ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,389 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dogs, gta, Assassins creed unity, bf4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1050*1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב בשובע שבועיים הקרובים ובעיקר למשחקים אבל גם קצת ל OC. אני מאוד אשמח לתגובות לגבי המפרט (בעיקר אני לא בטוח לגבי הזיכרון) . AMD ATHLON XP 2400 + FAN ASUS A7N8X DELUXE GeIL 256MB PC2700 DDR X2 ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR Lite on 48x12x48 RETAIL BLACK LITE-ON DVD 16*48 Retail Black WD 80GB 7200RPM 8 MB special version Logitech wheel mouse optical oem PANOASONIC FLOPPY 1.44 Genius KB-10X PS2 ENG/Heb 3R SYSTEM AIR Metal Silver Tsunami 350 Watt סה"כ 6247 ש"ח בפנדה אם אני מתכנן גם OC במה עדיף להשקיע ב - קירור ל - CPU או בזיכרון יותר טוב ??? ??? ??? אני מצטער מראש אם יקח לי הרבה זמן להגיב להודעות כי אני בצבא במשך השבוע
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד בסביבות ה7000 8000 ש"ח אני בעיקר צריך אותו לסרטים ולאוניברסיטה אבל חשוב לי שהוא יהיה חזק ואמין כי אני מתכוון לטייל איתו חצי שנה באוסטרליה. יש שתי דגמים עיקריים שאני מתלבט ביניהם. אשמח לקבל חוות דעת וגם הצעות נוספות. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=554&ser=1 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=523&ser=1
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אח שלי מתחתן, והחלטתי שאני קונה לו מחשב מתנה לחתונה. המחשב יהיה דלוק קבוע 24 שעות, יריץ קבוע פלאש גט בהורדות, יתחבר לטלויזיה חיצונית למטרת צפייה בסרטי בלו ריי, וחוץ מזה שימוש קבוע במספר תוכנות במקביל. הרכבתי משהו ראשוני, אשמח להמלצות- 535 מארז ללא ספק CoolerMaster HAF 922 375 ספק כח Seasonic S12 Energy Plus 550W 933 מעבד Intel Core i5-750 Tray 549 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 642 זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-20 Platinum 432 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB 506 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD5570 OC 1024MB DDR3 PCIe 232 קרור למעבד Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev. 2
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים בעיקר..גם גלישה ועבודות. אני צריך ציוד היקפי - עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך דק 17". חשבתי על כפול ליבה של אינטל, יש לי כבר תיכנון למפרט, אבל בכל זאת רציתי לראות מה אחרים ממליצים וכו'. תודה. עריכה: מחנויות בצפון בבקשה..KSP, PANDAS, NOACOMP.
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שואל עבור חבר: מחפש מחשב נייד לחוקרת שעובדת באוניברסיטה. הדרישות: לא כבד, לא עגלה, גודל מסך 13-14, לא יקר (עדיפות ל win7). המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב לעבודה משרדית קלה... כלומר אופיס וגלישה באינטרנט סה"כ... אם אפשר אז שיוכל בכל זאת להריץ משחקים קלים אבל עיקר התמקדות זה בגלישה באינטרנט ובאופיס. אני גר בירושלים ואני מחפש חנות אמינה (גם ששנות אחריות זה שיקול) אני רוצה לדעת עעם בתקציב של 3000 שקל גג(!) אפשר למצוא משהו יותר טוב מזה: intel i3 530 2.93 Ghz windows 7 premium 64 bit-צריך במחשב. 4GB DDR3 1066MHz dual channel 500GB SATA 7200 Gforce315 512MB אחריות ששנה. מקדלת+עכבר גם צריך. 2976 בבאג. המחשב צריך להיות שקט יחסית, ויציב. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
איך המפרט הזה? מה אפשר לשפר/לשנות? (כולל ציוד היקפי חוץ מרמקולים) מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 13 Pro לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P67A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 500GB 7200RPM, 32MB, SATA III WD5002AALX כרטיסי מסך: GIGABYTE - nVidia GTX550 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E צורבי DVD: LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem) מארזים: Antec Three Hundred Midi Tower Gamer Black Case (No PSU) ספקי כוח: Antec Basiq 550W 12cm PSU VP550P (Ret…
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
בס"ד * מטרות המחשב? השימוש הכי כבד שיהיה בו הוא כנראה תכנות... C++ גודל המסך? 14 אינץ'. עדיפות למסך מט, אבל אפשר גם בלי. * רזולוציית המסך? לא מהותי - הזול מבינהם = הקלאסי - 1366x766 * משקל רצוי? כמה שיותר קל יותר טוב...אבל במסגרת המחיר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו יוצא דופן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משהו מיוחד. SSD תמיד יהיה טוב במסגרת המחיר... * כונן אופטי? לא חובה, אבל אם אפשר למה לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך בכלל * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? היה לי ניסיון טוב עם דל, אבל חברות אמינות וטובות יתקבלו בברכה. ראיתי כמה כיוונים טובים של מחשבים, אשמח אם תעירו הערות ותציעו הצעות. 1. Dell Latitude E5440 LT-RD33-74…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אחרי שקניתי לפני חודש את הנייד הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8225&CatCode=315 עם לוח אם פגום (כן כן הביאו לי מחשב נייד עם לוח אם פגום ).. וביררתי קצת עליו בגוגל ומסתבר שהבעיה לא רק אצלי אלא אצל עוד מישהו שכתב בזאפ שהמחשב נתקע. כמובן החזרתי את המחשב ומביאים לי אפשרות לקנות אחר/אותו דבר. החלטתי ללכת על משהו אחר.. ולהוסיך קצת כסף: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7519&CatCode=315 החיסרון הוא הכרטיס מסך הגרוע מאוד.. למרות שאני לא משחק משחקים (חוץ מ PES2012 שאני מכור לזה) מה אתם אומרים?? יעבוד לי PES על הכרטיס המסכן הזה של אינטל?? ובאיזה הגדרות? והאם ה-I5 עם הכרטיס של אינטל עדיף על ה I3 עם הכרטיס של ATI. במחינת משחקים ומבחינת הכל.…
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא הרבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חשבתי גם על לעשות לייב סטרימים עם המחשב, אז לקחת בחשבון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן מיועד לגיימינג ואולי גם לייב סטרים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CSGO, BF4, SKYRIM וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בצי…
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 17,700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועריכת וידיאו + קצת תלת מימד בתוכנות הבאות : after effects , premiere , photoshop , maya , cinema 4d א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל מה שציינתי לצורך פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך בכל הציוד היקפי מקלדת , עכבר , רמקולים אשמח להמלצות . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של …
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי תקציב של עד 5500 שקל עם חריגה של עד500 שקל לכרטיס מסך אם אפשר להכין לי שיהיה גם מארז יפה... לא צריך ציוד הקפי יש כבר.. הדיסק הקשיח שלי הוא לא SETA הוא IDE אז אם צריך חדש אז תגידו... חנות מועדפת זה SKYPC
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך מחשב להורים לשימוש אופיס סקייפ אינטרנט ומשחקים קלילים צריך עכבר ומקלדת ורמקולים תקציב עד 1500
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין חלקים במחשב שאני רוצה ליקנות 1.איזה כרטיס מסך מי סדרת הכרטיסים מי סדרת 980 MSI GTX980 Gaming 4GB OC EVGA GTX980 Superclocked ACX 4GB 2.לוח אם של איזה חברה עדיף אני התלבטות בין Gigabyte GA-X99-Gaming 5 MSI X99S Gaming 7 או חברה אחרת שאתם מציעים אשמח לקבל חוות דעת ונימוקים למה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי,הכול רשום בכותרת. גיימר אני לא,אבל בהחלט אשמח לשחק פה ושם, רצוי מעבד עם ארבע ליבות,4 ג'יגה זיכרון,וכמות סבירה של מקום אכסון(500 ג'יגהבייט לפחות). וכמובן כרטיס מסך חביב.... זה מה שאני בניתי בינתיים ממה שקראתי וראיתי שמומלץ: Q6600 Box - 1032NIS DFI LANParty DK X38-T2RB - 709NIS 4GB DDR2 Exceleram RAM - 300NIS Seagate 500GB HDD - 298NIS Palit Geforce 9800GTx+ 512MB DDR3 RAM - 870NIS Antec P182 Case - 823NIS Enermax Modu82+ 425W - 469NIS TOTAL : 4501 בקשר ל 11 השאלות: 1.עד 4500 ש"ח - מזומן. 2.הכל מהכל,אני מתכוון לשחק עליו,לבצע עליו עבודה משרדית,לקמפל עליו הרבה דברים כבדים,עריכת וידאו וכו'.. 3.אין שום צורך בציוד היקפי,את כל זה יש לי כבר. 4.לא צריך כונן אופט…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) שימוש בתוכנה sketchup * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) גבוהה ככל האפשר, עדיפות לFHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיפות לכך שהמקלדת תכלול numpad * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * האם יש צורך ביציא…
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אבקש מפרט למחשב HTPC בתקציב של 2000 עד 2500 ש"ח. חשוב לי כי בלוח האם יהיו 2 יציאות DVI/VGA כך שאוכל לצפות ב-2 מסכים במקביל. בנוסף חשוב לי כי למחשב יהיו 4 גיגה זיכרון. אין עדיפות לאינטל או AMD. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
הייי שלום לכולם, אני פותח שוב אחרי שפתחתי הודעה לפני שבוע וחצי ולא קיבלתי תשובה את המחשב אני מתכנן לקנות באנגליה ולהביא לארץ ולכן צריך אחריות בין לאומית, מה גם שיהיה נחמד אם תיהיה לו תאורה אחורית למקלדת ושיראה נחמד ולא סתמי (בכל זאת אני מעצב אז יש לי רגישות לאיך שדברים ניראים) *יש מקום למתוח את התקציב לפי הצורך * מטרות המחשב? עריכה גראפית די כבדה מצד אחד ולימודים מצד שני * גודל המסך? נכון ש13" לא כזה מוצלח לגראפיקה אבל יש אילוצים, חשוב מסך איכותי אבל! * משקל רצוי? לא באמת אכפת לי, אני מניח שכל 13" יהיה בעל משקל סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אמ....ממוצע ככה, אזור ה5 שעות נגיד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) איזה יציאות מיוחדות צריך? DVI או VGA אני צריך, US…
-
- 26 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת לקנות מחשב נייד חדש לצורכי עבודה - עריכה גרפית (כאשר כמה תוכנות פועלות במקביל) קיבלתי המלצות על 2 דגמים : http://www.microcenter.com/product/4..._Gray_Aluminum לעומת http://www8.hp.com/il/en/products/la...587#!tab=specs מבחינת מחיר - את ה ASUS אחותי הביאה לעצמה מחו"ל ב 1000 דולר, ואולי תיהיה לי אפשרות גם להביא בעתיד (אגב, לא מצאתי את הדגם הזה בארץ) את ה HP דווקא לא הצלחתי למצוא בחו"ל, בארץ הכי זול שמצאתי היה 6400 שקל. חברים שונים העלו טענות שונות כמו ה HP אומנם עם מעבד פחות חזק, אבל יש לו כרטיס מסך של 4גיגה (לעומת 2 באסוס) וSSD שמפצים על זה היתרון היחידי כרגע שאני רואה לאסוס הוא שהמעבד חזק יותר, אבל מפחדת מהתחממות של הארד דיסק (סיבובים לעומת פלאש ב HP) מב…
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי שתי אפשרויות: 1. לקנות לוח Gigabyte GA-K8NS-939 וכרטיס מסך XFX PVT40AUA GeForce 6800GT 2. לקנות לוח Gigabyte GA-K8NF-9 וכרטיס מסך Sapphire ATI Radeon X800XL מה יותר טוב??.מה השילוב היותר טוב?? כי זה בערך על אותו סכום...50-+...
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום רב, זאת הפעם ראשונה שאני מפרק מחשב נייד והתקשתי מעט "לפרק" אותו, בעיקרון אני רוצה להחליף לו את הבטריה של הלוח, העלתי תמונה של הנייד עם משהו שנראה כמו בטריה קטנה שמחוברת ללוח, השאלה האם זאת הבטריה של הלוח? [br]פורסם בתאריך: 21.01.2009 בשעה 20:28:28 לאחר שוטטות באינטרנט הבנתי שזאת אכן הבטריה....מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותה? כמובן שמחר אני אתקשר למעבדה של hp ונראה עם הם מוכרים אותה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני יודע איזה זיכרון (איזה סוג) לרכוש למחשב הנייד שלי. יש לי HP Pavilion ze2055ea. תודה
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
הי, האם המפרט הנ"ל יוכל לשמש טוב לסרטי FHD וגם להריץ מדי פעם משחקים? האם כדאי להוסיף עוד כרטיס מסך? האם הוא יוכל להיכנס למארז? האם כדאי להוסיף זיכרון? התקציב המקבימלי הוא 2600 ש"ח. מעבדי AMD Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Box 490 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI 455 זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Mushkin CL9 285 דיסקים קשיחים Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ 415 מארזים Enermax Laguna Micro ATX Black HTPC Case With 300W PSU 340 סה"כ 1985
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אהלן חברס, אני זקוק למחשב All in one. ראיתי בחנויות מחשבים שזה בעצם מסך שהוא גם מחשב (טאץ). אני זקוק למחשב זה היות ואין לי כל-כך הרבה מקום בבית. אני מחפש מחשב All in one שיוכל להריץ GTA V החדש - ובכללי את המשחקים החדשים היום בשוק על הצד הטוב ביותר. אשמח לעזרתכם. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-