עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eranmor,

קניתי נייד של MSI לפני כחודש וחצי מIVORY בדיוק אתמול ואחרי חודש וחצי שעבד בסדר גמור הוא התחיל לעשות רעשים מוזרים שנשמעים כמו מאוורר דפוק בנוסף, לפעמים המאוורר (או שאולי זה הHD) מתחיל לעשות רעשים ממש חזקים שנפסקים רק כשאני מכבה את המחשב סיבת הרעשים לא ממש ידועה לי מה אפשר לעשות כדי לנטר ולטפל בבעיה? לא בא לי להתחיל להתרוצץ עם המחשב עכשיו בין המעבדות של אייבורי בנוסף אני סטודנט ואני צריך את המחשב ללימודים מה עושים? ???

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  2. Started by yony,

שלום אני רוצה שתיתנו חוות דעת על מפרט AMD ב-4K שנועד לאינטרנט ולתוכנות גרפיות וקצת למשחקים. AMD Athlon AM2 Dual Core 4200+ Gigabyte GA-M55S-S3 ,Nforce550 NCP DDR2 667Mhz 512MB x 2pieces ( 1024Mb BFG GF 7600GS OC /ATI RADEON X1650PRO ,256 mb PCI-E Samsung 160GB, SATA2, 8Mb buffer ViewSonic VA903M Logitech Keyboard+ Optic Mouse LG DVD-RW Foxconn TLA-002 Black + Antec 450WPSU אני מבקש להתייחס למפרט הזה בלבד מבחינת המחיר ואם ישנו רכיב שניתן לשדרגו על חשבון רכיב אחר(למשל זיכרון על חשבון מעבד) תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  3. Started by gbox,

שלום רב אני קונה הי'ום\מחר מחשב חדש הנה המפרט: AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 995.65 ש"ח 1 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) - original - C2.5 464.16 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX 697.36 ש"ח 1 Gigabyte 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - BULK 1,094.61 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 370.29 ש"ח 1 LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE 159.53 ש"ח 1 .SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 52.66 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE 315.45 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 169.46 ש"ח ואני מחפש משחק יפה שיראה את הביצועים של המחשב אני לא רוצה HALF LIFE 2 אני מחפש משהו…

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  4. Started by LazyNinja,

אהלן, אני מחפש מפרט שמיועד לגיימינג ופיתוח. אני לא גיימר רציני אבל הייתי רוצה מחשב שיחזיק כמה שיותר זמן, ו/או שיהיה אפשר לשדרג בקלות בעתיד. כמו-כן חשוב לי שהמפרט יהיה כמה שיותר שקט, איפה שאפשר אם ההבדל במחיר לא רציני מדי. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ש"ח. ניתן לנצל הכל, אבל כמובן לחסוך בהתאם לדרישות שלי (אין טעם לחרוג מהן). לא נראה לי שיהיה צריך אבל ניתן לחרוג מהתקציב בהתאם לצורך ולדרישות שרשמתי (אין גבול קשיח). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ופיתוח. בגיימינג העיקר כרגע זה GW2 אבל עם אופציה למשחקים רציניים/כבדים יותר בעתיד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  5. Started by gangst-R,

דרישות: המחשב אמור להיות מיועד בעיקר לצפיית וידאו ולהשמעת מוסיקה בסלון. המארז צריך להיות יפה במיוחד (רצוי Thermaltake BACH). רצוי שיהיה שקט. הקלטת וידאו לעיתים רחוקות מאוד - ניתן לוותר. *יש אפשרות לחרוג ב-500 ש"ח מהתקציב במידת הצורך. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  6. Started by Bumpy123,

אז ככה לפני הכל אני אשמח לקבל את ההצעות הכי זולות, אין ממש הגבלת תקציב. אולי 1500, אבל עדיפות ליותר נמוך אז ככה, על כרטיס טלויזיה אפשר לוותר כי יש לי את ה PVR 150 בנוסף יש לי כונן קשיח שקבלתי מתנה מגוגל בנפח של 400 גיגה מסוג SATA 2 אז עדיפות לזה בלוח אם על הלוח אם חשוב שיהיה רשת וסאונד 5.1 או יותר (אולי בכלל עדיף רשת וסאונד לא הלוח?) כרטיס מסך, האמת שאני ממש לא יודע, אולי יהיו דברים על הלוח אם שיספיקו, אבל אתם המומחים, אני חושב שצריך לא מובנה. תקנו אותי. עדיפות לאיזה מארז יפה שיוכל לשבת ליד הטלויזיה חוץ מזה שיהיה את כל השאר, זכרונות, צורב דיוידי, ספק וכל מה ששחכתי תודה מראש יונתן

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  7. הרכבתי מפרט שמיועד לאחי הקטן שרוב שימושיו במחשב הם משחקים קלים כמו MU ONLINE, CS, GTA. אשמח לקבל את דעתכם כדי שאוכל לקבל את התמורה הטובה ביותר לכסף. אין צורך בציוד היקפי ובמסך הנה המפרט: תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  8. אז ככה אני מתחיל בתהליכים של הרכבת מחשב רוב החלקים אני מזמין מחו"ל. ואני עוד לא סגור על הכל. המעבד כנראה יהיה Q6600 יש לי התלבטות בקשר לאיזה לוח להביא כנראה אחד מדגמי ...P5K של אסוס אבל יש כל מיני סוגים ואני לא בטוח עדיין על מה ללכת תנו המלצה ללוח עד 300 דולר (מחו"ל). שווה ללכת על ה Blitz extreme או שהוא סתם מיותר? ואולי ללכת על דגם כלשהו עם WIFI בשביל הנוחות של החיבור לראוטר... למשל ב P5KC יש 6 חריצי זיכרון שזה יכול להוות יתרון הכרטיס קול שם 8 ערוצים אבל פשוט יחסית. ויש רק 4 חיבורים SATA שיתכן שאני ארצה עוד בעתיד. בקשר ל OC יהיה אבל בעתיד, אין צורך בהתחלה לעשות. זיכרון אני רוצה 4 ג'יגה CL4 G.SKILL או OCZ או אחת מהחברות המובילות... HD סיגייט או WS אני כנראה אביא 2 HD בשב…

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  9. אני צריך מפרט ב6000 ש"ח בעיקר למשחקים, כולל מסך דק עדיף 19 עם רמקולים, מקלדת ועכבר. תודה וחג שמח

10. אהלן. יש לי Dell studio xps 1640 והתקנתי עליו XP עם כל הדרייברים חוץ דרייבר אחד שאני לא מוצא. הדרייבר הוא של הכפתור מגע שמוציא את הדיסק. יש כפתור מגע עם ציור של חץ למעלה שלוחצים עליו הוא מוציא את הדיסק. הוא חלק מהלחצני מגע של העוצמה של הווליום, הפליי, סטופ, וה WI-FI. כל שאר הכפתור מגע של הווליום וכו' כן עובדים חוץ ממנו. מישהו יכול לעזור לי למצוא דרייבר לזה? חיפשתי ולא מצאתי.. תודה רבה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  11. תקציב עד 2500 ש"ח ללא מסך ואבזרים נלווים, רק המארז. אני לא מבין כלום במחשבים, קראתי את הפורום הזה ואז התבלבלתי עוד יותר לגבי כל מיני מפרטים. דרישות: 1) אני חייב מארז קטן ולא מרעיש, מארז שוכב ועליו אני אשים מסך מחשב או לקנות מארז קובייה או מארז עומד אבל שיהיה קטן ואז אני אשים אותו ליד ה-LCD 2) צריך שיהיו יציאות סאונד של 5.1 מינימום, יציאת DVI,HDMI כדי לחבר את המחשב לרסיבר ול-LCD. 3) רצוי שהמחשב יצליח להפעיל סרטים באיכות FULL HD. 4)אני רוצה לחבר אותו לאינטרנט, יש לנו רשת אלחוטית בבית אז עדיף שיהיה כ. רשת אלחוטי. רוב הפעילות של המחשב תיהיה גלישה באינטרנט ומידי פעם הורדת סרטים וצפייה בהם.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  12. Started by 22junky,

אני מחפש מחשב חזק לצורכי אינטרנט ומסמכים אשמח אם תעזרו לי פה יש לי הצעה של מחשב דל מה אומרים? לשפר להוריד דברים להוסיף ומה? תודה רבה Dell OptiPlex 755 Mini Tower Base Intel® CoreTM 2Duo Processor E6550(2.33GHz 1333MHz FSB 4MB L2 cache)ASF 2.0 System Mngt Microsoft Operating System Genuine Windows XP-Professional Memory 2.0GB 667MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Hard Drive 250GB (7,200rpm) SATA 3.0Gb/s Hard Drive Mouse Dell 5 Button Premium USB Optical Black Mouse Keyboard Enhanced Quietkey USB Spacesaver Black keyboard - UK/Irish (QWERTY layout) Optical Devices 16X DVD +/-RW - (XP & Vista) Network Cards Intel® 82566DM Gigabit5 LAN 10/100/1000 Video Card In…

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  13. Started by HAIM511,

שלום אני צריך המלצה למחשב היעוד שלו זה לגרפיקה (תוכנות כמו פוטושופ וכדומה) המחיר עד 6k אפשר לחרוג קצת ושיהיה מסך 19 דק תודה בכל אופן

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  14. מה קורה? טוב אז אני מעוניין להחליף את המחשב ויש כמה פרטים ספציפים: 1) חייב HD של 1TB.... תמיד נגמר לי המקום. 2)בעיקרון אני משחק במסך 19" ברזולוציה 1280X1024 אבל המחשב מחובר לR81 בגודל 32" ולפעמים אני משחק בה...אז חשוב לי שכרטיס מסך יסתדר גם עם זה. 3)צורב DVD. 4) בלי OC. אני מעדיף לא לחרוג מהתקציב אבל אם עוד 100-150 ש"ח יעשו איזה שינוי רציני אז נזרום. סבבה זה הכל תודה לכל העוזרים .

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  15. Started by erbu,

שלום, ברשותי מחשב THINKPAD R40 מודל 2723. כרגע הוא טעון ב-256 מגה של זיכרון 266MHZ 2100 DDR כפי שהגיע בזמנו מהיצרן. אני מעוניין לשדרג אותו ל-2 גיגה של זיכרון, ויש באפשרותי לרכוש זיכרון 333MHZ 2700 DDR. על פי מיטב הבנתי הזיכרון החדש אמור לפעול מצוין אולם במהירות שעון של 266 ולא 333 בעקבות מיגבלות לוח האם שלי. זה לא כל כך משנה לי, אך שאלתי היא האם אני באמת יכול לקנות בראש שקט את הזיכרון הזה ולהיות בטוח שהוא אכן יפעל?

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  16. מה דעתכם על המחשב הבא : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1506 למשחקים Call of dute fifa וכו 2. עבודה משרדית 3. מוסיקה וצפיית סרטים תודה,

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  17. Started by NYPD,

שלום לכולם, אני זקוק למחשב נייד לצרכים משרדים , סרטים ומוזיקה בעיקר. מצאתי 2 מחשבים שנראים לי מתאימים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3303&CatCode=315 או זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3791&CatCode=315 מה לדעתכם טוב יותר ומתאים יותר לתיאור? ואם יש לכם חנויות אחרות שיש בהם מחשבים אחרים שנראים לך מתאימים , אשמח לקבל הצעות. תודה מראש לכל העוזרים והעזורת.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  18. שלום קיבלתי הצעה: מארז ש"ח251 EZCOOL מעבד E6750 2.66 C2D ש"ח1050 לוח P35DPM ש"ח528 intel זכרון 410 ש"ח 1GX2 800DDR2 כרטיס מסך 476ש"ח 8500GT 256M דיסק קשיח 282ש"ח 160G SATA seagate DVD 149 ש"ח מסך 1147 ש"ח SAMUNG 19אינטש רחב + OFFICE 746 ש"ח WINDOWS 439 ש"ח אנטיוירוס מקלדת ועכבר 198 ש"ח סה"כ 5673 ש"ח נשמע לי מוגזם מאוד לא? השימוש שלי הוא משחקים ותוכנות גרפיות תודה רבה

• 7 תגובות
    • 558 צפיות
  19. כדברי האמרה עם אזובי הקיר ... https://www.pcgamer.com/an-error-in-samsungs-980-pro-firmware-is-causing-ssds-to-die-id-check-your-drive-right-now-tbh/ שבת שלום !

20. מחפש מפרט מתאים למחשב ללא ציוד היקפי שישמש בעיקר למשחקים תקציב 3300 גג. אין לי עדיפות למעבד כלשהו כך שגם amd בא בחשבון יש לי מסך 22 אינצ' ככה שהכרטיס מסך צריך להיות מתאים למשחקים בגודל הזה לא צריך מערכת הפעלה, כונן דיסקטים, לא מתוכנן OC חשוב שבמארז יהיה יציא ת usb מקדימה הרעש לא ממש חשוב אבל שלא יהיה טרקטור

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  21. שלום לכולם, בתקציב של עד 1500 ש"ח, ללא אפשרות לחרוג ועם רצון לחסוך כמה שיותר. שימושים - אך ורק עריכת תמונות (Raw של 10-20 מגה עם Nikon NX2 ו-JGP של 5-10 מגה עם Lightroom ו-photoshop) בשימוש מזדמן של חובב עם גישה לאינטרנט. במידה והמפרט יאפשר לצפות בסרטים באיכות של 720P, נהדר. אם לא - זה בעדיפות שנייה ואני לא מעוניין להוציא על זה סכום נוסף. אני עובד עם Dell 2209 IEPS ואין צורך בשום ציוד היקפי וגם לא בכונן דיסקים. השקט אינו חשוב בכלל, לא יודע מה זה אוברקלוק ולא בונה על התעסקות מיותרת עם המחשב. חיבור DVI או HDMI יהיה מצויין, כי יש לי נטבוק נוסף שמתחבר עם כניסת VGA רגילה (ומשמש למעשה לכל השאר). לא מתוכנן שדרוג, ולא חשוב לי אופק השדרוג בעתיד... שורה תחתונה - אני צלם חובב, אני צ…

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  22. הכותרת אומרת הכל, רק כמה דגשים: 1. על הספק להיות איכותי. 2. על המארז להיות מקורר היטב ושקט יחסית. 3. זכרון יהיה רק 4GB, לא פחות. הנה המפרט שהרכבתי: מעבד Intel Pentium Dual-Core E2180 Box ¤312 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE2180 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤451 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤432 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤910 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-485…

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  23. איזה הכי כדי לקנות למשחקים כבדים לא מתכנןן oc בקיצור מחשב לגיימרים שיחזיק לכמה שנים.. אחד זה : http://i43.tinypic.com/35chnh4.jpg השני זה : http://i43.tinypic.com/20ksiz7.jpg תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  24. Started by alex15,

אני רוצה מחשב סטנדרטי .לא חזק מדי ולא חלש מדי אני חושב שבתמורה ל 3000 שייח אני אמצא משהו כזה . נתחיל מעבד : אני לא מבין הרבה במעבדים .אם אפשר לשים מעבד ATOM כי הוא מהחדש יותר . מסך :בין 12 ל 14 כולל מצלמה ובנית ומיקרופון . ה מאיצ הגרפי : משהו לההריצ את משחקי הדפדפן . זכרון : שיהיה שני גיגה ןאפשרות להרחבה עד 4 גיגה . כי לא כל יום קנים מחשב נייד . דיסק קשיח : משהו בבסביבות ה 160 GB ל 250 GB מקסימום . תקשורת : שיהיה סטנרטי . עם כרטיס רשת אלחוטי וגם חוטי . יציאות : USB 2.0 X 2 או 3 , VGA , אם אפשר גם HDMI . כונן : שיתמוך בכל דבר ויצרוב כל דבר . מערכת הפעלה : שיהיה מוכן להפעיל גם את ויסטה . סוללה : אני ממש לא מבין בסוללות אז שתיהיה סוללה שתחזיק שעתיים שלוש בערך . משקל : זה מ…

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  25. Started by yazada,

המוניטין של האתר הביא אותי לשאול כאן :] אין צורך במסך, מקלדת וכל השטויות שמסביב. אני צריך מפרט מחשב לקנייה בסביבות ה 3000+ שח המחשב צריך לשמש לסחיבת ממשקים גראפיים עבודה עם תוכנות עיצוב כבדות תלת מיידמד וכו נאמר לי שמפרט של מחשב למעצבים הוא כמפרט של גיימרים בקשה נוספת צורב DVD וכונן DVD. *יש אפשרות לחריגות קטנות. תודה ועוד שאלה, הוצא לי המפרט הבא: http://img411.imageshack.us/img411/4619/asdbu0.jpg האם הוא שווה?

• 9 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.