ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
מפרט למשחקים סכום של 6000 שח בלי מסך רמקולים מקלדת רצויי קונרו . לעונים תודה מראש ;D
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
-
1 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16834220090 2 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16834110216 3 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16834117353 או http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16834117350 אין לי מושג מה ההבדלים.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
נתבקשתי לוודא שיש כ.מסך עם לפחות 500 mb של זיכרון.כמדומני שקראתי פה באתר שזה לא ממש משנה.האם זה משנה? אם לא,לא צריך.... תודה מראש,יום נהדר... ( :
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
מחשב לסטודנט שימושים עיקריים ofice קצת סרטים וקצת הורדות באימיול ולראות יציע העיתונות הוא לא משחק משחקים בכלל
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם, זקוק למפרט למחשב חדש , המחשב מיועד בעיקר למשחקים (משחקי רשת ומשחקים כבדים) המחשב ממוקם בחדר שהוא גם חדר שינה לא צריך מסך, DVD כונן, ציוד היקפי, תודה
-
- 7 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום. אני עצמאי טרי ומחפש נייד שהוא פחות מ2קג וחזק. בעיקר לאינטרנט, אופיס, מצגות. לא רואה את עצמי רואה סרטים או משחק משחקים. היה לי בעבר בחברה שעבדתי בה לנובו X61 שהחזיק שנים ללא תקלות. היום אני רוצה לבחור דברים דומים ולא בהכרח של לנובו. ראיתי את הבאים: 1. ASUS UX31 - נראה מדהים וקל. השאלה איך השרות של ASUS בארץ? שמעתי בעבר דברים נוראים. מישהו יודע? ומישהו מכיר את המחשב? 2. HP PROBOOK - אותה שאלה. קצת יותר כבד אבל הם נותנים אחריות 4 שנים. השאלה אם היא שווה. ואים המחשבים שלהם? 3. SAMSUNG סדרה 9 - נראית דומה ASUS UX31 ולMAC - יקרה מאוד. אבל כרגע מחיר פחות חשוב. איך השרות? 4. LENOVO - איזה מהדגמים שלהם מתקדם וקל? ואיך השרות בארץ? אני הייתי בחברה ענקית אז השרות היה נפלא, אבל…
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! עד לפני כמה זמן תכננתי לקנות מפרט למחשב מבוסס מעבד AMD ללא OC, אך לאחר שראיתי את ירידת המחירים של Intel חשבתי שאולי יהיה לי יותר משתלם לקנות מפרט למחשב מבוסס מעבד Intel ולעשות OC קטן דרך מדריכים מהאינטרנט (אני ממש לא מבין בזה וזאת תהיה פעם ראשונה שלי אם אני יעשה). השימושים למחשב הם בעיקר למשחקים כבדים ולסרטים (כולל לווין). אני לא צריך מסך, צורב או שום ציוד הקפי אחר. אלה המפרטים שחשבתי עליהם: AMD - מעבד: Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 BOX מחיר: ¤582 לוח אם: ASUS - M2N-E מחיר: ¤504 כרטיס מסך: EVGA - GeForce 8800GTS 640MB GDDR3 PCI Express x16 מחיר: ¤1600 $389 (אח שלי קונה לי ליומולדת) דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500K…
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד שהיו לו כל מיני בעיות..הוא היה נתקע אז פירמטתי אותו.. העברתי בעזרת DOS כמה קבצים ספורים ל-D ואז פירמטתי את C והתקנתי ווינדוס מחדש כעת כשהווינדוס עולה הכל בסדר אבל ברגע שאני פותח משהו למשל "המחשב שלי" אז "המחשב שלי" מופיע ואחרי 2 שניות המחשב קופא. יכול להיות שזו בעיית הארד דיסק? או משהו אחר? הייתה בעיית התחממות לפני כן במחשב אבל סידרו לי אותה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום חבר'ה להלן המפרט שהייתי מעונין בו. אנא עזרו לי להגדיר במדויק לצורך הזמנה: מעבד אינטל Core 2 duo זיכרון ראשי לפחות 2GB לוח אם מהירות 1066MHZ עם תושבת 775 למעבד אינטל והכנה של חריץ מסוג PCI express לכרטיס גרפי דיסק קשיח בנפח 250GB במהירות 7200RPM כונן צורב DVD קורא כותב זיכרון בגודל 1G כרטיס מסך 256MB מארז שקט ומאוורר טוב עם לפחות 2 חיבורי USB בחזית ו-4 מאחור מקווה שלא שכחתי משהו, ותודה מראש לכל תשובה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
Pentium D 3.0Ghz, s775, 2x2MB, DualCore (925) 460 ש"ח 4CoreDual-VSTA s775 Conroe, VIA PT880 Ultra, PCI-E, AGP 375 ש"ח זכרונות DDR II 667 1GB Starex 1 205 ש"ח כרטיסי מסך eVGA 8600GT 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E 770 ש"ח סה"כ 1810 ש"ח מה אתם אומרים שווה? בKSP אני מעוניין לעשות שידרוג קל למחשב שלי יש לי מחשב מעפן GFORCE3 TI200 V8200 DELUX 64MB ASUS FOXCONN P4M800P7MA 512X2 DDR400 CELERON D 3.33GHZ 64BIT ב3D MARK 01 אני מקבל 7100 ככה אני רוצה לפחות לקבל ת20K המפרט הזה טוב אתם אומרים בשביל לקבל לפחות ככה? [br]פורסם בתאריך: 28.06.2007 בשעה 11:24:07 קשה להגיד אם זה טוב או לא טוב למשחקים לזמן מה??
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך?15.6 יספיק * משקל רצוי?מינימלי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)לא * בלוטות?לא * גודל מינימלי של כונן קשיח?200GB+ * כונן CD/DVD? צורב?DVD כמובן, עם צורב * כונן Bl…
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אהלן, האם יש דרך כלשהי בוינ7 להפעיל את אפשרות הגלילה של משטח המגע בלי להתקין את הדרייבר של (העלוב והמציק) של דל?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שרק אתמול פתחתי נושא חדש, אבל זה ממש דחוף. רציתי לדעת אם שווה לי לקנות את המחשב הבא במחיר 4140: מעבד: Intel Core 2 Duo E4400 2.0GHz זכרון: 1024MB DDR2 דיסק קשיח: SATA 3G 320GB 7200rpm כונן אופטי: DVD Writer Double Layer LightScribe כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 8500 GT זכרון גרפי: dedicated 512MB עם טכנולוגיית Pure Video יציאת DVI , TV-Out ו ממשק HDMI תקשורת אלחוטית: 802.11b/g מקלדת אלחוטית ועכבר אופטי אלחוטי שלט רחוק של המדיה הסנטר. מערכת הפעלה מקורית: Windows Vista Premium ושוב, המחיר הוא 4140. שווה לי?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב חדש ואני צריך שתעזרו לי ב- מפרט של מחשב טוב ואמין. אני רוצה מחשב של אינטל, מעל 1 ג'יגה זיכרון ,אממ 160 ג''ב בוא נגיד, אמממ המחשב מיועד בעיקר להורדות סרטים מהאימיול והרבה הרבה להפעלת תוכנות . אני רוצה גם כרטיס מסך נחמד ,שיתמוך במשחקים חדשים אבל המחשב הוא לא כל כך למשחקים אבל שיהיה גם טוב למשחקים. אממ ושוב התקציב שלי זה גג עד 2000 שקל למחשב. אמממ עוד משהו מה אתם אומרים על מחשבי DUAL CORE של אינטל עם הליבה הכפולה? שמעתי מכמה אנשים שמבינים פחות או יותר ושמעתי שעדיף לא להביא מחשב עם הליבה הכפולה... אממ מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש עזרה לבנדל 90% משחקים . כרטיס מסך זיכרון לוח אם מעבד תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והוא מעט חם מדי ע"מ לעבוד איתו על הרגלים.. שלום, הטמפ' במחשב הנייד שלי ע"פ sppedfan היא כדלקמן: HD0: 41 temp1 -ACPI: 56, כאשר כאן הוא מראה לי שזה חם מדי. core0:44 core1:44 השאלה שלי היא האם אכן אלה טמפ' גבוהות מדי, ומה ניתן לעשות כנגד? האם יכול להיות שהמאוורר לא עובד כראוי? כמו כן, מה זה בדיוק ACPI, איזה חלק במחשב הוא כ"כ חם? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
מפרט מחשב לחבר + מסך דק 17'' תקציב 5000 לא מתוכנן OC אם אפשר הצעות מחיר גם מחנות ליד ירושליים וגם מחנות אחרת (שרחוקה מירושליים אבל זולה יותר) מיועד למשחקים אבל הוא לא גיימר מטורף תודה
-
- 7 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום . מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט עם הרבה חלונות במקביל ודואר אלקטרוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני רוצה להציג את עצמי... אני חדש בפורום.. וקוראים לי אלכס.. עכשיו... לבעייתי.. קניתי מחשב מרשת מחשבים המוכרת לכל ksp פעם שניה או שלישית ואני מרוצה ממנה כמו שמרוצים ביום החתונה ... (אני ממש לא מרוצה ממנו!) תמיד קניתי מהם מחשבים במבצע... ואחרי הפעם השניה אמרתי לעצמי שאני לא אקנה יותר מחשב במבצע אבל שוב נפלתי... אז ככה... כל פעם שאני מפעיל את המחשב ומתחיל לשחק.. וא משנה באיזה משחק.... אם זה משחק ששוקל הרבה.. או משחק אפילו בנענע... המחשב פשוט נופל... עושה ריסטארט.. ולא תמיד אחרי הריסטארט הוא עולה... כאילו צריך מדי פעם לחכות 20 דקות ואז שוב להדליק. עכשיו כל פעם שאני בא לksp ובוכה להם אז הם אומרים שנאסף אבק כל פעם מחדש וזה מחמם את המחשב.. והוא עושה ריסטארט.. עכש…
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק למפרט מחשב שיעבוד מהר ובמקביל על מספר תוכנות. המחשב מיועד לשימוש בסיסי - אופיס וסרטים אך גם לעריכת וידאו לצורך ביתי מהמסרטה. שימוש בתוכנות פוטושופ ועריכת וידאו בVEGAS של סוני. חשוב שיהיה שקט . תקציב - עד 5500 ש"ח כולל ציוד היקפי = עכבר מקלדת ורמקולים וכן מסך רחב 22'' המון תודה
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אז כך אני מעניין לקנות מחשב אבל יש כמה בעיות : 1. אני מאוד רוצה לשחק בstarcraft and diablo אז העים שווה לי לחכות או לקנות ולא לחכות? 2. אני לא יודע מה עדיף intel geforce or amd ati אני האמת כול החיים משתמש רק בamd ati אז אפשר להגיד שאני פאנבואי שלהם אבל עים יש לאינטל להציע משהוא יותר טוב אני אשמח לקבל הצעה חוץ ממשחקים האלה אני גם רוצה לשחק ברשת כמו wow משחקי יריות וכו התקציב התיקרה 6000 אפשר לגלוש עד 6500 אני גם מעניין לעשות crossfire או של geforce אבל מה עדיף? אני גם מעניין מדי פעם לחבר לlcd שלי שבסלון לירעות סרטים והמסך מחשב שלי בגודל 19 אינץ אז אפשר לשדרג לי 22 אינץ אבל חוץ מזה לא צריך ציוד נלווה
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם , אשמח לקבל פיתרון לגבי בעיה שנוצרה לי לאחר התקנה של מערכת הפעלה Vista Ultimate . ישנו לחצן של Scroll בנייד שלי אשר לא עובד לאחר ההתקנה של המערכת ההפעלה ניסיתי להתקין כל מיני עדכונים של האתר בית של ACER ללא הצלחה. המחשב מדגם ACER ASPIRA 5600 תודה מראש, ברק
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הי, אני לא מתמצאת יותר מדי בתחום ויש לי כמה שאלות. אני מעוניינת במחשב לא יקר לצרכים הבאים: גלישה באינטרנט הורדת קבצים כתיבה ועריכת מסמכים אבל חשוב לי מחשב מהיר ואמין. היו לי חוויות לא נעימות עם מחשבים איטיים שעושים מסך כחול כל שניה.... יש לדוגמא את המפרט הזה: מעבד AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box ¤373 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1176 לוח אם ASUS M2N-MX SE ¤331 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31537 כונן קשיח Westren Digital 2500AVJS 250GB ¤333 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AVJS זיכרון SAMSUNG DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤128 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=M378T2953CZ3-CE600 כרטיס גרפי Club-3D Nvidia 8500GT 256MB P…
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב די ישן, מפרט: Intel core i5 2320 CPU @ 3.00GHz, 8.0GB RAM, Nvidia GeForce GTX 950 motherboard - asus P8H61-M LX R2.0 אני רוצה לשדרג אותו לגמרי, אבל הבנתי שיווצר לי צוואר בקבוק אם אחליף רק חלק או שתיים לבנתיים ולכן אני אצטרך להחליף הכל. האם זה נכון? והאם יש משהו שאוכל להחליף ולשדרג לבנתיים עד שאשדרג הכל? אשמח לפרטים ומידע תודה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
- 1 follower
-