Athlon X2 3800+ AM2 מהירות מעבד: 2000Mhz זכרון מטמון : 1MB אחריות: 3 שנים « מארז » סוג: Magnetics כולל ספק: 500W כניסות USB מלפנים: 2 כניסות USB מאחור : 4 « זיכרון » יצרן: SuperTalent נפח: 1GB (512MBX2 סוג זכרון: DDR 2 מהירות…

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  24. שלום לכולם יש לכם פה אחלה של פורום!!!ממש אהבתי אז לענייננו אני מתחילה ללמוד משפטים השנה ואני צריכה מחשב לשמוש של אינטרנט ובעיקר של עבודות יש לציין שהמחשב לא יהיה לשמוש משחקים בכלל.. ועכשיו לדרישות תקציב - כפי שצויין בכותרת...עד 4000 שקל שמוש עיקרי - אינטרנט ואופיס... יש צורך בצורב תוכנת הפעלה - xp בלבד ולא ויסטה שקט - חשוב מאוד!!!כמה שיותר שקט... משקל - חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר קל!!!(בעיות גב ) קרור - חשוב שלא יתחמם!!! לא יודע אם זה בכלל אפשרי אבל אם כן...אורך חיי הסוללה אז כמה שיותר כי אני יבזבז זמן בנסיעות אציין כמה דברים, אין לי מושגגגג בכלל במחשבים לצורך העניין...מזה oc? מה השמוש שלו ולמה צריכים אותו? הוא חיוני בכלל?!?!(אם אפשר להסביר) דבר נוסף, אני ר…

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  25. Started by NadavAfuta,

חבר שלי קונה מחשב חדש. אבקש שתעזרו לי לתת לו מפרט שימצה את כל מה שאפשר בתקציב של 3500. הנה הדרישות שלו: -תקציב 3500. -מטרות המחשב: משחקים(לא יותר מדי להשקיע), סרטים, הוא DJ שעושה רמיקסים עם תוכנות מוזיקה כבדות. -צריך ציוד הקיפי. -לא צריך כונן דיסקטים אבל צריך צורב DVD. -נושא הקירור והעיצוב לא חשובים הרבה. -לא מתכונן OC. אבקש תשובות בהקדם. תודה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים