עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר לאופיס, תוכנות סטטיסטיות וגלישה באינטרנט. צריך להיות מחשב יחסית חזק שכן אני עובד עם הרבה חלונות פתוחים במקביל. כמו כן שיאפשר צפייה סבירה בסרטים (כלומר שהמסך צריך להיות בגודל של 15 אינץ'). משקל וסוללה לא כ"כ קריטיים (אני נוסע לחו"ל לכמה חודשים לעבוד והמחשב בעצם יהיה תחליף למחשב נייח) גודל מינימלי של דיסק קשיח צריך להיות 80 ג"ב. לא מאמין שאצטרך יותר. כן אצטרך צורב DVD וכמה שיותר יציאות USB. אצטרך גם יציאה למקרן. יש לי נייח של HP ואני מאוד מרוצה ממנו. מה דעתכם על הניידים שלהם ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  2. Started by Classify,

ברשותי מחשב GIGABYTE W566N וברצוני להגדיל את הכונן הקשיח שלו. אני רק רוצה לוודא שזה אפשרי.. אני יכול לקנות ב-ZAP כל כונן 2.5 ולשים לבד?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  3. ממצב חברים, אני רוצה לקנות מחשב חדש אז אני מחפש מפרט טוב למשחקים. לא מתוכנן OC... מסך יש אז לא צריך... רק אינטל לא להמליץ לי על AMD כי אני לא אקח... ואני חושב שעם הכרטיס מסך אני יחכה שה GeForce 8800GTS ירד קצת במחיר אבל לא סגור על זה... בהצלחה ותודה ..

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  4. שלום לכולם.. אני לומד עיצוב גרפי עריכת וידאו ואנימציה אני זקוק למחשב עבודה בבית, שיוכל לעמוד בתוכנות שאני משתמש בהם אך ישמש אותי גם לשימוש הביתי הרגיל של המדיות למיהנן ולא למשחקים אני דיי מבין בכל הטכנולוגיות הקיימות, אך לא בטוח כל-כך מה מתאים לי, כייון שבלימודים אנו עובדים עם מקינטוש ואני לא רוצה כזה בבית אני משתמש בתוכנות: פוטושופ, פרי-הנד, אילוזטרייטר, אין-דיזיין והכי חשוב מאיה. אני מתכנן אוברקלוקינג אז ככה שהמחשב צריך להיות בנוי גם לזה. חשוב לציין שאני עובד עם כמה תוכנות במקביל. אהה ודבר אחרון יש לי את כל הציוד ההיקפי הדרוש חדיש ביותר הכולל: מסך עכבר מקלדת מארז ורמקולים תודה לכל העוזרים.. שלומי

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  5. Started by mRnOoNe,

לגבי המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6462 מה הייתם משפרים/מחליפים בו, כדי לקבל תמורה יותר טובה? ניתן להחליף כ.מסך במשהו אחר התקציב הכולל צריך להיות סביב 2500 ש"ח חשוב לי לציין שכרגע יש לי Q6600 עם 4GB זיכרון פנימי, וכ.מסך 8800GT ואני מרוצה סה"כ ממנו אז אני מחפש משהו ברמה אחת מעל, שייתן קצת שיפור במשחקים השאלה אם בתקציב שלי אפשר לקנות מחשב יותר טוב מהנוכחי? אני לא צריך ציוד היקפי ולא מסך. תודה

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד רצוי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לילד בן 9 וחצי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מיינקראפט, פיפא, סימולציות טיסה ועוד משחקים של ילד בגיל הזה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מסך 19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות מספיק הגדרות בינוניות בשלב זה, אפילו בין נמ…

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  7. Started by tomyon,

שלום , אני מבקש חוות דעת על המפרט הבאבפעם שעברה לא קיבלתי תשובה) מחשב לשימוש ביתי : עבודה באופיס ואינטרנט. תקציב: 3500 שח מעבד: AMD ATHLON AM2 Dual Core +4200 לוח אם: Gigabyte GA-M55Plus-S3 ,Nforce550 ,Firewire דיסק קשיח: Western Didital 160GB SATA2 7200 RPM - צורב DVD: NEC DVDRW 7170A זיכרון: Digma1024MB (512X2) DDR2 667MHz מארז: Foxconn TLA436 Silver/Black מקלדת: Logitech עכבר: Logitech Optic מסך: ViewSonic VA903M תודה למי שיעזור

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  8. המפרט המקורי E5300 TRAY AC ALPINE 7 PRO GIGABYTE GA-EG41MF-US2H SAMSUNG 2GB DDR2 800MHZ HITACHI SATA2 DVDRW LG X22 TT M5 BLACK CORSAIR 550W VX השינוי הוא כזה : לוח אם הבנתי שזה ביזבוז כסף לקחת G41 ששמים כרטיס גרפי השאלה היא כזאת : 1. אם לא עדיף שיהיה כרטיס מסך מובנה במידה ומתקלקל הכרטיס מסך PCIE ? 2. האם לוחות ללא VGA OB מובנה יותר איכותיים מבחינת ארכיטקטורה וביצועיים כללית ? 3. יש בכללל הבדל בין GA-EP31-DS3L לבין GA-EP41-UD3L במפרט הטכני הכול אותו דבר הפרש של 20 שקל ואם אני מחליפה לוח עדיף לקחת GA-EP41-UD3L או להישאר עם הקיים ? דרך אגב מה הכוונה 7 ימי עסקים ? אם הלוח נקנה ב 5.10 עד מתי אפשר להחזיר ? חנות סגורה שישי שבת . " מותר להחזיר חלק במידה ולא נעשה…

9. שלום, המחשב הוא לבית, ירוצו עליו בעיקר דפדפן, אופיס, אולי פוטושופ. השאלון: * מטרות המחשב? דפדפן, אופיס * גודל המסך? יותר מ-15", כמה שיותר גדול, יותר טוב * משקל רצוי? לא משנה בכלל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ממש לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) הייתי רוצה לפחות יציאה אחד של USB3.0 * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה, גם ככה הכל עובר לענן * כונן CD/DVD? צורב? אפשר, אבל אם אין והמחשב טוב מאוד, אז אפשר לוותר * כונן Bluray? ממש לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב, יש לי רישיו…

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  10. Started by AOF,

אני צריך מפרט מחשב לעבודה משרדית קלה... כלומר אופיס וגלישה באינטרנט סה"כ... אם אפשר אז שיוכל בכל זאת להריץ משחקים קלים אבל עיקר התמקדות זה בגלישה באינטרנט ובאופיס. אני גר בירושלים ואני מחפש חנות אמינה (גם ששנות אחריות זה שיקול) אני רוצה לדעת עעם בתקציב של 3000 שקל גג(!) אפשר למצוא משהו יותר טוב מזה: intel i3 530 2.93 Ghz windows 7 premium 64 bit-צריך במחשב. 4GB DDR3 1066MHz dual channel 500GB SATA 7200 Gforce315 512MB אחריות ששנה. מקדלת+עכבר גם צריך. 2976 בבאג. המחשב צריך להיות שקט יחסית, ויציב. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  11. תקציב - 3500 ש"ח. אני צריך שז יוכל להריץ משחקים חדשים בצורה טובה (במיוחד סימס 3 על מקסימום בהכול, גרפיקה וכו'). לא צריך ציוד היקפי כמו מסך,עכבר מקלדת וכו'... תודה רבה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  12. Started by yuvalnus,

אממ...יש לי תבנית, אני צריך עזרה בכמה חלקים... זיכרון: A-Data 1GB DDR2-667 CL5 כמות: 2 - מחיר: ¤104 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II AAJS כמות: 1 - מחיר: ¤213 כרטיס מסך: palit 9600GT 512MB ddr3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤714 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤135 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 2000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤45 אז כמו שראיתם, חסר לי מעבד: חשבתי על הE2180 או על הAthlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM, איזה יותר טוב? (הם עולים אותו דבר...) והטוב מבינהם מספיק טוב כדי להריץ משחקים חדשים? (איך זה הגיוני שהם כל כך זולים?) לוח אם. מארז וספק (לא ג'נרי) של 400W תקציב: 950 [move][/move]

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  13. חבר שלי משדרג את המחשב הישן שלו(אמרתי לו לקנות חדש,אין טעם לשדרג את הישן אבל הוא יכול רק לשדרג) עכשיו המפרט שלו כזה: פנטיום 4 3גיגה לוח אם אחד של אסוס סוקט 473 כנראה זיכרון SDRAM 256MB כרטיס מסך: 5200 ספק ומארז: ג'נרים. הוא נתן לי תקציב של 1200 ש"ח ואמר לי תנסה לשדרג חשבתי על השילוב - לוח אם זיכרונות וכרטיס מסך: לקחתי: ABIT LG-95 שעולה 387 שני סטיקים 186 שקל כל אחד Corsair DDR2 512MB 533MHZ Cl4 וגיגהבייט 7600GS שעולה 600 שקל כל זה ב1350 ש"ח ב SKYPC. אני יודע זה חורג, לכן אני צריך את עזרתכם בשילוב כזה או אפשרויות של שידרוג אחר לא טוב שילוב כזה. הסוקט שלו שונה מהלוח אם שננתי.. אני צריך הצעות לשילובי תודה

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  14. מה דעתכם על המפרט: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1510 אני מעוניין רק בחוות דעת על המפרט תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך בלי לגרוע הרבה באיכות אז כן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? יישומי אינטרנט ואופיס א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך במסך, רמקולים (בסביבות 300 שח), מקלדת ועכבר. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? השקט לא קריטי אבל אם אפשר מחשב כמה שיותר שקט. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן OC. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (…

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  16. הרכבתי 2 מפרטים ואני צריך חוות דעת שלכם... המחשב משמש בעיקר לעבודה משרדית : אינטרנט , צפייה בסרטים , מסנג'ר , הורדות(הרבה) , מוזיקה משחקים רק לעיתים רחוקות.... אבל עדיין הייתי רוצה שיהיה לי אפשרות לשחק בכיף משחקים כשאני ארצה , ולראות סרטים ב HIGH DEFINITION . איזה מפרט עדיף , גם לשימוש עתידי. אשמח להצעות ושיפורים , בעיקר כאילו שיוזילו את העלות , כי כבר דיי חרגתי מהתקציב. תודה אופציה 1 : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX אחריות: אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤978 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤458 כרטיס מסך: ASUS PCI-EX GeForce 8600GT SILENT 512MB DDR3 : EN8600GT SILENT/HTDP/512M - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤599 דיס…

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  17. Started by TaLTooL17,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים עד 6000 ש"ח + - רק למחשב עצמו + מסך ובלי דיסק קשיח. הרכבתי מפרט: כרטיס מסך - SAPHIRE RADEON X1950XT 256MB PCIe ספק כח - ENERMAX Noisetaker 420W מארז - GIGABYTE - aluminum case Triton - BLACK זיכרון - 1GB TwinMos DDR II - 800 - TwinMos Original x 2 מעבד - Intel Core 2 Duo 6420 - 2.13 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 לוח אם - GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX צורב LG DVD-RW GSA-H44N x18 DUAL LAYER (black) - bulk - DVD מסך - SAMSUNG LCD 22" - 226BW WIDE + DVI-D 2ms הכל יוצא 6000 ש"ח פחות או יותר . איך המפרט הזה? החלטתי ללכת על מחשב מבוסס אינטל, עדיף מחשב מבוסס AMD למשחקים? אפשר לחבר ללוח אם הזה דיסק קשיח SATA? ואני צריך המלצה למאוורר…

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ולחסוך אם אין הבדל משמעותי בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי hd בעיקר גלישה ומשחקים ובעתיד הקרוב לימודים באוניברסיטה (כנראה הנדסת תוכנה)א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין - כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - call of duty black ops, Battlefield 3-4, warframe -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).32 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

19. שלום לכולם אז הרכבתי מחשב מכל מיני חלקים ישנים בניסיון ליצור מעין "media center" החלקים הם: מעבד intel core 2 duo e7500 לוח אם msi g41tm-p33 (ms-7592) שני כרטיסי זיכרון כל אחד 2 gb די די אר 2 של ceon ומאיץ גרפי של nvidia geforce 6200 turbocache חוץ מזה הוספתי 2 הרד דיסקים אחד של 80 gb שעליו מותקנת מערכת הפעלה של windows 7 ועוד הרד דיסק של 500 gb ברצוני לשנות את את המאיץ גרפי למאיץ עם יציאת hdmi, על איזה מאיץ אתם ממליצים ? , עדיף כמה שיותר זול (כמו כל שאר המחשב הזה) האם יש עוד שינויים שמומלצים לדעתכם ? תודה עמרי

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  20. שלום! אני חדש פה , ואני מתכנן לקנות מחשב למשחקים כבדים אבל אני לא רוצה לעשותOC ב6500 ש"ח (בלי מסך וDVD) חשבתי על מפרט כזה: AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Venice 945 MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 962 OCZ 1GB (2X512) DDR PC3200 Revision 3 Performance Dual Channel CL2-3-3-6 992 2,413 Leadtek WinFast PX7800 GT TDH MyVIVO Hitachi 80Gb 7.2K 8Mb Buffer SATA II 411 ANTEC SLK3800B 400W 745 -------- 6468 ועוד דבר יש לי סטיק אחד של 512MB…

21. רצוי שיהיה כרטיס מסך ממש טוב. לא אכפת לי אם זה amd או אינטל למרות שהמליצו לי לקחת amd כי הם יותר זולים ולא נופלים ברמה. צריך גם המלצה למסך טוב, תודה לעונים!!

22. Started by Buffer,

היי, החלטתי להשים מחשב בסלון, אלה הדברים שאני צריך: כרטיס טלויזיה(להקליט) כרטיס מסך עם יציאה ל-HD ו-RCA כרטיס קול שיתחבר לרסיבר ויספק לפחות 5.1 ערוצים HDD מעל 160 גיגה כרטיס WIFI מעדיף מחשב קטן ושקט, עם מארז קטן תקציב נמוך בגלל שאני חוסך לטיסה, מקווה שאפשר להסתדר עם זה. תודה, אור.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  23. Started by roiy,

שלום אני מחפש מחשב למשחקי אסטרטגיה כמו red alert 3 ו starcraft2(כשיצא) התקציב הוא 2500 (גמיש קצת) ללא ציוד הקפי אני משתמש במסך 19 ראיתי את המפרט הבא http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1506 האם המפרט מספיק טוב אם לא אשמח למפרט אחר בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  24. Started by f.trouble,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר אבל גם לסרטים ומשחקים (לא כבדים) * גודל המסך? 15 בערך * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מינימום 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חשוב * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  25. Started by omriel12,

Processor: Intel Core 2 Duo E6550 RAM: 3GB 800Mhz M/B: MSI MS-7379 Power Supply: Thermltake 400W Graphic Card: ASUS 9800GT 512MB האם כדאי לי לשדרג ת'כרטיס מסך עד 600 שקל או להשאיר את מה שיש לי? (אני משחק על רזולוציה 1440X900 מסך 19'' משחקים כמו GTAIV, BF:BC2, ARMA 2)

• 2 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.