עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Nirco,

לפני כמה זמן חיפשתי מחשב אבל התוכניות השתנו במקצת... אבא שלי ירכיב את המחשב ואני מחפש מחשב ללא כל ציוד היקפי אבל בעיקרון מדובר במחשב לשימשוי יום יום וקצת משחקים. כנראה יתווסף להמחשב יקנה כנראה בחודש מאי וכנראה יתווסף ל-xbox 360 ולכן הוא לא צריך להיות חזק במיוחד.התקציב עד לא נקבע סופית וכנראה הגבול יהיה 3500 בתנאי שהורי יסכימו לממן מחשב בינוני ואני אוסיף. אני רוצה 2 מפרטים אחד פשוט ובתקציב של עד 2000 ש"ח ואחד קצת פחות פשוט ובתקציב של עד 3500 אשמח להמלצות בגדי לקבל אופציות לשני המצבים השונים שציינתי, אני לא מחפש מכונת משקים מטורפת אבל אני מחפש מחשב אמין שלא יעשה לי בושות. תודה

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  2. שלום מדובר על מחשב נייד מדגם HP Pavilion dv6. הבוקר חיברתי את המחשב להטענה בזמן שהיה דלוק ופתאום נישמע צליל חלש והמחשב נכבא. כרגע לא נידלק בכלל, לא בלי סוללה ולא עם, לא מגיב לכפתור הפעלה. אני לא יודע מה לעשות ולאיפו צריך לקחת אותו לתיקון? קניתי את המחשב בחול(אחריות לשנה) ולא יודע אם יש אחריות בארץ. ומה יכול להיות הסיבה שזה קרה?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  3. שימוש: סרטים מוזיקה תיכנות (ECLIPSE + VISUAL STUDIO) אינטרנט אופיס בקיצור הכל חוץ ממשחקים ועיצוב גרפי כבד. המחשב שיש לי עכשיו יש בו בעיה אחת המעבד הפך להיות חלש בשבילי. אם אני מפעיל כמה תוכנות כבדות במקביל המחשב מתחיל לעבוד לאט. מחשב נוכחי: פנטיום Intel Pentium 4, 2433 MHz לוח אם MSI 865PE Neo2-PS זיכרון DDR 1.5GB כ.מסך: GEFORCE 6200 משהוא שהרכבתי: (פעם ראשונה שאני מרכיב מיפרט), מה אתם חושבים? הצעות אחרות?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  4. Started by Ghsu1234,

אני רוצה לקנות מחשב גימירים חזק.קיבלתי באתר זה המלצות לקניה אך נשארו מספר שאלות שאותן בררתי במקומות נוספים.בסיכן עדיין נשארו השאלות הבאות להן אשמח לקבל עזרה כדי לסגור את המפרט.מצורף המפרט והשאלות הפתוחות (לצערי נעלצתי לצרף כתמונה): לבקשתכם, הנה טופס המילוי מה התקציב המקסימאלי - 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Battlefield…

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  5. שלום, אבא שלי מחפש מחשב נייד חדש; הדרישות הן סטנדרטיות, הדגש הוא בעיקר על אמינות - שהמחשב יחזיק מעמד הרבה זמן, הקודם החזיק מעמד לפחות משהו כמו 5 שנים, ורק עכשיו המסך התחיל לעשות בעיות. * מטרות המחשב? -> אין דרישות מיוחדות: אינטרנט, אופיס ותוכנה מתמטית בשם Sage. * גודל המסך? -> גדול, אבל לא גדול מדי; נראה לי הכי טוב 15.6. כמו כן חשוב שיהיה מט (לא מבריק). * משקל רצוי? -> לא משנה כל כך, המחשב נועד להיות בבית ופחות להיות נייד - כמובן, שלא יהיה משקולת... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? -> לא, המחשב אמור להיות מחובר לחשמל רוב הזמן. בכל זאת, רצוי שיהיה משהו כמו ארבע שעות סוללה (לא קריטי). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? -> הדברים הסטנדרטיים. שיהיו לפחות שלוש יציאות usb…

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  6. שלום לכולם, מבקש הצעות למפרט למחשב HTPC בתקציב של 5K כולל ציוד היקפי ולא כולל מסך. המחשב ימצא בחדר שינה ולכן חשוב מאוד שיהיה שקט. כמו כן, חשוב שיהיה מקלדת ועכבר אלחוטיים (רצוי, אך לא הכרחי, גם שלט לשליטה ב-media center) המחשב מיועד מעבר לצפייה בסרטים גם למשחקים ולתוכנות מתמטיות (MATLAB). אם ניתן ל"דחוף" במסגרת התקציב גם כרטיס רשת אלחוטי זה בונוס רצוי. כמובן שנדרשים גם HD גדול ככל הניתן, כרטיס טלויזיה וצורב DVD (אני מניח שצורב blue-ray לא בא בחשבון כרגע..) תודה רבה מראש על עזרתכם!

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  7. שלום רב חברים ברשותי כיום LG LW 70 בעל מסך 17 ".משמש בעיקר לצורך הצגת ועיבוד תמונות בתחום הצילום הדיגיטלי. מתחיל לחשוב על שידרוג ואבקש עזרתכם.לאיכות המסך משמעות רבה ביותר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  8. Started by anton11,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב לאחותי שמתחילה ללמוד השנה. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), (קצת) צפיה בסרטים * גודל המסך? 13.3 או 14 (עדיף עם מסך מט) * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * כונן Bluray? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא התקציב קצת גבולי (שאיפה לסדר גודל של 2500) תודה מראש לכל העוזרים...

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  9. רק חשוב שיהיה 320GB.

10. המחשב מיועד למוזיקה עבודה משרדית וצפייה בסרטים.... אני חשבתי על Inspiron 1520 2.0 120gb t7250 שמחירו 4200 ש"ח ולהוסיף עוד 470 ש"ח ל- 1.5gb אשמח לתגובות ולהמלצות נוספות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  11. אז ככה המחשב הוא לשימושי אינטרנט וסרטים ולמען חיבור של המחשב לLCD לראות סרטים. המסך צריך שיהיה 19 אינץ' משו בסביבות ה1000 ש"ח. צריך שיהיה צורב די וי די במחשב+2 ג'יגה זיכרון. התקציב הוא 2000 ש"ח אבל אם צריך מוכן להוסיף עוד 200-300 ש"ח גג. תודה לעוזריםם..!

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  12. זהו המפרט מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1438 לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R ¤687 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT ¤1440 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤632 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT ¤364 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤394 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤253 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤5208 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il כמו כן אני מתכוון לקנות מארז CoolerMaster CM 690 RC-690 מפנדה ב 458 ש"ח(פשוט אין אותו בiqpc) כך שסה"כ יוצא 5666 ש"ח המחשב מיועד בעיקרון לעבודה משרדית ומשחקים כבדים ייתכן OC בעתיד הסיבה שבחרתי את הלוח הנ"ל הוא ראיה לטווח…

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  13. Started by sambusack,

שלום אני מעוניין בחוות דעת + שיפורים למפרט HTPC שבניתי (לפני קנייה) אני מעוניין במערת מבוססת אינטל בלבד!!! חשובה לי יכולת ניגון תכני 1080P מלאה (המחשב יחובר למסך FHD). אני לא מתכנן כרגע O/C אך יתכן שארצה לבצע בעתיד. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤590 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤430 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX RADEON HD2600XT 256MB GDDR3 : GV-RX26T256H - RETAIL ¤519 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤554 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤240 מארז: JSP-TECH T-280-D - HTPC - BLACK + EZCOOL 400W PSU ¤303 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤2711 המפרט הורכב ב - www.…

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  14. שלום לכולם, צריך המלצה/ייעוץ למפרט, השימושים שלו הם בעיקר אינטרנט, תוכנות פשוטות ומשחקים (לא מהכבדים ביותר), אבל בכל זאת אני חושב שכדאי לשים בו כ.מסך טוב לפחות 4850 שיוכל לסחוב משחקים עתידיים. כמובן שלא OC או משהו מעבר. בקשר למעבד, הבנתי שלא כל הקוואדים טובים יותר מה CORE 2 DUE, ורציתי לדעת האם כדאי לקחת E8400/8500 או משהו דומה? זכרון רצוי 4GB (עדיפות ל CORSAIR). אשמח אם תרכיבו לי מפרט לפי הנתונים הנ"ל ואם צריך לשנות בהתאם למחיר כמובן... (כמובן שבלי מסך,מקלדת, עכבר...). תודה!

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  15. אממ שלום קודם כל שלום חח אני חדש פה. מקווה להתאקלם לקהילה חבר שלי הציע לי להצטרף והנה אני פה =) אבא שלי הציע לי שיקנה לי מחשב נייד בסכום של עד 7000 שקלים. עכשיו רציתי להתייעץ איתכם אם אתם מכירים איזשהו דגם טוב שאתם יכולים להמליץ לי עליו. אני רוצה שהמחשב יהיה קל משקל לאא יותר מ2 קילו. שיהיה מאובזר מאוד עם כל מיני יציאות וכל השטויות. ראיתי שבHp יש מחשבים עם שלט רחוק. זה מה שעושה לי את זה. לא איכפת לי שיהיה גם מחשב של אפל. כי הם יפים חיצונית.. מפרט טכני שמעתי שיש מעבדים עם הליבה הכפולה Dual Core. אם יש עם מעבד כזה אז אדרבה =). יותר חשוב לי הופעה חיצונית ואיבזור חיצוני עם כל הפיצ'פקס. באמת תודה לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  16. צהריים טובים. אני מבקש מכם שתבנו לי מפרט בסך 4000 ש"ח כולל ציוד הקפי שזה: צורב מקלדת מסך עכבר המחשב ישמש לעבודה ביתית-משרדית בלי המרות למינייהם ועומסים נכון לעכשיו. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  17. יש לי תקציב מוגבל מאוד, ואני רוצה שתעזרו לי לבחור מחשב לשני האופציות הבאות (אחד לי והשני לאחי) אופציה א) המחשב מיועד למשחקים וסרטים, חשוב WIFI, משקל לא רלוונטי (לא מפריע כבד) מסך 15 עדיף לא רחב'. לא משנה זמן סוללה, הוא אמור להחליף מחשב שולחני. מערכת הפעלה XP או ויסטה לא משנה. האם יש משהו שעונה פחות או יותר על הדרישות? אופציה ב) משהו יותר זול שיהיה פחות למשחקים ויותר לסרטים ועבודה. 15', משקל סביר, סוללה לזמן סביר (2-4 שעות) מערכת הפעלה XP או ויסטה לא משנה. תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  18. הייתי רוצה לשמוע על המלצה למחשב נייד, תקציב נמוך יחסית 3,000 (עם שאיפה למחיר זול יותר) בעיקר אנטרנט וסרטים, ושלא יתקע מפתיחת כמה דפי אנטרנט, איי סי, WORD . תודה! ;D

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  19. Started by Slavikik,

שלום, אני מחפש מפרט למחשב בייתי לאמא שלי ללא ציוד היקפי וללא מסך... שימושי המחשב הם אינטרנט וסרטים...והיתי רוצה מארז טיפה איכותי... חשבתי אולי על המפרט הזה ב IVORY http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3032&CatCode=3 או מפרט בכל חנות אחרת באזור חיפה והקריות (פנדה נועה TMS..) חוץ מ KSP... תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  20. Started by Aalice,

הרי כאלו לא ממש ניתן להרכיב לפי מה שהבנתי אבל עדיין, מכל ההיצע הרחב בשוק נותרתי מבולבלת אם תוכלו לכוון אותי למצוא מחשב נייד על פי הדרישות להלן אודה מאוד: ??? עד כ-6000-6500 ש"ח (כמובן עדיף פחות) חשוב לי מאוד כרטיס מסך רציני ובאופן כללי ביצועים שתואמים לגיימר הממוצע + לסטודנט הממוצע, (אבל לאו דווקא הכרחי כרטיס של ATI או NVIDIA) ומבחינת הביצועים שיהיה מעודכן לכמה שיותר זמן כי, שוב, קשה לשדרג מחשבים ניידים. עובדת גם על פוטושופ אבל באופן חובבני בלבד, אם זה בעל חשיבות. ושאלה נוספת, אם אני כבר כאן: האם אפשר לבקש מהספק לקבל את המחשב עם XP במקום וויסטה, או שזו ברירת מחדל כפויה היום?... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  21. Started by Tweek17,

Core 2 Duo E6300 1.86Ghz s775+INTEL DG95RYCK Core 2 Duo E6300 1.86Ghz Cache 2775 1066 MHZ Gigabyte GA-965P-S3(755 Conore, Intel P965,DDRII 800, PCI-E,HDAudio,GBL Stares DDR-2 667 512MB כמות-2 6V160E0-MAXTOR 160GB(8MB) 7200RPM SATA2 point of view 6200LE uptu 512MB TVuot,DVI,PCI-E טוב השאר זה לא ממש חשוב...אני חושב שהכרטיס מסך הוא הדבר היחיד שפוגע .. מי שמבין שיגיד מה טוב ומה לא...ואממ אתם יודעים אני לא מתכוון לשחק בכל המשחקים הכבדים האלה פשוט אין לי הרבה זמן לזה גם . אז אל תיהיו קשוחים. תודה ותגידו לי מזל טוב אחרי 2000 שנות גלות

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  22. Started by eegg,

אני צריך עזרה עם מפרט של מחשב בלבד ב1500 עד עכשיו הדיל הכי טוב שמצאתי זה זה מה דעתכם? http://www.maximus.co.il/Product.aspx?productid=1327

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  23. Started by snklein,

אני צריך מפרט עם ציוד היקפי(מסך,מקלדת ועכבר) בעיקר בשביל גיימינג,אני גיימר יחסית כבד ומשחק במשחקי פעולה אסטרטגיה שדורשים הרבה.דוגמאות למשחקים כמו crysis,geow,supreme commander ועוד. יש לי כמה דרישות הראשונה היא שהמחשב יכיל 8800gt וגם 2gb ram אני מעדיף לא להתעסק עם אוברקלוקינג אבל אם החנות עושה אז אין בעיה. נ.ב יש לי מסך 940bw אז אני לא הכי צריך מסך גדול המסך זה בשביל אח שלי 17 יספיק.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  24. Started by B0o!,

המפרט שלי כרגע: AMD 64bit 3000+ VeinceCore GigaByte K8NF-9 [K8Triton Series] 512RAM Dual Channel [256X2] GeForce 6200 TC 256mb זה מה שבאמת חשוב לי שמחשב... אז ככה אין לי תקציחב כמעט בכלל אבל החלטתי שאני חייב לגרד כסף איכשהוא ולשדרג! או את הכרטיס מסך או את הזיכרון! בגלל שבמחשב משמש אותי בעיקר לעיצוב גרפי כבד ומשחקים כבדים... ובגלל שכ"מ שלי לוקח זיכרון פיזי אז יש לי מלא Memorey Lost... אז ככה מה יותר כדי לשדרג כרגע? ואיך? ולאיזה? כרטיס מסך? [אני חשבתי על ה7600] או זיכרון?? תביעו את דעתכם ותביאו את האופציות הכי טובות לדעתכם!!! תודה לכל העוזרים!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מבקש המלצת מפרטים לשני חברים שלשניהם יש את אותם צרכים: הרבה אימיול - אני מניח שזה אומר הרדיסק גדול יחסית ואולי מעבד טוב (?? לא יודע, מה האימיול טוחן כשהוא עובד זיכרון או מעבד ? או רק הרדיסק...) הרבה צפייה בסרטים - גם שיורדים מאימיול וגם ב-DVD, צריך להיות מסך סביר ומעלה, 19" LCD. קצת אופיס, קצת אינטרנט - לא משנה הרבה למפרט אני מניח. לאחד יש תקציב של 3,000 ש"ח (אולי יצליח לגרד קצת יותר אם אצליח לשכנע אותו שכדאי) לשני יש תקציב של 4,000 ש"ח (לא נראה לי שאוכל להזיז אותו הרבה). אשמח לקבל את עצותיכם המלומדות. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים