עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Roi Ofer,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות אינטרנט ,אופיס ותוכנות סרטוט (solid work) * גודל המסך? 13.3 או 14 * רזולוציית המסך? FHD לפחות * משקל רצוי? עד 1.4 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות שש שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI בכל גודל, usb3 X3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD מלא לפחות 256 * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רועי

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  2. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, לתוכנות אופיס ולמעט משחקים ועיבוד תמונה.

• 6 תגובות
    • 529 צפיות
  3. אז ככה חשבתי על האסוס שיצא לפני חודש עם ה620m, עכשיו אני הבנתי שלא יהיה הרבה אבדל אם אני אחכה ארבע חודש כי זה עוד הזמן שיש לי בחול, מה לגביי בחירה של אססדי לחכות איתו? וזיכרון איזה כדיי לי בנפח של 8 גיגה הקניה תתבצע כנראה באמזון, איזה ביטוח כדיי לי לעשות אם בכלל? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  4. CPU : Intel Pentium 4 2.6Ghz 800Mhz Hyper-Threading Motherboards for Intel : Intel 865PE ASUS P4P800 DDR 400\AGPx8\8xUSB2.0 \5xPCI\FSB 800MHz\Serial ATA Hyper-Threading\ Dual Channel Memory Memory : 2x 256MB DDR 400MHz Dual Channel Hard Discs : Western Digital 80GB JB 7200 8MB CACHE Video Cards : ATI RADEON 9600 PRO 128MB TV Retail AGPx8 DVD-ROM : DVD Toshiba x16x48 Floppy Drive : Teac 1.44MB 3,5" Standard Keyboard/ Mouse/Speakers/Case מחיר הכי זול להצעה הנ"ל שמצאתי הוא 4600 שח כולל מע"מ. מיועד לעריכת וידיאו ושרטוט באוטוקד מלבד שימושי אינטרנט ותוכנות אופיס. איך נחשב הלוח הזה ? האם כדאי להחליף למעבד 3.06\2.8 האם ביצועי כרטיס המסך מספקים ? אולי להחליפו לאחר ? אי…

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  5. Started by ctso,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Heroes of the storm, The vision. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080\1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  6. מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח לוח אם-אינטל מקורי-BLKDG35EC-G35EC EVA COVE/G-35 1333MHZ מעבד-Intel® Core2 QUAD Q-6600/8MB זיכרון-2048MB PC8500-HYPER MEMORY-1066MHZ-KINGSTON כרטיס מסך-FX 8600GT-1024MB/DVI/HDTV דיסק קשיח-32מגה-500GB SATA II -נפח איחסון אין סופי כונן -DVDRW X20 S.ATA-המהיר בעולם בטכנולוגית S.ATA כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S יציאות נוספות-DVI+FIRE WIRE 2+HD VIDEO סט מולטימדיה-מקלדת אינטרנט+עכבר אופטי ארגונומי האם המחשב הבא שווה 3,000 שקל ?

• 10 תגובות
    • 770 צפיות
  7. Started by arno,

שאלה לפני קנייה איך ירוץ המשחק starcraft 2 על המפרט הנ"ל אשמח לקרוא שיפורים והצעות יעול עד סך של 2800 ש"ח AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪412 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2058 Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 ₪59 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1288 Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪273 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1589 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ₪440 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪320 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Sapphire ATI Radeon 5750 1GB GDD…

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  8. שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בבבנית מפרט לצרכים הבאים: - צפייה בסרטים (גם HD) - משחקים קלים כמו PES/Fifa/NFS, אין דרישה לשחק ברזולוציות מטורפות וכו' (היום אני משחק על לפטופ בן 4 וזה בהחלט מספיק לי). - אינטרנט, הורדות ועבודה משרדית - מכיון שהמחשב יישב בסלון, יש צורך במארז HTPC (אהבתי מאוד את העיצוב של המוצארט). - המפרט ישמש להקלטת סרטים וסדרות מהTV כך שיש צורך בכרטיס TV. - אם זאת אין צורך בHD מפלצתי מכיון שיש לי HD חיצוני של 1TB, כך שבהחלט ניתן להסתפק ב250GB (לא נראה לי שמוכרים פחות היום). חשבתי על 4G זיכרון, לוח עם יציאת HDMI ומעבד C2D, אך אני NOOB לגמרי בכל מה שקשור לחומרה ולכן צריך את עזרתכם. תקציב: סביב ה3000 ש"ח. אין צורך בציוד הקפי. * אם בתוספת של ~500-700 ש"ח ניתן להו…

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  9. שלום. הייתי בתרדמת בכל מה שקשור לחומרה ומחשבים נייחים בשמונה השנים האחרונות, ולכן אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש”ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני רוצה את הטוב ביותר שבמסגרת התקציב. כשזה נאמר, חיסכון זה תמיד דבר טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שפחות. התקציב שנתתי הוא אחרי שלקחתי בחשבון חריגות אפשריות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? חשיבות עליונה למשחקים.אני אשתמש במחשב גם לצורכי גרפיקה(דו ותלת מימד) ברמה חובבנית למחצה, ותכנות לצורכי לימודים ועבודה, אך באם התאמה לצרכים אלו תגרע מביצועי המחשב עבור משחקים, אז אני בוחר במשחקים(יש האומרים שיש לי בע…

10. הדרישות: למשחקים,משחקים ומשחקים C@ יבוצע כאשר המפלצת תזדקן מעבר לזה אין דרישות [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  11. Started by infected-apple,

שלום חברים.. אני זקוק למחשב חדש שישמש אותי אך ורק למשחק פלייט סימולטור X. זהו לא משחק רגיל אלא כבד במיוחד ולכן חשוב שזה שיבנה את המפרט יכיר את המשחק. עוד חשוב לציין כי אני יכול לרכוש דרך אינטל לוח אם ומעבד במחיר נמוך. לדוגמא: I7 930 ב640 ש"ח I5 750 ב440 ש"ח לוח אם אינטל dx58so ב 620 ש"ח. אך בגדול- כל מה שאינטך מייצרת. הצג הוא טלויזית 42 FHD 1920X1080 הייתי שמח לקבל מפרט מתאים שיחזיק את המשחק על ההגדרת הגבוהות ביותר - חשוב לי שזה שיבנה את המפרט יכיר מעט את FSX ואת דרישותיו. איזה מעבד ולוח אם יספקו את הסחורה? וכרטיס מסך? תקציב לא משנה כל כך, 2K-4K ויש חריגות לכאן ולכאן. תודה לכולם!

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  12. Started by 2Fluffy4U,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD/Bluray. משחקים על רמה בינונית ומטה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920@1080 60 אינץ'!. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  13. מה קורנ חברה יש לי תקציב של 6200 -6500 וזה המפרט שבחרתי תנו עצות בבקשה mem = ocz ddr2 gold 800 2*1024 = 1670; processor = amd am2 4200 dual core low energy = 1365; mother board = gigabyte amd am2 nforce 590 = 1176 x1900xt = 2200 shekel אז מה צריך לשנות ?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  14. שלום אני מתחיל ללמוד אדריכלות בקרוב ואני מחפש מחשב נייד חזק בדקתי את ה dell studio 1558 ולאחר התיעצויות והשוואות, נראה לי שהמפרט אידיאלי לצרכים שלי בהתאם לתקציב. יש רק בעיה אחת - הוא מגיע עם מסך מבריק. אשמח לקבל הצעות למפרט מקביל פחות או יותר עם מסך מט (לפי מה שהבנתי זה די קריטי בשימוש באולמות\חדרים עם הרבה תאורה וכו) דגש על מעבד i5 4GB (אידיאלי) רזולוציה גבוהה כרטיס מסך איכותי תודה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל במלואו, תלוי אם יש צורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג. אבל שוב... תלוי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב-תכליתי (ללא עבודה עם תוכנות גרפיות כבדות ומשחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע המשחק הכי כבד שאני משחק בו הוא Civ. אבל אשמח אם משחקים דומים ואולי אפילו טיפה יותר כבדים יעבדו על המחשב בצורה טובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by BarM,

<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים+קצת סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bf3 moh mw3 בקיצור המשחקים החזקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).צריך מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by frank31,

מה דעתכם על מפרט זה ? המטרה גלישה באינטרנט , אופיס ומשחקים כגון FIFA Price list updated 18-06-2005 מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 2800+ (S-754) 650 1 650 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NS (s754) Nforce3 250 430 1 430 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz AData /VT 250 2 500 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6200 Max 256MB TurboCache,PCI-E 420 1 420 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 120GB SATA 7200 8MB WD1200JD 475 1 475 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 300 1 300 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 400W 350 1 350 Total price 3125 ¤ for payments …

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, צפייה בסרטים, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio, windbg, procmon, wireshark, ועוד תוכנות שקשורו לכתיבת תוכנה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - פיפא, לא משהו כבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ'(לא של הלפטופ אלא מסך נוסף),סך הכול 2/3 מסכ…

19. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב למנכ"ל החברה מחשב נייד . חשוב שהמחשב יהיה קל וקטן מאוד בגלל שהוא מתנייד איתו הרבה. כמו כן חשוב שתהיה תמיכה ב- WIRELESS . ולי חשוב שיהיה אמין ושיהו בו כל הפיט'שרים ( עד כמה שניתן כמובן) המחשב מיועד לצורכי עבודה בעיקר יישומי אופיס , מיילים וכדומה, אך חשוב שיהיה מהיר ואמין. חשבתי ללכת על כוון של מחשבי IBM דגמי ה- X (או ה- V ) אני לא כל כך יודע מה ההבדל בין הדגמים הללו וישנם מס' דגמים לכל אחד. האם מומלץ סוג אחר של יצרן ? כל עזרה או עיצה תתקבל בברכה. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by eyal2009,

שרת ראשון: יהווה שרת APACHE - WEB שרת שני: שרת DB - MYSQL כמות משתמשים התחלתית כ-15 עתידית 50-70 התקציב צריך להיות מינימאלי. הומלץ לי בעבר על Dual core & RAM 4GB + לראשון ו-Quad & 8GB לשני בנוסף מעוניין לשמוע לגבי הפעלת RAID0 לראשון ו-RAID5 או RAID10 לשני - מבוסס חומרה/תוכנה. נפח 5 00GB HD אמור להספיק, מדובר על תצורת TOWER. המערכת אמורה לשמש כשלב ביניים לפני מעבר למערכות כבדות יותר כשירבו המשתמשים / הצורך בנוסף הארכיטקטורה מבצעת גיבוי REPLICATION של ה-DB למיקום מרוחק. אשמח מענה מקיף תודה מראש

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (מצגות, קבצים, מאגרי מידע) ניהול יומיומי (סרטים, אינטרנט, אייטונס), לעיתים עריכה גרפית פשוטה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אייטונס הכי כבד, נראה לי... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר אלחוטי. חיבור למקרן ולUSB כמובן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא משהו שע…

22. שלום לכולם (אם זה לא הפורום הנכון אז תעבירו את השאלה) אני לפני קנייה של מחשב נייד חדש כנראה מבית LG (אהבתי את העיצוב את המפרטים את 3 שנים אחריות שהם נותנים) ולשאלות: 1.איך LG בניידים? מומלץ? עושה עבודה טובה? אמינים? 2.חשבתי ללכת על הפלטפורמה החדשה של הSONOMA עם DOTAN רציתי לדעת אם זה שווה את הכסף ועד כמה ההבדל מורגש ומשמעותי בינו לבין DOTAN לא על SONOMA? 3.שווה ללכת על DDR2 ועד כמה ההבדל משמעותי ומורגש בינו לבין DDR רגיל? 4.עד כמה מהירות המעבד משמעותי לביצועים או שעדיף ללכת על מעבד קצת יותר חלש אבל בפלטפורמה של הSONOMA? 5מה ההבדל במסכים בין:XGA \ SXGA \ WXGA ? 6.בהרד דיסק מה ההבדל בין רגיל לSATA? 7.הסוללה LI-ION 6-cell לכמה זמן היא באמת מספיקה בעבודה רגילה של אינטרנט ואופ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by RS4,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב התקציב שלי הוא עד 6 וחצי אלף ש"ח אבל שיכלול גם מסך LCD מטרות המחשב הם משחקים (צריך כרטיס מסך טוב שיוכל להריץ משחקים חדשים גם בעתיד), סרטים, אינטרנט ושיוכל להריץ תווינודס החדש VISTA אז בבקשה מי שמבין בחומרה שימליץ לי על מחשב... תודה מראש

• 34 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by pet4a,

כאשר אני מדליק את המחשב , המסך נדלק לשנייה מרצדד לכמה שניות ואז לא רואים עליו כלום אפשר להבחין בתאורה האחורית המסך דלוק פשוט הכל שחור כשאר מתחיל להעלות חלונות 7 רואים שנייה החלונות עלה ויש ריצות ואז שוב מסך שחור אשמח לאיזה עצה תודה

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  25. אני רוצה מחשב שיריץ משחקים לא בצורה הכי מושלמת אבל שעדיין יריץ אותם סבבה. תקציב לחוץץ מאד ואיך הכרטיס hd3650 מריץ משחקים בניידים? תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.