עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yanivsk,

intel PD 820 asus p5wd2 premium intel 955x asus extreme n7800gt dulal/2dhtv 512mb limited edition WD 250mb sata II ks 16mb 7200rpm nec nd-4550 dvd/r/w/dl thermaltake 460w activ pfc +120mm fen מארז THERMALTAKE TAICHI VB5001SNA קירור מים במארז מקלדת עכבר LX 700 CORDLESS DESKTOP אין לי מחירים כרגע אבל חבר שלי טוען שזה מעל 17000 ש"ח אני אמרתי לו שזה ביזבוז תעזרו לי לשכנעה אותו.

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by arieltan,

אני צריך עזרה בבחירת לוח, מעבד, זכרונות, כ. מסך, מארז ללא ספק, קרור למעבד, וכונן קשיח. הכיוונים שלי הם כדלהלן: אני צריך מארז איכותי עם תצוגה של טמפ' מכיוון שהמחשב יעבוד שעות נוספות בהמרות וכו' ולקבל חוות דעת חיצונית על הטמפ' זה חובה (חשבתי על thermaltake svinking va4000bws ) מעבד כפול ליבה נראה לי ה3800 amd יענה על הצרכים (בכל זאת מדובר על הפרשים משמעותיים בינו ל4200) זכרונות 2*512 corsair עם העדפה לcl2 למשחקי oc קלים וביצועים טובים. 250GB 16M 8B BUFFER וכרטיס מסך עד 600 ש"ח תעזרו לי לבחור( אולי 6600) רשמתי לעיל את הכיוונים שלי , לגבי לוח אם האם asus a8n-e מצדיק קניה זהו אשמח לקבל הצעות אציין ואוסיף אני לא אוברקלוקר מטורף אני מעדיף מחשב יציב ומהיר ואמין בסטוק ואולי להו…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  3. שלום, צריך מחשב בסיסי לבנאדם מבוגר במחיר זול. צריך בסה"כ להתחבר לאינטרנט ולעשות עבודה מינימלית עם המחשב. צריך צג שטוח מקלדת ועכבר. תודה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  4. או שמא טושיבה משום שיש לה אחריות טובה? התקציב הוא עד 1400. מבין המגוון הלא גדול בחנויות המחשבים הגדולות- מהי הבחירה בטובה ביותר?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  5. אהלן. אני מחפש מחשב משחקים סטנדרטי, לא משהו מפוצץ, עד 2,000. לא צריך שום ציוד הקפי, בלי אוברקלוק, לא חשוב אם המחשב שקט או לא. חשוב שהחברה תהיה ממוקמת במרכז, סביבות פ"ת - ת"א, ולא צריך משלוח. כמו שאמרתי, השימושים העיקריים יהיו משחקים בינוניים ושימוש רגיל, אינטרנט, קצת סרטים וכו'. אשמח אם תוכלו לעזור

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  6. מצאתי את המפרט הזה. הכרטיס מסך והמחיר נראים נהדר. האם יש פה איזה קאץ'?

7. Started by vivogd,

מה זה המחיר הזה??? ועוד לקונפיגורציה עלובה שלא מוכרת על ידי דל ולא קיימת בחנויות בחול? למה אנשים? אני באמת מוכן להשקיע 15,000 ש"ח במחשב נייד אבל לפחות שיהיה בעל כרטיס הגרפי של 512K ומעבד יותר מתקם. בארה"ב זה עולה 11,000 ש"ח ופה מעל עשרים אלף. האם שווה לחכות לירידת מחירים או להביא עצמאית?

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by catsmonster,

לפני כשנה קניתי msi wind u100 מאייבורי. הלפטופ הגיע לי עם windows xp home edition sp3, איך אני יכול לפרמט את המחשב בלי לקנות windows חדש? (אם כבר יש לי מקורי אז עד הסוף) אני אמור לקבל את windows עם הלפטופ בדיסק או משהו כזה? ואם לא זה חד פעמי מה שמגיע עם הלפטופ? מישהו???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ril2,

מטרות המחשב: עבודה משרדית וגיימינג קל. MineCraft Med-High PlanetSide Low-Med * גודל המסך? מבריק... 13-14 אינץ' * משקל רצוי? מקסימום 1.6 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? צריך סוללה סבירה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא אכפת * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500GB * כונן אופטי? כן, אבל גם על זה אין לי בעיה לוותר * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * מערכת הפעלה: בלי מערכת \ WIN7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם שיהיה אסתטי ונוח לעבודה

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  10. http://www.nrg.co.il/online/10/ART/815/496.html נראה לי הולך להיות שם שמח... ראו תגובה של סתם אחד, בצפון

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  11. ברצוני לרכוש מחשב "משפחתי" לצורכי אינטרנט, אופיס, מוסיקה ואולי סרטים. עיקר ההתלבטות היא סביב הבחירה בין מעבד AMD 4800 לבין INTEL E4400 אודה למנהל הפורום על תשובתו בעניין ההשוואה בנוגע לאיכות הביצועים שניתן לקבל מהצירופים הר"מ כדי להגיע לרמה האופטימלית במסגרת הצרכים והתקציב תודה מראש על ההענות החיובית מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤544 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ¤459 מסך: SAMSUNG LCD 20.1" 206BW 2ms DVI ¤1532 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620AS ¤369 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤184 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE …

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב בשבוע-שבועיים הקרובים. הקטע, שלא כמו פעם כיום כבר אין לי מושג ממש ברכיבי מחשב. כמה דברים חשובים שיהיו : כרטיס מסך 256 מגה או 512 מגה. זכרון 1024 או יותר. דיסק קשיח - 120 ג'יגה-160 ג'יגה. מחשב אינטל כמובן - לוח אם של אינטל או Asus. והכי חשוב שיהיה חזק אם מישהו יכול להמליץ לי על מפרט כלשהוא זה יהיה מעולה. נ.ב. אני מתכוון להשקיע בסביבות ה-3 או 4 אלף שקל רק על המחשב ללא המסך, מקווה שזה מספיק למחשב איכותי לכמה שנים טובות. תודה לעוזרים נדב

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  13. צריך מחשב לא יותר מ5 וחצי אלף......כולל הכללל(עכבר מיקלדת רמקולים)....ומסך LCD.. תודהה!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. בס"ד 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K +- 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית על תוכנות ADOBE תכנות וגם קצת גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך שיציג תצוגת צבעים באיכות מאוד גבוהה- כמה שניתן שיהיה צבע אמיתי ולא הבדלי צבע מהותיים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אם יש אופציה לשקט למה לא 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אם ניתן שיהיה מארז י…

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  15. הי, איך נראה מבחינת המפרט? האם יש משהו במחיר דומה שעדיף עליו? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=523&scat=339&tcat= תודה

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by oz12,

מחפש מחשב נייד קטן קומפקטי שיריץ סרטים וסדרות בזמן שאני בצבא.. לא משו חזק מידי ואולי אם יוכל לסחוב איזה משחק אחד שניים סגנון fifa תודה לעוזרים תקציב עד 1500 ש"ח

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  17. Started by benz89,

קיבלנו הצעה על HP 15-n205ej http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=869036 ב2100 שקל. בגדול המחשב אמור להיות בשביל אבא שלי שרוב העיסוק שלו הוא באינטרנט באופיס. השאלה היא אם אפשר לסמוך על הדגם הזה והוא יעשה את העבודה? ואיך האחריות של HP?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אוקי אז ככה אני רוצה מחשב בן זונה פצצתי כאילו אח שלו... חחח לא רציני האמת אני צריך משהו לשנה הקרובה לפני שאני מתגייס לקרבי אז בעיקרון אני צריך משהו חזק במיוחד בשביל לשחק דום 3 וHL2 עם פילטרים מלאים והכל על HIGHEST שירוץ חלק... הבנתי שמסיפק לי 4000 שקלים בשביל זה... דהיינו משהו בסגנון GF8600 )הבנתי יש את הדבר הזה אתה יכול לגרום לו להיות ULTRA) שהבנתי שזה הכי טוב שאני יכול להשיג בזמן הקרוב הממ...לוח אם חזק במיוחד...והממ יש לי 1 GB זיכרון רגיל של 333MHZ אני צריך לשדרג למשהו חדש או להישאר עם זה? זה יגרום לצאוור בקבוק? וכמובן איך לא עם מעבד כמו athlon64 אני לא רוצה FX כי מה לעשות אני מתגייס לקרבי אז לא יהיה לי זמן עוד שנה וקצת לשחק בו אז משהו לשנה הקרוב...המממ כדאי 3000? 3500…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. ניסיתי את הפורמט הכללי מוצע, עם מעט התאמות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 13,000 שקל, בלי חריגה. אל פסק ומערכת הפעלה לא נחשבים מבחינתי לחלק מהתקציב הנ"ל לא חובה לנצל את הכל אם יש מפרט טוב שעומד בדרישות. הרעיון הוא למצוא מחשב שבמסגרת הדרישות מביא את הכי הרבה value for money, ולאו דווקא לנצל את התקציב עד הסוף (לדוגמא - אם הרמה הבאה של כרטיס מסך מכפילה את המחיר שלו, אבל מוסיפה רק 10% לביצועים, אז עדיף את הרמה הנמוכה יותר. אם היא מוסיפה 50% לביצועים, היא אופציה) 2. מה שימושי המחשב א. משחקים. אני לא משחק המון, אבל אני רוצה שבשנים הקרובות אני אוכל להנות מחוויה מעולה במשחקים. המחשב הקודם החזיק 7 שנים, סביר להניח שזה …

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  20. Started by Bone-Breaker,

+Epox 8k53a AMD athlon xp 2000 256MB corsair 3200c2 x2 seagate Baracuda 40 GB 7200 RPM Leadtek GF 4 ti 4400 Myvivo 128 MB Lite on x52 oem Tech Floppy drive Antec High performance 1080B AMG ספק כוח של אנטק 430 watt samsung 757 NF 17 בכונן אני לא מבין וגם בכרטיס קול אז איזה כרטיס רגיל כדאי לשני רמקולים?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכולם. אשמח לעזרתכם בהרכבת מחשב לאחי שמתעסק עם סולידוורקס לעבודות קלות - בעיקרון מה שהוא עושה זה לשרטט פלטה ועליה כל מיני כיפופים / חורים במידות שונות. ייתכן שגם משרטט בנוסף מתאם דק שיושב על הפלטה. הוא יהיה שבוע הבא באילת, אז מבחינת החנויות, אני צריך מTMS בסניף אילת. בהמשך המפרט שהרכבתי עד כה. 1. אשמח לעצה בנושא קירור המעבד / ספק כח / מארז - אלו הרכיבים שלא ידעתי מה לבחור, אז הלכתי על מה שנראה טוב בעלות מינימלית. הדרישות מהמארז בגדול שיהיה מאוורר בצורה טובה. אין דרישות שקט אקסטרימיות. 2. האם יורגש שיפור "בעולם האמיתי" מבחינת הצרכים שלו בשדרוג האכסון לSN750? 3. האם יורגש שיפור "בעולם האמיתי" מבחינת הצרכים שלו בשדרוג ל32GB זיכרון? …

22. Started by razoli,

מחשב 1 -4500 עם מסך LCD ומחשב 2 גם עם מסך LCD אבל עד 5300 עריכה: למטרות משחקים בעיקר אבל לא יותר מידי (לחבר שלי)

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  23. שלום. החלטתי שהגיע הזמן להחליף את המחשב (יותר נכון חלק ממנו). אז ככה, יש ברשותי מארז, ספק כח (מקווה שמספיק חזק - Corsair VX450W), דיסק קשיח אחד (צריך עוד אחד), מסך, ציוד הקפי. כל זה עובר מהמחשב הקיים. אני רוצה את המפרט בנוי על המעבד הבא - Intel Core 2 Quad Q9550. אני מודע לעובדה שלמשחקים אומרים ש-E8400 טוב יותר (או כל כפול ליבה אחר), אבל בכל מקרה אני מעדיף QUAD (אגב, מי שמעוניין לקרוא בנושא - http://www.tomshardware.co.uk/forum/253372-10-core-core-quad-overall) ועוד אחד - http://www.techreport.com/articles.x/14756 דיסק קשיח אני אלך על Seagate 1.5T. המחשב מיועד הרבה למשחקים כבדים ברזולוציות הכי גבוהות עם כל הפילטרים הקיימים. המסך שכרגע ברשותי - LG F900B 19' CRT , ויש מחשבה…

• 14 תגובות
    • 898 צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לקנות את החלקים שציינתי (את יתר החלקים, כולל ספק , יש לי מהמחשב הישן). אני מעדיף לקנות במקום שמאפשר תשלומים (ולא לוקח 10% תוספות לתשלומים). השימושים העיקרים במחשב הם: סרטים , תוכנות בסיסיות , אינטרנט (הורדות 24X7) , ומעט תוכנות גרפיות (לתיקונים בסיסים של תמונות) חשבתי על השילוב הבא: מעבד: 7200 - 550 ש"ח (מה הייתרון של 7300)? (המעבד מגיע עם מאורר??) לוח אם - asus p5kpl-cm - 245 ש"ח זיכרון - 2 סלוטים של 2 גיגה של קינגסטון סה"כ מהירות 800- כ 300 ש"ח מארז מחשבוSoprano (VG7000BWS)וThermaltake - כ 295 ש"ח.. מה היתם מוסיפים/גורעים?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  25. שלום,אני צריך מחשב שישמש למשחקים כבדים,גלישה,אופיס,שמיעת מוזיקה,עריכת אודיו,עריכת 3D,פוטושופ. חשוב מערך של שתי כרטיסי מסך כי המחשב מחובר לפלאזמה 42 אינץ' ולמסך מחשב דק של 24 אינץ' ויריץ משחקים כבדים באיכות מקסמאלית נ.ב בידיוק 2TB זיכרון. 1.עד 6000 ש"ח לא לחסוך חריגה עד:6500 ש"ח 2.למחשב שימושים כנגון: משחקים כבדים,סרטי HD,מוזיקה. 3.ללא ציוד הקפי 4.לא רלונטי 5. לא רלונטי 6.לא רלונטי 7.לא מתוכנן OC 8.מערכת הפעלה windows 7 64 Bit 9.העדפה לקנות מאיבורי את החלקים בקופסאות המקוריות ולהרכיב לבד 10.שהיה למחשב 2 TB ומערך של שתי כרטיסי מסך כי המחשב מחובר לפלאזמה 42 אינץ' ולמסך מחשב דק של 24 אינץ' ויריץ משחקים כבדים באיכות מקסמאלית לא AMD רק אינטל I7 12.חשוב לשמוק על אופק שידרוג למעב…

• 1 תגובה
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים