עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד אינטל E6750 לוח אם MSI G31M צ'יפסט אינטל +כרטיס רשת 1G LAN +כרטיס קול HD 7.1 דיסק קשיח WD320GB SATA 2 צורב DVD X18 DL NEC שני יחידות זכרון DDR800- 2GB שני זכרונות של KINGSTON כרטיס טלוויזיה AVER TV 007 כרטיס מסך GF8800GT 512MB מחיר למזומן כולל מע"מ 3,190 ש"ח אני צריך מארז פשוט+ספק שיחזיק את המפרט וקירור נוסף כדי שהמחשב יעבוד בשקט זה יהיה יעיל אם אני אקדח חור ואשים מאורר בחלק העליון של המארז? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  2. Started by siq,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עריכה גרפית שימוש ב solidworks & matlab * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי (טובה) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? שיהיה NUMPAD * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רגיל * האם יש צורך ביציאו…

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  3. Started by Danikz,

1. מה התקציב המקסימלי? 1700-1800. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: רב תכליתי שהכל יעבוד בו אחלה, משחקים, עבודה משרדית וכו' .. א) משחקים כמו : Cod4, Fifa09/10 וכו' .. ב) אני רוצה שהמחשב יהיה סביר ושיוכל להריץ משחקים לא הכי כבדים אחלה. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צריך הכל 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט …

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  4. Started by bostero,

היי צריך עזרה בבניית מפרט למחשב עד 4500K לא כולל מסך המחשב מיועד לעריכת וידאו קלה, תוכנות עיצוב גרפי (תלת מימדיות בעתיד), הורדות סרטים... חשוב לי שאני אוכל להעביר OUTPUT מהמחשב לטלויזיה ואם אפשרי גם להפך במגבלות המחיר מה טוב. צריך מחשב מהיר וחזק, שלא יקרוס, שלא יתחמם (קרה לכל המחשבים שלי בעבר), ושיהיה שקט לשם שינוי מעדיף על מעבד אינטל בבקשה תעזרו תודה

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  5. שלום לכולם אני צריך מפרט מחשב למחשב ביתי משחקים בקטנה. לא משהו מטורף לא צריך לתקוע פה איזה gtx זה לא מחשב לגיימר כמו כן יש צורך במסך 22 לפחות חשבתי על זה: Samsung 22" 2253BW 2ms וזהו בגדול , תודה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  6. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? 5200 בערך ? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר , רמקולים,צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?כן נושא הקירור שהמחשב לא יתחמם יותר מדי 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא כזה חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?כרגע לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולו…

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  7. Started by PrizeeHeb,

אני חיפאי אשמח לקבל מפרט למחשב מKSP/נועה מחשבים/פנדה מה שאתם ממליצים הסכום שיש לי הוא 2200-2500 אני צריך הכל חוץ מארז ומדיסק קשיח. זה אומר שאני צריך ככה: ספק לוח אם זכרון כרטיס מסך מעבד צורך המחשב יהיה בעיקר המשחקים הכבדים: GTA 5 FARCRY2 אינטרנט ואופיס

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by roike,

שלום לכולם, מחפש חוות דעת על הדגמים האלו ( השימושים הם שימושי סטודנט רגילים - אופיס , שיתוף קבצים וכו' המחשב לא מיועד למשחקים ) Lenovo 3000 N100 TY0FSIZ 1.73GHz Acer Aspire 5612ZWLMi Dell Inspiron 6400 15.4" 2.0Ghz 1701 אם למשהו יש עוד אפשרויות אשמח לשמוע. יש כרגע בעיה להשיג את הDell הזה וגם את אחיו הצעיר Vostro, אני די לחוץ על קנית המחשב בזמן הקרוב אז אשמח לשמוע על חלופות לDell. תודה!

9. Started by rollita,

שלום, אני מעוניין במחשב משרדי ליישומי אינטרנט בלבד ללא ציוד היקפי כלשהו ללא HD וללא מערכת הפעלה מעוניין לחסוך אז עד 1000 ש"ח בלבד תודה!

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב בחודש הבא בעיקר למשחקים ואינטרנט, התקציב שלי הוא עד 4K ללא ציוד היקפי . הרכבתי את המפרט הבא בKSP כי זאת החנות הנורמלית היחידה שקרובה לבית שלי.(אני גם מתכוון לקנות שם אלא אם כן תמליצו לי אחרת) מעבדי אינטל‏ Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB - 810 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E - 470 זכרונות‏ DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatsprea - 380 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE 9800GT OC 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E - 790 דיסקים קשיחים‏ Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II - 285 צורבים‏ LG DVD±RW GH22NS …

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  11. היי, לאחר בערך 4 שנים שלא החלפתי את המערכת שלי עם הסוקט 478 AGP וכו', סוף סוף אני קונה מחשב :] אז ככה, מאוד חשוב שהמחשב יהיה מהיר מאוד, הכוונה באינטרנט בתוכנות וכו', אני לא גיימר גדול אני משחק FIFA וכו', אבל פה ושם COD4 וכאלה שזה יפעיל לי משחקים טובים :] אין צורך בציוד היקפי כי יש לי, וגם אין צורך בצורבים כי יש לי 2 במחשב הזה די חדשים שאני אעביר למחשב החדש. הארדיסק יספיק לי 320GB, מאוד חשוב שהמחשב יהיה שקט שלא ישמעו אותו כי יש לי טראומה מזה, היה לי מעבד PRESSCOT בזמנו עם מאוורר שזיין לי תשכל בלילה ולא נרדמתי, קיצור אני מעדיף מחשב כמה שיותר שקט, וכמובן שיהיה גם קר כי אני נמצא בממ"ד שממש חם בו P: אני לא מתכנן לעשות OC בקרוב, אם בכלל, קרור סטוק יספיק? אני חשבתי על משהו בסגנו…

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  12. Started by t-mac,

שלום חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב עכשיו יש לו מחשב: PENTIUM 4 1.5 GHZ לוח אם ecs וקט 478 זכרון: 512mb ddr 400 כרטיס מסך: radeon 9600xt 256mb הארד דיסק: 80 ג'יגה. הוא אוהב רק אינטל ולא amd. אח שלו קנה לו לפני כמה ימים מעבד intel pentium 4 lga 775 2.8 64 bit הוא עכשיו כעיקרון צריך לוח אם טוב, עדיף שיהיה לו AGP לכרטיס שיש לו עכשיו, וגם pci express לעתיד לכרטיס בעתיד, לא? איזה לוח כדאיי לקנות? הוא אמר לי בערך עד 600 שקל (פחות או יותר - אפשר לחרוג בקצת) תודה רבה לעוזרים ויום נעים.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  13. המפרט מיועד לאחותי הגדולה, לא למשחקים, בשביל עבודה באינטרנט וצפייה בסרטים. דרוש מסך LCD (כנראה 19'), עדיפות גם לעיצוב (של המסך, מארז וכו') המפרט לא לאוברקלוקינג. אין תקציב מוגדר, כל הצעה תתקבל בברכה, תודה, עידן

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  14. Started by Teksur,

חשבתי לקנות את המפרט הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1228 כשאני משדרג את הכ.מסך ל9600GT. עכשיו , יש לי כמה שאלות בנוגע למפרט הזה: דבר ראשון , האם המאדר בורד הזה נחשב טוב בטווח המחיר הזה? והאם הוא כולל כ.רשת מובנה בתוכו? ואתם חושבים שצריך לשדרג גם את הקירור למעבד? דבר שני, במחשב שאני עובד איתו כרגע אני משתמש בשני הארד דיסקים(ATA), כל אחד של 40GB, האם אני אוכל להעביר אותם למחשב החדש בלי לפרמט אותם - כדי שאני יוכל ברגע שקניתי את המחשב החדש להתחיל לעבוד בלי בעיות (כמובן אחרי התקנת דרייברים) כמו שעבדתי במחשב הישן, בלי להתחיל להתקין דברים מחדש. דבר אחרון, האם אתם ממליצים לקנות מ-FOXPC? האם הם נחשבים אמינים? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  15. שלום לכולם אני משתמש חדש התקציב שלי עומד על 2500 שקל+- שיכול לחרוג יש לי סוג של אתגר קטן שאני לא בטוח שהוא יצליח אבל גם תוצאות כמעט מושלמות יבואו בברכה ובקיצור שהיה תמקסמים שאפשר להוציא מהסכום היחסית קטן הזה. מטרת המחשב היא בעיקר למשחקי רשת אבל גם משחקים כבדים לשעת הצורך יתקבלו בברכה... ובנוסף שהמחשב יעמוד בעבודה משרדית ללא כל בעיה שכוללת גלישה באינטרנט,כל סוגי ההורדות... מסרטים משחקים ושירים,שמיעת מוזיקה וכו' התקציב אינו צריך לכלול עכבר,מקלדת ,אוזניות מסך וכו'... רק כונן צורב שיאפשר לי להתקין+לצרוב אין לי העדפה ספציפית לחברה... אני רק מעדיף אם כבר שהחברות יהיו מהמובילות בתחום לכל נושא ושלא יהיו חברות לא מוכרות... המחשב צריך להכיל קירור ואיוורור יחסית חזקים מכיוון …

• 8 תגובות
    • 566 צפיות
  16. Started by RETMIX,

מפרט מחשב מארז- CoolerMaster CM690 מעבד- core 2 Duo E8400 Intel לוח אם- Asus P5Q PRO זיכרון- DDR2 4096MB 1000MHz CL5 G.Skill כרטיס מסך-ATI HD4870 512MB PCIe ו ספק כוח- Corsair VX 550W צורב- DVD- GH22NP20 LG 22X כונן קשיח- כונן קשיח Seagate ST3500320AS מאוורר למעבד- CNPS9500-FanMate Zalman או Thermaltake V1 Cpu Fan מה עדיף מבחינת שקט יותר, וקירור? יש לי מסך 22 אינצ מתכוון לעשות אוברקלוק למעבד מבקש חוות דעת תודה.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  17. אהלן צריך עזרה בבניית מחשב ללא מסך המחשב צריך להתחבר למסך 32" FHD ובנוסף למסך מחשב 23" גם HDMI המחשב ישמש בעיקרו לצורכי גלישה באינטרנט קרוב ל8 שעות ביום כך שנדרשת מהירות מקסימלית ויכולת עבודה עם מספר גדול של חלונות כמו כן ישמש לסרטים ומוזיקה ומסמכים בנוסף נדרש שיהיה שקט כמה שאפשר המחשב יפעל קרוב ל16 שעות ביום ללא כיבוי והדלקה נדרשים רמקולים שיהיו באיכות סבירה וסט מקלדת ועכבר רצוי שיהיו אופטים אודה לכם לעזרה חברים אגב אני מאזור השרון כך שלא אמורה להיות בעיה של חנויות מחכה להצעות מהתותחים כאן תודה

18. תקציב עד 6,500 ש"ח מעבד - Q6600 G05 QUAD CORE 2.4G TRAY 8M 95W 775/1066 מחיר 950 ש"ח מאוורר למעבד - ZM9700L ZALMAN 9700 LED מחיר 270 ש"ח לוח אם - GIGABYTE - GA-EX38-DS4 - Intel P38 מחיר 850 ש"ח זיכרון - 4Gb KIT (2G X2) XMS2 6400 CL-5-5-5-15 Corsair מחיר 495 ש"ח דיסק קשיח - כונן קשיח מבית Seagate דגם ST3500320AS נפח 500GB מחיר 384 ש"ח כרטיס מסך - Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail OC2 BFG מחיר 1120 ש"ח מארז - ARMOR PLUS BLACK WINDOW VH6000BWS מחיר 730 ש"ח ספק כח -- 520W CMPSU-520HX EPS 12V Modular A.PFC Corsair מחיר 520 ש"ח סה"כ 5,414 ש"ח הייתי רוצה לדעת את חוות דעתכם לגבי המפרט לטוב ולרע אשמח לקבל עצות והמלצות! הערות אשמח עם תשימו דגש על- לוח אם, זכרונות, ודיסק …

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by dsane,

אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים בתקציב של עד 3000 שקל עם עדיפות רבה לחנויות בצפון אם תוכלו תודה רבה רבה מראש! עריכה: אין צורך בציוד היקפי.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  20. שלום לכולם, להלן המפרט שהרכבתי לצורך אינטרנט וקצת משחקים (לא גיימר אנוכי), השאלה איזה כרטיס מסך יתאים. אשמח לקבל המלצה על כרטיס שלא יעבור את ה- 550 ש"ח: AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- TRAY 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original X 2 Gigabyte GA-K8NF-9 ULTRA - 939 (nForce4 Ultra) - ATX WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA SONY DVD-ROM 16X48 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE Arctic-Cooling Highend Low Noise (AMD 64) Freezer 64 Microsoft - Multimedia Keyboard + Wheel Mouse Optical - PS2 LG LCD 17" - L1750SQ (8ms) - Narrow Bezel Monitor האם הכרטיס שלהלן יתאים? GIGABYTE X600 PRO 128mb DDR (128 bit) TV-OUT /DVI - PCX- BULK? תודה מרא…

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף מאוד לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Batman Arkham city, NFS THE Run, Leagueoflegends. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אבל אני יודע שהתקציב מוגבל אז אם חייב אני יסתפק…

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  22. Started by yallapo,

היי, אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד לצורך נסיעות לחו"ל בלבד. הוא צריך להיות קטן, קומפקטי, פשוט, עם אפשרות להתחבר לאינטרנט, עם אופיס וזהו. לא בעל יכולות גבוהות מדי או מתוחכמות מדי אבל אמין. התקציב - בסביבות 1,000 - 1,500. רעיונות/המלצות מישהו? תודה!

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  23. Started by שחפון,

היי חברים שנה טובה וחג שמח אני סטודנט להנדסת חשמל ואלקטרוניקה ומתחיל בעוד פחות מחודש את לימודיי למשך תקופה של 3 וחצי שנים ורציתי לבקש את עצתכם בנוגע לחברה איכותית על מנת לקנות מחשב נייד בעל איכויות, שם ובעיקר שירות לקוחות מעולה ,אמין ואחרית גדולה אשר תספק אותי ביתר קלו תולא תיתן לי "לרוץ" ממקום למקום במשך תקופת לימודיי. ראוי לציין שבעדיפות שלי שמעתי דברים טובים מאוד על DELL , LENOVO , TOSHIBA והתקציב שלי עומד בערך על 5000 ואפשר לחרוג אפילו טיפה בסדר גודל של מאה מאתיים... הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על אנשים מהפורום שבעלים של נייד מן החברות הללו ויספר איך השירות לקוחות שלהם, מענה , אמינות, אחריות , תיקונים... אני חייב לציין שמחשב נייד זה יספק אותי למשך תקופת הלימודים ולכן אנ…

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  24. Started by Nadav11,

תקשיבו חברים החלטתי שאני קונה מחשב חדש אני רוצה לקנות מחשב נטו כאילו רק מחשב בלי חלקים חיצוניים כאילו בלי מסך בלי מקלדת בלי עכבר כאילו מחשב בלבד התקציב שלי הוא 4000 לא יותר אז תודה לכל מי שעוזר אני מודה לכם

• 6 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים