ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
היי, מעוניין בנייח שהיעוד העקרי שלו זה גלישה באינטרנט \ you tube וכו' לא מעניין אותי 4K \ משחקים וכו'. מיועד להריץ Win10 רוצה SSD וכמה שיותר RAM רצוי מארז קטן (שכחתי איך נקרא השם) אשמח אם תרכיבו מIQPC. אפשר חריגה קלה.. ללא מסך או ציוד נלווה.
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בשאיפה ל4K אשמח גם לקבל הצעה למסך טוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אני עוד לא יודע כמה אני מוכן להוציא, חשבתי על 3 אלף בהתחלה אם זה מספיק. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות הדמיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). RAVIT, AUTOCAD, SOLIDWORKS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 16 תגובות
- 8.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים:) יש לי מחשב נייח מ2009 שעדיין משמש כמחשב השולחני שלי... windows 7 64bit sp1 8gb ram intel core i5-3470 cpu @ 3.2 ghz ללא הארדיסק ssd לא מזמן רכשתי לפטופ חדיש וחזק לצרכיי אך עדיין בבית אני מתקשה להשתמש בו כמחשב הראשי בבית (גם בגלל צרכי מחשב שני בבית שמשמש ללימודי האישה) נורא נח לי עם המחשב (מיקום של כל דבר ודבר במחשב) ולדעתי הענייה עם כמה שדרוגים לא גדולים הוא יתפקד ברמה מתקבלת על הדעת, מבחינת מהירות, גם לימינו... לא לחוץ לי שדרוג של ווינדוס אך אני חייב שהמחשב יתפקד מהר יותר... האם לדעתכם לגיטימי לחשוב על אופציית שדרוג בצורת הוספת זכרון נוסף, רכישת הארדיסק ssd (שאולי ישמש כפריימרי) ושדרוג מעבד או שמיותר לחשוב …
-
- 16 תגובות
- 7.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מבקש עזרה בקניית מחשב חדש, זה המפרט שהרכבתי עד עכשיו: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 8700K / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 1550 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer i32 כמות: 1 - מחיר: ₪ 146 לוחות אם: Gigabyte Z370 HD3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 567 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 Vengance LPX Red CMK16GX4M2B3200C16R כמות: 1 - מחיר: ₪ 965 מארזים: Antec P8 Tempered Glass Case - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 252 ספקי כוח: Corsair PSU 550W TX550M 80+ Gold Modular כמות: 1 - מ…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל הערות/הצעות לשיפור על המפרט הנ"ל יצורפו אליו GTX 1060 וSAMSUNG EVO 850 ממחשב קודם מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 2600X Processor Box (Gen 2) כמות: 1 - מחיר: ₪ 975 קירור למעבדים: Arctic Alpine 64 PLUS For AMD כמות: 1 - מחיר: ₪ 64 לוחות אם: Asus PRIME B350-PLUS כמות: 1 - מחיר: ₪ 446 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 8G 2400 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1A2400C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 408 מארזים: Corsair Carbide 200R Compact ATX Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 241 ספקי כוח: ANTEC PSU 550W Neo Eco Modular 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪ 257 …
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קצה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). האקינטוש אם אפשר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, משחקי פעולה קצה בחיבור למסך 4K -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 16 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני צריך מחשב לעריכת סרטים וגרפיקה. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח חריגה רק אם ממש חייב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו וגרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר אפקטס, פרמייר, פוטושופ, אילוסטרייטור וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מחפש מחשב חזק לעריכת וידאו ולאפטר בתקציב של כ-10K לא כולל מסך ומערכת הפעלה רציתי לקבל חוות דעת לגבי המפרט הנ"ל - מעבד i7-8700K קירור Noctua NH-D15S לוח אם Gigabyte Z370 AORUS Ultra Gaming זיכרון 32GB (2x16) DDR4 3000Mhz כרטיס מסך Gigabyte GTX1070Ti דיסק קשיח: 2* Samsung 860 evo 500Gb 1* WD Caviar purple 4TB ספק כוח Corsair 750W 80+ GOLD Modular מארז NZXT S340 קירור נוסף למארז האם זה סבבה, האם צריך שינויים, התאמות וכו תודה
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אשמח לקבל עזרה בהרכבת מחשב / המלצה לשרת מוכן שישמש כ- Domain Controller (קטן יחסית - עד 15 משתמשים). התקציב גמיש - עדיפות לא להגזים אלא לקנות מחשב בסיסי, יציב ואמין ש"יספק את הסחורה" בעלות מינימלית.
-
- 16 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום, האם אני צריך לשדרג לבן שלי את המחשב? אולי חלקית (למשל רק כרטיס מסך) זה המחשב מדובר על כרטיס מסך מובנה של אינטל HDGraphics כונן קשיח רגיל (7200...) מה מתבקש בכדי שיוכל להנות מחווית משחק טובה ? כמובן, מינימום עלות תודה לכולם,
-
- 16 תגובות
- 15.1k צפיות
- 2 followers
-
-
עוד שבועיים אני באילת וחשבתי לקנות מחשב נורמאלי סוף סוף 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 אפשרות לחרוג לכיוון ה7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי :משחקים, שימוש בייתי, צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט, אולי יהיה פוטושופ פה ושם ותיכנות בקטנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן דיסקים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה אבל שלא יהיה טרקטור 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…
-
- 16 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייח שבניתי ב2015, עד עכשיו לא עשה לי בעיות אבל מתחיל להיות איטי ואני רוצה לשדרג אותו. המפרט הנוכחי: מעבד: Intel(R) Core(TM) i5-4440 CPU @ 3.10GHz (4 CPUs) ראם: 8 GB לא יודע איזה סוג כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 670, Display Memory: 4GB לוח אם: Asus B85M-E מארז: Sharkoon T9 Value ואני לא יודע איזה ספק ואיזה קירור יש. אני רוצה לשדרג את המחשב בצורה הכי טוב ואני צריך המלצה איך לעשות את זה בצורה הכי טובה בתמורה לכסף (כלומר מה להחליף ומה להשאיר כדי שהביצועים השתפרו בצורה הטובה ביותר) התקציב שלי הוא 2,200 אבל אם כדאי וזה שווה את המחיר אפשר לחרוג עד 3,000. שימוש המחשב הוא בעיקר לגיימינג וקצת לעיצוב ועריכה (Ado…
-
- 16 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום לכולם, המשימה שניצבת לפני היא רכישת מחשב לילד בן 9, עיקר הפעילות היא משחקים, אינטרנט, אופיס. המחשב שנמצא אצלו היום הוא בין כ -4 שנים עם מעבד I3 ולדבריו לא מספיק מהיר.. בנוסף, ילד כילד כמובן מתלהב מהמארזים של הגיימינגים... ולפי השאלון... 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? השאיפה היא לתקציב של עד 2500 ש"ח, אפשרי לחרוג אם באמת מוצדק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (בעיקר פורנייט), אינטרנט, אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כ…
-
- 16 תגובות
- 14.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? 8000 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 2. מה שימושי המחשב: בעיקר גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רמקולים מקלדת מכנית ומסך (מוכן להוסיף עוד על מסך איכותי) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? יש לי SSD של סמסונג 256GB והייתי רוצה להוסיף כונן עם יותר זכרון (1-2TB) בנוסף יש לי אפשרות להביא לוח אם z370 ומעבד i7-8700k בפחות מ1500 שקל ביחד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא במיוחד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא בטוח, זאת אפשרות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא ולא, מרכיב לב…
-
- 16 תגובות
- 8.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.5K ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים SSD, קיים כרטיס מסך MSI RTX 2080 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? יש מצב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מג…
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K מירבי. ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו 4K, תיב"מ (אוטוקאד, רויט), עיבודים מתמטיים (Matlab, neural nets) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש מארז של המחשב הקיים. אם אפשר להשתמש בו, מה טוב. הדגם: ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + Led VL80001W2Z 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא צריך לחרוג מהתקציב בשביל זה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם…
-
- 16 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
היי אני מעוניינת לקנות מחשב נייד עבור לימודים באוניברסיטה. חשוב לי שהמחשב לא יהיה גדול מידי ויהיה בערך עד גודל 13 אינץ, ושחיי הסוללה שלו יהיו ארוכים במיוחד. התקציב שלי הוא עד 3,500 אבל אפשר גם להגיע לאזור ה4,000. אשמח להמלצות
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מחשב נייד, לקנייה בארה"ב, מתנה לאח שלי שגר שם, עד 1000$ (אפשר יותר אם נראה לכם שווה את זה) צרכים: הוא לוקח את המחשב כל יום לאוניברסיטה ובחזרה, והצורך העיקרי הוא להריץ בקלות הרבה תוכנות במקביל שהוא עובד איתם (כמו adobe illustrator, Image G, אקסלים כבדים, איזה מאה טאבים שהוא פותח במקביל בדפדפן...) המחשב הנוכחי שלו מקרטע עם זה, אז צריך מפרט טוב יותר (למרות שהוא גם ישן ומלא קבצים) : Macbook pro retina - late 2013 - 2.6Ghz Quad Core i7, 16GB 1600MHZ DDR3 חוץ מזה: * אחסון 500GB או יותר * גודל מסך 15 אינץ' או קצת פחות * חיי סוללה ומשקל סטנדרטיים * יכול להיות Mac ויכול להיות לא
-
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אני צריך עזרה בבקשה בהרכבת מחשב לעריכת וידאו 4K וגרפיקה תקציב 10000 ש"ח 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 ש"ח חריגה של עד 500 שקלים במקרה הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו ופוטושופ כול תוכנות ADOBE 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …
-
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
- 3 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא עד 6.5K ש"ח (לא חייב לנצל הכל - פחות זה אחלה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב צריך להיות נייח וישמש לעבודה עם תוכנות כמו Photoshop ,Illustrator, Indesign , After effects, Lightroom , Premiere 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח לקבל המלצה למסך 27 אינץ' 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף לבחור מארז שקט אבל זה לא סופר קריטי 6. האם ישנה הגבלה …
-
-
- 16 תגובות
- 5.6k צפיות
- 4 followers
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500 מקסימום 2. שימושים: לימודים, קצת תיכנות בקטנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב: לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב: חשוב 6. גודל פיזי: 14 אינטש 7. מערכת הפעלה: ווינדוז 8. עדיפות לרכישה באילת שייצא יותר זול 9. מתי מתוכננת קניית המחשב: בחודש הקרוב 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: הלפטופ מיועד ללימודים, לא פחות מאחריות מלאה 3 שנים, ומכיוון שסטודנטית יש חשיבות לזמן סוללה ולמשקל. תודה לעוזרים!!
-
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפשת מחשב לשימוש משרדי, נטו בשביל דפדפן וצייר וכאלה, מחיר בערך 1500 שח, חנות שמקבלת פייפאל. הציעו לי את המפרט הזה - https://tms.co.il/builds/378281 רציתי לשמוע את דעתכם אם זה הכי טוב שאפשר להוציא במחיר הזה, תודה
-
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב בסביבות 6500שח מתאפשרת חריגה אם היא שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר לטובת תכנות, אבל גם לטובת משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) בגדול יש לי זיכרון RAM לא רע וספק כח שאמור להיות בסדר, אבל מעדיף לקבל קודם מפרט מלא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? תמיד נחמד שהמחשב שקט. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיז…
-
-
- 16 תגובות
- 5k צפיות
- 3 followers
-
-
היי, מעוניין במחשב 1 -2in ללימודים שישמש גם כטאבלט וגם כנייד לאופיס, קצת תכנות וכו׳. מתלבט בין שני המחשבים הנ״ל (מפרט דיי דומה). HP Spectre X360 14 - https://ksp.co.il/web/item/324540 Lenovo Yoga 9i 14 2.8K - https://ksp.co.il/web/item/303242 הלנובו מגיע גם עם עט מה שלא בטוח בנוגע ל-HP (לא כתוב) מבחינת אמינות ושירות בארץ האם יש הבדל? מה היית ממליץ?
-
- 16 תגובות
- 4.4k צפיות
- 2 followers
-