עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן צריך עזרה בבניית מחשב ללא מסך המחשב צריך להתחבר למסך 32" FHD ובנוסף למסך מחשב 23" גם HDMI המחשב ישמש בעיקרו לצורכי גלישה באינטרנט קרוב ל8 שעות ביום כך שנדרשת מהירות מקסימלית ויכולת עבודה עם מספר גדול של חלונות כמו כן ישמש לסרטים ומוזיקה ומסמכים בנוסף נדרש שיהיה שקט כמה שאפשר המחשב יפעל קרוב ל16 שעות ביום ללא כיבוי והדלקה נדרשים רמקולים שיהיו באיכות סבירה וסט מקלדת ועכבר רצוי שיהיו אופטים אודה לכם לעזרה חברים אגב אני מאזור השרון כך שלא אמורה להיות בעיה של חנויות מחכה להצעות מהתותחים כאן תודה

2. Started by KF,

שלום לכולם, רציתי לשאול האם משתלם/יש צורך לשדרג כרגע המפרט שברשותי ? אם כן במה? האם הייתם מחליפים את המערכת לI5 ? או שבעצם המערכת כרגע מספיק טובה ועדיף יהיה להמתין עוד כשנה בערך ולהחליף את כל המערכת כולה. המחשב בערך בן שנה וחצי ומטרתו העיקרית משחקים. תודה.

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  3. Started by Ssparkie,

אוקי, בזמן האחרון לא כל כך התעסקתי במחשבים והידע העדכני של היום לא נקלט אצלי עדיין. בעיקרון אני מחפש מחשב טוב, אפילו טוב מאד...שיחזיק לכמה שנים טובות, בגלל זה הרשיתי לעצמי לקנות במחיר הזה. אני רוצה שזה יכלול: מחשב+מסך+מקלדת+עכבר ואם אפשר אבל לא הכרחי גם זוג רמקולים איכותי. אני יריץ בעיקר - משחקים - תוכונת גראפיות למיניהם(לא ממש כבדות) - שירים , וכל שאר הירקות שמסביב (כללי) תקציב: 6000 חריגה מקסימלית: 6000 מה השימושים של המחשב העתידי (הדגש בצבע אדום את מה שנכון לגביך) משחקי רשת, משחקים כבדים,עבודה גראפית (לא כבדה) (OC = OverClock) האם לקונה יש ידע בביצוע OC או שהוא מעונין ב OC מהחנות למחשב החדש? לא יודע מה זה, אבל אם זה הכרחי וטוב אז סבבה ציוד היקפי : מה הסוג והגודל של המס…

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  4. Started by Artista,

היי מה נשמע? חבר ביקש עזרה בבניית מחשב שאותה אני מפנה אליכם. אז הוא מעוניין במחשב חזק עם דגש על הכרטיס הגרפי (שהוא יוכל להפעיל משחקים גם על מסך טלוויזיה 32'). לפחות 1 טרה ביט. בנוסף לכל זה הוא מעוניין במארז איכותי (ספק טוב, קירור, שקט...). אין צורך במסך. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  5. שלום שמי גל ואני חדש פה באתר.. אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה בקרוב וברצוני לרכוש מחשב חדש(עם הכסף המצומצם שיש לי :-) ) *יש לציין שהידע שלי בחלקי המחשב שואף לאפס ולכן אני נעזר באתר הנפלא הזה . אני מחפש מחשב חזק עם מעבד ליבה מרובעת וזיכרון מטמון יחסית גדול , כרטיס מסך לא מטורף ולא יקר אבל שעדין יעמוד לשנה שנתים הקרובות.., זיכרון חזק 4 Gb K לפחות. לוח אם שיכלול כרטיס קול סביר, 8 עד 10 יציאות usb , שיהיה חזק ויתן תמורה ( שמעתי ש- Intel ו- msi טובים ) כונן קשיח של 500 יספיק . ושאר הרכיבים : כונן, מארז , ספק כוח ,קירור מעבד. שיהיו פשוטים מצדי. תקציב 3500 - 3700 שקל מקסימום. מבחינת שקט - לא הכרחי . עיצוב - לא הכרחי. וכל הציוד ההקיפי יש לי כבר. אודה אם תוכלו לעזור לי ולכתוב לי על כ…

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  6. הייתי מאוד רוצה לשחק משחקים על המחשב * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה, שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רצוי * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? כמה שיותר מינימום 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית וחישובים בעיקר MATLAB וDIFFRACT 3. האם יש צורך בציוד היקפי? כן, מסך 20-22, מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? זקוק להכל. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה אם היא יכולה ליהיות מהירה מאוד (24-48 שעות מקסימום) 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. עדיפות גדולה מאוד לKSP, חייב לקנות את המחשב ביום י…

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  8. רציתי לדעתם מה דעתכם על המפרט הזה? המפרט מיועד למשחקים חזקים ורצוי שהוא יחזיק לטווח הארוך מעבדי אינטל Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 DHX Dual Channel זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II ST31000528AS כרטיסי מסך ASUS HD 5750 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות none מארזים HJA-241 MIDI Black (No PSU) ספקי כוח Chieftec 550W Active PFC,80+, 14cm Fan, (24pin) מקלדות none ע…

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  9. Started by nadav2605,

היי חברה, אני צריך מפרט למשחקים (לא משהו פסיכי אבל הכי טוב שאפשר במסגרת התקציב). לא צריך מסך או כל ציוד היקפי אחר. חנות טובה באיזור ת"א. תודה!

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  10. Started by neshro,

אהלן, מחפש htpc שקט וקריר בסביבות ה 1800 שש"ח. מה דעתכם על זה? http://www.skypc.co.il/pl_product~Sky213~13~0.htm תודה

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  11. Started by G.H.O.S.T,

אני מתכנן לקנות מחשב ב-4000 שקל, מתוכנן למשחקים. אני מצפה ממנו להחזיק לפחות 3 שנים על הגדרות בינוניות-גבוהות חשבתי על Core i7 בתור מעבד... יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  12. מעבד intel core2quad 9650 לוח gigabyte EP45 ds3l זיכרון - ocz 2G DDR3 1333mhz ספק - HEC 450 כרטיס מסך -Sparkle Nvidaa gtx260 קששיח - 500G WD 16m 7200 מארז - antec 3hundred המחשב עולה 4000 ש"ח שווה?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  13. נא לדרג פעמיים : פעם ראשונה לפי ביצועים, פעם שנייה לפי חיסכון בחשמל. 1. atom d525+ ion2 2. e-350 + amd6210m 3. u3600 + intel 4500 4. su4100 + intel 4500 ולבסוף אם אפשר גם המלצה על איזה מחשב ללכת, כשהעדיפות היא לזמן סוללה רב, מחיר נמוך בסביבות ה-2000, יכולת ניגון HD ללא בעיות, ביצועים כלליים טובים. אה, ומסך בין 11.6 ל-13.3. תודה אנשים!

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  14. שלום, טוב, ה Define R3 עושה את דרכו ל KSP אז צריך להחליט מה אני מכניס לתוכו, תעזרו לי להשלים כמה פרטים. הקדמה: המחשב לשימוש כבד, משחקים ב FHD, תכנות, מכונות וירטואליות ועוד. המחשב משמש אותי לפרנסתי ואת המע"מ אני מקבל בחזרה. התקציב שלי לא מוגדר במיוחד אבל אני לא אוהב לשלם על דברים שאני לא צריך. אני כמעט ולא מחליף את המחשב ועם הנוכחי שלי אני כבר יותר מ 4 שנים. OC לא מתוכנן כרגע אבל בשלב כזה או אחר גם זה יגיע. ההחלטות שכבר קבלתי: i7 2600K על לוח Z68 , 8 גי'גה זכרון, במארז Fractal Design R3 ו Crucial M4 SSD 120 GB. אין צורך בציוד הקפי או מסך מהמחשב הנוכחי שלי אני לוקח: Sapphire 5870 - לא רואה סיבה לשדרג אותו כונן אופטי 3 דיסקים קשיחים (כולם סמסונג, 4.5 טרה סה"כ) ההתלבטויו…

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  15. שלום לכולם ותודה מראש לכל העוזרים בדבר 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל אך ניתן גם לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית אינטרנט וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד שדורש התייחסות (אופיס) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים לדוגמא manager ואסטרטגיה, crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גוד…

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  16. Started by soni,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב משרדי לצרכי עבודה. התקציב המקסימלי הוא 2,000 ש"ח. אם אפשר להוריד אותו לכיוון 1,500, יותר טוב. המחשב מיועד כאמור לשימוש משרדי, כאשר הדברים הכי תובעניים שצפויים לרוץ עליו הם ווינדוס 7 64 ביט ופוטושופ. אין צורך בציוד היקפי. חשוב שהמחשב יהיה שקט (8 בסולם חשיבות 1-10). (יש חתול משיר שערות בבית) סביר שהוא יירכש מ-r.s.m, שיתבקשו גם להרכיבו. תוכנות יש לי. תודה.

• 6 תגובות
    • 530 צפיות
  17. אחותי מחפשת מחשב נייד לעבודות גרפיקה. צריך מחשב שיוכל להריץ photoshop, InDesign, illustrator, after effects ותוכנות דומות בקלות. היא לא אמורה לעבוד על דברים כמו עריכת סרטים HD או עיצובים ב3D. המחיר צריך להיות בסביבות ה3500 ש"ח אבל גם קצת יותר גבוה זה לא נורא. המחשב צריך לכלול WIFI וצורב(עדיף צורב DVD). HD בסביבות ה300-500GB אמור להספיק. תודה רבה מראש. ברק

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  18. http://tms.co.il/preview/spec/6zg41am2 זה המפרט. תגידו לי המלצות אחרונות. בקשר לOC, בקשתי כמו שאתם רואים מTMS שיבצעו OC הם אמרו שהם יעשו זאת ל4.3 הספק כוח מספיק חזק? מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  19. Started by edeenn12,

המחשב ישמש למשחקים והחריגה היא מקסימום 3100 [table][tr][td]מעבד: [/td][td] AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Tray כמות: 1 מחיר: ₪670 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד: [/td][td] Thermaltake BigType Value Pack for 775/AM2/AM3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪70 [/td][/tr][tr][td]לוח אם: [/td][td] Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3 כמות: 1 מחיר: ₪351 [/td][/tr][tr][td]מארז: [/td][td] CoolerMaster Storm Scout כמות: 1 מחיר: ₪350 [/td][/tr][tr][td]ספק כוח: [/td][td] Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 מחיר: ₪351 [/td][/tr][tr][td]זיכרון: [/td][td] Crucial 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9 כמות: 2 מחיר: ₪92 [/td][/tr][tr][td]קשיח…

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  20. שלום מחפש מפרט לגיימינג בסכום של 3500 ש"ח, ללא מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, מארז וכו'. מה שאני צריך זה ספק, מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, דיסק קשיח, זכרונות. אני רוצה שמחשב יחזיק מעמד כמה שנים. תודה.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  21. אהלן חבר'ה, אני יכול לקנות מחשב ב-KSP או אייבורי בלבד. עשיתי השוואת מחירים בין השניים והגעתי למסקנה שאייבורי זולים יותר, לכן אפרט לכם את המפרט שבניתי באייבורי. אציין שהצורה בה אייבורי עובדים היא שהם יוצרים הנחה די משמעותית אם קונים את המפרט כמו שהוא. על כל שידרוג צריך להוסיף כמות הרבה יותר משמעותית של כסף (למשל שידרוג לוח אם שלפי עלות המוצרים אמורה לעלות לי 100 שקל תעלה משהו כמו 350 שקל, ולכן אני רושם את המפרט כדי לדעת שאין פה טעות נוראית ואיומה, ולצורך שאלות נוספות). להלן המפרט: מעבד : Intel® Core™ i3 2100 3.1GHz לוח אם : P8H61-M LE B3 זיכרון : Kingston 4GB DDR3 1333MHz כרטיס מסך : Gigabyte NVIDIA GeForce 430GT 1024MB דיסק קשיח : Western Digital 1000GB BLUE צורב : LG SAT…

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  22. בהמשך לדיון שפתחתי יעוץ לבניית מפרט מחשב חדש לתכנות - תקציב +5000. ובהתבסס על הדיון מפרט לחישובים מדעיים, מעבד i5, זכרון 4GB, בערך 2500 הרכבתי את המפרט הבא המיועד לחישובים מתמטיים (MATLAB) פיתוח תוכנה והרצת מכונות וירטואליות. התקציב כפי שבכותרת בסביבות ה 5K מבוסס INTEL עם אופציה ל OC ושימוש בלוח אם Z68 כדי לא להוסיף בשלב זה כרטיס מסך יעודי. המפרט כולל 8GB זיכרון ודיסק SSD SATA3 למערכת הפעלה ותוכנות. אין צורך בציוד הקפי כלשהו. מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX - לרוכשי מחשב חדש! ₪1019 לוח אם: [..] ASROCK Z68 PRO3-M ₪578 זיכרון: [..] G.SKILL "XL" 8192MB (2048MBX4) DDR3 1333 CL9 - RIPJAWS-X ₪484 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין ב…

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  23. Started by roi.amitay,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב משרדי חזק אשר ישמש אותי לעבודות יומיות (אנטרנט קצת סרטים) וגם בנוסף עבור עבודה (חישובים מורכבים בתוכנות שונות - צריך CPU חזק אבל לא יותר מדי). ללא כרטיס מסך (אולי ירכש בהמשך) מארז לא חייב להיות הכי שקט בעולם אבל גם לא ממש רועש וללא אורות וחלונות וכאלה. הייתי מעוניין לעשות גיבוי בתצורה של mirror אבל אני מבין שמחירי הדיסקים הקשיחים היום מאד גבוהים אשמח לשמוע לעצתכם בנושא. יש לי ציוד היקפי. מקווה שזכרתי הכל תודה

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  24. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? פחות מ-2 ק"ג, כמה שיותר קל יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? לא. * כונן Bluray?לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ישנה העדפה למחשב לא של חברת דל, בגלל נסיון גרוע ביותר עם השירות שלהם. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  25. Started by nirsk1,

אני צריך מחשב לתכנות וקיבלתי את המפרט הזה: לוח: intel andrews lake b65 מעבד: intel i7 2600k זיכרון: 4gtb*2 ddr3 1333 דיסק קשיח: seagate 1TB sata 3 מארז: antec df 85 ספק: antec 750w צורב: של סמסונג SATA במחיר של 4640 שח (לא כולל כרטיס מסך) שאלה : האם המפרט טוב בשביל כותב תוכנות, והאם המחיר הוגן? נ.ב התקציב הכללי נא בין 5000 ל6000

דיונים חדשים בפורומים