עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, כבר הרבה זמן שאני מחפש מחשב נייד. אני לא מבין גדול בזה ואת העיקר עושים חברי. אולי אוכל להעזר בכם ולא לשגע להם את השכל בבורות שלי. מה אתם אומרים על המחשב הזה? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22200&cf=zap אם המחשב לא משהו או שיש מחשב טוב יותר לצורכי אז: * מטרות המחשב? לימודים, סרטים, ודברים שיגרתיים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? נמוך... אך לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? די * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל *מחיר- עד 3000 כמו כן האם יהיה שווה לי לקנות את המחשב בחול? או שזה לא קריטי וזה סתם יעשה בעיות.

2. Started by leoleo,

היי לכולם, אני מעונין לרכוש מחשב חדש. השימושים: ביתיים לחלוטין(אינטרנט, סרטים,מוסיקה,ומעט פוטושופ ברמת חובבן), חשוב שיהיה שקט ואיכותי ושהחומרה תהיה טובה. בניתי לי משהו ע"פ התקציב שלי 3K , מה דעתכם? האם בניתי משהו שהוא מעל מה שאני צריך?אשמח לקבל הערות והמלצות והתייחסות לסוגיות הבאות:האם יש לי צורך בכרטיס מסך נפרד, האם יש כרטיס מסך מובנה כבר על הלוח האם? האם עדיף זיכרון 1GB בכרטיס אחד או שניים של 512, שכחתי משהו?: להלן המפרט מעבד אינטל 4300 dual core לוח אם gigabyte 81945gzme-rh s 775 conore 945gz vga' pci- e זיכרון 1 GIGA ( דיסק 160 GB SATA WD כרטיס מסך GIGABYTE gf-fx5500 256mb tv dvi צורב DVD LG X16 X8 DUAL מארז THERMAL TKAE SUPRANO VB1000BWS/SWS

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  3. . מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח, רק במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, אבל כמפתח אני נוהג להריץ המון אפליקציות במקביל, לכן אני משדרג את הגרוטאה שיש לי עכשיו. ואם כבר אני קונה מחשב, אשמח גם שיריץ משחקים חדשים ברזולוציות סבירות. ואם לשם כך צריך לחרוג מהתקציב, בשביל זה ציינתי את סכום החריגה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבע…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by dvirdahan,

בסיעתא דשמיא שלום, אני צריך עזרה בבחירת מפרט שיהיה ממש חזק למשחקים בתקציב של עד 5000 ש"ח .(אולי קצת חריגה..) מה אתם אומרים על הפרט (מאיבורי,כדאי לקנות משם בכלל?!) הזה עם קצת שיפוצים. למרות ששמעתי ש 4 ליבות פחות חזק אני מעדיף אותו מאשר 2 ליבות רק מתלבט בין איזה 4 ליבות עדיף??!!! מארז מותג מתוצרת SilverStone דלת צד שקופה דגם SST-PS01B-W יתרונות המארז : יציאות קידמיות Audio,mic, FireWire, USB 2 מאווררי 12CM+LED, דלת קידמית בעלת חלון פח עבה במיוחד 0.8CM וספק כח 450W Real מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 מעבד בעל 4 ליבות שדרוג למעבד Q9300 רק 210 ש"ח (נגיד שאני לוקח את השדרוג הזה...הוא עדיף לא?!) לוח אם מותג תוצרת Intel מקורי P35 Dragontail Peak או Gigabyte P35-DS3L צ'יפסט אינטל P3…

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  5. שלום לכולם! אני מעוניין בעזרה בקניית מחשב חדש, אני מעצב אינטראקטיב מה שאומר שאני משתמש בעיקר בפוטושופ ופלאש, תקציב עד 3500ש"ח מה דעתכם על מחשב מותג? אני מתלבט אם לרכוש מערכת הפעלה ויסטה, XP, או לחסוך ולעבוד עם לינוקס מה דעתכם? אשמח גם אם תוכלו להמליץ על חנות טובה בתל אביב תבוא עליכם הברכה

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by Holography,

עיקר השימושים הם גלישה באינטרנט מוזיקה ואולי משחקים קלילים.. רב תודות

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  7. Started by Bar1234,

מה אתם הייתם ממליצים לי לעשות ?? יש לי 2000 שקל ביד..... והסיפור הוא כזה... יש לי שני מחשבים שאני עושה עליהם טרייד ואני אקבל על שניהם 1400 ש"ח בערך.... זאת אומרת שיהיה לי סכום של 3400 ש"ח + / - ההתלבטות שלי היא כזאת.... : האם לקנות חדש : מעבד, דיסק קשיח, צורב DVD, כרטיס מסך וספק (כי לוח וזיכרנות יש לי כבר) או לקנות הכל יד שנייה ואז להוזיל את המחיר ?? מה הייתם מציעים לי לעשות ??? ואם יש לכם שיפורים, טענות, או הצעות אז תגיבו... תודה לכולם....

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  8. אשמח לקבל קצת חוות דעת על המחשבים האלו http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d430.htm ישראל http://www.lglaptops.co.za/product_listing.php?category_id=4 ארה"ב תודה

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  9. Started by BENNY-L,

Hiper Type-R MK2 880W ראיתי שקיבל המלצות חמות השאלה כזאת מאיפה אפשר להשיג אותו ואם רק מחו"ל אז נאיזה חנות אני יודע שהחשמל בחול זה 110 ובארץ 220 אז מה עושים בנידון

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  10. Started by odseg,

המחשב משמש לצרכים ביתיים ואני מעוניים שיהיה בעל איכויות סבירות-טובות התקציב הוא עד 4500 שח אולם אין חובה לנצל את כולו מדובר בהיתקנים פנימיים בלבד ואין צורך לשלם על תוכנות וכד'. מעבד- Intel Core 2 Duo E8400 Box 900 שח לוח אם- Gigabyte GAEP43CDS3 600 שח דיסק קשיח פנימי Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKS 320 שח כרטיס מסך- Gigabyte GV-N98TOC-512H 700 שח זכרון פנימי- G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ CL4 200 ש"J מארז מחשב Thermaltake LanBox Lite (VF6000BNS 450 שח מסך- מסך מחשב LG W2353V 1200 ש"ח סה"כ 4300 אשמח להצעות לשיפור תיקון. ברצוני לרכוש את המחשב במהרה. אינני מעוניין ב oc

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by SoConfused,

אהלן, אני מחפש מחליף לנטבוק מצ'וקמק וחלש שמטייל הרבה ולכן המחליף צריך להיות קל, ולא לקרטע בשימוש רגיל (אינטרנט מרובה טאבים) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - באיזור ה13" * רזולוציית המסך? NA * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - לא * משקל רצוי? - משקל מינימלי - פקטור חשוב ביותר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד (4-6 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? NA * כונן אופטי? לא חייבים * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - * האם י…

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  12. Started by JohnnyBravo,

כותרת. אפשרי?המחירים לא חשובים.אבל שלא יהיו בשמיים מן הסתם..

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  13. לא יצא לי להתעסק שנים עם ניידים מחשב לסטודנטית סביבות ה 3000 (איזור ה 4000 כבר ייקר) שיהיה בעל מסך טוב ! כי ישמש במצגות של תמונות צילום ועריכת תמונות (צבעים צרכים להיות חדים ואמיתיים-מסך איכותי) שיהיה מסך מהגדולים לא ה 12 אינצ' למניהם כי המחשב ברובו יהיה בבית . טושיבה ? פוג'יטסו ? DELL ? LENOVO ? COMPAC ...כבר התבלבלתי !!!!! עזרה ! וכמובן חשוב ביותר אחריות טובה ! אם משהו חס ושלום ....אם יש עם מי לדבר בארץ ? תודה !!

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  14. Started by Shafoiir,

מחשב לחבר שמתעסק אך ורק עם מוסיקה! לא מתוכנן OC, אין צורך בציוד היקפי, מסך , וכרטיס קול מה שכן חשוב זה יכולת עיבוד כמה שיותר חזקה , הוא עובד עם קיו בייס ולכן חשוב שזה יהיה אינטל.

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by eytan243,

שלום לכולם אני מעוניין במחשב נייד מסגרת 10K לצורכים עסקיים ובייתים הצרכים העסקיים הם: שליטה ובקרה במערכות כלל עולמיות מה שמחייב את כל סוגי כניסות התקשורת הצרכים הבייתים הם: מוזיקה סרטים אינטרנט ומשחקים ( לא משהוא כבר פיפא וכו' ) תודה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  16. Started by BorisL,

שלום רב, יש לי מחשב נייד hp probook 4330s עם כרטיס רשת atheros ar9285 אשר מוגבל ל 150mbps. אני רוצה לשדרג לכרטיס 300mbps עם קליטה טובה יותר. האם זה אפשר, איפה קונים כזה? אני לא מתכוון לכרטיס חיצוני אלא כרטיס קטן שמחליפים בתוך המחשב הנייד.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  17. האם חלקי מחשב נייד (מחברות ידועות) נוטים להתקלקל / לתקלות מהר יותר מחלקי מחשב נייח במקרה של שימוש יומיומי במשך כעשר שעות?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  18. שלום לכולם אני זקוק למפרט למחשב,שימושים - אינטרנט ואופיס + מסך LCD וציוד הקפי אלחוטי בקיצור מחשב משרדי.. תקציב - 3,000 ש''ח גג כמו כן אני מבקש לבנות מפרט דרך החברה - IQPC בלבד אם אפשר ... אני מרוצה מהחנות הזאת,אז אבקש איזה מפרט מהחברה הזאת בלבד.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  19. Started by RETMIX,

מפרט מחשב מארז- CoolerMaster CM690 מעבד- core 2 Duo E8400 Intel לוח אם- Asus P5Q PRO זיכרון- DDR2 4096MB 1000MHz CL5 G.Skill כרטיס מסך-ATI HD4870 512MB PCIe ו ספק כוח- Corsair VX 550W צורב- DVD- GH22NP20 LG 22X כונן קשיח- כונן קשיח Seagate ST3500320AS מאוורר למעבד- CNPS9500-FanMate Zalman או Thermaltake V1 Cpu Fan מה עדיף מבחינת שקט יותר, וקירור? יש לי מסך 22 אינצ מתכוון לעשות אוברקלוק למעבד מבקש חוות דעת תודה.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  20. 1. המחשב מיועד ליצרת מוזיקה בתוכנה cubase 2.עד 3500 שקל 3.ללא OC 4.לא דרוש מסך 5.לא דרוש אבזרים אחרים אני מעוניין שהיה בו 4GB זיכרון ומעבד חזק מאוד C2Q לא צריך כרטיס מסך חזק שבמארז היה יצאת firewire וספק כוח איכותי ישנו כבר כ.קול חזק במיוחד שמתחבר עם firewire

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  21. שלום לכולם, להלן המפרט שהרכבתי לצורך אינטרנט וקצת משחקים (לא גיימר אנוכי), השאלה איזה כרטיס מסך יתאים. אשמח לקבל המלצה על כרטיס שלא יעבור את ה- 550 ש"ח: AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- TRAY 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original X 2 Gigabyte GA-K8NF-9 ULTRA - 939 (nForce4 Ultra) - ATX WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA SONY DVD-ROM 16X48 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE Arctic-Cooling Highend Low Noise (AMD 64) Freezer 64 Microsoft - Multimedia Keyboard + Wheel Mouse Optical - PS2 LG LCD 17" - L1750SQ (8ms) - Narrow Bezel Monitor האם הכרטיס שלהלן יתאים? GIGABYTE X600 PRO 128mb DDR (128 bit) TV-OUT /DVI - PCX- BULK? תודה מרא…

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  22. קודם כל, כמובן שיש בי הערכה רבה על העבודה שאתם עושים כאן ומודה מראש לכל התומכים והעוזרים. אני יודע שהבקשה שלי מעט מאתגרת, אך אני מאוד רציני ומבטיח לעדכן בכל החלטה. מדובר ב 2 אופציות. יש לנו 2 מחשבים בבית כרגע. יש לי כרגע מחשב שנרכש בתחילת 2008: מעבד - Core 2 Duo E6750 - Intel לוח אם - GAEP35CDS3R זיכרון - CORSAIR 2GB (2X 1GB) KIT DDR2 800MHZ 6400 C4 DHX XMS2 כרטיס מסך של GB, לא זוכר כרגע את הדגם במדויק ואני לא בבית. 8600GT 512MB DDR3. מסך 19 אינצ' בו אני עובד על 1024*1280. בסרטים צופה ב LCD 32 אינצ' ברזולוציה של 1366*768 זה בחדר שלי. בסלון יש לי מערכת שמבוססת על Pentium D 925 שנוהג להתחמם לאחי לא מעט בזמן משחקים ברשת, ולצפצף כאילו אין מחר. כיום הוא יושב במארז…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  23. שלום בעוד כחודשיים אני מתחיל ללמוד יצירה והפקת מוזיקה אלקטרונית אני רוצה לקנות מחשב שיהיה חזק מספיק בשביל התוכנה והחומרה שאני אחבר לו בהמשך. אשמח לקבל הצעה למפרט הולם ומיטבי. (בסביבות 4000-5000 שקל ללא מסך) כמו כן ברצוני לקנות מסך דק 19". האם כדאי לקנות מסך דק רגיל או מסך דק רחב? ואיזו חברה נחשבת לטובה (השקעה של עד 1500 שקל)? תודה על העזרה, נאור המפרט: מעבד: Intel Pentium D 950 Dual Core 3.4Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box ***** לוח אם: Gigabyte GA-K8N51GMF NVIDIA GeForce 6100 Socket 754 ***** זכרון: Corsair Value Select 2GB (2x1GB) PC2-5300 DDR2-667 CL5 DC Kit מארז: Compucase 6A21 Midi Tower Black&Blue 400Watt כונן קשיח: Western Digital 250GB 7200RPM 8MB WD2500JB + Western D…

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  24. Started by orondavid,

שלום האם אפשר לקבל המלצה למפרט שמתאים רק למשחקים המפרט יכלול אך ורק את החלקים הבאים בתקציב של 2600 ש"ח ( ללא מארז וללא צורב ) מעבד ? לוח אם ? זיכרונות ? HDD ? כרטיס מסך ? ספק ? 1. מה התקציב המקסימלי? 2600 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים ועבודה ברמת התחברות VPN ומתן סיוע מרחוק א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. EMUL UTORRENT PDF INTERNET GAMES ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה > לפעמים פרנסה עבור התחברות לשרתים חוץ מרוחב פס לא מצריך חומרה יעודית ורוב הזנן משחקים ואינטרנט ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזו…

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  25. Started by ARIK1984,

שלום יש לי מחשב hp pavilion DV6500 המסך שלו נדלק אבל אין תאורה כלומר רואים את הווינדוס אבל אין אור הוא כהה כזה מישהו יודע מה הבעיה? אשמח לתגובה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים