עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מצאתי מפרט זול שנראה מצויין למטרות משחקים וקצת גרפיקה בתקציב של כ2500 שקל. אני מוסיף לו הארדיסק נוסף של 40 G ו512 DDR מהמחשב הישן. המפרט מוצג בלינק ואני מתכוון לקנותו ללא התוספות המוזכרות בתחתית העמוד, רציתי לדעת אם אתם יודעים משהו על אמינות האתר ואיכות השירות וכן אם יש לכם הצעות טובות יותר. שימו לב גם לאחריויות השונות וחוו דעה. http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={F6AB903E-FF19-47CC-B77E-7BD799934666}&details_type=1&itemid={C0B9BEDC-6DD5-4523-905D-76A5CC58DB9D}

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  2. Started by Kitzony,

צריך מחשב למשחקים הסכום הוא 5000 ש"ח תנו לי הצאות חשבתי על כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem 1,068 ש"ח 1 Arctic Cooling Freezer 64 Pro for A64 157 ש"ח 1 ASUS A8N-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 971 ש"ח 2 Twinmos 512MB DDR400 PC3200 578 ש"ח 1 Western Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 465 ש"ח 1 NEC ND-3551 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black 310 ש"ח 1 SunBeam Samurai Blue case 230 ש"ח 1 HEC 460DRA Power Supply 295 ש"ח 1 eVGA GeForce 6800GS 256MB PCI-E 1,190 ש"ח סה"כ 5,264 ש"ח

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  3. Started by talgold,

שלום אני מעונין בהצעות למפרט למחשב שמיועד למשחקים עד 5000 ש"ח (אפשר לחרוג קצת) ללא מסך ואני לא מעונין באוברקלוקינג תודה........

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  4. אני מחפשת מחשב שיהיה זול ומהיר בלי להשתולל , אבל שאני בכל זאת אוכל לשדרג אותו אם ארצה ,אז לקחתי את המפרט המומלץ למשחקים ב4000 שקל ופשוט הורדתי את הכרטיס מסך משם ונשארתי עם זה שעל הלוח דעתכם תתקבל בתודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  5. Started by cozmo,

שלום, ברצוני לרכוש מחשב נישא, לאחר בדיקות בימים האחרונים צמצמתי את האפשריות לשתיים: 1 lenovo 3000 n100 TY049IZ עם המעבד DUO 1.6GHz דיסק 80G וכרטיס מסך intel gma 950 2. IBM thinkpad z60m UH3FSIM עם מעבד P-M750 1.86GHZ דיסק 80G כרטיס מסך ati x300 המחירים פחות או יותר זהים הצרכים שלי הם מחשב לעבודה עם תוכנות כבדות matlab וכו' האם המחשב ה-thinkpad הוא "דור ישן" והאם בכלל כדאי רכוש מחשב עם מעבד מדור קודם תודה

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  6. Started by manet80,

יש אתר המכור מחשב D.CORE במחיר מצחיק אבל יש דמי השתתפות אתם יכולים להגיד לי בבקשה האם זה שווה המחיר ???? https://www.soldout.co.il/site/Site_Auction.asp?ID=1215 זה הקישור בבקשה ממתין לתושבה מהירה !!

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  7. מעבדי -?AMD Sempron 3000+ (S-754) לוחות אם למעבדי -?AMD ABIT KV-85 s754, VIA K8M800, VGA, LAN, SATA זכרונות- DDR 400 512MB 400MHz Spectek דיסקים קשיחים -Hitachi Deskstar 80GB כרטיסי מסך -64MB Shared DDR כרטיסי קול- 5.1 Channel Audio כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM CD-ROM 52x ציוד רשתות- On Board 10/100 מארזים- RJA-70 ATX MIDI Beige מקלדות- 2 Lang. עכברים- MOUSE PS2 + roll רמקולים- 400 W מסכים- None זה המפרט והמחיר הכולל הוא 1462 ש"ח.המחשב אמור להיות בעסק בגלב בלי משחקים ואולי אינטרנט עם מערכות וינדואס XP.מה אתם אומרים?מה כדי לשפר או שזה מספיק? תודה

• 8 תגובות
    • 522 צפיות
  8. Started by eli33,

וואי כבר איזה שנה לא הייתי פה.. טוב אני צריך בשביל חבר מפרט בלי מסך לסרטים ומשחקים.. ב 3500 ותשתדלו לא לחרוג כל כך כי אין לו הרבה כסף להוסיף.. תודה אה וצריך שהמפרט יהיה מ ksp אבל תציעו גם הצעות מחנויות שיש במרכז , ככה רק כדי לראות את ההבדלים,רק לא קניה מהאינטרנט

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  9. Started by davidez2,

היי אני צריך מפרט לחבר שהולך ללמוד הנדסת מחשבים כך שכנראה יצטרך להריץ כל מיני תוכנות מתמטיות כבדות יחסית. כמו כן הייתי רוצה מפרט שיאפשר גם להריץ משחקים ברמה סבירה (לפחות בהגדרות נמוכות). אין העדפה מיוחדת לאינטל או AMD. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  10. מה קורה אנשים טובים !!! אני צריך לבנות מחשב עד 4000 ש"ח . המחשב יפעיל תוכנות כמו VCP ו-VMWARE ועליהן שרתים וירטואליים. 2 התוכנות שותות RAM לארוחת בוקר וצריכות שטח דיסק עצום ואני לא מגזים . אני לא משחק עם המחשב כך שכרטיס מסך לא מעניין אותי . חשוב לי קרור . נא לא להציע AMD הבנתי שיש VPC ומעבדי AMD לא מסתדרים . כמוכן אם זה כבר לא מוגזם חשבתי על לוח אם שכבר יתן לי תמיכה ב- Intel Core 2 Duo . תודה אנשים .

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  11. הזמנת המחשב שלי לא תתבצע עולה מאותה החנות, יש חלקים שאני אספק, יש חלקים שהם יספקו. הם מרכיבים. הם מספקים - זכרון פנימי PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz X 2 סידירוםצורב כרגע לא סגור על איזה, יספקו לי כבר משהו. הארדיסק - Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS וכמובן שהם מרכיבים אתה המחשב. אני מספק מארז - חשבתי על הAurora הזה, שכחתי את השם המדויק, אלגנטי יפה ומקרר טוב. אני צריך את החנות שמספקת אותו במחיר הכי זול. רמקולים - עדיין לא סגור עליהם, צריך חיבור 5.1 בתחום ה-500 שקל. ספק כוח - לוקח את ה Liberty 400W (רוצה חנות שמספקת אותו במחיר הכי זול) כ.מסך - לוקח מנעה מחשבים את הX1900XT עם קירור של AC. (אין מקום אחר שמספק אותם... נכון?) לוח אם - DFI INFINITY 975X/G Intel …

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  12. Started by oded turgeman,

הייתי רוצה יעוץ על רכישת נייח לadobe פוטושופ ולייטרום וגיימינג ושיעשה זאת בקלות ויהיה שקט יש תקציב

13. 1. הי אני רוצה לקנות מחשב בשבילי, מחשב לגיימינג ועריכה של סרטונים, תמונות. התקציב הוא 5500 ולא ניתן חריגה בתקציב. 2. אני גם מעוניין לקנות ציוד הקפי (הציוד ההקפי לא כולל את התקציב של ה5500 והתקציב המירבי לציוד ההקפי הכולל הוא 3500 ש"ח). הציוד ההקפי כולל: מקלדת, עכבר, פד שולחן שאני מעריך בערך שגודלו צריך להיות בסביבות המטר לרוחב על 40 סנטימטר, מסך גיימינג איכותי (צריך להיות עם רזולוציה טובה ועדיף 144hz, מאמין שהוא יעלה בסביבות ה1000,1500 ש"ח) ואוזניות. (חשוב לציין שאני רוצה שכל זה יהיה של גיימינג, עדיפות לאורות אך לא חייב). 3. אני רוצה במחשב 3 חיבורים של HDMI וחיבור של SSD. 4. פחות חשוב לי שקט הפעילות של המחשב אבל אני מקליט סרטונים למדיה החברתית…

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  14. שאלה. מתי המחשבים יתמכו בזיכרונות DDR5 האם יש צפי מה שבטוח אני לא אביא מחשב חדש שלא תומך DDR5 היום עשיתי קצת חיפוש על רכיבי מחשב והם עדיין יקרים האם צפוייה להיות ירידת מחירים ? תודה

15. בס"ד 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K +- 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית על תוכנות ADOBE תכנות וגם קצת גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך שיציג תצוגת צבעים באיכות מאוד גבוהה- כמה שניתן שיהיה צבע אמיתי ולא הבדלי צבע מהותיים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אם יש אופציה לשקט למה לא 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אם ניתן שיהיה מארז י…

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  16. Started by מיצפטל,

אהלן, אני צריך לקנות מחשב חדש. האם ישנם יתרונות כלשהם לרכישת מחשב ממותג (חשבתי על דל XPS, אבל לא חובה) לעומת מחשב בהרכבה אישית? האם איכות החלקים המשניים במחשב כזה טובה? אין פרטים על היעילות של ספק הכוח ויצרן, אין פרטים על יצרן הזכרון ו-CL וכולי. חשבתי על זה הדגם הזה - Dell XPS Desktop 8940 XP-RD33-12714 / XP-RD33-12990 אשמח לעצתכם תודה רבה!

17. היי, חבר שלי עורך דין שבדיוק פותח משרד משלו. הוא זקוק למחשב עם יכולות מינימליות בעיקרון אבל כמובן שיהיה ניתן להשתמש בתוכנות המשפטיות הקיימות היום בישראל. אני מצאתי עבורו את המחשב Lenovo IdeaPad 3-17IAU7 82RL004UIV באתר KSP. אם יש משהו עדיף אשמח לשמוע 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מצאתי מחשב שלדעתי מתאים שעולה כ 3800 ש"ח. אם אפשר פחות מזה אז יותר טוב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? נטו עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SS…

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  18. מחפש מחשב לצורך שימוש משרדי אישי אינטנסיבי. כ15-20 טאבים פתוחים בו זמנית , אפשר גם לראות 2 קבצי וידאו ברקע לא בו זמנית אבל חשוב שיתמוך בניגון 4k בצורה מעולה - כיום אם אני מריץ קדימה זה חושב כמה שניות. יש לי היום i5 2500k. אין לי העדפה איזה מעבד. חובה 32 ג'יגה זכרון פנימי במינימום. עדיף מארז כמה שיותר קטן - אם היה ניתן לשם על השולחן אבל אם חובה לוח אם רגיל שבוע מעולה ממש אלך על זה. אני סבבה לגמרי עם רכישת רכיבים באמצעות אמזון. יש אופציה לחריגה כספית . אין תכנון כרגע למשחקים , אם יהיה אני אקנה כרטיס מסך בפעם אחרת.

19. בצורה סבירה ,בעל מסך איכותי, תקציב:כ-1500 ש"ח בערך

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  20. אני רוצה שהמסך יהיה גדול (כלומר 15 אינץ) ועדיף שתהיה לו תקופת אחריות בינלאומית שמכוסה בבלגיה (חבר שלי צריך מחשב והוא טס לשליחות לזמן הקרוב לשם, אז עדיף שיהיה לו כיסוי) בלי להתעמק יותר מידי ראיתי את זה http://www.blaptop.co.il/index.asp?productid=5705#prodtop אבל אני פתוח לעוד חברות, שיתנו יחס עלות מול תועלת במגמה להגיע למחיר הזול ביותר, אבל מצד שני שיהיה מחשב אמין (לשם הדוגמא, לי יש VOSTRO 1510 והוא עומד לחגוג יום הולדת ארבע, והוא בשימוש מסיבי) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  21. Started by globalserv,

שלום לכל קוראי וחברי הפורום. ברצוני לרכוש מחשב נייח למשרד. מחשב נייח חזק יש לי בבית ולכן אני צריך למשרד משהו שיכול לבצע מספר דברים שאפרט 1. גלישה באינטרנט פתיחת המון טאבים בו זמנית בד"כ אני משתמש בדפדפן FireFox ולפעמים מפעיל מולטי של כרום ביחד איתו. 2. תוכנות כמו NotePad++ | PhotoShop | PHPD | Putty | FTP | התוכנות לעיתים פתוחות יחד. 3. תוכנות מסרים שתמיד דלוקות - מסנג'ר 4. תוכנות רקע - דרופ בוקס VNC חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר בהתאם לשימוש שכתבתי כאן מדובר כאן במחשב שאמור לשמש לצורך עבודה נטו לא משחקים ולא שטויות אך ורק עבודה. צריך במחשב כרטיס רשת אלחוטי כדי להתחבר ל WIIF התקציב הוא עד 1,500 ש"ח אין צורך במסך אני אשמח לקבל ייעוץ מהחברים כאן בפורום.

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  22. Started by גלי84,

ראיתי את המחשב של דל שיכול להתהפך לטאבלט. איך הוא? בעקרון מחפשת משהו כמו אייפד אבל במחשב נייד חשוב זכרון גדול להורדות וכו מהיר שאפשר להריץ תוכנות קטן תודה

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  23. Started by Dante23,

אוקיי, נתחיל ככה. יש לי נייד של msi מדגם ex720 מעבד core2duo t6400 כרטיס מסך 9300t שעשיתי לו oc ועכשיו יש צוואר בקבוק ממש מעצבן אתם לא צריכים להסביר לי על הסכנות, אני יודע את הכל כבר. סך הכל אני רוצה לשפר טיפה את הביצועים של המעבד לfps יותר טוב במשחקים. חרשתי על הכל באינטרנט אבל לא מצאתי אפשרות לזה דרך הביוס כמו שאתם יודעים אין אפשרות לזה. יש למישהו פיתרון? תודה לעוזרים. ושוב אני יודע מה הסכנות אז לא צריך להזהיר אותי.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  24. Started by Slash4,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב, אבל אני לא חושב שיש לי ידע מספיק רחב בתחום החומרה כדי לבנות לי מפרט מחשב טוב למקסימום ביצועים במינימום מחיר, ואני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי. 1. תקציב : 4.5K-6K - (אני יודע שהטווח נורא גדול, הסבר למטה) 2. שימושים - גיימינג . דרושה התאמה למשחקים הכי כבדים כרגע , ויהיה טוב כמובן אם גם יתאים למשחקים כאלו ב3 השנים הבאות BattleField 3, GTA IV, GTA V, Prototype 2, Fallout:New Vegas Assassins Creed:BrotherHood, Revelations, Call Of Duty: Modern Warfare 3 הרזולוציה כרגע 1920X1080 אבל אני מתכנן גם לקנות מסך 23 עם רזולוציה יותר גבוהה - בקיצור שיתאים לרזולוציות מאוד גבוהות הגדרות גרפיות : ULTRA (הכי גבוהות שאפשר) 3. אין צורך בציוד היקפי …

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  25. אני רוצה לקנות מחשב נייד והצרכים העיקריים שלי הם: הפקת מוזיקה, אני עובד עם תוכנות כמו fl studio וגם cubase למי שמכיר.(כרטיס קול אני קונה חיצוני) אבל אני גם עובד לפעמים עם תוכנות כמו sony vegas וגם photoshop. וגם אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כמו call of duty ו- battlefield, לא חשוב ממש שהמשחקים ירוצו על האיכות הכי טובה אבל גם לא על ההכי גרועה, אבל העיקר שהם יעבדו חלק ויראו טוב. וגם אני צריך שהמחשב יהיה עמיד שלא ישבר מסתם שטויות ויקבל שריטות מכל דבר. זה המחשבים שאני מתלבט לגביהם: http://www.buy2.co.il/Center/dailydeal/index/4a67f3ea-c5df-468c-bc71-d8f33c583b13 שהוא ממש טוב גם זול. אבל האחריות שלו היא לשנה אחת והכרטיס מסך שלו הוא רגיל. http://www.wallashops.co.il/a/ap.as…

• 0 תגובות
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים