ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,396 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז זה הבנדל : יש ברשותי צמד זכרונות Geil Value PC3200 שעובדים כעת על באס 227 בתיזמונים 3-3-2.5 אני מאמין שאם אני ישים את התזמונים על דיפולט הם יוכלו לספק באס של 230-235 רק לבינתיים עד שיהיה לי כסף לזכרונות יותר רצחניים. המפרט שיש לי עכשיו : Abit NF7 SL-V2.0|Vmod| Thermalright NB-1 + DELTA FAN 45MM@7500RPM AMD Athlon XP 2600Mobile|225X11.5|1.8V|Thermalright SP97+Vantec 92mm Geil Value PC3200 400MHZ @ 450MHZ|Bus225|2.8V ATi Radeon 9700np @ 9700Pro 128MB|ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP WD 200GB 7200RPM 8M Maxtor 40GB 7200RPM HEC475W יש לציין שהבנדל החדש מיועד ל OC! שווה את ההשקעה? יהיו הבדל גדול לעומת מה שיש עכשיו? כל תגובה\הערה תתקבל בברכה.
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלוםם.. אני מחפש מפרט בעיקר לעבודה משרדית ומשחקים פה ושם. [יש לי גם XBOX] אני דיי סגור על הציוד היקפי, אשמח אם תוכלו לשנות את דעתי לטובה: עכבר: RAZER DAV2 מקלדת: RAZER LYCOSA פאד: QCK MINI רמקולים: תייעצו לי משו בקטנה כזה ..[2.1] בכל מקרה אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על מפרט נאה ככה תודה רבה :]
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יחס תמורה מחיר הכי טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות VS לעיתים רחוקות, גלישה וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים וכו' 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - לא מועד חשוב , אבל שלא יהיה טנק.…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אפשרות להביא לארץ מארה"ב מחשב שולחני Gateway SX2840-01. המפרט שלו הוא: http://www.gateway.com/systems/product/529668606.php מה אותם אומרים? שווה? ובאופן כללי, להביא מחשב מארה"ב זה בסדר, או התאבדות? תודה.
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לחסוך אבל כעיקרון אני רוצה משהו חזק אז עדיף לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין חריגה.. 2. מה שימושי המחשב? משחקים כבדים,ב טלפילד 3 מטרו וכל זה.. שיהיה על הכי גבוה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? בטלפילד 3 GTA IV קול אוף דיוטי 8 אבל בעיקר בטלפילד 3 הכי חשוב שיהיה על מקסימום חלק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נייד של HP 1179 עם מערכת הפעלה של ויסטה הבעיה היא שתוך כדי גלישה באינטרנט פתאום התמונה קופאת ואין תגובה בכלל אם אני לוחץ על רענון כמה פעמים אז מופיע מסך שחור ורשום למעלה בעיה לא מגיב מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אוקי ככה אני מחפש כבר בחודשים האחרונים מחשב למשחיקם , ובשבוע האחרוןם החלטתי להזמין , אני מבקש שמי שיכול שישרכיב לי מפרט למשחקים , ככה , דבר ראשון זה כולל ציוד הקפי , ללא רמקולים . זה אומר מסך LCD 19" עם 8MS לפחות ומקלדת ועכבר רגילים לא אלחוטיים אבל טובים . אני מעדיף מעבד אינטל כפול ליבה , עם נפחים בדיסק ובזיכרון גדולים . כל השאר בחירתכם . אה וזה למחיר התשלום אחד בכרטיס אשראי , ואם מזומן יותר זול אז שיהיה מזומן . תודה לכל מי שעוזר .
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
היי חברים אבקש המלצה למחשב לאופיס, אינטרנט,הורדות, סרטים ומשחקים קלים ב 2000 ש"ח פלוס מינוס. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט ולא אכפת לי להוסיף עוד קצת כסף בשביל זה יש עדיפות לAMD, לדעתי בגלל המחיר ובגלל הצ'יפסטים הטובים שלהם, אבל אם INTEL עדיפים בהרבה אז לא אכפת לי תודה רבה לכל העוזרים יניב
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני נוהג לצלם הרבה תמונות במצלמה שלי ולערוך אותן בתוכנות גרפיקה- פוטושופ וכאלה... והגיע הזמן לקנות מחשב חדש. תוכלו לעזור לי קצת בהמלצות? אני מחפש מחשב נייד, 17 אינץ' ומעלה (אפשר גם 15 אם זה קריטי) בתקציב שאינו עולה על 4,500. מעבר לכך אין דרישות מיוחדות. מי יכול לכוון אותי? אפשר להזמין באינטרנט, או לאסוף מת"א או איזור הדרום. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1229 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS4 REV3.3 מחיר: ¤944 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC2 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1985 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤391 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK מחיר: ¤1142 מארז: ANTEC P150 QUIET PC CAES + 430W PSU מחיר: ¤1028 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm מחיר: ¤261 מחיר סופי: ¤7005 נראה לי מצויין! יש מקום לשינויים? רציתי בנוסף שתמליצו לי על מאווררים שקטים וטובים למארז! רציתי לדעת כמה שווה המפרט הנוכ…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן רציתי לשאול האם יש אפשרות לקחת כרטיס מסך רגיל ולחברו למחשב נייד כך שהמחשב ישתמש בו כGPU ולא בכרטיס המובנה שנמצא בנייד?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
יש לי כרגע DELL vostro 1014 והוא כבר לא סוחב, אז הוא נשאר כמחשב גיבוי. אני רוצה לקנות אחד חדש וחזק , במסגרת התקציב, שיעשה את העבודה ולא יקרוס כשמלא תוכנות פתוחות (firefox עם תוספות ומלא טאבים פתוחים, פוטושופ {פרויקטים כבדים}, אפטר אפקטס{עם דרישה הולכת וגדלה}, תלת מימד בעתיד הקרוב וכו'...). מטרות המחשב? עריכה גרפית (פוטושופ + עריכת וידאו + תלת מימד), משחקים (פחות חשוב,רצוי FIFA 2014 וכאלה) , צפיה בסרטים, גלישה ואופיס. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה * רזולוציית המסך? HD 1366x768 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? רצוי מאוד שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה. מסתפק גם ב-40' דק של עבודה רציפה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש מאיפה לחסוך(מה שאיני מאמין) אז לחסוך... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). וורד אקסל, אינטרנט אימייל ותוכנות של סוכנויות ביטוח(אין להן דרישות כבדות) - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר לו מסך לד 19 ACER -לאילו…
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
לא עושה oc, בעיקר רוצה לדעת מה דעתכם על הכרטיס מסך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤1143 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤358 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤366 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL 4-4-4-12 PQ ¤259 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5300CL4S-2GBPQ כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce 8800GTS OC Calibre 512MB PCIe ¤1681 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CALIBRE--P890 מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA II + 23CM FAN ¤388 כמות:1 http://skypc.co.il/produ…
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום אני בספטמבר תכננתי לרכוש מחשב שולחני חדש. המעבד שרציתי לקנות הוא 5960x עד כאן הכל טוב אבל מסתבר שאינטל אמורים עד אז להוצאי את המעבדים של skylake השאלה שלי היא האם שווה לי קנות את את זה על חשבון ה 5960x כי בגלל שעדין לא ברור אילו מעבדים ישוחררו עד אז, אני לא בטוח שזה היה מעבד יותר חזק מהברוודוול הנוכחי ראיתי שדלפו חלק מהמעבדים החדשים של skylake הכי חזק שראיתי זה 6700K והוא כמובן לא היורש של ה5960x אבל על פי מפת הדרכים של אינטל עד ספטמבר אמורים להשתחרר עוד מעבדים מאותה סדרה הבעיה שאני רק בספטמבר יכול לקנות מחשב חדש אז אני לא יודע במה להחליט (את ההזמנה של המחשב אני יאלץ לעשות באוגוסט) השאלה היא האם היה הבדל כזה רציני ששווה בשבילו לקחת אותו על פני ה5960x? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המיפרט שהיה כולל ,לוח אם,כרטיס מסך,מיקלדת ועכבר אלחוטי,ראוטר-מודם,ארדיסק 250,זיכרון 667,וצורב,לא צריך מסך. מוסיף,זה לצורך חיבור לטלויזיה LCD 37 אינץ.מודע מאוד לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מחשב htpc, שיריץ את boxee על לינוקס, ויתחבר לטלויזיית lcd 42" full Hd (1920x1080) lg60fr כרגע אני מחכה לion של נוידיה, שאמור להיות מאוד זול, ולתמוך ב 1080p. הייתי מעוניין לדעת מה המפרט הזול ביותר שיכול לתפקד כhtpc. (ולכן אין תקציב, אני לא יודע מה הטווח). דגשים (לפי סדר חשיבות): 1. מחיר. 2. שקט. 3. upscaling (גם בתוכנה). 4. תמיכה בלינוקס. (כך שלא צריך רשיון למערכת הפעלה). 5. גודל (קטן ככל האפשר). 6. אין צורך ביכולות הקלטה, אבל הייתי מעוניין לדעת כמה זה עולה. 7. אין צורך באלחוט - יש יציאת ethernet ליד הטלוויזיה. 8. יש מקלדת + עכבר אלחוטיים microsoft wireless 1000. אם יש משהו יעודי וזול, אשמח לדעת. תודה רבה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני צריך נייד חזק שיוכל לעמוד בנטל המשימה הינו עיצוב גרפי רצוי שיהיה עליו מערכת הפעלה של מאקינטוש, אבל לא חובה. \ התקציב שלי עומד על גג 6200 ש"ח חשבתי על המחשב הזה - מה דעתכם? http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1554562 תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין במחשב הנ"ל, תקציב 3-3.5K לשימושים כלליים (אינטרנט/אופיס) - הוא די עונה על הדרישות. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a860.htm (יחד עם הרחבה ל-3 שנות אחריות, עוד ג'יגה זכרון ורשיון ל-XP זה מגיע ל-3,235 ש"ח - בול בתקציב, ואפילו יש עודף...) כאמור אני רוצה להתקין עליו XP, אבל אז נתקלתי בת'רד הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=383123.0 והשאלה היא... אם אין דרייברים מתאימים ל-XP עבוד המחשב הזה, אז למה notbookclub מציינים שניתן לקנות את המחשב הזה עם XP? אם יתברר שזה לא אפשרי להריץ עליו XP בצורה "חלקה", אז אשמח לקבל המלצה למחשב בתקציב הנ"ל - עם XP (או ללא מ"ה - וכמובן ש-XP ייתמך בו בצורה מלאה, בשום פנים לא ויסטה), מסך 14-15, ע…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפעמים שהסוללה מתרוקינת אני מתעצל להטעין את הנייד ואז מגיע למצב שהנייד נכבה בגלל שהסוללה התרוקנה לגמרי זה קורה פעם בכל כמה ימים האם זה בריא לנייד? ומה יכול לקרות?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?select=.269..396..52.&list=1&sort=3&glist=1&uin=16014&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0#complist המחשב ישמש ללימודים (תואר ראשון מדעי המחשב) סרטים וקצת משחקים- לא גיימינג כבד ולא חשוב לי שיריץ הכל על אולטרה. בעיקר חשוב לי שייסחוב כמה שיותר זמן ואני לא ייתבאס עליו עוד שנה (תאכלס מספיק לי גם מחשב ב2500 אבל אני מניח שהוא לא יריץ אפילו פיפא עוד שנה-שנתיים). כמה נקודות שיש לי התלבטות לגביהן: * SSD - אין לי מושג בזה, לא מבין מה ההבדלים ועד כמה המהירות קריאה\כתיבה היא קריטית (הבנתי שיש הבדלים בין קריאה וכתיבה לבלוקים קטנים וגדולים והרבה שטויות כאלה להגיד את האמת לא מבין בזה). שורה תחתונה אני צריך SSD שעליו אני מתקין את מ"ה …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עובר כבר איזה חצי שעה ומשווה בין הדגמים ולא מבין מה עושה את ההבדל בכלל, ואת ההפרש הגדול במחיר בפרט.. יש מחשבי T בעלי מפרט איטי יותר מ-R וכן להפך, אז חוץ מהמשקל מה בדיוק שונה ביניהם? מה הופך את ה-T ליוקרתי ואת ה-R לזול?
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, מחר אני הולך לקנות תמחשב הזה: מעבדי AMD Price Units Total Phenom II x4 Quad-Core 920 Socket AM2+ 2.8Ghz 45nm 1120 1 1120 לוחות אם למעבדי AMD ASUS Price Units Total M3A78 AM2+, 770G, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, GBL 410 1 410 זכרונות DDR II 800Mhz Price Units Total 2GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC 140 2 280 (סה"כ 4GB) כרטיסי מסך GIGABYTE Price Units Total HD 4870 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 1320 1 1320 דיסקים קשיחים Hitachi Price Units Total DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II 260 1 260 צורבים Samsung Price Units Total SH-S223F DVD±RW x22 White Sata 115 1 115 מארזים NZXT Price Units Total NZXT LEXA Ultra light Aluminum (No PSU) 250 1 250…
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אכן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5400 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:לרוב כן אני רוצה אותו לגיימינג * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אני הולך לקנות 22 פול HD בקרוב אבל הייתי רוצה לחבר את המחשב עם HDMI בסלון לLCD בגודל 52 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כעיקרון אני לא יודע אבל אני רוצה שהוא יתאים לקרייסיס 2 שעתיד לצאת בדצמבר * לאילו הגדרות …
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-