עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מksp Intel haswell CPU i7-4770K tray overclocked(4.7ghz) 1,650 MSI Z87A-GD65 motherboard (military class 4, C2 Stepping) 1,090 G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 565 Crucial m4 64GB SSD MLC mSATA III (smart response cache) 365 כרטיס מסך EVGA GTX660 Ti FTW 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1,490 scythe mugen 3 rev b / 4 150 / 210 SeaSonic SSP-650RT 650W Gold Active PFC 12CM Fan PSU (SS-650RT) OEM 390 Asus DRW-24B5ST DVD±RW x24 Black Sata 130 Thermaltake Chaser A41 case 499 = 6,389 בעקרון אני רוצה לקבל כמה שיותר תמורה למחיר , מה אתם ממליצים לשנות או לשפר? או מה החוות דעת שלכם על הרכיבים שם? כדאי להחליף משהו? תודה

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  2. שלום, מחפש מפרט למחשב שקט לשימוש משרדי בכ- 1500 (אם זה אפשרי) יש לי הארד דיסק,DVD, מסך וכל הציוד נלווה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ממש לא אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה על אקסלים כבדים, תוכנות זוללות זיכרון ומעט מעט גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ^ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה שיהיה מחובר למסך 4K. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. ה…

4. אז לאחר שרכשתי מארז + ספק כח בקניה הקבוצתית שהתקיימה לפני 9 חודשים , והם עדיין אטומים באריזתם ללא שימוש בגלל העובדה שאני עדיין משתמש במחשב נייח (לא נייד) מהעבודה, התחלתי לחשוב שאולי היום כבר אפשר לקנות מחשב נייד שיהיה מספיק חזק להרצת משחקים כמו Battle Field 3 (מי יודע, אולי גם 4 שיצא בגרסת האלפא כבר), COD האחרון וכו'. במיוחד לאור העובדה שהליבות הגרפיות HD5000 ו-HD5200 במעבדי האסוול החדשים לא חלשות כלל, בלשון המעטה. בבית המחשב יחובר לתחנת עגינה + מקלדת ועכבר + מסך 22". כך המחשב יתפוס פחות מקום מצד אחד, ללא התפשרות בביצועים מצד שני. מה דעתכם ? האם אכן קיים נייד מספיק חזק כזה?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום לכולם, הייתי שמח לקבל את דעתכם אודות מפרט שהרכבתי לעצמי, הארות/טעויות/שיפורים וכו'. בגדול מדובר במפרט שהרכבתי כיצור כלאיים של מספר מפרטים הקיימים באתר בתקציב של עד 5000 ש"ח. הכוונה היא למחשב שיימצא בסלון (HTPC) וישמש גם לשם משחקים (הכוונה היא לתצוגה ברמה גבוהה, אך ייתכן שכרטיס המסך ישודרג בעתיד-אפילו כשנה במידה וידרש). אני לא מתכנן לבצע Overclocking, לפחות לא כרגע... מארז: NZXT Duet (האם המארז שקט/מקרר מספיק? או שבאמת כדאי לחשוב על תוספת של 400 ש"ח למארז Silverstone)? ספק: Enermax 420W Dual Rail מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS4 (ייתכן שאני אחליף ל-GA-P35-DS3L הזול יותר, במידה ואין יתרון לנוכחי בתצורה הקיימת) זכרון: 2GB (2X1GB) Kingston DDR2 6…

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  6. שלום אני מחפש לקנות מחשב חדש-עבודה משרדית . הרבה תיכנות,מולטימדיה (עושה המון המרות של קבצים מוייב לMP3 ,שומע המון מוזיקה) שימוש בMATLAB,VISUAL STUDIOמשחקים אבל לא משהו סוף הדרך אלא בקטנה המשחקים שאשחק בהם הם HEROES 5,וולפנשטיין החדש,גיימס בונד קוואנטום של נחמה, DARK MESSIAH OF MIGHT AND MAGIC וזהו בערך בעיקר הירוז 5. המאפיין הכי חשוב לי של המחשב הוא ש-ק-ט. שקט מוחלט. בגלל זה אני מתייעץ איתכם, אני מנסה לבנות את המחשב הכי שקט שרק אפשר בתקציב הזה. תמליצו לי בבקשה על מאוורר למעבד הכי שקט שיכול להיות. זה המפרט שבניתי, דרך האתר של KSP, תגידו מה דעתכם ומה ניתן לשפר או להוריד. כמובן המלצה על מאוורר הכי שקט שיש למעבד... במקום זה שבא בסטוק. מעבדי אינטל‏ Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz,…

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  7. המפרט המבוקש בעצם די פשוט, אבל התוכנות ומה שמסביב, מכפילים את מחירו. אז ככה, המפרט/הסכום מחולק ל-4 קטגוריות: 1. מחשב - 3,000 2. מסך -1,000 3. תוכנת הפעלה ואופיס כ-1,200 4. ציוד היקפי - כ-300 חריגה כללית - 500 אל-פסק מחוץ לחשבון הזה, אל-פסק זה ביטוח 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש”ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מותר לחסוך, אבל בלי להתפשר על איכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - אינטרנט למכורים - מלנתאלפים חלונות ולשוניות, כולל כמה אופיס, בו זמנית ובמספר דפדפנים - Office - מסמכים עם תמונות (ורצוי שתמונות תפתחנה בזריזות) - סרטים ברזולוציה HD …

8. מפרט שהרכבתי מנעה מחשבים: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM 900 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 695 ¤ 1 G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL 730 ¤ 1 WD 80GB 7200RPM 8MB JD SATA 360 ¤ 1 SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1500 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 280 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 COMPUCASE 6C29 NO PSU 190 ¤ 1 HEC 400TRT 24PIN 285 ¤ 1 מספר שאלות: 1. האם כדאי להשקיע בלוח LanParty (אני לא הולך להשקיע בזכרונות אחרים)? 2. האם ההשקעה של ה-100 ש"ח שווה את ה-200MHz הנוספים למעבד? 3. האם קיים צורב NEC ND-3550? 4. לא אכפת לי מהמארז (מצדי שיהיה ג'נרי) אבל שיהיה לו ספק כוח איכותי וחזק, עד 500 ש"ח לשניהם יחדיו …

• 11 תגובות
    • 882 צפיות
  9. תקציב : 3000 שקל צריך מקלדת + עכבר אלחוטי + צורב מהחנות : KSP KSP.co.il המשחק הכי גבוהה זה יהיה Unreal 3 לא קריסיס ולא שומדבר כבד מאוד.. 4 ג'גה ראם חובה 500 ג'יגה דיסק קשיח גם חובה

10. Started by E-R-P,

אהלן צריך הצעה למחשב עד 3000 ש"ח (אם אפשר פחות אז מומלץ) המחשב עבור: גלישה, כתיבת מסמכים, ופעולות יומיומיות פשוטות, וכן עבור משחקים אבל לא חדשים (למעט מאוד משחקים ולא חדישים, אני לא גיימר) צריך שיהיה לו מקלדת ועכבר (לא אלחוטיים) רמקולים (אפשר מאוד פשוטים מקסימום עד 150 לא יותר), צריך מסך (עדיף רחב וגודל 22 ), חייב מדפסת עם אפשר משולבת אך ללא פקס (צריך שתיהיה ציבעונית ושהדיו שלה לא יעלה יקר), דרוש גם צורב DVD בקיצור מחשב קומפלט אך למשחקים מאוד פשוטים אני לא הולך כל כך לשחק במחשב, הכי פשוט שאפשר, לרוב אני הולך לעבוד עליו לכתוב מסמכים, ולגלוש באינטרנט, וליצפות בסרטים. תודה לעוזרים

11. שלום לכולם, אנחנו מתכננים להחליף את המחשב. רציתי שתעזרו לי למצוא את המפרט האופטימלי בשביל השימושים שלי והכסף שאותו אני רוצה להשקיע. המפרט לא צריך להיות כולל: - מסך - מקלדת - עכבר תודה מראש, יונתן

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מפרט חמחשב שקט לעבודה בתכנות ומשחקים קלים לא כולל מסך רק מסקאי מחשבים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-250 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: CRYSIS METRO * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך : SYNCMASTER 2233BW 22 אינטש * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים ביותר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by penny1,

שלום רב, אישתי נוסעת לשנה לימודים באנגליה ואני קונה לה מחשב נייד. * מטרות המחשב? אקסל, וורד, תוכניות סטטיסטיות, אינטרנט, סרטי HD ומשחקים קלים * גודל המסך?14"\ 13.3", לא משנה אם מט או מבריק (הגודל תלוי באפשרות להקטנת המשקל...) * רזולוציית המסך?לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אשמח למקלדת מלאה * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף 500 ג'יגה אבל לא חובה. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות כללית ל3 שנים, בינ"ל לפחות בשנה הראשונה- חובה (אשתי לוקחת את המחשב לשנה לאנגליה) * האם בתקצי…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, לאחר שחפרתי קצת את נושא הניידים , ושימושי בעיקר הם : אינטרנט , אופיס , קצת פוטושופ . ומכיוון וחשובה לי גם איכות ושירות (במסגרת התקציב כמובן ) , הוצעו לי השניים הבאים : 1. דל ווסטרו 1510 כולל ויסטה הום בייסיק ב4200 ש"ח 2. לנובו r61i כולל ויסטה פרימיום ב 4300 ש"ח איזה משניהם עדיף לדעתכם? בנוסף אציין שחשוב לי מסך 15.4 , שהמחשב לא ינוייד כמעט ומסך איכותי חשוב גם הוא. כמו כן אני פתוח להפתעות מצד המומחים בברכה,

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  16. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שכולל את הנתונים הבאים: *אני אקנה את המחשב בארה"ב , תקציב 6000 ש"ח מתיחס למחירים בארץ. 1.מטרות המחשב: *מולטי טאסקינג - עבודה עם הרבה תוכנות במקביל. *צפיה בסרטים *עבודה עם תוכנות גרפיות (תלת מימד) *חשוב מאד שהמחשב יהיה מהיר ולא אצטרך להחליף אותו בעוד שנתיים... 2.גודל המסך: '13'/14 + - . מסך מבריק או מט? את האיכותי מביניהם. 3.משקל - אין צורך במחשב הכי קל שקיים , אבל אשמח אם המחשב לא יהיה כבד. 4.זמן סוללה - נדרש זמן סוללה ארוך 5.כונן קשיח - ברשותי כונן קשיח חיצוני (3TB) , לדעתי כאן יהיה עדיף כונן SSD. לגבי גודלו של כונן הSSD עדיף כמה שיותר. 6.עיצוב - העדפה למחשב דק , גם כאן העובי הוא לא גורם קריטי אך אשמח אם יהיה דק. 7.יציאת HDMI דרושה …

• 26 תגובות
    • 5.5k צפיות
  17. בהמשך לת'רד המקורי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=265973.0 נוכחתי לדעת שגם 2KG לנייד זה יותר מדי, מה שמאלץ אותי לעלות בתקציב ולרדת במשקל... אני מחפש נייד לאשתי שמלמדת באוניברסיטה וזקוקה למחשב נייד קל וקופקטי - בעיקר לעבודה עם אופיס וגלישה. 1. מה התקציב? בסביבות 6-8K אבל גמיש (לצערי) 2. מטרות המחשב? - הצגת מצגות - גלישה - יישומי אופיס, WORD ו-POWERPOINT לרוב. - צפיה ב-DVD או סרטים באיכות סטנדרטית XVID למשל. לא HD אלא רק סרטים לילדים - עדיפות נמוכה. 3. גודל המסך? לא קריטי כלל אבל ככל הנראה 12-13' אם רוצים מחשב קומפקטי. 4. משקל רצוי? נמוך! בסביבות 1.5KG ועדיף פחות. אשתי צריכה להסתובב איתו בין הכיתות והמשרד ברגל כל היום. 5. האם נדרש זמן סוללה…

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  18. שלום רב, אני מתכונן לקנות מחשב חדש וזקוק לעזרתכם. הקצבתי 3000-3500 ש"ח ללא מסך, כונן אופטי, צורב, ד. קשיח ופלופי. השימושים הם בעיקר משחקים (אבל אני לא גיימר מושבע) צפייה בסרטים ויישומים כגון אימיול. לא קידודי סרטים והמרות. לא OC. לא פריהנד/פוטושופ וכד'. המפרט: מעבד: AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 BOX קירור מעבד: GIGABYTE NEON 8 לוח אם: Foxconn NF4UK8AA-8EKRS זיכרון: SAMSUNG 1024MB (512MB*2) DDR400 כרטיס מסך: POWERCOLOR Radeon X800GT 256MB DDR3 256BIT R480-Core PCI-E *RETAIL מארז: RAIDMAX Scorpio 868 Blue + PSU 420 Watt ברשותכם יש לי מס' שאלות: 1. האם לוח האם תומך ב-SATA2? כמו כן האם הלוח תומך ב-PATA? (כרגע יש לי PATA ובעתיד יהיה SATA2 אני מק…

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  19. Started by enter,

מחשב למשחקים בלבד (בנוניים) לא כבדים כבדים אבל כרטיס מסך טוב חשוב כולל מסך 17 ללא מקלדת ועכבר תודה לכם.

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  20. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה כרגע אני שוקל לשדרג את המחשב שלי... (אז ככה אני יכול לשדרג לAM2 אבל אני לא יודע אם הBT יכנס לי לבורד בלי להפריע ללוח אם) אז חשבתי על משהו כזה...מעבד אופטרון 170 עולה משהו כמו 1000 שקל וזיכרון -כאן יש 2 אפשרויות...למכור את שלי ב600 ככה...ולקנות זיכרון 2X1GB (חשבתי על NS של GSKILL, או שמישהו יציע משהו אחר...אגב איך הם בOC?) או להוסיף עוד 2X512 משהו ברמה שלי ולבסוף לקבל קונפיגרציה של 4X512 אבל אז הבנתי שאין לי מצב לאוברקלוק... בנתיים זה ככה : מעבד +זיכרון חדש = 2300 מעבד + זיכרון יד שניה = 1600 בכל מקרה אני רוצה להחליף את המאורר של הספק..(הוא הגורם ל"רעש" שיש לי מהמחשב...למאורר של AeroCool StreamLiner 140MM ואולי גם לקנות כזה לBT...) בקשר למאוררים כרגע יש 3- מעבד, ספק…

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  21. שלום אנשים , אז ככה: מטרות המחשב שלא יתאמץ בכלל להפעיל ולהשתמש ב2 התוכנות . photopshop וIllustrator , ושימושים כללים skype \ office , אין שימוש במשחקים גודל המסך 13\15\17 מט משקל רצוי לא כל כך משנה - המחשב ישב לרוב בבית האם נדרש זמן סוללה ארוך? לרוב בבית אבל עדיין זה מחשב נייד... האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ( זה כבר סטדנרט לא? ) Bluetooth? לא קריטי האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף לפחות לשנה . האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשרי האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן APPLE אבל לא …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. בהמשך להמלצת NONE77 ממלא שאלון במקום המפרט בדיון הקודם, שוב- תודה רבה לעונים תודה NONE77, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג התחלתי מאוד (ילד בן 10 - פורטנייט) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב- מחשב בחדר שינה של הילד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין ג…

• 22 תגובות
    • 15.1k צפיות
  23. Started by DIPSET,

שלום, אני נמצא כרגע בארה"ב למשך מספר ימים, אני מבקש המלצה ללפטופ בתקציב של בסביבות עד 1500$. הדרישות שלי: -מסך 13.3" -קל משקל (אזור 1.4 ק"ג ומטה) -מהיר ביותר (חשוב. הלפטופ ישמש בעיקר לעבודה עם מספר יישומים במקביל ועשרות דפי דפדפנים פתוחים, אך לא למשחקי מחשב) -מקלדת נוחה, ושתתאים מבחינת מקשים לאלו שיש בארץ (ZXCV, QWERTY) -שלא יתחמם בשום אזור, גם בעבודה ממושכת -איכות סאונד טובה -דיסק קשיח של 500GB, רצוי SSD גם אם אצטרך לקנות בנפרד. -זמן סוללה סביר -מסך מט, שיהיה ניתן לעבודה בשמש אם יש צורך -זכרון של לפחות 8GB -הבנתי שעדיף רזולוציה גבוהה של 1920 - רצוי 3 פורטים של USB, הרי ברגע שאני מחבר עכבר אלחוטי, אם יש רק שניים יישארו רק אחד וזה לא מספיק לדעתי. -רצוי שתהיה אחריות תקפה …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום חברים חבר מבקש המלצה ללפטופ בעיקר לWORD וגלישה קלה ברשת 15.6. היום יש לו 4GB זיכרון וצריך 8. צריך להיות שחור ולא כבד מדי שמותקן עליו מערכת הפעלה עם רשיון, ואופיס(אם קיימת אפשרות כזו) תקציב-עד 3000, ואם אפשר לחסוך עדיף. רצוי עם SSD. יצרן עם אחריות של איסוף וחזרה ללא תשלום תודה לכולם

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. היי, לאחר קריאה בכמה מקומות הרכבתי מחשב כולל הכל. המחשב ביתי, מיועד ל: 1. עבודה יומיומית כללית (אופיס אינטרנט וכו') 2. עיבוד גרפי - פוטושופ / עריכת סרטי וידאו 3. אוברקלוקינג בתור תחביב 4. משחקים פה ושם (אין לי זמן להיות גיימר רציני ולכן רצוי יכולת מסוימת למשחקים אבל לא יותר) התקציב: עד 8000 ש"ח (לא ציינתי מחיר לכל חלק - אבל המפרט הבא צריך +- בתקציב) המפרט: DFI LANPARTY UT NF4 SLI-DR Expert AMD Athlon 64 3500+ Socket 939 Stepping E6 Thermaltake Sonic Tower 1G (512x2) EL DDR PC-4000 500MHz Gold Series Voltage eXtreme Compucase - Hec 6AR6 Enermax Liberty500W Thermaltake 120x120x25 m"m fan (X 4)Smart case fan Blue Led Series Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI …

• 4 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.