ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני צריך מפרט לחבר שלי בשביל משחקים, תקציב עד 2,500 ש"ח. עריכה:אין צורך בציוד היקפי,ללא OC. יש העדפה למעבד INTEL וצורך בהרכבת מחשב. מיועד למשחקים, הכי חזק שהתקציב יספיק להגדרות על הגדרות medium-high. אם אפשר אז גם המלצה לחנות טובה באיזור נתניה והסביבה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד (כמו שכתוב בכותרת) בשביל אינטרנט בעיקר ,תוכנות ולראות סרטים (שלפי מה שידוע לי עדיף מסך רחב נכון?) המשקל שלו לא כזה קריטי לי 2-3 קילו.. פשוט שירוץ טוב. מכיון שאני לא כזה מבין גדול אני אשמח אם תמליצו לי על כמה מחשבים ,איזה זיכרון עדיף וכו'. התקציב הוא עד 4K בלחץ. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בהמלצה לחלקים הבאים: לוח, מעבד, זיכרון וכרטיס מסך בתקציב של 1000-1200 ש"ח. לגבי כ.מסך - לא צריך להיות חזק מידי, משהו ברמה שפיפא ירוץ עליו... את החלקים הבאים כבר יש לי: 160GB 7200RPM, 8MB, SATA מארז Compucase 6A19 + HEC 300W צורב Nec תודה !
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
מחשב לשימוש בסיסי + משחקים אינטרנט אופיס סרטים ומוסיקה ללא מסך ללא ציוד היקפי נא ליידע אם חסר משהו אין מגבלת תקציב. ממש פורום חביב אתם לא נותנים מקום לטעויות וכל אחד עם החוכמה שלו. אם תקרא בגוף ההודעה את השימושים למחשב לא היה צורך לתת מפרט לשיגור טילים בנאסא. למרות שציינתי ללא מגבלת תקציב לשימושים שביקשתי אני מניח שזה בעלות מקסימום 2400 ש"ח. מקווה לשמוע הצעה יותר מסבירה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אהלן חברים , אני מעוניין לקנות מחשב חדש , אני גיימר ממוצע. אוהב לשחק במשחקים. חשבתי ללכת על ה QUADים כמו ה Q6600. אבל אשמח לשמוע מה שיש לכם להגיד. ראיתי גם את זה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1EKtmaxGAMER מה אתם אומרים על זה? זה שווה? אשמח לשמוע הצעות או עצות. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקציב המקסימלי הינו עד ל-6k. כמצויין בכותרת, כל זאת לטובת שימושים כלליים. מס' דרישות: 1. מסך יחסית גדול (15.8 נחשב גדול?), אך לא מקסימלי 2. 250gb 3. 4g זיכרון 4. כרטיס מסך חזק רב תודות על העזרה. המשך יום טוב.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
התקציב 3000 ₪. מעדיף לא לחסוך וגם ניתן לחרוג מעט (לא יותר מ- 1000 ₪). המחשב יחובר לממיר HD של YES המחשב יחובר לטלוויזיה HD המחשב יחובר למגבר 5.1 מהות השימוש העיקרי צפייה בסרטים, שמיעת מוזיקה וצפייה ישירה באינטרנט. אין צורך בציוד היקפי. על המארז להיות שוכב וויזואלי בצורה נעימה (בלי הרבה אורות) רצוי כולל שלט על המארז להיות שקט ככל האפשר (יושב בסלון) בין 1-10 מעל 7. אין העדפה לחנות מסוימת, אני גר במרכז אבל מוכן לנסוע לקחת מכל מקום. תודה רבה :yelclap:
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביקשתי פה לא מזמן חוות דעת על מחשב מ-HP, אבל מצאתי מחשב מעניין בקוסקו (רשת גדולה מאוד בארה"ב וקנדה). המחשב מיועד למשחקים\שימוש יומיומי (כאשר חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר, ויאפשר מולטיטאסקינג גבוה). בשביל 850$ - מעבד- 2nd generation Intel® Core™ i7-2630QM Processor 2.00GHz with Turbo Boost Technology up to 2.90GHz מערכת הפעלה - Windows 7 Home Premium מסך - 15.6" diagonal High-Definition HP BrightView LED Display (1366 x 768) RAM - 8GB DDR3 דיסק קשיח - 750GB (5400RPM) SATA with HP ProtectSmart Hard Drive Protection סוללה -Up to 5.75 hours - 6-Cell 55WHr Lithium-Ion Battery כרטיס מסך - Radeon 6770M רמקולים - Beats Audio (אמור להיות איכותי). הבעיות שאני מצאת…
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום... אתמול קניתי מחשב ורציתי לדעת מה אתם אומרים עליו, והאם הוא יהיה מסוגל להריץ משחקים כמו cod4 ברמה גבוהה: זכרון 2GB DDR2 800MHZ CEON כרטיס רשת 1G LAN OB לוח אם G31M3-F V2 1GLAN MSI דיסק קשיח 320GB 16MB SATA2 SEAGATE כרטיס מסך DVI HDCP/HDMI 9500GT 512MB PCIE מעבד אינטל Q6600 CORE2 QUAD כרטיס קול (8 ערוצים) OB 7.1 מארז רגיל שחור (USB קידמי) ומשום מה לא רשום לי במפרט "ספק כוח". זה חלק קריטי במחשב? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
זה מפרט לחבר. דגש על מה שהוא רוצה מהמחשב: מעבד מרובע ליבה וכרטיס מסך טוב כי הוא משחק הרבה. חיבור firewire. מבקש לבנות את המפרט מ KSP .
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי מחשב THINKPAD R40 מודל 2723. כרגע הוא טעון ב-256 מגה של זיכרון 266MHZ 2100 DDR כפי שהגיע בזמנו מהיצרן. אני מעוניין לשדרג אותו ל-2 גיגה של זיכרון, ויש באפשרותי לרכוש זיכרון 333MHZ 2700 DDR. על פי מיטב הבנתי הזיכרון החדש אמור לפעול מצוין אולם במהירות שעון של 266 ולא 333 בעקבות מיגבלות לוח האם שלי. זה לא כל כך משנה לי, אך שאלתי היא האם אני באמת יכול לקנות בראש שקט את הזיכרון הזה ולהיות בטוח שהוא אכן יפעל?
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני צריך מפרט עם ציוד היקפי(מסך,מקלדת ועכבר) בעיקר בשביל גיימינג,אני גיימר יחסית כבד ומשחק במשחקי פעולה אסטרטגיה שדורשים הרבה.דוגמאות למשחקים כמו crysis,geow,supreme commander ועוד. יש לי כמה דרישות הראשונה היא שהמחשב יכיל 8800gt וגם 2gb ram אני מעדיף לא להתעסק עם אוברקלוקינג אבל אם החנות עושה אז אין בעיה. נ.ב יש לי מסך 940bw אז אני לא הכי צריך מסך גדול המסך זה בשביל אח שלי 17 יספיק.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
חג שמח לכולם אני מעונינת לרכוש מחשב לסלון שישמש עוד לצפיה והקלטה של שידורי טלויזיה וגלישה באינטרנט עם אופציה לשיתוף קבצים מאוד חשוב לי שתהיה אופציה להקליט ולצפות בתוכן אחר בו זמנית ושיהיה תמיכה לכל החיבורים הדרושים כולל HDMI מה דעתכם על המדיה סנטר היא מומלצת לצרכים שלי ומה עלות התוכנה והאם הא קלה להתקנה ותפעול בתודה אלמוג
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב ב 1300$ יש לי מארז (ATX MINI TOWER) והרד דריב 7200RPM למשחקים, צריך להיות כפול ליבה.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אשמח לקבל מפרט מתאים בגבול 5 +- רק מארז חשוב לציין שרוב העבודה היא עם תוכנות עריכה AUTOCAD הדמיות וכדומה תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום מה אתם אומרים על המארז הזה [table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]V4 Black Edition Midi Tower Series Black Case כדאי?[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
המחשב ישמש למשחקים, לא ממש כבדים [משחקי אסטרטגיה, פחות משחקי QUAKE למיניהם...], ל EMULE, לסרטי DVD ולספריית מוסיקה. מעבד: Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3600 BOX AM2 Energy efficient 65Watt. לוח אם: Gigabyte GA-M61VME-S2 nForce 400 AM2. זכרון: G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-1GBNQ. כונן קשיח: Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600AAJS. צורב דיוידי: TEAC DVDRW DV-W516GDM. מארז: Compucase 6C28 Midi Tower True 300Watt PSU. סה"כ מחיר כולל מע"מ: 2350ש"ח. שווה? יש מקום לשיפורים עם טווח מחירים נמוך? המלצות, אנשים...
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך בבקשה מפרט למפתחת .NET. הדרישות: 1. מחשב + מארז. 2. מסך - לא משהו מתוחכם 19-20 אינץ' מינימום.(לא WIDE) 3. אין צורך בציוד היקיפי מעבר לזה. 4. רעש - לא מעניין. 5.מכוון שהבחורה לא משחקת אין צורך בכרטיס מסך - לכן MB עם כרטיס OnBoard יספק. 6.שיהיה ספק טוב - ולא איזה חרא ג'נארי. 7.לא יהיה OC - אבל צריך איזה פריזר 7. 8. בגלל ש Visual Studio שותה זיכרון יהיה צורך ב-4 ג'יגה זיכרון. 9. אני חושב על QuadCore אבל אם לא יהיה צורך אמיתי אני מוכן לוותר על זה. 10. יכול להיות שיהיה שימוש בתוכנות אדריכלות AutoCad וכו' אני לא כל כך סגור על הדרישות שלהם - אבל זה בטח לא צעצוע. המחשב צריך להחזיק איזה - 5 שנים אז רצוי שרכיבים יהיו איכותיים. תקציב: 2500~3000. תודה רבה מראש ל…
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לעריכת וידאו+HT, כולל כל ציוד היקפי שקשור לעניין מלבד מקלדת/עכבר ורמקולים. תקציב 5K פלוס-מינוס.
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
רוצה לירכוש את לוח האם החדש של ג'יגה בייט>ה78GM: http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2758 בעיקר ביגלל כרטיס המסך האינטגראלי שלו >> Integrated ATI Radeon HD3200-based graphics (DX10) כמו גם כל שפע התכונות הנוספות...ניראה לי חבילה מצויינת עבור 450 ש"ח מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה ? ולמה הוא מקביל מול GEFORCE ?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ומישהו יודע איפה יש חברה טובה שאפשר לקנות ממנה מחשבים?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
למה בכל המפרטים המוצעים על ידי הפורום תמיד מופיעים מעבדים של AMD ואף פעם לא של אינטל? האם מעבדי אינטל פשוט יקרים ללא סיבה? האם אין להם ערך מוסף? האם פערי המחיר הינם כאלו שלא כדאי? אשמח לקבל תשובות עניניות ולא אמוציונליות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב להורי לשימושים ביתיים פשוטים: אינטרנט, אופיס, מוסיקה באיכות סבירה, תמונות (עריכה פשוטה ביותר) ומשחקים לנכדים. אני מניח שאריץ על המחשב XP PRO כי יש לי רשיון. (אם VISTA מומלץ אז איזה?) אשמח להמלצה (חשוב לי שהרכיבים יהיו איכותיים גם אם לא המהירים שבנמצא). מארז רצוי שיהיה שקט ועם הרבה יציאות USB2 מקדימה. רצוי נפח איכסון גדול. אני צריך כמובן הרכבה. התקציב עד 3,000 ש"ח כולל היקפיים מקלדת, עכבר ורמקולים (סבירים בלבד) מסך 22 אינץ' אקנה בנפרד (אם יש המלצות אשמח לשמוע) כמו כן אשמח להמלצה על חנות אמינה. תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
איך זה? תנו דעות.. אני צריך לדעת דחוף כי המחירים השתנו ואולי יהיה אפשר להתמקח.. אז איך?: עריכה: מטרות אוברקלוק וגיימינג...
-
- 10 תגובות
- 592 צפיות
-