עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by RuThLeSs,

רק את המחשב עצמו, שיכלול צורב DVD וספק ENEMARX 400W. מחשב למשחקים, ללא ציוד היקפי תודה

• 10 תגובות
    • 690 צפיות
  2. שלום, אני מבקש את עזרתכם במפרט מחשב מסויים, אני לא מגביל את המחיר שלו אבל זה לא אומר שאני מוכן לשלם עליו הון תועפות - הכוונה היא שכל מוצר שיוצא לשוק מקבל מחיר גבוה, לאחר מכן הוא נופל יחסית מהר ואז מגיע למצב של הוזלה איטית. אני רוצה לקנות רכיבים שהם אחרי הנפילה הגדולה שלהם. המחשב יהיה מורכב ממעבד של אינטל (לדעתי רוב כפולי הליבה כבר נפלו את הנפילה הגדולה שלהם) במהירות 2GHz פלוס מינוס לוח אם של ASUS ולא asrock ולא שום דבר אחר. כרטיס מסך של ASUS ספק של ENERMAX או משהו מקביל באיכות זיכרון 2GB בהתאם למקסימום של הלוח אם... מסך 21 אינטש LCD לפי שיקולכם הטוב (DELL, SUMSONG....) גוף קירור - לא כזה שצריך לאוברקלוקינג אבל בכל זאת לא גנרי דיסק קשיח - 250GB SATA II כרטיס קול וכרטיס…

• 70 תגובות
    • 5.5k צפיות
  3. המחשב - T61 אוזניות מקוריות של סנהייזר. חיברתי אותם לתחנת עגינה, שומעים רק בצד שמאל. שיחקתי עם הכיוונים דרך המחשב ולא עזר אז ניתקתי את האוזניות וגם מהרמקולים של המחשב עצמו שומעים רק מהשמאלי לא משנה מה אני עושה. יש מצב שהאוזניות גרמו לאיזה קצר דרך התחנת עגינה? אגב גם בחיבור למחשב עצמו לא דרך התחנה עדיין שומעים רק בצד השמאלי (ראוי לציין שבמחשב הביתי הן עובדות היטב) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by oOo0oOo,

ברשותי מחשב נייד LG LW20 Express, התקנתי עליו Windows 7 Ultimate Final, וכפתור ה FN לא עובד (הוא עבד מצויין בויסטה), גיגלתי, וראיתי שזו בעיה נפוצה אצל בעלי לפטופים רבים (גם סוני, טושיבה ועוד) שגם להם כפתור ה FN לא עובד ב Windows 7. 1. היכן עלי לחפש דרייבר עדכני ל Windows 7 (או אולי להתקין דרייבר של ויסטה) ? האם באתר של LG (לא מצאתי שם כלום) ? האם באתר של חברת הצ'יפסט (i915GM) ? וגם מה עלי לחפש בדיוק ? דרייבר של מה ? 2. לא אכפת לי שכפתור ה FN לא יעבוד, אני כלל לא צריך אותו, ולא צריך להשתמש במקלדת המשנית (שעוברים אליה בשילוב FN+SCR LOCK במחשב שלי), הבעיה הגדולה היא שכאשר המחשב עולה, המקלדת הפעילה היא מהקלדת המשנית ! (כלומר, בחלק מהמקשים, במקום אות, מוצגת ספרה) אני גם רואה ע…

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  5. Started by סומך,

מעוניין לרכוש לפטופ של לנובו או דל למהו? כי מהידע המועט שלי, הם הכי אמינים לאורך זמן (לא התלהבתי מHP תמיד נראים לי עדינים מדי) חשוב לי שיהיה נוח לעבודה (מסך14-17 אינצ') שקט (שלפחות הRAM יהיה SSD) מחשב לעבודה, אני לא משתמש בתוכנות מורכבות, אבל שיצליח להריץ תכנות בסיסיות, הרבה מסמכים פתוחים במקביל ודפדפן עם מלא מלא תגיות פתוחות. אני קונה מחשב פעם בחמש-שש שנים, אז שלא יהיה עגלה עוד שנתיים... לא גיימר תקציב, סביבות 4500 ש"ח (אם יש בפחות מה טוב) ממש תודה למי שיעזור מצאתי באמאזון את אלה, לא יודע אם הם עומדים בדרישות https://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_nr_p_n_condition-type_0?fst=as%3Aoff&rh=n%3A340831031%2Cn%3A429886031%2Ck%…

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by moris,

היי! אני מוכרח לערוך הודעה זו! אבקש בניית מפרט עד 2900 ש"ח כולל מסך CRT 17 אינץ' וציוד היקפי. תודה!

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  7. Started by Night_Fox,

מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 945 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3 Conroe Support GP35S3 ¤ 641 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 400 1 קירור למעבד THERMALTAKE RUBY ORB CL-P0391 ¤ 183 1 ספקי כוח FSP Real 400W 60THA Noise Killer ¤ 219 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 426 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤ 304 1 כרטיסי מסך Sapphire ATI RADEON X1950GT 256MB Dual DVI Retail SX195GT256 ¤ 679 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1 מה אתם אומרים על הספק ? וקירור יותר טוב לדעתי מה AC7 ואני לא גיימר כבד או משו כזה אז הכרטיס יספיק לי

• 14 תגובות
    • 704 צפיות
  8. האם מחשב זה מגיע עם מצלמה???

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Rrafi,

אני צריך מחשב למשחקים ושלא יראה בעניים..! ומה שאני צריך זה: לוח אם, מעבד, ספק, וכרטיס זיכרו, וכרטיס מסך. אני לא עושה OC אני אוהב את המחשב אך שהוא בלי לקחת סיכונים.! תודה לעוזרים..!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מחפש מפרט זול ביותר רק למסמכי אופיס עד 700 ש"ח אין דרישות גבוהות 40 ג'יגה יספיקו ולא צריך ציוד הקפי.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. חברים, אני עורך וידאו די מתחיל + סטודנט בתואר כללי כך שהצורך המיוחד שלי הוא עריכה. משתמש בתוכנות Pr+Ae. עורך באיכות FHD ובעתיד Uhd-4k. 15.6” מתוקצב ב 5k-6k טיפה גמיש. ראיתי מספר מחשבים: Dell xps 15 *9570 אך יקר בארץ בנוסף Lenovo legion 730-y(???משווק כמחשב גיימינג???) 15.6 FHD, מעבד Intel® Core™ i7-8750H 2.20GHz - 4.10GHz, זיכרון פנימי בנפח 16GB, כונן SSD בנפח 512GB ומאיץ גרפי NVIDIA® GTX 1050Ti 4GB מה המלצותיכם? ואם אתם ממליצים על מחשב אחר? קונה בארץ

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by cosinusminus,

זקוק למחשב ללימודים. למשקל אין יותר מדי משמעות כי אני לא צריך להסתובב איתו כל היום. למשימות כבדות יש לי מחשב נייח חזק. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, MATLAB, visual studio, windows + linux, gcc. * גודל המסך? בין 13-15.6 עם עדיפות ל- 15.6. חובה מאט. * רזולוציית המסך? חובה FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה אבל משקל נמוך יכול להיות בונוס. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כמה שיותר ארוך יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD אך ניתן בשלב הראשון להסתפק בדיסק קשיח מהיר. אם אין ברירה אחליף את הדיסק הקשיח ב- SSD. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * ה…

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  13. Started by tsahiii,

מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX ¤951 לוח אם: DFI LANPARTY DK P35-T2RS ¤567 זיכרון: MUSHKIN REDLINE 4096MB (2048X2) DDR2 1000 CL 5-5-5-15 : 996593 ¤526 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU ¤378 ספק כוח: CORSAIR VX 450W : CMPSU-450VXEU ¤397 מחיר סופי: ¤2819 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il + Twintech nVidia GeForce 9800GTX+ XT OC Ver 512MB PCIe 870 מה אתם אומרים ? איך הצפרט ? סה"כ יוצא 3760 בלי אפשרות לחרוג יש משו לשפר ?

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  14. היי, אודה להתייחסותכם האם המפרט הזה יספיק לילד בן 10 שמתחיל את צעדיו הראשונים בעולם המשחקים, כרגע משחק בפורטנייט בלבד (יוצא 3452 ש"ח בKSP) תודה מעבד Intel Core i5 8400 2.8Ghz 9MB Cache s1151v2 – Box מאוורר למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 CPU Cooler לוח אם Display - Gigabyte B360M D2V LGA1151v2, Intel B360, DDR4, PCI-E, VGA, DVI זכרון Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2400Mhz CL17 כרטיס מסך MSI GT 1030 Low Profile 2GB OC DDR4 HDMI DP PCI-E GT 1030 2GHD4 LP OC הארדיסק Western Digital Caviar Blue 2TB 64MB Sata III WD20EZRZ כונן SSD Display - Corsair Force LS CSSD-F60GBLS-BK 60GB SSD Sata III MLC Re…

• 25 תגובות
    • 6.6k צפיות
  15. Started by Elad87,

* מטרות המחשב? מחשב לסטודנט שימש אותי גם בלימודים אבל לא רק. מחשב שיחליף את המחשב הנייח אצלי בדירה, סרטים HD, מוזקיה, אינטרנט, חשוב לי שאני אכול לעבוד במקביל במספר תוכנות שונות. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? אין חשיבות אבל רצוי כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) USB-3 יתרון HDMI חובה * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? כמה שיותר, אפשר גם במחשב עצמו קצת ולקנות דיסק קשיח חיצוני * צורב DVD? לא חייב, יש לי צורב חיצוני * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות טובה פה בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell ASUS HP אז ככה בגדול יש לי התלבטות קשה בין 3 מחשבים ובי…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. השימוש הוא ביתי לאינטרנט ושמיעת מוזיקה CASE BUSINESS CLEARLINE 500WATT + HANDLE INTEL E5300 2.6GHZ 2M INTEL RAISIN CITY G41 L1G + VGA 1333Mhz -http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DG41RQ/DG41RQ-overview.htm DDR II 2GB 800Mhz CL5 PATRIOT 320GB 16M SATA II 7200 HITACHI יש לי אפשרות למחיר יותר זול אם אני לוקח לוח כזה(לא שמעתי על החברה הזאת) http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=G31M-VS&s=775

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  17. שלום אנשים, כמו שמשתמע מהכותרת אני צריך מחשב ב-5000 שקל בערך, לשימוש כללי ובעיקר לצפיה בסרטים ומעט מאוד משחקים אני לא מתעסק באוברקלוקינג וכנראה שגם בחיים לא אתעסק (לכן אני חושב שעדיף AMD, תקנו אותי אם אני טועה...) המחשב צריך לכלול את כל הציוד ההיקפי וצריך לכלול מסך טוב (חשוב שיהיה מסך טוב) בנוסף אני צריך המלצה לחנות אמינה וזולה מאיזור הצפון... כבר התעסקתי עם KSP בעבר ובאמת שאין לי כח לעבור את זה שוב!!! תודה אנשים...

• 10 תגובות
    • 623 צפיות
  18. Started by rafip77,

שלום, אני לא מבין גדול בניידים, אבל אשמח לראות משהו בדומה למה שעשיתם עם מדור "מפרטים מומלצים" בעבור ניידים. (ממש מדור נפלא :) ) זאת תהיה עבודה ברוכה מצידכם ואני מאמין שהיא תעזור ממש המון. ואפילו זה יחסוך לכם כאן הרבה שאלות מיותרות וחוזרות על עצמן... יש לכם יכולת להכין רשימה כזאת? אפילו רשימה מצומצמת של מומלצים, תתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  19. Started by Epidem,

שלום לחברי הפורום, החלטתי לנצל את שאריות הביטקויין שנשארו לי לטובת שדרוג המחשב האישי שלי. להלן הפרטים והדרישות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? -- 5,000שח מקסימום חריגה 500שח נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -- גיימינג על מסך 2K 165HZ, עריכת סרטונים, מכונות וירטואליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? -- לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) -- המפרט הקיים רשום למטה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? -- לא רלוונטי, לא מחליפים שום חלק בקירור 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? -- כן, בינ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by doronb,

שלום לכולם ! אבקש מפרט למחשב שימןש עיקרי למשחקים מחיר 3000-3500 ללא מסך יש ברשותי כרטים מסך 8900 pro כך שלוח האם חייב להיות agp בתודה מראש דורון :s05: :s05:

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by Internal,

סבבה, אז חברי הטוב רוצה לקנות מחשב אז הוא ביקש ממני עזרה ואם כל הצבא שיש לי על הראש אני כבר לא מעודכן בכלל אז קיצר הבן אדם חסך עם מסכרות של 700 חח אז אני ישמח אם תוכלו לעזור לנו לבנות משו נחמד אני יודע שיותר כיף לבנות ב 15 אלף אבל בכל זאת... אז הביקושים של המחשב בעיקר להכל כללי כזה שגם משחקים יעבדו כזה בסבבה סרטים מוזיקה וכו... אז אנחנו צריכים: לוח אם +מעבד אם אפשרי אז עדיף עם sound on board חוסכים חח כרטיס מסך זיכרון ניראה לי גיגה מארז ןזהו בעיקרון אני ישמח לשמוע את עצתכם ותודה לכל מגיב

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  22. Started by stasinov,

שלום, אני קונה מחשב חדש וצריך אישור למפרט שקיבלתי. השימושים של המחשב יהיו משרדיים בעיקר - אינטרנט, סרטים, ועבודות לאוניברסיטה. עם זאת, אני רוצה שתהיה לו גם את היכולת להריץ משחקים באיכות סבירה (לא גיימר מטורף) ושהוא ימשיך לעבוד חלק (עם הדרישות המינימליות יחסית שיש לי) כמה שיותר שנים (4 לפחות). מבחינת מחיר, השלמתי עם 3500 אבל אשמח מאד לגרד אותו קצת יותר כך שיעמוד על 3000. זה המפרט שהתאימו לי (אותו קיבלתי אותו מ- IVORY): מעבד: INTEL E6550 מארז: גבוהה, שני מאווררים, סטדנרטי. זכרונות: DDR2 800mgh 2X1G Kingson זיכרון קשיח: seagate 320GB 16MB 7200rpm צורב: sata dvd+- dual layer *18 כרטיס מסך: GF 8500 GT ddr2 512 MB לוח אם: gygabyte, chipset P35 כרטיס קול: על הלוח כרטיס רשת: על ה…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. ציטוט 1. מה התקציב המירבי? 4,200 שקל האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כע 100 200 זהו 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות עם מערכת הפעלה windows 10 pro 64 bit …

24. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא מעודכן יותר מידי לגבי הרכיבים הטובים ביותר. הנה מפרט שבניתי בKSP מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Duo E6850, 1066Mhz, s775, 4MB 1495 1 1495 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS Price Units Total P5W64 WS Pro. s775 Conroe, 975X, DDRII800, 2xPCI-E Crossfire 1150 1 1150 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz Price Units Total 2x1GB Kingston HyperX CL5 (KHX8500D2K2/2G) 1090 1 1090 כרטיסי מסך‏ ASUS Price Units Total 8600GTS 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1210 1 1210 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 565 1 565 כוננים- ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎‏ FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 (Black) 45 1 45 צו…

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by chen.t8,

שלום אני מחפש נייד לשימושים בסיסיים אך לא רוצה להיות מוגבל אם בא לי לראות איזה סרט ברזולוציה טובה מידי פעם עדיפות לפחות מ 15 אינץ' ולרמת בנייה טובה של השילדה והמקלדת , סוללה שמספיקה לפחות לשעתיים בשימוש רציף האם מעבד חזק במיוחד כדוגמת I5 יהיה בו איזה שהו ערך מוסף עבורי גם אם אני לא משתמש בתוכנות מאסיביות ואם זה שווה השקעה נוספת כדי שהמחשב ישמור על כשירות לאורך יותר זמן 4 GB RAM כרטיס מסך של Nvidia או של READON (אם ככה כותבים) המשקל פחות קריטי לי וגם כונן אופטי הוא לא מאסט 2 או 3 כניסות USB, יציאת מסך פחות קריטית אם VGA או HDMI אם יש המלצות לגבי אמינות ואיכות היצרנים : ASUS, DELL ו LENOVO התקציב שלי הוא כ 3000 ש"ח, מוכן להוציא קצת יותר על עסקה משתלמת במיוחד תודה רבה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.