עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by xpo,

מחשב למשחקים בעיקר.. מה דעתכם? הצעות לשיפור? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1066 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3P REV3.3 ¤733 כרטיס מסך: GECUBE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB GDDR3 256 BIT DVI HDTV TV/O - GC-HV195PG3-E3(RoHS) - RETAIL ¤1046 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤220 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ ¤807 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤381 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤422 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤4978 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  2. בכל הHTPC למיניהם אין התייחסות לכרטיס קול. לפי דעתי במחשב HTPC זה יותר חשוב אפילו מתמיכהבHiDef. כי היום לא הרבה משתמשים בHiDef וזה רק Future Proof. הסאונד לעומת זאת הוא פאקטור מאוד מאוד משפיע על החוויה שאתה מקבל מצפייה בסרט. רוב (אם לא כל) כ.הקול המובנים הם חרא. לא רק בהקלטה, אלא גם כשמחברים להם רמקולים שעולים יותר מ1000 שקל אתה מרגיש את זה בכל רמ"ח איבריך. אפילו Audigy Value שעולה 150 שקל יתן הבדל של שמים וארץ! מה זה העניין הזה?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  3. שלום, כבר הציעו לי כאן מפרט לפני כשבוע, ובאתי "לסגור פינות". השאלות שלי הן: 1.האם כדאי לחכות עוד טיפה להוזלה במחירים, עקב יציאת מעבדים חדשים וכו'? 2.האם יש חלקים במפרט שכדאי לשנות (כגון המעבד, ל-Core i5 ולוח האם בהתאם, ללא שינוי ניכר במחיר)? 3.לגבי הזכרונות, הבנתי שעדיף, ויותר משתלם לקחת זכרונות במהירות שעון של 800 ולעשות OC קטן. האם זה נכון? אם כן, אילו זכרונות אחרים לקחת? 4.אני לא שולל OC למעבד ולזכרונות. השאלה היא, מה צריך לקחת בחשבון? האם הקירור למעבד מספיק בשביל לעשות OC קטן ונחמד? 5.איך המסך מבחינה כללית? איכותי? מציג צבעים נקיים ומלאים במשחקים וכד'? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  4. מפרט מחשב לחבר + מסך דק 17'' תקציב 5000 לא מתוכנן OC אם אפשר הצעות מחיר גם מחנות ליד ירושליים וגם מחנות אחרת (שרחוקה מירושליים אבל זולה יותר) מיועד למשחקים אבל הוא לא גיימר מטורף תודה

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  5. אני משתמש באינטרנט בעיקר ותוכנות אני רוצה שיהיה אפשר לשחק בלי תקיעות ושהכל יזרום אני לא איזה גיימר מטורף לא צריך ספק יש לי

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  6. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב שישמש למשחקים והתקציב הוא 5500 ש"ח, אודה לכם מאוד אם תוכלו להמליץ על משהו טוב.

7. Started by rnana2,

אני לא בקיאה במחשבים- האם אתם או אחד ממכרכם יכול לתת תשובה לשאלה הבאה: השאלה שלי היא איזה מעבד חזק יותר -זה של מחשבי טושיבה SATLLITE T110 /T130 מעבד Intel® Pentium‎®‎ SU2700 | מהירות שעון : 1.30 GHz | אפיק קדמי : 800 MHz | מטמון ברמה שנייה : 2 MB סוג : מעבד Intel® Pentium‎®‎ SU4100 מהירות שעון : 1.30 GHz אפיק קדמי : 800 MHz מטמון ברמה שנייה : 2 MB או ליבה כפולה T2300 1.666 GHZ

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  8. שלום לכולם אני זקוק למפרט מחשב שיעבוד מהר ובמקביל על מספר תוכנות. המחשב מיועד לשימוש בסיסי - אופיס וסרטים אך גם לעריכת וידאו לצורך ביתי מהמסרטה. שימוש בתוכנות פוטושופ ועריכת וידאו בVEGAS של סוני. חשוב שיהיה שקט . תקציב - עד 5500 ש"ח כולל ציוד היקפי = עכבר מקלדת ורמקולים וכן מסך רחב 22'' המון תודה

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  9. שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד שיריץ את המשחקים החדשים ביותר עד ל5500 ש"ח אין חשיבות למשך חיי סוללה יש חשיבות לגודל מסך בתודה, דרור

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  10. Started by r27n,

אני צריך את המחשב לשימוש באינטרנט (הרבה מזה בסקייפ) לימודים (בעיקר אופיס וכאלה) הורדה וצפייה בסרטים, להאזנה למוזיקה (עם או בלי חיבור לרמקולים חיצוניים) וגם למשחקים- לפי סדר החשיבות הנ"ל. ההעדפות שלי הם שיהיה לו לפחות 500G (אני מחזיק עליו הרבה סרטים,תמונות ומוזיקה),שחיי הסוללה יהיו ארוכים ככל שניתן, שהמסך לא יהיה קטן מ15 אינץ' ובעיקר בעיקר שהמחשב יהיה אמין. אין לי תוכנות מיוחדות כלשהן שאני מתכוון להתקין. אני מעדיף שלמחשב יהיה בלוטות ורישיון מערכת הפעלה. אין לי צורך ספציפי באחריות בינלאומית, אין לי העדפה לחברה כלשהי ומשקל המחשב לא משנה לי כלל. כמו שציינתי, התקציב המקסימלי שלי הוא כ-4200 ש"ח אבל אם תוספת של 100-300 שקלים תהווה שיפור משמעותי אוכל לעמוד בזה. אני לא מבין כמעט ד…

11. שלום, אני רוצה בבקשה עזרה לגבי מפרט למחשב לעבודה משרדית. הערכה צריך לכלול מסך דק, רמקולים פשוטים, מקלדת ועכבר. האם עדיף מעבד של אינטל או AMD? (רצוי DOUL-CORE) האם יש צרוך גם בכרטיס מסך פשוט התקציב הוא 3 עד 3וחצי , נא לא לחרוג תודה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  12. Started by eity,

אני צריך מחשב למשחקים ב5200 אפשר לחרוג ל5500 אף פעם לא ניסיתי לעשות oc אבל אולי ינסה לעשות בעתיד

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  13. Started by tal daniel,

שלום, רציתי לשאול אם בעתיד אני יוכל לשדרג את המחשב בתקציב של בערך 700 שקל ולעשות אותו טוב מאוד למשחקים. זה בערך המפרט שלי: מעבד: Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz )לוח אם: ASRock G41M-LE (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN זכרונות: יש לי 4 גיגה של סמסונג ואני לא יודע כמה MHZ כי דרך החלון השקוף של המארז רשום לי 1066 ודרך אברסט רשום ככה DIMM1: Samsung M3 78T5663QZ3-CF7 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) סליחה שזה מבולגן. כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850 512 זיכרון מארז: GAMER - AVR006 משהו כזה.. ספק כח: smart com 500W טוב אז אני יודע שהספק ומארז לא איכותיים בכלל אז אני חשבתי…

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  14. אני רוצה להרכיב מחשב לאחי שישמש אותו בעיקר למוזיקה אבל ממש ברמה מקצועית כי הוא עובד הרבה עם תוכנות של עיבוד מוזיקה וצלילים אז הדגש חייב להיות על כרטיס קול איכותי ביותר ורצוי עם פנל חיצוני. המפרט צריך לכלול: מעבד- של אינטל עדיף ממעבדי הפנרין שאמורים לצאת בימים הקרובים(כפול ליבה או מרובע ליבה). לוח אם- ופה גם אין הרבה פשרות אני רוצה שיהיה לוח או של אסוס או של ג'יגה בייט . זכרונות-לא פחות מ1 ג'יגה בייט עדיפות גבוהה לקורסייר. כרטיס מסך- פחות חשוב של איזה ברה אבל עדיף שיתמוך DX10 ויהיה חמוד בשביל קולנוע ביתי ואולי גם טיפה משחקים. כרטיס קול- כמה שיותר איכותי בשביל מוזיקה עם פנל חיצוני!(מצידי שזאת גם תיהיה ההשקעה הכי גדולה על המחשב הזה). ארדיסק- עדיפות ל320 ג'יגה בייט\160 ג'יגה …

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  15. בס"ד זה המיפרט Brand: HP Processor Type: AMD Turion 64 X2 Type: Laptop/Notebook Processor Speed: 2.2 GHz Screen Size: 15.6 inch Processor Configuration: Dual Core Operating System: Windows 7 Premium Memory (RAM): 6 GB Primary Drive: DVD+/-RW Hard Drive Capacity: 320 GB מה אתם אומרים בכללי טוב מאוד או בסדר

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  16. Started by Yar,

שלום לכולם. * מטרות המחשב-לימודים,עבודות משרדיות,משחקים בינוניים,חיבור המחשב לטלוויזיה,צפייה באיכות HD * גודל המסך-סטנדרטי פלוס, האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מכיר את ההבדל. * רזולוציית המסך? לבין FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא מכיר בדברים. * משקל רצוי? אין חשיבות לכך שהמחשב יהיה קל,משקל סטנדרטי לא יפריע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשוב (3 שעות?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן,HDMI,אינטרנט,כרטיס זיכרון יהיה גם פלוס. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי 1 טרה בייט. בסוגים אני לא מתמצא. אשמח להסבר פשוט. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא ממש. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות DELL ל3 שנים כמו שניתן בא…

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  17. כאמור, אני מכיל את המעבד בסכום שציינתי בכותרת, ככה שנשאר לי לשאר החלקים 3300 שקל. (כמובן ללא מסך וציוד היקפי) המחשב מיועד בעיקר לעריכת וידאו ומשחקים. אני ממש לא יודע איזה חלקים אחרים לקחת, חוץ מההארד דיסק שאני יודע שאני צריך 500 ג'יגה.... בכל אופן אשמח אם תבנו לי מפרט שמבוסס על המעבד שכתבתי, וכמובן במסגרת התקציב.

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  18. אפשר לנעול היסתדרתי

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by globalserv,

שלום לכל קוראי וחברי הפורום. ברצוני לרכוש מחשב נייח למשרד. מחשב נייח חזק יש לי בבית ולכן אני צריך למשרד משהו שיכול לבצע מספר דברים שאפרט 1. גלישה באינטרנט פתיחת המון טאבים בו זמנית בד"כ אני משתמש בדפדפן FireFox ולפעמים מפעיל מולטי של כרום ביחד איתו. 2. תוכנות כמו NotePad++ | PhotoShop | PHPD | Putty | FTP | התוכנות לעיתים פתוחות יחד. 3. תוכנות מסרים שתמיד דלוקות - מסנג'ר 4. תוכנות רקע - דרופ בוקס VNC חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר בהתאם לשימוש שכתבתי כאן מדובר כאן במחשב שאמור לשמש לצורך עבודה נטו לא משחקים ולא שטויות אך ורק עבודה. צריך במחשב כרטיס רשת אלחוטי כדי להתחבר ל WIIF התקציב הוא עד 1,500 ש"ח אין צורך במסך אני אשמח לקבל ייעוץ מהחברים כאן בפורום.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  20. Started by sils,

אני צריך מפרט למחשב HTPC המחשב יריץ בעיקר סרטים ב 1080P (9GB-18GB) שזה דיי כבד הדבר היחידי שאני סגור עליו הוא שאני צריך כונן bluray התקציב הוא 2500 עם אפשרות לחרוג טיפה (אם צריך)... תודה...

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by nokobik,

שלום, אני צריך המלצה למפרט עם הדרישות הבאות: מיועד עבודה משרדית בעיקר למשחקים לא כבדים (ישחקו עליו פה ושם) ללא ציוד היקפי עדיפות למפרט שקט מחיר עד 3.5K ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by azik,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500-4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם תוספת כספית תוביל רק להבדל קטן בביצועים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע יש לי כבר מסך בגודל 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך ציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ס…

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  23. Started by serol,

המחשב מיועד למשחקים

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  24. דרישות בסיסיות ביותר. מה דעתכם על המפרט הבא? האם אפשר להוזיל עוד? מעבד Intel Pentium Dual-Core E5300 Box ¤340 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E5300 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2C ¤266 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GG31MES2C כונן קשיח Samsung HD321KJ 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤217 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-320SATA16M זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ¤151 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-2GBNT צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤112 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז כולל ספק HEC 6T10 300W ¤221 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6T1…

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  25. Started by lordgod,

אני לא רוצה יקר מדי אז תנסו להוריד כמה שאפשר אני רוצה מחשב עם לפחות 3 GHZ , ואני רוצה קירור מים וספק טוב - בעיקר זה מה שאני רוצה (ואני לא מבין כ"כ בספקים וקירור ), וכנראה אני יעשה עליו OC .. כולל מסך ,עכבר ,מקלדת. - או שתציעו גם בלי ציוד היקפי . ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים