ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,391 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Total war atilla, Doom, The witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 '23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אז הנה הסיטואציה, אח שלי קנה בארץ לפני 3 שנים מחשב מסוג HP Pavilion 4500ZE עם מעבד AMD. עכשיו הוא גר בארה"ב וניסיתי להתקין לו עוד 512 זיכרון ראם, לאחר שהכנסתי את הזיכרון ראם המחשב נדפק, כשמדליקים אותו הוא נדלק ונכבה מעצמו במשך 3 פעמים ואז הוא מפעיל את עצמו בלי להיכבות אך המסך לא עובד וגם ההארדיסק לא טוען שום דבר. הלכנו למעבדת מחשבים בBest Buy כאן בארה"ב והם אומרים שהלוח אם כנראה הלך מכיוון שכשחיברתי את הראם אז נכנס מלא חשמל סטטי והם בדקו גם את המחשב בכל מני סיטואציות ועדיין אותה בעיה ממשיכה. עכשיו השאלות שלי הן: 1. האם באמת יכול להיות שהלך הלוח אם? כי יכול להיות שהם סתם עובדים עלינו. 2. הם רוצים על החלפת לוח אם ותיקון המחשב 500$ הגנבים האלה, אז השאלה שלי היא אם אני …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
תקציב: בסביבות 3,500-4,000 מטרות המחשב:משחקים.הורדות וגלישה באינטרנט אין צורך בבמסך, רמקולים, מקלדת,עכבר יש לי מסך LCD MAG 19' מעונין לשחק בכל המשחקים החדשים כמו GTA 4 ולהוריד סרטים לא מתכנן OC
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב נייד ACER ASIPIRE 5740G עם דרייברים רק ל- WIN7: http://support.acer.com/us/en/product/default.aspx?tab=1&modelId=1878 האם אני יכול להתקין WIN8 ולהשתמש בדרייברים של WIN7?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מפרט של מחשב עד 5000 ש"ח, אני ישחק מעט במשחקים לא כבדים, בעיקר אני צריך לעבוד עליו, בגלל זה אני צריך מעבד חזק, לוח נורמלי, ללא מסך ! אם אפשר באזור חיפה והקריות חנויות נורמליות.(ללא OC) תודה לכולם על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי לאחותי ווינדוס 7 ULTIMATE ואז שמנו לב שאין לתוכנה אפשרות לזהות את קורא הכרטיסים המליצו לנו על תוכנת EVEREST אבל אין לי מושג מה לעשות איתה ? האם כדי להכנס לאתר החברה לעידכונים של המחשב (BIOSׂ) , מה לעשות , המחשב עובד מהר יותר .... נ.ב מקווה שאני בפורום הנכון ....
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לידידה שלי מחשב נייד, ACER ASPIRE 5735Z. נשבר לה המסך. לא הפלסטיק, אלא הLCD עצמו. ה WINDOWS עולה והכל עובד כמו שצריך פרט לכך שחלק מהמסך לא עובד וממש רואים שהLCD שבור מבפנים. מישהו יכול להמליץ לי על מקום זול לקנות רק את ה LCD ואני כבר אחליף אותו בעצמי? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהם יתרונות גרסת ה PRO על פני הגרסא הרגילה שבאה עם הנייד? האם יש טעם לשדרג עבור נייד שכזה. מלבד עניין ה מדיה סנטר שאוכל להוריד חינם לאחר השידרוג לא חפרתי יותר מדי. אודה לכם על עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מיועד בעיקר למשחקי רשת, עם דגש על איכות קול טובה (לא מוגזמת) ביצועים גרפיים טובים ושקט חוץ מזה, אשמח להמלצות על מסך 19 אינץ' מתאים (לא כחלק מהתקציב)
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום קוראים לי עומרי ואני חייל כרגע לפני שחרור. אני מעוניין לקנות מחשב נייד, בסביבות ה4000 ש"ח שהשימוש העקרי בו הוא גיימינג ותכנות.( לגבי התכנות אני עכשיו מנסה ללמוד עצמאית לתכנת אז אני ברמה ממש נמוכה, אם מישהו יכול להסביר למה החלק של התכנות רלוונטי במפרט אני אשמח) באופן כללי תודה מראש על העזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג +תכנות בסיסי(הוסבר למעלה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פ…
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מתחיל לילמוד גרפיקה ומעונין במחשב נייד ואני מיתלבט באיזה מחשב ליקנות אם רגיל או i mac . וכמובן אם אפשר אשמח לקבל מיפרט על אחד מהם
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי 0: אז אני מחליף את המחשב שלי.. ו.. אממ.. הירידה של 22 ביולי נראית כמו זמן טוב. המחיר של ה-Q6600 אמור לרדת משמעותית.. וזה הזמן. אז הקווים המנחים הם: -Q6600. - GPU תומך DX10. עדיפות לAMD - קירור מים (מה לעשות- יש לי פטיש לזה.) - מסך widescreen - אם אפשרי, אז מהאיכותיים יותר של דל. 2007 - באמת שלא אכפת לי מלוח האם, אבל שיהיה ממותג איכותי- אסוס או ג'יגהביט בעדיפות עליונה. -מארז- להמנע מקופסאות קטנות כמו ה-P180. היום יש לי TT קנדלף. אני אוהב מארזים גדולים. השקט לא כל כך קריטי לי. לא צריך מארז. - לא נחוץ לי עכבר, מקלדת, רמקולים וכו' -שתי קתודות :> - לא צריך צורב DVD, רק קורא. זהו.. בהצלחה! D: אני יודע שיש לי הרבה דרישות... אממ.. כן.. אני מוזר.[br]פורסם בתאריך: 13.07.2…
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, הזרמת תכני HD ל LCD וגיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Matlab, Eclipse,... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5, BF1, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתלבט בין 13.3 אינץ' לבין 14 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן לכולם! אני מתכנן לקנות מחשב חדש למשחקים כבדים, אני רוצה שהמחשב יהיה בכי טוב שאפשר לתקציב זה+מסך! את התקציב למסך אתם תקציבו יחסית לדרישות ולמפרט. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב עומד על 10,000 ש"ח. ישולם במזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מטרת המחשב היא למשחקים כבדים מאוד! וכמובן צפיה בסרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כן, אני מעוניין במסך 24"+ איכותי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו…
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
שלום חבר'ה, אני רוצה לבנות מחשב כמה שיותר חזק, ללא כל הציוד ההיקפי, רק את הקופסא עצמה. שזה יכלול גם עלות התקנת רכיבים במעבדה, עדיפות ל-INTEL ול-GEFORCE. תודה
-
- 13 תגובות
- 741 צפיות
-
-
71.האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? חסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 לא יותר זהו 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב -עבודה משרדית ואינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: אינטרנט אופיס סקייפ אופיס 2010 מסנג'ר ועודו גם חלונות 7 * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך ישן CRT MAG 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא צריך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כן יחיד צורב DVD 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא חשוב העיקר לא רעש 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?…
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
Western Digital Raptor WD740GD 74GB 10,000 RPM Serial ATA150 Hard Drive - OEM Model #: WD740GD ABIT Fatal1ty AN8-SLI Socket 939 NVIDIA nForce4 SLI ATX AMD Motherboard - Retail Model #: Fatal1ty AN8-SLI Update ABIT RX800XL-256EDVIO Radeon X800XL 256MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail Model #: RX800XL-256EDVIO Update OCZ 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM DDR 600 (PC 4800) Unbuffered Dual Channel Platinum System Memory Model OCZ6001024ELDCPE-K - Retail Model #: OCZ6001024ELDCPE-K Update AMD Athlon 64 3500+ Venice 1GHz FSB Socket 939 Processor Model ADA3500BPBOX - Retail Model #: ADA3500BPBOX Subtotal: $1,208.50
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
האם הנייד הזה שווה http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvision-c02942238/15524211?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_2&a=2022 * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אופיס אינטרנט וקצת סרטים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא…
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מה הקונפיגורציה המומלצת עבור ילד שעוסק בעיקר באינטרנט ופוטושופ (לא באופן מקצועי), ולאו דווקא משחקים. התקציב הוא 4000-4500, על התקציב לכלול מסך LCD נחמד 17" וכל הציוד ההיקפי הדרוש. תודה מראשש לכולם
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך רק קופסה של מחשב... בלי שום דבר אחר.. צריך שיהיה שקט כמה שיותר... ונדרש קירור למעבד שקט גם כן. מעבד 4 ליבות.. מחיר +- 300 שח. תודה נ.ב. חנות במרכז הארץ... ולא להיתקמצן על מחיר.. שיגיע לפחות ל 5500 עד כמה שאשפר חלקים טובים יותר עוד משהו .. גובה של מארז שלא יהיה מעל 47 סמ ... חשוב מאוד!!
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום נימעס לי מכול העניין של דיסקים וDVD אני מעניין לחבר לטלויזיה 37 אינץ ולחבר באלחוטי למחשב שלי אני מעניין לקנות בכמה שפחות כסף ונירה לי שבתקציב הזה אפשר (עים לא ,תגידו אני השכול לעלות את התקציב) לא נירה לי שאני הסתקל בFULL HD אבל נחמד עים תהיה לי האופציע(עים צריך לוותר על זה ולכנס לתקציב אז לא נורה) הטלויזיה שלי בכל מיקרה READY אני מעניין לחבר בHDMI אז חשוב לי שתהיה יציע כזות ועוד שעלה מה הבדל בין סטירמר לHTPC?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אפשר להגיד שהכל נמצא בכותרת, המחשב לא מיועד למשחקים, בעיקר לאינטרנט, אופיס, וקצת סרטים. מה יש לכם להמליץ - דגמים וחברות, הקנייה היא מיידית. להלן מספר הדגמים שהמצאים במסגרת התקציב: מחשב ניידוPavilion dv5131 1.8Ghz 512Mb מחשב ניידוPavilion dv5084 2.0Ghz 512Mb מחשב ניידו3000 C100 (TB03AIZ) 1.73GHz מחשב ניידוThinkPad R50e (UR0U2IZ) 1.7GHz מחשב ניידו3000 C100 (TB0B5IZ) 1.86GHz המחירון הכי נמוך של כל המחשבים הנ"ל בזאפ הוא 4500, השאלה היא איזה מהם כדאי לי לקנות, איפה כדאי לקנות, ומה באמת המחיר הכי זול שאפשר לרכוש אותו? נ.ב - רציתי לשתף אותכם בדילמה שאולי תוכלו לתת לי עצה, לדעתי מחשב גם ב3500 אלף ש"ח יעשה את העבודה, מדובר בסכה"כ להריץ מערכת הפעלה, אופיס ולהציג קצת …
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי, המפרט שיש לי עכשיו: GIGABYTE Poseidon BLACK FSP 400W 24pin SATA 12cm PN Noise Killer GIGABYTE GA-P35-DS3L Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHZ 4MB Scythe Infinity OCZ DDR2 2048MB Platinum Revision 2 Dual Channel 800MHZ 4-4-4-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII DVDRW Pioneer DVR-212 18X SATA Dual Layer BLACK DVD SONY X16 EXTRA SHORT BLACK XpertVision GeFroce 8400GS 256MB PCI-E אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך, ספק, מארז, כמו כן להוסיף עוד 4 ג'יגה זיכרון. יש לציין שהמחשב שיש לי כרגע נקנה לפני 8 חודשים. מכרתי את ה-8800GT שלי ביום שישי האחרון (4/7/2008) ובנתיים אני משתמש ב-8400GS. חשבתי לקנות את Radeon HD 4870 X2 שיצא באוגוסט כי אני לא מתכוון להחליף את …
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי... אני צריכה עזרה!!! המחשב שלי אחרי שעות עבודה ממושכות נתקע פתאום ואז מופיע מסך כחול עם כל מיני משפטים שלא ממש הבנתי ואז הוא מתחיל לספור משהו (כמו 123......) ובסוף נכבה ונדלק מחדש.. שלחתי את זה לאיזה שהיא מעבדה והם אמרו שהם לא מצאו מה הבעיה חוץ מהסוללה שצריך להחליף.. החלפתי סוללה ועדיין אותה בעיה.. מישהו יכול לעזור?!? תודה
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-