ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,395 דיונים בפורום זה
-
שלום. לפני שאני יתחיל אם מה שאני מחפש ועם המפרט של המחשב הנוכחי שלי, חשוב לי לאמר שאני לא כל כך מבין במחשבים, ולכן שאתם ממליצים על משהו נא להסביר במילים כמה שיותר פשוטות למה שאתם מתכוונים כי אני לא יבין אם לא. מה שיש לי היום: (Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz (2 CPUs 2030 MB RAM לוח אם: Intel DG965WH כרטיס מסך: Nvidia 8800 GTS 640 MB בגדול המחשב שיש לי היום הולך לעבור לאבא שלי שיש לו מחשב בן 7 שנים ולכן אני קונה חדש. ועכשיו למה שאני רוצה: מחשב למטרת משחקים בתקציב של עד 5000 ש"ח ללא כרטיס מסך. מחשב שיריץ את המשחקים החדשים ביותר על הגרפיקה כמה שיותר גבוהה ברזולוציה של 1920X1200 ( יש לי מסך בגדול 24). את הכרטיס מסך אני יקנה בארה"ב בעוד כ-חודשיים שלושה. אין לי צו…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש HTPC שקט ובסיסי. חשוב לי שהמארז יהיה שוכב. המחשב ישב בסלון וישמש כמעט לחלוטין לצפיה והורדה של סרטים/סדרות. לא דרוש שום ציוד הקיפי. אני מעוניין שהמחשב כולו יעלה פחות מ 2k עם עדיפות לפחות. אני רוצה שהוא יוכל לנגן סרטי 1080p (חשוב שיהיה חיבור HDMI) בצורה חלקה ושימשך לבצע את העבודה הזאת בשנתיים+ הקרובות. המון תודה מראש ניב
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך מחשב בתקציב של בערך 5,000 לא כולל ציוד הקפי בעיקר למשחקים תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניצלתי את הירידה במחירים ותגידו לי אם יש יותר טוב מזה במחיר הזה.. (מחשב מיועד למשחקים ו-OC) קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1420 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 548 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 391 1 קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm ¤ 255 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 446 1 קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic Bearing 18dba 36CFM ¤ 41 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 Platinium Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 ¤ 407 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS ¤ 401 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Reta…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכיבים קיימים: מעבד קיים I5 3450 זיכרון 8 גיגה ספק סיסוניק 620 כרטיס מסך GTX 650TI זה המארז http://raidmax.com/product/sagitta.html כרגע יש בתוכו 5 דיסקים 2 TB +2 חיצוניים.. תקציב עד 1000 ש"ח. המחשב משמש לקולנוע ביתי וגיימינג לא כבד.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
וצפייה בסרטים ללא אוברקלוק, חשוב שהמחשב אהיה שקט רזולוציה 1280by 1024 . והאם יש הבדל משמעות בדרישות שלי בין מחשב ב 4k לעומת 5k אם אין אז תציעו גם מפרטים ב 4k .
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
4 GB of DDR3 video memory can run most graphics demanding apps well. It’s very good for multitasking thanks to the Intel Optane 16GB Flash Memory which brings it to a whopping 20GB of total memory. לקוח מתוך מפרט מחשב נייד. מה זה Intel Optane 16GB Flash Memory ובמה הוא שונה מזיכרון רגיל? תודה.
-
- 16 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מופיע בעמוד הבא...
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך את הטוב ביותר שתוכלו להרכיב בתקציב הזה תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 17,700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועריכת וידיאו + קצת תלת מימד בתוכנות הבאות : after effects , premiere , photoshop , maya , cinema 4d א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל מה שציינתי לצורך פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך בכל הציוד היקפי מקלדת , עכבר , רמקולים אשמח להמלצות . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של …
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
וואי...כבר כמה חודשים לא הייתי פה...אבל עדיין נחמד פה כרגיל ולעניין...אחרי יותר מדי זמן בלי מחשב בחדר המצב הזה הולך להשתנות והייתי רוצה קצת עזרה מכם חשבתי על שאטל קטן ויפה אבל השאלה מה לשים בתוכו...אז בבקשה תעזרו לי חוץ מהמחשב עצמו כנראה יבוא איזשהו מסך שטוח נחמד אבל הוא לא נכלל בתקציב אז בבקשה תעזרו לי - שימושים כמו כולם , אינטרנט, משחקים ועוד כל מני שטויות
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה את המפרט הזה למשחקים בעיקר כי את רוב העבודה והלימודים אני עושה על הנייד את המעבד אני מקבל בחצי מחיר (עבודה) לכן אין ויכוח ושינוים בו אני לא סגור על הכרטיס והלוח... התקציב עומד על 3000-4000 בלי המעבד ובלי מסך ושאר ירקות התלבטתי בכרטיס מסך בין ה X1600XT לבין ה 6600GT בלוח יש לי עדיפות ל Gigabit - ההתלבטות שלי היא בעיקר לגבי ה Chipset 975X מול ה NF4 לגבי קירור מעבד אני יחליט אחרי שאני יבחר לוח... (ZALMAN 7700/9500) ואולי אני יקח רק 1G זיכרון וירחיב אח"כ זה מה שהגעתי אליו עד עכשיו אשמח להצעות ושיפורים פריט תיאור מעבד Core 2 Duo E6600 (2 X 2.4 Ghz) לוח אם 8N-SLI s775, DDR2, SATA2, 2xPCI-E? זיכרון 2GB = 2 X ?1GB Corsair? DDRII 667 ספק כח ?JSP-TECH PS-05 BIG …
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחלתי קורס MCITP מחפש מחשב עד 10K לצורכי וירטואליזציה בהמשך קומפיילרים ומשחקים. מה שחשוב שיהיה לוח אם איכותי זכרונות וכמה שיותר סלוטיים על הלוח אם. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? וירטואליזציה +תכנות+משחקים חדשים וסרטים באיכות HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ולפרנסה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן,רק בלי מערכת הפעלה. 4. האם יש רכיב בו א…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי .. יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב חדש כולל מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. הוא לא מתכנן OC בכלל .. מסך לא משנה אם CRT או LCD .. אפילו עדיף CRT... הוא בעיקר משחק ועושה עבודה משרדית ... גלישה באינטרנט וכאלה .. כמו שאמרתי בכותרת .. התקציב הוא מקסימום 5000 ש"ח כולל הכל .. אולי חריגה של 50 שקל מקסימום .. תודה רבה לכולם ..
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות עצתכם יצרתי קשר עם TMS וביקשתי מפרט לגיימר, משהו שיעלה על מקסימום משחקים כמו watch dogs ו-GTA 5 שמגיע בקרוב למחשב. הנציג נתן לי את זה כהצעה סופית: http://www.tms.co.il/preview/spec/p9qwezjm מה אתם אומרים? התקציב שלי הוא פחות או יותר זה. פחות מ-4,000. כמה שאלות, ברשותכם: 1. זה מפרט טוב? ייעשה את העבודה? 2. האם יש מפרט זהה במחיר משתלם יותר במקום אחר? 3. האם ההבדל בין כרטיס מסך של 3GB לכרטיס של 4GB הוא מהותי מבחינת משמעות? מורגש? ומה ההבדל במחירים בניהם? 4. הכי חשוב - האם אוכל להשיג R9 290 משומש שם (או איפשהו)? כלומר - פתוח, עם אחריות של, נאמר, שנתיים במקום שלוש? ושעולה 400-500-600-700-800 שקל פחות? כי TMS אמרו לי שהם "לא ממש" עובדים עם כאלה. ואני רוצה כר…
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ולא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו , premiere pro ,lightroom ,photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור …
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למפרט למחשב נייד לעבודה של אדריכלית ומעצבת פנים. להלן השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב כ15 אלף. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה - אדריכלית ומעצבת פנים. עבודה עם התוכנות הבאות: Autocad, Revit, Sketchup, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Indesign שימו לב לתוכנת Revit - כנראה אין אפשרות להריץ אותה עדיין על מק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? …
-
-
- 16 תגובות
- 4.4k צפיות
- 2 followers
-
-
תקציב: בסביבות ה4000. בלי חריגות ענקיות בבקשה. תשלומים אשראי. המחשב יהיה כמו בכותרת, מחשב למשחקים כבדים, עריכת וידאו וגרפיקה מסוגים שונים, וכמובן עבודה רגילה. אין צורך בציוד הקפי. אני זקוק למקלדת כנראה הWave של Logitech (על הדרך - היא טובה?), אבל זה לא קשור למחשב עצמו וזה גם לא קשור לתקציב הזה. העדפה למעבד AMD וכרטיס מסך ATI.... כדאי מחשב שקט לא חובה. העדפה למארז Thermaltake V9 בבקשה עם הרכבה אני מעדיף לא להסתבך עם זה... אני רוצה לעשות קצת OC, אבל אני ממש לא רוצה להוציא הרבה כסף על קירור. ~יש לי מסך W2042T שזה אומר 20' לא HD~ העדפה למפרט מIvory או KSP או חנות אחרת טובה שאתם מכירים באזור השרון... אבל לא חנויות בחורים בבקשה >< הנה מפרט שבניתי תגידו איך הוא: …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים פה ושם, קצת Streaming, שימוש מרובה בRAM, Multitasking בסיסי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות, למרות שזה לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז,כרטיס מסך,SSD,HDD,PSU. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי BCLK בסיסי 8. האם ישנה העדפה לרכו…
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 1200 לוח אם: Gigabyte GA-956P-DS3P 800 זכרונות: OCZ 2048mb DDR2 CL4 800 הארד דיסק: WD-250GB Sata 2 390 מארז: NZXT Apollo 350 ספק:BFG 650w Silent PSU 550 כרטיס מסך: BFG GeForce 8800GTS 320MB OC2 1800 ================== 5890 סה"כ עכשיו, יש לי מספר התלבטויות לגבי המפרט הזה, אולי יותר משתלם וכדאי (בטווח הרחוק) להשקיע 500 שקל יותר בשביל מעבד Quad6600 ? ואם כן, איך הלוח אם הזה למעבד מרובע-ליבות ? ואיך הוא בכלל למעבד הE6750 ? הספק לא מוגזם ? אולי יהיה עדיף ללכת על אחד HEC400W באיזה 300 שקל ? הכרטיס מסך - עדיף ביחס ישיר של כסף ותמורה להישאר עם ה320mb או להשקיע בזאת של ה640 ? בתודה. והגבול הסופי סופי הוא 6500 שקל, אבל אני מעדיף לצמצם כמה שפחות בעלויות…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מחשב ברמה גבוהה ומבקש עזרה במפרט חלקים, לא של גיימרים... תקציב: 2000 ש״ח
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 8000 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 2. מה שימושי המחשב: בעיקר גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רמקולים מקלדת מכנית ומסך (מוכן להוסיף עוד על מסך איכותי) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? יש לי SSD של סמסונג 256GB והייתי רוצה להוסיף כונן עם יותר זכרון (1-2TB) בנוסף יש לי אפשרות להביא לוח אם z370 ומעבד i7-8700k בפחות מ1500 שקל ביחד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא במיוחד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא בטוח, זאת אפשרות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא ולא, מרכיב לב…
-
- 16 תגובות
- 8.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב כבר שנה וחצי, האם כדי לי לשדרג את המחשב או לשרוד איתו עוד שנה ורק אז להחליף?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מתחילה השנה ללמוד מדעי המחשב, ואשמח להכוונה בקניית לפטופ שתואם את הצרכים שלי. התקציב המקסימלי שלי עומד על סביבות 3,500 ש"ח. בעיקרון, רוב השימוש בו יהיה של משתמש ממוצע (גלישה באינטרנט, סרטים, אופיס וכו'), לצד הרצה של סביבות פיתוח, כמו: eclipse, visual studio שממה שידוע לי, אינן צורכות כמות מטורפת של משאבים. לעומת זאת, בהמשך, הבנתי שתהיה דרישה להתקין מכונה וירטואלית עם Linux, שמהווה כבר עומס רציני על המחשב. למרות שהמחשבים במעבדה של האוניברסיטה כן עונים על הצורך הזה, אשמח אם תהיה לי האפשרות לעבוד על זה גם מהמחשב האישי שלי. מהסקר הקטן שעשיתי, החלטתי על הדרישות הנ"ל (אתם כמובן, מוזמנים להביע את דעתכם היותר מושכלת): …
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מארז - 4000 Thermaltake VC 485 שח ספק - לא קריטי סדר גודל של 250 שח. לוח - ASUS M2A-VM-HDMI 390 שח מעבד - AMD ATHLON X2 6000 460 שח זכרונות - 2 יח' של 2 ג'יגה 800 Kingston 220 שח כרטיס קול - ASUS XONAR 1.3 HDAV - 1100 שח סה"כ 2905 שח. אין צורך בכרטיס מסך בגלל הכרטיס קול. 2 שאלות - האם אפשר לשים מעבד חלש יותר? האם יש צורך בלוח אם כזה תומך HD אם אני מתקין את הכרטיס הזה(של אסוס)? מס' דברים: - המחשב לא למשחקים אך ורק לצפיה בסרטי בלו-ריי וHD 1080P. - תקציב ריאלי בערך 2.5K גג. - אין צורך בציוד היקפי - חשוב שיהיה שקט - לא בטירוף... - כל החלקים שלא רשמתי זה כי אין צורך בהם - התכנון הוא להרכיב לבד - אין צורך בהרכבה במעבדה - זהו... אשמח לתגובות ודעות. (אני כנראה אשנה את המעבד לחל…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-