עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rad,

אני מחפש מחשב קל יחסית (עד 2 קילו, נניח) מסך 13.3 או 14 בעדיפות שנייה, אחר הקלות, נמצא מאיץ גרפי ויכולת להריץ משחקים חדשים יחסית (פולאאוט 3) אחריות לשלוש שנים היא יתרון אך אינה חובה מערכת הפעלה איננה חובה גם היא בסה"כ אני מחפש את החבילה הכי טובה שיש בטווח המחירים שבין 5000 ל-6000 ואשמח להמלצותיכם

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  2. שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב בתקציב של עד 2.7K בלי מסך מחשב אני קונה בנפרד מסך 22 אינץ. השימושים הם: 1.התקציב עד 2.7K 2.מטרות המחשב: אינטרנט, משחקים ברמה טובה + , צפיה בסרטים , חשוב שכול החלקים מחברה טובה ואמינה. 3.ציוד הקפי: מקלדת ועכבר לא אלחוטיים + רמקולים 4.חשוב שכל הרכבים של המחשב מחברה טובה . 5.המארז של שמחשב חייב להיות טוב ואם יש צורך בספק כוח וקירור אז גם להכניס למפרט. תודה מראש לכולם....

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  3. מפרט ב 5000 ש"ח כולל מסך 22 אינץ' אפשר לעלות במחיר בכמה מאות שקלים (אם אתם מגיעים ל 5500-6000 תסבירו למה) לגיימיניג, שיריץ משחקים חדשים ברמה טובה. לא מתוכנן OC, לא צריך מערכת הפעלה. אני ממש מעדיף מעבדים של אינטל, ומסיבה כלשהיא אני אוהב כרטיסי מסך של Nvidia,אבל אם ATI יותר משתלם אז סבבה. חשוב שהמחשב לא ירעיש ברמה מטורפת, בכל זאת הוא בחדר.

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  4. Started by tototo,

NVIDIA GeForce G 103M משהו מקיר כרטיס הזה? איך הביצועים שלו?

5. חבר שלי עובד וגר בארה"ב ובחודשים הקרובים יחזור לארץ, וראיתי שיש פה הרבה ח'ברה עם ניסיון בתחום. הוא מחפש מחשב עם מסך '15.4 בסביבות 800$ עם אחריות פה בארץ, הוא היה ב- best bay אבל הבנתי שיש להם אחריות של החנות עצמה וגם נראה לי שאין את הדגמים (תת דגמים)פה בארץ וזה בעיה עם האחריות. הדגם: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9150483&type=product&id=1218036667529 המחשב ישמש בעיקר לאינרנט ואופיס וחוץ מזה לקצת משחקים. הוא מחפש מחשב חזק יחסית ובאיכות טובה הוא חושב בעיקר על DELL . הבנתי מהצעות שלכם שממליצים על דגמים E6500/E6400 ושבדרך כלל אין איתם בעיות אחריות בארץ. אשמח לשמוע על דגמים דומים שמתאימים לו, הכי טוב אם תתנו לי קישור לחנות ספציפית שמוכרת דגם שמתאים. תוד…

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  6. אני מתכנן לקנות מחשב שהאחריות עליו היא שנה. אם אני קונה את המחשב באינטרנט, למי אפשר לפנות בבקשה להאריך את תקופת האחריות? לHP? או לאתר המכירות? ועוד שאלה לגבי תיק נשיאה. יש למישהו המלצה על תיק נשיאה נוח וקל?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  7. אז ככה חבר שלי רוצה לקנות מחשב ב2500 שקל רק מארז שיתאים בעיקר לאינטרנט,מוזיקה,סרטים,ולמשחקים די קלים כמו קאונטר סטרייק סורס וכאלה. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  8. Started by reisel,

אהלן. אפשר לקבל מפרד עד 1500 שקל רק מחשב. המטרות העיקריות הן אופיס ואינטרנט לא צריך חזק במיוחד אבל שיהיה די עמיד. תודה מראש! 1. מה התקציב? עד 1500 מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקי פלאש באינטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: צורב, 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא AMD

• 6 תגובות
    • 544 צפיות
  9. יש משהו להחליף\להוסיף? ההמחשב בעיקרון צריך לשמש להרבה דברים אני צריך אותו לעריכה גרפית\סרטים, אח שלי למשחקים כבדים... יש לנו מסך 22 אינ'ץ. מעבד: AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 940 (3.0GHz) BLACK EDITION : HDZ940XCGIBOX - BOX ¤1510 לוח אם: ASUS M3A78 PRO ¤579 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 1GB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL ¤1372 דיסק קשיח: SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ ¤541 צורב DVD: LG DVDRW GH-22LS30 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤167 זיכרון: ADATA GAMING SERIES 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ¤268 מארז: NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU ¤452 ספק כוח: CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU ¤514 קרור למעבד: THERMALTAKE BIG TYPHON 14 PRO : CL-P0456 ¤298 מחיר ס…

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  10. Started by lironir,

אני רוצה לקנות לאשתי מחשב נייד קטן מעולה, שיהיה הכי קל שאפשר, עם מסך טוב (כמובן שהוא חייב להיות קטן), שיריץ בקלות את כל תוכנות ה-OFFICE אבל שיהיה באמת הכי טוב בתחומו (גם כאן התקציב לא משנה) וכאן הקטע, צבע, שתהיה אפשרות לקחת צבע ורוד נניח או כאלה. כאן בזמנו המליצו על ה-ASUS EE אבל אני לא יודע אם הוא טוב ואם יש טובים יותר. תודה תודה תודה

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  11. Started by eytan243,

שלום לכולם אני מעוניין במחשב נייד מסגרת 10K לצורכים עסקיים ובייתים הצרכים העסקיים הם: שליטה ובקרה במערכות כלל עולמיות מה שמחייב את כל סוגי כניסות התקשורת הצרכים הבייתים הם: מוזיקה סרטים אינטרנט ומשחקים ( לא משהוא כבר פיפא וכו' ) תודה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  12. אז ככה, יש לי תקציב של כ-200 ש"ח (פלוס, מינוס 200 שקל. אם כי עדיף מינוס. אני צריך מחשב בגדול למשחקים שיוצאים בימים אלה (Fallout 3, Left4Dead) אבל אין לי שום יומרה להריץ אותם ברזולוציות הכי גבוהות, מבחינתי שירוצו בגרפיקה בינונית, כל עוד המשחק רץ חלק. אין לי צורך בשום ציוד היקפי, ורעש הוא לא גורם מכריע, כל עוד המחשב לא נשמע כמו F-16. אין העדפה ליצרנים מסויימים, כל עוד החלקים איכותיים, ואין לי צורך במערכת הפעלה. אודה מאוד לכל מי שיכול לעזור.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  13. שלום לכם, אחרי זמן לא מבוטל של חסכון אני קונה סוף סוף מחשב. שהצורך העיקרי שלו הוא משחקים. חבר המליץ לי על המפרט הבא: מה אתם אומרים? הערות:1.כמו שראיתם קצת חרגתי מהתקציב ולכן הציוד ההיקפי עלוב.. אז אל תתייחסו.. 2.מארז: רציתי משהו סולידי כזה.. לא משהו חייזרי עם אורות סגולים השאלה שלי היא אם הוא מתאים (מבחינת אוורור ) לחומרה 3.ספק כוח: מספיק 550W?? .4 חוות דעת על החנות KSP יתקבלו בברכה 5. שאלה: שמעתי שאם אין לי מערכת הפעלה של 64BIT אני לא יכול לנצל יותר מ2GB של RAM... אמת?? אני חייב את הגירסא הזאת? תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  14. המחשב אמור לשמש לגלישה, קצת משחקים (לא כבדים מדי),עבודה משרדית, הורדות, צפיה בסרטים וכד'. אין צורך בציוד היקפי (מקלדת, עכבר,מסך) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 544 צפיות
  15. Started by dor17,

מה אתם אומרים על ZED www.zed.co.il יש להם 2 מפרטים מאוד מענינים יש לכם מה להגיב בנושא? http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=19001 http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=477356 אני ממהר לקנות את המחשב וזה הכי טוב שמצאתי באינטרנט

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  16. Started by sasanat,

שלום לכולם. אני קורא כאן כבר כמה ימים ונהנה ללמוד המון. מחפש מפרט למחשב ביתי, פעילות עיקרית - משרדית. גלישה לאינטרנט, וגרפיקה בסיסית - עיבודי תמונה קלים (ללא עריכת סרטים). את המחשב הנוכחי שמשמש אותי היטב אני אעביר לילדה (P4 2.4, זכרון 1GB, דיסק 160GB, לוח ASUS, כרטיס מסך משולב 64MB). מבקש סיוע במפרט בסדר גודל של כ3500ש"ח, כולל מסך 19" LCD (כיום ברשותי BENQ 2MS, מעולה). במפרטי סופ"ש אין בעיה להשיג כזה מפרט עם עודף שיספיק לחניה וארוחה קלה אבל בחקירה לעומק אני מבין שאין שם קשר בין הרכיבים וכמעט תמיד מאלצים אותך לשדרג למפרט סביל. לגבי מקלדת/עכבר וכו', אני חסיד של לוג'יטק, יש לי כבר סט אחד של LX710 וכנראה ארכוש אחד נוסף. רמקולים אני בד"כ חי עם הסטנדרט אלא אם יש בשורה בשינוי מש…

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  17. אני מעוניין במחשב, צורב DVD, רמקולים ומערכת הפעלה (Windows XP). מערכת קירור יכולה להיות רועשת, לא מתכנן Overclocking. תודה.

18. Started by PCguy,

אני צריך מפרט איכותי למחשב מבוסס מעבד 6600Q הוא בעיקר למוזיקה כך שצריך כרטיס קול איכותי וכרטיס מסך בסיסי אך עם HDMI לגבי לוח כמובן שיהיה עם ציפ' סט מתקדם ועדיף ASUS אם כי לא חייב. זכרון גיגה או שניים רגיל עם טיימינג בסיסי אשמח לקבל את הנתונים מכם- אם ניתן אשמח עם מחיר וחנות תודה

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  19. צהריים טובים. אני מבקש מכם שתבנו לי מפרט בסך 4000 ש"ח כולל ציוד הקפי שזה: צורב מקלדת מסך עכבר המחשב ישמש לעבודה ביתית-משרדית בלי המרות למינייהם ועומסים נכון לעכשיו. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  20. Started by dush,

אהלן אנשים טובים, אני זקוק לעזרה בבניית מחשב לצורכי משחקים כבדים (crysis, call of duty 4...) ובנוסף פיתוח (visual studio 2005, MSSQL 2005). מי שיכול לתת לי כיוון התחלתי בבחירת החומרה הנכונה אני אודה לו מאד (לוח אם - איזה CHIPSET ולמה?, איזה מעבד, זיכרונות...) תקציב -7K-6K~ לא כולל מסך. לינקים יעזרו מאד. תודה dush

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  21. Started by Numi1989,

אני רוצה כמובן לקנות מחשב חדש לא מיועד OC למשחקים לאינטרנט ולמוזיקה... חשבתי על המפרת הזה מה כדי להוריד או לשפר, יצא לי קצת יקר אז מה אפשר קצת להוריד במחיר. תודה רבה... מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe BOX E6550B ¤ 966 1 לוחות אם Gigabyte GA-965P-S3 Rev 3.3 Conroe Support G965PS3R3 ¤ 532 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 394 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 399 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 438 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 466 1 כרטיסי מסך Sparkle 8600GTS DDR3 512MB Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1092 1 צורבים Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 S203B ¤ 166 1 :סך…

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  22. Started by papkin,

שלום חברים הצטרפתי לאחרונה לפורום אני משדרג את המחשב שלי המטרה שיריץ משחקים בצורה חלקה ויוכל לעבוד עם מכונות וירטואליות ולעמוד בעומס מדי פעם כשאני צריך לצורכי עבודה המפרט להלן: זיכון: 2X4GB CROSAIR 1600MHZ CL9 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDEA GTX 560 TI 1GB לוח אם: ASUS P8Z68 -VLE מעבד: INTEL CORE I5 2500 3.3GHZ BOX ספק כוח: ANTEC VP -550P הארד דיסק אני משאיר מהמחשב הישן 500GB של ווסטרון דיגיטל מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  23. שלום. הורכב לי המפרט הזה (המסך עם תקציב נפרד) לפני חודש ועכשיו חסרים לו חלקים. כמו שאפשר לראות אני צריך מארז+ספק כוח, לוח אם, זכרונות ודיסק קשיח אחרים. אני מעדיף שהדיסק הקשיח יהיה 2TB. הטופס שמילאתי כאן:

24. Started by roadstar,

שלום לכולם, אני דיי חדש פה ולא מומחה גדול למחשבים ולכן זקוק לעזרתכם בבניית מפרט. אני מעוניין לבנות מפרט שיענה על הדרישות הבאות: מחשב מהיר שישמש בעיקר לשימוש משרדי רגיל, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, אבל גם שיוכל לעמוד בדרישות של משחקים חדשים שקיימים היום ושייצאו בעתיד. אני מתכוון לרכוש שני מחשבים (אחד לי ואחד לילדים) ולמרות שאני כנראה לא אצטרך מחשב "גיימרים" אני מעדיף לקנות שניים תואמים (יהיה לי קל יותר עם ההתקנה של הדרייברים וכו). כתבתי "מחשב מהיר", כי אני פשוט שונא לחכות עד שמערכת ההפעלה ותוכנות עולים. מעוניין במחשב שפשוט ירוץ בפתיחת חלונות מרובים באינטרנט ושיעבוד מהר עם הרבה תוכנות שעובדות ברקע. שיפעיל משחקים כבר ציינתי.... חוץ מהדרישות שציינתי, רוצה להוסיף שאני אף פעם…

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  25. Started by CyberBot,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?):משרדי,סרטים,משחקים וEAGLE * גודל המסך?:סביר 14-+ * משקל רצוי?:לא כבד מדי בכל זאת אני צריך להיסחב איתו לבסיס * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?:זמן סביר בערך של 4 עד 6 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו):אם זה יכנס בתקציב אז HDMI * בלוטות?:לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?:500GB 7200 * כונן CD/DVD? צורב?DVD צורב * כונן Bluray?:לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?:לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?:לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?:Dell WIFI N תקציב:2.5K חריגה 3K

• 1 תגובה
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים