עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני עובדת בעיקר עם מכונות וירטואליות (virtual pc) ומדמה סביבות שרתים, דבר שלוקח המון משאבי מערכת, יחד עם זה אני ומשחקת מדי פעם במשחקי מלחמה (לא החדשים ביותר) חשבתי לקנות את המחשב הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz ¤1,194 http://www.skypc.co.il/pl_product~IE6600~3~0.htm לוח אם ASUS p5k Deluxe ¤1,379 http://skypc.co.il/pl_product~31101~10~0.htm זיכרון G.Skill DDR2 2GB (2x1024MB) 800Mhz ¤592 http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL5D-2GBNQ~15~0.htm כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB ¤368 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500KS צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤190 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N כרטיס מסך ASUS nVIDIA GeForce EN7300GT PCIe ¤474 http://www.sk…

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  2. שלום לכולם אני משתמש חדש התקציב שלי עומד על 2500 שקל+- שיכול לחרוג יש לי סוג של אתגר קטן שאני לא בטוח שהוא יצליח אבל גם תוצאות כמעט מושלמות יבואו בברכה ובקיצור שהיה תמקסמים שאפשר להוציא מהסכום היחסית קטן הזה. מטרת המחשב היא בעיקר למשחקי רשת אבל גם משחקים כבדים לשעת הצורך יתקבלו בברכה... ובנוסף שהמחשב יעמוד בעבודה משרדית ללא כל בעיה שכוללת גלישה באינטרנט,כל סוגי ההורדות... מסרטים משחקים ושירים,שמיעת מוזיקה וכו' התקציב אינו צריך לכלול עכבר,מקלדת ,אוזניות מסך וכו'... רק כונן צורב שיאפשר לי להתקין+לצרוב אין לי העדפה ספציפית לחברה... אני רק מעדיף אם כבר שהחברות יהיו מהמובילות בתחום לכל נושא ושלא יהיו חברות לא מוכרות... המחשב צריך להכיל קירור ואיוורור יחסית חזקים מכיוון …

• 8 תגובות
    • 547 צפיות
  3. אני צריך שני מפרטים האחד בתקציב של 7000 (חריגות עד 300) השני בתקציב של 7800 (8K מקסימום) אני לא עושה OC ולא צריך מסך בשני המפרטים עכשיו הקנייה מתוכננת לירידת מחירים ב 22.7 ואני רוצה שיהיה בהם את ה Q6600(שאמרו לי שיעלה בערך כמו ה E6700 היום) אז תשימו את ה E6700 במקום ה Q6600 ואני רוצה שיהיה בהם גם 8800GTX אגב החנות חייבת להיות KSP המארז לא חשוב לי בכלל(הכוונה שלא אכפת לי אם הוא יהיה יפה או סתם מארז מכוער) אבל אני רוצה שיהיה קירור טוב למעבד כי שמעתי שQ6600 מתחמם מאוד מהר וזהו תודה ענקיתתתתתת לעוזרים

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  4. Started by שחפון,

היי חברים שנה טובה וחג שמח אני סטודנט להנדסת חשמל ואלקטרוניקה ומתחיל בעוד פחות מחודש את לימודיי למשך תקופה של 3 וחצי שנים ורציתי לבקש את עצתכם בנוגע לחברה איכותית על מנת לקנות מחשב נייד בעל איכויות, שם ובעיקר שירות לקוחות מעולה ,אמין ואחרית גדולה אשר תספק אותי ביתר קלו תולא תיתן לי "לרוץ" ממקום למקום במשך תקופת לימודיי. ראוי לציין שבעדיפות שלי שמעתי דברים טובים מאוד על DELL , LENOVO , TOSHIBA והתקציב שלי עומד בערך על 5000 ואפשר לחרוג אפילו טיפה בסדר גודל של מאה מאתיים... הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על אנשים מהפורום שבעלים של נייד מן החברות הללו ויספר איך השירות לקוחות שלהם, מענה , אמינות, אחריות , תיקונים... אני חייב לציין שמחשב נייד זה יספק אותי למשך תקופת הלימודים ולכן אנ…

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  5. Started by zachi0404,

G8I945PGRH GA-8I945PG-RH 2 PD32940T Pentium D 775 3.2G 2x2M TRAY 940 DUAL CORE 3 GD22G67 2Gb KIT (1G X2) 4 WD2500KS Western Digital 250Gb 16MB 5 SX18TO252V ATI RADEON X1800GTO2 512 mb VIVO Retail 6 TX1050B ANTEC TX1050B 500W PSU 7 CL-P0114 THERMALTAKE BIG TYPHOON הזכרונות של GEIL מה דעתכם על המפרט המחשב מיועד בעיקר לגרפיקה (תלת מימד בעיקר) האם המפרט מאוזן?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  6. Started by Nadav11,

תקשיבו חברים החלטתי שאני קונה מחשב חדש אני רוצה לקנות מחשב נטו כאילו רק מחשב בלי חלקים חיצוניים כאילו בלי מסך בלי מקלדת בלי עכבר כאילו מחשב בלבד התקציב שלי הוא 4000 לא יותר אז תודה לכל מי שעוזר אני מודה לכם

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  7. בכל הHTPC למיניהם אין התייחסות לכרטיס קול. לפי דעתי במחשב HTPC זה יותר חשוב אפילו מתמיכהבHiDef. כי היום לא הרבה משתמשים בHiDef וזה רק Future Proof. הסאונד לעומת זאת הוא פאקטור מאוד מאוד משפיע על החוויה שאתה מקבל מצפייה בסרט. רוב (אם לא כל) כ.הקול המובנים הם חרא. לא רק בהקלטה, אלא גם כשמחברים להם רמקולים שעולים יותר מ1000 שקל אתה מרגיש את זה בכל רמ"ח איבריך. אפילו Audigy Value שעולה 150 שקל יתן הבדל של שמים וארץ! מה זה העניין הזה?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  8. INTEL PENTIUM dual core D2.8 1*2CACHE לוח אם לא זוכר בדיוק את הדגם אבל משהו טוב של gigabyte מארז: ATX 500W WESTERN DIGITAL 200GB זיכרון: huynday 2*512 geforce 6600 256mb מסך סמסונג דק הדגם המדויק נדמה לי 730BF עלה לי 1800 שקל. צורב די וי די עכבר ומקלדת אלחוטיים רמקולים של לוג'יטק נדמה לי שזה הכל עלה לי 6100 ש"ח. המחשב מיועד למשחקים אינטרנט עבודות צפייה בסרטים ראייה של סרטים וכו... 1. האם אני יוכל לדוגמא לצרוב סרט די וי די וגם לשחק משחק כבד בו זמנית והמחשב לא ילך לי לאט? 2. האם כדאי לי כבר עכשיו להוסיף מאוורר big typhoon ב- 190 ש"ח ושהם כבר ירכיבו לי? למרות שזה לא למטרות אובר קלוק, מזה יוסיף לי? 3. האם המסך טוב למשחקים? 4. האם יהיה אפשר לעשות עם המחשב אובר קלוק? 5. מה אמו…

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  9. מפרט מחשב לחבר + מסך דק 17'' תקציב 5000 לא מתוכנן OC אם אפשר הצעות מחיר גם מחנות ליד ירושליים וגם מחנות אחרת (שרחוקה מירושליים אבל זולה יותר) מיועד למשחקים אבל הוא לא גיימר מטורף תודה

• 7 תגובות
    • 547 צפיות
  10. מעוניין לשמוע את דעתכם ולשפר את המפרט הבא למחשב עריכה חשוב לי שהמפרט יגלם מהירות מקסימאלית (במסגרת התקציב) . לוח אם GA-P35-DS3P לוח של GIGABYTE מעבד Q9450 (קרור BOX ) זיכרון 4GB OCZ או משהוא מיצרן מקביל HD 2X 250GB WD RAID 0 HD SYSTEM 160GB HD מארז ??? (SONATA 3??? ) כ.מסך - 9600GT (??) מקווה שאוכל להכניס 8GB RAM בתקציב... ולא סגור על מארז.וכ.מסך מעוניין כאמור לשמוע את דעתכם המחשב ישמש כמחשב לעבודה על עריכת וידאו ואפטר אפקטס, למיטב ידיעתי אין ערך מוסף בכרטיס מסך מקצועי. תודה רבה לכם ערב טוב

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  11. Started by rnana2,

אני לא בקיאה במחשבים- האם אתם או אחד ממכרכם יכול לתת תשובה לשאלה הבאה: השאלה שלי היא איזה מעבד חזק יותר -זה של מחשבי טושיבה SATLLITE T110 /T130 מעבד Intel® Pentium‎®‎ SU2700 | מהירות שעון : 1.30 GHz | אפיק קדמי : 800 MHz | מטמון ברמה שנייה : 2 MB סוג : מעבד Intel® Pentium‎®‎ SU4100 מהירות שעון : 1.30 GHz אפיק קדמי : 800 MHz מטמון ברמה שנייה : 2 MB או ליבה כפולה T2300 1.666 GHZ

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  12. Started by rami.h,

שלום לכל אנשי הפורום הלפטופ שלי (טושיבה סטלייט, בן 3) מגלה סימני גסיסה (מסך מהבהב, מאוורר גוסס) ואני מתלבט במה להחליף אותו. אני סטודנט, כך שהצרכים שלי הם בעיקר דפדפן (כרום) ואופיס, והתקציב שלי מוגבל למדי (5K) עד כאן הכל ממש בסדר... הבעיה היא שמדי פעם מתחשק לי לחזור לימי הshooter העליזים והיצע הלפטופים לגיימרים בארצנו, איך לומר, די מעליב. האפשרויות שחשבתי עליהם הן: 1. לנסות למצוא לפטופ בתקציב הזה שיצליח לסחוב את משחקי העונה שעברה 2. לקנות נייח חזק + לפטופ חלש ללימודים. יש כמובן אופציה שלישית - לקנות נייח ולתקן את הטושיבה. בכל אופן אשמח לשמוע את דעתכם, תודה רבה מראש על העזרה, רמי.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  13. Started by m.l,

אני צריך מפרט מחשב להורים שלי.... אני יודע פחות או יותר אבל עזרה והיתייעצות עם מבינים ממני לא תזיק... זה צריך ליהיות מחשב שמיועד לעבודות אופיס וכאלה אינטרנט ומשחקים פשוטים בשביל הבני דודים וכאלה.... שיהיה בסביבות המחיר 2500-3000 (כלומר זה בלי מסך) שיכלול כרטיס מסך פשוט לחלוטין אבל שיהיה עם DVI למה הם רוצים מסך LCD הבקשה היחידה שהמחשב יהיה מבוסס אינטל למה אני אישית לא "אוהב" AMD אז אינטל.... 1) אינטל 2) כרטיס מסך פשוט כולל DVI ואם אפשר אז PCI-X למה הם יותר זולים ואם כבר אז יותר טובים.. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  14. Started by shurikrip,

שלום, קודם כל אני רוצה להציג את עצמי... אני חדש בפורום.. וקוראים לי אלכס.. עכשיו... לבעייתי.. קניתי מחשב מרשת מחשבים המוכרת לכל ksp פעם שניה או שלישית ואני מרוצה ממנה כמו שמרוצים ביום החתונה ... (אני ממש לא מרוצה ממנו!) תמיד קניתי מהם מחשבים במבצע... ואחרי הפעם השניה אמרתי לעצמי שאני לא אקנה יותר מחשב במבצע אבל שוב נפלתי... אז ככה... כל פעם שאני מפעיל את המחשב ומתחיל לשחק.. וא משנה באיזה משחק.... אם זה משחק ששוקל הרבה.. או משחק אפילו בנענע... המחשב פשוט נופל... עושה ריסטארט.. ולא תמיד אחרי הריסטארט הוא עולה... כאילו צריך מדי פעם לחכות 20 דקות ואז שוב להדליק. עכשיו כל פעם שאני בא לksp ובוכה להם אז הם אומרים שנאסף אבק כל פעם מחדש וזה מחמם את המחשב.. והוא עושה ריסטארט.. עכש…

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  15. שלום לכולם, אני חדש פה בפורום ואיני מעודכן בכל החידושים בעולם החומרה הנוכחי (core 2 due, quad core, i5 - כבר הלכתי לאיבוד...) כך שאודה לכם מאוד אם תמליצו לי על מפרט מחשב שיעמוד בדרישות. תשובות לשאלון: 1. תקציב: 3500 ש"ח -/+ 2. מטרות המחשב: עריכה גרפית דו-מימדית (פוטושופ) וקצת תלת מימד (Google Sketchup וכו'), כמו כן משחקים (בעיקר מנג'ר, משחקי ספורט שיתמוך בגרפיקה של GTA האחרון) 3. ציוד הקפי: אין צורך. 4. דברים ספיציפיים שלא צריך: לא צריך כרטיס קול איכותי מספיק הכרטיס המובנה על לוח האם. 5. העדפה לחברה או חלק: אין. 6. עיצוב: עיצוב לא קריטי, רצוי שיהיה שקט. 7. מערכת הפעלה/הרכבה: צריך הרכבה. 8. צרכים מיוחדים: אין. 9. שקט: רצוי שיהיה שקט. 10. OC: לא מתוכנן. 11. משחקים: כרגע …

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  16. Started by bosmathaifa,

אז כך אני מעניין לקנות מחשב אבל יש כמה בעיות : 1. אני מאוד רוצה לשחק בstarcraft and diablo אז העים שווה לי לחכות או לקנות ולא לחכות? 2. אני לא יודע מה עדיף intel geforce or amd ati אני האמת כול החיים משתמש רק בamd ati אז אפשר להגיד שאני פאנבואי שלהם אבל עים יש לאינטל להציע משהוא יותר טוב אני אשמח לקבל הצעה חוץ ממשחקים האלה אני גם רוצה לשחק ברשת כמו wow משחקי יריות וכו התקציב התיקרה 6000 אפשר לגלוש עד 6500 אני גם מעניין לעשות crossfire או של geforce אבל מה עדיף? אני גם מעניין מדי פעם לחבר לlcd שלי שבסלון לירעות סרטים והמסך מחשב שלי בגודל 19 אינץ אז אפשר לשדרג לי 22 אינץ אבל חוץ מזה לא צריך ציוד נלווה

17. Started by netivi,

שלום לכולם , אשמח לקבל פיתרון לגבי בעיה שנוצרה לי לאחר התקנה של מערכת הפעלה Vista Ultimate . ישנו לחצן של Scroll בנייד שלי אשר לא עובד לאחר ההתקנה של המערכת ההפעלה ניסיתי להתקין כל מיני עדכונים של האתר בית של ACER ללא הצלחה. המחשב מדגם ACER ASPIRA 5600 תודה מראש, ברק

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  18. Started by Kay.,

אני צריכה משהו יחסית פשוט. אני אשתמש בו בעיקר לאינטרנט ואגירה של שירים ותמונות. הדברים הכי חשובים: משהו שיריץ טוב פוטושופ, זמן סוללה לא קמצני, מחיר לא פרוע מידי, ושלא ישבוק לי תוך שנתיים. בנתיים ההמלצות שנראו לי הכי בסדר היו DELL Inspiron N5110 - http://www.pcworld.idg.com.au/review/notebooks/dell/inspiron_15r_n5110/381366 אני לא בטוחה כמה הוא בנוי לתוכנות כבדות כמו פוטושופ, פשוט הם באים בצבעים נורא יפים.(אני בת.) ובחנות LOGER המליצו לי את ACER 5742- http://www.cnet.com.au/acer-aspire-5742g-core-i5-339307265.htm. אשמח לעזרה מכאלו שמבינים יותר ממני בעניין. שזה כולם, אז קדימה המלצות. וואו, זה סמיילי גאוני-

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by arkadur,

אני צריך מפרט למשחקים, כאשר המסך צריך להיות 19" LCD

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  20. היי הרכבתי מפרט אחרי חקירה מעמיקה באינטרנט: מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box ¤401 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1137 לוח אם GIGABYTE GA-M57SLI-S4 ¤510 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38430 זיכרון OCZ OCZ2SOE8002GK DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 Special Ops Ed ¤441 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2SOE8002GK כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe דגם מדויק WinFast PX8600 GT TDH ¤586 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV360 ספק כח ThermalTake TR2 420W ¤263 http://skypc.co.il/product.asp?pid=W0061R סה"כ מחיר לכל המוצרים:2201¤ מארז אני לא צריך (יש לי), והארדיסק כרגע לא. אני אתקין את המחשב על דיסק IDE של 40 ג'יג…

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  21. אז ככה: כרטיס מסך יש (8600GT) כונן קשיח יש (Hitachi 500g) וצורב DVD יש גם כל מה שאני צריך בתקציב זהו: מעבד, לוח-אם, זיכרון פנימי, מארז+ספק וכנראה קירור למעבד. 2g לזיכרון פנימי מספיק ואין צורך ביותר זה בערך המפרט שעלה לי בראש עד עכשיו: Intel Core 2 Quad Q6600 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Gigabyte GA-EP43-DS3L Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 ANTEC SONATA II 450W יש מקום לשיפור? הQ6600 דרך אגב אני מעדיף כמעבד מתוך מבט אל העתיד (כן כן המשקפיים התלת-ממדיות ב-IMAX רב שימושיות ) וגם קצת בלי קשר, הדיסק הקשיח שכבר יש לי איכותי? בתודה מראש, קובי

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  22. היי, מעוניין לרכוש בחנות מחשב נייד עם מערכת הפעלה ווינדוס 10. נניח שבעתיד אצטרך לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את הווינדוס 10. איך זה עובד ? האם אני צריך לבקש במעמד הקנייה דיסק און קי עם ווינדוס 10? נניח ואני לא מקבל מהם דיסק אלא רק מפתח מוצר , איך אני מבצע התקנה באמצעות המפתח? תודה ניבר

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  23. שלום אני חדש פה=] אני צריך שתגידו לי מה דעתכם על המפרט הבא ואם יש מה לשפר המחשב נועד למשחקים וגרפיקה וכל מיני דברים שאח שלי עוסק בהם עריכת ווידאו וכאלה ויהיה קצת OC: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX GIGABYTE GA-P35-S3 ¤716 האם כדאי לקנות EVGA NFORCE 680i SLI 775 המחיר שלו זה לא בעיה שמעתי שהוא לוח ממש ממש טוב? OCZ DDR2 2048MB Platinum Dual Channel 800MHZ CL 4 OCZ StealthXStream 600W Leadtek nVIDIA GeForce PX8800 GTS TDH PCI-E 640MB או SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2900XT 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - R600XT - DX10 - RETAIL ¤ 2170 איזה מהם אני לא יודע? מה עדיף? WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS THERMALTAKE EUREKA ( BLACK+W…

24. Started by diablo4u,

מחשב קל מבחינתי אפילו מסך פחות מ15 שיריץ תכני HDMI וחיבור HDMI אפשרי עם כרטיס מסך לא ONBOARD שגם יהיה חזק? או שזה לא מסתדר עם הקל? המלצות מאיפה להזמין או מאיזה חנות לקנות זה כנראה לא יהיה בהרכבה אישית - צריך עד יום רביעי הבא להגיע למלון של חבר שלי בניו יורק אפשרי?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  25. Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח אם: ASUS P8H67-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDM זיכרון: DDR3 1333Mhz 4GB Kingston פעמיים הארדיסק: Samsung 1TB EcoGreen F3 32MB SATA II HD105S צורב דיוידי : LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA ספק כח: (Antec Neo Eco 450C 450W Active PFC 12cm PSU (RetaIl) מסך: SAMSUNG Samsung S24A350H 24'' LED 2ms VGA HDMI WideScreen Blac אשמח לשמוע חו"ד,מחר אני הולך לקנות.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.