עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי חבר'ה אם תוכלו לעזור לי למצוא מפרט ממש טוב למחשב נייח לצורכי גרפיקה (בעיקר תוכנות תלת מימד ואנימציה כמו maya,Zbrush,photoshopcs4 ו-freehand) וקצת לצורך משחקים. תחום התקציב נע בין 3000-3500 אבל אפשר לחרוג ממנו קצת. אין צורך בציוד היקפי כמו מסך אוזניות או רמקולים. תודה. טל

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  2. Started by October,

מפרט למשחקים לא כולל מסך שקט חשוב 7 יופי מעניין 5 מעבד i7 אם אפשר ולא amd מסך 22-24 לא סגור עוד.. תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  3. שלום, אני זקוק למפרט למשחקים ב-3000 ש"ח, אין צורך לחסוך, אני רוצה להשיג כמה שאפשר בתקציב הזה, חריגה עד 150 ש"ח. אני אשתמש במחשב בעיקר בשביל משחקים. משחקים כמו CALL OF DUTY, WORLD OF WARCRAFT, GTA IV אני צריך מסך חדש. אין צורך ברמקולים, בעכבר, במקלדת, בצורב וכונן קשיח. השקט לא הדבר החשוב ביותר (5 מתוך 10). לא יהיה אוברקלוק בכלל ואין צורך לכלול מערכת הפעלה.עדיף חנות באיזור המרכז, אין לי כוונה לשדרג שום חלק של המחשב בעתיד הקרוב. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  4. 1. התקציב כ-3,000, אפשר לחרוג קצת, אבל רק קצת. המחיר לא כולל מערכת הפעלה וציוד הקפי. 2. המחשב מיועד לבן שלי, אינטרנט, כתיבה ומשחקים. הוא משחק במשחקי תפקידים, גם חדשים: Divinity II :Ego, וממתין בכליון עיניים ל-2 Assassin's Creed למחשב. הוא רוצה לשחק בהגדרות גבוהות. המסך כרגע 17 אינץ, בהמשך נשדרג, כך שכדאי שיתאים למסך טוב יותר. 3. כאמור, אין צורך בציוד הקפי. 4. יש צורך בצורב. 5. שקט חשוב: 8. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. יש צורך במערכת הפעלה - win 7 - אבל היא מחוץ לתקציב המצוין כאן. יש צורך בהרכבת המחשב. 8. אנחנו גרים באזור מודיעין - האם יש כאן חנות מועדפת שכדאי לפנות אליה? מעדיפה לא לקנות ברשת. 9. לא מתוכנן שדוג משמעותי. 10. עם זאת, חשוב לשמור על אופק שדרוג. תודה על כל עזרה ש…

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  5. שימוש:משחקים כבדים:COD6,assassins creed 2,bioshock 2,crysis זמן סוללה :לא קריטי,יש לי תקע בכל מקום. גודל מסך:בינוני עד גדול. משקל:לא חשוב לי אני שם דגש שזה מחשב לגיימינג. יש לי עוד בקשה עיקרית,אני חייב שזה יהיה ב36 תשלומים,אני לא יכול אחרת

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  6. שלום,המחשב נייד צריך להיות חזק ואמין, שיהיה מסוגל להריץ תוכנות כבדות.כמו כן איזה ווינדאוס מומלץ לשים עליו ובקיצור לדעת שהקניה תיהיה משתלמת. קיבלתי 2 הצעות לגבי שתי מחשבים שונים, הייתי שמח אם מישהו ייתן לי חוות דעת עליהם, והאם יש טובים מהם בשוק באותו טווח מחירים 3500-4000. (כולל אחריות של החברה למחשב לפחות לשנה) hp pavilion dv6-1230ej או hp probook 4510s בתודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, סרטים, משחקים בקטנה, עבודה שוטפת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עובד עם הרבה סביבות תכנות כבדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: צריך להריץ משחקים בצורה סבירה, לא מתכוון לשחק עליו יותר מדי אבל צריך להיות סביר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אני מתכוון לרכוש למחשב הזה 3 מסכים של 1920*1080 או …

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). pinnacle ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים (בעיקר יריות) בעלי גרפיקה גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  9. Started by civilizedAustin,

שלום! אני מתכוון לקנות מחשב גיימינג ב-KSP. לקחתי את אחד המפרטים המומלצים ושיניתי אותו מעט משום שלא כל הרכיבים נמצאים באתר האינטרנט של KSP. אני רק רוצה לוודא שהכל תואם ושאין צוואר בקבוק או חלקים מיותרים/חסרים. אין צורך בציוד הקפי או צורב DVD תקציב: 4,800 ומטה מעבד - Intel Core I5 3550 3.3 Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאוורר - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם - Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-e, VGA, DVI, HDMI זיכרון - Corsair 2x4GB DDR3 1333Mhz Value Dual Channel CL9-9-9-24 כרטיס מסך - Sapphire Radeon HD 7850 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E דיסק קשיח - Westren Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA III WD10EARX ספק כוח …

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  10. Started by mr.pink,

שלום, אני חדש פה בפורום, והופתעתי לגלות תמיכה מדהימה ומקצועית! אני חושב שכאן המקום להעלות את הבעיה שלי... לאט לאט המחשב שלי מתפורר, ואני צריך לשדרג אותו. אני אדריכל, ועיקר השימוש במחשב הביתי הוא לתוכנות תלת מימד וגרפיות. אני זקוק למחשב שיענה בדיוק על הדרישות האלו + תמיכה בחיבור hd לטלוויזיה וכל הכרוך בכך. אני מתלבט בין לקנות מחשב חדש לבין להרכיב בעצמי 1, כשהמטרה היא ההנאה, והחיסכון בכסף. התקציב שיש לי צריך לשמש אותי לקנות מעבד לוח אם זכרונות וכרטיס מסך (יש לי מארז של ibm thinkpad ואת שאר הרכיבים). התקציב עליו חשבתי הוא עד 2000 ש"ח לפריטים אלו. השאלה שלי היא ראשית שאלה של כדאיות. הרכבה עצמית בעלות המתוארת תיתן מענה לצרכים שלי? והשאלה השניה, כמה יעלה לי מחשב קומפלט באותו מ…

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף מאוד לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Batman Arkham city, NFS THE Run, Leagueoflegends. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אבל אני יודע שהתקציב מוגבל אז אם חייב אני יסתפק…

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  12. שלום, אני קונה מחשב שיעבוד עם התוכנות: קיובייס, פוטושופ, אביד ו3D-MAX. מכיוון שאני רק מתחיל בתוכנות ולא יודע מה אני יאהב ובמה אמשיך אני לא קונה בינתיים כרטיסים מקצועיים (כרטיס קול, מסך, וידאו). אני רוצה מחשב שבבסיסו חזק שאוכל להתחיל להתנסות בתוכנות ולשדרג הלאה. זה המפרט שהמליצו לי עליו ורציתי לקבל חוות דעת והצעות. מעבד: I7 2700K Box מחיר: 1800 ש"ח (אחרי 50 ש"ח משלוח, אין במלאי בחנויות קרובות) לוח אם: Intel DQ67SW מחיר: 640 ש"ח (הבנתי שלא אוכל לעשות אובר קלוקינג, אני לא הכי מבין בזה אם אתם חושבים שלשימושים שלי אצטרך לעשות אובר קלוקינג בעתיד וכדאי לשים לוח אם חילופי אנא ציינו זאת). זכרונות: kingston hyper X 2*4g מחיר: 420 ש"ח הארד דיסק: WD 1TB caviar Black מחיר: 770 ש"ח (כש…

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  13. מדובר במפרט למחשב למשחקים, אינני מבין ב-OC ולכן מדובר במפרט שכזה כמו כן שימו לב שיש גם ראוטר בהצעה שמוסיף עוד 200 ש"ח. ניסיתי לבנות מפרט שמספק תועלת מקסימלית לכסף שהשקעתי בכל התחומים בלי לחרוג לדברים שאינני צריך ובכל זאת לספק מחשב איכותי לשנים הקרובות. אבקש לדעתכם לגבי הרכיבים האם יש משהו שכדאי לי לשפר או להחליף חברה לדוגמא הקירור למעבד ועד לחברה המייצרת את כרטיס המסך אשמח לעזרתכם ולחוות הדעת שלכם האם יש מקומות שעדיף לי לחסוך ולבחור בפריטים יותר זולים מבחינת שווי המוצר לתועלת שלו. כמו כן, גם המחיר של הפריטים עצמם ביחס לעצמם. ההצעה: [table][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3550 Socket 1155 6MB 3.3Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪943 [/td][/tr][tr][…

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  14. Started by noama,

מעוניין במחשב למשחקים כולל משחקי רשת ללא מסך. (יש לי מסך mag trinitron ישן האם כדאי להחליף? במידה וכן התקציב צריך לכלול מסך). תודה ראש נועם

• 7 תגובות
    • 535 צפיות
  15. אני מעוניין להרכיב מחשב שיתאים למשחק WOW : :s05: :s05: :s05: אנא המליצו גם על דברים חדישים עם כדי ... בבקשה עד כמה שאפשר לחסוך.(עד 3500-4000K כולל הכל)- אם אפשר פחות עד יותר טוב ;D Recommended system specifications for World of Warcraft (מהאתר שלהם) המינימום: Your computer will need a 56K or higher Internet connection You must have a valid e-mail address Windows® System/OS (ME, 2000, XP): Intel Pentium III or AMD Athlon 800 Mhz or higher CPU 512 Megabytes (MB) or more of RAM 32MB 3D Graphics card with Hardware Transform and Lighting (such as an Nvidia GeForce 2 class or better) 6 Gigabytes or more of available hard drive space 4x CD-ROM drive DirectX® 9.0c (includ…

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  16. מעבד: Pentuim D 3.0 Ghz S-775 2x2m (4m) Cache DUAL-CORE לוח אם: Asus P5LD2-VM זכרונות: Twinmos 512 ddr2 667 כרטיס מסךבתלבט בין :-תתנו חוות דעת מה יותר טוב) Radeon X800 GTO2 256MB GDDR3 PCI-E לבין: Asus EN7600GT/2DHT/256M דיסק קשיח: Hitachi Deskstar 80 GB Sata 2 מארז: MercdesBlack ספק: תתנו בבקשה ספק שיתאים למפרט הזה: אם אתם יכולים ללת לי מפרט יותר טוב מזה אני אשמח בתקציב של עד 4200 ש"ח !!!. בתודה ניר מיכה מצפה לתגובות.

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  17. Started by B0o!,

המפרט שלי כרגע: AMD 64bit 3000+ VeinceCore GigaByte K8NF-9 [K8Triton Series] 512RAM Dual Channel [256X2] GeForce 6200 TC 256mb זה מה שבאמת חשוב לי שמחשב... אז ככה אין לי תקציחב כמעט בכלל אבל החלטתי שאני חייב לגרד כסף איכשהוא ולשדרג! או את הכרטיס מסך או את הזיכרון! בגלל שבמחשב משמש אותי בעיקר לעיצוב גרפי כבד ומשחקים כבדים... ובגלל שכ"מ שלי לוקח זיכרון פיזי אז יש לי מלא Memorey Lost... אז ככה מה יותר כדי לשדרג כרגע? ואיך? ולאיזה? כרטיס מסך? [אני חשבתי על ה7600] או זיכרון?? תביעו את דעתכם ותביאו את האופציות הכי טובות לדעתכם!!! תודה לכל העוזרים!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  18. תקציה 3.5 אלף 3.7 אלף לא יותר...אפשר להגיע ל3.7 ואז ישולם במזומן וזה ירד בארך ל3.6 אלף! מחשב לאינטרנט אימיול ומישחקים לא על רזולוצייה גבוהה. האיש רוצה רק אינטל..אז תנו לו אינטל בקשה! כמובן ללא שום ציוד הקפי הצעה שלי: Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 Box 799 ש"ח Asus P5ND2-SLI - Nvidia Nforce4 SLI Intel Edition 654 ש"ח XFX GeForce 6600GT 256MB DDR3 PCI-E 709 ש"ח NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black - אחריות : שנה 199 ש"ח Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 415 ש"ח Corsair Value Select 512MB PC2-5300 DDR2-667 CL5 355 ש"ח Thermaltake Mambo VC2000BNS Black 430 Watt 598 ש"ח הוא גם מעדיף…

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  19. Started by tgen,

דבר ראשון ולפני הכל רציתי לציין שזה אתר מצויין וכל מנהליו עושים עבודה מעולה!!! ולגבי מדור המפרטים של האתר רציתי לדעת: 1. כל כמה זמן מדור המפרטים שבאתר מתעדכן או שזה לא קבוע??? 2. האם כל זמן שהמדור לא מתעדכן אני עדיין יכול לסמוך על המפרטים האלו???

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  20. Started by boten2,

הי, אני צריך מפרט למחשב ביתי. תפקידיו של המחשב הם בעיקר אינטרנט ואופיס. שיתמוך טוב במשחקים, מי שהולך לעבוד עליו מבחינת המשחקים זה גילאים 2-10. התקציב לא גדול אבל אני חושב שזה מספק יחסית לדרישות. התקציב הוא לא סופי אם אין ברירה אז להוסיף עד 3000 ש"ח תודה, אופיר

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  21. בניתי לעצמי מפרט שאני חושב שמתאים לי מקצת הידע שיש לי אשמח לעזרה שלכם ..... המחשב הולך ליהיות בשימוש קבוע של הורדות צפייה בסרטים ושחקים (ושתי אחיות קטנות שיש להם מזל שאני לא נמצא בביית ומגיע רק בסופ"שים) התקציב יכול להגיע ל 5000שקל אבל רצוי להישאר באיזור של ה4500. והנה המפרט: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1030 1 1030 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS Price Units Total A8N-VM CSM Dual VGA, nVidia 6150, SATA II 590 1 590 זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB Twinmos 280 2 560 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) Price Units Total Radeon X800 GTO 256MB DDR III, PCI-E 1050 1 1050 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA II 7…

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  22. Started by eliad3d,

אני צריך המלצה טובה למפרט (לא כולל מסך,מקלדת,רמקולים,ועכבר) מפרט שמיועד למשחקים-גיימרים... שיהיה מהיר,חזק וטוב. התקציב: 5000-6000 תודה

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  23. Started by chukun,

שלום לכולם! אני סטודנט למחשבים בשנה הראשונה. מעוניין לקנות לפטופ במחיר של 5000-5500 חשוב שיהיה עם 1 ג'יגה זיכרון אשמח לקבל עזרה בבחירת המחשב המתאים. לאור העובדה שאין לי ידע במפרט טכני של לפטופים. האם קיים הבדל בין מעבד 1.7 ל 1.86 ל 2 ג'יגה הרץ כי ההבדל במחיר הוא די משמעותי. כמו כן האם כדאי לנסות לקנות במכרזים. אשמח לקבל חוו"ד. תודה.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  24. Started by sasonhaim,

אני רוצה להרכיב מחשב משהו בסביבות 1500-2000 הוא אמור לעלות על מסך 22 דברים שאני חייב שיהיה בו זה 4 גיגה זיכרון וכרטיס מסך טוב ++ לא יורד מה ה9600GT מומלץ בחום יותר תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  25. שלום מישהו יכול לעזור לי בבנית מיפרט מחשב לצורך הרצת תוכנות כמו סטודיו מאקס ופוטושופ ברמה מאוד גבוהה תקציב עד 3000 ש"ח. המחשב יתחבר למסך LCD 32 אינטש אז צריך כרטיס מסך טוב.... תודה!

• 1 תגובה
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים