עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם,לאחותי (12) נשבר הלפטופ וכרגע אנחנו מחפשים לקנות לה מחשב נייח.. הייעוד של המחשב הוא מה שכל לפטופ פשוט מסוגל לתת-גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. המטרה היא לחסוך כמה שיותר בתקציב ולשמור על מחשב שעובד בצורה נורמאלית ובסיסית. אני חיפשתי מחשב יד שנייה,ומצאתי כמה מחשבים פה ושם ב 700~ ,אבל עקב העובדה שאין אחריות ושצריך לעשות מבחני מאמץ וכו',דיי ירדנו מהרעיון.. אשמח לעצה מה דעתכם ,לחפש בכל זאת מחשב יד שנייה\לקנות את המחשב הכי זול ב 1400~.. אני רואה מפרטים ב KSP ב 1000 שקל +- http://ksp.co.il/?uin=15880 + צורב יוצא 1050..אני מעדיף לקנות מ KSP כי יש לי מתחת לבית חנות אם לקנות את המחשב הכי זול,אשמח למפרט..תודה מראש

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  2. אפשר בבקשה מפרט למחשב לשימוש ביתי אינטרנט סרטים קצת משחקים + ציוד הקפי (מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים) ומדפסת+פקס תקציב 2500 ש"ח עם אפשרות סטייה קלה. תודה מראש..

3. מחשב למשחקים לא כולל מסך מקדלת רמקולים וכו.... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  4. מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB, Life Time Warranty לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE - 3 Years Warranty EP35-DS4 s775 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x1GB Kingston HyperX דיסקים קשיחים Seagate - חמש שנות אחריות 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE - 3 Years Warranty 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים Asus DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata - 2 Years Warranty ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים Chieftec Chieftec Giga GH-01BW-OP Midi-Tower (No PSU) ספקי כוח Thermaltake TR2 Power W0070 430W Silen…

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  5. אהלן. מה נשמע אני מבצע בדיקה לאחי אבל לא מוצא אני מחפש טבלה שמראה הבדלי ביצועים בין המעבד החדש SU9300 לניידים, מול קודמו ה U7500 ובנוסף מה ההבדל בביצועים בין שני מעבדים אלו למעבדי ה core 2 due החדשים בתדר דומה ז"א מעבדי ה P בתדר נמוך בהשוואה אלייהם. לא מצאתי השוואה בanand tech ולא בטבלאות המוכנות של TOMS HARDWARE. רק כתבות אני רוצה לראות הבדלי ביצועים. אשמח אם תעזרו לי למצוא השוואה כזו תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  6. Started by sagim194,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב למשחקים בתקציב של 5000 ש"ח ללא חריגות, אלה אם יהיה הבדל גדול בביצועים בתמורה לכסף. חשוב לי שהמחשב "ישרוד" ויוכל להריץ משחקים כמה שיותר זמן. אני לא צריך מארז ממש מפואר אבל שיראה נורמלי. שקט ברמה סבירה. והאם אתם ממליצים על oc? ואם לא עדיין צריך לקנות מאווררים לרכיבי המחשב? אני לא צריך ציוד היקפי תודה רבה. עריכה: אני יקנה אותו ממש בתחילת היולי אז אם יש רכיבים ששווה לחכות להם תכתבו בבקשה

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  7. אהלן, מפקדתי בצה"ל מעוניינת לרכוש מחשב חדש לצרכים הרגילים ( סרטים, מוזיקה, סקייפי, תמונות וכיו"ב) שיהיה תואם למערכת ההפעלה Vista . התקציב המיועד (האידיאלי) שלה הוא כ-2500 ש"ח (פלוס מינוס) והומלץ לה שיהיה: הרד דיסק 150-200 ג'יגה זכרון 1 ג'יגה מסך LCD 19'' (היא מעדיפה של חברת LG) מעבד פנטיום ( והמליצו על משהו כמו E4400 , מכיוון שאני כבר שנתיים לא מתעניין במפרטים, אין לי מושג מה זה, אשמח אם תוכלו לפרט) צורב דיוידי בעקרון היא פנתה לאייבורי לקבלת הצעת מחיר והציעו לה מחשב ב-2750 ש"ח (אין לי אפשרות להשיג את המפרט הזה, לא בזמן הקרוב). מכיוון שלא היו זכורות לי יותר מדי המלצות לבביות לחנות הזו, המלצתי לה שלא לקנות שם (גם היא קיבלה המלצות כאלו) אלא במקום אחר. שאלה ובקשה: א- האם ני…

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  8. Started by lerhand,

כן כן אני יודע שזה לא הרבה אבל זה כל מה שחבר שלי הצליח לגייס והוא התחיל ללמוד אנימציה כך שהוא חייב מחשב... אז ככה התוכנות שהוא עובד איתן הן: מאיה 3Dmax photoshop ודומיהן המפרט צריך להיות כולל המסך מקלדת עכבר וכו' אשמח אם תוכלו לעזור תחשבו על זה כעל אתגר...

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  9. שלום, אני צריך המלצה למפרט מחשב לחבר שהמחשב שלו גוסס, אז ככה: יש לו מסך חדש לגמרי "Samsung 19 מהדגמים החדשים ביותר. מקלדת, עכבר ורמקולים גם כבר יש. התקציב שלו לא גבוה, הוא עד 2500, אבל גמיש, מצד אחד עדיף אפילו יותר זול מ - 2500, מצד שני אם תהיה סיבה ממש טובה אולי אפשר לגלוש טיפה למעלה. השימושים, כמו המחיר, בסיסיים. עבודה אינטנסיבית במעבד תמלילים, אינטרנט, עריכה בסיסית של תמונות, צפייה בסרטי וידאו באיכות טובה. מבחינת משחקים אין שימוש כזה, מלבד אולי משחקים לילדים עד גיל 6, וגם זה בספק. הורדות גם לא. מה שכן, חשבתי שזה יהיה חכם לקחת לוח אם טוב, כזה שיאפשר שדרוג עתידי אם צריך, כלומר, לוח שתומך בגדלי דיסקים קשיחים גדולים יותר מזה שירכש עם המחשב, וכמו כן תומך בזכרונות גדולים יות…

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  10. Started by ^$VIPER$^,

היי. אני קונה מחשב למשחקים, וצריך מפרט למשהו טוב, שיחזיק לפחות שנתיים. הגבול הוא 4000-4100. לא צריך ציוד היקפי ומסך. לא בטוח לגבי OC כי איני יודע איך עושים, ומעולם לא עשיתי. אך אם אתם חושבים שכדאי אז אפשר. אני צריך שהוא יריץ טוב את המשחקים החדשים של DX10 כמו CRYSIS, UT3, COD4 ושיריץ משחקים בצורה סבירה גם בעוד שנתיים.

• 8 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by apoelole,

אהלן, אני מחפש מחשב למטרת גלישה באינטרנט. אני בכלל לא מכיר את השוק ואין לי מושג מה כדאי לקנות. אני רוצה לדעת אם שווה לקנות מחשב ניידב במחירים האלה ואם כדאי לשקול את האופציה לקנות מחשב יד שניה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  12. שימוש: סרטים מוזיקה תיכנות (ECLIPSE + VISUAL STUDIO) אינטרנט אופיס בקיצור הכל חוץ ממשחקים ועיצוב גרפי כבד. המחשב שיש לי עכשיו יש בו בעיה אחת המעבד הפך להיות חלש בשבילי. אם אני מפעיל כמה תוכנות כבדות במקביל המחשב מתחיל לעבוד לאט. מחשב נוכחי: פנטיום Intel Pentium 4, 2433 MHz לוח אם MSI 865PE Neo2-PS זיכרון DDR 1.5GB כ.מסך: GEFORCE 6200 משהוא שהרכבתי: (פעם ראשונה שאני מרכיב מיפרט), מה אתם חושבים? הצעות אחרות?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  13. Started by G.H.O.S.T,

אני מתכנן לקנות מחשב ב-4000 שקל, מתוכנן למשחקים. אני מצפה ממנו להחזיק לפחות 3 שנים על הגדרות בינוניות-גבוהות חשבתי על Core i7 בתור מעבד... יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by edbd,

המחשב בעיקר למשחקים (לא צריך את הכרטיס הכי חזק כי צריך שיהיה גם מסך טוב..) תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  15. שלום חדש בפורם ואשמח לקבל חוות דעת על שידרוג שאני מעוניין לעשות במחשב שברשותי מ2006/2005 בערך ונקנה עבור משחקים בלבד בזמנו אז מה יש: מעבד: AMD Athlon 64 +3700 2.2GHz לוח אם: Asus A8N-SLI זיכרון: 2x512mb DDR כ"ג: Nvida GeForce 8800GT Super+ 1GB ד"ק: 500GB ספק: HEC 450W מארז בעל 2 מאווררי צד 80 + מאוורר עליון 80 + מאוורר אחורי 120 משחקים כגון Foulout 3 , Skyrim עובדים ברמה טובה במחשב כרגע FryCry או CoD לא ממש טוב מכיוון שהתקציב הינו כ2000 ש"ח עבור משחקים בלבד ללא הרבה צורך בOC חשבתי על שידרוג הנ"ל מעבד: Core i5 3570 קירור: Scyth Mugen 3 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H זיכרון: 2x4GB DDR3 סה"כ 2100 ש"ח האם יש צורך להחליף את הכרטיס הגרפי כרגע או שהוא מספק ? ( כמובן שיצריך חריגה מ…

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by Vertax,

שלום, אשמח להמלצה על מחשב נייח לגיימינג על פי הנתונים הבאים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,200 ש"ח, עם חריגה קלה בלבד (נניח 50-100 ש"ח לכל היותר). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג. לדוגמה - Assassin's Creed Valhalla, Red Dead Redemption 2 ועוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם ישנ…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  17. שלום אני כנראה מחר הולך לקנות מחשב של אפל רק שאני לא סגור על איזה אני ילך.. כי יש לי מחשב נייח יחסית חדש והוא מצויין הוא בנוי למשחקים כבדים והכל ככה שבמפרט אין מה להגיד הכל עשר.. אז בגלל זה בהתחלה חשבתי ללכת על המחשב הנייד בעצם (MACBOOK PROׁ 13" ) כדי שיהיה לי משהו נייד שאני יוכל לקחת בתוך הבית בשביל אינטרנט וכל השאר.. משחקים אני ימשיך לשחק במחשב הנוכחי.. בקיצור לשימוש בתוך הבית וגם לבחוץ למרות שזה יהיה נדיר מאוד שאני יצא איתו החוצה.. בכל מקרה אם אני לוקח תנייד אני יאבד את כל החווית צפייה המדהימה שיש בiMac זאת אומרת.. על המסך הגדול.. אף על פי שאם חושבים על זה.. גם הiMac די נייד.. כי הוא בסך הכל מסך עם כבל חשמל אחד בלי יותר מדי סיבוכים.. אבל עדיין יש מגבלויות בנייח ש…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  18. טוב אני יודע שאני כמו ילד אבל אני רוצה מחשב חזק, כזה שיחזיק לפחות לעוד שנתיים שלוש וכזה שיריץ משחקים במקסימום FPS למשחקים של היום. אני לא יודע איך להסביר בדיוק אבל המשחקים שיש לי כרגע לא דורשים מחשב חזק אבל אני רוצה שהמחשב יריץ משחק שהדרישה שלו היא: Intel Pentium III 800 MHz or AMD Duron 800 MHz processor. 512 megabytes or more of RAM. 32MB 3D graphics card with Hardware Transform and Lighting, such as an NVIDIA GeForce 2 class card or above. (Recommended: 64MB 3D Graphics Card with Hardware Transform and Lighting, such as an NVIDIA GeForce FX 5700 class card or above.) אני רוצה שהוא יריץ אותו כמו the sims 1 על מחשב שיש לו מפרט כזה. כן אני יודע שאני חפרן אבל אני רוצה …

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  19. Started by nov321,

אחרי שעזרתם לי בפורום אני מתלבט בין 2 מחשבים , DELL- http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20177 או HP שאחד המוכרים בBUG הציע לי , http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20011 הבנתי שהDELL יותר טוב גם בכרטיס מסך וגם במעבד, אבל עד כמה ההבדלים ? ומה לקחת ? אני פשוט מתלהב מהBEATS תודה !

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  20. הנה המפרט שלי תגידו מה דעתכם חברה: Intel Core 2 Due E6400 2.13GHz 2MB Box Asus P5W DH Deluxe / Asus P5B Deluxe G.Skill DDR II PC6400 1GB 800MHz Dual Channel 4-4-4-12 Western Digital 250GB 7200 RPM 16MB S-ATA II Gigabyte GeForce 6600GT 256MB PCI-Express RaidMAx Scorpio Silver 400W האם יש לכם מפרט טוב יותר להציע לי? מה בקשר לכרטיס מסך? אני יוכל גם להתפשר על 160GB דרך אגב.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by moshebe1,

שלום לכולם, אני מנסה להחליט בין שני ספקי כוח מודולרים ואשמח לקבל את דעתכם בנושא. הספק הראשון הוא Enermax MODU82+ 625w במחיר 650 שקל (KSP) הספק השני הוא Corsair HX620W במחיר 630 (KSP) זה המפרט של המחשב: מעבד Intel Core i7-920 D0 Tray ₪1322 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7920ay לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R ₪1091 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39426 כרטיס מסך BFG GeForce 9800 GX2 כונן קשיח Samsung HD753LJ 3.5" 750GB SATA2 32MB ₪291 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-750SATA32M זיכרון OCZ DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 8-8-8-24 Gold ₪1053 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3602K מארז ללא ספק NZXT Tempes…

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by aloneg,

שלום מחפש מחשב נייד בבערך 3000 שקל אפשר לחרוג אם צריך, יש המלצות, כיוונים? INTEL או AMD מה כדאי? תודה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  23. Started by shay820,

שלום לכולם מחפש מחשב בייתי שיתמוך ב 4-6 מסכים ,למטרת צפייה בגרפים המחשב לא יהיה מיועד למשחקים!! אשמח לעזרה תודה רבה שי כרגע יש לי מחשב עם עם לוח אם P35-DS3L ,האם בלוח כזה אני יכול לעבוד עם שני כרטיסי מסך?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  24. Started by אליהו אלקובי,

אני תלמיד יב שמתחיל עכשיו לימודי סייבר, מעוניין לקנות מחשב נייד, עם נתונים חזקים, שמחזיק לי כמה שיותר זמן, התקציב שלי הוא עד 3,500₪ (אני מעוניין בלי מערכת הפעלה, אני מתקין אותה לבד וכך חוסך עוד קצת) ראיתי ב ksp Asus VivoBook 14 X1402ZA MW508 - Intel core i7 1260p - 16GB DDR - 512GB SSD ב- 3,300 ₪ האם הוא יענה על הצרכים שלי? ואם לא, מה כן? קישור למחשב https://ksp.co.il/mob/item/245632/מחשב-נייד-asus-vivobook-14-x1402za-mw508-צבע-quiet-blue

25. שלום. האם זה משנה איזה חברה של מחשב נייד קונים? אני יודע שייש את החברות הנפוצות: HP , DELL , LENOVO רציתי לשאול גם מה לגבי המחשבים של: MSI או Gigabyte המפרטים שלהם ביחס לחברות המובילות יותר זולים... דרך אגב עשיתי חיפוש בפורום וקראתי כל מיני דברים אך עדיין אני שואל תכלס אני מחפש מחשב נייד איכותי בין 3000-4000 אין לי דרישות מיוחדות רק שהמעבד יהיה Core 2 Due ו2gb-זיכרון

• 2 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים