עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by moshee13,

שלום אנשים יש לי מחשב נייד מסוג lg r380 משום מהה פתאום כנראה נורות הLED לא עובדות שיחקתי עם התאורה של המחשב היא כרגע על הכי בהיר והמסך ממש חשוך ברמה שאני רואה במסך רק עם פלאש של הפלאפוןן בבקשה אנשים עזרה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by golana,

הי. אני מחפש מפרט עד 3000 ש"ח ללא מסך המחשב אינו מיועד למשחקים כך שאפשר כרטיס מסך OB להוזלת עלויות מעדיף דיסק SATA זיכרון 512MB תודה

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  3. שלום, חבר שלי מתכנת ועובד על עיבוד תמונה ומכפיל מטריצות מאד-מאד-מאד גדולות. לשם כך דרושה לנו מכונה שכזו: לוח אם (כרגע ללא לאוברקלוק) עם כרטיס מסך OnBoard שלא חייב להיות מי יודע מה (הלוח כן, המאיץ לא). מעבד חזק מאד (C2D הכי חזק שאפשר שיכנס בתקציב, לא נראה לי שכדאי לרכוש QUAD במחירים של היום). מארז קריר ושקט ככל האפשר (כולל ספק, נראה לי ש-300W יספיק כי לא מדובר בהפעלת מאיץ גרפי). אם אפשר גם קומפקטי. זכרון 4GB צורב DVD כונן קשיח 250GB המחשב יריץ לינוקס ויטחן עבודה במשך ימים (ולילות) שלמים. האם תוכלו להרכיב מפרט חלומות שכזה? נודה לכם מאד. עריכה: 1. נניח שלא יבוצע אובר-קלוק (כדי להוזיל את הזכרונות וכי המחשב הולך לעבוד ימים רצופים בטורים גבוהים). 2. קירור למעבד - איזשהו מאוורר …

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  4. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש אחרי כ-4 שנים שאני עם P4. המחשב ישמש בעיקר למשחקים כבדים (Crysis, COD4, AC) ברזולוציה של 1024*1280. כנראה שלא אבצע OC, לפחות לא בזמן הקרוב, אבל אני לא רוצה לחסום את האופציה הזאת לגמרי. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, מערכת הפעלה וכו'. רצוי מאוד שיהיה שקט אך לא במחיר של פגיעה בביצועים. מחיר: עד 4500 ¤, אך אפשר חריגה של עד 500 ¤ אם זה יתן תוספת ביצועים משמעותית. המחשב ירכש ב-SkyPC ולכן אני מבקש שהמפרטים יהיו משם. אני מבקש שיהיה במפרט מעבד Quad, דיסק קשיח-חצי טרה, 4GB RAM, ומארז יפה וקריר שניתן יהיה לפתוח גם ללא מברג. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  5. Started by ordatz,

שלום לכולם , אשמח אם תתנו לי קצת ביקורות על המחשב : מחשב נייד Dell Vostro 3500 i3-350M GMA HD דל דעות שלכם , ומה שאתם חושבים .. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=756125 תודה רבה !!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש לפטופ לשימוש כללי שיתאים גם למשחקים - אני רוצה כרטיס מסך ולא הסטנדרטי (3000,4000) מעבד i5 מהסדרה החדשה לפחות (אם יש במחיר טוב i7 אז כמובן מעדיף) HD לא חשוב לי הנפח עדיף כמה שיותר מהיר (אין לי תקציב ל-SSD) זיכרון לפחות 6G רצוי 8G שיהיה נוח, יפה, וסוללה שתחזיק הרבה זמן התקציב הוא בין 3500-400 (רצוי כמה שיותר זול) ושיהיה אחריות 3 שנים אמין לא צריך מערכת הפעלה, אם מגיע עם מה טוב ויש לי ניסיון גרוע עם HP אז הם לא באים בחשבון מה שמצאתי זה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11355 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11880 http://ksp.co.il/?store=kspbilu&uin=17160 אשמח מאוד לדעתכם, ה-dell נראה לי נותן תמורה טובה תמור…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  7. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-X48-DS4 ¤1078 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39420 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤291 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון SuperTalent DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 ¤402 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T800UX4GV5 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1379 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD צורב LG GSA-H55L X20 DVD ¤131 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H55L מארז ללא ספק Tagan EL DIABLO 25 + 36 CM FAN ¤688 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pi…

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  8. היי, אשמח לעזרתכם בנוגע לקניית מחשב ללימודים. רוצה לעשות את זה בהקדם האפשרי ולנצל את המבצעים שקיימים בימים הקרובים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 - 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. מוכנה לשלם יותר רק אם ישתלם בזמן חיים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות 500 ש"ח, בעיקר אם יתבטא בעמידות לטווח ארוך יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים - אופיס, SPSS, צפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מפרט בין 4000-4700 ש"ח למשחקים ושיהיה מהיר ללא מסך,מקלדת,עכבר,מארז ורמקולים תודה מראש.

10. Started by falken,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 חריגה של 300 ... א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ולא להוריד באיכות אז כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המחשקים החדשים שיצאו בתקופה האחרונה ומה שיצא בקרוב ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני טכנאי מחשבים בעבר ועדיין מרכיב ומתקין לחברים ומשפחה מחשבים וכל מיני שטויות מסביב אז יש לי מושג מה הולך בעולם הזה חבר טוב שלי (שלא מבין במחשבים) צריך מחשב לעריכת וידאו (צלם חתונות, עורך וידאו וכל זה) השאלה היא אם לקנות מ pcpower.co.il (בטח יש עוד אתרים כאלו אבל לא יצא לי להתקל בהם) שבו מכריזים בגדול שהם מורידים ממך את כל כאב הראש של הרכבת מחשב, או לקנות חלקים מ ksp (את אותם החלקים בגדול ש pcpower מציע) ב 1000 שקל פחות (לפי בדיקה חפיפה שעשיתי) כשגם שם אני יכול לבחור ערכה מורכבת (ערכות מחשב לגיימר) ולבקש מהם שירכיבו לי את המחשב ויתנו לי אחריות על הקופסא כמו שהיא. הדגש הוא על כך שהחבר לא רוצה כאבי ראש, השאלה היא אם ההבדל בשירות (תכלס שניהם נותנים אותה אחריות) שווה 1000 שק…

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  12. 1. מה התקציב? עד 5,000 ש"ח - במזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים בעיקר, עריכות גרפיות (תוכנות תלת מימד, דו מימד כמו Photoshop וכו'...), הרבה צפייה בסרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? ללא ציוד היקפי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב יחסית חשוב, כן. מה שבעיקר חשוב - שהמחשב יהיה שקט מאוד, רצוי שלא יישמע כלל בנוסף, שיהיה מקורר כראוי, כי בחדר שלי נורא חם. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב בלבד. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? כפי שצוין, הכי שקט שניתן. 10. האם מתוכנן OC? ל…

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  13. 1 Compucase 6C28 Midi Tower True 300Watt PSU 298 ש"ח 1 Team Apollo 1GB Kit DDR2 PC5300 667Mhz 4-4-4-12 690 ש"ח 1 Gigabyte GA-M55S-S3 nForce 550 AM2 650 ש"ח 1 LEADTEK WinFast PX7900GS 256MB 1,199 ש"ח 1 AMD Sempron 2800 BOX AM2 265 ש"ח סה"כ 3,102 ש"ח אני יודע שהמפרט ממש לא מאוזן, אבל ראיתי מישהו עם מפרט ממש דומה שקיבל 8100 ב-3DMark05. לקחתי לוח אם וזכרונות טובים, לכן אוכל להגיע ל-OC לא רע עם הסמפרון הזה (סמפרונים ממש קרים, אפילו עם קירור סטוק). עם זאת, בעתיד אוכל לשדרג את המעבד כאשר ארגיש מגבלה ממשית ובלתי נסבלת במשחקים. Biostar M7 6100 motherboard Sempron 64 2800+ @ 2.4Ghz MSI Geforce 7900GS @ 550/1320 Rosewill 1024 (2x5…

• 14 תגובות
    • 846 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אדריכלות (תוכנות כמו autodesk,sketchup) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). autodesk,sketchup וכדומה - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא למשחקים אבל מסך 1680*1050 או 1920*1080 אני מניח 3. הא…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Fixxxer,

אני לא כל כך מבין בכל תחום המעבדים החדשים שיוצאים היום, אז קודם כל הייתי שמח לדעת על מה עדיף לי ללכת, AMD או איטנל. הצרכים שלי מהמחשב הם בעיקר תחנת עבודה. הרבה ראם, הרד דיסק גדול וזהו, אך מכיוון שאני כן משחק במחשב מידי פעם, שיוכל להריץ גם משחקים כמו שצריך. מסך + מקלדת + עכבר + רמקולים - כבר יש! מה שאני צריך במחשב זה מעבד, לוח אם (אם כרטיס רשת וכרטים קול 5.1 מובנים), זיכרונות, כרטיס מסך, הרד דיסק, מארז וצורב DVD. מה שחשבתי עליו בנתיים הוא מעבד Core 2 Dual, ג'יגה ראם 667 והרד דיסק 250GB WD 16MB SATAII. אם אפשר לצרף מעט הסברים בנוגע למה כדאי לבחור ולמה, או מה מתאים למה בתחום המעבד והלוח אם, זה יהיה מצויין. תודה רבה לעוזרים. נ.ב. אין לי כוונה לעשות למחשב OC אף פעם..

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  16. Started by Ran B,

אוקי אז אמא שלי הביאה לי דף עם מפרט, והיא ביקשה ממני לדעת מה יותר טוב. או יש דברים יותר טובים, חלקים יותר טובים באותם מחירים. 2 המפרטים הם : 1: מעבד - intel pentium 4 2.667GHz 533FSB 512K לוח אם - מאוד מוזר שלא רשום, אולי זה לא מגיע עם? זיכרון מטמון - Integrated 512-KB Level 2 cache (full speed) זיכרון (כמות 2) - 2GB DDR (4 X 512MB) DDR 333 כרטיס רשת - 2X intel PRO/100+Server Network connection כרטיס מסך - Integrated ATI RAGE XL Video Controller with 2-MB sdram Video Memory בקר SCSI - זה : Signle Channel U320 SCSI adapter כונן קשיח (כמות 2) - 36GB 10K U320 UNI HDD כונן דיסקטים - FLOPPY 1/44MB DISK DRIVE כונן תקליטורים - 52X IDE (ATAPI) CD-ROM Drive מאר…

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום כולם. החלטתי לשדרג את המחשב המעפן שלי טיפה. לא להפוך למכונת משחקים קטלנית. אבל שיריץ משחקים חדשים [מה שהוא לא ממש עושה כרגע, המפרט בצד אגב]. אז ככה. התקציב הוא עד 2000 שקלים פלוס מינוס [עדיף מינוס] ואני מעוניין לשדרג: - מעבד - לוח אם [כי שלי אינו תומך DUAL CORE\CORE 2 DUO\או במעבדי AMD ולא תומך DDR2] - זכרון [כי חייבים כי יש לי DDR] - כרטיס מסך [חשבתי על HD4850 חמדמד כזה חח] בכל מקרה יש לי מסך סה"כ 17" ואני ישחק ברזולוציה של 1024X768 או 1280X1024. ספק כוח יש לי JSP TECH EZCOOL 420W אני יודע שזה לא מותג... אבל המחשב הזה לא הולך להיות מפלצת רצינית.. ככה שאם אפשר להשאר איתו בינתיים זה יהיה נחמד. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  18. Started by tnt1674,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני דינמי. אם יש מחשב שחורג מהתקציב אבל הוא מציע שדרוג שעושה הבדל ניכר, אז אין לי בעיה להשקיע עוד. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי של המחשב הוא לתכנות/לקודד לכן המקלדת צריכה להיות נוחה במיוחד. בנוסף אני מתעסק בתחום של גרפיקה ממוחשבת וראייה ממוחשבת , וזה מצריך כרטיס מסך חזק מספיק שתומך בopengl 3.0 וצפונה . בנוסף לכרטיס מסך חזק גם הcpu צריך להיות מספיק חזק כדי שיהיה אפשר להריץ דברים במקביל. אבל כעיקרון פית…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by cre121,

אני צריך מחשב לאחותי הקטנה , בעיקרון המחשב הוא לאינטרנט סרטים מוזיקה וכו.. אבל אני צריך שהמחשב יריץ את המשחק סימס 3 ... אז אני מתלבט כרגע לגבי המחשב הזה : http://ksp.co.il/?select=.268..271.....e=0&maxprice=0 מה אתם אומרים? מה שמציק לי בו זה המעבד כל השאר מעולה , השאלה היא האם המעבד הוא טוב ? ואיך הוא בהשוואה ל I3 או I5?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by yitzik,

החיבור של האוזניות במחשב עושה בעיות שומעים רק באוזן אחת(החלפתי 200 אוזניות כבר ) רציתי לדעת אם אפשר להחליף את החלק של הכניסת אוזניות במחשב??? וכמה זה צריך לעלות???

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  21. Started by idan,

Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Amount: 1 Total Price: 1081.61¤ -------------------------------------------------------------------------------- ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) Amount: 1 Total Price: 525.41¤ -------------------------------------------------------------------------------- DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory Amount: 2 Total Price: 529.3¤ -------------------------------------------------------------------------------- Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Amount: 1 Total Price: 441.19¤ -----------------------------------------------…

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  22. היי אני לא עושה פרסומת לXiaomi air, אבל אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש. תקציב עד 3000 שקל, לעיצוב, עריכת ווידאו ותכנות ונתקלתי במחשב הזה. http://www.gearbest.com/laptops/pp_421980.html?wid=4 הוא פשוט נראה לי הכי טוב בתקציב בפער, ונשים בצד את זה שהוא נראה מצוין. כל חיפוש שעשיתי על המחשב הזה בארץ הוביל רק לכתבות על ההשקה שלו. וחיפושים באנגלית מניב הרבה ביקורות טובות באנגלית, הבעיה היא שהרוב ממומן. בכללי אני נוטה תמיד יותר להאמין לביקורות בעברית.. לא בגלל השפה, אלה בגלל שאיכשהו בארץ זה עוד לא סופר דופר מסחרי כמו בחול. מה אתם אומרים? אפשר לקנות בראש שקט או שיש משהו שאני לא יודע? תודה

23. זה המפרט - המחיר - 645 $ (+30$ לשדרוג דיסק קשיח ל- 500GB) מחשב HP DC5800 MT/E8400/4GB/160G/DVDRW/VB/4Y מחיר ליחידה $ 645.00 מארז- MicroTower מידות - 42.8 ס"מ גובה, 17.65 ס"מ רוחב, 37.7 ס"מ עומק. מתג הפעלה בחזית, חיבור ערכת ראש ומיקרופון בחזית ומאחור. 8x USB2 Ports(6B+2F) 2 EIDE ATA33/66/100, 2 SATA 300 - NO RAID 2xUSB 2.0, headphone and microphone בחזית המארז במרכז ספק כח מאושר UL 300W תאימות לניצול יעיל של אנרגיה ENERGY STAR®‎‏, EPEAT Gold‎‏, ספק מתח 80PLUS‏ לוח אם תומך FSB 1333MHZ Chipset Intel® Q33 Express מעבד-Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz/6MB/1333 זכרון- UP TO 8GB) 4GB = 2x2GB DDR2 PC2-6400 800Mhz Dual Channel) דיסק קשיח - 160GB/7200/8MB SATA II 3.0Gb/s צורב DVD י…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. תקציב המקסימום שלי הוא 3000 שקל ולא יכול לחרוג ממנו יותר מידי אני צריך שהמפרט יתבסס על הריכיבם שיש בKSP בסניף של נתניה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום קניתי מחשב לאחי עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם, ומתברר בסוף שהכרטיס לא מספיק חזק בשבילו אני מבקש המלצה לכרטיס מסך לא חזק מידי, אבל גם לא חלש כמו מה שקניתי שיוכל לדוגמא להריץ GTA4 חלק אבל לא על ההגדרות הכי גבוהות התקציב גמיש זה המפרט של המחשב שקניתי מעבד AMD Athlon II X4 640 Box קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 310 Blue ספק כח Chieftec Green Angel 500W תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.