ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
חברה מבקש מפרט למחשב עד 4000 אלפ לא כולל מסך,צורב וציודד כמו עכבר מקלדת ורמקולים. המחשב מיועד למשחקים אני מהקריות. תודה רבבה.
-
- 6 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט מחשב לעבודה משרדית בעיקר (אינטרנט), שמיעת מוזיקה, ומדי פעם צפייה בסרטים. ללא משחקים או שום דבר אחר. ___ 1. מה התקציב? 3000 ¤. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, הורדות, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך LCD , מקלדת ועכבר רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא תודה מראש לעונים, אמיר.
-
- 7 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב בסיסי למשחקים, מיועד לשנתיים הקרובות , במסגרת תקציב של 4500-4000 ש"ח בערך ללא OC, ללא ציוד היקפי. אין צורך בהרכבת מחשב במעבדה וכו' אני מתלבט בין שתי מערכות בעיקרון - מבוססת אינטל למבוססת AMD. בשתיהן יש בסיס זהה: HD של 500GB , כרטיס מסך נבחר ה 8800GT מאחת מהחברות, 2 GB זכרון במהירות 800 MHZ AMD: מעבד 4800 עם לוח אם של GIGABYTE או ASUS INTEL: מעבד E6750 עם לוח אם ASUS או GIGABYTE בנוסף יהיה קרור נוסף למעבד (בשל נסיון מר עם הפרסקוט הקודם) קיים הבדל מחיר בין 2 המערכות, והשאלה היא אם ההבדל בביצועים יהיה משמעותי שיצדיק את ההבדל הכספי? (4100 לערך לעומת 4700)
-
- 6 תגובות
- 525 צפיות
-
-
היי לכולם אשמח לעזרה קניתי מחשב נייד חדש של hp לפני כשלושה חודשים הכל טוב ויפה חוץ מהעניין של הסוללה שאני רואה שהיא נגמרת בצורה מהירה אני לא מרבה להשתמש במחשב כי אני עובד מהמשרד ורוב הפעמים אני משאיר אותה מחוברת למטען בבית. אני לא יודע מה לעשות אודה למישה שמבין שיעזור (תוך כדי שאני כותב ירד לי 5 אחוז ב3 דקות..)
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
- 2 followers
-
-
אני עובד בעיקר עם Visual Studio ו-Visual Studio Code, Postman, ונוהג לעבוד עם המון כרטיסיות פתוחות של chrome. כמו כן, עובד על פרוייקטים די קטנים של wpf. אני מחפש מחשב שיאפשר לי את זה בלי שאצטרך לרחם עליו, ולדאוג לו כשהוא מתקשה על ידי סגירת תכניות וכו'. המחשב שיש לי היום הוא כזה: Intel(R) Core(TM) i7-10510U CPU @ 1.80GHz 2.30 GHz (8 cores) 16.0 GB (15.8 GB usable) NVIDIA GeForce GTX 1050 with Max-Q Design NVMe INTEL SSDPEKNW 512G8 הוא עושה את העבודה די סבבה, אבל כשאני ממש מעמיס עליו, הוא יכול להיתקע למספר שניות מדי פעם, וזה ממש מציק, ואז אני צריך להתחיל לפתור לו את הבעיות. אני מחפש משהו יותר מפנק, שאני לא אחשוש מלחוות דברים כאלה. אי…
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מפרט למחשב ליצירת מוסיקה תוך שימוש בתכנת cubase (ייתכן שימוש בflstudio בעתיד). תקציב עד 5000₪
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
-
הי, רוצה לרכוש לפטופ לעבודה. 13 אינצ' חשוב לי שיהיה קל משקל וסוללה חזקה מעדיפה מסך מגע. סביב 4,000 שח חשבתי על לנובו יוגה C640 החיסרון שהוא עבה 17 ממ לא קל לא ברור לי אם המקלדת עמידה לנוזלים והאם זה כולל עט אופציה נוספת דל inspiron 7391 החיסרון שהוא עוד יותר כבד אשמח לשמוע מה דעתכם על הדגמים האלה ספציפית והאם יש משהו אחר יותר מומלץ לצרכים שלי. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי מת אתמול ואני צריכה לקנות מחשב נייד חדש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 3000, אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים (עד 3500 בערך) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? חישובים סטטיסטיים, למידת מכונה, בזמן האחרון קצת רשתות נוירונים (יהיה נחמד עם יהיה GPU שאפשר להשתמש בו אבל לא חובה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי SSD של 1T עם חיבור SATA, שאני מעדיפה להכ…
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב לצורך עבודה עם פוטושופ ואילוסטרטור. אני מניח שנייח יהיה יותר זול. אשמח להכוונה מה לחפש. תודה🙏
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות סרטים עבודה עם כרום יהיו 30 דפדפנים פתוחים בוזמנית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 14- 15.6 משקל לא חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
טוב, אז המחשב לחבר וזהו התקציב.. בעיקר מערכת עם כרטיס קול טוב (ללא תוספות חיצוניות מטורפות!), פשוט להקליט דרך מיקרופון איכותי. אפשר שתהיה אפשרות להרחבת כרטיס המסך שיוכל בעתיד לשדרג גם לצורך משחקים. תודה רבה נ.ב. התקציב ללא מסך!
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
חבר שלי נשרף לו הלוח של Asrock ויש לו מעבד של פנטיום 4 2.4 סלרון הוא רוצה לשדרג את הלוח והמעבד ללוח ומעבד כפול ליבה של amd אבל יש בעיה אחת קטנה יש לו כרגע גיגה זיכרון של ddr רגיל וכרטיס מסך agp*8 שהוא צריך לחבר ללוח החדש יש סיכוי למצוא משהוא טוב בסכום הזה 1400 ש"ח ולמטה ועדין להשתמש בזיכרונות הללו ובכרטיס מסך תודה לכול העוזרים אבי
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אני רוצה מפרט טוב ולא הרבה למשחקים.מחשב גלישה באינטרנט והורדות... בקשר לכרטיס מסך לא לעבור את ה500
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אודה לעזרתכם (קבצים מצורפים) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לאינטרנט משחקים וסרטים ב4000 שקל בערך, גמיש. אני לא איזה גיימר כבד, כרטיס מסך mid-end יספיק. HD של 250GB יהיה טוב. תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
עזבו את המסך הוא סתם מעפן זה סתם בלי שום קשר אהה ואני לא יודע לבנות.. מעבד: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX :¤663 לוח אם:ASUS M2N-E ¤546 מסך:MAG CRT 17" AH778 PURE FLAT SILVER-BLACK ¤599 כרטיס מסך: ASUS PCI-EX GeForce 7900GS 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - EN7900GT/2DHT/256M - RETAIL ¤1034 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB 7200 RPM - SP1654N ¤316 זיכרון:OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION - OCZ2SE8002GK ¤589 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤422 הורכב ב:IQPC
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי את המפרט הבא לטובת שדרוג המחשב שלי. אשמח לקבל הצעות לשיפורים. Athlon 64 X2 5600+ Socket AM2 BOXוAMD - 877 (Lamir) DFI INFINITY NF570-M2/G for AM2 640 (Noa Comp) TWINMOS DDR2 1024MB 800MHZ CL5 (280X4) = 1120 (Noa Comp) Western Digital WD2500AAKS - 370 (Sky PC) Thermaltake Sata Cable UV Blue 39 (Gold Top) Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 254 (Gold Top) SAPPHIRE ATI RADEON X1950 XT 256MB PCI-E 1080 (Noa Comp) סה"כ : 4380 ש"ח. תודה, תומר.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני ממש בקרוב קונה מחשב אתמול קיבלתי הצעה מחנות באשדוד (ג'נרל קומפיוטרס) ואני די חושב שאני הולך על זה אז אני צריך דעה * CPU - Intel Pentium Core2 Duo 6420 * M/board - Gigabyte GA-965P-S3-RH Intel 965 PCI-Express DDR2 SATA2 8-Channel Audio-Out 3-Year Warranty * Memory - DDR2 2GB (2x1024) 800 Kingston Lifetime Warranty * Video - LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL * DVD-RW -LG/NEC DVD-RWx18 New! * HDD - Western Digital/Hitachi 320GB SATA2 3-Year Warranty * Case - TERMALTAKE MAMBO *cpu vent* Original PSU * USB2 x 6 ***חשוב לי מעוד לדעת פרטים על המארז אם הוא טוב*** מחיר כולל זה 4200
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני לא רוצה יקר מדי אז תנסו להוריד כמה שאפשר אני רוצה מחשב עם לפחות 3 GHZ , ואני רוצה קירור מים וספק טוב - בעיקר זה מה שאני רוצה (ואני לא מבין כ"כ בספקים וקירור ), וכנראה אני יעשה עליו OC .. כולל מסך ,עכבר ,מקלדת. - או שתציעו גם בלי ציוד היקפי . ותודה מראש
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, בעיקר עבודה עם 3D ו- 2D , אנימציות ב- 2D - דגש על עבודה בסביבת ADOBE CS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם …
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
<blockquote> כבר בחרתי מחשב, אני רק רוצה שתאשרו שמדובר בעסקה טובה ובחנות מומלצת: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8694 </blockquote> <blockquote> בכל מקרה, מיליתי גם את השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (אופיס ואינטרנט) והרצאות (חשוב שתהיה לו איכות סאונד טובה לשמיעת הרצאות באמצעות המחשב) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט …
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל הצעה למחשב נייד בעל מסך גדול 15.6" ומעלה. לא חייב להריץ משחקים כבדים. ורוב הזמן הוא יהיה שולחני. אשמח להצעות של עד 1500 ש"ח אלא אם חריגה של 100 שקל יעשו הרבה הבדל גדול במחשב. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
[מדובר במחשב ישן DV1000] כשאני מנסה להפעיל את המערכת (במצב רגיל ובמצב בטוח) עוד לפני שהווינדוס עולה אני מקבל את המסך הכחול עם הודעת שגיאה שלמטה כתוב: בהתחלה זה היה מופיע אחרי הרצת הווינדוס (XP) אחת לכמה זמן, הספקתי להריץ בדיקת שגיאות לדיסק. כרגע הווינדוס אפילו לא מספיק לעלות ומתקבלת ההודעה. הוצאתי את הכרטיסי זיכרון (ישנה תופעה אחת לפחות שגורמת למסך כחול שקשורה לכרטיסי זיכרון) ניקיתי והחזרתי, כנ"ל עם ההארדיסק. הרצתי בדיקת דיאגנוסטיקה להארדיסק דרך הביוס - הראה שהוא תקין. הכנסתי דיסק של ה WIN XP שהותקן על המחשב, הוא מזהה את הבוט דיסק, לוקח לו הרבה זמן עד שהוא מתחיל לעלות אבל ברגע שהוא סופסוף עולה ישר קופצת ההודעת שגיאה שציינתי - מה שאומר שלא ניתן אפילו לפרמט את הכונן ו\או ל…
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-