עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by avivbiton11,

שלום אני צריך מפרט עד 5500 עם מסך ושהמסך לא יעבור את ה1100 שקל ולא להישתגע עם מארז וספק יקרים שיחזיקו את המערכת עם אוברקלוק וזהו :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  2. כך שאדע האם כדי באמת באמת לחכות ולהתאפק או שמא אלו המחירים לבערך חצי שנה - שנה קרובה

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  3. התקציב עד 4000 ש:ח למשחקים כולל הכל לא מקלדת עכבר ומסך ראיתי כמה מפרטים אבל השאלה היא אם כדאי במקום מעבד E8500 ו כרטיס 9800GT 512MB ולוח P5Q , לשנות למעבד Q9400 ולכרטיס 9600GT הלוח ישאר P45 אסוס או גי'גהבייט

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  4. Started by OuTsIDe,

מעבד: Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM כמות: 1 - מחיר: ¤907 לוח אם: Gigabyte GA-G33-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤652 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤230 סה"כ: ¤1789 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/mcd821uj משהו כזה. מה אתם אומרים? עכשיו יש לי מה שכתוב בצד. ולגבי ההארד דיסק יש לי מהישן 80GB SATA אני חושב שזה יתאים. מה אתם אומרים? ואןלי תרכיבו לי גם משהו רק לא AMD ואים כרטיס מסך מובנה

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  5. * מטרות המחשב? עריכה גרפית ולימודים * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI USB3 * כרטיס מסך? צריך שיהיה כרטיס מסך ברמת טובה. * בלוטות? דרוש * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HHD 320GB חובה 7200rpm * כונן CD/DVD? צורב? עדיפות לכן- לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל רצוי אחריות ממקור אמין תודה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  6. Started by darkquest,

שלום לכולם, בניתי מפרט למשחקים ואני מעוניין לקבל חוות דעת לגביו. המחשב יריץ מסך 23" Fhd Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX, יחידות 1 ¤1066 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1162 Intel DP55WG I5 Socket 1156 P55 CHIPSET, יחידות 1 ¤466 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1197 OCZ 6GB Kit (3x2GB) DDR3 1600Mhz i7 Gold Tri channel Kit , יחידות 1 ¤682 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=667 WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AADS, יחידות 1 ¤284 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1035 Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ¤1144 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=822 Cooler Master 690 Black, יחידות 1 ¤425 http://www.rsm…

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  7. Started by wow,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב לאחותי שגרה בחו"ל, התקציב שלה הוא עד 400$, המחשב ישמש לאינטרנט וסרטים בעיקר, מכיוון שהמחשב יהיה בסלון ויחובר למסך הגדול בסלון אני מעדיף (לא חייב אבל נראה לי מומלץ) שהוא יהיה עם מארז שוכב (כמו HTPC). אני חושב שהכי טוב יהיה לקנות מהחנות http://www.newegg.com/ שוטטתי לי קצת באתר אבל לא ראיתי משהו שאני חושב שיכול להתאים ואשמח לעזרה. תודה.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  8. Started by stir,

היי, מאחר ואני מממממממש לא מעודכן בנושא חומרה אני פונה אליכם לעזרה. המפרט הוא בעיקר לצורכי פיתוח. חשוב מאד שכוח העיבוד יהיה גבוה, כי המחשב צריך להריץ מספר גדול של תוכנות כבדות באותו זמן (visual studio, IDA, אפליקציית תלת מימד כבדה, אפליקציית שרת בדבאג שיכולה להגיע ל 1gb ראם,מספר חלונות putty ו/או rd). תרגישו חופשיים לחפף בכרטיס מסך כי אני בקושי משחק והמשחקים שאני כן משחק די ישנים, אבל שיהיה לו video out ותמיכה בעבודה בשני מסכים. חובה - 2gb ram. אין צורך בעכבר/מקלדת או מסך. יש מצב שאני אעשה oc אבל לא משהו יותר מדי רציני. אפשר לעבור טיפה את ה 6k אם יש צורך... תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  9. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב רציני להפעלת משחקים חדשים כמו COD5,Far Cry 2,Crysis רד אלרט 3 וכו... בהגדרות גבוהות. יש לי כבר מסך שטוח רגיל 17 אינץ', וכל הציוד ההיקפי הנוסף לא מחייב כרטיס קול איכותי, תלוי במחיר התקציב הוא עד 4000 ש"ח בעיקרון.. אם יהיה שווה לעשות אוברקלוקינג קטן, אני לא אתנגד מישהו יכול לעזור לי לבנות משהו רציני? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  10. *****************צריך דעה**************** ***ביצעתי שינוים במפרט הנ"ל תראו בהודעה השנייה למטה..*** *****************04/08/08**************** תודה לכל מי שעזר לי להרכיב את המפרט.. ולכולם.. אני עדיין פתוח לתגובות הערות ועצות לגביו.. *אני צריך עדיין לקבל עזרה בהחלטה על מארז וספק מומלצים ואיכותיים. המפרט- מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤835 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤550 [ כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤479 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1384 צורב LG GSA-GH22N X22 DVD ¤128 ANTEC SONATA III 670 ¤ מסך מחשב רחב Samsung 22" T220 2MS WIDE ¤1500 כמות:1 ] סט מקלדת ועכבר…

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  11. אני זקוק למחשב חדש על כל מרכיביו. הבנתי בתחום בינונית. המחשב הינו לשימוש ביתי + משרדי, לא למשחקים, אך עם RAM חזק וקישוריות טובה לשאר המרכיבים כי אני מריץ אפליקציות רבות במקביל. חשובה בעיקר מהירות, וכן דיסק קשיח בגודל בינוני-גדול. לא מתכנן לעשות אובק-קלוקינג. חשוב גם שיהיה שקט למדי, כי ממוקם בבית קטן. בהקשר זה, מצ"ב מפרט מאתר YNET שופס, שקרץ לי בשל המחיר הנמוך. מבקש חוות דעת מומחי הפורום ו/או הצעות משל עצמם. http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct.aspx?came=328&CategoryName=Computer_Systems&AuctionId=7301497 תודה, ליאור

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  12. Started by yuraxp,

אני יודע בתור משתמש ותיק פה שאני חוטא כשאני מתכוון לקנות מחשב מאתר מכירות,אבל אני צריך מחשב רק לאינטרנט מוסיקה והורדות בלי משחקים לכן בגלל שאני קונה XBOX360 למשחקים אני רוצה מחשב הכי זול לזה הנה המפרט: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HI925 אם יש משהו יותר טוב אנא המליצו אבל מקסימום אפשר להוסיף עוד 50 שקל

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  13. Started by ovadiadn,

[/r] Intel Core i5-2400 Processor(3.1GHz,6M Cache) Windows 7 Professional 32 Mechanical Package Tower 4x4, Intel Q65, 280W 85% PSU (WW except Russia) Parallel Cable (cable from planar, bracket) 2GB PC3-10600 SDRAM (2 DIMMs) Integrated Video Intel Q65 Integrated Audio Intel Q65 SATA 320GB 7200RPM/6Gb/16M Integrated Ethernet Gigabit Intel Q65 Lenovo USB Preferred Pro Full Size Keyboard - Hebrew Lenovo Enhanced Optical USB Mouse PS/2 Port Cable Internal Speaker

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  14. Started by Eitpap,

שלום לכולם אשמח להתייעצותכם לגבי מחשב נייח לשימוש ממוצע בלבד של סרטים, אופיס, גלישה באינטרנט, משחקים קלים וכדומה.. חשוב שהמחיר יכלול גם מסך בגודל מספק ( לא יודע איזה גודל עדיף) ובנוסף מצלמה כדי לאפשר למידה דרך זום לילדים. תודה מראש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 שח, אפשר לחרוג אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אופיס, גלישה באינטרנט, סרטים, למידה דרך זום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקוליםומסך)? מסך גדול ונוח שיתאים ללמידה מהבית בשביל ילדים. מצלמה כדי לאפשר למידה דרך זום 4. …

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  15. ברצוני לקנות מחשב טוב למטרת סרטים ושירים עד 3000 שח מה שהכי חשוב לי זה קיבולת גדולה של הארד דיסק. לפחות 250 GB והדבר השני הוא עבודה מהירה בסביבת וינדוס. מבחינת משחקים אין צורך להשקיע - העיקר שיפעיל לי לפחות פרו אבולושיין במצב טוב. גם חשוב שיריץ ויסטה בלי בעיה אין צורך במסך

16. Started by doder,

רציתי לקבל חוות דעת על מפרט שקיבלתי בחנות, אני ממש לא מבין במחשבים אז אשמח להתיחסות גם לרכיבים וגם למחיר. תודה מראש ! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  17. היי חברים אני צריך מחשב חזק שיתאים לעיבוד גרפי גבוה ככל האפשר ועבודה קלה ומהירה (הרבה זכרון) תודה.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  18. הדרישות: מסך מספיק גדול ללימודים מחשב שיהיה חזק גם שלרוב לא יקרוס חיי סוללה גבוהים אם אפשר אז בבקשה שהמחשב יהיה קרוב לסכום שנתתי שיהיה ניצול מקסמילי של הכסף... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by drorr,

מחשב כולל מסך למטרות הבאות עבודה משרדית סרטים תוכנות גרפיות(אוטוקד,פוטושופ וכו) אינטרנט קצת משחקים בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  20. Started by zxcvbnm,

שלום, אני צריך מפרט שמיועד למשחקים (לא כבדים במיוחד) ללא ציוד היקפי וללא הארדיסק עד 1500 ש"ח. תודה מראש

21. המחשב מיועד לילד בן 13-14 שישתמש בו בשביל אינטרנט, משחקים וכו.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  22. צריך מפרט ב-2000 ש"ח שיחליף את המחשב מבוסס ה-Pentium 2 המזדקן. המפרט לא צריך לכלול ציוד הקפי, לא כוננים קשיחים ולא כוננים אופטיים.

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  23. יש לי את הפריטים הבאים: ספק כוח: HEC 300W ART דיסק קשיח: WD800JD 80GB Sata כונן אופטי: LG DVD-RW GSA-4163B (ממשק IDE) לבן כרטיס טלוויזיה: Hauppauge PVR 150 MCE ציוד היקפי (מקלדת, עכבר ועוד). ואני רוצה להפוך אותם למחשב מודרני, שיוכל להריץ חלונות Vista Premium לצרכי עבודה משרדית, צפיה בסרטים וגם לעריכת אנימציות Flash (חתביב). התקציב הוא 1200 ש"ח. חשבתי להוסיף את הפריטים הבאים להרכבת מחשב שלם: מעבד: Pentium E2180 DualCore - מחיר: 370 ש"ח ב-KSP. לוח אם: Gigabyte 73PVM-S2H (כולל כרטיס מסך מובנה GF7100 ויציאת DVI) - מחיר 365 ש"ח ב-KSP. זיכרון: 2x1GB Samsung 800Mhz - מחיר 220 ש"ח ב-KSP. מארז: COMPUCASE 6C28 ללא ספק - מחיר 155 ש"ח בנועה. סה"כ: 1,110 ש"ח. ציוד היקפי כבר קיים. האם …

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  24. דרוש מחשב חזק לאינטרנט ואופיס, עריכת סרטים וצפייה בסרטי HD כולל מסך וציוד , 3500 ש"ח. מארז אסתטי ושקט במיוחד בלי תאורות למינהם ללא OC תודה על כל עזרה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  25. Started by Ori22,

שלום, אני צריך מפרט למחשב מבוסס אינטל ב3500 ש"ח ללא ציוד היקפי. אני כבר מחפש הרבה זמן ואין לי מושג איזה לוח אם או כרטיס מסך לקנות. בתודה מראש, אורי. ???

• 1 תגובה
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.