עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. אחרי שהמחשב שלי החזיק מעמד יפה מאוד 5 שנים, אתמול הוא אמר להתראות כאשר הספק שלו עבר לצד השני. אני חושב שהגיע הזמן להשתדרג למפלצת חדשה. קראתי את המדריך בנעוץ של הפורום (מדריך נהדר), ואני אכוון את הצרכים שלי לפי המדריך פחות או יותר. נתחיל בתקציב. המספר ששמתי הוא 8,000 ש"ח, אבל זה סוג של גבול עליון. אם יש צורך להגיע למחיר זה בסדר, אבל לא מפריע לי לחסוך. השימוש העיקרי של המחשב הוא גיימינג כבד. אפשרות לשחק משחקים חדשים בתאריך ההשקה שלהם זה חשוב ביותר. בנוסף, אני מעוניין שהמפרט של המחשב יהיה תואם hackintosh, לצורכי פיתוח אפליקציות. אני לא מעוניין לקנות Mac במחיר אסטרונומי. אני גם צריך את המחשב לפיתוח אפליקציות. בשביל זה צריך OSX, אבל אני לא בטוח איזה פתרון עדיף, hackintos…

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של ASUS K53E, היה לו זיכרון של 4GB במהירות של 1333MHZ, החלטתי לשדרג ל 8GB במהירות של [TABLE=width: 550] [TR] [TD=align: center]KHX1600C9S3P1K2/8G[/TD] [TD=align: center] 8GB 1600MHZ CL9-9-9 @ 1.5V[/TD] [/TR] [/TABLE] 1600MHZ, הזיכרון עובד מצוין ומורגש שיפור במהירות עבודה של המחשב, אך בדקתי בעזרת תוכנה CPU Z וראיתי כי DRAM FREQUENCY עומד על 665MHZ במקום 800MHZ, מדובר על שני כרטיסים המחוברים יחד, כל כרטיס הוא 4GB. תוכלו לראות באתר הזה, שהם שמו זיכרון 8GB במהירות של 1866MHZ ללא שום בעיה. http://www.legitreviews.com/article/1599/ מה הבעיה לדעתכם, ואיך אפשר לפתור זאת? תודה מראש, אופיר

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Swimmer,

AMD Athlon 64 (3500+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5 Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 (nForce3 Ultra chipset CLUB3D RADEON 9550 (128BIT) - 256MB DDR TV OUT DVI AGPx8 - RETAI SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 Thermaltke Shark Full Tower Aluminum Case - Silver Thermaltake Purepower 460W Blue light - Active PFC - ATX 2.01 Thermaltake BigWater 12cm Liquid Cooling System יוצא בסביבות ה-5300 שקל לכל מי שחושש, שאני לא אנצל את המערכת הזו, אני הולך לקרוע אותה =)

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. היי זה מה שבניתי על פי ידע כללי של השוק היום עם הסתכלות רחבה על העתיד , הרצתי שני מפרטים שהם כמעט אותו דבר בשני אתרים:: האתר הראשון הוא IPQC : מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1552 לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-DS4 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1211 כרטיס מסך: EVGA PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 CORE 216 55nm 896MB DDR3 : 896-P3-1255-AR - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1477 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤315 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8-8-8-21 - F3-10600CL8D-4GBHK אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤569 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU - זמין במלאי אחריות: שנה. מ…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. המטרה למשחקים כבדים בלבד !!! אני לא צריך מסך אני לא צריך צורב לא שום סידירומים לא ציוד הקפי אני כן צריך מארז כרטיס מסך מעבד לוח אם זיכרון הארד דיסק מעבד מבוסס amd כרטיס מסך אני מעדיף ותגידו לי עם גם כדאי לי geforce 6800 gt 256 bit ddr 3 תודה לכולם !

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Ofeking,

שלום, אני מתחיל ללמוד בחודש הבא ועובר להתגורר במעונות. בשל כך אני אזדקק למחשב נייד שיחליף את המחשב הביתי וישמש בעיקר ללימודים. מהמחשב נדרש לשרוד את 4 שנות התואר, לשמש ללימודים (office, Internet, Mathlab וכו') וכן מעט לבידור. לכן מומלץ שהוא יצויד במעבד טוב ומספיק זיכרון. חשוב לציין שאני ממש לא בקיא בתחום ובסטנדרטים, כך שבמידה ואחת הדרישות שלי מהמחשב לא הגיונית/ מיותרת/ פוסלת לי מחשבים טובים, אפשר להתגמש. עם זאת, אני מעדיף לא לסטות מגודל המסך הרצוי ומהחברה המייצרת. מטרת המחשב: office, אינטרנט, סרטים HD ואולי קצת משחקים. גודל מסך: 14"-15.6". משקל רצוי: אין דרישה מיוחדת. כמובן ששואף למינימום, אך כל עוד הוא לא כבד במיוחד זה בסדר. הבנתי ש 2.5 זה הסטנדרט. זמן סוללה: …

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. -------------------------------------------------------------------------------- 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר- לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, עבודה עם Arcview+arceditor, קידודים והמרות של מפות מפורמט ecw ל-sid וכדומה. א) יש לציין את אופן השימוש. תדיר. תחנת עבודה בחדר מודיעין. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מסך קיים. אינו מיועד למשחקים כלל. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן דיסקים. רצוי שני כוננים קשיחים 5 עד כמה השקט של המפרט…

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. גיס שלי קיבל את הצעת המפרט הזו (מיועד לויסטה): מעבד Intel Core 2 Duo E2140 זכרון 2 x 1 GB Kingston DDRII 667 MHz צורב DVDx20 Samsung Dual Layer כרטיס קול Integrated 8-channel כרטיס מסך Geforce 8600GT 512MB לוח אם Intel 965 GA-965GMS2 רשת Lan 10/100 דיסק קשיח 320 GB SATA II 16MB מארז עם 4 מאווררים = ספק 500 וואט Samsung 19" 931c LCD אני בטוח שאפשר להביא משהו יותר טוב בסכום הזה (בלי חריגה בבקשה)... נ.ב. הוא לא גיימר כבד

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי 1500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא נדרש 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?2300+-, עדיפות לזול ככל האפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: לימודים, תכנות, שימוש בתוכנות כמו matlab, גלישה באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה):קונה נייד קומפלט 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?שלא יהיה טרקטור 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את ה…

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. מעבד: Core i5 2500 3.3Ghz. s1155, 6MB, GPU Core, Tray מחיר: 865 ש"ח לוח-אם: ASUS P8H67-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI מחיר: 530 ש"ח זכרון: 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 מחיר: 245 ש"ח כרטיס מסך: GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI PCI-E מחיר: 835 ש"ח דיסק קשיח: 2TB Spinpoint F4EG 32MB SATA II HD204UI מחיר: 415 ש"ח צורב די-וי-די: SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מחיר: 115 ש"ח ספק כח: 550W Active PFC, 80+, 14cm Fan (Retail) מחיר: 350 ש"ח מארז: Warrior-18 MIDI ATX Black With + 1x80MM FAN (Arctic Cooling) (No PSU) מחיר: 130 ש"ח מאוורר/גוף קירור למעבד: Zalman SZ CC92HS CPU Cooler מחיר: 55 ש"ח מה דעתכם?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום , יש לי מחשב dell inspiron N5010 עם ווינדוס 7 home premuim SP1 בעברית , שאני רוצה לשחזר הגדרות יצרן דרך מחיצה נסתרת מחיצת שיחזור שקיימת בניידים [היא קיימת גם אצלי בנייד רואים אותה מתוך ווינדוס בניהול דיסקים] , יש סרטון ביוטוב שמראה איך להגיע אליה ,רק פשוט שאצלי במחשב זה שונה מהסרטון , אני אוסיף קישור לסרטון ואתמצת בקצרה את התהליך: לחיצה F8 לבחור REPAIR YOUR COMPUTER טעינת קבצים , בחירת שפה , בחירת שם משתמש אדמניסטרטור במחשב , סיסמה אם צריך , ואז אמור להפתח תפריט בעל 6 אפשרויות שהתחתונה ביותר רשום בה DELL DATASAFE RESTOR AND IMERGENCY BACKUPןמשם ממשיכים בשיחזור , אצלי במחשב משום מה יש רק 5 אפשרויות העליונות בלי האפשרות השישית לשחזור ,מעיוני באינטרנט הבנתי שזאת בעיה לא…

• 16 תגובות
    • 4.9k צפיות
  13. קודם כל תודה למי שהולך לעזור מראש! אני רוצה שבמחשב יהיה מעבד חזק C2D או C2Q רתם תחליטומה יותר טוב... אני רוצה בלוח אם תמיכה ב-Crossfire לא מעניין אותי שזו לא טכנולוגיה משתלמת זה מה שאני צריך כרגע... ספק שיחזיק CF של X1950PRO מארז איכותי דווקא חשבתי על CHAKRA של EnermaX כולל המאוורר המיפלצתי אהה ואני חובב OC אז שיהיה לוח איכותי וקירור סביר לא צריך ציוד היקפי... הרבה דרישות קצת תקציב אבל לא נורא נסתדר סומך עליכם ! שוב תודה!

• 16 תגובות
    • 910 צפיות
  14. Started by natigabay,

קניתי את המחשב הנייד עם mcafee והיום נגמר התקופת ניסיון ניסיתי לרכוש אבל משום מה זה מבקש משתמש וסיסמא ואין לי ואני לא יודע איפה יוצרים כי זה לא נותן עשיתי בדיקה בין הMCAFEE לבין bitdefender החדשים ומקאפיי דורש 2GB זיכרון והביטדפנדר דורש 1.5GB לא עדיף כבר לקחת את הביטדיפנדר שהוא גם טוב יותר?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. שלום רב אני מתכוון לקנות השבוע מחשב חדש וראיתי פה שאתם דיי מתמצאים בכל הענין של חלקי המחשב... אז אני יהיה שמח אם תעזרו לי לבנות מפרט לעבודות של גרפיקה ולמשחקים אז ככה..אני עובד בעיקר בתוכנות 3d studio max ,photoshop and Flash אני גם מתכוון לשחק מדי פעם במחשב אז אני רוצה שהוא יהיה סביר גם למשחקים עדיין לא החלטתי איזה מעבד עדיף לי...אבל חשבתי שעדיף אולי 64BIT? האם אני צודק? לגבי לוח אם...אני חושב שעדיף שהכרטיס קול יהיה מובנה? כי אני לא ממש ישתמש בו חוץ ממשחקים ומוזיקה.... עכשיו בא החלק החשוב...הכרטיס מסך...מרוב כרטיסים אני כבר לא יודע מה עדיף!!! PCI או AGP ATI או NVIDIA אני באמת צריך עזרה פה.... זיכרון אני מאמין שאני יקח ג'יגה מ....מה נשאר? תודה רבה...אנ…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by g_s,

סוף סוף מחר אני הולך ליקנות את המחשב החדש :jump: הנה המיפרט: מפנדה: 1 Mushkin 1GB 2x512MB XP4000 2-2-2 Redline 1,190 ש"ח 1 Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 236 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 899 ש"ח 4 Thermaltake Thunderblade 120MM LED Fan Blue A1926 267 ש"ח סה"כ 2,592 ש"ח מDIGMA: מעבד AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 Venice Tray ¤769.00 דיסק קשיח Samsung 80 gb 7200 8 mb SATA ¤359.45 כרטיס מסך Leadtek Geforce PX6600GT TD Extreme 128Mb DDR3 128bit PCI EXPRESS RETAIL + HDTV Cable + BUNDLED ¤1053 ספק כח Enarmax 420W 20Pin/24Pin Noisetaker Ver 2.0 P Series Dual 12V rails, FMA EG425P-VE ¤462.52 סיכום ביניים:…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by shloosh,

טוב בעקבות יציאותש ל כמה משחקים טובים חדשים חשבתי אולי זה הזמן לקנות מחשב חדש אז ככה כיום יש לי AMD XP 2600+SF2 8RDA+ 512 DDR 333 SAMSUNG R9700 PRO 40GB MAXTOR RAIDMAX SCORPIO 868 וצורב+דיוידי Philips בהנחה ואני ימכור תמחשב ואקבל 2000 שקל אני אוכל להוסיף ממכירת הפלאפון שלי ולקמבן איזה 4300 שקל בערך איזה מפרט אתם ממליצים במחיר הזה למשחקים? והאם יהיה שיפור בין המחשב הנוכחי שלי לחדש? כמובן מבוסס amd64 תודה... ואגב לא צריך הארד דיסק כי יש לי אחד חדש 80 של ווסטרן..

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב צריך להיות ל***משחקים*** ושתהיה לו יציאת HDMI בשביל סרטים ומשחקי HD! אינטרנט וכאלו אני מאמין שזה בסיסי. השימוש הוא מזדמן אני מאמין. המסך שיש לי הוא מסך LCD 32'' של HISENSE עם חיבור HDMI FULL HD 1080i סוג המשחקים הוא יריות ומשחקי רשת וזה תחום שאני חושב שאי אפשר …

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני צריך מחשב לסלון, שזה אומר מארז שוכב ולא עומד שהמטרה שלו היא בעיקר סרטים ומעט אינטרנט. כמובן סרטים ב-1080P לא סרטים להזיז לו יותר מידי. התקציב הוא 2500, אבל אם אפשר פחות - מה טוב. מה שאני צריך זה: מארז שוכב, לוח אם, מעבד, כ.מסך, זיכרון, כונן BR, ספק והרד-דיסק (500 גיגה מספיק), ושלט כזה ששולט על המחשב. חשוב גם שיהיה שקט. אם יש לכם עוד רעיון מה אני צריך למחשב לסלון אל תתביישו תודה!

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. המחיר בכללי הוא 4000 שקל עם טיפ טיפה חריגה . יש לי התלבטות בין 2 מחשבים שראיתי . אחד של גיגבייט ואחד של LG ... : LG : מעבד סוג: INTEL CORE 2 DUO מהירות המעבד:GHz 2.06 מהירות 800MHZ זכרון מטמון cache:4MB סדרה: T-5800 פלטפורמה:MONTE VINA זכרון נפח:4096MB מהירות:667 NHz סוג זכרון:DDR2 נתוני שמע כרטיס קול: 32bit High Definition , Internal MIC רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול מסך גודל המסך: 15.4אינץ קריסטלי רזולוציה:1280x800 כרטיס מסך: INTEL HD4500/1756MB מסך:Fine Bright Technology כוננים כונן: צורבDVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון:320 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA קורא כרטיסים קורא כרטיסי SD: כלול קורא כרטיסי MS: כלול קורא כ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by aviel-bs,

אני מחפש נייד ללימודים (הנדסת תעשייה וניהול) לא צריך משהו חזק מדי, עד כמה שידוע לי אין אף קורס שמצריך מחשב חזק, מצד שני יש מינימום סטנדרט לדעתי. ראיתי דיל באמזון (נמכר ע"י החנות של לנובו באמזון) על הFLEX 14, בגדול זה הפרטים העיקריים של הדגם Lenovo Flex 14 2-in-1 Convertible Laptop, 14 Inch FHD Touchscreen Display, AMD Ryzen 5 3500U Processor, 12GB DDR4 RAM, 256GB NVMe SSD, Windows 10, 81SS000DUS, Black, Pen Included הדגם עם זיכרון מורחב של 12 במקום 8, ומגיע עם עט (לא קריטי אבל נחמד שיהיה). מבחינת מחיר הוא יוצא סופי כולל משלוח ומיסים בערך 2300 ש"ח. בקניה בארץ הכי קרוב שמצאתי בערך זה הYOGA 530 כשהדגם הכי זול שלו מגיע עם מע…

• 16 תגובות
    • 7.4k צפיות
  22. אני שואל בשביל חבר שהתחיל ללמוד עריכת וידאו ורוצה מחשב חזק ע"מ שבעתיד יוכל לשדרג אותו. התוכנות שהוא יעבוד איתם הם פרמייר ואפטר אפקטס חשבתי על משהו כזה: מעבד - Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core Arctic Alpine 11 Rev.2 - מאוורר למעבד GIGABYTE H67MA-UD2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7 - לוח אם DDR3 1333Mhz 2x4GB Kingston - זכרון Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ - דיסק קשיח LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA - צורב Thermaltake V3 Black Edition Midi Tower Series Black Case - מארז SeaSonic 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 - ספק המחשבה פה זה על מעבד חזק לוח עם 4 סלוטים של זכרון - לשדרוג עתידי דיסק קשיח - אפשר להוסיף בעתיד ספק - לשדרוג עתידי/להוספת כרטיס מסך אש…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום רב, החלטתי בשעה טובה לקנות מחשב, רק מה התקציב לחוץ . את רוב הקניות הרציניות שלי אני עושה דרך האינטרנטף היה לי נסיון כבר מקניית מחשב מכמה חנויות שונות- כדי להוזיל עלויות, קצת קוראים על החנות ולא צריכות להיות בעיות. טוב מספר שאלות: 1)אני מעוניין לקנות E4300 , עם זכרונות KINGSTON של 667MHZ, מה שיביא בעבודה של 1:1 ל333X9=2997MHZ ושם אני רוצה לעצור-זו המטרה ,לא רוצה לשבור שיאים, לא רוצה לחפש את השמיים- רוצה לקנות את המעבד הזול ביותר ולעשות אותו ברמה של החזק ביותר בסטוק, עם זכרונות פשוטים. בנתיים גם המעבד וגם הזכרונות עומדים בקריטריונים (אם בשלב מסוים אני מתחיל לטעות אני אשמח לתגובות כי זו התייעצות ואשמח לגלות אם טעיתי במשהו-הקניה תהיה נכונה יותר). 2)נשאר הלוח אם . כאן …

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד למטרות לימודים ומידי פעם סרטים רגילים (לא HD), חשוב שיהיה קל ובעל מקלדת נוחה. אני מחפש מחשב יחסית מהיר (אני מניח שזה פונקציה של זיכרון גדול לא?) לא בהכרח חזק (אני לא מתכוון להפעיל עליו משחקים כלל). אין חשיבות לHDD גדול. שיהיה לו WIFI ועדיפות לBT. יש משהו מומלץ (עדיף שיעלה כמה שפחות. 3000 זה ממש גג). תודה מראש על הסבלנות.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.