ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
היי אני רוצה להחליף את המחשב הישן שלי ולא כל כך יודע מה לקנות. אשמח לעזרתכם בקבלת מפרט אפשרי. 1. תקציב 2000-2500 שח רצוי לחסוך. 2. מחשב למשחקי מחשב בסיסיים ועריכת מוזיקה (מדובר בתחביב המחשב לא חייב להיות חזק בצורה יוצאת דופן) 3. אין צורך בציוד היקפי, הארדיסק ומסך. 4. מחשב שקט 8-10 7. לכלול מערכת הפעלה WINDOWS 8. אין העדפה לחנות ספיציפית 9. חשיבות מועטה לשדרוג תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
קודם כל, שלום לכם חברי פורום נכבדים, מזמן לא ביקרתי פה וטוב לחזור אני מחפש לקנות מחשב בכ 4000 ש"ח. אין צורך במסך וציוד היקפי. המחשב מיועד בעיקר לפיתוח תוכנה, צפייה סרטים ועבודה משרדית, וwindows vista כמובן. חשוב שהמחשב יוכל להריץ מכונות וירטואליות בצורה חלקה ( VMWare מי שמכיר ), ולכן דרוש 2GB זכרון עם אפשרות להרחבה בעתיד. לא מתוכנן OC, ולא מתוכננים משחקים פרט ל Сounter-Strike 1.6 מדי פעם - לכן נראה לי שאלך על לוח אם עם כרטיס מסך OB ועם אפשרות לשדרג במידה ויעלה הצורך. אשמח מאוד גם להמלצה על חנות טובה. קניתי בעבר מזיגזג ואני מאוד מבסוט מהם, אבל זכור לי שהם טיפה יקרים יחסית לשאר. תודה רבה. להלן מפרט מזיגזג שליקטתי לאחר מחקר של כשעה: כמות מוצרים סה"כ 1 Intel Co…
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן אחותי קנתה מחשב נייד של LG דגם E200-A.CB19E. אני מחפש בשבילה כבל לחיבור המחשב לטלויזיה. אחרי בירור קצר הבנתי שיש כניסה לכבל HDMI אך זה לא עוזר מכיוון ואין לה פלאזמה/LCD. האם יש דרך אחרת לחבר המחשב לטלויזיה ולצפות בסרטים ? אודה לתשובתכם
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לכל העוזרים בדבר 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל אך ניתן גם לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית אינטרנט וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד שדורש התייחסות (אופיס) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים לדוגמא manager ואסטרטגיה, crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גוד…
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אהלן,חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש אז אני עוזר לו בעזרתכם ;] אז ככה: הוא רוצה מעבד של אינטל,לוח אם עדיפות לASUS,זיכרון פנימי של 2 ג'יגהבייט,הארד דיסק של 200 ג'יגה,כרטיס מסך "שיריץ ת'פיפא" (כלומר כרטיס סביר יספיק). כמו כן הוא רוצה גם מסך LCD,שיעלה בסביבות ה1000 ¤.(זה לא בנפרד מהתקציב של המחשב) זהו פחות או יותר.. תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב נייד hp probook 4330s עם כרטיס רשת atheros ar9285 אשר מוגבל ל 150mbps. אני רוצה לשדרג לכרטיס 300mbps עם קליטה טובה יותר. האם זה אפשר, איפה קונים כזה? אני לא מתכוון לכרטיס חיצוני אלא כרטיס קטן שמחליפים בתוך המחשב הנייד.
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעצתכם - אני משתמש כמעט 6 שנים במחשב Lenovo x1 carbon, ומעוניין להחליף לדגם חדש יותר. הצרכים שלי בעיקר הם כתיבה, מחקר וגלישה (עם הרבה טאבים). (הדגם הנוכחי שלי עם מעבד i5 ו4 RAM). יש לי התלבטות האם במחשב החדש להוסיף ולשדרג את המעבד, כמות הRAM ואת התוכנה: מהמעבד הבא: Intel® Core™ i5-8265U (1.60GHz, up to 3.90GHz with Turbo Boost, 4 Cores, 6MB Cache) למעבד: Intel® Core™ i7-8565U (1.80GHz, up to 4.60GHz with Turbo Boost, 4 Cores, 8MB Cache) מווינדוס Windows 10 Home 64 לווינדוס Windows 10 Pro 64 ומ - 8GB LPDDR3 2133MHz (Onboard) ל: 16GB LPDDR3 2133MHz (Onboard) …
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
http://tms.co.il/preview/spec/6zg41am2 זה המפרט. תגידו לי המלצות אחרונות. בקשר לOC, בקשתי כמו שאתם רואים מTMS שיבצעו OC הם אמרו שהם יעשו זאת ל4.3 הספק כוח מספיק חזק? מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לכם פה אחלה של פורום!!!ממש אהבתי אז לענייננו אני מתחילה ללמוד משפטים השנה ואני צריכה מחשב לשמוש של אינטרנט ובעיקר של עבודות יש לציין שהמחשב לא יהיה לשמוש משחקים בכלל.. ועכשיו לדרישות תקציב - כפי שצויין בכותרת...עד 4000 שקל שמוש עיקרי - אינטרנט ואופיס... יש צורך בצורב תוכנת הפעלה - xp בלבד ולא ויסטה שקט - חשוב מאוד!!!כמה שיותר שקט... משקל - חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר קל!!!(בעיות גב ) קרור - חשוב שלא יתחמם!!! לא יודע אם זה בכלל אפשרי אבל אם כן...אורך חיי הסוללה אז כמה שיותר כי אני יבזבז זמן בנסיעות אציין כמה דברים, אין לי מושגגגג בכלל במחשבים לצורך העניין...מזה oc? מה השמוש שלו ולמה צריכים אותו? הוא חיוני בכלל?!?!(אם אפשר להסביר) דבר נוסף, אני ר…
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב הישן שלי (8 שנים) עשה את שלו והגיע הזמן למחשב חדש אבל התקציב לא גדול במיוחד - עד 3000 שקל לא כולל מסך. ראיתי היום מחשבים באתר וואלה ושמתי לב שהמחירים שם זולים יחסית אבל גם המפרט לא הכי מתקדם שיש. בעיקרון השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט ועריכת מוזיקה ומידי פעם גם משחקים וסרטים אבל לא הרבה בכלל. מה דעתכם על המפרט הבא? יש לכם הצעות טובות יותר בתקציב שלי? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1EKTMAXGAMER67502699 "מערכת מחשב מתקדמת ומובילה בעולם המחשבים מעבד INTEL מקורי + לוח אם תומך ציפסט אינטל P35": לוח אם דגם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R סוג ציפסט: Intel P35 מהירות FSB: 1333 MHz כ.מסך משולב: Intel® Graphics Media Accelerator 3100 כ. קול משולב: 8 …
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
השימושים העיקריים הם אופיס, אינטרנט, אפילו משחקים, שיריץ גם חדשים (עם כרטיס מסך זול לדוגמא HD4670), לימוד תכנות ומשחקים עם לינוקס. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר ושאר ציוד היקפי. יש לי סביב 2-2.2K להוציא, כמה שיותר זול יותר טוב. בגדול צריך מעבד לא חלש, 2G (או יותר) זכרון, כרטיס מסך טוב וזול (כמו HD4670) ולא צריך מארז מפואר יותר מידי. שהמחיר יכלול הרכבה של המחשב אבל ללא מערכת הפעלה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היי חברים אני קונה מחשב חדש ולא צריך ציוד היקפי המחשב הוא במיוחד למשחקים ולאוברקלוק עתידי!! המפרטדרך אגב התקציב הוא בין 5000 ל 6000) הרכישה תתבצע מ Foxpc Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 ¤1470 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=676 Thermalright Ultra -120 CPU Cooler ¤278 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=221 GIGABYTE GA-P35C-DS3 Core 2 Quad Intel P35DDR2&DDR3 ¤688 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=726 OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel Reaper HPC Heat Pipe Conduit CL4-4-4-15 ¤556 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=62 EVGA nVidia GeForce 8800GT 512MB KO PCIe ¤1745 url]http://…
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם....יש לי HP compaq nx7400 ואני מנסה לפרמט את הXP HOME EDITION שמגיע עם הדיסק של הנייד ולשדרג לPRO והוא לא מזהה את ההארדיסק אמרו לי לגבי הדרייבר ושילובו בWINDOWS דרך הNLITE רק שהדרייבר שהורדתי הוא עם סיומת EXE ואין לי מושג מה ואיך צריך לעשות ....איך הופכים אותו לINF.....כדי שיכנס בNLITE אשמח לעזרה...תודה
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
כאמור המחשב משפחתי צורך בסיסי/מינימלי בגיימינג וגרפיקה, הכוונה לשימוש לטווח לשנים הבאות בשביל זה העדיפות לכרטיסים לא OnBoard בשביל אפשרות שידרוג בעתיד. זה המפרט שבניתי לאחר עיון בכל מיני מפרטים שראיתי כאן, לא ממש הייתי בעניינים בזמן האחרון ככה שאשמח לעצות ושיפורים (הסכום המכוון הוא בערך כמו הסכום במפרט הבא-) [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪624[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 מחיר: ₪65[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td…
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט שנראה לי סבבה לכל סוגי העבודות. משחקים - לא כבדים במיוחד. שיעבוד מהר, יחזיק זמן סביר (מבחינת ביצועים). זה מה שהרכבתי: כ.מסך: 8600GT/S מעבד: INTEL E4600 זכרון: DDR II 2G 667MHZ מקלדת: LOGITECH ULTRA FLAT KEYBOARD עכבר: MICROSOFT LASER MOUSE 6000 רמקולים: LOGITECH R-10 צורב: LG DVD X20 דיסק קשיח: WD1600JS לוח אם: GA-965P-DS3 מסך: LG 1733TR/1953TR מה דעתכם? הצעות? שיפורים? לא לחרוג מתקציב בקשה.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום אני מעונין בהצעות למפרט למחשב שמיועד למשחקים עד 5000 ש"ח (אפשר לחרוג קצת) ללא מסך ואני לא מעונין באוברקלוקינג תודה........
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
או של ASUS ????? תודה על תשובתיכם.
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מפרט ב-3700 גג מחשב חזק בעיקר למשחקים... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שיהיה DUAL CORE עם 1 ג'יגה זיכרון בקיצור זה מחשב למטרת עבודה שיהיה מהיר מאד עם הרהב זיכרון ואם אפשר להכניס כרטיס מסך טוב אבל זה בסוף
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, אז אם האנשים המבינים מביניכם תוכלו להפנות אותי לאתרים לחנויות שאפשר לקנות שם מחשבים. היעוד של המשחב הוא בעצם להכל, אין לו יעוד מסויים משחקים או עבודה בתוכנה מסויימת. שיתאים לכל דבר אבל קצת יותר בכיוון של משחקים השימוש הוא בעצם רק גלישה באינטרנט ו משקחים, סרטים מוזיקה ודברים פשוטים כמו אלו. אשמח לקבל המלצות למחשבים ולאתרים, התקציב הוא לא ממש גדול הוא בערך עד 4000 ש"ח. ומסך כבר יש לי. אז תודה מראש לכולם !
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם! הייתי מעוניין לדעת האם ניתן לקנות בימינו מחשב חדש,שמחירו לא יעלה על 2500 ש"ח.. השימוש הכמעט יחידי שלי במחשב הוא לצורך גלישה באינטרנט,אז אין לי צורך במשהו יותר מדי מתקדם. יש המלצות? נ.ב. אבקש לציין שאין לי מושג במחשבים,ואני לא רוצה "ליפול" על איזה מוכר שיחליט לעשות עליי קופה ולשלם על מחשב כלשהו יותר משוויו האמיתי. תודה מראש! עדו.
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הלכתי למורנט מחשבים והרכבנו מחשב ב4000 ש"ח השימוש העיקרי שלו הוא למשחקים ואינטרנט. תגידו לי אם כדאי לשנות משהו במפרט הוא שיש לכם הערה על חלק מהמפרט ומי שמכיר את החנות שיכתוב לי אם היא חנות אמינה 1 מארז איכותי Silver/Black 480W ATX2 WINSIS-WB13 מאושר אינטל 2 לוח-אם אינטל מקורי D946G INTEL ISELTON 3 שנות אחריות 3 מעבד Core2Duo E6300 2M 775 1066FSB 3 זיכרון פנימי מהיר 512MBx2 DDR2-667 DIGMA (1G) 3 שנות אחריות 4 דיסק קשיח מהיר W.D 160Gb SATA II 3 שנות אחריות 5 כרטיס מסך PALIT 7600GT 256/128BIT PCIEX1 שנת אחריות 6 צורב DVD LG DVDR/W X16 - BLACK 1 שנת אחריות 7 כרטיס קול 6-channel (5.1) audio subsystem 8 כרטיס רשת INTEL 100 Mbits/sec LAN O.B
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם קבצים גדולים מאוד , כ 4 גיגה. אשמח לקבל המלצה למפרט חזק לעבודה חלקה ככל האפשר, השימוש הוא פוטושופ בלבד. אין צורך במארז או בהרד דיסקים שאקח מהמחשב הקודם. תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אז ככה , המפרט יורכב בחנות KSP בנהריה .. השימשו הוא סרטים אינטרנט ובעקיר משחקים חדשים כמו COD5 PES 09 PURE Crysis וכאלה .. חריגה מקסימלית 3200 [ הוא רוצה מארז של NZXT ]
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 8MB 2.4 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L כונן קשיח Westren Digital 320GB SATA II 16 זיכרון Kingston 1024MB X4 = 4GB 800MHz DDR2 CL5 כרטיס גרפי DDR 3 GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe צורב DVD LG X18 עכשיו אני רוצה שתביאו חוות דעת על המפרט ותוסיפו מארז וספק תקציב 5700
-
- 7 תגובות
- 542 צפיות
-