עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. השימוש העיקרי הוא לצפייה בסרטים גלישה באינטרנט אפליקציות OFFICE visual studio (מידי פעם אוליי קצת פוטושופ ומטלאב) הכי חשוב לי זה חיי הסוללה של הנייד לפחות 4 שעות.(מיועד נסיעות) גודל מסך עד 12.5 אינצ'. זיכרון: 1 ג'גה לפחות DDR 2 ועם אופצייה לשידרוג ל-2 ג'יגה. מאיץ גרפי: חשוב שיוכל להריץ סרטים HD בצורה חלקה וללא תקלות. (כולל יציאת HDMI) כונן קשיח: לפחות 150 ג'יגה. מערכת הפעלה: windows 7. מעבד: אינטל - לא משנה הסוג העיקר שיוכל להריץ את כל מה שאמרתי. חברת הנייד: ASUS, LG, LENOVO, DELL, HP תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by AxeOr,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 שח 2. מה שימושי המחשב? מחשב לשימוש משרדי , חשוב מאוד מהירות ההפעלה , איכות המארז [!] , שקט וכמובן יכולת עיבוד שלא תפגע בביצועים. יחובר מסך FHD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא , אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלול צורב , ולדעתי אין צורך בכרטיס מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? וינדוס 8 [שמתי לב ש8.1 עולה יותר, והרי העדכון בחינם, יש הסבר?] 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגור…

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  3. שלום, המחשב שלי קרס ואני צריך מחשב ללימודי תואר שני בה.חשמל בטכניון, לעיבוד תמונה ולמשחקים קלים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות/עיבוד תמונה/משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מטלב, פוטושופ/לייטרום באופן תדיר.משחקיים NBA2K12, סטארקראפט, מקס פיין כשיצא באופן מזדמן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קניתי מסך DELL U2312HM אז 23 אינץ' ב1920X1080 -…

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  4. שלום, פתחתי פה ת'רד לא מזמן, אבל חלו מאז מס' שינויים(תקציביים) לכן אני אשמח שוב לעזרה נוספת. אני מעוניין לקנות מפרט למשחקים, בתקציב מוגבל מאוד - 2500 ש"ח. יש צורך רק ברכיבים הבאים: לוח, כרטיס מסך, זיכרון, מעבד ומארז+ספק. אם ממש משתלם, אפשר לחרוג קצת(200 ש"ח~), אבל תשתדלו שלא תהיה חריגה התשלום יהיה במזומן. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  5. אז ככה, קודם כל הקדמה: מחשב מיועד לקהל הצעיר, סטודנט, למטרות שונות בעיקר המולטימדיה. חשוב לי מאוד מעבד לא חלש (בכוונה לא אומר חזק נראה לי T4400 ומעלה נחשב כבר ממוצע ולא חלש) שיהיה נורמלי ויחזיק לעוד שנתיים לפחות, וRAM שיהיה 2GB+, מסך LED לסרטים זה חובה. כרטיס מסך לא חשוב שיהיה בסיסי אפילו אני לא משחק משחקים. המחיר אמור להיות 3,000 - 3,500 (ללא חריגה בכלל בבקשה.. זה כל התקציב) * מטרות המחשב? אינטרנט, Office, סרטים, מוסיקה להעביר את הזמן עם חיבור לרמקולים, הורדות. כל זה להעביר את הזמן במעונות. * גודל המסך? 15.6 (LED חובה). * בלוטות? עדיף אם יהיה, אבל לא נורא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200GB+ * צורב DVD? עדיף אם יהיה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה, אחריות בארץ שת…

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? $1500 אבל אין צורך לנסות בכוח לנצל אותו, אני בטוח שאפשר להרכיב מערכת חזקה בהרבה פחות. 2.ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Mass Effect 3, Skyrim, Street Fighter IV AE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1280X1200, בעתיד מסך 30 עם רזולוציה של 2560x1600 אולי שניים או שלושה מסכי 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. …

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  7. Started by rotem_shu,

9000 תקציב ללא ציוד עיקפי וללא אפשרות לחרוג. המחשב מיועד למשחקים כבדים ברזולוציות הגבוהות ביותר ההגדרות הגרפיות יהיו גבוהות ולסרטי ותכני full hd. יש לי מסך lg 32 full hd המחשב צריך להיות שקט רמה 8. מעונין בשדרוגים עתידיים ,חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד, זכרון ללא אוברקלוקינג מעוניין במעבד מintel וכרטיס מסך של nvidia וכונן קשיח מתוצרת western digital לא משנה מאיפה החנות. ובכלליות הייתי רוצה מחשב שיחזיק לי מעמד 3 שנים עד השדרוג הראשוני , תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Hydr0,

מה קורה ? בשעה טובה ההורים שלי החליטו לקנות מחשב חדש הבייתה כי הישן (מלפני 8שנים הלך) אז אני אקבל את המחשב החדש והמחשב שלי יעבור להורים שלי. אז ככה.. התקציב 400 ש"ח כולל מסך. לא חייב להיות מסך ממש טוב העיקר שיעבוד ויראו בו טוב כי ההורים שלי ישתמשו בו והם עיוורים חחח רמקולים עכבר ומקלדת לא צריך. אבל חשוב שיהיה בו כרטיס רשת וצורב DVD. אני רוצה מחשב חזק למשחקים ושיהיה קר כי תמיד היו לי בעיות של חום ! אני מודע לכך שאי אפשר לעשות מחשב בתקציב הזה מושלם למשחקים אבל שיהיה כמה שיותר טוב בבקשה.. לא מתכנן OC.. תודה רבה

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני צריך מחשב שישמש למשחקים\עריכה\הורדות... שיכול לעבוד 24\7 בלי להתאמץ אני מתכנן לעשות OC יש ברשותי מסך BENQ FP222W אינ'ץ 22 אפשרות חריגה מהתקציב:500ש"ח אם זה באמת נחוץ. תודה.

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by cozmo,

שלום, ברצוני לרכוש מחשב נישא, לאחר בדיקות בימים האחרונים צמצמתי את האפשריות לשתיים: 1 lenovo 3000 n100 TY049IZ עם המעבד DUO 1.6GHz דיסק 80G וכרטיס מסך intel gma 950 2. IBM thinkpad z60m UH3FSIM עם מעבד P-M750 1.86GHZ דיסק 80G כרטיס מסך ati x300 המחירים פחות או יותר זהים הצרכים שלי הם מחשב לעבודה עם תוכנות כבדות matlab וכו' האם המחשב ה-thinkpad הוא "דור ישן" והאם בכלל כדאי רכוש מחשב עם מעבד מדור קודם תודה

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  11. Started by zahiz007,

ערב טוב, אני מתכוון לפרמט את המחשב שלי (X61) ולהתקין מחדש את מערכת WIN XP. תהיתי האם מישהו יודע איזה דריבר אני צריך להתקין על מנת שהאינטרנט (האלחוטי) יעבוד? (ומשם אני אתקין הכל עם UPDATE MANAGER) יתרה על כך, אני מתכוון להתקין מינימום של תוכנות, האם מישהו יכול להמליץ על הדריברים החשובים ביותר? מצורף קישור לאתר LENOVO: http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/MIGR-67971.html תודה מראש, צחי

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  12. Started by Tomer Lev,

בס"ד אהלן, אני סטודנט למדעי המחשב, מסיים עכשיו שנה א', ואני צריך מחשב נייד לצרכי הלמידה.. יש איזושהיא המלצה על דגם/מפרט ספציפי? (במחיר סביר כמובן) בנוסף, יש לי הנחה של 850 שקל על מחשבים של ASUS. הם החשבים טובים? אם כן, יש דגם ספציפי שמומלץ אצלם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by עידןאופיר,

היום קניתי מחשב ידני מאייבורי נתוני היצרן למחשב הנייד:מעבד 1GHz 2 Processor i3-23i0M intel coreזיכרון DDR3 4096 דיסק קשיח 640GB 5400PMמאיץ גרפי ATI Mobility Radeon HD6307מסך 15.6מערכת הפעלה windows 7 home premium 64-bitצורב dvdכרטיס רשת אלחוטי תומך תקן (EEE 802.11.b\g\n (drafיציאות כניסות USB2.0 X3 VGA HDMLסוללה 6 תאיםסה"כ מחיר 2,790מה אתם חושבים על המחשב?ואמרו לי שהוא יכול להריץ cs.16 מה אתם אומרים זה יריץ לי טוב?

14. Started by totlip,

הציעו לי את הציוד הנ"ל מיד שנייה כמה לדעתכם הוא שווה? [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]למכירה ASUS Z87 DELUXE http://www.asus.com/Motherboards/Z87DELUXE/ ASUS GTX670 2GB OC http://www.asus.com/Graphics_Cards/GTX670DC22GD5/ I5 4690K http://ark.intel.com/products/80811/Intel-Core-i5-4690K-Processor-6M-Cache-up-to-3_90-GHz הכל מורכב כבר ברמת העיקרון בתוך thermaltake לבן מטורף חסר ספר כוח ודיסק והוא עף 2,500 ש"ח[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני חייב אינטל כי מי שיביא לי את החלקים עובד שם, ולא נעים לבקש ממנו AMD. בכל מקרה, אני זקוק להכל חוץ מציוד היקפי, שאותו אני אקנה בארץ. לא לחרוג מ1200, שיהיה כמה שיותר שקט. שיהיה מכוון לOC קליל. וקר.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  16. אוקיי אז ככה , זה המפרט הסופי שבנו לי כאן באתר, אבל יש כמה דברים שאני רוצה לשפר: מעבדי אינטל‏ Price Units Total INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤895 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 435 1 435 זכרונות‏ DDR II 800Mhz - Life Time Warranty Price Units Total 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 310 1 310 כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail מחיר: ¤1322 דיסקים קשיחים‏ Seagate Price Units Total 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II 480 1 480 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 115 1 115 מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling Pric…

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  17. אני חיפשתי מחשב מחו"ל שיחזיק לי משחקים כבדים כמו קרייסיס וGTA על מדיום-HIGH ואפילו על LOW, העיקר שיחזיק כמו שצריך. זה מה שמצאתי במסגרת התקציב שלי: http://www.buy.com/prod/asus-n61jq-a1-16-laptop-intel-quad-core-i7-720qm-1-60ghz-4gb-500gb-hdd/q/loc/101/213725107.html מה אתם אומרים? הוא שווה 1100 דולר?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by רן..20..,

מחשב + מסך + עכבר + מיקלדת + רמקולים ועם אפשר 3.2 של אינטל + 512x2 ddram וכרטיס מסך בסיסבות של 1000 שקל של גיפורס..ככה שדום שלוש למשל יעבוד על max הכי חזק של גרפיקה... בפורים אני קונה את המחשב אז תעשו לי מחשב טוב בסיבובת 5000 שקל

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  19. Started by trovlet,

4 שנים עוד מעט Amd athlon II x4 640 s9cket am23 gigabyte GA-880GM-UD2h 2x2gb ddr3 giagbyte radeon HD 6870 samsumg 500gb 7200 RPM 12cm fan 880rpm seasonic 600w מה אומרים שווה למכור בחלקים או שלם?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by shhfcon,

היי אני רוצה לקנות מחשב ולא כל כך מבין אם תוכלו לעזור אני אשמח... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2700 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Crysis 2 וכל הכבדים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  21. שלום לכולם, אשמח לעזרה בבחירת מחשב. אני מטיילת בין דגמים שונים כבר שבועות ובאמת שהלכתי לאיבוד אז כל תובנה בעניין תעזור לי. מחפשת נייד קטן יחסית, מסך 12 מינימום, 14 במקסימום (מן הסתם עדיפות ל13.3) ובהתאם גם קל- משקל. (אם אפשר לא לעבור את ה2 קילו, אני אשמח..) התקציב- תיאורטית, הייתי מעדיפה לא לעבור את ה2500. אני יכולה למתוח ל2800 (3000 זה רק אם המחשב גם עושה מסאג' ומנגן דמיאן רייס בגיטרה) הצרכים שלי מאד בסיסיים- גלישה, מסמכים, מוזיקה, צפייה בסדרות. הייתי מעדיפה שהאיכות והעוצמה של הסאונד במחשב יהיו טובים. זה לא חייב להיות מטורף, רק שלא יהיה זבל. למרות שהצרכים בסיסיים אני לא רוצה מחשב איטי, אני אשמח למעבד טוב וחזק ו4 ג'יגה זכרון לפחות. סוללה חזקה (נראה לי שלא פחות מ6 תאים) …

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  22. Started by dbx22,

אני לא יודע בינתיים כמה אני רוצה להשקיע לא יותר מדי(לא 10 אלף .....) השימוש בו יהיה בעיקר להורדות באימיול, גלישה באינטרנט, צריבת סרטים, וגם לפעמים משחקים כמו NFS אנדר.2 ופיפא 2005 אני צריך מחשב עם הנתונים המתאימים עם מינימום מחיר. תודה.

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בשביל עיצוב גראפי אבל אני לא יודע על מה אני צריך להסתכל, למשל איזה סוג מסך כדאי למעצבים, או איזה כרטיס מסך מומלץ שיהיה לו. בכל אופן המחיר למחשב נייד הוא גג 4200 שקל. אין לי שקל יותר לצערי. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by popmart,

היי חברים. כעקרון אני צריך רק לוח אם, מעבד, זכרונות. הלוח שבחרתי הוא gigabyte GA-Z97X-Gaming 7 מעבד i7 4790 זכרונות של Corsair -DDR3 1600Mhz CL9-9-9-24 יוצא לי בערך 3400 אז השארתי קצת כסף לשינויים. כל שאר החלקים כבר יש לי. אשמח לחוות דעת. תודה.

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  25. Started by Mr-Snow,

שלום רב לכולם... אז ככה, מעוניין לקנות מחשב ולהרכיב עצמאית, לא חשוב מאיפה. אשמח לקבל המלצות. 1. תקציב: 3000 ש"ח מזומן 2. מטרות: עבודות משרדיות, צפיה בסרטים ובטלויזיה, הורדות, תכנות, עריכה גרפית דו מימדית ומשחקים כבדים 3. ציוד הקפי: מסך 20'-22', מקלדת ועכבר (לא חובה אלחוטיים), רמקולים, כרטיס טלוויזיה, צורב DVD. 4. לא צריך: שאר הדברים שלא רשומים 5. העדפות: אני חושב ללכת על מערכת מבוססת E5200 6. קירור ועיצוב: אין העדפות 7. מערכת הפעלה והרכבה: אין צורך 8. צרכים מיוחדים: 9. שקט: שיהיה שקט 10. OC: לא הכרחי 11. משחקים: שנים לא שיחקתי אז קשה לומר, כנראה GTA ומשחקי יריות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.