ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
שלום צריך מערכת למשחקים גג 3000 ש"ח בלי מסך חייב 1 GB זכרון לפחות משחקים כמו מכוניות ו GTA בעיקר
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
Sata DVD +- DL X18 שחור E65502.33 1333FSB C2D אינטל SATA2 WD 500GB 16MB דיסק קשיח GF8600GT 512MB PCIE כ.מסך PLT 2G KIT DDR2 800 OCZ זיכרון 2GB MSI P6N-SLIV2 775 1GLAN לוח אם ALTEC LANSING ATP3 2.1 רמקולים ספק כוח של 460WATT + מארז עם 8 USB ומתאם אודיו קידמי איך זה ב 4000 ש"ח??? :s05:
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם, חשוב לי גם שיתאים למשחק אחד fifa לסוגיה. אם יש אפשרות אז גם שיהיה לוח עם FIREWIRE OB הייתי מעוניים גם במפרט של אינטל וגם של AMD תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 519 צפיות
-
-
המפרט צריך לכלול מעבד+לוח+זכרון+כרטיס מסך+דיסק קשיח+מארז+ספק. למשחקים בלבד,רצוי 2G זכרון. חנות מהמרכז בבקשה. תודה
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרה בהתאמת מפרט לצרכים ולתקציב המפורטים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 4000 ש"ח לא אפשרי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - משחקים בעיקר פורטנייט \ גם שימוש משרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - יש צורך במסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב השקט ישמש גם כמחשב משרדי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מתעניינת ברכישת מחשב חדש לעבודה (תיכנות אופיס ועריכת סרטונים) ובמקביל משחקים כגון מיינקראפט ופורטנייט לילדים בני 11 ו-9. המחשב הוכחי מייצר תקיעות רבות במשחקים. תודה
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, אני צריכה המלצה למחשב נייד. דרישות: מעבד: i5 ומעלה מינימום 16 ג’יגה ראם, כרטיס מסך: Geforce mx310 או במקביל דור 1050 ומעלה (אפשר גם Radeon) תקציב: ~5000 ₪ תודה
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מישהו יכול לעצור לי בבניית מפרט מחשב מאילת, מתכוון בסוף החודש לקנות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 5500 באילת, יכול לחרוג עד 6000 אם אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משנה לי מה הגודל, אם …
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות ה-2500 עד 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש ביתי כללי ללא גיימינג - צריכת תכני אינטרנט, שימוש ביישומי אופיס, צפיה בתמונות, צפיה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין כזה רכיב. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? השקט חשוב במיוחד, לכן נדרשים מאוררים שקטים וספק פאנלס או בעל מאורר שקט. …
-
-
- 5 תגובות
- 519 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום מה אתם אומרים על המארז הזה [table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]V4 Black Edition Midi Tower Series Black Case כדאי?[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב נייד בתקציב של 3000 -3500 המטרות של המחשב - 1.מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים צפיה בסרטים, מוסיקה 2.גודל המסך - 15.4 3.משקל רצוי - אין חשיבות גדולה 4.זמן סוללה - לא עקרוני 5. יש צורך ביציאות מיוחדות DVI, HDMI 6.בלוטות - צריך 7. גודל מינימלי של כונן קשיח - 320 ויותר לא פחות מ 320 8. צורב DVD -כן 9. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - העיקר חברה טובה תודה מראש לכולם.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב אופטימלי בשווי המחיר 3000-3500 ועדיף שיהיה חזק בכל האספקטים ולא התמקד לדוגמא ספציפית רק בכרטיס מסך. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אז כנראה שהחלטתי למכור את המחשב הנייח ובמקומו להשיג נייד. בנושא הזה צצות המון שאלות, נייד של איזו חברה, האם לקחת אחריות או לא, לקנות בארץ או בחו"ל, מחשב עם אילו פרמטרים לקנות ועוד שאלות אחרות רבות. קיצר, בהמשך למה שאמרתי בפתיחה, המחשב הנייד יחליף באופן כמעט מלא את המחשב הנייח ועל-כן אני זקוק בחיה לא חלשה. חשבתי על הALIENWARE M14X עם מעבד I7 2630, 4GBRAM, 1.5GB GT555 NVIDIA, 500GB 7200RPM III SATA, מסך 14 אינצ' ברזולוציית HD. עכשיו השאלות ו/או בעיות שחשבתי עליהן הן האם קיימים מחשבים בדגמים אחרים ו/או מחברות אחרות בעלות פרמטרים כאלו או דומים במחירים כאלו ואולי נמוכים יותר. הדבר השני הוא נושא האחריות. המחשב יקנה בארה"ב ויובא ארצה ע"י בן משפחה כך שאין דאגות בנוגע למסע המחשב ו…
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם, בפעמים הקודמות רכשתי מחשב ע"פ המלצותיכם ואותי אמא למדה שלקוח מרוצה תמיד חוזר לעוד מה עוד? זה המחשב שאני רוצה לרכוש- לאלו שימושים הוא טוב? מה הוא לא יכול לבצע? למה כן? גודל פיזי של המחשב(NETTOP) + קיימת מגבלת מקום בשולחן+מעבד חזק למה לא? - מותג לא מוכר? סיכויי התחממות..?!? מה דעתכם? נ.ב. את המחשב ארכוש באנגליה בעלות של 2.5 א'
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? - סביב 4000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - רק אם אפשר בלי להתפשר בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים כבדים ושימוש יומיומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF 3 על ULTRA AAx4 עם FPS 60 ו- FAR CRY 3 על ULTA ב 60 FPS וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -גדול מסך 22" 1920x1200 אולי אשדרג בעתיד ל 24" תלת מימד 3D. -לא…
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום , טוב הפנו אותי לפה אני בא מפורום אחר , שמעתי שיש פה מבינים (: אני מחפש מחשב נייח חדש .. תקציב 3500 אפשרות לחרוג מעט לא כולל מסך כמובן ! שימושים גיימינג \ עריכה גרפית שיעבדו משחקים כמו GTA IV ותוכנות כמו פוטושופ חומרה אופציונלית 500 G אם אפשר .. הערות נוספות שהכרטיס מסך יהייה חזק יחזית למחיר .. שהכרטיס מסך יהייה חזק למשחקים כבדים ושבעיקר המחשב לא יתחמם כי אני שעות על המחשב .. הציעו לי את זה : [table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Quad Core I5 2300 Quad Core 2.8GHZ 1155 6MB Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪789 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only[/td][td] 1 [/t…
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
היי אחרי קריאה של המפרטים המומלצים בפורום + פתיחת נושא חדש וכניסה לנושאים פתוחים קיימים הגעתי למפרט הבא: [table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪1036 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪129 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-B75M-D3H[/td][td] 1 [/td][td] ₪392 [/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪455 [/td][/tr][tr][td]קירור למארז[/td][td]Raidmax 120mm Retail Qui…
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום! אני צריך חוות דעת על המחשב הבא שאמור לספק אותי לשנתיים הבאות בגיימינג: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ואפשר גם לעבור אותו קצת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, BF3 ומשחקםי שיצאו בשנתיים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינץ' ובהמשך 23 אינץ' -…
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב נייד עד 2200 ש"ח , לעבודה משרדית , ישומי אופיס מוסיקה, צפייה בסרטים (חיבור HDMI ) התקן wifi , bluetooth ...... מה החוות דעת עבור המחשב : Toshiba מדגם L750-1DE, תודה
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אובכן זהו המחשב עם התקציב הסופי ולפני שאני מזמין אני רוצה דעתכם מעבד==>AMD AM2 4800+ BOX- 730 NIS לוח אם==>GIGABYTE GAM55S-S3- 465 NIS זיכרון==>G.SKILL 1 GB 800 MHZ*2- 435NIS דיסק קשיח==>WD 160 GB SATA2 8MB BUFFER- 305 NIS כרטיס מסך==>SAPPIRE X1950 GT -849 NIS צורב דיוידי==>LG GSA-H42N *18- 163 NIS מארז==>RAID MAX SAGITA- 320 NIS ספק==>HEC TRT 400W-255 NIS רמקולים==>ALTEC LANSING FX4021- 888NIS מסך==>BENQ fp93gx 19 2MS- 1049 NIS מקדלת+עכבר GENIUS EASY TOUCH- 85 NIS יש לי כמה שאלות: 1-הספק יחזיק כזאת מערכת? 2-הכרטיס מסך יכול להציג גרפיקה ברמה גבוהה עם פלטרים נגיד *2 לפחות לתקופה של שנתיים?
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום! אני קונה מחשב ככל הנראה מחר. אני כמעט סגור על זה שאני אקנה בחנות א.מחשבים (IQPC) באשדוד. הייתי רוצה לבקש מפרט למחשב עד 4000 ש"ח, לא כולל מסך, לא מתוכנן oc, ללא סט של רמקולים, מקלדת או עכבר. (העיקר בשבילי הוא המחשב) גם מארז יפה הוא לא משמעותי. כמובן שאני צריך גם דברים כמו אינטרנט, office וכ'ו. אבל אני רוצה בעיקר שהמחשב יריץ בצורה טובה משחקים. בתודה מראש! נ.ב- המחשב צריך להיות מורכב באתר iqpc.co.il כי שם אני הולך לקנות מחשב! שוב תודה!
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
חיפשתי שם מחשב בתקציב של 4000 ו 4500 ש"ח למשחקים וקיבלתי רק AMD. יש לזה סיבה מיוחדת? אופיר
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מחשב כולל מסך למטרות הבאות עבודה משרדית סרטים תוכנות גרפיות(אוטוקד,פוטושופ וכו) אינטרנט קצת משחקים בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם ביום שישי אני קונה מחשב חדש,וכרגע זה המפרט שעל הפרק... את המחשב אני קונה בחנות KSP,סגור כבר,אז אין מה לדבר על חנות אחרת... אם יש הצעות לשיפור במסגרת חנות KSP,אני אשמח מאד לשמוע את דעתכם... מעבד אינטל? Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1040 1 1040 לוח אם למעבדאינטל? GIGABYTE 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 580 1 580 2 זכרונות? DDR II 667 1GB TwinMOS 580 2 1160 כרטיס מסך? Sapphire ATI X1950XT 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E 1690 1 1690 דיסק קשיח? Maxtor 320GB 16MB, SATA II 590 1 590 מארז HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 1 240 ספק כוח? Spire RockeTeer III 500W Silent (24pin) 290 1 290 מחיר סופי : 5600 ש"ח ת…
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בשביל משחקי מחשב כמו Ghost Recon Advanced Warfighter תציעו הצעות למפרטים ואל תכללו את הכרטיס הגרפי בחישוב של עלות של המחשב(כלומר זה המפרט יכול לעלות 3000+המחיר של הכרטיס גרפי שתציעו עם המפרט)
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-