עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kabron,

המחשב מיועד לילד בן 14 משחקים קלים סימס ניד פור ספיד ודומים להם המסך צריך להיות איכותי עד כמה שאפשר כמו כן ציוד היקפי נדרש רמקולים סבירים ומקלדת עכבר בנוסף רצוי שיהיה שירות באזור אשדוד והסביבה תודה רבה אשמח לקבל מפרטים

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  2. חבר'ה אני רוצה להזמין את המפרט כבר מחר... אני מזמין מTMS דרך משלוח של שליח שבא אליי הביתה.. המפרט: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe BOX E6550B ¤ 957 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤ 170 1 ספקי כוח FSP Real 400W 60THA Noise Killer ¤ 211 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 250 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 414 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon 3850 512MB DDR3 Retail ¤ 1143 1 צורבים LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Black ¤ 186 1 אשמח לדעות בהקדם האפשרי.. תודה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  3. אין צורך בכונן קשיח דיסק אופטי או צורב דיוידי או ציוד היקפי כלשהו עדיפות לחנות בצפון זולה (שלא יהיה שם רע רק זה הכי חשוב לי) אין עדיפות לשומדבר רק רוצה לסגור הצעה כבר. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  4. Started by Kayama,

אני צריך מפרט ב3000 ללא חריגות

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  5. Started by itaygilady,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מאווררים שקטים למחשב.... ורציתי לדעת האם מוכרים היום מאווררים עם יציאת חשמל לא פינים לחיבור ללוח... אשמח אם החברה יעזרו...

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  6. Started by idot6,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מחשקים חדשים, BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קונה FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  7. Started by pazer005,

אני רואה הרבה חנויות באינטרנט שמוכרות חלקי מחשב, ואני מדבר על חנויות בחו"ל. המחירים שם אומנם בדולרים אבל הרבה יותר זולים בסיכום הכללי מכל חנות ישראלית. השאלה היא אם שווה לקנות מחו"ל או שיש כאן איזה טריק על המשלוח או מס שאני לא רואה. נ.ב. אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול אז אם לא תעבירו את ההודעה לאן שנראה לכם.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  8. שלום,אני צריך מחשב למשחקים כבדים כמו Gta Iv,Pes 09,Lord of the rings:Conquest,Hero,Mafia 2 וכו'... ואני מצפה שהכל יעבוד על רזולוצייה גבוהות. כמו כן,אני מעצב בפוטושופ וכדומה אז הוא צריך להיות בהתאם. אני גם מתכנת בשפות כמו C פלוס פלוס,אסמבלר וC שרפ אז אם זה דורש משהו שתדעו... אין צורך בשום ציוד הקפי,ואני לא צריך OC,וגם לא צריך צורב. אם אפשר שהמארז יהיה בצבע שחור/כחול כהה שיתאים לצורב שלי :] אין גם צורך במערכת הפעלה. על המחשב להיות שקט,והארד דיסק של 320 ג'יגה לפחות,עדיף 500... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  9. Started by avi333,

אבא שלי קנה מחשב לאחים שלי (בואו נגיד שהידע של במחשבים לא משהו בכלל) ואני חושב שעשו עליו קומבינה כיוון שלא רשמו לו כמה עולה כל רכיב אלא רשמו לו מחיר כולל אז הנה ההצעה ואני מבקש שדרוגים.. לוח אם giga byte 945 intel 775 (ערכת שבבים של אסוס) מעבד duel core 2 e-2180 זיכרון 1 gb ddr 2 667 mhz (לא רשומה חברה -תמוה..) כרטיס מסך gforce 8400 gs 256 mb (dvi( (אבא שלי אומר שהוא תיאר לו את הכרטיס הזה ככרטיס שיכול להפעיל את כל המשחקים בשוק ללא כל קושי) דיסק קשיח 160 gb 7200 sata 2 (ושוב פעם לא רשומה חברה ) צורב dvd nec*18 כרטיס רשת ספק כח -גם את זה הוא לא רשם כרטיס קול 8 ערוצים מסך רחב lcd 19 liteon 5 ms ראוטר -אינטלינט (הוא טוען שזה +כרטיס רשת עולה 300 שקל ואז אני לא צריך לשלם לחבר…

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  10. שלום יש לי מערכת דיי חזקה אבל משום מה המשחקים לא רצים לי טוב. מעבד E8400 לוח אם GA-EP43-DS3L זיכרון 4 גיגה של קרוסייאייר כרטיס מסך GTX 480 EVGA וזה אחרי פירמוט של מחשב. מישהו יכול בבקשה לעזור לי אם התקלה. כל המשחקים החדשים כגון : באטלפילד 3, ניד פור ספיד החדש, LA NOIR, ועוד משחקים חדשים עובדים לי אם לאגים ולא חלק ואני פשוט לא מבין איפה הבעיה שלי??? תודה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  11. Started by franklin22,

שלום, אני לפני רכישת מחשב, ורציתי חוות דעת על המפרט הסופי. תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  12. Started by d1a1n0,

אהלן, דרוש מחשב ללא ציוד היקפי שיהיה מיועד למשחקים. תקציב: עד 3000 ש"ח. יש לי מסך 24 אינט'ץ ואני נמצא על רזולוציה של 1920X1080. אני עובד עם WIN7. אני מעדיף שיהיה מעבד של אינטל ולא AMD - או שמישהו יסביר לי למה כדאי AMD בתקציב הזה. כונן קשיח של 500GB לפחות. תודה רבה וחג שמייח

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  13. שלום, הרכבתי לעצמי מחשב בסך 1580 ש"ח שמשמש אותי לגלישה באינטרנט והפעלת תוכנות. הינה תצלום: לוח האם כולל כרטיס מסך וקול בתוכו - לפרטים. אשמח להצעות ולחוות דעת. אתם רואים לנכון לשפר משהו? תודה רבה.

14. שלום, שיניתי את כוונותי קצת אני מעוניין במחשב בתקציב עד 6.5K 1) 14.1" עדיפות ל LED (לא חייב) 2) Wifi+BT 3) צורב DVD 4) 10/100/1000 Network 5) לפחות 2GB זכרון 6) דיסק לפחות 200GB עם עדיפות ל 7200rpm אם יש אפשרות לסוללה 9CL בכלל זה גדול אבל אם אין לא נורא... תודה מראש , אני דיי נואש, אני חייב לקנות ולהזמין אותו בהקדם האפשרי

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, הקרנת תכני לאלסידי עריכה מוגבלת בפוטו שופ. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש? אינטרנט ומעט עם פוטו שופ, הורדת תכנים מהאינטרנט והקרנתם על אלסידי 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקיפי 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?לא 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? אני רוצה מערכת הפעלה נראה לי win 7 אבל פתוח לשינויים 7. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אני גר באזור ב"ש. תודה מראש לכל המתייחסים מעבד: AMD Athlon X3 450 3.2Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3…

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  16. Started by Forest14,

התחדשתי לאחרונה במסך 24 -NEC 2470 WNX (מתנה) המערכת הקיימת שלי מכילה לוח של DFI ומעבד AMD 4200 ?X2 64 BIT זיכרון 2 ג' וכרטיס מסך 7800GTX. ע"מ לנצל טוב יותר את המסך, שקלתי להחליף כרטיב ל4780 של ATI, האם ביזבוז? אולי יש טעם משמעותי להחלפת המעבד והלוח קודם לכן? בתודה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  17. שלום מקצועניים !!! אני זקוק נואשות לעזרתכם. משפחתי רוצה לקנות מחשב לצרכים הבאים : 1. משחקים 2. מוזיקה 3.עיבוד תמונה בפוטושופ. לאחר שהתיעצתי איתכם מספר פעמים, קיבלתי מכם מפרט מצויין לדעתי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=282899.0 הבעייה היא שאמי רוצה לקנות את המחשב ב KSP. ל-KSP יש מגוון חלקים מצומצם יחסית ולכן שיניתי את המפרט במספר רכיבים. המפרט החדש הוא כזה : מעבד 645 : Athlon 64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם 560 : ASUS M2N-E SLI AM2, 500SLI, DDRII 800, 2xPCI-E זיכרון 540 : DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC דיסק קשיח 420 : Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII כרטיסי מסך 580 : ASUS 8500GT S…

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  18. Started by lompy,
    • 0 תגובות
    • 533 צפיות
  19. Started by Gai,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אופיס, קוד, מיינקראפט בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט למדי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? סולידי, אמין, mini or midi 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת…

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  20. Started by Atlon-Xp,

מעבד AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box ¤404 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1176 לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 ¤450 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38415 כונן קשיח Westren Digital WD800AAJS 80GB ¤224 http://skypc.co.il/product.asp?pid=800AAJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 ¤478 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon X1650 512MB PCIe ¤529 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV265 מארז כולל ספק HEC 6A21 400W ¤417 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A21B-400 קרור למעבד ASUS K8M2-7MB5S ¤74 http://skypc.co.il/product.asp?pid=30300 מאוורר למארז Thermaltake Thunderblade 80mm LED fan…

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  21. Started by ahiad,

קניתי את המפרט הזה: איך הוא? CORE 2 DUO 6550 FSB 1333 4 MB CASHE GIGABYTE GA-G33-DSL3 KINGSTON 2048GB DRRII 667 HRZ WESTERN DIGITAL 320 GB SATA II 16MB DVD-RW SATA X 20 GIGABYTE ATI RADEON 3850 GDDR3 512MB FOXCONN A38 500W ATX FRONT USB/AUDIO LOGITECHWIRELESS SET X110 איך? __________________

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  22. Started by redead,

נכון לעכשיו איך שאני רואה את זה מדובר בI7 -920. יש לי מסך 24 אינץ ומארז שאין לי צורך להחליף , כל השאר כמובן צריך חדש. בכמה בערך אפשר לסגור מפרט יפה והאם זה בכלל משנה לחכות את השבועיים - 3 הבאים להשקות החדשות של המעבדים בשביל ירידה קטנה של מחירים. תודה. שכחתי להוסיף שאני גם מתלבט אם לקנות כרטיס מסך , כרגע יש לי 8800GTS שממש לא מספק אבל היות ואמור לצאת תוך 2-4 חודשים כרטיסים חדשים תומכים בDIRTCX החדש אז אולי עדיף לקנות מחשב חדש בלי כרטיס מסך ולהשתמש בישן לתקופה הזאת.

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  23. שלום, אז ככה, לאחר שרכשתי שני מחשבים בעזרתכם והייתי מרוצה עד השמיים, החלטתי להעביר את המחשב האחרון לבין משפחה שהיה זקוק לו וכעת אני מעוניין לרכוש מערכת. הצרכים שלי עומדים על תוכנות לפיתוח אתרים (Adobe Photoshop, Macromedia Dreamweaver, Macromedia Flash ועוד) ומשחקים (Call Of Duty, FarCry, Rainbow SIX ועוד בסגנון). המערכת לא תכלול ציוד הקפי. יש לציין שאני משחק ופועל על גבי רזולוציה גבוהה (מסך 42'). התקציב שלי הוא לא גבוה מאד, עומד על 3.5K עם חריגה (עדיפה שלא) ל4K. נסו להוציא את התוצר הטוב ביותר (כפי שאתם עושים תמיד). מערכת מבוססת אינטל עם עדיפות למרובע ליבה וזכרון של 4GBף לשיקולכם וע"פ התקציב כמובן. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  24. ללא צורך במסך ולא בציוד היקפי. ללא צורב והאם עדיף כרטיס מסך ATI או INVIDIA?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  25. במידה ואני קונה GTX 580 או 590 איזה ספק כח יספיק לי אם אני מעוניין לחבר גם כ- 4 כוננים קשיחים + CDROM והדברים הרגילים 700W יספיקו? ושאלה נוספת האם מקלדת ועכבר אלחוטיים גרועים לגיימינג? אני ממש רוצה אלחוטי אך פוחד שלא יגיב טוב אם אפשר המלצות למקלדת של LOGITEC ועכבר שיספקו את הסחורה עדיף אלחוטיים ושמגיעים ביחד תודה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.