עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rikimaru,

אני מאוד הייתי רוצה לדעת האם כדי או לא כדי לי לירכוש למפרט המחשב שלי את המערכת WIn 64Bit, הרבה אומרים לא כדי 64Bit דרייברים לא מוצלחים תוכנות לא מותאמות בצורה מלאה, בקיצור טוענים שבכדי להפעיל משהו קטן צריך לעבור טירטור גדול... אז מה אתם ממליצים :s05: אני מקווה שזה המקום הנכון לפרסם את הנושא הזה...

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  2. אהלן, אני טס בקרוב לטיול בארה"ב ורציתי לקנות שם מחשב נייד, אבל אני לא ממש מבין בזה. אני רוצה מחשב עם מסך 14" (האם כדי ללכת על מסך יותר גדול אם זה מוריד את המחיר?) והשימושים העיקריים בו הם אינטנרט, אופיס, סרטים (בHD), מוזיקה, ואולי גם קצת תוכנות עריכה (כמו פוטושופ). (תקציב כמה שיותר זול רצוי עד 500$ אבל אם זה הכרחי למה שאני מבקש אז אפשר יותר) אני צריך גם מחשב שיהיה עמיד, כיוון שאני מתכוון לטייל איתו תקופה די ארוכה. (ככה שאני מחפש חברה טובה שידועה באיכות שלה). על מה אתם ממליצים, וביקר איזה מעבד אני צריך, כי קצת הלכתי לאיבוד והאם כדי לי להסתפק במעבד חלש יותר מ CORE DUE 2 ? תודה!

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  3. המחשב לצורך משחקים סרטים וכדו. דרישות 15" מסך. וכל השאר תיעצו בבקשה צום קל

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  4. Started by Crystal Leaf,

היי, אני מעוניין לקנות נייד. אמור לשמש למטרות הבאות: אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים, תכנות בשפות תכנות (ייתכן ופרויקטים כבדים), שמיעת מוזיקה. גודל המסך? לא קטן. (14' או 15' אם אפשר) משקל רצוי? לא יותר מ2 ק"ג. האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בלוטות? לא חובה. גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. צורב DVD? כן. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש העדפה לLenovo וMSI. סלידה מHP, Compaq וDell. צריך שיהיה לו כרטיס רשת אלחוטי, אשמח לעזרה! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  5. אני מתכנן לקנות את המפרט הבא. המחשב עבורי הוא כלי לאינטרנט ואופיס, ואיני מתעניין (או מבין) בכל ה- BUZ וה- HYPE האקזוטיים. האם ניתן לקנות את המפרט בראש שקט? האם הוא אינו מכיל יותר מדי רכיבים OBSOLETE ? האם יש רכיבים שחשוב לשנותם? במידת הצורך אין לי בעיה לעלות בתקציב בכמה מאות ש"ח. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=345&CatCode=

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  6. טוב אז כמו שראיתם אני צריך מפרט למחשב שמשמש בעיקר לעריכת וידאו ותלת מימד,פוטושופ בתקציב של עד 5000 שקל עכשיו יש לי את המפרט הזה ואני רוצה עצות ממכם אם אפשר לשפר אותו ואיך ואם אפשר לשים בו זיכרון של 4 ram והאם יש יציאה דיגיטלית לכרטיס מסך תודה מראש. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤1443 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤586 כרטיס מסך: GECUBE Radeon HD2600XT 512MB,128BIT-RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤707 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD5000YS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤776 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 אחריות: ללא הגבלת …

7. Started by Dvirus89,

שלום לכם, 1. תקציב :אני מעוניין לקנות מחשב ב4000-6000 לא כולל מסך! 2. מטרות: מחשב למשחקים בינוניים-כבדים, מסמכים, מולטימדיה. 3. ציוד היקפי: אני צריך מקלדת, עכבר לייזר [אלחוטי/חוטי: לא עקרוני], רמקולים, אין צורך במסך! 4. דברים שאני לא צריך: כרטיס קול איכותי, [אין צורך במדפסת.] 5. העדפה לחברה: אין! 6. קירור שיהיה ברמה סבירה, לא משהו מיוחד לאוברקלוק. 7.מערכת הפעלה: אין לי צורך, רכשתי בעבר ואני אשתמש בה למחשב זה. 8. צרכים מיוחדים: לא. 9. שקט: רצוי. חשיבות בינונית אם יש השפעה גבוהה על מחיר. 10. OC: לא. 11.משחקים: לא משהו ספציפי.[חדישים ככל ההאפשר, וגם שהמשחקים שיצאו חדשים ירוצו ברמה טובה] רזולוזציה גבוהה ככל האפשר בתקציב. תודה רבה לכל העוזרים.!

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  8. שלום לכולם. הייתי רוצה לקבל חוות דעת על המפרט הבא: כן ואני יודע שאין כוננים קשיחים וכונני דיסקים, אני לא צריך כי אני מביא ממקום אחר... המחשב מיועד בעיקר למשחקיםיש עוד כמה שאלות בסוף...) מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1073 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤440 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤412 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe ¤1216 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-GTS882DD מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W ¤633 כמות:1 http://…

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by Tony47,

לא צריך כ-ל-ו-ם חוץ מכרטיס מסך,ראם,לוח אם,מעבד ומארז (מארז עד 200 שקל גג) תודה לעוזרים :\

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  10. Started by 005287,

חברה שלי מחפשת מחשב נייד שיהיה קל לנשיאה (היא תיסע הרבה...) * מטרות המחשב? בעיקר לימודים (וורד ואינטרנט) גלישה באינטרנט. לא משהו מיוחד. שימוש גם כדי לראות סדרות/סרטים בחיבור לטלוויזיה או בלי. שמיעת מוזיקה והורדות קטנות. * גודל המסך? 13.3-14, המחשב יהיה הרבה בנסיעות וחשוב שיהיה קל ונוח להסתובב איתו * רזולוציית המסך? אין דרישה מיוחדת, עדיפות לכמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין, אולי משטח עכבר נוח כמה שאפשר. * משקל רצוי? כמה שיותר קל - מקס' 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הכי ארוך שאפשר, יהיה הרבה בנסיעות ובלימודים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? usb 3, hdmi, במידה וזה מייקר או מכביד אפשרות לשקול גם בלי * Bluetooth? עדיף, לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של …

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  11. אני חושב שהגעתי להחלטה סופית, אבל יש לי כמה שאלות השימושים שלי הם משחקים, סרטי HD המסך יהיה מחובר כרגע למסך 22", אבל עוד כמה זמן יחובר למסך 42" ולכן צריך שיהיה את האופציה לא צריך הארד דיסק, יש לי כבר מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1081 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ₪109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי כמות: 1 - מחיר: ₪489 מארז: Coolermaster CM 690 Black - במלאי כמות: 1 - מחיר: ₪389 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V - במלאי כמות: 1 - מחיר: ₪519 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ₪397 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 1GB GDDR5 Retail כמות: 1 - מחיר: ₪1287 כונן אופטי:…

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  12. Started by eliko78,

תקציב : עד 6500 יעוד:משחקים כבדים,MATLAB,VISUAL STUDIO,סרטים FULL HD ציוד הקפי:מקלדת ,עכבר מסך 24 FULL HD האם מתוכנן אוברקלוק :כן כבד האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?לא מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב:יש המלצות על חנות מסוימת? עדיפות לכרטיס מסך:HD5770 ,HD5850 עדיפות למעבדים:I7 920,I7 860,I5 750[br]פורסם בתאריך: 16.12.2009 בשעה 22:17:08 עדיפות ל 24 אינצ מוכן להתפשר גם על 22-23 אינצ' לטובת מערכת יותר חזקה

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  13. Started by gman27,

שלום רב. יש לי eee 1005ha של asus המחשב מגיע עם HDD מחולק כבר ל 2 מחיצות שבאחת מן הסתם יושבת מערכת ההפעלה. אבל בשניה יש את amd64 i386 פולדרים. ככה שאי אפשר להתקין עליה את win 7. ניסיתי לחלק למחיצות חדשות את D אבל אני לא מצליח. אני משתמש ב easues partition master לחלק למחיצה חדשה אבל אני לא מצליח להפעיל אותה כמחיצה אלא רק כמקום ריק שלא מנוצל. למשהו יש רעיון מדוע? תודה

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב 8000 חריגה 10 גג, עדיפות כמובן לכיוון ה8K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? Maya adobe unreal engine 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מקלדת ועכבר (לא כל כך קריטי) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  15. Started by t-mac1,

אהלן... יש לי את המפרט הבא כבר משו כמו 5 שנים: AMD 3700 64BIT GIGABYTE K8N SLI 1.5 GB DDR400 160 GB gigabyte 6600gt 128mb אני גיימר בינוני-קטן, והמחשב הזה כבר כמעט ובכלל לא סוחב משחקים ולדעתי אין טעם לשדרג אותו.. אני רוצה לבנות מחשב שיהיה למשחקים ובעיקר לסרטים בתקציב של 1500 שקל (אפשר עם חריגות)... יש לי כבר הארד דיסק וצורב DVD.. כך שלא צריך להוסיף אותם בהרכבת המפרט.. תודה רבה ושבת שלום לכולם..!

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  16. שלום שמי גל ואני חדש פה באתר.. אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה בקרוב וברצוני לרכוש מחשב חדש(עם הכסף המצומצם שיש לי :-) ) *יש לציין שהידע שלי בחלקי המחשב שואף לאפס ולכן אני נעזר באתר הנפלא הזה . אני מחפש מחשב חזק עם מעבד ליבה מרובעת וזיכרון מטמון יחסית גדול , כרטיס מסך לא מטורף ולא יקר אבל שעדין יעמוד לשנה שנתים הקרובות.., זיכרון חזק 4 Gb K לפחות. לוח אם שיכלול כרטיס קול סביר, 8 עד 10 יציאות usb , שיהיה חזק ויתן תמורה ( שמעתי ש- Intel ו- msi טובים ) כונן קשיח של 500 יספיק . ושאר הרכיבים : כונן, מארז , ספק כוח ,קירור מעבד. שיהיו פשוטים מצדי. תקציב 3500 - 3700 שקל מקסימום. מבחינת שקט - לא הכרחי . עיצוב - לא הכרחי. וכל הציוד ההקיפי יש לי כבר. אודה אם תוכלו לעזור לי ולכתוב לי על כ…

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  17. Started by t d,

שלום, אני צריך לקנות מחשב ב7000 ש"ח כולל מסך 19 אינצ' LCD, וראוטר אלחוטי, המפרט מיועד למשחקים, ואת הקניה אני רוצה לבצע באתר זיזג2000, אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח...תודה.

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  18. חבר שלי נשרף לו הלוח של Asrock ויש לו מעבד של פנטיום 4 2.4 סלרון הוא רוצה לשדרג את הלוח והמעבד ללוח ומעבד כפול ליבה של amd אבל יש בעיה אחת קטנה יש לו כרגע גיגה זיכרון של ddr רגיל וכרטיס מסך agp*8 שהוא צריך לחבר ללוח החדש יש סיכוי למצוא משהוא טוב בסכום הזה 1400 ש"ח ולמטה ועדין להשתמש בזיכרונות הללו ובכרטיס מסך תודה לכול העוזרים אבי

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  19. Started by galgal10,

אודה לכם באם למישהו יש ידע היכן ניתן לרכוש מסך כזה. כתובות ,טלפונים וכו' יהיה מצויין תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  20. Started by redead,

נכון לעכשיו איך שאני רואה את זה מדובר בI7 -920. יש לי מסך 24 אינץ ומארז שאין לי צורך להחליף , כל השאר כמובן צריך חדש. בכמה בערך אפשר לסגור מפרט יפה והאם זה בכלל משנה לחכות את השבועיים - 3 הבאים להשקות החדשות של המעבדים בשביל ירידה קטנה של מחירים. תודה. שכחתי להוסיף שאני גם מתלבט אם לקנות כרטיס מסך , כרגע יש לי 8800GTS שממש לא מספק אבל היות ואמור לצאת תוך 2-4 חודשים כרטיסים חדשים תומכים בDIRTCX החדש אז אולי עדיף לקנות מחשב חדש בלי כרטיס מסך ולהשתמש בישן לתקופה הזאת.

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  21. מכר שלי - צלם מקצועי מעוניין לרכוש מחשב שישמש בעיקר להצגת התמונות שהוא מצלם וטיפה פוטושופ המפרט שהוא שוקל של אייבורי במחיר של 2100 שקל. הוא מתכנן לרכוש מסך מקצועי בנפרד השאלה היא איזה כרטיס מסך מתאים לשימוש שהוא מבקש? ובכלל מה דעתכם על המפרט? להלן המפרט: מארז מארז איכותי ביותר עם פח עבה כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות 3 שנות אחריות לספק הכח מבחר מארזים וספקי כח בתצוגה בסניפים ניתן לרכישה עם כל מארז וכל ספק מכל יצרן מעבד Intel® Core2 QUAD Q6600 לוח אם האם לשדרג ל-P35? מותג מתוצרת ASUS P5KPL-VM (לא 945) 1333Mhz (לא ב OC) כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 ניתן לשדרג ללוחות ,P35 CROSSFIRE G33 , NFORCE680 SLI דיסק קשיח שדרוג לדיסק קשיח 250GB SATA II 16MB רק 44 ש"ח זיכרון פנימי…

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  22. Started by [NOS],

צריך מפרט עד 5000 שכולל מחשב שלם ומסך LCD 17" באיכות נורמאלית לצורך משחקים ואינטרנט , לא הולך לעשות OC ! אז מה אתם ממליצים ? אני כבר ממזמן לא מתמצא בתחום :s05:

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  23. Started by razfridman27,

שלום שלום יש לי שאלה לגבי ניידים MSI GX600 עם הכרטיס 8600M GT 512 DDR2 מעבד CORE 2 2MB 2.0 עם כפתור אוברקלוקיניג של 20 אחוז ל2.4 או יותר תלוי במעבד אני מנסה להבין אם המשחק CRYSIS יעלה עליו כך אפשר לדעת אם יעלו משחקים עתידיים -יענו של עוד כמה חודשים ועוד שאלה ה ATI 2600 HD DDR2לא -XT // ?או 8600 GT8 מה יותר חזק ה8600MGT

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  24. Started by VanGuard,

המחשב מיועד בעיקרו להרצת משחקים ברמה הגבוהה ביותר במסגרת התקציב. המעבד הוא amd 64 3200. איזה לוח אם ישרת טוב יותר את המטרה? gygabyte k8n pro sli או ABIT an8 ultra. עכשיו בקשר לזכרונות. מדוע המחירים של DDR2 דומים במחירם לDDR רגילים. ואילו זכרונות עדיפים? DDR2 533 512mb samsung או DDR 400 512mb Twinmos cl 2.5 . וכמובן איזה כרטיס מסך הכי טוב למטרה זו בתקציב של עד 1700 שקל בערך. או שאתם ממליצים מאוד על ה-2800GT שמחירו די מטורף. לדעתי אף פעם לא קונים את הכרטיס הכי חזק בשוק כי המחיר שלו צונח בצורה מטורפת מהר מאוד. אני חשבתי על ה- evga6800gs. מה אתם אומרים לגבי השאלות האלה ואם יש לכם משהו להוסיף אז תגידו. התקציב נע באזור ה-5500 שקל ודרומה. תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  25. אני רוצה מחשב חזק דולק 24/7 פועל עם כמה תוכנות ומשחקים כבדים בבת אחת ושלא יהיה איטי חשוב מאוד שיהיה שקט עם הספק מאוור מעבד ומאוור כרטיס מסך, לא צריך OC לגבי המסך אני לא בטוח אבל אני חושב שזה HD READY בגודל של בערך 42 אינץ' (אבל בעתיד יתחבר לFULL HD בגודל 23 אינץ' ומעלה) ציוד היקפי אני רוצה של גיימרים כמו עכבר של רייזר או G9, ושהמארז ייראה יפה בלי הרבה לדים לגבי מערכת ההפעלה-ווינדוס 7 יכול להריץ תוכנות ומשחקים שפועלים על XP SP2-SP3 חופשי? אולי מדי פעם אני אשתמש בתוכנות עריכה אז כדאי כרטיס מסך ATI, שהסאונד יתאים לסראונד גם תודה

• 1 תגובה
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים