עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Serran,

שלום לכולם , אני חדש בפורום אך לא כ'כ בעולם משחקי המחשבים. אני משחק דיי מקצועי (הולך ללאנים וגם זוכה) ואני צריך מחשב חדש. כמובן שהייעוד המרכזי שלו יהיה מחשקי מחשב, כגון: CS, RA3.... שעובדים גם על FPS גבוה וגם על רזולוציאת מסך. התקציב כאמור עומד על 5K, כמובן שעדיף כמה שפחות אך זה בערך המחיר, אפשרות גם להרחיב אותו אם יהיה שווה את זה. אני גם מעוניים לרכוש מסך חדש, אז בואו נתחיל: אעדיף מחשב קטן פיזית, למרות שזה לא קריטי, הרעש הוא לא בעיתי כיוון שיש חדר מיוחד למחשב ואין בעיה של רעש. מארז לא חייב להיות משהו פנסי, אני לא צריך את כל השטויות של הנאונים והאורות והמאווררים שלא באמת עושים כלום. אני מעדיף מזודה מכוערת עם מיליון דולר בפנים מאשר מזודה יפה עם 100 דולר. צורב לא הכ…

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  2. הי, המפרט הוא זה: CPU: Intel core duo E6400 MB: Gigabyte 965P-DS4 DDR:DDR2 8 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 VGA: Sapphire X1950 Pro 512MB gddr3 HD: Seagate Sata2 320GB (7200rpm, 16mb) PSU: ThremalTake TR2 500W Vents: Zalman 9500Led לא חשוב לי כרטיס קול (onboard מספיק), מחשב לגיימינג, אינטרנט וקולנוע ביתי. אני מלביש אותו על מארז קיים - RaidMax Storm - קירור שיש עליו: Intake: 80mm front, 80 mm Side window, 80 mm ceiling. Exhaust: 2X80mm temp-control ומה שיש על הספק. רציתי לשאול: 1) שווה משהו? 2) קריטי שיהיה 2 ג"ב של זיכרון בשביל המשחקים שקיימים היום בשוק? (בכל זאת ההבדל הוא כמעט פי 2 במחיר) 3) אם אני אקח 667mhz במקום 800mhz בזיכרון - המחיר יורד משמעותית ואפשר לקחת יותר נפח, …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם, למי שרוצה מחשב תקציבי, איכותי (מבחינת איכות הרכבה ופלסטיקה) ואסטטי, אני ממליץ על המחשבים של סמסונג. קניתי Samsung 300E5Z ולהפתעתי הוא מחזיק 5 שעות סוללה בכיף! עם גלישה ב WIFI. אני ממליץ.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  4. מעניין אותי לדעת , אם אני אפתור עם היצרן את הבעיה שיש לי עם המחשב הייתי רוצה להשתדרג למחשב ASUS N550JK עם המסך מגע

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  5. תודה מראש לכל מי שעוזר. אני מחפש מפרט למחשב AMD הכלל רק mobo, CPU, mem, copm case and cooling system אני מחפש מחשב ורכיבים שמיועדים לאוברקלוק. עד 4000 ש"ח. תודה שוב.

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  6. אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך אבל חשוב לא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט מאוד רק אם יש סיבה ממש טובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עיבוד תמונות, הרבה LIGHTROOM וגם פוטושופ ופוטומטיקס וכד' עריכת סרטים בסיסית יחסית בנוסף גם משחקים, לא משחקים כבדים במיוחד ואין צורך בהגדרות הכי הכי, יותר משחקי MMO וכאלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - GUILD WARS 2 ודברים בסגנון הזה, פחות SHOOTERS …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Hotmetal,

יש לי שאלה : אני רוצה מחשב למשחקים , אבל אני לא בטוח , מה עדיף 1) מעבד 4 ליבות וכרטיס מסך 8600 GT או 2) מעבד דו ליבתי (CORE 2 DUO כנראה ) וכרטיס מסך 8800GTX ביחד עם התשובה הסבירו גם למה . תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  8. Started by toko35,

התקציב שלי היה 2500 גגגג והשימושים שלי הם בעיקר סרטים אינטרנט ואולי בעתיד אני יוסיף כרטיס מסך בשביל לשחק במשקים חובה אצלי זה טרה בייט ו 4 גיגה ראם מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Box ₪633 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E7500 לוח אם Asus P7H55D-M Pro ₪615 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ASM55H112 כונן קשיח Samsung HD103SI Eco Green 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪360 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-1TECOG32M זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪289 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752 מארז כולל ספק MAGNETICS USB ₪125 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EA08A סה"כ מחיר לכל המוצרים:2311…

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  9. Started by joni69,

מטרה אחת ועיקרית בלי שטיות לנגן סרטים של 720P וזהו . -שיהיה לפחות 500 ג'יגה עם אפשרות להוסיף כונן קשיח בעתיד -לוח אם שיהיה כבר עם יציאת HDMI -מארז כמה שיותר קטן ונקי מצידי שיראה כמו קופסת נעליים שחורה (עם כמה כניסות USB כמובן ) כל שקל שתחסו לי יהיה מצויין ותודה רבה מראש על העבודה שאתם עושים כל הכבוד מוערך מאוד מאוד !

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by asaorgad,

אני צריך מחשב עד 3000 שקל למישחקים כבדים בלי דברים מיותרים רק את המחשב עצמו (כרטיס מסך ,לוח אם ,מעבד, זיכרון ,מארז,הארד דיסק{בלי מקלדת עכבר כונן CD}) תודה רבה למי שיעזור

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  11. שלום, אני מחפש מחשב שצריך לענות על הדרישות הבאות: *תקציב המחשב? עד 6000 * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות- בעיקר למובייל, צריך להיות מסוגל לקמפל מערכת אנדרואיד שלמה בזמן סביר (פחות מעשר שעות). אני יכול להתקין דואל בוט לאובונטו במקום VirtualMachine אם זה יעשה את התהליך מהיר יותר. גיימינג- צריך להיות מסוגל להריץ משחקים לארבע שנים הקרובות, אבל לא צריך בהגדרות גבוהות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קטן מ-14 אינץ', לא משנה סוג מסך. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יות…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  12. Started by smdsjd,

רשת עולם הקולנוע מוכרים מחשב נייד LG X130 ב-1300 ש"ח. אני קניתי לא מזמן את הדגם הזה בבאג תמורת 2000 ש"ח. המחיר הכי זול שמצאתי בזאפ הוא 1700..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Andrei Bronski,

שלום ! אשמח אם תמליצו לי על מפרט.. תודה !! 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך אפשר לנצל את כל התקציב ... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים גלישה... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5 , COD.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך המסך שלי הוא כרגע HYUNDAI 21 INCH יש אשרות בעיד אני ארכוש מסך חדש.. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by LazyBurger,

שווה לי לקנות מסך שיהיה כלול במפרט שעושה מקסימום 7K? כי אז בלי יהיה לי כסף לכ. מסך יותר טוב, ואם מסך כנראה שלא... ועוד אלטרנטיבה: יש זכרון של 2GBX2 במהירות 667MHZ? כמה עולה ואם אפשר אתר של חנות שפועלת בסביבות באר שבע תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by xgamer,

אוקיי אז ככה, אני צריך מחשב לעבודה ולא למשחקים, אני מריץ תוכנות כמו PHOTOSHOP ו ZEND. (לא משהו מיוחד). מבחינת הרכיבים שאני צריך זה: לוח אם, מעבד, זיכרון. חשבתי על המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM כמות: 1 - מחיר: ¤856 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤114 לוח אם: Gigabyte GA-G33-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤613 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 כמות: 1 - מחיר: ¤354 סה"כ: ¤1937 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤1899 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/fkc97u4t יש…

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  16. שלום לכולם ושבת שלום, אשמח לקבל עזרה בהרכבת מחשב ביתי. בעקרון כל מה שאני עושה במחשב זה לגלוש באינטרנט, לעשות עבודות באוניברסיטה (Word וכאלו), מעט לתכנת ב- Visual Studio למי שמכיר (תוכנה יחסית כבדה), ולצפות בוידאו HD אני רב הזמן על המחשב בבית (כי כרגע אני רק לומד), ועושה בו הרבה שימוש, גם מריץ יישומים רבים במקביל, שירים הרבה (מאד) לשוניות אינטרנט שונות, קיצר המחשב שלי די עמוס בתוכנות פתוחות רוב הזמן. אני מחפש מחשב שיוכל בקלות להתמודד עם ריבוי התוכניות (יש כאלו שיגידו שזה בקטנה כי זה לא תוכניות כבדות אינטרנט ונגנים) בצורה קלה (שאני לא ארגיש שהמחשב מתאמץ). אני גם רואה לא מעט סרטים של HD במחשב (היום אני מצליח במחשב הישן לראות רק HD 720) ומוריד הרבה תכנים לפעמים גם במקביל …

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח לכל החלקים פרט לספק ומארז. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כל מקרה לגופו. חריגה של כמה מאות שקלים באה בחשבון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפיה בתכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - GTA V , משחקי ספורט, BF4 ו Assassin's Creed הם המשחקים שעולים לי כרגע לראש. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -רזולוציית 1920*1080 ,המסך האמת בן 4-5 שנים, הוא בגודל של 23.7'' , חברת LG דגם M237WA (מסך מחשב המשמש גם כמסך טלוויזיה) , במפרט כתוב …

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by geigera,

שלום כשאני מסתכל בזאפ על דגמים שונים של מחשבים ניידים אני רואה הרבה תתי-סוגים של אותו דגם שאני לא רואה הבדלים בנתונים שלהם אבל יש הבדלים משמעותיים במחיר. איך זה יכול להיות? בנוסף, אני רואה תתי סוגים שונים של מעבדים, למשל i3 יכול להיות 2330M ,2310M ,380M וכן הלאה. מה זה אומר? האם ההבדלים משמעותיים? בין הדגמים Samsung 300VA3 ,Dell vostro 3350, HP Probook 4330, Toshiba stellite L735/635 מה הייתם ממליצים (או אולי משהו אחר מהסוג הזה?) תודה ארי

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  19. Started by haimed,

אני סטודנט ורוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי לכל הצרכים ומעבר לכך. אני רוצה להשקיע סכום נאה של 7000 פלוס על מנת לקנות מחשב עם תוספות שישתלב בטכונולוגיה של 3-4 הבאות. (firewire, bluetooth). אני מבקש מכל המבינים לומר לי מה ההבדל בין R50 ל R51. אם מישהו רוצה להמליץ על משהו שהוא לא IBM בבקשה נמקו. תודה

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  20. הי, אני צריך מפרט מחשב לעבודה משרדית עם יכולת מחשוב גבוהה וכן להתמודדות מוצלחת עם אינטרנט, תוכנות VOIP ו P2P. מה שחשבתי עליו עד עכשיו: מעבד: E8400 לוח אם: ASUS P5K-E / WIFI-AP זכרון: כלשהוא 1024X2 800MHZ כונן קשיח: 2XWD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS (בשביל RAID 1). ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W מארז כלשהוא מסך - לא יודע איזה, LCD 19 אינץ', לא רחב ולא מבריק - זה מיועד לאדם מבוגר. ציוד היקפי: רמקולים כלשהם 2.1 ערוצים (סאב+2 רמקולים, בעלי עוצמה ואיכות), אוזניה עם מיקרופון, סט מקלדת ועכבר לייזר (אם אלחוטי, אז נטען). וצורב DVD SATA סטדנרטי (X20 DL) דגשים: לא רוצה מעבד של AMD, אוהב לוחות אם של ASUS, ואם ממש אין מנוס ניתן לחרוג מהתקציב עד 500 ש"ח למעלה, אבל עד…

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  21. Started by eyalzf,

שלום כולם, אני מעוניין במפרט מחשב עד 2K לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט ושימוש בתוכנות פיתוח. הייתי שמח אם המחשב היה יכול לשמש אותי לפחות 2-3 שנים (לאותם שימושים כמובן). אין צורך בציוד היקפי. תודה, איל

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  22. הייייי כשאני עושה בדיקה עם occt למחשב שלי (המפרט בצד asus), core 3 מגיע לטמפרטורה של 88 מעלות ושאר הליבות נשארות בטמפרטורה של עד 84 מעלות... אולי זה סתם שאלה של noob, אבל פעם שמעתי שעדיף להישמע טיפש לשתי דקות מאשר להישאר כזה לתמיד.... אז, תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  23. Started by VajDa,

אהלן אני מתחיל ללמוד ועובר דירה ועוזב את מחשב הPC שלי ומשאיר אותו בבית לכן אני צריך מחשב נייד שגם יהיה קל לנשיאה יחסית וגם שיריץ לי משחקים ברמה טובה תקציב עד 8500 אם באמת יש משהו שהוא פריצת דרך ושווה להוסיף בשבילו 500 שקל אפשר לעגל ל9000. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך IPS 15.6 שלא יהיה מבריק שיריץ משחקים כבדים ואופיס ואינטרנט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנ…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  24. * מטרות המחשב? לדוגמה: תיכנות, לא נדרש להפעלת משחקים ברמה גבוהה, מקסימום heroes 3. * גודל המסך? 13\14 wide screen * משקל רצוי? max 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? למיטב ידעתי זה תלוי במעבד. * מעבד: core i5 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI, עדיפות ל - 3 יציאות USB * בלוטות? מה זה? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320Giga (7200RPM( * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מחשב שאוכל להחליף בישראל במידה ויש תקלה, אופציה לקנות אחריות ל - 3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell,sony,hp,lenovo עדיפות לפי הסדר (DELL ראשונים). אני יודע שרשמתי את רוב הפרטים, אבל אני פשוט לא מוצא משהו שעונה על הדרישות שלי. אולי מ…

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  25. שלום לכולם, אני משתמש במחשב נייד מסוג LG X130 הורדתי את כל הברגים, ועדיין לא הצלחתי להוציא את הפלסטיק התחתון. האם ייתכן שהחביאו ברגים תחת מדבקות בשביל שידעו באחריות של המחשב אם פתחתי את המחשב? (המחשב מכוסה מדבקות רבות - של ווינדוס וכדומה) בכל אופן איך עושים את זה? אם אני רק רוצה שיבנו לי מפסק שיפעיל או יכבה את הדיסק קשיח, יש מעבדה שיכולה לעושת את זה בשבילי?

• 1 תגובה
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.