עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by SHUAMN,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב בזמן הקרוב והציעו לי את המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤992 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤440 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 ¤382 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10833 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤446 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 9800GTX 512MB PCIe ¤1499 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-X982DD צורב Pioneer DVR-215D X20 Black DVD ¤174 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-215DBK מארז ללא ספק COOLER MA…

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  2. שלום, האם המפרט המשרדי המוצע ב-2000 יגביל אותי בשידרוגים לעתיד למשחקים (לא כבדים במיוחד) ? האם זה רק עניין של הוספת כרטיס מסך ? אני לא מתכנן שדרוג לרמת משחקים של 5000 ש"ח, אלא לרמה של 3000-3500 ש"ח. תודה מראש יוסי

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  3. Started by hero0,

מעבד: INTEL QUAD Core 9400 2666Mhz X 4 BOX לוח אם: EP-45T DS3R DDR3DMI כרטיס קל: Realtek RTL8168 PCI-E High Definition Audio Card כרטיס רשת: 10/100/1000 כרטיס מסך: Nvidia GeForce 9800GT 512MB + Extra Fans זיכרון: Kingston 9905402-015.A00LF DDR3 1X2GB 1333Mhz 9-9-9-24 HD/דיסק קשיח: ST*Seagate 750GB 7200RPM,SATA-II מארז: "Mono" Super Power + 4Glow Fans מברזל. כלל פתחי איורור ושקט במיוחד! *כלל מסנן ספק כוח: 450W Super Power. *שקט מאוד! צורב DVD SATA-II במהירות X20 . מקלדת ועכבר של חברת Gigabyte אלחוטים. אני מקבל אותו מתנה,ויש סיכוי שאני אוכל להחזיר לחנות ולהחליפו,איננו יכול לבטל כרגע כי כבר קנו לי את זה. אין לי מושג מה מחירו אבל אני יודע שנקנה בzed מערכות מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  4. שלום, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט למחשב עם הדרישות שבכותרת. המחשב צריך לכלול מקלדת, עכבר ורמקולים פשוטים, ולא צריך לכלול מסך. אני לא הכי מעורה קיום בשוק המחשבים הנייחים, אבל אני משער שזהו תקציב סביר לדרישות הנ"ל. אעדיף שהמחשב יהיה מKSP או מפנדה, בשל נוחות של קרבת חנויות אלה אליי. בתודה מראש, עידן.

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  5. HWzone פותח שנה: אלה הם חמשת הניידים המובילים בתחומם שאתם יכולים למצוא בארץ, נכון לחודש ינואר 2016 שנת 2016 כבר כאן, המעבדים וכרטיסי המסך למיניהם כבר הושקו, היצרניות פרסו את רוב הקלפים שהחזיקו קרוב לחזה טרם ההשקה של דור הסקיילייק של אינטל – ואנחנו מרגישים שזה הזמן הנכון לתת את הדין, עם רשימת המחשבים הניידים הטובים ביותר שתוכלו לקבל בעבור כספכם כאן בארץ הקודש. אז לפני שאנחנו מתחילים, כמה הערות ודגשים: שוק המחשבים הניידים בארץ הוא מגוון ורחב היקף, והדבר נכון עוד יותר עבור השוק הבינלאומי בו ניתן למצוא כמה וכמה יצרניות שאינן זמינות בארץ באופן רשמי ומוסדר. על כל בחירה שנעשה כאן ללא ספק ניתן יהיה לערער ממגוון כיוונים שונים, ולשם כך נציין גם כמה אלטרנטיבות ראויות לכל ב…

• 0 תגובות
    • 19.5k צפיות
  6. שלום לכל המומחים, המחשב ישמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, משחקים כבדים ועבודה שוטפת באופיס ושאר התוכנות הפופולאריות. המחשב אמור להחזיק 5 שנים ללא שדרוג ולכן המחיר הגבוה שאני מוכן לשלם. לא יבוצע בו OC. דרוש לי מסך 19 אינץ' מינימום ושיהיה ממש טוב. הייתי שמח לקבל מספר אפשרויות למסכים מומלצים (אפשרי גם ווייד סקרין). באופציית המעבד הייתי רוצה לקבל הצעות רק של אינטל. אין לי כוונה לרכוש שני כרטיסי מסך ולהתקינם במקביל או משהו כזה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  7. שלום חברי הפורום היקרים! קראתי בפורום הזה עשרות עמודים על מנת להכנס קצת לנושא ולהתעדכן, שכן במקצועי הנני מתכנת במקצועי ולא מבין בחומרה הרבה. אני מעוניין בקניית מחשב חדש, אשר יהיה מיועד בעיקר לעבודה (Photoshop+Dreamweaver+Explorer+Apache רצים ביחד, לדוגמא) ולא למשחקי מחשב. התקציב הוא כמו שהתפריט הבא בסביבות 2500, והרכבתי את המפרט לפי עצות קודמות של חכמי הפורום. במידה ותוכלו לייעץ לי מה טוב או לא, להחליף, והאם המחשב הזה חזק ויספיק לעבודתי אני אשמח. יש לציין שאין צורך בצורבים\DVDים\מסך\רמקולים\מקלדת\עכבר וכל העניינים, אותם אני אעביר מהמחשב הקודם. להלן המפרט: מעבד: Intel Pentium 4 3.0 Ghz S-775 Prescott 1M Cache (מחיר: 980 ש"ח) לוח אם למעבדי אינטל מתוצרת ASUS שהוא: P5GD1-VM…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by thebestof2005,

השאלה בכותרת. האם המעבד Sempron שווה להשקיע בו למחשב לא יותר מידי עם דרישות, או ששוה להשקיע יותר כסף ולקנות Athlon? השאלה יותר אם המעבד הנ"ל עושה יותר מידי בעיות או גורם לבאגים מסיומים ולא שווה את הכסף שלו?

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  9. היי, אני מתכוון לקנות מחשב חדש בימים הקרובים, בניתי לעצמי מפרט ואני רוצה את חוות דעתכם. התחומים שאני פחות מבין בהם הם לוח אם וכרטיס מסך, ורציתי לדעת אם מבחינת מעבד המעבד ששמתי כאן שווה השקעה או שעדיין עדיף להסתפק ב-1MB בבקשה: מעבד - Intel Pentium 4 3.2 Ghz S-775 Prescott 2M Cache 64 bit לוח אם - 865 NEO2-Platium DDR 128b,sb,sata,GBL? זיכרון - 512MB A-Data X2 כרטיס מסך - NX66256D Gigabyte 6600 256MB DVI,TV,PCI-E כונן קשיח - 200GB SATA 7200 RPM 8MB Buffer-WD2000JD צורב DVD - NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 מארז - Thermaltake Sviking VA4000BWS תודה מראש, ירון.

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  10. שלום , התקציב הוא 3000 ש״ח ולא ניתן לחרוג. שימוש המחשב הוא הפעלת מכונות וירטואליות בתוכנית VMware . אין צורך בציוד היקפי, חשוב שהמחשב יהיה שקט(9). מפרט המחשב צריך להכיל את הפריטים הבאים: 1) מעבד 2)לוח אם 3)זכרונות(RAM) 4)ספק כוח 5) מארז תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by OrionG,

מה קורה אנשים קבלו את המפרט החדש שלי (סף סוף ^^) מעבד: AMD 64 3000+ (939) לוח אם: ASUS A8N-SLI זיכרון: kingston 512x2 DDR400 כ.מסך: GIGABYTE PCIE G-FORCE 6600GT מקלדת+עכבר LOGITECH כונן DVD (+צורב DVD מהמחשב הנוכחי שלי) HD: maxtor s-ata 120GB +מסך 17(הוא נשאר ^^) מארז atx UTUPIA BLACK + ספק 500 הכל יצא בסוף 5250 כולל הרכבה בעע אל תביאו לי יציאות של למה זיכרון יקר כי זה מה שהיה שם ולא רציתי להתחיל לרוץ בין חנויות חוץ מזה לדעתי מחשב סבבה מקווה שיגיע עד סוף השבוע

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אני רוצה לקנות מחשב נייד למטרות עבודה משרדית,מוסיקה וסרטים. על איזה חנויות אתם ממליצים באיזור הצפון שהן אמינות ונותנות שירות טוב? איזה חברת שיווק הכי ממולצת ? תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  13. Started by *AlCHEMY*,

מפרט המחשב : Intel Core 2 Quad Q6600 CPU Cooler Master GeminII S Gigabyte GA-G33M-DS2R OCZ Reaper HPC Edition DDR2-1066 2x2GB Memory Gainward GeForce 210 Video Card WD Caviar Blue 500GB (WD5000AAKS) Pioneer DVR-212 Antec 380W Antec NSK2400 תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by velask,

ערב נעים, אני אשמח להמלצה על נייד עד 5500. הוא מיועד לשמש אותי בעיקר לאינטרנט ואופיס, אבל גם לעיבוד תמונה בפוטושופ. (זה המקצוע שלי, אם כי אני לרוב לא עוסקת בו בבית). כמובן עדיף שהוא לא יהיה כבד מדי, אבל גם אין צורך שהוא יהיה קל או קטן במיוחד.המטרה היא להשתמש בו בסביבות הבית או בבית קפה סמוך. חשובה לי בעיקר יציבות ואמינות. נייד שישרוד יותר זמן מהנייד הממוצע, ושלא יריץ אותי לטכנאי או למעבדה. תודה מראש :)

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  15. Started by yyy123,

טוב זהו החלטתי לחסוך חודשיים משכורת אני רוצה לחסוך 3200 שקל אז ככה זה המפרט שלי כרגע: geforce gtx 750 ti אני רוצה לשדרג כמובן. אני רוצה כונן חדש למחשב של גיימרים הכוונה שלי מארז גדול. ואני רוצה כרטיס מסך חדש וחזק רק של ג'יפורס כמובן. מעבד אני רוצה אפילו i5 מספיק לי. וזיכרון פנימי כמובן אני רוצה. אשמח להמלצות ואני יחסוך חודשיים 3200 שקל ואקנה מה שתמליצו לי. פתוח להצעות תודה. התקציב: 3200 שקל. בע''ה אחסוך חודשיים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by dorman2,

מצ"ב מפרט עם מחירים של KSP: Processor: Core 2 Duo E8400 ¤835 Motherboard: Asus P5QL-E ¤555 Memory: DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC - ¤150 Hard Drive: WD 500GB, 16MB, SATA II - 280 Graphics Card: ZOTAC 9600GT Synergy 512MB GDDR3 PCI-e - ¤560 Writer: LG DVD ±RW GH22NS - ¤110 Cooler: Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤125 Case: Triton P180 ¤300 PSU: ENERMAX MODU82+ 425W - ¤ 425 Floppy: - ¤45 Work: - ¤60 Total : ¤3445 המחשב לא יעבוד עם OC. האם יש במפרט רכיבים "מוגזמים"? האם המעבד לא מהיר מדי למערכת? למשל מול הזכרונות. המעבד הוא הרכיב היקר ביותר ולכן השאלה.

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  17. Started by Miyota,

שלום לכולם. חבר טוב שלי רוצה להרכיב שרת אכסון. אני הצעתי לו את המחשב הזה. ורציתי הצעות כדי להביא לו את המחשב הכי אמין והכי חזק. אני חשבתי על המפרט הזה. אני ישמח עם תתנו לי הצעות לשיפור המחשב . התקציב הוא בסביבות 5500. אבל אם אפשר לחסוך ולעשות אותו פחות זה יותר טוב. כמובן שהמחשב הזה לא מתכוון לעבור OC וכרטיס מסך לא איכפת לי איזה יהיה! יותר טוב אפילו אם הוא יהיה O\b. זאת ההצעה שלי

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אהלן, אני רוצה בקרוב לקנות מחשב חדש. כרגע אין לי מספיק כסף בשביל לקנות מחשב חדש, אבל יש לי כ1500 ש"ח. אז חשבתי - לקנות חלק מהחלקים ולעשות OC למעבד. בגלל שכרגע יש לי P4 530 אז אני גם אקנה מעבד חדש שילך להורים + הקירור שלו (כי אני מתכנן לקנות קירור רציני, הThermalright Ultra 120 Xtream). אז ככה, Intel Pentium Dual-Core E2180 2GHz 800MHz 1MB LGA775 CPU TRAY ¤345 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=884 Abit IP35 Chipset P35 Socket 775 ¤540 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=102 MUSHKIN DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel XP Series CL4-4-4-12 EPP ¤565 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=278 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 ¤102 http://www.foxpc.co…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. התקציב המקסימלי הוא 2500 ואפשר לחרוג טיפה מהתקציב עד ל100 או 200 שקל המחשב מיועד למשחקי מחשב בלבד שיריץ לי ברמה מעולה משחקים כמו BF3 ומשחקים דומים ש"דורשים" ביצוע. לא כולל ציוד היקפי ולא כולל מסך אני רוצה לקנות את המחשב מחנות KSP שבראשון לציון אז בבקשה להגיד לי חלקים במחירים של KSP... לא כולל מערכת הפעלה תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  20. Started by SmallerMeow,

1) תקציב מקסימלי: עד 3000, ללא חריגה. 2) שימוש עיקרי לבית ומשחקים (minecraft,cs go) רזולוצית מסך: 1366 על 768 (אין כוונה לקנות חדש כרגע) 3) אין צורך בציוד הקפי 4) שקט: 2 5) אין צורך במערכת הפעלה, עדיף הרכבה בחנות. 6) עדיף חנות באשדוד, לא חייב. 7) מתכנן לקנות בשבוע הקרוב או שבוע הבא 8) אין בקשות או הערות נוספות. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. שלום לכולם אתם בבקשה יכולים להביא לי אתרים של קניית חלקי מחשב.....וגם להמליץ על כמה טובים... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ באמת???....אסור לדון עליהם?!..טוב אז רק עם אפשר את האתרים עצמם וזהו....כי אני לא יודע איפה לחפש...אני לא יודע מה אמין.....ז"א אני לא רוצה לזרוק את מס האשראי שלי לכל חור באינטרנט.....

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, וכל משחק כבד בשנים בקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  23. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש״ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (משחקים ״קלים״ בסגנון NBA, FIFA על הגדרות גבוהות ככל שאפשר, עדיף שאפשר יהיה להריץ משחקים נוספים בצורה טובה), מדיה סנטר, ועבודות פיתוח (VM אחד או שניים). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 42״, 1080p. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מנסה לכוון לגבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by BURTON,

מה דעתכם על המפרט הבא? M/B intel 865 PERL FSB 800 Mhz ddr 400 Mhz CPU intel pentium 2.6 Ghz 800 Mhz HD WD 120 GB 8MB buffer 7200 RPM IDE Memory ddr 512MB 400 Mhz pc3200 (X2) AGP ATI radeon 9600 pro 128 MB Case ATX midi server + power suply total 5506 NIS אשמח לקבל הצעות למפרטים נוספים אבל רק אינטל

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by galz,

ממה שהבנתי מוכרים אותו בארץ רק עם סוללה של 48, מה שמספיק ל10 שעות +-, אבל זה עדיין הרבה מאד. יש מחשבים אחרים יותר מומלצים בקטגוריה של ה-10 אינץ'? כמובן שהמחשב הוא לצורכי אופיס מיילים וגלישה באינטרנט בלבד.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.