עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Bittersteel,

שלום לכולם, מה דעתכם על המפרט שהכנתי: אם יש לכם הצעות לשיפור, אשמח לשמוע. המחיר עומד על 4K

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. חברה אתגר קיבלתי מתנה מעבד QX9650 extreme 3Ghz 45nm אני רוצה להדביק אותו למפרט ב 2000 שקל גג דרישות: שיהיה שקט הארד דיסק גדול ומהיר ככל שניתן מבחינת משחקים יספיק לי גם כרטיס מסך בסיסי ביותר שיתמוך בHDMI ותו לו. ולא אין לי יותר כסף להשקיע בזה וכן אני יודע שזה כמו להרכיב מנוע 5000 סמק על סוסיתה, אבל בשביל זה פניתי פה לעזרה

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  3. Started by VoliSuS,

אהלן קום כל המפרט הקיים זה: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s 7200 RPM hard drive SATA 3.0 provides 2X the bandwidth of SATA with a transfer rate of 3GBps 16X DVD+/-RW Intel 82566DM Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 Internal speaker USB Keyboard ; USB Mouse MT Slots: 2 full height PCI ; 1 PCIe x16 full height graphics,1 PCIe x1 full height Basic management ASF D…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. 1. תקציב מקסימאלי - בערך 5000 ש"ח. אם אפשר לחסוך סבבה, אם יש סיבה טובה לחרוג מהתקציב - נחרוג. 2. מיועד לסלון - צפייה בתכנים מהאינטרנט (VOD למיניהם) ותכני HD, גלישה באינטרנט, משחקים לילדים, ניגון מוזיקה, ובעתיד אולי הקלטה מממיר של YES וקצת גיימינג (כשהילדים יגדלו, אבל כנראה נחליף מחשב כשנגיע לשם - הגדול שלי בן שנתיים...) 3. ציוד היקפי - המחשב יהיה מחובר לטלויזיה בסלון ולרסיבר אז אין צורך במסך או רמקולים. צריך המלצה על מקלדת אלחוטית משולבת עכבר עם אותיות בעברית. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - נראה לי שאני אמור להסתפק בכרטיס מסך מובנה במעבד/MOBO, לא צריך נפרד. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - 9. חשוב לי שיהיה שקט, כי הוא מיועד לנגן סרטים. המחש…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני חושב לקנות מחשב עוד איזה כמה חודשים ואני קצת לא מעודכן יהיה שווה לי לקנות מחשב על בסיס AMD?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  6. Started by ranhap,

שלום רציתי לשאול איך אני יכול לחבר את המחשב למגבר לא דרך האוזניות שנמצעות בקדמת המחשב וגם מה עדיף ויסטה בעיברת או באנגלית או שאין הבדל תודה מראש

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  7. זה התקציב שאבא שלי נותן לי בשביל מחשב.... ולחכות קצת אי אפשר למה המחשב שיש לי עכשיו ממש ישן ועגלה.... אז אם אתם יכולים תנסו להוציא תמקסימום.... בקיצור אני סומך עליכם[br]פורסם בתאריך: 11.07.2008 בשעה 20:24:09 מה אתם אומרים על המפרט הזה?זה מעל התקציב נקווה שזה יתאפשר אבל איך הוא ביחס למחיר? http://tms.co.il/preview/spec/egm2db7v

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  8. אשמח להערות, זה המפרט - הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - AMD Socket - AM4 [AMD - AMD RYZEN 5 1500 - Box - 4 Cores - 8 Threads - 3.5Ghz - 65W TDP - BOX...[/url] שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 899/881 ₪ לוחות אם - AMD Socket AM4 [ - ASUS - PRIME B350M-A - Socket AM4 - AMD B350 Chipset - 4x DDR4 64GB 3200MHz - HDMI - DVI - VGA - PCIe 3.0 x16 - PCIe 3.0 x8 - 2x PCIe 2.0 x1 - 6x SATA - 2 x M.2 - 2x USB 3.1 - 6x USB 3.0 - 4x USB 2.0...[/url] אספקה מסוף מרץ - שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 445/436 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח - Corsair - 16GB (2x8GB) DDR4 32…

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  9. שלום חברים, אשמח לקבל המלצה למחשב טוב לצרכים בסיסיים של גלישה, חשוב שיהיה מהיר וקל ושגודל המסך יהיה 15.6. אני לא נותן מחיר כי ברור לי שלא יהיו כאן הצעות מוגמזמות מידי למחשב עם צרכים כאלה בסיסיים. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by mamatzav,

שלום לכולם, אני חדש כאן, שמי תומר. בימים האחרונים חקרתי את עניין הניידים, וגיליתי את המחשב הזה: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=en&cc=il&dlc=en&product=3263231〈=en&docname=c00774551 במחיר 4100 ש"ח מחנות בקרית אונו השאלה אם זו קנייה טובה לדעתכם? כתוב ב HP שהוא מותאם ל VISTA שזה נחמד מאוד והוא גם נראה חתיך לאללה... תודה וגמר חתימה טובה תומר

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  11. Started by talisman,

שלום אני מחפש הצעה למפרט עד שלושת אלפים שקלים. אין צורך במסך ובציוד היקפי... כמו כן המחשב לא מיועד למשחקים אלא בעיקר לאינטרנט+אופיס וכו. תודה

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  12. Started by Seasonic,

CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHZ s775 CPU Cooling: Artic Cooling Freezer 7 Pro Motherboard: GIGABYTE GA EP43-DS3L Memory: G.skill 4096MB 800MHZ CL 4-4-4-12 PI Black GPU: GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 896MB GDDR3 HDD: Westrem Digital 320GB 16MB SATA2 7200PRM DVD RW: Samsung SH-233B X22 Sata Black CASE: NZXT TEMPEST "AirFlow King" + 6 FANS PSU: Seasonic M12II 500W BRONZE - MODULAR

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ramivei,

שלום, אני הולך להיות סטודנט והמחשב הנ"ל נבחר ע"י כמחשב המתאים לי ביותר מבחינת צרכים אולם בשיחה עם המוכר גיליתי בעיה אחת והיא שבשימוש נמוך מכח העיבוד הוא עובד במקרה הטוב שעתיים. האם למישהו יש נתונים על כך? בנוסף שאלתי את המוכר האם יש סוללות מורחבות/גדולות יותר ומסתבר שאין ושניתן לרכוש דרך היבואן "אמטל" סוללת נוספות. השאלה שלי היא האם מישהו יודע כמה בערך סוללה כזו עולה (על מנת להתחשב בזה ברכישת נייד) וכיצד מתבצע תהליך ההחלפה?(האם ניתן לא להפסיק תהליכים בעת החלפת הסוללה) בעקרון אם למישהו יש המלצה לנייד אחר עם ביצועים דומים ויותר זמן סוללה ועולה בערך כ3-3.3 אלף שקל אז אני מוכן לשקול ללכת על משהו אחר. אני הולך על פוג'יטסו כי כיום הם עולים 2850 שקל בKSP והביצועים על פניו ממש טו…

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  14. Started by jeans,

מחפש מסך מחשב שישמש בעיקר לעיבוד תמונה. תקצים - 4K (גמיש במידה ויש משהו מדהים) גודל "27 (אפשר גם יותר אם התקציב מאפשר) רזולוציה - וכאן כבור הכלב - ממש הייתי רוצה UHD אבל לא בטוח אם זה יעבוד עם Dell E7440 זה יהיה די מבאס לקנות מסך טוב שיעשה בעות עם המחשב. תודה שמראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים חדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf1 ,payday 2 , farcry primal וכל משחק מחשב חדש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24' 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אורח סתיו
    Started by אורח סתיו,

שלום לכולם, הגיע לחזקתי Intel® Xeon® Processor E5-2699 v4. זה מעבד של שרתים עם 22 ליבות, ואני מחפש לקנות את שאר הרכבים ולהרכיב. בעקרון המחשב למשחקים, cloud computing,שלל תוכנות (לא עריכת וידאו). התקציב הוא בין 3-5k, לפי צורך. אנא שימו לב שהלוח M יהיה תואם. יש סיכוי שהמחשב יתחבר למסך של 40 אינצ' - האם זה משנה משהו מבחינת המאיץ הגרפי? תודה רבה סתיו

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  17. שלום, אני מעוניין במחשב פשוט וזול, "מחשב של אמא". המחשב מיועד להריץ וינדוס 7 עם הממשק Aero, ללא משחקים או יישומים כבדים. בעיקר לשימוש אינטרנט, יו טיוב מוזיקה ואופיס. אני כן רוצה שיהיה פוטנציאל להריץ וידאו HD, אבל זה פחות חשוב. הכי חשוב שהמחשב יהיה אמין ושלא ייתקע במשימות האלה, מגבלות התקציב 1800-1600 בערך. אחרי שקראתי את המדריכים כאן בפורום אני צריך תשובה לכמה שאלות- 1. מעבד- לאיזה כיוון ללכת? i3 או i5? 2. כרטיס מסך- יש טעם להתעקש על כרטיס חיצוני, או שכרטיסים מובנים כבר יודעים להריץ את הממשק הגרפי של וינדוס 7 בצורה חלקה? 3. מארז- האם מערכת כזו תתאים למארז mid tower, אני אעדיף אותו על פני הtower שהוא קצת יותר מסורבל וגדול. [אני לא מבקש הצעת מפרט, כרגע אני צריך לדעת ר…

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול במידה ושווה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל במידה ושווה את התוספת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד סקאצאפ ופוטושופ -שיוכל להריץ את התוכנות האלו יחד ללא בעיה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג קל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty &gta -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 24' -לאילו הגד…

• 22 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. Started by dogday,

הנה המפרט: 1 AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea 567.69 ש"ח 1 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original 496.17 ש"ח 1 ABIT NF7-SL ver 2.0 (nforce2) - ATX 531.93 ש"ח 1 Gigabyte RADEON 9800Pro - 128 mb DDR TV OUT - RETAIL 1,595.79 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6920 ATX - HEC-400 LDT 554.28 ש"ח 1 LG CRT 19" - F900P - FLATRON CRT High Resolution Monitor 1,863.99 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 5,441.55 ש"ח הנה לינק למארז: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2101 תגידו לי מה דעתכם עליו למי שקרא ביקורות או משבו עליו , הוא גם יפה וגם יש לו ספק- HEC 400 WATT. איך הספק הזה?? אחרי מה …

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  20. מחיר של עד 9000 ש"ח (וכמובן לא התנגד למחיר קטן). תודה, תודה, ארז

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. זה פעם ראשונה שאני קונה מחשב נייד ככה שאין לי ניסיון כל כך - הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט, אופיס, סרטים (כולל סרטי FULL HD) וכנראה גם VISUAL STUDIO לצורכי לימוד - זה לא מחשב למשחקים. בהתחלה חשבתי לקנות דל INSPIRON 1525 עם מעבד CORE 2 T7250 ללא ספק מעבד חזק שאני בטוח שהיה עונה על הצרכים שלי - הבעיה שהמחיר הכי זול שמצאתי למחשב הזה זה 3920 שקל (אולי לא כזה יקר בשביל אנשים מסוימים אבל בעיני זה לא הכי זול) בין השאר לדל יש שם טוב, יש הרבה ביקורות טובות על המחשב הזה וגם 3 שנים אחריות. אבל עכשיו שאני מסתכל על המחשב הזה Acer Aspire 5715Z (שעולה רק 2625 שקלים) http://www.gamaoffice.co.il/products/111253 ואני מסתכל על המפרט של המחשב - אז בגדול למעט ההבדל הבולט של המעבד (Pentium Dual …

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  22. Started by adi785,

שלום, האם ניתן לקנות ולהוסיף זיכרון RAM לנייד (DELL VOSTRO 1510) באופן עצמאי או שזו הפרה של האחריות? סף הכל מדובר בהליך פשוט (יש לי סלוט פנוי) וחבל לי לשלוח את המחשב למעבדה בשביל 5 דקות של עבודה.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by Dr Prestigious,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUG,H1Z1, Call of duty , Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בצי…

24. Started by arnon,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1906&scat=313&tcat= ניראה ממש טוב לפי דעתי המחיר ללא כרטיס מולטי הוא 5700 איך הוא ביחס לD520

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 שקל חריגה ב100-200 . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים (כולל אלה שעתידיים לצאת) מסך "22 אינץ' 1050*1680 הגדרות גראפיות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. מעבד ,זכרונות ,כרטיס מסך ,מארז ,ספק, לוח-אם 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 - השקט לא קריטי כ"כ 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע ל…

• 5 תגובות
    • 984 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.