ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 850 ¤ 1 GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 630 ¤ 1 OCZ DDR 256MB 400MHZ Premier CL2.5 215 ¤ 2 WD 80GB 7200RPM 8MB JB 365 ¤ 1 LEADTEK WinFast APX6600 TD 128MB PCI-EXPRESS 645 ¤ 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 290 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 WHITE 360 ¤ 1 Antec TruePower 380W 500 ¤ 1 Samsung SyncMaster 710T 1750 ¤ 1 מקלדת אינטרנט מולטימדיה 45 ¤ 1 Logitech MX1000 Laser Cordless Mouse 360 ¤ 1 CREATIVE SBS 240 70 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 הרכבתי את הפרט הנ"ל מ Noacomp אז אם אפשר להתייחס לרכיבים שכן נמצאים שם... מksp Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי…
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלו לכולם ;D עוד שבוע אני קונה מחשב חדש... צריך עזרה בבניית מפרט ב4 אלף גג! בלי מסך. צרכים:משחקים לא כבדים (GTA SA .NFS U2 וכאלה) , פוטושופ, קצת פלאש. המפרט שחשבתי עליו: תתקנו אותי עם צריך: amd athlon64 3200 s939 gigabyte K8NF-9 512*2 mb kingston Geforse 6600 256mb (gigabyte 160GB WD פלוס מארז 200 שח גג תודה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד בסכום של מקסימום 5500 שקל ואני צריך עזרה במציאה אני לא כולכך מבין במעבדים אבל סנטרינו דותן זה הכי טוב נכון ואני מחפש מחשב נייד שיחזיק להרבה שניים וגם אם אפשר לשחק אליו קצת במשחקים אז אני מצאתי כמה מחשבים ואשמח אם תמליצו לי על אחד מהם או שתביאו אחד משלכם זה המחשב שנירא לי הכי טוב אבל הוא דיי יקר http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=32&CatCode=7 וזה דגם כמעט אותו דבר מי KSP דגם Aopen 1557 1557 מעבד Pentium 1.7 Dothan 2M מסך 15'' TFT 1400x1050 זיכרון SODIMM 256MB דיסק קשיח 40GB 8MB 5400rpm כונן נוסף Combo DVD+CD-R/W כרטיס קול AC'97 Codec כרטיס מסך ATI M10 Radeon 9700 64MB VRAM מודם 56,6K כרטיס רשת 10/100 יציאות LAN 10/100 + M…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. קצת מיליתי את הפורום בשאלות לאחרונה..סליחה..אני פדנט כשאני קונה דברים חדשים... ככה, אני רוצה להחליף את הקופסא, המחשב ישמש ל: * אינטרנט וכל הנלווה (מסנג'ר וכו'). * עבודות סטודנט . * מוסיקה וסרטים (בלי סוף) . * כמובן שאנטי וירוס, פיירוול וכל הדברים הרגילים. * משחקים מעט מאוד (לא המהות של המחשב, אולי משחקים מהדור הקודם) . * הכי חשוב ---> שהמחשב יריץ: מסנג'ר, אנטיוירוס, מוסיקה, אינטרנט ...וכל הדברים של היום יום במהירות חזקה.... המליצו לי על המפרט הבא : ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE GIGABITE - ?K8NSC 939 NFORCE 3 DDR 512 400mhz ADATA/VT מארז של HEC : Compucase CI-6A21 400W? העניין הוא כזה : אני לא מחפש את שיא החידושים, אבל אני מתלבט בין לוח עם PCI-…
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לאחר שהמחשב השני שלי נשרף,החלטתי שצריך לקנות מחשב חדש. אני צריך מפרט למשחקים. תקציב: 5,500 עד 6,000. ללא ציוד הקפי ומסך. במידה ואפשר,תכתבו את החנות ממנה לקחתם את החלקים.
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את המחשב למשהו חזק....תקציב 6000 שקל.... זה 4 חלקים, כרטיס מסך אולי 6600GT או 800XT , בקיצור כרטיס מסך עם ביצועים טובים, מעבד סוס, עד 2500 שקל, ותמליצו לימה יותר טוב INTEL או AMD ... וגם לוח אמ שתואם למעבד ולכרטיס מסך, זכרון טוב DUAL 512... אמרו לי OZC הכי תותחים, שיהיה בערך 1500 ש"ח הזכרון אני צריך את ארבעת הרכיבים האלה תואמים ועובדים בהרמוניה בזמן שאני עמיס עליהם עם האוברקלוקינג ניתן לחרוג בתקציב בכמה מאות, זה שידרוג יש לי עכשיו P4 2.4GHZ עם 256MB זכרון כרטיס מסך RADEON ATI 9550 ולוח אמ ASUS P4S8X-X, קניתי מחשב לפני 3\2 שנים לא משהו כבר... תודה רבה לעוזרים --- סליחה לא שמתי לב שיש פורום מפרטים נא להעביר -----
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מארז לפנטיום 4 ידית מלמעלה - מארז יפה אני ראיתי אותו פתח איורור בצד מתאם אודיו וUSB קידמי בצד למטה 20 שקל זכרון DDR 512Mb 400MHz CL2.5 וCorsair כונן1.44 ספק כוח 2FAN REAL איכותי מעבד AMD Athlon 64 3000+ Venice Socket 939 לוח MSI K8N Neo4 Platinum NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII PCI-X: Ati Radeon X300HM-128MB מקלדת מולטימדיה אינראנט רמקולים עכבר אופטי 3390 ש"ח *כעיקרון אני די מסופק מהעיסקה אספקה תוך מספר ימים *העיסקה הזו בלי מסך -600 שקל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=29&CatCode= לא ניראה לי שמותר לפרסם סורי אני יערוך מקסימום בסה"כ הוספתי 500 שקל ל2890 ושיניתי לוח אם 240 שקל ספק 95 שקל הו…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן לכולם. אחותי, עליה השלום, מתחילה להתעניין בעיצוב ועריכה גרפית כמקצוע לחיים וביקשה ממני שאני אנסה להרכיב לה מחשב בכמה שיותר זול. ישר חשבתי על האופציה של מעבד AMD, אבל אז נזכרתי בעובדה שדווקא לעיבודים מסוג זה מומלץ מעבד Intel. בכל מקרה, אני לא סגור על העניין של המעבד-לוח אם-זכרון, שיתאים לעריכה גרפית שכוללת שימוש בתוכנות כמו Photoshop, ואולי תתחיל בעתיד גם ללמוד עריכה תלת מימדית. המפרט צריך להיות עם ציוד היקפי מלא - מקלדת, עכבר, מסך, וזוג רמקולים זולים. אם אפשר עד 3000 ש"ח, אולי אפשר לגרד עוד כמה מאות מאבא. מודה לכם מאוד.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
MSI S260. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=35&CatCode=7 באופן כללי, אני מחפש מחשב נייד לפי סדר העדיפויות הר"מ: 1. משקל (פחות מ-2 ק"ג). 2. סוללה. 2. כונן קשיח בגודל סביר (40 ג'יגה ומעלה). 3. יכולות תקשורת מתקדמות (WIFI G, BT). כמובן שיהיה עמיד וכו כו'. המחשב היחיד שמצאתי שנשמע טוב, חוץ מסדרה X של IBM הוא MSI S260, המציע לפי המפרט תמורה מעולה למחיר. הבנתי שמחשבים של DELL מתחממים בטירוף ולכן לא כדאי לקנות. בקיצור, אני מחפש עוד דגמים המתחרים במחשב הזה.. תודה!
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
לאחר 2 משחקים שהמחשב שלי לא רצה להפעיל ולאחר 4 שנים של עבודה החלטתי להחליף מחשב ולתרום את הנוכחי לעבודה של אבא שלי אני צריך משהו שיפעיל לי את כל המשחקים שייצאו בשנים הקרובות, שיהיה בו אופציה לראות HDTV (במקרה שאני ארצה לחבר את המחשב לפלזמה ), שיכלול עכבר ומקלדת, רמקולים 5.1, בלי מסך מעבד כפול ליבה לפחות ג'יגה זיכרון קירור טוב (עושה OC) משהו כמו 250 ג'יגה צורב DVD וכונן DVD כונן דיסקטים *אופציה כתוספת*לוח אם שתומך בSLI/CrossFire במידה ובעתיד ארצה להוסיף כרטיס נוסף במקום לקנות אחד חדש *אופציה כתוספת*כרטיס טלויזיה (במקרה שאני ארצה להשתמש במחשב בתור איזה TiVo קטן) תקציב: 8000-10000 שקל Do Your Thing thx
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מארז מעולה (צבע צהוב) הן בעיצוב שלו / ובקלות הרכבה שלו ובפונקציות שהוא נותן, ושמגיע עם ספק טוב.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מאחר והמערכת שלי עושה הרבה ריסטים סתמיים עם טיפה עומס על המחשב. אני מאמין שזה בגלל שיש לי ספר ב90 ש"ח 500 וואט של CD-GAL הגיוני ? למערכת דיי חדשה... עכשיו אני מחפש ספק, נראה לי החלטתי על FSP הם טובים ? ראיתי את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4016 ? ומצד שני את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 ? מה ההבדלים ביניהם ? הם טובים ואמידים ? איך אני יכול לדעת אם הם מוסלבים ? יציבים ? וכו'.... תודה מראש חן נ.ב אשמח לשמוע דעות על ספקים טובים אחרים חן
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה, לא משנה לי מאיזו חנות (העיקר שיהיה זול ) בעקרון אני מעדיף מעבד מבוסס AMD64 ולוח NFORCE 4 .ללא מסך בלי ציוד הקפי רק מקלדת ועכבר פשוטים וללא צורב דיוידי רק צורב רגיל וטוב , גיגה זכרון (עדיף שיהיה מהיר) עדיף גם שני דיסקים של 80 גיגה למערך RAID 0 אבל אני עדיין בודק את הכדאיות של העניין והאם עדיף להשקיע במעבד יותר מהיר במקום, חשוב שהכרטיס מסך יהיה הכי זול שיש כי שום משחק לא הולך לרוץ על המחשב הזה, רק אינטרנט תכנות , וקצת קידוד..
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
בדיוק מה שהנושא אומר כל עזרה תבורך
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
התקציב יכול לעלות עד 4500 ש"ח אבל עדיף כמה שפחות ורק עם הצדקה. חובה מסך 19" CRT. חובה גיגה זיכרון. המחשב עבור חברה טובה שזקוקה למחשב לעבודת משרד/גרפיקה ויש לה ילד בן 6 שהיא לא רוצה שישחק יותר מדי משחקי מחשב (אך לא למנוע לחלוטין). מצטער על ההערות באנגלית בסוף המפרט. אשמח לדעת אם יש שילוב כרטיס-מסך ולוח אם נבונים יותר במסגרת התקציב (לוח-האם קצת ישן אני מבין) וחוץ מזה אשמח לשמוע דעה אם המפרט נראה לכם או שמא יש מקום לשיפור. אם אתם מציעים חלופה - אשמח לדעת מדוע או מה אקבל תמורת תוספת המחיר כמובן. לא רוצה שתשלם על דברים לא שימושיים בחודשים הקרובים. תודה רבה!!! Price quotes are from logicpc.co.il (Ramat Gan) and ksp.co.il (Tel-Aviv) 19" CRT Viewsonic E92F+SB Flat Monitor 1190¤…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אמנם הודעה ראשונה שלי אבל כבר הספקתי לקרוא פה מלא הודעות זה אחלה אתר אני די מבולבל לגבי מה לקנות אבל החלטתי כרגע ללכת על AMD בגלל תקציב מצומצם 3000 שח בלי מסך - מארז לא מעניין אותי היופי - אבל שיהיה יעיל ושקט - למטרות גלישה מאסיבית עם הרבה תוכנות פועלות אופיס אימיול שפועל 24 שעות סרטים מישחקים ממוצעים אומנן מזמן לא שיחקתי (P3 730 320MB VOODO 3 ועים לוח אם מאעפן שמולחמים עליו קאבלים מיפלצתייים אחרי שנישרף לפני יותר משנתיים ומאז סוס עבודה הרבה לא מאמימים לי שפשוט הלחמתי אותו ...טוב היסחפות אני פשוט מיתגאה בו ) שיהיה כרטיס מסך ממוצע ולא יקר עד 400 450 רק על תתחילו עם כל הדעות שלכם לגבי חנויות מסוימות לא בא לי לשמוע כבר מזמן למדתי שבחינם לא מקבלים כלום וכ…
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לא כולל מסך וציוד הקפי ולא צורב וכל זה אני זקוק למחשב עם הרבה גיגה שיהיה מהיר וכרטיס חזק של גיימריים רציתי לשאול עם אני יכול להכניס במפרט שלי את 7800GTX או שיש יותר טוב סמוך עלייכם
-
- 11 תגובות
- 954 צפיות
-
-
-
תנו לי פה בבקשה.. מפרט עם הרכיבים הכי חדשים.. מהירות ,מעבד , זכרון.. הכל הכל.. ! כולל צורב ה DVD הכי טוב.. ! תודה מראש !!
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי , אני קונה מחשב חדש ובניתי בעזרת כמה וכמה אנשים מפרט ב 8500 שקל (זה יתקזז עם מכירת המחשב הישן בכ1500 שקלים) ורציתי לדעת מה דעתכם על המפרט ואם יש לכם מה לתקן או לשפר בו . ואני לא עושה אוברקלוק. המחשב מיועד למשחקים כבדים + משחקי אינטרנט כבדים בעלי גרפיקה עשירה על ההגדרות הכי גבוהות. הנה המפרט : CPU : AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 512 Cache [939 PIN]- RETAIL Motherboard : DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Memory : OCZ 1GB (2X512) DDR PC3200 Revision 3 Performance Dual Channel CL2-3-3-6 Harddisc : SEAGATE 160GB 7200RPM SATA 8MB NCQ Video Card : eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E DVD Recorder : NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X DVD-ROM : LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE F…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה שהמחשב יהיה מבוסס על amd מארז + כרטיס מסך + צורב דיוידי + לוח אם + דיסק קשיח וזיכרון המחשב מיועד למשחקים + אינטרנט + וגם אולי oc תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אחים שלי אני (יותר נכון אחותי) זקוק למחשב עמיד ומהיר במידת התקציב פלוס מינוס ושיהיה מסך טוב בבקשה ^^ היא לא צריכה את המחשב למשחקים אז אפשר לקזז פה ושם מהתקציב בנושא זה אני מניח... תודה מראש תמיד אפשר לסמוך עליכם!
-
- 13 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום אבקש את עזרתכם בבניית מפרט מחשב בעלות בין 3000 עד 3500 ש"ח. המחשב מיועד ל : גלישה באינטרנט, עבודה באופיס , עריכה של סרטים ממצלמה דיגיטלית ומשחקים לא כבדים כגון maplestory. נדרש - לוח אם , מעבד , זכרונות , כרטיס קול , כרטיס מסך , כרטיס רשת , צורב DVD , מארז . אודה על עזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
לא קראתי את חוקי הפורום, ולכן קיבלתי אזהרה ראשונה מתוך 3. עוד 2 אזהרות אני אהיה מורחק מהפורום.
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. אני מחפש מחשב שיהיה חזק טילים גם ל3-4 שנים הקרובות וחשוב שיהיה חזק לעריכת וידאו אבל גם למשחקים התקציב למחשב כזה הוא לא גדול אני יודע אבל זה מה יש.. בכל אופן אני כל הזמן מתלבט אם לבחור AMD או אינטל כי אמרו לי שאינטל יותר טוב לעריכה אבל ההבדל לא כזה גדול.. אני גם שוקל אם לקחת dual core ואם KSP מצדיקים את המחירים שלהם או שעדיף אייבורי שיותר זולים אבל שמעתי עליהם דברים לא טובים אני אשמח אם תענו בהקדם תודה תודה =]
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-