ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,393 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שהספק כוח יותר מידיי ואפשר להוריד קצת וולט ולחסוך כסף... חוץ מזה הכל טוב?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני רוצה שהמעבד יהיה AMD ושהכרטיס הגרפי יתמוך בDX10 ויעלה את כל המשחקים העתידיים [כמו פיפא 08,ניד פור ספיד פרו סטריט וכו']
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם? מה דעתכם על המפרט הבא (מסך 24 אינץ T240 למשחקים ומסך 32 אינץ לסרטי הHD) מעבדים AMD Phenom II X4 955BE Socket AM3 BOX ¤1158 פתרונות קירור למעבד Xigmatek Achilles S1284C H.D.C CPU Cooler ¤194 לוחות אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P DDR3 AM3 ¤515 מארזים Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ¤316 ספקי כח Corsair VX Series 550W PSU 41A@12V ¤517 זיכרונות G.Skill DDR3 4096MB 1600MHZ Ripjaws Series CL7 ¤550 כוננים קשיחים Western Digital 1TB SATA II CAVIAR GREEN 32MB ¤469 כרטיסי מסך ATI Sapphire Radeon HD4890 1GB GDDR5 OC PCIE ¤1259 כוננים אופטיים LG GH22NS40 X22 Sata Black ¤126 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ + המהרת מעבד ¤75 סה"כ…
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מעונייין במחשב מסדרות E6750 או E6700 ללא מסך מעוניין בביצועים טובים עד כמה שאפשר בגלל המחיר, זה בעיקר לשימושי יומיומי , משחקים וכו' קיבלתי הצעה על : מעבד E6750 לוח GIGABYTE כרטיס מסך מובנה 1GB זכרון הרדיסק 80GB WD מארז פשוט .... ב2300 (כל מה שרשמתי זה מה שיש , ללא צורב, לא מקלדת,עכבר וכו') לי אישית נראה יקר מדי, מה דעתכם ?
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום חברים ותודה שנכנסתם לנסות לעזור :) אני מברר אודות מפרט למחשב נייד של 15-17 אינץ' שכל שימושו יהיה לתוכנות לעיצוב בתים. להלן המענה על השאלות לפי חוקי הפורום: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5K שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה עבור תוכנות עיצוב, בעיקר sketchup ו autocad 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) . כל המרכיבים דרושים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משמעות…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי מחפש המלצה לנייד עד 4000 שקלים שמיועד בעיקר למטרות של אינטרנט, אופיס ותכנות. זיכרון רצוי שיהיה 4 ג'יגה ו HD במהירות 7200 (גודל לא חשוב). הגודל שיהיה בין 13 ל 15 אינץ', לא קריטי איזה מהם. תודה
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היתי רוצה לדעת האם מחשבים ניידים של MSI נחשבים לטובים למשל שתי הדגמים הבאים: "15.4 MSI M662 www.ivory.co.il/product.asp?productid=196&CatCode=132 "14.1 MSI S420 www.ivory.co.il/product.asp?productid=184&CatCode=132 מה אתם חושבים על המחשבים האלה עם שידרוג ל 1GB זיכרון? התקציב שלי +-5000שח
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת...רוב העבודה שתתבצע עליו תהיה משרדית בלבד, אינטרנט וכו' מדי פעם גם עריכת וידאו, לכן חשובה כמות זכרון פנימי גדולה.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד מסוג GIGABYTE W566N עם מערכת הפעלה WINDOWS VISTA ULTIMATE 32bit SP1. איני מצליח להפעיל את מצלמת הרשת האינטגרלית כלל. תוכנות שעושות שימוש במצלמה (כגון messenger) מודיעות שאינן מזהות כל מצלמה מותקנת במערכת, וכן תחת מנהל ההתקנים לא מופיע שום אזכור למצלמה. יצויין שכל ההתקנים האחרים שמופיעים שם מותקנים כהלכה. ניסיתי לאתר דרייבר למצלמה לדגם מחשב זה באתר של ג'יגהבייט אך ללא הצלחה. למיטב הבנתי מערכת ההפעלה אמורה לזהות אותה באופן אוטומטי. מה עליי לעשות? ??? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
לפני הכל חשוב לי לציין כמה דברים: 1.אני לא מתכוון לעושת OC 2.אני לא מתכוון לעשות SLI 3.אני עדיין לי סגור על המארז אז אל תתיחסו אליו ממש 4.אני יודע שיש הבדל של שלוש מאות ש"ח במחיר אבל אל תתיחסו לזה אז איזה מן המפרטים הבאים יביא ביצועים טובים יותר במשחקי מחשב: http://tms.co.il/preview/spec/rteql1sj או http://tms.co.il/preview/spec/he5zpjma תודה מראש עריכה: אל תתיחסו לטעות בכותרת (יביא יהיה), כתבתי מהר ולא שמתי לב לזה חח..
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3 אלף שקל.אפשר לחרוג עד 3.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסרטונים\סרטים(YOUTUBE,TWITCH).שימוש בתוכנות כמו:PSPICE,MATLAB.וגלישה באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עט לכתיבה על המסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה…
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב נייד ב כ-5000שח + - , מחשב כמה שיותר חזק זמן סוללה ומשקל לא חשובים במיוחד. בעיקר לסרטים ועבודות ולפעמים גם משחקים . שהיה כמה שיותר נוח לעבוד איתו ולראות סרטים , שלט רחוק חשוב לי מאוד. קורא כרטיסים היה נחמד. Bluetooth חייב !. דיסק ק. ממש אין לי צורך במשו גדול (אפילו בכלל לא צריך ) הממ...ואין לי צורך בדברים מיחדים אחרים. מקווה שאני לא דורש יותר מידי. תודה רבה. עריכה: טוב ביינתים אני הולך על HP dv5269ea ב 5635 , חריגה חריגה אבל אני חושב זה שווה את זה. http://62.219.78.110/cnab-shop/product.asp?productid=267 יש למישו הצעות אחרות? בבקשה זה דחוף אני כנראה קונה מחר.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לאחי הקטן מחשב לא רציני כולה הוא כולה עלה עכשיו לכתה ד'...כבר יש לי איזה מישהו שנתן לי מפרט הנה אני שם אותו פה. המחשב עצמו לא צריך שיהיה מי יודע מה...רק שיעבוד חלק באינטרנט ובמשחקים קלילים כאלה... רק תגידו לי אם שווה כל זה ב-1550. אין לי יותר תקציב. תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לידידה שלי מחשב ישן ממש של IBM מהסדרה העסקית השינה מאוד שלהם פתרום הוא החליט לנעול את עצמו. הכוונה שמדליקים את המחשב עולה כמו מנעול ומבקש ססמה. הביוס נעול פתחתי את המחשב הוצאתי את הסוללה (הליטיום הקטנה) מתוך כוונה לאפס את הביוס אבל כלום המחשב שוב עולה ומראה שהוא נעול. למשהו יש רעיון מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למשחקים כבדים מומלץ עם הכרטיס מסך 8800GTS לא משנה לי מאיזה חנות אני צריך מעבד לוח אם כרטיס מסך זיכרון מארז וספק. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מבקש חוות דעת למפרט הבא עבור מחשב משחקים (gaming בינוני), ללא OC. רצוי שיהיה שקט באופן יחסי. התקציב הוא עד 3.5K , אם ניתן לחסוך אז רצוי. התלבטויות - מארז וקירור, i3 מול i5. תודה מראש. מעבד:Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Trayכמות: 1מחיר: ₪826קירור למעבד:Intel Original for 1156כמות: 1מחיר: ₪37לוח אם:Gigabyte GA-H67MA-D2H-B3 for socket 1155כמות: 1מחיר: ₪549מארז:Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Includedכמות: 1מחיר: ₪314ספק כוח:Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪392זיכרון:Corsair 4G DDR3-1066 NB/SODIMMכמות: 1מחיר: ₪242קשיח למחשב שולחני:Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3כמות:…
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 עדכון:2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח עדכון:50-100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט,עבודה משרדית ואולי מעט מאוד סרטים (לא HD). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות 2 מחשבים ניידים בBlack Friday הקרוב. אשמח לעזרתכם למציאת מחשבים מומלצים. מצרף הסבר ע"פ הפורמט למחשב אחד, השני בפוסט נפרד. 1. תקציב - 2,400-3,000 ש"ח. (ללא חריגות) 2. שימושי המחשב - אופיס וגלישה ללא תוכנות כבדות 3. בציוד הקפי - ללא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? - לא 5.פעולה שקטה - ייתרון, אך לא חובה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. מערכת הפעלה/אופיס - בעדיפות למחשב ללא מערכת ואופיס 8. העדפה לחנות/אזור - מרכז/צפון, לא רלוונטית החנות 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? Black Friday, או עד סוף השנה 10. חיבורים …
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין מחדש מערכת הפעלה על הלפטופ שלי(HP PAVILION DV5269). יצרתי 2 דיסקים של שחזור, ומחקתי בזמנו את מחיצת השחזור, אך כשניסיתי להפעיל את הדיסקים, קיבלתי בstartup של הנייד הודעה שחסר לי "NTLDR" ואני לא יכול להשתמש בדיסקים. אחרי בירור עם HP גיליתי שאני לא יכול לקבל דיסק מ"ע רגיל, אז החלטתי להתקין מערכת הפעלה אחרת משלי. הבעיה היא, שכשניסיתי לעשות זאת, זה לא הצליח. כאשר אני נכנס לתפריט הSETUP של WINDOWS, הוא אומר לי שאין לי הארד דיסק תקין מחובר, או משהו בסגנון. ניסיתי לעשות התקנה אחרי שטענתי את מערכת ההפעלה הישנה, אך כשהוא עושה RESTART ונכנס לSETUP, כשהוא טוען את הקבצים, זה נותן לי מסך כחול שאומר שיש איזה טעות בלה בלה. כשניסיתי לעשות UPGRADE, זה לא הצליח להעתיק איזה …
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה רכשתי את הדגם הנ"ל מארה"ב. אני חייב לציין שבנתיים אני מבסוט ממנו כמו שציפיתי. אני רוצה לנצל את יציאת הHDMI שלו בשביל לצפות בסרטים אך אני לא מצליח. כאשר אני מחבר הכבל למחשב נשמע צליל של חיבור אך אני לא מצליח להעביר את האות לטלוויזיה. אשמח לעזרתכם. עמית
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש את דעתכם המלומדות לגבי המפרט הנ"ל מחשב נייד Lenovo ThinkPad Edge מעבד : מעבד Intel Core i3-380UM מהירות 1.3GHz זכרון מטמון 3MB מהירות FSB 800MHz זיכרון : נפח 4GB מהירות זיכרון 1066MHz DDR3 קיבולת זכרון מקסימלית 8GB אחסון : גודל דיסק 500GB מהירות דיסק 5400RPM כוננים : צורב DVD Multi Burner מסך : סוג HD Anti Glare מסך מט (לא מבריק) גודל מסך 15.6'' רזולוציה 1366X768 מצלמה מובנית תקשורת : כרטיס רשת Realtek Gigabit Ethernet (RTL8111DL) Bluetooth WiFi 802.11 גרפיקה : כרטיס מסך INTEL GMA HD סאונד : כרטיס קול Conexant Azalia Audio Codec רמקולים מובנים מיקרופון מובנה HDMI X1 V…
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אתם יכולים להמליץ לי על משהו שהוא לא יקר מאוד.. אבל רואים כמו שצריך? אני מכיר את הKSP מרדנית וכדומה. אני לא יודע אם מותר לפרסם פה קישור לאתרים אבל אם אתם יכולים לראות מה יש בKSP ולהודיע לי מה טוב שם אז אני אודה לכם מאוד! דרך אגב הפורום הזה נראה פצצה והאתר בכלל!
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הדגמים הבאים: 1015PEM ASUS 110-3601EJ HP Acer One D255-N55DQKK איזה מחשב כדאי לי לקחת לטיול עסקי בחו"ל? האם יש יתרונות/חסרונות בולטים בדגמים הנ"ל או אולי יש דגם שלא חשבתי עליו שעולה באיזור ה1500 ש"ח ? רב תודות!
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מה אתם יודעים על המעבד הזה? מניידים בגודל 13.3 יש מעבדים אחרים? אני מכיר 6100 , 6200 , 4500 וכמובן i3 i5 i7 למה מקביל ה SU410 ? תודה ערן
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עיקרי: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). משני: צפיה בסרטים, האזנה למוזיקה. * גודל המסך? 13-15 * האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט * רזולוציית המסך? בסביבות FHD 1920x1080 * משקל רצוי? קטן ככל האפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * Bluetooth? עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אחת משלוש הטובות בשוק * מקלדת עברית אנגלית תודה, פיני
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-