עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ronmiz,

אהלן, אני יודע שזו חתיכת דרישה ... ברור לי שאני לא אקבל מפרט שמסוגל להתמודד במלוא הכבוד עם המשחקים שיש היום, אבל זה המקס' תקציב שהציבו לי... אשמח לקבל מפרט מכל חנות, למרות שלצערי, מחוסר ברירה המחשב יקנה ב - ivory ... לכן גם הייתי רוצה לדעת אם המפרט הבא שלהם שווה משהו http://ivory.co.il/product.asp?productid=1300&CatCode= בלי המסך ועד השדרוג לכרטיס מסך 9500gt תודה מראש

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  2. Started by assos,

שלום יש מכרז באינטרנט באתר WALLA מצורף קישור http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HI46008600 מה דעתכם על המחשב ואם כדאי לשדרג ומה לשדרג אני קצת מוגבל בתקציב תודה רבה

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  3. שלום לחברי הפורום! אני צריך מחשב שני, בנוסף למחשב העבודה הראשי שלי, שישב בסלון ויתפקד בעצם כמחשב להורדות קבצים ולהזרמת מדיה. (בעצם, במקום מכשיר DVD אני רוצה מחשב שינגן גם HD). הוא יחובר לטלויזיה וכל תפקידו יהיה להוריד מביטלורד בלילה ולהציג סרטים בטלויזיה ביום, כולל תכני HD 1080p. אני לא אעבוד עליו, כך שהוא באמת יכול להיות בסיסי מאוד. המארז - נחמד אם יהיה שוכב ונאה, אבל אפילו זה לא הכרחי. אני לא זקוק לכרטיס TV ולא להקלטה של תכני טלויזיה. אך ורק הזרמת תכנים למסך והורדות מהרשת. זהו, אשמח להמלצות... תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  4. רצוי שיהיה מסוגל להריץ כל משחק שקיים כיום, קרייסיס, AC, COD4, הכל. עבודה משרדית- רק אופיס, ואני משער שזה לא משפיע על המפרט. כרטיס מסך כמה שיותר טוב, 2 ג'יגה ראם לפחות. בלי חריגות. המחשב הזה אמור להחזיק 3 שנים לפחות, זאת אומרת עוד 3 שנים כשייצא CryBabyCry (המשחק הבא של CRYTEK), המחשב יהיה מסוגל להריץ אותו לפחות על המינימום של המינימום. ההתלבטויות העיקריות הן: מה עדיף, E6850 או Q6600. אני בלי לדעת הרבה הייתי הולך על האחרון רק כי הוא מרובע ליבות. כרטיס מסך. מה עדיף, 3870, או 8800 שהכי קרוב לו במחיר (GTS לפי מה שראיתי). ה3870 נראה לי הכי משתלם ברמת מחיר הגיונית (לכרטיס היי אנד כמובן). לוח אם, האם DDR3 ישתפר בביצועים בשנים הבאות? ז"א האם להשקיע בלוח אם שתומך ולקנות כרגע DDR2? …

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  5. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב למשחקים בסביבות 6K ללא מסך. השאלה שאתם בטח תדעו לענות לי היא האם לחכות קצת או שהמחירים של האינטל והכרטיסי מסך ירדו כבר ואין למה לחכות עוד. ( אני יודע שתמיד אפשר לחכות עוד....ואין לזה סוף ) תודה מראש מנו

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  6. Started by elis02,

שלום, רציתי לשאול מה הצפי להורדת מחירי הניידים? יש את המעבדים החדשים שהוכנסו לשוק אז מישהו יודע מתי תהיה הירידה המשמעותית של המחשבים? אני מחכה לזמן הזה פשוט בשביל לרכוש מחשב נייד לא יקר

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  7. Started by basharis,

שלום, אבקש לקבל הצעה לשרת משרדי (מארז Tower, לא Rack). השרת ישמש לצרכי פיתוח ויריץ Linux. להלן הדרישות: 1. מעבד Quad core 2. זכרון 8GB 3. דיסק קשיח 2x1TB (יבוצע RAID1 בתוכנה) 4. מארז וספק כוח איכותיים. התקציב: עד 4K תודה, שגיא

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  8. Started by nirb_l,

Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHZ 12MB 1333MHZ BOX, יחידות 1 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3487 OCZ Gladiator Max CPU Cooler, יחידות 1 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4238 ASUS Striker II Formula, יחידות 1 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2435 OCZ DDR2 PLATINUM 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5, יחידות 1 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3164 SEAGATE ST3500320AS 500GB SATA2 7200RPM 32MB, יחידות 1 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3070 SAPPHIRE RADEON HD4870 512MB DDR5 PCI-E, יחידות 1 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3377 ANTEC Three Hundred NPS, יחידות 1 http://www.no…

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  9. שלום לכולם,לאחותי (12) נשבר הלפטופ וכרגע אנחנו מחפשים לקנות לה מחשב נייח.. הייעוד של המחשב הוא מה שכל לפטופ פשוט מסוגל לתת-גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. המטרה היא לחסוך כמה שיותר בתקציב ולשמור על מחשב שעובד בצורה נורמאלית ובסיסית. אני חיפשתי מחשב יד שנייה,ומצאתי כמה מחשבים פה ושם ב 700~ ,אבל עקב העובדה שאין אחריות ושצריך לעשות מבחני מאמץ וכו',דיי ירדנו מהרעיון.. אשמח לעצה מה דעתכם ,לחפש בכל זאת מחשב יד שנייה\לקנות את המחשב הכי זול ב 1400~.. אני רואה מפרטים ב KSP ב 1000 שקל +- http://ksp.co.il/?uin=15880 + צורב יוצא 1050..אני מעדיף לקנות מ KSP כי יש לי מתחת לבית חנות אם לקנות את המחשב הכי זול,אשמח למפרט..תודה מראש

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  10. Started by baz0r-,

צריך מפרט 4500 ש''ח. מקודם התבלבלתי בטעות כתבתי 4000 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? ^ 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים, וקצת בפוטושופ 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?אני צריל צורב DVD RW וכרטיס קול שתומך ב5.1 ערוצים, אם יש ON BOARD אז לא חשוב. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אני צריך מחשב שקט כי הוא בחדר שלי והוא אולי ישאר דלוק בלילה, אז חשוב שהוא יהיה שקט. אם אפשר שיהיה יפה, אבל לא אם זה יוסיף במחיר. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבד…

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  11. המפרט מיועד בעיקר ובעיקר למשחקים, חייב להכיל את המסך samsung 931c ואת כרטיס המסך 8800gts640 תודה רבה לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 23.06.2007 בשעה 22:00:13 ועוד משהו,לא מתוכננן OC וחייב להכיל את המעבד 6600 של אינטל(כפול ליבה)

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  12. למחשב משרדי: לוח אם: msi 945 gcm7 כרטיס מסך מובנה (אבל לא עקרוני כי זה למשרד) מעבד: dual core e2180 זיכרון: kingston 1gb ddr2 667 mhz דיסק קשיח: w.d-160 gb מארז: atx- mid tower 450w צורב אני מוסיף את מה שהיה לי. הכל בא מורכב במחיר: של 900 ש"ח. מה אתם אומרים? להוריד משהו להוסיף משהו?

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  13. שלום. המפרט הבא הוא לעבודה משרדית, אבל כבדה (המון מסמכים, תוכנות, אי-מיילים וכו' פתוחים בו זמנית...). הדגש הוא על עמידות, שיחזיק כמה שנים טובות, שיהיה מהיר מאוד, עם הרבה זכרון ונפח. Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb BOX - 1325NIS LGA775 Intel945G - ASRock ConRoe945G-DVI - 450NIS KINGSTON 2GB DDR2 667Mhz CL5 - 1440NIS Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS - 415NIS FOXCONN TLA436 350Watt Black-silver - 250NIS צורב\כוננים אופטיים - לא צריך כרטיס קול, כרטיס רשת - כלול על הלוח-אם ספק כוח - כלול במארז מסך ורמקולים - לא צריך המפרט הזה מבוסס על המפרט לעבודה משרדית ב- 3000 ש''ח ללא מסך כאן באתר עם שינויים קלים. מה שמוזר שאין במפרט הזה כרטיס מ…

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  14. Started by Dudde,

שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בבחירת מחשב שימש לעריכת מוזיקה, ללא מסך וללא כרטיס קול (אותם יש לי בניפרד). ההתלבטות היא האם ללכת על Intel Based או על AMD Based ולשדרג עוד קצת RAM. התקציב עד 3500 תודה, עודד

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  15. Started by eliko_33,

אני צריך לקנות מחשב נייד מחר ואני לא מבין כמה דברים... מה ההבדל בין כרטיסי המסך הבאים: ATI Mobility Radeon 3470 256 mb nvidia geforce 8600 gs 256 mb מה יותר טוב? ומה ההבדל בכלל בין שתי החברות? איזה כרטיסי מסך של ATI נחשבים לטובים? יש לי גם אופציה לקנות מחשב עם גי פורס 9600 512 מב. המחשב הוא לסטודנט אבל אמור לשמש גם למשחקים. ושאלה קטנה לסיום... מה ההבדל בין: Core 2 Duo T7300 / 2 GHz Intel Core 2 Duo TP7350 תודה

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by niv_easy,

רק מחשב נטו. זה בעיקר למשחקים ואני כנראה לא יעשה OC .

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  17. המחשב מיועד למשחקים כבדים וסרטים.. לא מתוכנן OC וכמובן כמו בכותרת עד 5.5 בלי כוננים ומסך 20 אינטש.. איזור עדיפות - קריות הנה המפרט שהכנתי הוא מספיק טוב?

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  18. Started by golans1,

קניתי מחשב דל עם מערכת הפעלה ויסטה מדגם סטודיו 1555 האם אני אקבל את חלונות 7 בחינם ? גירסה מלאה או שדרוג ? מישהו יודע איך התהליך הולך להיות מול דל ?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  19. שלום חברים, לאחר שנה של הפוגה בעקבות לימודים, חזרתי להרגלי הישנים על מנת לשחק במחשב. לתומי גיליתי, שהמחשב שלי בן ה4 כבר לא מספיק כדי להריץ משחקים מודרניים. לכן, ברצוני לשדרג אותו, הכרטיס מסך נשרף לאחרונה ולכן קניתי כרטיס מסך חדש 6850, כך שכרטיס מסך אני לא צריך. את שאר החלקים אחליף בהתאם להמלצותכם. בנוסף, חשבתי לנצל את החוק החדש במדינה ולהזמין את החלקים מחול (אמזון, אלא אם כן תמליצו לי על אתר טוב יותר..), אז אנא קחו זאת לצומת לבכם.. התקציב שלי הוא בערך 1500 שקל, אפשר יותר..עדיף, פחות. הנה המפרט שלי כרגע: מעבד e6600 2.4GZ ספק כוח 400 וואט (ספק כוח מאוד טוב, של אנרמקס. ברח לי השם שלו, בכל מקרה אני יודע שאני אצטרך להחליף אותו..אבל חשבתי לציין זאת.) לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3…

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  20. בקשר לצרכי המחשב, בואו נגיד ככה - לא קריטי עבורי אם Call of Duty החדש יעבוד בו או לא. שיריץ את מנג'ר וכל מיני משחקים בסגנון הזה. השימושים העיקריים הם קצת פוטושופ, אינטרנט, צפייה בסרטים, מסמכים, מוזיקה וכיוצא בזה. מה שכן, שלא יקרטע אם מנסים להפעיל את את הדפדפן עם 5 טאבים, אקסל, מסנג'ר ומדיה פלייר ביחד. (חפרתי!) יש לי ברשותי מסך 19 אינץ' (נראה לי, רזולוציה 1440 על 900), מקלדת ועכבר שאני לא רואה סיבה להחליף. מעבר לזה הכל יתחלף. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  21. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1511 בבקשה דעות עליו. מעוניין שיפעיל לי משחקים כבדים סטייל קרייסיס עד GTA IV כמו כל אחד חחח אם הוא לא משהו, בבקשה מפרט של מחשב עד 3200 בסקיי פיסי או בפוקס פיסי. תודה רבה וערב טוב.

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  22. המפרט ללא כ.מסך (יש לי כבר) , ללא לוח אם וללא מארז (אותם אקנה בארץ) בעיקר חשוב לי לוודא אתכם שכל הפריטים מתאימים אחד לשני, שהספק יחזיק עם כ.מסך 7600 GT[b ושהזכרונות בסדר. מתכנן אולי OC קטן עד בינוני בהמשך. חלק מהפריטים נמכרים כ - RETAIL וחלק נמכרים כ- OEM מה ההבדל???? [שמתי לב שה OEM יותר זול]. שאלה אחרונה: האם SATA 3.0 הוא מה שנקרא sata 2? החנות: NEWEGG.COM core 2 e6400 - 242$ g.skill 2x1gb ddr2800 5-5-5-12 1.9v-2.0v +heat spreader - 184$ wd caviar 250gb 7200rpm sata 3.0gb cache 16 seek time:8.9 write time:10.9 OEM - 68$ enemarx eg425p-ve sfma 2.0 atx12v 420w - 59$ שמעתי שיש בעיית תאימות בין זכרונות g.skill ללוחות אם מבוססי 965. האם זה נכון?והאם יש לקחת זאת בחשבון?

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  23. Started by phouri,

שלום אנשים, אני חדש פה אז אם אני עושה משהו לא נכון אני מקווה שתסלחו לי אני רוצה לקנות לי מחשב חדש, והתקציב שלי מאוד נמוך, בסביבות ה3500 עד 4000 שקל. אני צריך גם מסך מקלדת עכבר וכו' בעדיפות למסך של 19" ודק. אני לא צריך משהו חזק מאוד, רק משהו שיריץ את כל המשחקים הקיימים כיום ואת Age of conan כשהוא יצא אם הדבר אינו אפשרי בתקציב שרשמתי, אז אני מניח שאני אחכה בתודה מראש !

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  24. המחשב כל הזמן מרעיש בגלל המאוורר הדבילי, אבל חשבתי על זה שאולי זה בגלל שהמעבד מתחמם יותר מדי אז המאוורר מתאמץ(זה מאוור רגיל של אינטל, ומעבד D) קיצר אם אני אחליף תמעבד לדואל קור 2 ואוסיף זיכרון גי'גה, זה יעזור? או שצריך לקנות גם מאוורר טוב יותר? זה הלוח אם שלי Motherboard Name Gigabyte GA-945GZM-S2 (3 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gig bit LAN) אפשר בכלל להוסיף דואל קור 2 ללוח הזה? האם המעבד הזה:Dual Core E2180 Box Intel יותר טוב מהמעבד הנוכחי שלי : intel Pentium d 925

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  25. אז ככה, רשמתי כאן מספר הודעות לגבי מחשב שהרכבתי, שבסוף יצא מחשב בזבזני ביותר ב9300 שקל וכרגע יש לי מחשב שחלש מידי ואני רוצה לשדרג אותו על מנת לעבוד איתו על תוכנות ADOBE- פלאש פוטושוב פרמייר ואפטר אפקטס, ובטח אני אשים בו כמה משחקים פה ושם, אבל לא יותר מדי רציניים, וכן לחבר אותו למחשב החדש והחזק ולהוסיף לא כוח ומהירות לרינדור של מאיה ושאר תוכנות התלת מימד אז ניסיתי להרכיב מפרט תוספת ויצא לי 3000+, התכנון שלי זה להוסיף 2000 שקל, תוספת של מעבד של 4 ליבות, או שאני יכולה להישאר עם הליבה הכפולה?לוח אם וזכרונות, אין לי בעיה שתיהיה חריגה של כמה מאות שקלים, אבל עדיף שכמה שפחות אם בכלל, כי זה לא הולך להוית מחשב ראשי סתם כלי עזר לשני אז המפרט של המחשב הנוכחי שיש לי עכשיו מעבד: …

• 0 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים