ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
אני שאלתי ב-2 פורומים אחרים, והייתי מעוניין לקבל גם מפה הצעות המחשב הוא למשחקים, רצוי כמה שיותר חזק אז אני לא אענה על השאלה "איזה משחקים" אין צורך בOC להוסיף למפרט RAZER DEATHADDER (לא מהתקציב של ה5300, בנפרד) צריך הרכבה, אין צורך במערכת הפעלה לא לשים דגש מיודח על שקט או על עיצוב, אבל לנסות לעשות עם זה משהו זה המפרט הכי טוב שלדעתי הצלחתי לקבל מעבד: AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 940 (3.0GHz) BLACK EDITION : HDZ940XCGIBOX - BOX ¤1296 לוח אם: GIGABYTE GA-MA770-DS3 ¤459 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850X2 1GB GDDR3 HDMI - RETAIL ¤1672 דיסק קשיח: SAMSUNG 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD642JJ ¤354 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤131 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048…
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים , אני צריך עזרה בהרכבת המחשב מבוסס מעבד core i7 , המחשב מיועד למשחקים ,סרטים FULL HD ,תוכנות חישוב הנדסיות, כמוכן אני רוצה לחבר אותו לממיר של לויין . לגבי כ.מסך בחרתי ב ATI RADEON HD4870 1GB. אני צריך הנחייה בבחירת ספק מארז יפה וקירור שקט (מאוד חשוב המחשב עומד בחדר שינה). ראיתי פה המלצות לוותר על core i7 וללכת על מרובע ליבות מהדור הקודם בגלל המחיר למרות שאני לא רואה הבדל גדול במחיר המעבד עצמו וההבדל במחיר כולל לוח אם וזכרונות הוא פחות מ 1000 ש"ח. אם אתם יכולים להראות מפרט אם המעבד מהדור הקודם בהפרש מחיר גדול אם ביצועים דומים זה גם יכול לעזור. תודה על ההמלצות.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום.. אני מעוניין לקבל הצעה למחשב במחיר של 4000 שקל כולל מסך 21 אינץ של סמסונג.. המשחק משמש בעיקר למשחקים..אני יודע שלא יוכל להריץ ברמה הגבוה ביותר..אבל שיריץ סביר. תודה
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
לשום לכולם! מאוד התרשמתי מהידע הנרחב של חברי הפורום(שגילית רק עכשיו דרך גוגל) לצערי, התקלקל לי המחשב בן ה-4 שלי והגיע הזמן למחשב חדש. הציעו לי את המפרט הבא: http://tms.co.il/preview/spec/s2waregq שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS חדשים, גם קצת SC2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי , אני רוצה להרכיב מחשב אשמח לכל עזרה... שימוש : יומיומי - רגיל , תכנות בקומפיילרים (בעיקר VS 10) , אפשרות לשחק בפיפא 2012 מסגרת תקציב : 3000 - גמיש דרישות / העדפות : מעבד - אינטל מינ' 4 ליבות פיזיות לוח אם - אינטל או גיגה ביט (נוטה לצ'יפסט P67) מארז - ??? כרטיס מסך - ATI או NVIDIA בנוסף חשובה לי מידת הרעש שתיווצר , השאר לשיקולכם המקצועי
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום, כמו שהכותרת מעידה אני זקוק למפרט של מחשב. המפרט מיועד לחבר שרוצה שיהיה מבוסס כרטיס מסך 5850 ובתקציב של עד 4,000 ש"ח (ללא מסך וציוד היקפי). המחשב מיועד לשימושים כלליים (גלישה, סרטים, תכנות) ולמשחקי מחשב. עוד תנאי הוא שהמפרט יורכב אך ורק בנועה או בקייאספי. תודה לכל מי שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני יקנה אותו כנראה בסוף החודש אז לפני שאתם בונים שלא סתם תתאמצו עדיף לקרוא הכל. אני רוצה להכניס את ה e6600 בפנים. המשחב זה מחשב למשחקים. הלוח אם צריך להיות אפשרי שיהיה אפשר לשדרג על גביו תמחשב. אני מתכוון לקנות מרובע ליבה אחרי שהם ייצאו ויהיה להם מחירים שפויים, לכן הבאס צריך להיות גבוה. אין לי צורך בצורב או כונן דיסקים דיסקטים, כרטיס קול, מערך sli ללא ציוד הקפי אין צורך במסך מקלדת רמקולים וכיוצא בזה אין צורך ואני לא רוצה מערכת הפעלה חוקית. הארד דיסק בין 80 ל 160 ג'גה. אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג לפחות לא עכשיו. מארז מצידי שיהיה מכוער העיקר בשבילי זה הביצועים והחומרה. מה שאני צריך אם אני זוכר הכל. מעבד לוח אם זכרונות מארז ספק הארדדיסק וכרטיס מסך. אני מתכוון רק בסוף ה…
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=C773BC2B-2993-49B4-A63C-5FA89B41828F הכנתי לי מפרט נחמד עם תקציב של 3,000 שקל.. בכללי זה מפרט למשחקים כבדים. אני צריך חוות דעת על צריכת החשמל (האם הספק יחזיק) על הביצועים במשחקים ( אני בד"כ משחק על רזולוציה 1024 768 אבל המקסימום של המסך זה 1024 1280 ... ) אם ייצור צואר בקבוק איפשהו כי הכרטיס מסך חזק מאוד. אני מתכנן בעתיד (אולי עוד חצי שנה) OC על המעבד, אם הלוח יחזיק גם אחרי OC מ2.6 ל3.2 שזה המקסימום שאני רוצה... אני חדש כאן, מקווה שאני לא עובר על החוקים..
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
רוצה לירכוש את לוח האם החדש של ג'יגה בייט>ה78GM: http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2758 בעיקר ביגלל כרטיס המסך האינטגראלי שלו >> Integrated ATI Radeon HD3200-based graphics (DX10) כמו גם כל שפע התכונות הנוספות...ניראה לי חבילה מצויינת עבור 450 ש"ח מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה ? ולמה הוא מקביל מול GEFORCE ?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אהלן ותודה מראש לעוזרים, מחפש לבנות מחשב HTPC שיריץ סרטי FHD דרך הרשת (Powerline ethernet). פריטים שאני לא צריך: - מקלדת/עכבר - כונן קשיח - כונן Bluray יש צורך בכל השאר (+כונן DVD) 1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 ש"ל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני 1080p על גבי הרשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין…
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי, קרוב משפחה שלי נמצא כרגע בניו יורק, והייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על נייד בסביבות האלף דולר שהוא יקנה לי את זה שם. במקרה ואני אמצא משהו שיעניין אותי, זה שווה בכלל לקנות שם? זה באמת יותר זול? יש בעיה עם המכס בקטע הזה? או שפשוט להוציא את הנייד מהקרטון וזהו? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם לא פוגע באיכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטים, בעתיד אולי עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג כבד, תוכנות גרפיות בעתיד (אולי) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות מפאת התקציב 3. האם יש צ…
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על ZED www.zed.co.il יש להם 2 מפרטים מאוד מענינים יש לכם מה להגיב בנושא? http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=19001 http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=477356 אני ממהר לקנות את המחשב וזה הכי טוב שמצאתי באינטרנט
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
לפני כמה ימים ביקשתי הצעת מחיר מפנדה על מפרט מסויים, הוצע לי ספק 350 של סיסוניק( ss350et) האם הוא יחזיק את המפרט הזה: AMD 640, 770T-USB3,2*2gb 1333 ddr3 kingstone, WD 500 GB, 450 gts אני לא מתכנן אוברקלוק, פשוט שמתי לב שבפורום ההמלצות הם לרוב לספק מעל 450.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
?P4 2.66 Ghz S-775 1M Cache 64 bit? - מעבד אינטל GIGABYTE 8I915P DUO S775 DDR1+2? - לוח אם ?256MB Aeneon? DDR2 533 - זכרון אשמח לקבל שינויים ... אבל בהתאם לתקציב 1400.......... ;D
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&uin=14977 אני צריך את המחשב בשביל גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ולראות ספורט בשידור ישיר. אני צריך ביטוח 3 שנים וצריך שהמחשב "יטוס" ויהיה טוב ל3 שנים. אם מישהו חושב שיש דיל יותר טוב באינטרנט על משהו בסיגנון אשמח לשמוע. אין לי כ"כ בעיה עם זה שהבטריה תסתיים מהר כי אני יהיה בעיקר בבית/עבודה עם חיבור לחשמל (אא"כ זה משו קיצוני שאחרי חצי שעה תסתיים הבטריה) כמו כן, אסוס יותר מומלצים מדל? כמו כן אין לי בעיה שהדיסק הקשיח יחסית קטן...ודבר אחרון, אני צריך גם שיראו באיכות טובה מאוד (לא צריך אבל סופר דופר HD) תודה =)
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק (בדחיפות) למחשב למטרות הורדות, צפייה בסרטים, גלישה ובבוא היום גם לשחק בו את GTA4 לכשיצא ל-PC (אני מודע לכך שדרישות המערכת שלו עוד לא פורסמו באופן רשמי, אבל המחשב הישן שלי מת בפתאומיות ואני לא יכול לחכות עם זה...). אין לי כל צורך בציוד היקפי או תוכנות אלא למחשב עצמו בלבד. התקציב שלי הוא כאמור בין 2000 ללא יותר מ-2500 ש"ח (נמוך, אני יודע, זה מה יש...). בנוסף, אשמח לחוות דעת על KSP. הם אמינים? הם באמת הכי זולים כמו שהם מתיימרים להיות? (נכוותי בקניית המחשב הקודם שלי [ז"ל] ואין בכוונתי ליפול שוב) תודה מראש לכל מי שיעזור לי בכך! ;D
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום אי מעוניין קנות מחשב נייד אך אני מתלבט בין שני דגמים הראשון:http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/U30SD/ השני:http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11109&perur=2&t=1&c=320 השימושים העיקריים הם סוליד וורקס-תוכנה לבנייה בתלת מימד וקצת משחקים קלים. ההבדל בין המחירים שלהם הוא 300 שקל. מה אתם חושבים על כל אחד מהם ומה נכון יותר לקנות? תודה לעוזרים :)
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
תקציב 1500$, משקל כ-2 ק"ג מסך קטן אבל כרטיס ומעבד חזק יחסית. מה שמצאתי ב-1400$ : XPS M1330, Intel Core 2 Duo T8300(2.4GHz, 800Mhz, 3M L2 Cache) Midnight Blue XPS M1330 4GB, DDR2, 667MHz 2 Dimm, for XPS M1330 13.3 inch Wide Screen WXGA TL CCFL Backlit LCD with Camera, XPS M1330 128MB NVIDIA GeForce 8400M GS, for XPS M1330 250GB 5400RPM SATA HARD DRIVE Microsoft Windows Vista Home Premium Edition, English Media Direct 3.3 Internet Search and Portal Icon Consolidation Application Vista, PC-Restore, Dim/Insp Dell Owners Manual installed on your system,click on icon after system set-up to access DELL RESOURCE DVD,BACK-UP XPS-M1330 Dell Travel ExpressCard Remote Control, IR Cre…
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 4100 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכה, בודה משרדית, תכני HD, משחקים (בעיקר לאחים שלי לא משהו רציני * ) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) - תדיר (יום יום ) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים שיצאו בשנה האחרונה (AC2 GTA וכו' ) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני ג…
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
היי לכולם, אני סטודנטית לאדריכלות ואני מחפשת נייד שיתאים לי. התקציב נע בין 4500-5500 ש"ח והתוכנות אותן אני מריצה הן AUTOCAD, ARCHICAD, MAXWELL, PHOTOSHOP, STUDIO 3D MAX ועוד תוכנות רינדור. איזה מחשב עם אילו רכיבים כדאי לי לחפש? תודה מראש על העזרה...
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מתכנן להזמין נייד מארה"ב. קראתי את האשכול על היבוא אישי ויש שאלה שלא מצאתי לה תשובה: אם אני ישלח את המחשב לחבר שגר בארה"ב, והוא ישלח לי את זה דרך UPS או FEDEX. עדיין יהיה צורך בכל הבירוקרטיה שנכתב עליה? או רק לשלם מע"מ? הם בודקים את תוכן החבילות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
תראו חברים אני מעוניין לקנות מחשב ALIENWARE אבל הבעיה שמה שמוכרים בארץ אין לו מפרק כזה טוב לכן אני מחפש ספק שאני יכול להרכיב את המפרט שלי למחשב ALIEN בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי למצוא אחד כזה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקבל מפרט של מחשב נייד ב 4500 שח, כולל ווינדווז 7 64 ביט, ללא oc המחשב הוא בעיקר לצורכי גרפיקה חובבנית להתחיל פוטושופ ועוד כל מיני תוכנות גרפיקה.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500, רק אם חייב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיצוב : photoshop, sketchbook, illustrator. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-