עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by אור,

אהלן, כמו כל קונה ממוצע אחר בלי הרבה רקע במחשבים, גם אני הלכתי לאיבוד בתוך אוקיינוס האפשרויות אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על דגם מחשב או מפרט ספציפי לצרכים הבאים: 1. עבודה סטודנטיאלית רגילה- כל יישומי האופיס, אינטרנט. צריך הארד דיסק עם נפח מכובד (500GB לפחות) 2. משחקים. אני אמנם לא גיימר, אבל אני כן רוצה מעבד חזק. i5 יעשה את העבודה נראה לי. 3. עריכת תמונות בפוטו-שופ ותוכנות עריכה אחרות. האם בגלל זה אני צריך כרטיס מסך חזק, או שמספיק האינטל הסטנדרטי? 4. רוב המכשירים שאני משתמש בהם היום יש להם usb 3 5. מסך 15.6 חובה. הסתכלתי על הVOSTRO של דל לא מעט, איך הוא? האם יש דגם מומלץ יותר של HP או ASUS? או אולי חברה אחרת?] התקציב שלי הוא בערך 3500 אולי קצת יותר, האם זה ריאלי? תוד…

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  2. Started by tenta,

אהלן אני מחפש המלצה למפרט עד 4000 ש"ח. המחשב יעבוד עם התוכנות קיובייס, פוטושופ, אביד ו3dmax מכיוון שאני רק מתחיל בכל התוכנות האלו ויכול להיות שאתחיל ולא אתחבר אליהם. ואני לא רוצה לזרוק כסף סתם על דברים שאני לא צריך אני רוצה מחשב שהבסיס שלו חזק (מעבד לוח אם זכרונות) ושאת שאר הדברים אני אוסיף בהמשך במידת הצורך (כרטיס קול/כרטיס מסך מקצועי). התקציב לא כולל ציוד הקיפי ותוכנות, רק מחשב. קיבלתי המלצה לקחת רק לוח אם של אינטל עם יציאת פייר ווייר לאקסס אינסטרומנט. אמרו לי שהלוחות של אינטל יעבדו הכי טוב עם הקיובייס. הכרטיס מסך הישן שלי הוא asus geforce 210 כדאי להעביר אותו למחשב החדש או שזה יוריד משמעותית מהביצועים? אני רוצה 8GRAM בשני סטיקים של 4 וטרה זיכרון פנימי על כונן אחד, כשהמ…

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  3. Started by zone51,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטרימינג לטלביזיה , ושרת קבצים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FLEX ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ישומש למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  4. . מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול מיועד למשחקים קלים כגון league of legends ו-trine 2, רוצה שאפשר יהיה להריץ diablo 3 ו-path of exile (לא משחקים כבדים)אם אפשר להריץ משחקים כבדים על הגדרות נמוכות, בונוס. מסך 22 1600X900 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש…

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  5. שלום ראיתי פרסום למחשב מדיה יד שניה עם המפרט הבא: מחשב LENOVO מארז מיני מדיה סנטר מתאים לחיבור לטלויזיה בסלון מעבד INTEL E7500 2.94GHZ זכרון 4GB DDR2 800MHZ הארד דיסק 320GB צורב די וי די ווינדוס7+אופיס2010 אנטי וירוס ושאר תוכנות להפעלת המחשב מבקש לדעת, א. האם המפרט מתאים לחיבור לטלויזיית LED בסלון (אני מתכנן לקנות טלוויזיה). ב. אם אפשר הערכה של עלות מחשב חדש בעל מפרט כזה כדי שאוכל להעריך האם המחיר שהוצא לי הוגן. ג. האם יש דברים שכדאי לבדוק במיוחד במחשב יד שניה. תודה רבה יאיר

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  6. Started by Gal763,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, עבודה משרדית - לא חייב רמה מטורפת של מחשב...אבל שיהיו לו ביצועים טובים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19' 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיפות לאיזור ת"א ר"ג גבעתיים

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  7. Started by adamadamadam,

שלום רציתי לדעת כמה עולה מחשב כזה !!! p4 3.0G prescot BUS 800+ PRESCOTT ABIT IS7-V2 DDR400 1GB A-DATA ASUS 9600XT 128MB + VIVO + DVI NEC DVD - RW / + RW 1300A מארז כסוף מקלדת microsoft ועכבר אלחוטיים HITACHI 120GB 7200rpm 8MB Buffer Sata מאורר THERMALTAKE TR2 M10 SE כונן CD LG 52X תודה מראש

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  8. Started by yotep,

אני צריך מפרט עד 4000 שח ללא מסך בשביל חבר עם 1 גיגה זיכרון דיסק קשיח גדול וכרטיס מסך טוב שיסחוב משחקים חדשים. ובבקשה שכל הרכיבים יהיו מחנות אחת... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  9. שלום לכולם,אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיתאים לעריכת סרטים(AVID ) ותוכנות גרפיות,יש לי את המפרט הבא אני אשמח לקבל המלצות או הערות לשינויים במיוחד בתחום המעבד הלוח אם ומסך. התקציב שלי עומד עד 7000 ש"ח. מעבד אינטל-P4 3.0 GHZ S-775 2M CACHE 64 BIT KUJ לוח אם-ABIT AW8 955X S775,DUAL DDR2,GBL+HEATPIPE זיכרון- TWINMOS DDR 2X1024 או של קינגסטון 400MHZ כרטיס מסך-POWERCOLOR X800GTO16 256MB,TV,DUAL DVI, PCI-E דיסק קשיח-WD 250 GB SATA2 7200RPM 16 MB האם עדיף 2? צורב-NEC 3550A DVDX16 DUAL LAYER מארז- COMPUCASE HEC CI 6A19 400W מקלדת+עכבר-LOGITECH CORDLESS DESKTOP OPTICAL BLACK מסך-LG CRT 19 שטוח זקוק להמלצה גם בנושא הזה הבנתי שיש קצת בעיות עם הגיאומטריה של חלק מהמסכים אני אשמח לקבל …

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  10. Started by GrendelsLair,

שלום לכולם, התוכלו לייעץ לי על מחשב נייד באיזור מחיר זה? השימוש הוא בעיקר ללימודים וקצת תוכנות גרפיות (photoshop). האם יש חברה מסויימת שעדיף לקנות? בעקרון חשבתי ללכת על מעבד דותן עם 1GB זכרון כרטיס מסך רגיל, מה דעתכם? זמן בטריה שיהיה כ-3 שעות אחרי חודשיים ולא לפי הגדרות יצרן. בתודה מראש

11. בניתי לי מפרט למחשב שנועד למשחקים וסרטים, בלי צורך ב- OC מחיר רכיב 1095 ש"ח Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 530 ש"ח ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire - ASROCK 720 ש"ח 2x512MB Corsair DDR II 667 1390 ש"ח Sapphire - X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 415 ש"ח Western Digital - 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 190 ש"ח NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 240 ש"ח HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver - No PSU 340 ש"ח TR2 Power W0062 420W Silent - 24pin 70 ש"ח 10/100/1000 סה"כ יצא 4990 ש"ח. אני לא מתכוון להוציא על המחשב יותר מ- 5500 ש"ח. כבר יש לי מסך, מקלדת ועכבר. תודה מראש על כל …

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  12. שלום לכולם, עזרתי לבת דודה שלי בבחירת מפרט למחשב שישמש לעבודות עם תוכנות הנדסה שונות כמו SOLIDWORKS וכל מיני אחרות שאני לא ממש מכיר.. היא צריכה אותו בעיקר לעבודה בבית כשהיא לא בעבודה (מהנדסת מכונות) וגם לאינטרנט בפנאי. לפי מה שהבנתי ממנה היא צריכה בעיקר מעבד חזק והרבה זכרון לתוכונות השונות שלה.. אשמח לשמוע הצעות ייעול למפרט, כאשר אם יש שינויים כל שהם עדיף שיהיו מKSP - החנות שבה אני מזמין . תודה.. *מצטער על כל הלבן המיותר בתמונה..חחח.. ישבתי על זה 12 שעות כדי לחתוך את זה ולא הצלחתי.. מישהו אולי יודע איך ?? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  13. Started by guycnaan,

כפי שהכותרת אומרת,מחשב ללא מסך עד 1500 שקל. דרישה: כוח עיבוד סביר זיכרון בינוני ומעלה כרטיס מסך סביר שיש לו יציאה לוידאו בנוסף ארצה לשמוע האם יש מכשירים שמאפשרים (בעזרת תוכנה תואמת) להתחבר לוידאו (vcr) ובעזרת זה להפוך אותם לפורמים מתאימים (dvd וכו') אשמח לדעת מה מחירם..

14. מחפש מפרט ב 1500 איטנרנט, עבודות ומשחקים(לא לכבדים, משהו בסיבות ה 128MB זיכרון) ללא מסך, ועם ציוד הקפי של עכבר, מקלת ורמקולים. תודה,

• 7 תגובות
    • 534 צפיות
  15. Started by Stinga,

DFI Infinity 975X/G LGA 775 CONNECT3D Radeon X1900XT 512MB + Accelero X2 WD 250GB 760RPM 16MB PQI Turbo DDR2 667Mhz 2048 DUAL CHAN Core 2 Duo E6600 2.4 Ghz 4mb THERMALTAKE bigtyphoon Logitech X-530 תודה. תשובה אחת טובה תספק אותי

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  16. Started by rino,

לאחר שלמדתי לעומק כל מה שחברים חכמים אמרו בפורומים השונים , הנה מה שאני עומד לקנות Intel Core 2 Duo E6400 Gigabyte GA-8I965P-DS3 GeIL 1GB (2x512MB) DDR2 667Mhz Sapphire Radeon X1300 512MB VIVO Western Digital 250GB 16MB SATA-II מסך LG 1970HR מארז סילברסטון 17 שחור קירור - ביג טייפון ספק - אנרמקס ליברטי 400W מה אומרים החברים ? יש אישור? נ.ב כרטיס המסך לא משהוא אבל אם VIVO כיוון שהמחשב לא מיועד למשחקים בעיקר לעיבוד וידאו וגרפיקה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  17. Started by roeyliss,

שלום לכולם, יצרתי לי מפרט למחשב ב NEWEGG שאני רוצה להזמין היום, הייתי רוצה לדעת אם המרפט הבא הוא טוב ואם יש מקום לשיפורים או לכל דבר אחר שאתה יכולים לחשוב עליו. המחשב הולך להיות בשימוש בעיקר לתוכנות גראפיות כמו " פוטושופ " איליסטריטור " פלאש וכו וקצת עריכת וידיאו פה ושם. התקציב שלי הוא $1000. המון תודה, להלן המפרט: DVD BURNER SAMSUNG 16X DVD±R DVD Burner With 5X DVD-RAM Write and LightScribe Black ATA/ATAPI Model SH-S162L/BEBN - OEM - CASE COOLER MASTER Centurion 5 CAC-T05-UB Black /Blue Aluminum Bezel , SECC Chassis ATX Mid Tower Computer Case - Retail Model #: CAC-T05-UB Item #: N82E16811119047 HARD DRIVE Western Digital Caviar SE16 WD2500KS 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb…

• 9 תגובות
    • 534 צפיות
  18. Started by ela4ever,

שלום! יש לי בבית פנטיום 2 כן בהחלט ענתיקה ואני ממש חייבת לקנות מחשב חדש. אני מעוניינת להשקיע עד 3500 כולל מסך אבל רק lcd . כמו כן המחשב ישמש למשחקים ,להורדת סרטים ועריכתם בעיקר, פוטושופ תכנות ואולי גרפיקה בקטנה ככה. אם אפשר שיהיה מהר כי אני טיפה בלחץ תודה רבה על ההקשבה והעזרה אלה

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  19. Started by Omerm91,

יש למישהו הצעות? כרטיס מסך ביננו+, מחפש יותר זיכרון, מחשב לעבודה בעיקר ולמשחקים בין היתר.

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  20. Started by unateazy,

שלום לכל המומחים אשמח אם משהו יוכל לתת לי חוות דעת על המפרט הבא . המחשב מיועד בעיקר לעריכת ווידאו (פרמייר , פינאל קאט): intel p-4 3ghz 775 64bit 2mb CS -asus 945 p5ld2 IM - kingston 1G ddr2 d33mhz (בצ'יפ אחד ) HD -WD 160gb 7200rpm sata2 dvd x16 dual layer (חברה מוכרת) SC - vga gf6600 GW 256mb pcix תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  21. Started by LiorB,

2000 ש"ח במזומן מטרת המחשב: יצירת מוזיקה בתוכנה קיובייס SX3 או נואדו 3\4... אין צורך בציוד היקפי אין צורך בכרטיס קול\ כרטיס מסך, כרטיס מסך לא ממש יעזור לי ויש לי כרטיס קול חיצוני בחיבור USB. העדפה לחברות: הארד דיסק, וואסטרן דיגיטל. זכרונות קינגסטון. הקטע של העיצוב לא ממש מזיז לי, העיקר שיהיה מחשב איכותי ויציב. יש לי מערכת הפעלה חוקית, אני צריך הרכבה של המחשב בחנות. השקט במחשב לא הכי חשוב אך צריך קירור איכותי למעבד כי אני רוצה מחשב מבוסס Q6700 והמעבד מתחמם מהר... לא הולכים לעשות OC למפרט הערות: הייתי רוצה מחשב מבוסס Q6700 עם קירור מתאים למעבד הארד דיסק 320 ג'יגה ומעלה זכרונות 2 ג'יגה ומעלה ספק שלא יהרוס את המפרט אחרי שנה אני רוצה לקנות את המחשב בחנות מחיפה, כי אני רוצה להג…

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב שיהיה מיועד גם לגרפיקה (דו מימדית בעיקר) וגם למשחקים. התקציב הוא כ3K (אפשר לסבול חריגות קטנות) פרטים: לא מתוכנן OC רזולוציית המסך שאני עובד בה היא 1280x960 אני מעוניין ביציאה לטלויזיה (S-Video) אני לא צריך נפח אחסון מטורף (200GB בהחלט יספיקו), אך RAM מצד שני, חשוב לי מאוד (מינימום 2GB) לא מעניין אותי מארז מעוצב או שקט, ואני לא צריך ציוד הקפי אני מתכוון להמשיך לעבוד על XP יש לי העדפה אישית לאינטל, ואם זה חשוב, אז המחשב מיועד להחזיק כמה שנים לפחות (עם שדרוגים מינימליים) אשמח להצעה שתענה על כמה שיותר מהדרישות תודה!

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  23. Started by ishaymosco@gmail.com,

ברצוני לקנות מחשב נייד, ובסעיף האחריות מופיע, "באתר הלקוח" מה זה אומר? על מה צריך לשים דגש בנוגע לאחריות? חוץ מלהיות אחראי (:

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  24. אני מעוניין לקנות מחשב חדש ללא מסך , שהמטרה שלו תהיה לדברים כמו גלישה באינטרנט אופיס וכדומה ולמשחקים טובים . אני מחפש מחשב בסביבות המחיר 1500-1700 לא משהו הכי טוב שיש בשוק אלא משהו ממוצע שיתאים לילד בכיתה ז'-ח' שיכול לשחק ללא בעיות .. שהיה במפרט מעבד שתי ליבות וכרטיס מסך שהיה גם די טוב (אין צורך להגזים העיקר שיענה לתנאים). אשמח שתמליצו גם על חנויות מוכרות ואמינות שהמחירים שלהם טובים.. (אגב אשמח אם תענו לשאלה מומלץ ללכת ולקנות באייבורי מחשב ?) תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  25. שלום שאלתי היא מה הוא המחשב הדק ביותר במחיר של כ1500$ שניתן למצוא בארה"ב מחשב עם מסך של 14.1-15.4 אמור להחזיק זמן סוללה טוב גם כן אם יש חריגה של כ100-200 דולר זה סביר תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים