עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן אני חדש כאן בניתי מפרט ב4500 רציתי לראות איך הוא או אם יש נקודות לשיפור בעיקרון המטרות העיקריות של המחשב זה גיימינג למשחקים כבדים בניתי מפרט מה אתם חושבים ?? מ מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1231 כמות:1 לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3LR ¤528 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ¤282 כמות:1 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤285 כמות:1 כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe ¤1139 כמות:1 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ¤355 כמות:1 ספק כח CoolerMaster eXtreme Power 650W ¤399 כמות:1 קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 LP ¤85 כמות:1 מאורר למארז CoolerMaster Blue LED Silent Fan 120mm ¤44 כמ…

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  2. שלום לחברי הפורום, קניתי מחשב לפני כמה חודשים, אבל עכשיו רציתי לחבר אליו רכיב חומרה (כרטיס קול חיצוני) באמצעות Firewire. עד כמה שאני מצליח לראות, כנראה שאין לי יציאה כזאת. מה אני יכול לעשות כדי "להוסיף" יציאת firewire או לחבר באמצעות חיבור אחר אל המחשב? אני מצרף את המפרט, וגם: לינק לפרטי לוח אם: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3488#sp לינק לפרטי מארז: http://www.lancoolpc.com/en/product/product06.php?pr_index=16&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=62&g=spec שאר המפרט: מסך: [..] DELL ULTRASHARP 22" (E-IPS PANEL) 2209WA REV A01 - זמין במלאי ₪1206 מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 945 (3.0GHz) - 95W - BOX - זמין במלאי ₪755 לוח אם: [..] GIGABYTE G…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by First Squad,

זה מיפרט שהרכבתי תגיבו בבקשה : מעבדי אינטל Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E זכרונות DDR II 533 1GB Kingston x 2 דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB כרטיסי מסך Sapphire (ATI) X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E כוננים- FLOPPY Teac/SONY 1.44 כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 (Black) מארזים RAIDMAX SIRIUS ALUMINUM SILVER מקלדות Logitech Logitech Internet Pro White עכברים Logitech Logitech Optical Wheel Mouse S90 Black רמקולים Altec Lansing Altec Lansing ATP3, 2.1 מסכים SAMSUNG 740N 17'' LCD 8ms

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  4. זהו חברים...הייתי היום בסקיי ועשיתי הזמנה למפרט הבא...תגובות.. אגב תודה לכווולם על כל העזרה שנתתם לי מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤940 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם DFI LANParty DK X48-T2RS ¤996 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=4711079391970 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP ¤510 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996580 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1375 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤138 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH…

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  5. זקוק לעזרה בניית מפרט לצרכים שרשומים בכותרת 3000ש"ח גג! עדיף פחות... ;D עדיפות למסך 19 מחברה אמינה(LG,SAMSUNG, ets...) חייב קשיח 320GB ומעלה אין עדיפויות לשאר החלקים... משתחליטו יתקבל... תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 528 צפיות
  6. זקוק למפרט של מחשב מלא+מסך. 1. מה התקציב? 7000 ש"ח. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה שקט ויקרר בצורה טובה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? מסך איכותי, רחב, גדול. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב מאוד. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני זקוק למחשב עריכה חזק, בסביבות ה-5000 ש"ח. זאת ההצעה של PCpower: ב4450, לפני התקנה של ווינדוס. אני לא מספיק מבין ברכיבים ורוצה לדעת אם זה שווה או אם כדאי להחליף משהו.... מעבד Intel Core i5-760 2.80 ~ 3.33 GHz x4 QUAD CORE 8MB Cache קירור מעבד Low Noise PWM Variable Speed CPU Cooler לוח אם Intel H55 Express Based Main Board קירור פאסיבי לרכיבי הלוח Passive Bridge & Mosfet Heatsink - Silent זיכרון 4GB (2048x2) DDR3 1333MHz (Fail Safe - Tested For Dual Channel) כרטיס מסך nVIDIA QUADRO 600 1GB DDR3 25.6 GB/sec Dual-DVI כרטיס קול 8Channel (7.1) Audio Codec (+Optical) דיסק קשיח (מערכת) 500GB 7200-RPM SATA 3Gb/s +16MB Buffer (Single Platter) דיסק קשיח (דגימה ופרויק…

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  8. Started by Sivan Franke,

שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למטרות גיימינג והבנתי שזה המקום לקבל עצות בנושא, אז לענייננו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי Blizzard בכלל ובעיקר Heroes of the Storm & OverW…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כן חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש ו הוא רוצה ככה: 2800 mhz Intel or AMD 512 DDR GeForce 5200 128 DDR 80 GB Hard Drive CDRW כולל מסך:MAG or LG FLAT 17 התקציב הוא 3000 לחרוג גג 100 ש"ח (ותביאו חנות שאני יוכל ליקנות בא!) (אא הוא רוצה את זה למישחקים כבדים! far cry וכאלה!)

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  10. Started by Tharbad,

עבור חבר ייעוד המחשב: אינטרנט, סרטים, עבודה משרדית, משחקים קלים מסך: עד 1000 ש"ח 19 אינטצ' לא רחב כרטיס מסך: 256 RAM על הכרטיס זיכרון 2GB RAM כונן קשיח: 250GB צורב עד 150 ש"ח בלי שום יכולת הדפסה על הדיסק (לא שימושי), DL לא חובה לוח אם (חיבורים): 4 חיבורי USB2 1 Firewire רשת כמובן כרטיס קול מובנה. מעבד: כפול ליבה (יותר מתקדם מפנטיום 4) תודה

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  11. אורח noven
    Started by אורח noven,

שלום, אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח פנימי בנפח של 2TB (מתכוון לרכוש שתי יחידות - על מנת לא לשים את כל הביצים בסל אחד). השימוש העיקרי שלו יהיה גיבוי ואחסון תמונות. אשמח להמלצתכם לכונן עמיד וחזק שניתן לסמוך כי יחזיק לאורך שנים. מהירות פחות חשובה. כרגע הולך לכיוון של seagate barracuda (לא מעוניין ב-western digital - היה לי איתם ניסיון פחות מוצלח). תודה מראש למגיבים.

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  12. Started by yuvalkosh,

אחותי מתחילה ללמוד צילום בבצלאל ומסתבר שכל סטודנט זקוק למקבוק. אודה לכם אם תמליצו לי על המקבוק המתאים ביותר לעיצוב גרפי (אני מניח שזה מה שהיא צריכה) ממה שביררתי בינתיים אני חושב שיספיק לה Macbook רגיל ולא את ה-Pro תודה..

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מחשב להורים, דרוש רק לוח אם+מעבד+זכרון פנימי+מארז עם ספק המחשב מיועד בעיקר לגלישה, SKYPE, ואולי קצת כתיבה בWORD, עדיף כמה שיותר זול

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  14. Started by r0ckY,

שלום, אני מחפש נייד בעיקר לעבודה משרדית, אופיס, אינטרנט ותוכנות שרטוט קלות (EWB וכו'..) כמו כן, מידי פעם שאוכל להריץ סרטים באיכות גבוהה ומשחקי תפקידים כמו WARHAMMER ONLINE. שאלה שנייה שלי, התעניינתי במחשב MSI EX620, השאלה שלי האם הוא יכול להחזיק שלוש שעות עם הסוללת 6 תאים שלו בעבודה? תודה.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by Beigelman,

אהלן חברה. 1. מה התקציב המקסימאלי? - התקציב זה לא האישיו פה אבל אני מאמין שאין סיבה שמחשב ברמה שאצטרך יעלה על סכום של 2000 ש"ח. הביצועים יקבעו את המחיר ולא להפך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - השימושים העיקריים הם פייסבוק ואינטרנט, יוטיוב, וורד ואופיס, משחקים ברמה פשוטה בלבד כמו למשל world of tanks או משחקים ישנים. חשוב שהמחשב יוכל להחזיק הרבה חלונות של פייס או יוטיוב יחד באותו זמן, יש בנות שלא תמיד יודעות להתנהל הכי יעיל מול המחשב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - כל החלקים נדרשים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - רצוי שהמחשב…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. רצוי מחשב מעוצב דוגמת הטושיבה. מסך 15.4 זיכרון לפחות 2 ג'יגה(רצוי 4) כרטיס מסך טוב לסרטים ופה ושם משחקים בקטנה. יציאת HDMI, BLUETOOTH די מתלבט בין HP ל TOSHIBA (ככה שתבינו את הכיוון): http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7731&perur=2&t=1&c=320 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7590&perur=2&t=1&c=339 עצות והמלצות יתקבלו בברכה!!! 8)

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by exti110,

מה דעתכם על מחיר מתאים על המחשב הבא: מחשב פנטיום 3 450MHZ לוח אם אינטל דיסק קשיח 8.4Gb זיכרון 192MB כונן דיסקטים כונן דיסקים x50 מודם 56 מסך 17 PHILIPS צורב חיצוני USB של SONY מקלדת + רמקולים + כיסויים משחקים, תוכנות המוכר רצה בתחילה 900 ש"ח אך הסכים 800 ש"ח. איזה מחיר מתאים לקניית המחשב הזה? צריך להוריד עוד? איך המסך פיליפס 17? בתודה מראש לעונים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by XD!XD,

היי אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למשהו נורמלי יותר הינה המפרט הנוכחי שלי: Intel ® Pentuim® 4 CPU 3.00GHz. 3.00GHZ, 1.00 GB של RAM. (זה מהמאפיינים במחשב) בעיקרון יש עוד דברים אבל אין לי אין להשיג את הפרטים המדוייקים אז אם למישהו יש תוכנה כמו אוורסט שמראה מפרט מלא אני ישמח לקבל ותגידו לי איזה עוד פרטים להביא לכם..... יש לי תקציב של 1000 ש"ח עכשיו אבל אני יכול לעלות במידה וצריך וזה מאוד קריטי.. אני רוצה משהו שיריץ לי משחקים טובים כמו GTA IV, Red Alert 3.. עריכה: שכחתי להגיד שאני צריך גם חלקים כמו הארדיסק (חשוב ביותר עכשיו הוא כמעת התקלקל לי הBOOT לא קרא אותו) וספק כוח כי יש לי משהו משנות הפקפוף, זכרונות ולוח אם תואם גם.. ו..כרטיס מסך שיריץ את המשחקים שכתבתי למעלה.…

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  19. Started by ram277,

יש לי מחשב נייד TOSHIBA SATELLITE עם WINDOWS VISTA HOME PREMIUM‬ ‬ שסיסמת הכניסה היתה בעיברית. כעת אני לא יכול ליכנס ל WINDOWS כי הוא לא מאפשר לי לשנות מאנגלית לעיברית. חלון ה LOGIN שונה מ XP אין בו אפשרות לשינוי שפה ע"י העכבר אלא רק ב ALT+SHIFT ופונקציה זו לא עובדת.( CAPS LOCK אינו לחוץ)‬

20. המליצו לי בחנות להחליף לוח אם ספק ומארז מכיוון שאני רוצה להתקין 4870 מה אתם אומרים לפי מפרט קיים המלצות יתקבלו בברכה תודה

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  21. Started by zglazer,

שלום לכולם אני מעוניין במפרט מחשב בתקציב 3.5-4K למטרות כלליות אינטרנט,אופיס,סרטים,תוכנות,והרצת משחקים (לא הכי כבדים משחקי רשת פיפא וכו) אנא חוו דעתכם AMD ,INTEL תודה לכולכם

• 13 תגובות
    • 808 צפיות
  22. Started by gilz,

מסך 13.3 (בגלל המשקל), קל משקל, זמן סוללה ארוך.ישומים עיקריים אופיס, אינטרנט, ניגון סרטים. יציאת HDMI.לא שם טווח מחירים, אשמח לקבל מספר המלצות לטווחי מחירים שונים ומה אני מפסיד בבחירת מחשב בקטגורית מחיר נמוכה יותר.. חשבתי על כמה אופציות אפשריות: 1. Samsung NP530U3C-A07IL 2. Asus UX32A-R3024H 3. Sony VAIO SVT-13122CXS מחשבים נוספים? תודה,גיל

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  23. 1.. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב -לשחק במשחקים אבל הרוב לראות סרטים המחשב יהייה מחובר לטלוויזיה של פיליפס 42 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בצורב,לא צריך דיסק קשיח יש לי 1T של סמסונג ולא צריך ספק . 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים.ל…

• 16 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. מפרט למחשב לעבודות אנימציה ווידאו ומסך -5000 ש"ח. עבודות אנימציה בסטופ מושן- דגימה ממצלמה, רינדור ומולטיטסק. אנני לא בטוח נראה לי שאינטל עדיפים לעבודה מהסוג הזה. לא יהיה שימוש במשחקים. עדיף כרטיס מסך עם VIVO לאופציה לדגימה אנלוגית, או כרטיס מסך פלוס כרטיס לדגימה( כרטיס טלויזיה יספיק). דרוש חיבור צורב וציוד היקפיFIREWIRE מה הצעתכם.

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט (YouTube) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.