ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום. מחפש מחשב נייד למטרה עיקרית של תכנות (בניית אתרי אינטרנט בעיקר), והרצת תוכנות כגון Visual Studio, Sql Server. התקציב כאמור עד 4,000 ש"ח. הדרישות העיקריות שלי מן המחשב, חוץ מאשר היותו חזק ככל האפשר במסגרת התקציב, הן בעיקר מסך טוב(רצוי גם 15"), דיסק קשיח 7200, משקל נמוך, בטריה שתחזיק לאורך זמן ואחריות לטווח ארוך כמובן שלא תזיק. נראה לי שמיותר לציין שיכלול כרטיס רשת אלחוטי. אין צורך במצלמה או מיקרופון מובנה. נחמד שיהיה ערך מוסף אך לא חובה. רצוי גם ללא מערכת הפעלה בכלל. ראיתי כמה דגמים ברחבי הרשת, אך מעולם לא קניתי נייד ואינני בקיא במחירים ובחומרה. אשמח לעזרה .. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך?15.6 יספיק * משקל רצוי?מינימלי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)לא * בלוטות?לא * גודל מינימלי של כונן קשיח?200GB+ * כונן CD/DVD? צורב?DVD כמובן, עם צורב * כונן Bl…
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכם אני עובד במעבדה ונידרשתי למצוא מפרט מחשב אליו תחובר מצלמת ווידאו ברזולוציה גבוהה אשר תצלם וידאו וסטילס באופן קבוע כמו כן על מחשב זה יערכו סירטי הוידאו בטח עם primire או משהו כזה. המחשב ישמש רק לצילום ועריכה אני מבקש את המלצתכם על מפרט כמה שיותר חזק ושיהיה בו firewire הכי מהיר שניתן למצוא היום ודיסק קשיח גדול מאוד. תודה יונתן
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם... חבר ביקש ממני להכין לו מפרט עד 3000-3200 ש"ח כולל ציוד היקפי. חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי מחשב טוב שבמחיר הנ"ל עד שנתקלתי במחשבים במבצע של KSP, מה דעתכם? מעבדי ?AMD Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8NSC-939 (s939) nForce3 זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB Sata II כרטיסי מסך ASUS GF FX5200 128MB, TV כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים CD Recorders LG 52x32x52 kit ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 2546 ATX MIDI PFC 400W Black and Red מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים GPT 2.1 MODEL SW-205 מסכים FLAT 17'' CRT מחיר 3223 ¤ אבקש חוות דעת....ואם יש רעיו…
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
השילוש: AMD 3200+ 2.0GHZ 939 @ 2.7Ghz + TT BT DFI ULTRA-D[מוד ל-SLI אפשרי במידת הצורך] 2x twinmos 512mb dual channel @ 225mhz 2.5-3-3-3 2.7V AS IS, ללא מארז וכו'. בכמה למכור?
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכל הקהילה, רציתי לדעת עם במחשב הזה: מארז MIDI ATX איכותי ביותר אמצעי קירור AIR GUIDE + מאורר +חריצי קירור ל PCI EXPRESS יציאות USB קידמיות מעבד Intel® Pentium® Dual-Core Desktop Processor E2140 1.6GHz לוח אם Intel® Chipset Intel 945 תומך Dual Core זכרון 1GB/533MHZ DDR2 DUAL CHANNEL כרטיס מסך GEFORCE Pci Express x16 7200GS 512MB HYPER MEMORY TV OUT+DVI 128VGA + 384SHARED דיסק קשיח WD160 7200RPM 8MB Buffer SATA2 תקליטור צורב DVD שכבה כפולה X16 כולל מנגנון נגד רעידות כרטיס קול Intel® High Definition Audio Flexible 6-channel audio with jack sensing כרטיס רשת כרטיס רשת 10/100 LAN יהיה אפשרי להריץ את המשחק THE SIMS? זהו מחשב בעקרון למשחק סימס ולאינטרנט, …
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב בתקציב של עד 2.7K בלי מסך מחשב אני קונה בנפרד מסך 22 אינץ. השימושים הם: 1.התקציב עד 2.7K 2.מטרות המחשב: אינטרנט, משחקים ברמה טובה + , צפיה בסרטים , חשוב שכול החלקים מחברה טובה ואמינה. 3.ציוד הקפי: מקלדת ועכבר לא אלחוטיים + רמקולים 4.חשוב שכל הרכבים של המחשב מחברה טובה . 5.המארז של שמחשב חייב להיות טוב ואם יש צורך בספק כוח וקירור אז גם להכניס למפרט. תודה מראש לכולם....
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מעבד: intel 1000 mhz לוח אם: כרטיס מסך: NVIDIA GeForce4 MX 440 (128 MB) זכרון: 256 SDRAM כונן: cd 52x של sumsung הארד דיסק: Westron Digital 40 Giga 5400 מסך: טריניטרון 15 אינ'ץ של SONY
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום אח שלי הזמין מפרט היום אבל הוא יכול עדין לשנות אז הוא ביקש ממני לבדוק אם יש משהו לשפור הוא זה בעיקר לשימוש בייתי כגון אינטרנט סרטים משחקים קלים כמו פיפא,נבא,אולי רד אלרט.והוא גם לא יעשה OC לוח אם: MSI P43 neo f מעבד: e8400 כרטיס מסך: 9500gt 512mb oc זכרון: kingston 2g הארד דיסק: WD 500 ספק: HEC 450TDT 450W מארז: פשוט, שהוא קיבל משם רמקולים: cyber acoustic 3095 מסך: LG W1954TQ כרטיס רשת אלחוטי: TP LINK 108 הכל יצא 3300 אם אפשר חוות דעת על שפור המחשב תודה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי, הרכבתי לחבר מפרט למשחקים, אשמח לדעת מה דעתכם עליו...מה לשפר, ואולי להרכיב לי מפרט בסכום 4500¤ למשחקים המפרט : http://img208.imageshack.us/img208/5287/sexydk0.jpg תודה, אורש
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
טוב מה שרשום בכותרת פחות או יותר יהיה נחמד אם הוא יהיה מסוגל להריץ איזה משחק נחמד ככה.. תודה רבה אנשים!
-
- 7 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי אני בקרוב קונה מחשב, אני אודה לכם אם תעזרו לי להרכיב מפרט . פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? 6,300 ש"ח זה המקסימום בלי חריגות 2. מטרות המחשב? סרטים, אינטרנט, משחקים כבדים (Civ4, RTW, Oblivion, Cod2 ) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן , מסך LCD 17" (סאמסונג), עכבר+מקלדת+רמקולים (עדיפות ללוג'יטק) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים , צורב DVD . 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן , 160GB בדיסק הקשיח 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת…
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
טוב אז העליתי את התקציב ל3000 אני רוצה מחשב שיתאים למשחקים הרכבתי מפרט מKSP אני צריך דעה ושאלה אם עדיף מעבד X2 או מעבד אחר בתמורה לכ. מסך חזק יותר? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 900 900 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS כמות מחיר סה"כ M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 1 590 590 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB Aeneon 2 215 430 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 160GB SATA II 7200RPM 8MB 1 390 390 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 1 195 195 מארזים? כמות מחיר סה"כ HJA-7610 ATX MIDI 500W Max Beige 1 170 170 מקלדות? כמות מחיר סה"כ 2 Lang. 1 20 20 עכברי…
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אשמח לקבל מפרט למחשב: תקציב (מזומן): 1400 מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, ללא ציוד הקפי. אין צורך במערכת הפעלה תוכנות או הרכבה. לא מתכוון לעשות OC. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
1. דרוש מחשב למשחקים\עבודה בתקציב של עד 7000 ניתן לנצל את התקציב אפשר לחרוג בכמה מאות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: עבודה בכמה מכונות וירטואליות(לא משהו אינטנסיבי) ומשחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. workstation / משחקים חדשים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה ( לא בצורה כבדה) ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני מחפש מסך * באיזה סוג משחקים תשחקו? wow / fear /cryss * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף כמה שיותר גבוה אבל לא קריטי ! 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך במסך ומלקדת 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צ…
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קורא כאן כבר כמה ימים ונהנה ללמוד המון. מחפש מפרט למחשב ביתי, פעילות עיקרית - משרדית. גלישה לאינטרנט, וגרפיקה בסיסית - עיבודי תמונה קלים (ללא עריכת סרטים). את המחשב הנוכחי שמשמש אותי היטב אני אעביר לילדה (P4 2.4, זכרון 1GB, דיסק 160GB, לוח ASUS, כרטיס מסך משולב 64MB). מבקש סיוע במפרט בסדר גודל של כ3500ש"ח, כולל מסך 19" LCD (כיום ברשותי BENQ 2MS, מעולה). במפרטי סופ"ש אין בעיה להשיג כזה מפרט עם עודף שיספיק לחניה וארוחה קלה אבל בחקירה לעומק אני מבין שאין שם קשר בין הרכיבים וכמעט תמיד מאלצים אותך לשדרג למפרט סביל. לגבי מקלדת/עכבר וכו', אני חסיד של לוג'יטק, יש לי כבר סט אחד של LX710 וכנראה ארכוש אחד נוסף. רמקולים אני בד"כ חי עם הסטנדרט אלא אם יש בשורה בשינוי מש…
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם. * מטרות המחשב-לימודים,עבודות משרדיות,משחקים בינוניים,חיבור המחשב לטלוויזיה,צפייה באיכות HD * גודל המסך-סטנדרטי פלוס, האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מכיר את ההבדל. * רזולוציית המסך? לבין FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא מכיר בדברים. * משקל רצוי? אין חשיבות לכך שהמחשב יהיה קל,משקל סטנדרטי לא יפריע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשוב (3 שעות?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן,HDMI,אינטרנט,כרטיס זיכרון יהיה גם פלוס. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי 1 טרה בייט. בסוגים אני לא מתמצא. אשמח להסבר פשוט. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא ממש. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות DELL ל3 שנים כמו שניתן בא…
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה על נייד שעונה על הקריטריונים. חובה שיהיה מחנות ישראלית ולא מוכרחים לנצל את התקציב עד הסוף אם יש אופציות אחרות מספיק טובות. הרעיון הוא שהמחשב יהיה מספיק חזק ל 5 שנים קדימה וגם שיוכל להריץ חלק autocad. עדיף שיגיע כבר עם windows 10 pre installed. תודה על העזרה. עריכה: אם משום מה התקציב שלי לא מספיק, אז אפשר להגדיל אותו קצת צפונה.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
רק מ KSP אם אפשר. שיהיה גוף קירור למעבד לא משהו יקר מדי 150+- עם יחרוג ל 180 סבבה. בלי ציוד הקפי עכבר מקלדת וכונן דיסקים או צורב,או מסך! שיהיה ממש חזקים למשחקים.. אמרו לי שיש מלא באגים בכרטיסי מסך של ATI חבר שלי שקנה HD4750 נראה לי והוא מפוצץ בבאגים אז אני מעדיף של NVIDIA. חשבתי ללכת יותר על SLI של 9800GT. אני מעדיף שיהיו 2 כרטיסי מסך מאשר נגיד 260GTX למרות שהוא חזק אני מעדיף 2 גם למקרה שעם 1 ישרף או משהו עד שאני יחליף תאחד ישאר לי בנתיים משהו. כולם ממליצים לי על E8400 אבל הייתי מעדיף משהו יותר טוב ומשתלם יותר שאני לא אתבאס עליו אחרי חודש\יים. זה דחוף לי חברה בבקשה ותודה. ואם יש לכם חנות אחרת אמינה שאתם מכירים ב פתח תקווה אז סבבה..
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אהלן.... אני צריך בבקשה אם מישהו יכול שירשום לי פה מפרט למשחקים לסרטים אבל לא משהו רציני...שיחזיק כל מה שיש כיום כל המשחקים וכו'... כולל מסך של 22 אינצ' ובלי ציוד היקפי... כרטיס מסך וזיכרון כבר יש לי מה לשים פשוט המעבד אני ל איודע מה יחזיק... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי כמה לדעתם אמור לעלות מחשב, ללא מסך וללא ציוד היקפי, שיהיה מספיק טוב כך שיוכל להריץ את כל המשחקים בשנה וחצי-שנתיים הקרובות לפחות? תודה
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני ממש לא יודע כמה התקציב של מחשב MEDIA CENTER אז שמתי תקציב שנראה לי מקסימום שזה צריך להיות.... עם כל הדברים הנחוצים...
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום ברשותי חלקים ממחשב ישן ואני רוצה להפוך אותו למערכת מדיה סנטר אלו החלקים שנשארו לי: abit an-8 ultra amd 3200 2 giga kit ati x800 gto חשבתי להשקיע עד 2000 שקל בחלקים החדשים שצריכים לכלול מארז ספק שלט הארד דיסק כרטיס רשת ומקלדת אלחוטית וצורב כשיש לי מספר התלבטיות ושאלות: 1) המארז- האם לקחת מארז גדול או ללכת על המארז הקטן כגון האנטק nsk2400 שמגיע גם עם ספק אבל יש צורך בלוח חדש כנראה מהסדרה החדשה של amd 780 ואז השאלה היא האם אפשר להשיאר את המעבד או שיש צורך בחדש? 2) הכרטיס מסך- האם הכרטיס שברשותי יספיק או שיש צורך בבכרטיס חדש תומך hd כגון HD2400 והאם הוא יספיק? אין צורך בכרטיס טלוויזה כי יש יס מקס. תודה לכל מי שקורא ועוזר
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. csgo fifa 16 gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרט…
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב קל יחסית (עד 2 קילו, נניח) מסך 13.3 או 14 בעדיפות שנייה, אחר הקלות, נמצא מאיץ גרפי ויכולת להריץ משחקים חדשים יחסית (פולאאוט 3) אחריות לשלוש שנים היא יתרון אך אינה חובה מערכת הפעלה איננה חובה גם היא בסה"כ אני מחפש את החבילה הכי טובה שיש בטווח המחירים שבין 5000 ל-6000 ואשמח להמלצותיכם
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-