עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ramit02,

שלום לכולם, יש לי בעיה חדשה ישנה, יש לי מחשב מסוג :TOSHIBA satellite u500-10K החל מהיום הראשון שקניתי אותו יש לי בעיה של התרוקנות סוללה מהירה כאשר המחשב כבוי בערך 20% סוללה מתרוקנת תוך 24 שעות בלבד, כדי לשמור על הסוללה אחרי ההטענה שלה אני חייב לפרק אותה מהלפטופ (משהו שקצת מציק ומעיק) חשבתי שאולי שמעתם על הבעיה במחשה הזה וואיך ניתן לפתור אותה. אשמח לעזרתכם בנושא, תודה.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  2. הי, אני מעוניין להשתמש בחלקים שכבר יש לי וליצור מחשב לגיימינג: מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K, מבלי לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (PUBG, GTA...), תיכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך - יש ברשותי 1060 ספק - יש לי seasonic ss-500et - אשמח אם תחוו דעה לגבי התאמה שלו לכרטיס ולמעבד חזק מארז - ישן אמנם אבל סביר - אם קריטי אחליף גם אותו 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כ"כ חשוב …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by avinoamp,

ההורים שלי החליטו שהם רוצים מחשב (בני 60), לשימוש של אינטרנט ומסמכים. אני משתגע.. לא יודע מה עדיף: פנטיום 4, סלרון די, amd sempron אם תוכלו לענות על זה, ולצרף לי לינק למחשב כמה שיותר זול.. שיענה על הצרכים שלהם, אני אודה לכם מאוד. לא יותר מ-1500 ש"ח, עדיף פחות.

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by asaf556,

שלום יש ברשותי מעבד AMD Phenom II X4 955 Black Edition ואני רוצה להרכיב בהעבורו מפרט ב2500 שקלים מקסימום אין צורך במארז או כוננים כלשהם השימוחשים שלי במחשב היו משחקים קלים בינוניים וצפייה בסרט7ים

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  5. Started by CellMe,

אהלן, אנו זקוקים למחשב חדש למעבדת סלולר הדבר הכי חשוב במחשב יהיה מהירות התגובה,נפח ההארד דיסק. כמו כן, חייבים יציאות USB מרובות במהירות המקסימאלית. המחשב ישמש בעיקר לגיבויים, עדכוני תוכנה, צריבות תוכנה על מכשירים וכדומה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 - 7000(כולל מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, גיבויים בתוכנות ITUNES ו KIES. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).itunes,kies, odin. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו ע…

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  6. Started by memem2,

שלום. תכננתי לקנות נייח בקרוב, אבל לא מזמן הנייד שלי הפסיק לעבוד. הסיבה היחידה שאני צריכה נייד היא לצפיה על מסך הטלויזיה, אם אני אקנה נייח הוא ימוקם באותו חדר כמו הטלויזיה אבל במרחק כמה מטרים וכנראה שאי אפשר יהיה לחבר כבל בינו לבין הטלויזיה. האם יש אפשרות להשתמש בחיבור אלחוטי לצפיה על מסך הטלויזיה האם זה מומלץ? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by אסף ב,

שלום אני קונה מחשב בשבועיים הקרובים התקציב שלי זה בסביבות ה2500 שקל.. אבל אני דיי גמיש אני צריך מחשב שיעבוד טוב גם כאשר אני מעמיס עליו הרבה תוכנות ומשחקים ביחד רוב שעות היום אני שם משחק וממזער אותו ואז עובד ברשת אז זה חשוב לי שהוא יפעל טוב גם במצב כזה אני לא צריך מסך תודה

• 9 תגובות
    • 590 צפיות
  8. Started by nsigns,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חסכון. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל ברמה בינונית, גיימינג בקושי אבל שיריץ את המינימום. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי, עדיף שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, עדיף הרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא איכפת לי. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם …

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  9. אהלן חבר'ה אני שי, חדש באתר וגם בפורומים ממבט ראשוני האתר נראה יעיל מאוד, גם כן הפורומים. אממ ברשותי כרגע המפרט הבא, ויש לי 2000 שקלים להשקיע, אבקש לקבל ייעוץ מקצועי בקשר למה, או בקשר להאם כדאי לי להשקיע במחשב הנוכחי, או לחכות משהו כמו חודשיים ולקנות מחשב חדש? המחשב הנוכחי שלי: pentium 4 2.6 1 gigabyte kingston ddr radeon 9200 se 128 magebyte מארז חלש ספק כוח חלש ------ תודה רבה לעונים שי.

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  10. היי לכולם, - מעוניין להחליף לוח אם ומעבד - מעוניין להשאיר מארז, כרטיס קול , ספק כח ומסך (בעתיד לשדרג) די סגור על מעבד i5-2500 - מתלבט אם: 1. להוסיף זיכרון או להחליף ל DDR3 .מעוניין להגיע ל 4 GB 2. להשאר עם כרטיס המסך הנוכחי GeForce 7900 GS בשלב זה או שהוא יאיט לי את הביצועים? 3. רוצה להוסיף כרטיס טלוויזיה 4. לא מתכנן OC. 5. מחשב שקט - 8-9. מוכן להשקיע בקירור נורמלי בשביל שקט. 6. מחוברת גם מצלמת רשת אלחוטית 7. האם יש שוק ללוח המעבד והזכרונות שלי או שהם ג'אנק? התקציב המקסימלי? למחשב 3K .ללא כרטיס מסך תקציב לכרטיס 1.5-2 K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? גמיש מוכן להשקיע על לוח טוב וזכרון טוב , השימושים הצפויים של המחשב משחקים -Team Fortress 2. ב) במיד…

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מעוניין להשקיע עד 4500, מעדיף שלא לחרוג בהרבה (בנוסף צריך לקנות גם מסך בנפרד אבל לא מחשיב אותו בתקציב) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך (מתכנן על 24 אינץ בתכנון) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, כיום יש לי לפטופ 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני..הוא נמצא בחדר אחר ולא בחדר שינה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם …

12. התייעצות לפני שדרוג מס' רכיבים במחשב , המפרט שלי כרגע הוא : E6300 Asus P5B Kingston 2GB 7600GT ספק כוח של Thermaltake 430W הכרטיס מסך שלי הפסיק לעבוד אז חשבתי לשדרג קצת , אני לא מצפה להפעיל משחקים כבדים או משהו כזה . התכנון שלי הוא לקנות כרטיס מסך : Gigabyte Geforce 430GT ולקנות עוד סטיק של 2GB זכרון מבחינת השימושים מדובר בשימוש למשחקים לא כבדים , פיפא וכו' . אני לא מחפש להפעיל משחקים על רזולציות מקסימליות אם זו הכוונה. כיום אני בכלל לא יכול להפעיל משחקים כי הקירור של הכרטיס מסך שבק חיים ולכן ההחלטה לרכוש כרטיס חדש . התקציב לכרטיס מסך הוא באיזור ה-300 שקלים . בלי קשר אני בכל מקרה מתכנן להוסיף את הסטיק של הזכרון . מה אתם אומרים על זה ? שווה , לא שווה ? אשמח למספר דעות כדי …

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by Vero Bromberg,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 8 אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רינדורים ותוכנות תלת מימד (Maya, Zbrush, LightWave בעיקר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפש…

14. Started by fr6880,

היי לכולם! אני מעונין לרכוש לבתי נייד לקראת לימודיה במדעי המחשב סכום ההשקעה 4000-4500 שח' המפרט שחשבתי עליו הוא:זיכרון 4MB 800MHZ H.D. 320GB 7200RPM גודל מסך 15.4" סוג מסך LED מודם תקשורת 802.11N התקנים:USB HDMI ESATA VGA קורא כרטיסים EXPRESS CARD מהירות מעבד 2.4GHZ ומעלה סוללה של לפחות 6 תאים זמן סוללה מינימום 4 שעות אני חושב שמפרט כזה יעלה יותר בנייד בעל שם ידוע לכן רציתי לשאול האם כדאי להתפשר על משהו עם פחות ביצועים או ללכת על חברות פחות מוכרות כמו איפיניטי או דומה לה תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  15. היי, שוב אני נעזר בכם על מנת לרכוש מחשב נייד. הפעם לאחי הקטן. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח. תתאפשר חריגה רק במידה והיא לא גדולה (באזור ה100-200 ש"ח ומעט יותר) ובמידה והיא משתלמת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, עבודה משרדית ולימודים, צפייה ישירה. משחקי מחשב. חשוב מאוד שיוכל להריץ FORTNITE בצורה טובה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא במסגרת התקציב 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  16. Started by rafi-s-,

מעבד : Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 930 לוח אם : לא יודע תמליצו לי איזה לקנות זכרונות : ?512Mb 400MHz Twinmos CL2.5? x2 570 כרטיס מסך : לא יודע תמליצו לי איזה לקנות דיסק קשיח : ?Deskstar 80GB Sata II? 340 זהו זה כל מה שאני צריך למחשב המחשב לא מיועד למשחקים בכלל הוא מיועד לאינטרנט ולעבודות בעיקר ושיהיה מהיר התקציב הוא בדיוק 3000 שקלים תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 750 צפיות
  17. Started by mikezaush,

עם ליבה כפולה של אינטל, כרטיס מסך בסיסי וסוללה עם שישה תאים.....תודה

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  18. שלום, אני רוצה לקנות מחשב שמיועדלשימוש ביתי וטיפה משחקים, אני אחבר כרטיס מסך Radeon HD4850 שכנראה צריך ספק חזק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין העדפה מיוחדת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200~ ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה באינטרנט, משחקים קלים(סטארקרפט 2) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר סטארקרטפט 2 או משחקים בני שנה-שנתיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  19. שלום רב לחברי הפורום, אשמח לעזרתכם במציאת מחשב נייד בגודל 13.3-14 שמתאים ללימודים + לעריכת סרטים בשביל הכיף. מחפש מחשב חזק שלא נתקע ושיש לו סוללה חזקה. מעדיף ב5000 אך אם שווה להגדיל את התקציב ניתן גם ב5500. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אך במידת הצורך ניתן לחרוג ל5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לימודים + מדי פעם עריכת סרטונים וסרטים בשביל הכיף 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by integral,

מישהו מכיר חנות טובה שם ומפרט 500-600 דולר?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ או מהאינטרנט מתי מתוכננת הרכישה: תחילת ספטמבר תקציב: 3000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 300 מקסימום זמן סוללה: כמה שיותר, יותר טוב.. מטרת שימוש המחשב: מחשב לצרכי לימודים לסטודנט(אינטרנט + עבודות) + גיימינג אילו משחקים תרצו להפעיל ובאיזה איכות(low-high-medium): פרו אבולושן סוקר 2013 על HIGH, וPES 2014 על מדיום, לא פחות... אז המחשבים ביניהם אני מתלבט הם: HP Pavilion 15-e051ej E0Z10EA Intel HD Graphics 4000 Intel‎‎ Core‎‎ i5-3230M מחיר: 2659 ש"ח (מחיר מיוחד שאני יכול להשיג) Dell Inspiron 3521 IN-RD09-6890 AMD Radeon HD 7670M 1GB Intel Core i5-3337U 1.8Ghz מחיר: 2760 ש"ח Lenovo G580 59375598 I7-3612QM 2.9GHZ 8GB = 4X2 DDR3…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי, אני מחפשת tablet של 7 אינץ', חשוב שיהיה אפשר לחבר לו מקלדת USB וחשוב שיהיה בו תוכנת כתיבה בעברית נוחה שיהיה קל, מן הסתם וכמה שיותר אמיד-! מוטב עם wifi ובעל זמן סוללה של לא פחות מעשר שעות (לבלי ניגון ווידיאו, או שימוש באינטרנט) נפח זיכרון לא חשוב לי עקב הדרישות הנמוכות, אני מתעלמת מהמחיר כל עזרה תתקבל בברכה! תודה!

23. שלום לכולם - אני צריך עזרה בקניית מחשב חדש.. למרות שהמחשב הישן שלי עדיין חיי ונושם ב"ה.. מחשב שבניתי בעזרתכם =) ~ http://hwzone.co.il/community/threads/378910-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%A1%D7%91%D7%99%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%943K-%D7%9C%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA 1. מה התקציב?כ4K +\- 2. מטרות המחשב? השימוש ברובו למשחקים אך גם דברים משרדיים (שירים , סרטים HD וכו') 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by shay1231,

4 GB of DDR3 video memory can run most graphics demanding apps well. It’s very good for multitasking thanks to the Intel Optane 16GB Flash Memory which brings it to a whopping 20GB of total memory. לקוח מתוך מפרט מחשב נייד. מה זה Intel Optane 16GB Flash Memory ובמה הוא שונה מזיכרון רגיל? תודה.

25. אורח
    Started by אורח,

ביקשתי הצעת מחיר למפרט שמומלץ באתר הזה במחיר 4200 שקל והם שלחו לי הצעת מחיר עם שינויי חלקים, אני צריך מחשב שיפעיל את כל המשחקים שיצאו בשנים הקרובות בהגדרות נורמליות, בבקשה תכתבו האם המפרט בסדר ואם לא מה כדאי לשנות. תודה רבה https://www.tms.co.il/45456

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.