ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני לפני קנית מחשב רציתי לדעת האם שווה לחרוג ולקנות את המחשב הזה? http://us.toshiba.com/computers/laptops/qosmio/X500/X505-Q8100X כולל משלוח + מיסים + ביטוח מחיר +-6106.41 ILS יש פה מסך 18.4 אינץ!!!! ^^^^^^^ http://cdgenp01.csd.toshiba.com/content/product/pdf_files/detailed_specs/qosmio_X505-Q8100X.pdf או עדיף לקנות את המחשב הזה? HP Pavilion dv6-6020ej תודה רבה!!!! :-*
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום כולם !!! מכוון שהתעסקתי הרבה רק באיי אמ די הזנחתי את אינטל חבר שלי בא לבקש ממני יעוץ ולא היה לי מה להגיד לו יש לו 4 אלף ש'ח הוא צריך הכל חוץ מסי די רום , פלופי,מסך , מקלדת ועכבר תודה לכל המשיבים ! נ.ב המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ולמשחקים (הוא ממש לא גיימר) חשוב שיהיה במפרט ג'י פורס 4 TI4200 של לידטק... הוא רוצה... ושוב תודה!
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום הרכבתי לי מפרט מחשב מבוסס AMD Athalon 64 3000 CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray [ ¤ 1369.87 ] 1 Motherboards for AMD : Albatron K8X800 Pro-II VIA K8T800 Motherboard (AMD64,FSB800, SATA-R,1394, 7.1 Sound,3Com G-LAN,USB2) [ ¤ 896.2 ] 1 Memory : OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory [ ¤ 585.75 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano SilentBoost K8 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 [ ¤ 156.9 ] 1 Hard Disks : Seagate 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 667.34 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1529.95 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 80.49 ] 1 CD-ROM / DVD-RO…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שבועות שמח! המחשב ישן ומקרטע, כרטיס המסך האהוב נשרף ונזרק לפח, וגם המסך מתחיל להראות סימני גסיסה. הרכבתי מפרט למשחקים, שרכיביו לקוחים מאתרים שונים, משום שלא מצאתי חנות שיש בה את כל החלקים שבהם אני מעוניין. התקציב שעומד לרשותי הוא כ7500 ש"ח. אני מקווה להזמין בשבוע שבועיים הקרובים. המפרט שבניתי: מעבד: ?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE? 1230 ש"ח זכרון:?512Mb 400MHz AData /VT ? x2 480 ש"ח לוח אם: ?K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra 880 ש"ח דיסק קשיח: ?120GB SATA 7200 8MB WD1200JD? 475 ש"ח צורב: LG GSA-4163B BULK BLACK 330 ש"ח כרטיס מסך: Leadtek Geforce FX 6600GT 128MB DDR3 128bit DVI TV-Out Retail 1080 ש"ח מארז: FRONTIER-MERIDIAN, כולל ספק 500wat…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רוצה לקנות מחשב נייד ללימודים ושיתאים לקצת משחקים קלים, עד 4K, מסף 15.6". 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מן הסתם אם אפשר לחסוך אז עדיף, אבל אם ההפרש משדרג משמעותית אז לשדרג. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות שקלים בודדות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר ללימודים (עבודה משרדית) אבל גם קצת סרטים ומשחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים יחסית דוגמת משחקי מכונ…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות את המחשב: אשמח לטענות שיפורים הערות... אני מעדיף I7 שבעתיד אני לא אצטרך להתעסק עם המעבד יותר מדי ניסיתי לחסוך בכרטיס מסך למרות שאני ארצה להריץ קצת משחקים לא יותר מדי... האם לא שכחתי כלום במפרט בשביל שהמחשב ירוץ טוב? כלומר שום קירורים או משהו כזה לא שכחתי? האם TMS עושים הרכבות לחברי הפורום כמו פלונטר? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1572 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 כמות: 1 - מחיר: ₪151 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪289 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm f…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן , מחפש מחשב נייד חזק שיחזיק למספר שנים ושיתן עבודה למשחקים ולתיכנות. מחיפוש בארץ ראיתי שהמחירים בשמיים באיזור ה9 -10 אלף שקל, לכן מתלבט אם לקנות מחול ? חושב על כרטיס 1070 האם כדאי משתלם? חושב על אופציה של מחודש? חשבתי על האופציה של dell alienware 17 r5 תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 15אלף,ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג(כל המשחקים על האיכות הכי גבוהה) ,קידוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רעש לא מפריע לי במיוחד, אם הוא מגיע כנגזרת של קירור איכותי ויעיל. מן הסתם אני לא רוצה רדיאטור חמסן אצלי בחדר, אך אני מוכן להתפשר במידת הצורך. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגוד…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3.5 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בסיסי ביותר- גלישה, שימוש בתוכנות פשוטות ולא כבדות, נוסח אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שלא יהיה -רועש-, מעבר לזה כמובן הכי שקט שאפשר רצוי... 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי מדי 7. האם ה…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
מחשב למשחקים הכי כבדים ברזולוציות הכי גבוהות CRISYS 2 וכו' הרעיון הוא לבנות מערכת לתלת מימד במשחקים סרטים וכו' למערכת הזאת אני מוסיף את הטיונר של nvidia ויוצאת לי מערכת תלת מימדית אני קונה אותה מנועה מחשבים סומך עליהם ורציתי להתייעץ עם אנשים מקצוענים כמוכם. השקט הכי חשוב! 10 אפשרות גמישות בתקציב ואופצייה למערך sli בעתיד לא מחייב אין צורך בשום ציוד היקפי אין צורך באוברקלוק ואין צורך בצורב ודיסק קשיח תקציב מקסימלי 9000 עדיף שיהיו כמה שיותר הצעות ואופציות תודה רבה לכם באמת. AMD PHENOM II X6 BLACK EDITION 1090T 3.2GHZ 125W 9MB AM3 1530 Coolit ECO A.L.C CPU Water-Cooling System 265 Innovision Ge Force GTX480 1536mg GDDR5 2450 PATRIOT PGV34G1333ELK Sector5…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש מבצע לארגון המורים http://www.irgun-hamorim.org.il/content/20686_b.pdf מיני נייד ב 780 ש"ח באופיס דיפו יש למישהו מושג אם החברה הזאת שווה משהו?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
את המחשב אני מרכיב מאחד המבצעים שלהם, מדובר בזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 1285 ש"ח בלי תוספות. מחשב לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס וזהו סך הכל. לא משחקים ולא סרטי HD. אז ככה, Intel® Pentium® Dual Core E5300 2.6GHz לוח Asus דגם P5QPL-AM צ'יפסט G41 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 או לוח Gigabyte דגם GA-G41M-ES2L [מה עדיף לי?] Western Digital 320GB SATA II 7200RPM 16MB Buffe Kingston/Ceon 2048MB (2GB) DDR II 800MHz [אלך על קינגסטון] צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 כרטיס מסך מובנה בלוח אמ, תוספת למקלדת ועכבר Microsoftו- 79 ש"ח רמקולים Altec Lansing BXR1220 בתוספת 95 ש"ח [הרמקולים הנ"ל מומלצים?] ברצוני לקנות גם מסך…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה שהמחשב יהיה חזק כדי שיחזיק לפחות 5 שנים. בלי מסך בלי OC האם כדאי ללכת על המעבד הזה של AMD או על ICORE5 ? אני לא יודע לגבי המארז והספק אבל אני רוצה שהמחשב יהיה שקט 7/10 מה דעתכם על המפרט הזה: מעבדי AMD Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz 45nm Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For AM2/AM3 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS כרטיסי מסך GIGABYTE 9500GT 1GB GDDR2 DX10 HDTV HDMI DVI PCI-E 2.0 צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארזים Apollo AP-02 Midi …
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז הנה אני, במסע אחר האולטרה-בוק המושלם עבורי. להלן הפירוט: * מטרות המחשב: הלפטופ ישרת סטודנט להנדסת תוכנה (אנכי) וכמובן כן ישמש לתכנות, צפייה בסרטים ומשחקים קלים (אינטל 5500 זו לא מילה גסה). * גודל המסך: 13.3-14 - טאץ'. * רזולוציית המסך: עדיפות ל-FHD משיקולי סוללה (כמובן שלא פחות מזה). * זמן סוללה: 6-8 שעות בשימוש רגיל (גלישה ברשת, צפייה בסרטונים, תכנות קל, אופיס). * יציאות מיוחדות: HDMI, SD CARD * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256 SSD * מעבד : עדיפות ל-i5 בגלל המחיר (כמובן לא נמוך מזה. דור חמישי). * מערכת הפעלה: כולל. * הערות נוספות: קיימת אפשרות לרכישה באילת. לא פוסל אפשרות להזמין מחו"ל באמצעות חברת שילוח. * תקציב: 6000 ש"ח (אין חובה …
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך להחליף את הנייד הישן שברשותי וצריך את עזרתכם בבחירת חדש הנייד החדש צריך להתאים ל: 1. מסך מינימום "15.6 - זה המסך העיקרי שלי ומסך קטן לא מתאים לי 2. איכות מסך - אני מאוד אוהב תמונה חדה ואיכותית 3. השימוש העיקרי זה אופיס + פוטושופ + אילוסטרייטר + עריכת סרטונים של מוצרים לאתר מכירות באינטרנט (לא HD) המחשב הנוכחי 'זוחל' ואני רוצה מחשב שיעשה את הפעולות הללו מהר עד כמה שאפשר במסגרת התקציב 4. תקציב - עד 4,000 ש"ח ועדיף כמה שפחות 5. מסך מגע - לא יודע אם זה חשוב או לא ... 6. שתהיה מקלדת נוחה 7. אני לוקח כל יום את הנייד לעבודה ובחזרה - שיהיה משקל סביר ... תודה רבה !
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה המפרט הסופי לאחי שיהיה מורכב גם מפנדה וגם מksp (בפנדה המארז כי בksp הם יקרים) ובksp שאר המחשב. K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 972-4-8244581 Price list updated 01-07-2004 מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) (box) לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KV8 sata,GBL זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) כרטיסי מסך MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY none כרטיסי קול none כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM none ציוד רשתות מודם / פקס none ציוד רשתות none מארזים none מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים None מחירון עבודות במעבדה w/o Assembly Computer Price of Pakage 4275 להוסיף מ…
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אני מתחיל בקרוב ללמוד הנדסת תוכנה (מתכנן לעבור להנדסת מחשבים). אני רוצה לקנות מחשב נייד ללימודים, ואני תמיד רציתי לקנות מקינטוש. השאלה היא - האם מקינטוש מתאים ללימודי מחשבים לתואר? אני עדיין לא התעמקתי בזה, בדקתי בעיקר מה המשקל של כל מחשב ובינתיים אני חושב לקנות macbook air ששוקל פי 2 פחות מהפרו. (אם אתם חושבים שבכל זאת עדיף את הפרו אז תגידו, אני אשמח גם ליעוץ בקניית המחשב אם תגידו שמקינטוש מתאים ללימודים באוניברסיטה) אני צריך שיהיה לי במחשב כל מה שצריך לאוניברסיטה - פאוורפוינט (או תוכנה לפתיחת מצגות של פאוורפוינט...), תוכנה טובה לכתיבת מסמכים (משהו ברמה של וורד), תוכנה לפתיחת קבצי PDF, ולא עולה לי כרגע מה עוד אני אצטרך אבל בטח חלק מכם למדתם באוניברסיטה פעם אז אתם…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי פה 2 מפרטים שאחד מבוסס על כרטיס מסך ואחד מבוסס על מעבד אני רוצה לשאול אותכם מה אתם חושבים שיותר כדאי למשחקי רשת וגיימינג כבד (כעיקרון אני משחק COUNTER STRIKE SOURCE לרוב - שעובד על המעבד) אבל גם משחק בדירט וCOD ועוד כמה משחקים 1 - כרטיס מסך : מפרט הורכב מRSM : שילוב מנצח MSI 760GM-P33 760G+SB710 CHIPSET + AMD athlon 2 X3 450 + Crucial DDR3 2GB - שקל 689 עוד 2 גיגה Crucial 2GB DDR3 1333Mhz CL9 CT25664BA1339 - שקל 92 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 - שקל 188 צורב LG GH22 SATA x 22 Black - שקל 116 Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 HDMI ברכישת מערכת - שקל 705 Cooler Master Elite 370 + Antec VP450 450Watt - שקל 379 סה"כ - 2169 שקל. או 2 - מע…
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר ליצירת מוזיקה - אשמח לקבל מפרט עם כרטיס קול איכותי וכל מה שאתם חושבים שנלווה לזה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רואה שבנושא הקודם שלי הפסקתם להגיב כבר יומיים , אולי בגלל שיצא אי סדר בנושא אז החלטתי לפתוח נושא חדש ומסודר עם הדרישות שלי שאני צריך במחשב , אשמח מאוד לראות ממכם הצעות. אז ככה...... 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5500ש''ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אבל אם יש משהו חשוב וטוב אז תגידו 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים אבל גם שימושים יומיומיים כמו גלישה באינטרנט , צפיה בסרטים וכו'. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש יומיומי ב) …
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ועכשיו כמו שאתם יודעים זה מגיע גם עם תוכנה לזיהוי פנים בכניסה למחשב .... עכשיו בטעות ניסיתי להתקין windows 7 שהורדתי ... וזה הצליח אבל עכשיו אני רוצה לחזור למערכת ההפעלה שקיבלתי עם המחשב (זאת שדל שמו לי ) המערכת ההפעלה הקודמת הייתה גם ווינדויס 7 אבל יותר טובה ... היא הייתה Home Premium ... מה אני עושה איך אני מחזיר למערכת ההפעלה שקיבלתי עם המחשב... אין לי גיבוי רק מי שיודע שיענה , תודה
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 5K ל-6K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פוטשופ, קצת PREMIERE, קצת גיימינג קל (FIFA), וכמובן משרד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא שיקול מרכזי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? קל - 14"? (יחובר למסך חיצוני) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. צריך מקלדת, עכבר, רמקולים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של …
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שיש המלצות פה למפרטי גיימינג בטווחים האלה. בכל זאת רציתי להתיעץ איתכם על המפרט הבא למחשב לעיצוב גראפי. שימוש בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור וכל שאר החבורה הזאת.... אני מצרף תמונה מסל הקניות באייבורי. יצא בסביבות ה7,700. מעניין אותי אם הSSD של קרוסייר מומלץ יחסית לשאר התמחרים שיש באייבורי? (אני אוהב את קרושייל אבל אין לאייבורי את החברה הזאת) וגם אם כרטיס המסך לא יותר מידי OVERKILL? אני יכול כמובן לקנות מחנויות אחרות אבל כל הקניה תצטרך להתבצע מחנות אחת. אז צריך לבדוק שכל המפרט קיים אצלהם. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-