עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ןגם ללא צורב , עדיפות מtms . תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני צריך המלצה עבור הרכיבים האלה. אני מתכוון לשחק ברזולוציה של 1920x1200 או 1920x1080, במשחקים חדשים כמו crysis warhead, fallout 3 וכו'... עוד לא קניתי מסך, המלצות גם למסך יתקבלו בברכה. אני משדרג מחשב קיים, כך שאין צורך ברכיבים נוספים. הספק שיש לי הוא Antec TP2 550 לינק: http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=Njc5 לדעתי אמור להספיק לרוב הכרטיסי מסך, אמרו לי מה דעתכם. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by PqX,

אבקש את עזרתכם ודעתכם המקצועית בהרכבת מפרט למחשב גיימינג עד 5,000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי ומסך. תודה מראש ויום טוב.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. דגם ראשון: Dell Studio 1537 T3200 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1365 דגם שני: DELL Inspiron 1545 T6400 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1380 ההבדלים בינהם זה מסך, מעבד. חוץ מזה הנתונים די זהים והמחיר גם. הצרכים, עבודה בסיסית של אינטרנט ואופיס. רצוי מסך איכותי ביותר. זמן סוללה ארוך. ושיהיה נוח לעבודה ממושכת. אז מה אתם אומרים, על מה ללכת? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום חברים, לשנת הלימודים הבאה בא לי להחליף את הלפוטופ המזדקן שמשרת אותי. אחרי שעשיתי לעצמי קצת סדר בראש, ואחרי שיצא לי לעבוד עם ה-MSI Wind של חבר, החלטתי ש-Netbook יתאים לי מאוד. הוא נייד מאוד, מחזיק יפה על סוללה, ומתאים לדרישות שלי שהן אינטרנט, מסמכים, ומדיי פעם משחקי רשת קלים עם השותפים. בזמן שאני נמצא בדירה אני אחבר אותו למסך 22", וכשאני בדרך, 9-10" יספקו אותי לגמרי. עכשיו נשאלת השאלה איזה דגם לקנות. בעיקרון אין לי דרישות מיוחדות. ראיתי שחלקם כוללים מסך מגע. זה בהחלט נחמד, אבל אני לא רואה למה שאני אצטרך את זה מעבר לפוזה. מה ההבדלים בין הדגמים השונים? אילו דגמים נחשבים מומלצים יותר? כיוון שבשלושת החודשים הקרובים אין לי צורך במחשב חדש, אני ארכוש את המחשב רק בסביבות אוקט…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Voodude,

אני מודע לזה שיש ת'רד אחר דומה בכותרת, אבל הצרכים שלי קצת שונים. אני מחפש נייד אמין, עם כמה שיותר זכרון פנימי (2 ג'יגה מינימום), לפחות 160 ג'יגה כונן קשיח וסוללה שמחזיקה הרבה. יש צורך בצורב DVD. כמובן שאחריות ארוכה זה יתרון ראיתי את הנייד הזה של ג'יגבייט http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1529 המחיר בסה"כ נראה לי טוב, אבל אני אשמח לחוות דעת עד כמה הניידים של החברה שווים. אם למישהו יש הצעות אחרות, הערות, הארות אשמח לשמוע גלעד

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. בעיקרון אני מעוניין להריץ OC למערכת הזאת במיוחד למעבד להגיע איתו למשהו כמו 4.0GHZ ובעתיד לעשות לכרטיס מסך OC יותר משמעותי . למפרט הזה יתחבר מסך 26 SAMSUNG T260HD . האם משחקים ירוצו לי טוב על הכרטיס מסך הנ"ל בלי שום בעיות כל שהן ? ירוץ על רזולוציה כזאת ענקית ועל משחקים הכי כבדים שיש כיום ויריץ אותם באופן מעולה ? תנו חוות דעת =] הצעות לשיפור יתקבלו בברכה . עריכה : ממה שהבנתי ושמעתי לא כדאי להתעסק עם לוחות של DFI יש לוחות אחרים שאתם ממליצים לי שמתאימים לדרישות שלי ? מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : SLBEJ - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1512 לוח אם: DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1202 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD4890 TOXIC 1GB GDD…

• 16 תגובות
    • 914 צפיות
  8. שלום לכולם. אני זקוק למחשב כפי שמצויין בכותרת, אשמח לדעתכם על ההצעה הבאה שקיבלתי, ואפילו יותר אשמח אם יש למישהו הצעה אלטרנטיבית שונה לגמריי, אם הוא מוצא לנכון... אין צורך לקפוץ לi7, אלא אם כן מישהו מאמין שזה ממש משפר ברמות ולא בר ויתור. ‫תאור המערכת:‬ ‫1‬ ‫מעבד פנטיום אינטל מקורי ‪Q8200 4MB‬‬ ‫1‬ ‫‪INTEL ICEDEL G45 FW HDMI‬‬ ‫2‬ ‫זכרון ‪DDR2 800MHZ 2GB‬‬ ‫1‬ ‫כרטיס מסך ‪ATI 4670 1GB DDR3 D/UAL‬‬ ‫‪DV‬‬ ‫1‬ ‫דיסק קשיח ‪SEAGATE 1TB SATA‬‬ ‫1‬ ‫מארז ‪ foxcon‬מהודר ומאורר‬ ‫1‬ ‫ספק כח ‪ 600W‬מיוצב‬ ‫1‬ ‫כרטיס רשת אלחוטי ‪WIRLEES EW7326IG‬‬ ‫1‬ ‫צורב ‪DVD-RW NEC‬‬ המערכת תומחרה לי כחבילה - 4750 ללא מע"מ. מבחינת ממשק הקול, אני הולך כנראה להשתמש M-AUDIO, וב DIGIDESIGN-003 ת…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שדרגתי את המחשב לפני חודשיים ואני רוצה להמשיך את השדרוג. לא צריך מסך (22'')ולא שאר ציוד הקפי. מערכת הפעלה יש לי. נושא הקט חשוב אבל לא כל כך. אני לא יודע מה זה OC אז לא צריך. המחשב שיש לי כרגע : מעבד: pentium 4 3.00ghz 1 gb ram כרטיס מסך : 9500 gt 512 mb ספק כוח קניתי לפני חודשיים חדש שיהיה תואם ל 9500 GT אז אני חושב שלא צריך. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by LockOn,

אהלן. החלטתי לשדרג את המחשב ואני צריך חוות דעת נוספת.. זה המפרט הנוכחי שלי: f שמתי לב לכ"מ ATI HD 4850 . יש לNVIDIA מקביל טוב ששוה את הכסף? אני מעדיף NVIDIA. איזה זיכרונות ראם יתאימו לי? אני מעוניין להוסיף 2 GB כי יש לי מערכת 32 ביט. ויש לי רק 2 חריצים פנוים. יש צורך בקירור נוסף? יש לי מאוורר 140 מ"מ ו80 מ"מ. בתודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום. לפני שאני יתחיל אם מה שאני מחפש ועם המפרט של המחשב הנוכחי שלי, חשוב לי לאמר שאני לא כל כך מבין במחשבים, ולכן שאתם ממליצים על משהו נא להסביר במילים כמה שיותר פשוטות למה שאתם מתכוונים כי אני לא יבין אם לא. מה שיש לי היום: (Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz (2 CPUs 2030 MB RAM לוח אם: Intel DG965WH כרטיס מסך: Nvidia 8800 GTS 640 MB בגדול המחשב שיש לי היום הולך לעבור לאבא שלי שיש לו מחשב בן 7 שנים ולכן אני קונה חדש. ועכשיו למה שאני רוצה: מחשב למטרת משחקים בתקציב של עד 5000 ש"ח ללא כרטיס מסך. מחשב שיריץ את המשחקים החדשים ביותר על הגרפיקה כמה שיותר גבוהה ברזולוציה של 1920X1200 ( יש לי מסך בגדול 24). את הכרטיס מסך אני יקנה בארה"ב בעוד כ-חודשיים שלושה. אין לי צו…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אהלן חברים (מלא זמן לא ביקרתי כאן ) אציג לכם את מצבי ואת התלבטויותיי אני עוד 3 וחצי חודשים מתחיל ללמוד משפטים, וכמובן שאני בעניין של מחשב נייד. עליי לציין שאני הרבה זמן מתעסק בתחום המחשבים (כולל פעילות בפורומים השונים מגיל די צעיר, יש מצב שמכירים אותי כאן מפורומים אחרים P: ), ולכן אני יכול לומר ולדעת מה אני מחפש בדיוק. בזמנו ראיתי את מחשב ה-MSI WIND אצל מישהו, ויצא לי "לשחק" איתו קצת. מאוד התרשמתי, הן מביצועיו והן מהעובדה שזמן הסוללה הוא די טוב. בנוסף, בתור סטודנט איני צריך מחשב עבור משחקים ותוכנות כבדות, אלא עבור כתיבת עבודות וכתיבה בשיעורים בלבד (וכמובן אינטרנט). בעיקר זמן הסוללה חשוב לי. נתקלתי במלא מחשבים ניידים נחמדים, אך זמן הסוללה שלהם הוא בלחץ 3 שעות. לעומת…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם. אני צריך מפרט לאמי לעבודה משרדית, הסתכלתי במדור המפרטים המומלצים והמפרט מצוין, אך הוא בן חודשיים. אשמח למפרט עדכני יותר אם יש. אין הרבה דרישות, אבל אשמח שיהיו: 1. מארז שקט וטוב, לא מהדקים המעפנים האלו, ויהיה מצוין גם אם יהיו לו יציאות USB למעלה, אבל ממש לא חובה. חשבתי על הCompucase 6A19 שאני מאוד מרוצה ממנו, הוא שקט ונראה בסדר גמור, רק היציאות USB למטה. 2. אני אשמח ליציאת DVI, פשוט כדי שאני אוכל לחבר למסך גם מחשב נייד שיש לו רק VGA זה המפרט מהמדור: אשמח למפרט לפי החנות TMS. תודה רבה, ושבוע טוב.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. המערכת שלי כרגע כפי שמופיע בפרטים שלי בנויה מ: מעבד : AMD 4200 X2 SOCKET 939 לוח אם : Gigabyte-k8nf 4 ג'יגה זיכרון 3 הרדיסקים שמרכיבים ביחד כ500 ג'יגה כרטיס מסך גיפורס 8800 GTS מארז : Gigabye Aurora 3D ומסך : SAMSUNG T240 עכשיו במערכת הנוכחית שום משחק לא עולה לי כמו שצריך כבר הרבה הרבה זמן וכל הזמן חיכיתי וחיכיתי שיצאו מעבדים מסדרות חדשות וכלום לא יצא.. עכשיו השאלה אם להשקיע כרגע את הכסף ולקנות מחשב חדש בתקציב שכתבתי בכותרת? המחשב כמובן לא צריך לא מארז כי זה אחלה מארז והוא גם חדש כמעט וגם מסך כמובן שלא צריך חוץ מזה נראה לי שהכול חדש.. השמח לשמוע מה אתם חושבים. תודה.

• 16 תגובות
    • 957 צפיות
  15. אהלן! אני מעוניין לקבל מפרט אמין של מחשב שולחני ביתי עבור שימושים בסיסיים כמו אופיס אינטרנט וכד', בלי משחקים (לפחות לא כאלה שדורשים יותר מידי), בלי דרישות מיוחדות של גרפיקה, תלת מימד, עריכת וידאו וכיו"ב. אין צורך בצורב דיוידי, דיסק קשיח, כרטיס גרפי, מקלדת, מסך, מדפסת, מערכת הפעלה ושאר הציוד ההיקפי. דגש על מארז איכותי עם איוורור טוב, ספק אמין, מעבד ממוצע (אינטל או א.מ.ד), לוח אם שלא יעשה בעיות וזיכרון של 2 ג'יגה. אין דרישות מיוחדות לגבי המראה החיצוני או מידת השקט, כל עוד הוא לא ירעיש כמו טרקטור. תקציב בסביבות 1500 ש"ח כאשר המחשב אמור לסחוב כמה שנים טובות. אין לי שום דרך לדעת אם המפרטים שמוצגים באתרים השונים באמת טובים או שפשוט מנסים להיפטר מרכיבים מיושנים/גרועים על חשבוני.…

• 16 תגובות
    • 909 צפיות
  16. Started by bjnhv,

דחוף דחוף!!!! ראיתי למכירה ממישהו את המחשב הזה ב 4500 ש"ח המפרט: cpu: p8400 2.26 4 ram מסך 17 וכרטיס 9600GT יש גם כונן בלו ריי! קישור למפרט המלא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...roduct=3826586 שימוש-גיימר+לימודים וסרטים אני סטודנט שנה הבאה אז אולי זה גדול מדי לקחת לכל מקום?.. תודה לעונים אני חייב תשובות!!! המחשב באריזה המקורית עדיין לא נפתח!

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אני מעוניין לקנות מחשב לבר עם חיבור ל 9 מסכים עם אפשרות לראות בכל מסך תמונה שונה או תמונה אחת גדולה על כולם או תמונה זהה בכולם ( האפשרות האחרונה פחות חשובה ) , אני יודע שיש לוחות אם אם אפשרות ל 4 כרטיסי מסך , למישהו יש מושג מה כדאי ? זה למטרות סרטים ומצגות , לא יותר . תקציב צריך להיות כמה שיותר זול כמובן שיהיה איכותי אבל בבקשה תעזרו לי אני תקוע ! תודה !

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום כולם! כרגע יש לי מחשב ASUS F3SC שאני מאוד מרוצה ממנו עושה עבודה נהדרת, רץ חלק הכל טוב ויפה, ה2 בעיות היחידות שלי איתו הן א' המשקל שלו ב' הזמני סוללה הלפטופ שלי הוא סוס עבודה, אך הוא גם לא קל הוא שוקל 3 קילו לאחרונה שאני אשכרה מתנייד איתו ולא רק עובר איתו מבית X לביתY אני מתחיל להרגיש במשקלו הכבד יחסית וגם שנה הבאה אני אתחיל ללמוד אז בכלל ב' הסוללה שלו היא 6 תאים והכל טוב ויפה, אבל היא מחזיקה עם קינפוג נכון והכל שעה וחצי, תאכלס? זה לא שיא הניידות שיש, הייתי רוצה זמן סוללה טוב יותר אחרי שבדקתי את כל האופציות החלטתי שמקבוק פרו ה13 אינץ' הוא אחלה החלטה, חוץ מהמעבד שאני לא מצליח להבין איזה הוא (כרגע יש לי T7300) הכל נראה מעולה, עיצוב, זמן סוללה פנטסי ואפילו קצת יותר חזק…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. פנדה מחשבים ותקשורת בע"מ פארק עסקים קיסריה, אשל 2 טלפון 04-6274005 פקס: 04-6274006 טופס הצעת מחיר / הזמנה פירוט מוצרים כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Phenom II X3 720 Black Edition 2.8GHz L2 3Mb L3 6Mb AM3 Box 842 ש"ח 1 Gigabyte GA-MA770T-UD3P Chipset AM3 535 ש"ח 1 Samsung 2GB DDR3 1333Mhz 343 ש"ח 1 Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II HD103UJ Spinpoint F1 499 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon 4650 1Gb DDR2 PCI-e Model S4651GD2H 345 ש"ח 1 Samsung DVD ROM X 16 Black 119 ש"ח 1 Gigabyte Setto 1000 2X120 FAN Black 298 ש"ח 1 Enermax Liberty 500W Active PFC 615 ש"ח סה"כ 3,596 ש"ח או פנדה מחשבים ותקשורת בע"מ פארק עסקים קיסריה, אשל 2 טלפון 04-6274005 פקס: …

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by iRx,

תקציב בערך 6000 , מזומן בגדול המחשב ישמש אותי כמחשב אישי, אני מתעסק בצילום וזה יהיה המחשב שצמוד למצלמה כל הזמן, מה שאומר כל העריכות, פוטושופ, וידאו ומה שצריך, אבל גם אולי יבוא לי לשחק באיזה משחק מתישהו, אז יהיה נחמד אם יסחוב לא רע לגבי ציוד הקפי, אני שוקל לקחת איזה עכבר BT ולהשאיר ת'יציאות USB פנויות, חשבתי גם איזה booster לאנטנת WIFI או לעשות או אם יש משהו מומלץ לקנות אז גם טוב האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני חייב שהמסך לא יהיה גדול מ15 כי זה מה שנכנס לי בתיק של המצלמה, גם חשוב לי מקלדת מלאה + יש לי בעיר KSP וIVORY, אז מעדיף לקנות באחת מהן והמליצו לי בכלל על MSI GX620 בטענה שהוא הכי משתלם במחיר שלו ודברים דומים מחברות יותר מוכרות (כמו HP או DELL) יעלו לפ…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by magafaim,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 1.5-2K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משרדיות...בעיקר לאמא תבינו לבד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך ציוד היקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי.. יש לי הארד דיסק שאני עוד מעט יעלה את מפרט שלו לראות אם הוא מתאים...בנתיים שיהיהה מפרט עם הארד דיסק 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים ל…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם, צריך את עזרתכם בבניית מפרט למחשב שישמש אותי גם למשחקים (ברמה גבוהה) וגם לעבודה שוטפת. ציוד היקפי כבר יש ואין צורך להחליף אותו. אשמח גם לקבל הסברים על המפרטים שתציעו למי שיהיה כוח להרחיב טיפה. התקציב שיש לי לטובת המחשב הע בין 5000-6500, כמובן שהשאיפה היא לא לבזבז כסף סתם, אבל עם עוד קצת כסף יתבטא בפער משמעותי בביצועים, אני בעד.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by roxnity,

טוב, בת-דודה שלי רוצה לקנות מחשב נייד, בעקרון לסרטים,עבודות, שירים ושהמחשב יעבוד די מהר . תקציב 3200 אבל אפשר טיפה לחרוג

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by AVIHAIALON,

שלום, אשמח לחוות דעת לגביי המפרט הבא שבניתי. התקציב הוא בסביבות 3.5 - 4 אלף. (ללא מסך). המחשב מיועד לשימוש בתוכת מוזיקה כגון : Cubase, משחקים קלים. מתכנן OC, אני לא בטוח אם צריך.. תנו תגובות. מעבדים Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX ¤895 פתרונות קירור למעבד THERMALTAKE SAFARI BX01 775 BTX ¤151 לוחות אם Gigabyte GA-EP43C-DS3 ¤545 מארזים Gigabyte TRITON Tower Case Aluminium Panel 120 mm Fan Black ¤366 ספקי כח FSP 500W FSP500-60APN 120mm Fan Sata x2 P.PFC PSU ¤241 זיכרונות A-DATA DDR2 4096MB 1066MHZ Gaming CL5 ¤370 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AADS 500GB SATA2 7200rpm 32MB Hard Drive ¤295 כרטיסי מסך ATI Giagbyte ATI Radeon HD4850 1GB GDDR3 HDMI Retail ¤68…

25. שלום, קודם כל המון תודה לעוזרים. החלטתי לרכוש מחשב חדש, אך איני רוצה להרכיב אוסף של רכיבים בעצמי, אלא לקנות כחבילה. השאלה היא, האם אוכל להעביר מהמחשב הישן את הכרטיס מסך? איני יודע אם בלוחות אם חדישים הסלוט השתנה.. צורב-בחיבור אי.די.אי, האם כדאי לקנות מתאם לסאטא או לקנות חדש? כמו כן, יש ברשותי הארדיסק עם חיבור סאטא וברצוני להתקין מ.ה לבד. האם מקובל בשוק לרכוש מחשב שלם שאני מספק חלק מרכיביו להוזלת המחיר? אשמח לקבל המלצות! העניין הוא, שאני חושש להרכיב בעצמי מחשב שלם.. וגם לא מתמצא בדגמים ספציפיים וכו' המון תודה, לירן

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים