עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by e-d-a,

מחפש מחשב לחבר שיעלה את כל המשחקים החדשים בצורה מעולה כולל מסך ורמקולים, לא כולל עכבר ומקלדת. ומארז סופרטלנט עם ה5 מאוררים. תודה.

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  2. שלום, עכשיו הגעתי. אני בדרך לקנות מחשב חדש וגם מסך ויש לי כמה שאלות ועכשיו לבשר אני רוצה מחשב משני שישמש את ילדי לאינטרנט ושיקרין DVD, לא באותו זמן , אולי מדי פעם אני אעבוד עליו (אם יהיה לו מסך 22" איך אפשר לא) הדרישה העיקרית 1# היא שלא "יעצור לחשוב" מדי פעם (אתם יודעים, שמקלידים ואז לא קורה כלום ואז כל המילה מופיעה) שאלה - האם אפשר להוסיף זיכרון ל 1 GB ובתמורה לרדת ל sempron חד ליבתי? אם הבעיה היא L2 cache (שעד כמה שאני יודע זה ההבדל בין ה celeron ל פנטיום , כמו גם ההבדל sempron athlon ), אז אני בשמחה אוסיף עוד 400 ש"ח לAthlon 3800 x2 65W (מה שכן , שמתי לב שיש שהוא 35 W sempron ) וזה מוביל אותי לדרישה העיקרית באמת דרישה עיקרית #0 שיהיה שקט. מה התרומה של עובי המארז? ה…

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by biotech326,

אהלן חברים! ברשותי לפטופ lenovo IdeaPad y460p. קניתי עכשיו טלויזיה sansui 40 אינץ' שאני מחבר את הלפטופ אליה. כרגע הלפטופ עם מסך סגור והתצוגה היא רק מהטלויזיה. שיחקתי לא מעט עם אפשרויות צריכת חשמל אבל כל פעם יש משהו מעצבן אחר, אם אני חוזר אחרי חמש דקות אין תצוגה צריך לפתוח את המסך של הלפטופ ולהדליק אותו. אני רוצה שיהיו הגדרות מתאימות לשימושים שלי, שאני חוזר אחרי זה מן ורק מזיז את העכבר או לוחץ על העכבר ויש לי תצוגה. בבקשה עזרה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Brushes,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3600. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא להגיע לשקל יותר. עדיף לחסוך, אבל בכלל לא לעבור את ה 3600. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקי גיימינג גבדים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V כשיצא, Fifa15, PES15, Watch Dogs, Sleeping Dogs, NFS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  5. Started by C991Now,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz E7300 45nm : " SLAPB" - BOX ¤619 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-UD3 ¤691 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 512MB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL ¤1183 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD321LJ ¤256 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤121 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 900 CL4-4-4-12 - F2-7200CL4D-4GBPI-B ¤391 מארז: COOLERMASTER CENTURION 590 (BLACK) : RC-590-KKN1-GP w/o PSU ¤327 ספק כוח: SEASONIC 400W : SS-400ET- OEM ¤284 קרור למעבד: ZEROTHERM FZ120 ZEN FZ120 ¤252 קרור למארז: THERMALTAKE 120mm THUNDERBLADE LED FAN BLUE : A1926 ¤56 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤4…

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  6. 2500K מעבד Z68X-UD4-B3 לוח Gigabyte GTX 560 Ti 1GB OC שני כרטיסי מסך Corsair SSD 120GB Force 3 GT אשמח אם תציינו מחיר של חלק בנפרד. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום אנשים , אני בתהליכים מתקדמים של קניית מחשב חדש (סוף סוף) . צרכי המחשב הם מכל הבא ליד ..כלומר גם למשחקים/סרטים/תוכנות עריכת גרפיקה /ועריכת וידאו ברמה ביתית++ בפריימר ואפטראפקט חשוב לי מאוד שהוא יוכל לעשות מולטיטאסקינג עצבני כמו : PHOTOSHOP/WINAMP/דפדפן עם כ 10 טאבים פתוחים/VS2008/SQL SERVER וכל הדברים הרגילים שרצים ברקע.. נוסף לכל אלה אני לא נוטה להחליף מחשב כל יומיים לכן הוא אמור לשרת אותי נאמנה ל4-6 שנים הקרובות כמובן שיהיו שידרוגים בדרך של זיכרון ומקום אחסון בעיקר אבל בגדול זו המטרה הראשונית.. המחשב הנוכחי שלי שורד בכבוד כבר אוטוטו 6 שנים . ודבר אחרון שחשוב זה שיש לי מסך 24 אינץ של DELL וכמובן שאני שואף לנצל את יכולות הHD שלו למשחקים וסרטים ברזולוצייה טב…

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500-6750 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל לא בהגזמה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח, לא יותר מדי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. far cry 3, bioshock, battlefield, watch dogs, starcraft... ועוד בסגנון הנ"ל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1050X1680 בערך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בי…

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  9. שלום אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 8000 ש"ח אני לא מתכנן oc בזמן הקרוב אולי בעתיד אני רוצה שהמחשב יתאים למסך 24" אינץ ( לא כולל בתקציב) ואם אפשר גם שהיה שקט תודה

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  10. Started by e1r2e3z,

. אני מאוד מעדיף מעבד אינטל,מי שמעדיף מעבד AMD שיסביר לי למה. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?700 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים HD אינטרנט א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?נראה לי 1280*1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו?PES 2010 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בנוני גבוה 3. האם יש צורך ב…

• 10 תגובות
    • 986 צפיות
  11. Started by The Grey Matter,

קניתי לאפטופ ממותג עלום שם IPC כולל AMD ATHLON XP 16000 MOBILE הרד-דיסק 20GB 256 RAM מישהו מכיר? שמע ? ראה מחשבים כאלה?

• 22 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. אהלן לכולם, רציתי לבקש קצת עזרה ממי שבאמת יודע. אז ככה יש לי מחשב כבר 7 שנים(P-2 300)כן כן אני יודע ישן,מצחיק וכו'. :-\ שממנו הייתי רוצה להשאיר את ה: -דיסק קשיח:WD 80GB ATA 8MB CACHE -CDROM רגיל LG *52 -צורב ASUS 52*32*52 -כונן 1.44 -מקלדת+עכבר -מסך PROVIEW 17 FLAT -רמקולים עכשיו ב 3000-3500 ש"ח אני רוצה לקנות מעבד,לוח,זכרון,כרטיס מסך,מארז(חובה אני חושב). עכשיו העניין הוא שאני דיברתי עם אנשים שיש להם עניין בנושא וכולם אומרים לי תראה עוד כשנתיים הכל כבר יעבוד על ה-64 BIT כולל אפליקציות ומשחקים וכו' ו WINDOWS LONG HORN שיהיה עוד שנה וחצי. לכן אומרים לי קנה מעבד עם השקעה לעתיד:AMD 64 ATHLON או חקה למעבדים של INTEL של 64BIT אבל לא יודע למה,כולם עדיין לא לגמר…

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500-3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה נסו לא לחרוג מה-3000.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, Visual Studio 2008, גיימינג בסיסי (יש לי מסך "22) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך כונן דיסקטים, לא צריך צורב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. מפרט מלא, חוץ מצורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לב…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. ובכן... דרישות: E6400 2GB זיכרון כ.מסך: 8800GTS 320MB לגבי מסך אני מתלבט... אם אפשר להכניס בתקציב dell 2007....? אם לא איזה מסך מומלץ למשחקים? מארז ללא ספק, אך מתאים ל8800GTS. ספק: לא צריך - יש לי enermax noisetaker 370W. כונן קשיח: יש 120GB sata2 W.D עריכה: בניתי איזשהוא מפרט איך הוא?? דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb Box 1470 ¤ 1 GIGABYTE GA-965G-DS3 LGA775 795 ¤ 1 G.Skill DDR II PC5400 667MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 1190 ¤ 1 BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION 2190 ¤ 1 NEC AD-7170 18x DVD+/-RW/RAM Double Layer BLACK /WHITE 185 ¤ 1 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro PWN 160 ¤ 1 סה"כ: ¤ 5990 מחיר כל תשלום: 5810.3 מחיר סופי: 5810.3

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט שעונה על הדרישות הבאת: 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא בסביבות ה7000 ש"ח, ניתן לחרוג למעלה בסביבות ה500 שקל אם זה יוסיף המון. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב, אני מפנק את עצמי לכבוד הכניסה לקבע ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג ופיתוח תוכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנה ספציפית, מעבר למשחקים התוכנה היחידה שתהייה בשימוש רחב זה Visual Studio. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, י…

16. Started by Unstoppable,

אני קצת חדש פה אז מצטער אם הכותרת לא עניינית >< עכשיו לנושא: אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש, ואני צריך שתמליצו לי על דגם, חשוב לי שהמחשב יעבוד חלק ומהר, לא מבחינת משחקים כבדים וכו', אני בעיקר מריץ תוכנות כגון: Photoshop,visual C#, microsoft office (וורד, פאוור פוינט, אקסס). וחשוב לי מאד שזה יעבוד חלק, בלי להיתקע באמצע, או שיתחמם יותר מדי. עוד דבר שחשוב לי זו האחריות, אני מעדיף אותה ארוכה ככל האפשר, ובחברה אמינה, שלא יהיו לי בעיות איתו וגם אם יהיו אז שיהיה לאן לפנות. חשוב לי שהמסך לא יהיה בגודל קטן יותר מ15.4 אומנם המשקל לא משנה לי בכלל. זיכרון לא קטן מ1 ג'יגה (אפילו 2 אבל אני לחוץ על תקציב). ומעבד ודיסק קשיח טוב ככל האפשר. התקציב שלי הוא 5000 שקל (אין לי ממש אפשרויות…

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח מעדיף שלא לחרוג אלא אם כן יש שדרוג עם יחס עלות / תועלת גבוהה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש הכבד ביותר יהייה פיתוח תוכנה (עבודה עם מכונות וירטואליות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש כונני אחסון ישנים 3.5" שאני מעוניין להעביר למחשב החדש (אפשרי גם ב-NAS) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ו…

18. Started by urich,

1.התקציב שלי הוא 5000 שקל שלי ואולי עוד כסף מהמשפחה חוץ מזה שאני לא רוצה להוציא הרבה יותר מכספי. 2.במידה ואני רוכש מחשב חדש אני לא ישתמש באופן ודאי בלפטופ המעפן לא של ibm (המפרט בפרטים שלי) שהוא t20 נחמד וגם לא במחשב פנטיום 2 300 מגההרץ ששוכב ללא שימוש. אשמח למכור אותם. 3.אני גם מתכוון למכוראת הps2 שלי ולרכוש dvd פשוט במקום כי במשחקים שלו אני לא ממש משתמש כי הוא עושה לי בעיות עם הדיסקים. עכשיו אני רוצה מערכת למשחקים בעיקר ואני צריך מסך חדש ורמקולים וכו' אבל הציוד ההקפי שקל לשנות יכול לחכות. כך שאני יקנה מסך גדול ואז רמקולים ואז עכבר ומקלדת חדשים וכו' ורק אז עוד זיכרון וכו'. 4.אני רוצה מערכת שתהיה חדשנית לזמן ארוך ככל האפשר מבחינת שיפור החומרה כלומר pcie שלידעתי קיים רק בנ…

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  19. Started by X-ShaY,

שלום, קניתי נייד של DELL, המחשב הגיע עם win 8.1, יש אפשרות לשנמך אותו לwin 7 עם רישיון חוקי? או שאני חייב לירכוש רישיון חדש? התקנת win אחר ממה שקיבלתי פוגם באחריות? איך אני יודע מה הproduct key של הwin 8 שלי? אין למחשב כונן אופטי ולכן לא קיבלתי דיסק. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. תקציב אני מניח שעד 3000 ₪. אבל אם ממש ישתלם לי לעבור את זה, זה בסדר. אם ציינתי תקציב לא סביר אשמח אם תעירו לי על זה 🙂 שימושים עיקריים אופיס, תוכנות אדובי וגלישה בהרבה חוצצים במקביל. מערכת הפעלה Windows 11 גודל מסך כמה שיותר גדול במסגרת התקציב משקל מחשב קל ככל הניתן. גודל אחסון לא משנה אך עדיף שיהיה חריץ לתוספת כונן עתידית. זמן סוללה שיהיה משהו סביר. אחר מיועד לרכישה בימים הקרובים. לא מיועד למשחקים. מסך שנח לעבודה בתנאי תאורה קשים – בחוץ. לא חובה מסך מגע. תחנת עגינה נוחה או אפשרות כלשהי לחבר בשנייה למקלדת עכבר ולמסך (אפשר לשני מסכים? DUEL MONITOR?) עדיפות למחשב עם כמה שיותר חריצי USB הטענה דרך USB PD

21. שלום ! מי שזוכר זאת אני מאתמול... אז הלכתי היום לחנות מחשבים ומה דעתכם על המחשב הבא, עולה 3570 שח שווה? והאם המחשב טוב? יעבוד במשחקים חדשים ? amd athlon 64 2800+ floppy 1.44 wd 80 gb sata GA-K8NS ATHLON 64 DDR 512MB 400 MHZ DIGMA ORIGINAL CD-ROM LGx52 ATI RADEON 9600 XT 256MB CASE ATX FRONT USB AX-BLACK WINDOW נו איך נראה לכם? תגובות בבקשה.... להזכירכם הסכום לתשלום הוא 3570 שח תודה!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם אני צריך חו"ד לחלקים של מחשב שאני קונה.. אשמח לחוות דעת מקצועית בקשר לחלקים. אם חלקים טובים, שיפור דגם וכו'... לוח אם: GIGABYTE GA-K8NF9 ULTRA : NVIDIA nForce 4x ultra,FSB 2000, DDR400DC,FX,2x, S8C,LAN-1GB,PCI-16X,RAID,SATA2, 1394, NFW מעבד: AMD K8 64BIT 1MB BOX 3700+ san diego box כרטיס מסך : PCX6600 דגם : NX66256DP2 - oem ואם יש הבדל גדול בין זה לבין : PCX6600GT - NX66T128D-SP כל עצה? הערה? הארה? :] אני אשמח לקבל...אני פשוט רוצה לקנות היום! אשמח לעזרה! חג שמח אלדר

• 11 תגובות
    • 708 צפיות
  23. אני רוצה להרכיב מחשב למשחקים ולעריכת וידיאו חשוב מעבד חזק וכרטיס מסך חזק אם אפשר גם להוסיף קירור ושיהיה כמה שיותר שקט אין צורך במסך אני רוצה להשקיע במחשב בסביבות ה6000 שקל אבל אפשר גם לחרוג קצת והאם כדאי לחכות קצת עד שיצאו דברים חדשים בישביל הוזלת מחירים כי בינתיים זה לא דחוף מאוד

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  24. שלום, צריך מחשב קטן כ 10.5" לשימוש באופיס לסטודנטית להוראה עד 1000 ש"ח. אם יש בתקציב הזה אפשרות להכניס מסך שמתפרק והופך לסוג של טאבלט אז כדאי אבל לא חובה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 ש"ח (עד 1300) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם ישנה הגבלה או העד…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.