ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! התקציב שלי 2500 ש"ח אבל אני אשמח להשקיעה פחות אם זה אפשרי. אני רוצה לחבר ל LCD שלי בסלון מערכת קולנוע ביתי. אני צלם סטילס ואני רוצה לראות ללקחות שלי תמונות JPG על מסך הטלויזיה. לכן חשוב לי מכול דבר אחר שהתמונות JPG יראו טוב על המסך. חשוב לי גם שהמחשב יהיה שקט מאוד! לטלויזיה יש יציאה של S-VIDEO ו COMPPONENT לגבי שער הדברים, כמו לראות סרטים להקליט וכדומה אני לא צריך משהו ממש מקצועי, באמצע יספיק לי. תודה לכל מי שענה לי ! נ.ב בעתיד אני קרוב לוודאי יקנה טלויזיה HDR אז אני אשמח אם המפרט יהיה כולל יציעה מתאימה [shadow=red,left]מקדמי אתרים! בבקשה לא להמליץ לי על מפרט רק בשביל הקידום של האתר שלכם. תודה![/shadow]
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
זה מפרט שבניתי בKSP- מעבד- P 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE (805) לוח אם- ABIT NI8-SLi (NF4) s775, FSB1066, 2xPCI-E, GBE, SATA II זיכרון (סה"כ 1 ג'יגה)- DDR II 667 512MB Twinmos *2 כרטיס מסך- Evga 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E כונן קשיח- Samsung 80GB 7200RPM 8MB SATA II צורב- DVD Recorders Samsung SH-W162Z DVD±R x16 Dual Layer מארז- HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) ספק- Spire RockeTeer II 400W Silent (24pin) כל זה יוצא ב- 3300 ש"ח, שזה גם הגבול הכלכלי שלי לטובת העניין. המחשב מיועד בעיקר למשחקים ואינטרנט ומעט עבודה. האם צריך לשנות משהו? האם יש חלקים לא תואמים? האם לסכום כזה זה הכי טוב שאפשר?
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
תקציב : 5500 מזומן חריגה : עד 5700 מחשב לעבודה משרדית (עבודה משרדית : גלישה באינטרנט , שמיעת שירים , סרטים , התכתבות ......... ) מחשב למשחקים ,משחקים כבדים לדוגמא crysis ואחרים לדוגמא cs 1.6 ציוד הקפי : מסך * לא צריך צורב העדפת חברה : skypc נושא הקירור והעיצוב : אממ עיצוב לא חשוב לי של המארז בנוגע לקרור אני לא ממש מבין , לפי דעתכם . הרכבת המחשב והתקנת המערכת במעבדה צריך , לא צריך לקנות מערכת הפעלה חוקית יש לי. צרכים מיוחדים : שכרטיס המסך יהיה מסדרת geforce לא צריך OC נפח דיסק 250GB יספיקו לי תודה לעוזרים ;D
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם... שלום... אני מעוניין לקנות מחשב סביב ה4000- ש"ח. זה המפרט שבניתי. אשמח להערות והארות... האם כדאי לי להחליף את כ. המסך ל-7600GS? המחשב בגדול מיועד להרצת משחקים (אני לא גיימר) ותוכנות סימולציה כגון מטלאב. מעבדי ?AMD? כמות Athlon64 3800+ (Socket AM2) 720 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE M55Plus-S3G Socket AM2, 6100, DDR II800, PCI-E 530 זכרונות? DDR II 667 512MB V-Data 2 410 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות 6600GT 128MB TV, DVI, PCI-E 1 870 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות 200GB 7200 8MB WD2000JB 1 435 צורבים? DVD Recorders כמות TEAC DVW516G DVD±RW x16 1 230 מארזים? כמות Chieftec Mesh Black / Black / Silver (No PSU) 1 330 ספקי כוח? Spire כמות Spire RockeTeer II 400W…
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות ספק כח שיספיק למחשב החדש שלו ויש לנו ויכוח קטן אם יחזיק לו את המערכת : 500W של COOLER MASTER או עדיף SEASONIC 500W SS-500ET כי פשוט נגמר התקציב. והשני יותר יקר השאלה אם זה באמת שווה את ההוספה של הכסף
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מפרט: INTEL CORE 2 DUO T5250 chipset intel 965PM 15.4 רחב Intel Media Accelerator X3000 1024MB DDRII 667MHz זכרון צורב DUAL LAYER SUPER MULTI DVD TOSHIBA 120GB SATA 5400 RPM ב- 3,570 ש"ח יש לציין שהמחשב לא לצורכי משחקים כמובן המחשב הולך לשמש אותי בעיקר לתיכנות ועיצוב (photoshop) ואופיס...
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אחותי מחפשת מחשב נייד לעבודות גרפיקה. צריך מחשב שיוכל להריץ photoshop, InDesign, illustrator, after effects ותוכנות דומות בקלות. היא לא אמורה לעבוד על דברים כמו עריכת סרטים HD או עיצובים ב3D. המחיר צריך להיות בסביבות ה3500 ש"ח אבל גם קצת יותר גבוה זה לא נורא. המחשב צריך לכלול WIFI וצורב(עדיף צורב DVD). HD בסביבות ה300-500GB אמור להספיק. תודה רבה מראש. ברק
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם, האמת לא מצאתי פורום על מחשבים ניידים (אם יש אני אשמח לדעת) כסטודנט רצית לדעת האם קיים בשוק מחשבים ניידים בתקציב של גג 3500 ש"ח המסוגלים כמובן לבצע טוב משימות כמולגלישה, OFFICE וכד' אך גם לתוכנות כמו איימיול ומשחקים חדשים תודה
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב עד 4500, אם אפשר קצת לחסוך שזה יהיה 4000 אני אשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בגג - עד 5 אלף, אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני צלם במקצועי ועובד בעיקר עם פוטושופ, לייטרום, ברידג', אם כי אני עורך תמונות בלבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני משחק ב War of the roses kingmaker, משחקי פעולה מודרניים וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
השמח לקבל מפרט לשימוש כללי מפרט שבניתי מעבד AMD Athlon II X3 445 Box ₪416 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX445WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 ₪286 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950733 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪202 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Transcend DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪251 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=904100 צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD ₪102 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH24N מארז כולל ספק HEC 6K31 Silver 300W ₪236 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6K31 הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + ב…
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
היי אני רוצה להחליף את המחשב הישן שלי ולא כל כך יודע מה לקנות. אשמח לעזרתכם בקבלת מפרט אפשרי. 1. תקציב 2000-2500 שח רצוי לחסוך. 2. מחשב למשחקי מחשב בסיסיים ועריכת מוזיקה (מדובר בתחביב המחשב לא חייב להיות חזק בצורה יוצאת דופן) 3. אין צורך בציוד היקפי, הארדיסק ומסך. 4. מחשב שקט 8-10 7. לכלול מערכת הפעלה WINDOWS 8. אין העדפה לחנות ספיציפית 9. חשיבות מועטה לשדרוג תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
לא יצא לי להתעסק שנים עם ניידים מחשב לסטודנטית סביבות ה 3000 (איזור ה 4000 כבר ייקר) שיהיה בעל מסך טוב ! כי ישמש במצגות של תמונות צילום ועריכת תמונות (צבעים צרכים להיות חדים ואמיתיים-מסך איכותי) שיהיה מסך מהגדולים לא ה 12 אינצ' למניהם כי המחשב ברובו יהיה בבית . טושיבה ? פוג'יטסו ? DELL ? LENOVO ? COMPAC ...כבר התבלבלתי !!!!! עזרה ! וכמובן חשוב ביותר אחריות טובה ! אם משהו חס ושלום ....אם יש עם מי לדבר בארץ ? תודה !!
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום רב. אני צריך המלצה למחשב מותג שמתאים לגרפיקה. Photoshop, Freehand... אני שם דגש על האמינות שצריכה להיות למחשב. התקציב שלי הוא 2000 ש"ח + -, אך לא יותר מ 2300. אני לא צריך מקלדת, עכבר, מסך ועוד. רק את המחשב עצמו. אני לא צריך מערכת הפעלה חוקי, אני צריך שהמחשב יהיה שקט במיוחד נושא זה חשוב מאוד, המאווררים צרכים להיות איכותיים, לא מהמאווררים שמתחילים לעשות קול של BOING 747 אחרי חצי שנה. שוב אזכיר את נושא האמינות שחשוב לי מכול. נושא זה חשוב מכיוון שאני לא יכולבתור גרפיקאי עם סדר יום ועבודות לסיים להיות עם מחשב מושבת. העדפתי ללכת על מחשב מותג מכיוון שהם בנוייםי טוב, יש להם אחריות כמו שצריך והם שקטים ואמינים במיוחד. אשמח לקבל תשובות במהרה, תודה רבה אורי.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אהלן,חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש אז אני עוזר לו בעזרתכם ;] אז ככה: הוא רוצה מעבד של אינטל,לוח אם עדיפות לASUS,זיכרון פנימי של 2 ג'יגהבייט,הארד דיסק של 200 ג'יגה,כרטיס מסך "שיריץ ת'פיפא" (כלומר כרטיס סביר יספיק). כמו כן הוא רוצה גם מסך LCD,שיעלה בסביבות ה1000 ¤.(זה לא בנפרד מהתקציב של המחשב) זהו פחות או יותר.. תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב נייד hp probook 4330s עם כרטיס רשת atheros ar9285 אשר מוגבל ל 150mbps. אני רוצה לשדרג לכרטיס 300mbps עם קליטה טובה יותר. האם זה אפשר, איפה קונים כזה? אני לא מתכוון לכרטיס חיצוני אלא כרטיס קטן שמחליפים בתוך המחשב הנייד.
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונייןן לקנות הרדיסק נייד בנפח של בין 250-300 GB שהיה בעל חיבורי FIER ו USB2 האם למשהוא יש המלצה להרדיסק טוב שאמור לעבוד שעות על גבי שעות. תודה מראש עמיר שחר
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=741761 אני לא מבין גדול אבל את המחשב הזה הציעו לי ב-3000 שח ולאחר סקרים מרובים הוא נראה ונשמע אחלה גם מבחינת מחיר ותמורה. יודע שיש את המחשב ביותר זול אבל מעדיף את החנות שהייתי בה. צריך מחשב קל אבל יותר חזק וגדול מה-10 אינץ' למיניהם (גם המסך קטן לי) הטושיבה הוא 11.6 אינץ' מקלדת ומסך נוחים 3 GB מעבד pentium dual core 1.3 ghz סוללה 6 תאים (המוכר אמר שבגדרה הוא 8 שעות אבל תכלס הוא יעבוד 6) מסך full hd 1920*1080 השימושים שלי הם בעיקר לנסיעות לחו"ל, מולטימדיה (סרטים בעיקר-העלאה והורדה) וכתיבה לאוניברסיטה האחריות היא לשנה, ביטוח לשנתיים אם יש המלצות נוספות על משהו דומה אשמח לשמוע תודה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אז הכנתי מפרט שגם המעבד וגם הכרטיס מסך עם OC, רציתי לשאול אם אתם ממליצים שינויים(אני מוסיף לו הארדיסק SATA רגיל וכונן דיסקים משלי ככה שלא צריך שתוסיפו). כל שינוי שיהיה לטובה ואפילו יחסוך במחיר יהיה מבורך. [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪1140[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 מחיר: ₪226[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]MSI Z77A-G43 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMI כמות: 1 מחיר: ₪594[/td][/tr][/table]…
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב ליצירת מוסיקה תוך שימוש בתכנת cubase (ייתכן שימוש בflstudio בעתיד). תקציב עד 5000₪
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם....יש לי HP compaq nx7400 ואני מנסה לפרמט את הXP HOME EDITION שמגיע עם הדיסק של הנייד ולשדרג לPRO והוא לא מזהה את ההארדיסק אמרו לי לגבי הדרייבר ושילובו בWINDOWS דרך הNLITE רק שהדרייבר שהורדתי הוא עם סיומת EXE ואין לי מושג מה ואיך צריך לעשות ....איך הופכים אותו לINF.....כדי שיכנס בNLITE אשמח לעזרה...תודה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מעבד Intel Pentium D 805 2.66GHz 2x1024 583 ש"ח לוח אם GIGABYTE GA-8I945PG-RH 577 ש"ח כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7900GT Extreme TDH 256M 1683 ש"ח זיכרון TWINMOS DDRII 2x1024 667 Mhz CL4 984 ש"ח צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 207 ש"ח מארז A-Top X-Blade Silver + 500W PFC PSU 425 ש"ח סה"כ יוצא 4459 ש"ח עכשיו השאלות שלי הם: 1. לפני שמישהו מתחיל להמליץ לעבור למערכת מבוססת של AMD (כלומר Athlon ו- M2N וכו') תסבירו בבקשה למה זאת אפשרות יותר טובה (אין שום כווונה לבצע אוברקלוקינג). 2. האם כדאי להשקיע במעבד יותר חזק (Intel D930), כלומר מה היחס של המחיר והתועלת? 3. למה דווקא זיכרונות של TWINMOS מה רע ב-PQI למשל ןהאם יש צורך ב-2G זיכרון (מטרת המחשב היא משחקים בעיקר)? 4. האם המארז …
-
- 6 תגובות
- 537 צפיות
-
-
או של ASUS ????? תודה על תשובתיכם.
-
- 6 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, אז אם האנשים המבינים מביניכם תוכלו להפנות אותי לאתרים לחנויות שאפשר לקנות שם מחשבים. היעוד של המשחב הוא בעצם להכל, אין לו יעוד מסויים משחקים או עבודה בתוכנה מסויימת. שיתאים לכל דבר אבל קצת יותר בכיוון של משחקים השימוש הוא בעצם רק גלישה באינטרנט ו משקחים, סרטים מוזיקה ודברים פשוטים כמו אלו. אשמח לקבל המלצות למחשבים ולאתרים, התקציב הוא לא ממש גדול הוא בערך עד 4000 ש"ח. ומסך כבר יש לי. אז תודה מראש לכולם !
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אז ככה , המפרט יורכב בחנות KSP בנהריה .. השימשו הוא סרטים אינטרנט ובעקיר משחקים חדשים כמו COD5 PES 09 PURE Crysis וכאלה .. חריגה מקסימלית 3200 [ הוא רוצה מארז של NZXT ]
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? סרטים,אינטרנט,הורדות...חשוב מאוד שיהיה מהיר * גודל המסך? 14-15 בערך * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) hdmi * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250gb * כונן CD/DVD? צורב? צורב שיכול לצרוב משחקים ל-xbox 360 * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא הבנתי מה זה אומר... * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-