עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bar805,

שלום לכולם הציעו לי לקנות את המפרט הבא לגיימינג ואני לא ממש יודע כמה הוא משתלם: CORE I 5 2310 1155 אינטל מעבד GIGABYTE GA-H61M אם לוח 1GB OB רשת.כ + ערוצים 6 קול.כ 8GB DDR3 1333MHZ SAMSUNG זכרון 500GB S-ATA III 7200RPM קשיח דיסק שחור DVD-RW LG S-ATA X 22 צורב Arctic Cooling Alpine 11 - 775/1555 REV 2 למעבד מאוורר GEFORCE 560GTX 1GB PCI-E HDMI GIGABYTE מסך.כ BLUEORB 12CM SILENT מארז ZUMAX 12M SILENT 550W BLACK כח ספק סה"כ 3740 ש"ח אני אענה על השאלון בנוגע להרכבת מפרט מחשב כדי שתוכלו לומר לי גם אם מפרט אחר מתאים לי יותר 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, גם המחיר של המפרט שהביאו לי לחוץ ב) במידת הצור…

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  2. Started by HardMentaL,

היי לכולם, אני רוצה לרכוש מחשב גיימינג חדש, יש לי כבר כרטיס מסך של amd 7900xtx, בניתי כבר מחשב דרך tms עם Ryzen 9955x3d, ובמקרה קפצתי לחבר שמנהל חנות מחשבים והוא אמר לי לא להתקרב ל Ryzen בגלל שהשירות שלהם בארץ לא קיים והם הרבה פעמים לא מקבלים את האחריות, האם זה נכון?

3. שלום , אני רוצה לקבל מפרט מחשב, זה מחשב שאמור להגיע לאח שלי ליומולדת. אני צריך רק מחשב , ללא ציוד היקפי וללא מסך. 1. מה התקציב? 2500 ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים +- , כגון Cod 4 . NFS UnderCover . Crysis 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כרטיס קול איכותי, אבל שיהיה סביר. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? SkyPc . 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא חשוב השקט של המחשב אבל שלא יהיה. הצבעים לא משנים לי. , הקירור חשוב , שהמחשב לא יתחמם 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב …

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  4. אני חייל ובקרוב יש לי יומהולדת אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואשמח להצעות מה אתה חושבים על המחשב הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6855 או אפשר למצוא משהו יותר טוב במסגרת התקציב?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1650X1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? BAD COMPANY 2 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה ככל האפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במד…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by shlomia,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לבני בן ה-7. אשתי מתעקשת על מיני PC ולכן חשבתי על ה-NUC של אינטל. השימוש לו במחשב זה משחקי אינטרנט. האם יש משמעות להבדל ביכולות הגרפיות בין i3 ל-i5 שישפיעו על חווית השימוש שלו או שאין טעם להשקיע. למישהו יש רעיון יותר מוצלח למחשב קטן שייתן תמורה טובה יותר לכסף? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד, רוצה להריץ משחקי triple A על 4k/120fps 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך, יש לי 4090 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד קריטי, אבל שלא יהיה מוגזם 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במער…

8. אהלן, מה דעתכם? מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤853 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤532 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤422 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤349 כמות:1 [ כרטיס גרפי GeCube RADEON 2400PRO 256MB PCIe ¤235 כמות:1 מארז כולל ספק HEC 6C28 300W ¤244 כמות:1 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2635¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  9. Started by מוטיכ,

שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לעבודה באוטוקד ותוכנות עתיר כמו"כ על המחשב להיות חזק פיזית שלא ישבר בכל נפילה קטנה. מסך גדול. אפשרות גלישת אינטרנט טובה. אני רוצה לקנות בבלאק פריידי אשמח לקבל מפרט שאני צריך או דגם מסוים או חברה מומלצת. תודה לכל המשיבים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם תודה מראש על העזרה אני צריך מפרט ב-4000 ש"ח(לא צריך מסך וצורב) מטרת המחשב היא בעיקר למשחקים וגם למוזיקה. תודה לעוזרים .

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  11. הנה מפרט נסיוני שהכנתי... מעבד Intel Core 2 Duo E6750 + קרור למעבד GlacialTech Igloo 5600 PWM ¤1067 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750-5600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤532 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤422 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL5 ¤159 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR800D2N51G כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe ¤900 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37390 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤175 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק HEC 6A19 ¤195 כמות:1 http://skypc.co.i…

• 13 תגובות
    • 745 צפיות
  12. Started by Tim_N,

אוקיי, השתכנעתי כי מחשב ישן ב900 הוא לא באמת רעיון טוב. הרבה זמן לא בדקתי את המחירים של המחשבים החדשים וציפתה לי הפתעה- http://skypc.co.il/pl_product~sky108~88~0.htm. מה יהיו ההגבלות עם מחשב כזה? או, במילים אחרות, האם יוכל להריץ GTA4, COD5 וכדומה בצורה מספקת ביותר? תודה!

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך.... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, טלויזיה, קצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מעוניין גם לרכוש מסך 23"=24" עם תמיכה בFHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by Nimesh,

שלום, אשמח בעזרת חברי הפורום להרכבת מפרט מחשב עבורי לפי הפרטים הנ"ל: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח לכל היותר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידת האפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב למשחקים בלבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מבלי להתחייב, כמעט כל הכותרים הגדולים שייצאו. כל השאר (שגם מהם אשתדל לטעום ) ירוצו, בתקווה, על מחשב בסכום הזה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ', ברזולוציית 1080*1920. לא אתנגד לאפשרויות גבוהות יותר .…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Nahum2,

הי חברים יש לי מחשב בן פחות משנתיים P55A-UD3 I7-870 Sonata Solo 550 Plus 8 GB RAM כרטיס מסך HD6950 2GB באחריות לכמעט שנתיים. מעוניין למכור כי אני צריך מחשב נייד.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by moose.f,

זו הצעה שקיבלתי היום למפרט למחשב משחקים.. טווח המחיר עד 4000 אבל אפשר לעבור קצת אם זה ממש הכרחי סך הכל אני מחפש משהו שיתמוך במשחקים לשלוש שנים הקרובות, נניח וגם יאפשר לשחק ישנים שעוד לא הספקתי (יש לי מדף של משחקים שמחכים לפנסיה או חופשת מחלה רצינית ) אשמח לחוות דעת יש עוד משהו שכדאי להחליף או לשדרג בMUST? Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz 1066FSB 3MB ASUS P5QL Intel® P43 Chipset LGA 775 A-DATA 2GB DDR2 800MHZ CL5 (With Heatsink) Samsung 320GB 16MB 7200RPM 3.5 SATA II LG GH22NS40 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 Black Oem Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU Tagan Piperock 500W TG500-BZ ECS GeForce N9800GT-512MX-F 512MB GDDR3 PCIe

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  17. מפרט ראשון: מעבד - INTEL CORE 2 QUAD 6600Q לוח אם - GIGABYTE P35/G33 1333 MHZ DDR3 זיכרון - 2GIGA KINGSTON מארז - Thermalteck Soprano (משהו כזה) איוורור - איוורור של זלמן כונן קשיח - 640 ג'גה 7200RPM כונן אופטי - LG OR Samsung DL X 16 DVD-R כ.מסך - GFORCE 9800 GT 512 MB DDR3 ספק - HEC Zay PHR 500 W 12 מחיר 3400 - 3700 ש"ח מפרט שני: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1601 נ.ב החנות פוקס פיסי היא חנות טובה ואמינה?? איזה עדיף?? תעזור לייי תודה לעוזרים!!!!!

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  18. טוב אז ככה, הייתי אצל ידידה בלה בלה בלה נתנה לי לקחת מה שאני רוצה מהמארז TOWER של אחיה(כולל המארז). עזרו לי להבין מה השווי של הרכיבים. מה מצאתי: 1: זכרון 512MB CORSAIR CMX 400MHZ CL2.(לגביו גם אני צריך להחליט אם שווה לי להוסיף אותו לשני 512MB הגנרים שיש לי עכשיו או לא) 2: ספק כוח ICUTE-4500 450W. 3: Audigy Sb1394. 4: כרטיס מסך PCI-E שלא ברור לי איזה דגם(מצורפות תמונות שלו ושל הספק). מה מצאתי אבל עדיין לא לקחתי: 5: FAN BUS(או איך שלא קוראים לזה ששולט על 4 מאווררים). לא זוכר של איזו חברה(לא הצלחתי לפרק אותו מהמארז). 6:לוח אם (7)מעבדים לא ידועים(לבדוק). 8:מארז TOWER מחברה כלשהי. פרטים על הכרטיס מסך: נוצר בתחילת 2003, ונראה לי שרשום שם LE בסוף הדגם אבל לא סגור(תסתכלו בתמונות)…

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5-6 א' ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה, וורד, אופיס, עיבוד תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - כרגע מסך 22" עם אפשרות שידרוג בעתיד למסך HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוך / בינוני 3. האם יש צורך בצ…

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  20. ודרך אגב מה אתם אומרים על המפרט הזה? (לקחתי את זה מSKYPC): « לוח אם » דגם: ABIT ab9 QUAD סוג ציפסט: 965 מהירות : 1066 כרטיסקול משולב: 8 ערוצים כרטיס רשת: GigaBit Lan יציאת T.V OUT: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול אחריות : 3 שנים כ.מסך : Gecube x1950XT 512MB DDR3 אחריות : 3 שנים « דיסק קשיח » יצרן: Westren Digital טכנולוגיה: SATA2 נפח איחסון: 250GB X2 מהירות: 7200 זכרון מטמון : 16MB *שתי דיסקים בתצורת RAID 0 בעל קיבולת של 500GB אחריות: 3 שנים « מעבד » סוג מעבד: intel Core 2Duo E6400 מהירות מעבד: 2.133Gh זכרון מטמון : 2MB אחריות: כל החיים « מארז » סוג: Magnetics כולל ספק: 500W כניסות USB מלפנים: 2 כניסות USB מאחור : 4 …

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  21. אהלן חברים, אני רוצה לקנות מחשב, כלומר מארז עם מקלדת עכבר רמקולים, בלי מסך לשימושים הבאים: גלישה באינטרנט,אופיס וצפייה בסרטים במחשב. הבנתי שלא צריך כרטיס מסך טוב בשביל לראות סרטים והתקציב הוא 1900 ש"ח. מבקש את עזרתכם בבנית המפרט .. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  22. היי, אני מחפש לקנות מחשב חדש - תקציב עד 5000 שח. לא צריך מסך (וציוד הקפי אחר - מקלדת / עכבר וכו'). רוב העבודה תהיה גלישה / סרטים / תכנות - אבל מידיי פעם צריך גם לשחק (הבנתי שיוצא עכשיו ה- c&c 3). אין צורך ל-OC. בעיקרון אני די מקובע על אינטל (ראיתי נושאים שאומרים לא להיות מקובע - אבל זה מה יש ). דיסק של 250 גיגה יספיק (אפילו פחות אם יש בעיית מחיר) זכרון 2 גיגה (לפי הפורום הבנתי שזה הסטנרדטי - למחשב שיחזיק 3 שנים +/-) תודה מראש על ההצעות/ תגובות!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by redead,

בעיקרון השימושים שלו נורא נורא מוגבלים והאמת אין לי מושג מה הוא צריך מחשב.. טיפה אינטרנט וטיפה אופיס, רוב הזמן לא נראה לי שהוא ישתמש בכלל במחשב. יש המלצות למיני טוב?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  24. שלום יש למישהו במקרה כונן קשיח SATA או זכרון DDR2 ללפטופ ? אני שואל כאן כי זה דיי דחוף האמת. אם אתם במקרה לא צריכים אותם... או לחילופין - אפשר להחליף עליהם דברים אחרים... זה ממש יעזור! אפשר לפנות אלי במייל הבא shernoam AT hotmail.com תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by alon7,

Abit IP35 PRO INTEL E6320 with with OC from 1.86 to 2.52GHZ 2GB RAM 800MHZ 8600 Gforce BIOSTAR 256 MB 250 GB DVD 22" LCD ספק כח 400 wat האם יש לכם רעיונות לשיפור? בעיקרון רציתי את הכרטיס מסך והזיכרון המעבד סה"כ לא רע בכלל רעיונות יתקבלו בברכה.

• 5 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים