ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
טוב אז אני מעוניין לקנות תמפרט הזה ואני לא כלך כך בטוח לגביו מעבד: המעבד חלש, לא? AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CSBOX - BOX ¤364 הלוח אם טוב, gihabyte טובים, asus m2n-e יותר איכותי לוח אם: GIGABYTE GA-MA69G-S3H ¤457 האם הכרטיס איכותי, הוא יחזיק 3 שנים? כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤1603 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤281 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤165 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤470 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤394
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E6750 Box GIGABYTE GA-P35C-DS3R Kingston (2x1GB) DDR2 - 800Mhz CL5 Gigabyte NVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe Seagate STM3250820AS 250GB SATA2 LG GSA-H62N X18 DVD מארז - Raidmax Sagitta Enermax librity 400w נתב משולב - Trendware TEW-432BRP זקוק לרק כמה דעות אחרונות לפני שאני מזמין ( טכנאי שאני מכיר ועושה לי מחיר + התקנת מערכת הפעלה ואופיס ) אני גיימר בינוני + ואין לי את ה500 שקל האלה בשביל ה8800GTS ואני לא מעוניין בדגמי 1950 של ATI שלא תומכים בDX10 . אני לא רוצה שתציאו לי מפרטים דומים כתגובה , אלה תביעו דעה לגבי רכיבים מסויימים שלדעתכם כדיי לשנות במפרט + הרכיב המומלץ על ידכם . בחרתי בלוח אם הזה בשביל האופציה העתידית לDD3 . תודה ושבוע טוב .
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מטרה: חיבור ל LCD צפיה בסרטים בלבד. עדיף INTEL על פני AMD חשוב כרטיס מסך שיהיה איכותי, שיתחבר ל HDMI
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מומחים יקרים, אשמח לקבל דעתכם לגבי המפרט הבא. המחשב ישמש אותי לאינטרנט, פוטושופ, עריכת וידאו (לא מקצועית), פיתוח תוכנה, office, צפייה בסרטים (המחשב לא ישמש למשחקים). תודה מראש, יובל קטגורית מוצר שם מוצר אחריות מחיר מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. ¤ 1486 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3 שלוש שנים. ¤ 675 כרטיס מסך : SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2600XT 256MB DDR3 128 BIT TV/O HDMI DVI - DX10 - RETAIL שלוש שנים. ¤ 608 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA שנתיים. ¤ 192 זיכרון : OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-15 - SPECIAL OPS EDITION - OCZ2SOE800URB2GK ללא הגבלת זמן. ¤ 94 מארז :…
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/specslist/view/52/ 1. בזיכרון רשום PC5300 - מה הנתון הזה? וCL-5-5-5 זה לא הכי גרוע? או שזה לא חשוב? 2. לא עדיף שהזיכרון יהיה ב-2 סטיקים? 3. במפרט השני בלינק הזה במעבד רשום *manila* ובחיפוש באינטרנט לא מצאתי מה זה. אשמח אם תעזרו לי להבין. 4. אחרי שינוי הזיכרון ל-2 סטיקים, שינוי ההארדיסק ל-160GB, הוספת מקלדת, עכבר, רמקולים, מערכת הפעלה ועלות הרכבה של הכל יצא לי 2500 בערך. לא כולל מסך עדיין. נראה לי קצת יותר מדי בשביל מחשב שכמעט כל ייעודו יהיה לעבודה משרדית, לא? יש משהו שאני יכול לקצץ בו? (הארדיסק של 160 שמתי בשביל להכניס סרטים ומוזיקה. וגם ככה זה רק הבדל של 40-50 אז זה לא מטורף)
-
- 7 תגובות
- 535 צפיות
-
-
1. התקציב הוא 5,000 ש"ח. ניתן לסטות עד ל-5,100. 2. מטרות המחשב? משחקים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? יש צורך בהרכבת מחשב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא ממש. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. עד כמה שאפשר - המיטבי במסגרת התקציב. …
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
רוצה לירכוש את לוח האם החדש של ג'יגה בייט>ה78GM: http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2758 בעיקר ביגלל כרטיס המסך האינטגראלי שלו >> Integrated ATI Radeon HD3200-based graphics (DX10) כמו גם כל שפע התכונות הנוספות...ניראה לי חבילה מצויינת עבור 450 ש"ח מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה ? ולמה הוא מקביל מול GEFORCE ?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי, מעוניין בעזרה בבחירת מחשב נייד והתייעצות לגבי דגם ספציפי שהוצע לי. 1. התקציב הוא 2,000-2,500 2.השימוש הוא בעיקר ביתי (סרטים,סדרות וגלישה) 3.כן 4.לא 5.חשוב שקט פעולת מחשב 6.לא מכיר 7.כן 8.לא 9.הקנייה מתוכננת לשבוע הקרוב 10.לא 11.לא בהכרך 12. הציעו לי ב2,500 מחשב מדגם Hp 840g3 i7 Ssd 256 gb samsung evo 2 960 8 גיגה ram ווינדוס 10 האם משתלם?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום אני סטודנט להנדסת תוכנה ורוצה לקנות מחשב נייד, עד עכשיו היה לי מחשב PC רציתי לדעת אם זה משנה למתכנתים איזה מערכת הפעלה יש ואם מפריע לעבוד על מחשב של mac יש תוכנות של תכנות שלא עובדות או עובדות אחרת על MAC?(ויזואל סטודיו , intelliJ , ssms וכו) אשמח לעזרה!!!
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב לפורום, נעדרתי מפה תקופה ארוכה להחריד. המחשב הקיים: I7 3770 לוח H67 ITX קירור katana 3 זיכרון 2X8GB DDR3 1600 CL11 כונן SSD 500GB SATA CT500MX כ.מסך 2060 SUPER 8GB מארז QBX COUGAR ספק MODULAR 550W Seasonic בן שנתיים. למעט כרטיס המסך שעונה כרגע לפחות על צורכי הגיימינג, המארז (יש מגבלת מקום) והספק, אני מעוניין להחליף את שאר הרכיבים. כמו שעינייכם רואות, אני לא משדרג את הפלטפורמה לעיתים קרובות. אבל כן משדרג במסגרת הקיים. (הלוח הקיים התחיל עם 2600 ומאוחר יותר שודרג ל3770). התכנון הוא להחליף לוחו, מעבד, קירור, זיכרונות, וSSD. כאשר המטרות הן לא להשקיע מעל ומעבר כרגע בדברים שאני מתכנן להחליף בהמשך. …
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מפרט עם ה-3080 שיצא בקרוב. אני יודע שאין לזה עדיין מחירים מפורסמים בארץ, אז בעיקרון מפרט מתאים שישקלל עלות של עד 3K לכרטיס צריך להתאם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 7000, אפשר להגיע עד ל-7500 אם זה סופר משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - בעיקר גיימינג 1440P 144hz. משדרג בין היתר בשביל CP77 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא צריך ציוד היקפי בכלל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין צורך באחסון 5. עד כמה חשוב שקט פ…
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
רוצה להתייעץ האם מעבד i3 יהיה מספיק להחזיק בצורה סבירה סביבת פיתוח צד לקוח/frontend או שמומלץ i5?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, מחפש לקנות מחשב נייד לעסק שלי, מדובר במחשב שלא מצריך ביצועים משוגעים או משהו כזה. מצאתי מישהו שניסה למכור לי את הדגם Dell Vostro 5402 הבעיה שראיתי שהמעבד במהירות של 1.5 GHZ שזה לא גבוה אבל אולי אני מגזים כי בתכל'ס לא צריך משהו יותר מדי משוגע. מה המחשב נייד לעסקים הכי טוב שאני יכול לקנות בכספי ( 1,500 ש"ח ) ? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500, אפשר לחרוג מעט אם ממש צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר אימייל, קביעה ביומן, אולי מדי פעם לראות סרט טוב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקל…
-
-
- 5 תגובות
- 535 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מחפשת מחשב נייד לקראת הלימודים, הבנתי שבהנדסת מכונות משתמשים הרבה בסולידוורקס, אז אני צריכה מחשב שיעמוד בדרישות התוכנה מחפשת את המחיר הנמוך ביותר שניתן שייתן תוצאה סבירה (בכל זאת סטודנטית ענייה ) (בשיטוטים שלי האינטרנט הבנתי שזה לפחות 5 וחצי אלף) חובה- מקלדת מלאה, חיי סוללה סבירים (אם צריך להתפשר זה בסדר) בונוסים נחמדים- משקל, מסך מגע
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
- 1 follower
-
-
6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול 2. מה שימושי המחשב, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש אוטו קאד סקאצ אפ 3 די מקס וי ראי פוטו שופ הכול לפרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי : אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס לא. ו/או הרכבת מחשב בחנות כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית הייתי מעוניין לקנות באילת על מנת לחסוך את המע"מ. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב מיידי 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן לא 11. האם חשוב לשמור על אופ…
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אהלן, אני טס לדרום אמריקה ורוצה למצוא מיני מחשב נייד זול ואמין.. לתמונות סרטים וסקייפ בבדיקה שעשיתי ראיתי שהמחירים הנמוכים ביותר נעים ב1000-1200 ש"ח בקניות קבוצתיות. השאלה היא בין בערך 4 חברות שמציעות מחשבים בטווח הזה על מה ללכת כדי לקבל כמה שיותר אמינות וביצועים כמה שיותר סבירים... יש שם: Hp asus packard bell toshiba בנוסף אם יש לכם טיפ למשהו שחייב להיות שם/ שכדאי להיזהר שיהיה שם... אשמח מאוד לשמוע... תודה
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים * גודל המסך? 13-15 אינץ' * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - כן, HDMI * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 מינימום * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray? לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מחיר; עד 2500 שח תודה לכל העוזרים, חשוב לי שיקרין סרטי HD על הטלוויזיה בעזרת HDMI, תודה.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לאחותי שמתחילה ללמוד השנה. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), (קצת) צפיה בסרטים * גודל המסך? 13.3 או 14 (עדיף עם מסך מט) * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * כונן Bluray? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא התקציב קצת גבולי (שאיפה לסדר גודל של 2500) תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אני צריכה משהו יחסית פשוט. אני אשתמש בו בעיקר לאינטרנט ואגירה של שירים ותמונות. הדברים הכי חשובים: משהו שיריץ טוב פוטושופ, זמן סוללה לא קמצני, מחיר לא פרוע מידי, ושלא ישבוק לי תוך שנתיים. בנתיים ההמלצות שנראו לי הכי בסדר היו DELL Inspiron N5110 - http://www.pcworld.idg.com.au/review/notebooks/dell/inspiron_15r_n5110/381366 אני לא בטוחה כמה הוא בנוי לתוכנות כבדות כמו פוטושופ, פשוט הם באים בצבעים נורא יפים.(אני בת.) ובחנות LOGER המליצו לי את ACER 5742- http://www.cnet.com.au/acer-aspire-5742g-core-i5-339307265.htm. אשמח לעזרה מכאלו שמבינים יותר ממני בעניין. שזה כולם, אז קדימה המלצות. וואו, זה סמיילי גאוני-
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחשב לנסיעות למטרת עבודה משרדית ועריכת תמונות קלה גודל המסך? [12.5-13.3 משקל רצוי? כמה שיותר קל במסגרת התקציב והדרישות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיפות לסוללה שתחזיק בין 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3] * בלוטות? לא חייב אבל כדאי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשובה חברה המעניקה אחריות טובה בארץ אשמח להמלצה למחשב מסדרה עסקית, בעל א…
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום אני חדש, אז אם במקום הלא נכון בבקשה לעביר. אז השאלה כזו אני מבין שהכרטיס מסך בנייד לוקח מי הזכרון RAM בשביל השימוש בשבילו זה נכון? אם כן נגייד החלפת זיכרון RAM נפתח ותדר גבוה יותר אז בעצם יגרום לשיפור ביצועים גרפים אומנם? (הכונה בכרטיס מסך מישני בטכנולוגית האופטימוס של נוידה למשל 540M)
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
-
עקרונית אני מחפש מחשב נייד שיתאים לצרכים בסיסיים, בעיקר שקשורים ללימודים. אין לי ממש תקציב, מה שחשוב לי שהמשחק ירוץ סבבה ויפעיל תוכנות בסיסיות בלי יותר מדי קושי (מינימום מחיר מבחינתי זה טוב, אם צריך טיפה יותר גם בסדר). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בספקים אז אני די עובד עצות במקרה הזה הציעו לי huntkey max700 סרבתי כי טוב בחיים לא שמעיתי עליהם ויש שם enermax 700 שהוא ממש יקר 830 שח וזה מבזבז לי כסף שבו אני יכול להוסיף עוד 4 ג'יגה ram למחשב אז אני אודה אם תעזרו לי פה זה די נראה לי מה חושביםפ פה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_400_703&products_id=15259 או זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_400_703&products_id=15405
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
גיימינג קל אני מתכוון ל: cs1.6,pes10,fifa10,nba.. וגם קצת FPS חדשים אבל לא מצפה להריץ על מקסימום. זה מה שהצלחתי להוציא: הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=55 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪218 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 RaidMax Apex Black, יחידות 1 ₪174 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=126 SeaSonic SS-400ET 400Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪256 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1031 PowerColor ATI Radeon 5750 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪625 http://www.…
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-