עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by s1nus,

הי אני צריך מפרט למשחקים כבדים, בתקציב של 4.5K חשבתי על משהו כזה יש לי 2 שאלות: 1. איך המפרט ? יש מה לשפר? 2. איך הX1950 PRO ביחס ל7900GT כי ההפרש מחירים ביניהם גדול מאוד והבנתי שהם באותה רמה?

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  2. ערב טוב לכולם!!! חבר שלי (חייל בודד) מעוניין לקנות מחשב בגלל שמועד שיחרורו קרב ובא. אני מבקש את עזרתכם (לאחר שאת המחשב שלי קניתי עקב ההצעות של האנשים פה ואני מבסוט ;D) לבניית שתי מפרטי: 1: כולל מסך ומוצרים נילווים (רמקולים, מקלדת עכבר וכו'...) בתקציב של 3.5K - 4K 2: רק מחשב לא כולל ציוד נילווה (כלומר רק מארז) בתקציב של 2.5K - 3K. המחשב אמור לשמש אותו קצת למשחקים, אבל שיוכל להריץ משחקים טובים על המחשב. בנוסף לאינטרנט הורדות וכול השטויות האלו. ולעבודה בכלל. אינו יכול לחרוג מתקציב זה. אשמח לקבל תשובות מהר מכיוון שמחר הוא רוצה כבר ליקנות. בתודה מראש אלדד כהן.

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  3. Started by LostOne,

היי כולם =] אני מעוניין לקנות מחשב חדש ולפי המלצה של חבר באתי לפורום הזה ^^ יש לי תקציב של בערך 3500-4000 שקלים (כרטיס אשראי או מזומן). אני משתמש במחשב בד"כ לצורך משחקי רשת, אבל אני גם עובד הרבה עם וגאס ועם אנימטורים למיניהם (כלומר מטרות: משחקים קלים וכבדים + עריכה גרפית). ציוד היקפי: כרטיס רשת רגיל + אלחוטי, צורב (עדיף DVD), מקלדת ועכבר אלחוטי. לא לכלול במחיר מסך =] אני כבר קונה LCD 17" של LG עיצוב לא ממש חשוב, גם לא יהרוג אותי אם המחשב יהיה קצת רועש (אבל לא הרבה ). מערכת הפעלה כבר יתקינו לי, לא ממש אכפת לי אם חוקית =] אבל לא ויסטה.. ויסטה לא תומכת בכלום. אין ממש צרכים מיוחדים ^^ רק שיפעל מהר, לפחות 3 GHZ, שיהיה 1GB RAM ומעלה וזהו ^^ תודה רבה לעוזרים D:

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  4. אהלן, אני רוצה לקנות לי מחשב נייד לצבא על מנת שאוכל לעבוד בו על תוכנות התלת מימד בעיקרון אני עובדת עם המאיה, האפטר אפקטס, פוטושופ והפריממיייר לכן אני צריכה מחשב עם ביצועים טובים שיסחוב לי את התוכנות האלה בקלות ויאפשר לי עבודה רציפה המליצו לי על המחשב הזה Gigabyte W576V 2.6GHz http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=71630&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# מה אתם אומרים עליו? ללכת עליו או אופציות אחרות? כמובן שיש הגבלה במחיר עדיך כמה שפחות לדעתי הלימיט הוא 6000 שקל גג 6500 ושוב עדיך כמה שפחות כי מעכשיו חיים על משכורת חיילים חח תודה

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  5. http://ivory.co.il/product.asp?productid=278&CatCode=3 זה המפרט עכשיו ככה-יש לי תקציב של 2800-3200 ש"ח ועכשיו רציתי לדעת איך המפרט הספציפי הזה אם כדאי להוריד קצת מהזיכרון ולהוסיף תכונות לכרטיס מסך?איפה אפשר לשפר וכדומה המחשב מיועד לשימוש ביתי..משחקים..רצוי מחשב שירוץ תנו ביקורת על המעבד..אולי עדיף אינטל לדעתכם..?אני ישמח אם תעזרו לי במהרה כי אני נוסע לשמה ב6 אחר הצהריים..תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  6. Started by yarl,

ברצוני לרכוש מחשב נייד מ- 4500 עד ל-5500 מסוג טוב מה הכי כדאי לי והכי טוב בטווח המחירים המצוינים ! המחשב לא מיועד למשחקים כבדים וכוי עבודה + אינטרנט מסמכים אולי משחקים ...! וכמובן אפשרויות הרחבה בבקשה הצעות תגובות

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  7. שלום. המפרט הבא הוא לעבודה משרדית, אבל כבדה (המון מסמכים, תוכנות, אי-מיילים וכו' פתוחים בו זמנית...). הדגש הוא על עמידות, שיחזיק כמה שנים טובות, שיהיה מהיר מאוד, עם הרבה זכרון ונפח. Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb BOX - 1325NIS LGA775 Intel945G - ASRock ConRoe945G-DVI - 450NIS KINGSTON 2GB DDR2 667Mhz CL5 - 1440NIS Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS - 415NIS FOXCONN TLA436 350Watt Black-silver - 250NIS צורב\כוננים אופטיים - לא צריך כרטיס קול, כרטיס רשת - כלול על הלוח-אם ספק כוח - כלול במארז מסך ורמקולים - לא צריך המפרט הזה מבוסס על המפרט לעבודה משרדית ב- 3000 ש''ח ללא מסך כאן באתר עם שינויים קלים. מה שמוזר שאין במפרט הזה כרטיס מ…

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  8. Started by adizarko,

מעבד P4 מהירות 2000MHZ לוח אם Gigabyte דואל ביוס Gigabyte GA-8ITXE זכרונות 800MHZ 512 בדואל. כרטיס מסך 9200 ATI RADEON. הארד דיסק 40 ג'יגה של SEAGATE. צורב של AOPEN ו CD רגיל. זה מחשב של שנתיים וחצי - מה המחיר שלו פחות או יותר? תודה

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  9. Started by Gal1992y,

אני אהיה באוגוסט בבוסטון ככה שגם אופציות בארהב זה טוב ... [ מעדיף מבסט ביי ] גג 1500 שקל - 400 דולר \ מעדיף בפחות המחשב ישמש לגלישה באינטרנט שמיעת שירים ומסנג'ר יש המלצות ?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  10. Started by vitalik1982,

מישהו יכול לתת חוות דעת על שתי המחשבים האלה ולהגיד מה ההבדלים ביניהם בין: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10569 לבין: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10912

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  11. יש לי מחשב די חדש (4 חודשים בערך ) והייתי רוצה לדעת אם הוא מתאים לדרישות של ווינדוס ויסטה המחשב הוא: cpu: Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box mb: GIGABYTE GA-8I945PG-RH ram: kingston 1g 667MHZ dual chanel (2X512) hd: samsung 160GB 7200RPM 8MB gpu: gainward bliss 7600gt dvd-r: NEC DVD_RW ND-3550A

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  12. אני צריך מפרט מחשב בתקציב של עד 5.5 אלף.. אגב אני גר בקריות אז תתחשבו בזה) המחשב מיועד למשחקים כבדים כמו CRYSIS, COD4, UT3, WIC וכמובן למשחקים עתידיים שיידרשו עוצמה גבוהה אני מתכוון לשחק על ההגדרות הכי גבוההות עם כמה שיותר פילטרים מופעלים.. הייתי רוצה שהמחשב יכלול מעבד QUAD, זיכרון 4GB, כונן קשיח של 320GB, בלי ציוד הקפי.. נושא הקירור והרעש חשבו אצלי והייתי רוצה שיקורר חזק ויהיה כמה שיותר שקט.. הייתי רוצה גם שהמחשב יורכב במעבדה ויבוצע בו OC (על ידי החברה ולא על ידי). לגבי הכרטיס מסך להשיאר אופציה לCF/SLI עתידי.. עכשיו לגבי המסך עצמו.. אני צריך מסך 32 אינצ'.. כמובן הוא מתחבר למחשב ואני רוצה שיהיה כמה שיותר איכותי מבחינת משחקים - עם רמקולים מובנים גם.. התקציב בשבילו הוא עד 3…

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  13. אוקי אז שלום לכולם. עד לא מזמן הייתי סגורה על זה שאני רוצה מחשב נייד כתחליף שולחני - הנושא התחיל לעצבן אותי לא ידעתי מה לעשות עם עצמי ירדתי מזה. החלטתי לקנות מחשב נייח שיהיה טוב. הצרכים שלי הם לא גבוהים מדי, אני לא גימרית ואני לא מפעילה תוכנות כבדות אבל מאוד חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר. אין לי סבלנות לשטויות הקטנות האלה. ולצרכים: 1. מה התקציב? בעיקרון חשבתי על אלפיים שקלים עם אפשרות לעליה קטנה. אפשרות למזומן במידת הצורך. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (לא קבוע). בעיקרון אני גם במגמת מחשבים ועל כן עובדת על Visual Basic ואם ה- java אבל אני מאמינה שזה לא משנה מדי מבחינת מפרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צר…

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  14. אני לא יודע מה לבחור: http://www.gamaoffice.co.il/products/76884 או http://www.gamaoffice.co.il/products/71052 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=17253 השאלה שלי האם יש למישהו נסיון עם אחד מהם או אם איזה שהוא דגם נייד "17, כי אין הרבה מבחר... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  15. Started by סופגי,

שלום, הייתי רוצה לקבל הצעות למחשבים ניידים. כיוון שאני ממש לא מבין במחשבים ניידים הייתי רוצה לקבל הסבר... אני זקוק לחיבור אלחוטי ואם יש אז גם בלוטות'. הרבה מקום וזיכרון גדול. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית. ( בלי משחקים בכלל) ורצוי שיחזיק לשנים רבות בברכה אורי.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  16. בקשה חריגה קצת, אבל בהחלט הגיונית. זה לא אומר שצריך להתקמצן, אבל מה שלא צריך, אין טעם. מכיוון שאני כבר הרבה זמן לא מעודכן, אעזר בכם. המחשב צריך להיות מתאים לשימוש כולל של משחקים סרטים גלישה וכד', ובטכנולוגיה העדכנית ביותר (חשוב מבחינת הלוח), אין טעם לחזור צעד אחורה למוצר פחות מתקדם. דרישות: -מארז שקט. -בלי כ. מסך. - מסך LCD איכותי 17"/19" (שמתאים לסרטים ומשחקים כמו שצויין). -בלי ציוד היקפי: מקלדת + עכבר, רמקולים. בקיצור ולעניין מערכת שהיא The Best Value For Money, עדכנית ומתאימה להכל.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  17. שלום. אני צריך מפרט משרדי שקט עד כמה שאפשר ב¤1300. קיבלתי מחנות את המפרט הבא: מעבד Intel 2180 לוח Gigabyte GA-8I945GCM - S2L זיכרון TRANSCEND 2X1GB הרדיסק WD 250GB דוד LG GH20NS30 מארז Foxconn TLA436 סה"כ ¤1314 ממה שקראתי קצת בפורום נראה שבסדר גודל של המחירים האלה כדאי מערכת מבוססת AMD. זה נכון? אם כן איזה לוח ומעבד? השקט די חשוב אבל אסור להשתולל במחיר. תודה.

18. רציתי לדעת איזה לאפטופ כדאי לי לקנות מחו"ל בתקציב של עד 6000 ש"ח.... הוא מיועד לטיפה סרטים ווהור עבודה עם תוכנות רשת וכו.... תודה נ.ב: היצרן לא כל כך משנה לי (אם יש אופציה לאחריות בארץ מה טוב, אם לא אז לא קריטי, ואם אפשר לציין זאת).

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  19. Started by shlomiu,

מה עדיף? ספק ליברטי 400W או SPIRE 500W? x1950Pro כבר בארץ? אני חושב לקנות X1900GT, יש הבדל גדול?

20. שלום חברים, לאחר שנה של הפוגה בעקבות לימודים, חזרתי להרגלי הישנים על מנת לשחק במחשב. לתומי גיליתי, שהמחשב שלי בן ה4 כבר לא מספיק כדי להריץ משחקים מודרניים. לכן, ברצוני לשדרג אותו, הכרטיס מסך נשרף לאחרונה ולכן קניתי כרטיס מסך חדש 6850, כך שכרטיס מסך אני לא צריך. את שאר החלקים אחליף בהתאם להמלצותכם. בנוסף, חשבתי לנצל את החוק החדש במדינה ולהזמין את החלקים מחול (אמזון, אלא אם כן תמליצו לי על אתר טוב יותר..), אז אנא קחו זאת לצומת לבכם.. התקציב שלי הוא בערך 1500 שקל, אפשר יותר..עדיף, פחות. הנה המפרט שלי כרגע: מעבד e6600 2.4GZ ספק כוח 400 וואט (ספק כוח מאוד טוב, של אנרמקס. ברח לי השם שלו, בכל מקרה אני יודע שאני אצטרך להחליף אותו..אבל חשבתי לציין זאת.) לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3…

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  21. שלום, אני רוצה מפרט למחשב שיריץ את המשחקים הבאים ברזולוציות גבוהות על מסך 17" שיש לי (OBLIVION) לא רוצה OC או מארז שקט. תקציב: 10,000 ש"ח הנה משהו שבניתי לעצמי: מעבד: AMD ATHLON 64 4850e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADH4850DOBOX - BOX ¤321 לוח אם: ASUS M3A ¤349 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX 2.0 WINFAST GeForce PX9500GT 512MB DDR2 - FAN EDITION - RETAIL ¤384 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.10 160GB 8MB SATA2 - NCQ - ST3160815AS ¤205 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-215DBK X20 - SATA - BLACK ¤111 זיכרון: ADATA VITESTA 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4 ¤222 מארז: ANTEC NSK4480 + 380W EARTHWATS PSU ¤444 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING ALPINE 64 FOR AMD S754/939/AM2 ¤54 ש…

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  22. Started by Shoq,

יש לי מסך 22 של CHIMEI, והארד דיסק, אז אין צורך בשניהם. כנראה אני אבצע OC עוד לא סגור על זה. איך המפרט הבא? מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤926 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤477 מארז: Coolermaster Centurion 590 Black - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤339 ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤272 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤304 כרטיס מסך: Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤790 המהרת מערכת מחשב: אני מעוניין בהמהרת המעבד כמות: 1 - מחיר: ¤0 סה"כ: ¤…

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  23. שלום, טוב, ה Define R3 עושה את דרכו ל KSP אז צריך להחליט מה אני מכניס לתוכו, תעזרו לי להשלים כמה פרטים. הקדמה: המחשב לשימוש כבד, משחקים ב FHD, תכנות, מכונות וירטואליות ועוד. המחשב משמש אותי לפרנסתי ואת המע"מ אני מקבל בחזרה. התקציב שלי לא מוגדר במיוחד אבל אני לא אוהב לשלם על דברים שאני לא צריך. אני כמעט ולא מחליף את המחשב ועם הנוכחי שלי אני כבר יותר מ 4 שנים. OC לא מתוכנן כרגע אבל בשלב כזה או אחר גם זה יגיע. ההחלטות שכבר קבלתי: i7 2600K על לוח Z68 , 8 גי'גה זכרון, במארז Fractal Design R3 ו Crucial M4 SSD 120 GB. אין צורך בציוד הקפי או מסך מהמחשב הנוכחי שלי אני לוקח: Sapphire 5870 - לא רואה סיבה לשדרג אותו כונן אופטי 3 דיסקים קשיחים (כולם סמסונג, 4.5 טרה סה"כ) ההתלבטויו…

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  24. שלום לכולם. אני צריך מפרט לחבר שלי בשביל משחקים, תקציב עד 2,500 ש"ח. עריכה:אין צורך בציוד היקפי,ללא OC. יש העדפה למעבד INTEL וצורך בהרכבת מחשב. מיועד למשחקים, הכי חזק שהתקציב יספיק להגדרות על הגדרות medium-high. אם אפשר אז גם המלצה לחנות טובה באיזור נתניה והסביבה. תודה.

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  25. הדרישות הם - 2 גיגה זכרון לפחות - הארד דיסק SATA2 לפחות 250 גיגה כרטיס מסך 8800 GTS מעבד AMD ושאר החלקים אתם תבחרו רק שלא יהיה עם ציוד הקפי ומסך. והכי חשוב, תודה

• 8 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים