ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
AMD Athlon64 3000+ Venice (939) - 750¤ ARCTIC COOLING Silencer 64 - 45¤ MSI Neo4 Platinum (939) - 800¤ SAPPHIRE RADEON X800XL 256MB 256BIT - 1750¤ OCZ 512MB DDR400 (2.5-3-3-7) + HS x2 - 560¤ Western Digital 160GB SATA JD 7200RPM - 500¤ NEC 3520A DVD-RW - 260¤ Antec AMD 1088B + 480W - 780¤ 5445 ש"ח למזומן, שווה? http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=3802
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
התקציב דחוק, כי מדובר בחיילת שאין לה ממש מעבר. הסוללה חשובה, 6 תאים זה תנאי די הכרחי. אם יש משהו שנותן שנתיים אחריות זה עדיף. במעבדים והצגים הם זהים למדי. אין חשיבות למערכת הפעלה. עריכה: כרגע הנטייה היא לכיוון של Lenovo IdeaPad S10e. חיסרון - רזולוצית מסך לא סטנדרטית. עריכה 2: התקציב עלה ל1,800 ש"ח, מודל שנוטים לכיוונו: X130-L.A7B1E של LG.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני זקוק למחשב חדש לצורך עבודה בגרפיקה- Photoshop , לצורך פרנסה. אין צורך בציוד הקפי שקט - 7 לא מתוכנן OC לא צריך מערכת הפעלה לא מתוכנן שידרוג משמעותי. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
חריגה של 200-300 שקל אפשרית. אני צריך לקנות מחשב להורים שלי, שימוש ביתי כללי, בעיקר אינטרנט. מפרט לא צריך להכיל מקלדת, עכבר, רמקולים. שיהיה מבוסס אינטל (מעבד), כנראה שיצוות עם מערכת הפעלה XP ומסך DELL 2209WA . על 4 ג'יגה זכרון לא רוצה להתפשר, הארדיסק, נראה לי שאפשר ללכת על משהו צנוע מבחינת הגודל, אלה של ה-320 ג'יגה נראים לי מספקים. כמובן שלא מתוכנן OC אם קירור פסיבי נוטה להתקלקל פחות ממאווררים אז מעדיף אותו, לא בא לי לתזז מחשב למעבדה. מארז שיהיה עם עיצוב סולידי, בכל זאת הורים. אני מתכוון לקנות מפנדה אז מפרט לבנות משם. המון תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים וצפיה בסרטים. * גודל המסך? לא קטן מדי בערך 14" * משקל רצוי? 2.5-4 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * צורב DVD? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מכירה חברות אני מעוניינת לקנות את המחשב נייד משקם אלקטריק ורציתי לדעת אם זה כדאי או לא?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש מחשב נייד טוב שיגיע עד למחיר של 3,3 וחצי אלף. אני צריך מחשב נייד שיהיה נוח וטוב למראה במבחינת העבודה עליו. לרוב יהיה העבודה עליו באינטרנט,WORD,תוכנות שכאלה של אופיס למיניהן בעיצוב גרפי פוטושופ בלבד. צריך שיהיה יחסית מקום במחשב..כ150G פלוס שיהיה מהיר ולא מסורבל ואם אפשר אז שיהיה טוב גם למשחקים קטנים..לא כאלה שדורשים רזולוציה ואיכות מטורפת..משחקים קלים שלא שוקלים יותר מ400 מגה..כמו tatcial ops שיוכלים להעביר אחלה תזמן בנסיעות שצריך.. אשמח לקבל פרטים ומחיר והיכן לקנות וכדומה תודה:]
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מפרט, אני לא צריך שום ציוד הקפי חוץ מהמארז עצמו, יש ברשותי 1000-1200 שקל. שיהיה עם קירור בסיסי ל-OC בסיסי. בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
בעיקרון זה בארך על מה שחשבתי Intel® Pentium® Dual-Core E5300 2.6GHZ BOX LGA775 ¤422 GIGABYTE GA-73PVM- NF630I DDR2 ¤364 ANTEC NSK2480 380W HTPC Case ¤563 A-DATA 4GB (2x2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme ¤299 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤255 Force3D ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ¤590 Edimax Wifi USB 54Mbit 802.11G EW-7318UG ¤97 הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤2665 בעיקרון המערכת היא לסרטים+גלישה לאינטרנט הHD4770 בה בעיקרון שאפשר יהיה לשחק בסלון לא במשחקים כבדים (בשביל זה יש לי את המחשב שלי ) ולא בHIGH הלסדי שלי היא בגדל 37 אינץ השעלה שלי העים המערכת שקטה? והספק הזה שבה יספיק לי? המע…
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לאחר התלבטויות רבות הגיע הזמן להכריע... צרכים: חיבור לLCD Full HD בסלון ולרסיבר עם כבל אופטי. צפייה בסרטים HD 1080P ובעתיד (עוד שנה) גם BR. כל המפרט כבר מוכן, פרט לשילוב של לוח אם - כרטיס מסך. 1. לוח אם: GIGABYTE GA-EP31-DS3L מול GIGABYTE GA-73PVM-S2H. שניהם עם יציאות סאונד שאני צריך - אופטי ולכן הדילמה היא איזה ציפ עדיף, nForce 630i או P31? 2. כרטיס מסך: א. התלבטות ראשונית היא מה עדיף לצרכים שלי - ATI או nVIDIA... מה מתאים יותר לצפייה בסרטים HD (לא יהיו משחקים במחשב)? ב. במידה והתשובה היא ATI - באיזו סדרה לבחור (מה מספיק לי): HD4550, HD4650 ואולי מספיק לי אפילו 4350 במידה והתשובה היא nVIDIA - באיזו סדרה לבחור: 9400GT או שעדיף כבר 9500GT. *המחיר שאני רוצה …
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מפרט למשחקים, שיהיה כולל מסך מקלדת עכבר וצורב. אם אפשר - גם קירור ייעודי למעבד. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
תקציב עד 2500 ש"ח ללא מסך ואבזרים נלווים, רק המארז. אני לא מבין כלום במחשבים, קראתי את הפורום הזה ואז התבלבלתי עוד יותר לגבי כל מיני מפרטים. דרישות: 1) אני חייב מארז קטן ולא מרעיש, מארז שוכב ועליו אני אשים מסך מחשב או לקנות מארז קובייה או מארז עומד אבל שיהיה קטן ואז אני אשים אותו ליד ה-LCD 2) צריך שיהיו יציאות סאונד של 5.1 מינימום, יציאת DVI,HDMI כדי לחבר את המחשב לרסיבר ול-LCD. 3) רצוי שהמחשב יצליח להפעיל סרטים באיכות FULL HD. 4)אני רוצה לחבר אותו לאינטרנט, יש לנו רשת אלחוטית בבית אז עדיף שיהיה כ. רשת אלחוטי. רוב הפעילות של המחשב תיהיה גלישה באינטרנט ומידי פעם הורדת סרטים וצפייה בהם.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מסך:15.4 משקל: 3KG שימושים: משרדי=אינטרנט אופיס וכו. חשוב מאד אחריות רשמית וטובה...ושלא יהיו תקלות... כמובן שאני רוצה ערך מלא לכסף... מה אתם חושבים על TOSHIBA? ואיזה דגם שלהם הכי מומלץ? תודה מראש ערן.
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב לשימושים כלליים (אינטרנט, אופיס וקצת הורדות). יש לי הארד דיסק וצורב כך שאת זה אני לא צריך. ויש לי כרגע מסך 17" שמחובר DVI. אני מעדיף להשקיע קצת יותר בשביל שיהיה אפשר בעתיד להוסיף כרטיס מסך בשביל משחקים. מערכת ההפעלה תהיה ווינדוס 7 - 64 ביט. (אני מעדיף שיהיה USB קדמי גם ושיהיה כפתור RESET) ואם יש חנות באזור חיפה והקריות זה יהיה מצויין. מקווה שלא ששכחתי כלום. תודה
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, למרות שלפני חודש בערך פרסמתי כאן הודעה לגבי רצון שלי לקנות מחשב נייד, טרם הגעתי להחלטה והייתי שמח להתייעץ איתכם שוב. בכל מקרה אני צריך מחשב לאחותי הסטודנטית, כיום היא משתמשת ב-X60 של IBM, אבל ברצונה לרכוש מחשב חדש עם מערכת ההפעלה, חלונות 7. מהשיחות שלי איתי, היא רוצה בעיקר מחשב עם מסך גדול יותר (15 אינץ', כרגע יש לה רק 12), עם מעבד וזיכרון טובים, היא מוכנה להתפשר על הסוללה, המשקל, כרטיס הוידאו (אין לה צורך בהרצת משחקים, אבל ניגון סרטים ויציאת HDMI יתקבלו בברכה), ונפח הדיסק הקשיח. לגבי הזיכרון, אני חושב שכמות של 2-3 ג'יגה תספיק (כמובן שצריך מחשב עם חריצי הרחבה לעתיד). השאלה שלי על איזה דגם אתם ממליצים (טווח מחירים של 3000-4000 שקל כולל מערכת ההפעלה). ומה האמ…
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אז ככה..קניתי לאפטופ עם יצאות VGA ו HDMI ואני רוצה לחבר אותו לטלווזיה ישנה עם COMPOSITE(RCA) ורציתי לדעת אם יש איזהשהו מתאם. זה מתאים? http://cgi.ebay.com/VGA-SVGA-to-S-VIDEO-3-RCA-TV-AV-CONVERTER-CABLE-ADAPTER_W0QQitemZ390083638943QQcmdZViewItemQQptZPCA_Cables_Adapters?hash=item5ad2cbf69f&_trksid=p4999.c0.m14 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לשם הרצת סרטי HD, עבודה בMatlab, עבודה בVisual Studio ושאר שימושים סטנדרטיים. למחשב חייבת להיות יציאת HDMI, והוא חייב להיות בעל מסך 15.4-15.6 מבריק. אני לא יודע איזה מעבד צריך בשביל הדרישות שלי, האם הT4200 מספיק? התקציב הוא עד 5000 שח, אבל עדיף להוציא כמה שפחות. שמתי עין על הPresario CQ61-220EJ, האם הוא מתאים לדרישות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני לא צריך לפטופ עם מפרט מטורף, לא למשחקים כבדים ולא בעלי גרפיקה לא מהעולם הזה שיהיה טוב, מהיר ואמין, לצרכי אינטרנט ושימוש כללי. שלא יהיה פשוט מהפשוטים. אני רואה המון מחשבים בעיתונים אבל אין לי שמץ של מושג בנוגע לנתונים מה אני צריך ומה טוב ומה לא. תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
יש לי שאלה דחופה מאוד כבר הזמנתי את המחשב ואמרו לי שאין להם את המארז CompuCase 6A21B Blue/Black במקום זה אני לוקח CompuCase 6A19B black אני צריך לדעת מה יותר טוב וזה מאוד דחוף לי אני הולך אליהם כבר היום להזמין. תודה מראש. פרטים על המארז פה: http://www.hec-group.com.tw/pccase/6a שוב חשוב לי השקט ומסנן אבק הבנתי שיש במארזים הללו.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב ברמה טובה (רמה אני מתכוון למהירות עבודה מספיק גבוהה גם אם מעמיסים עליו מעט) דיסק קשיח: עד 250G מסך: עד 19'' זכרון: 2G, 800MHZ לגבי המעבד ולוח האם : ראיתי את ההמלצות אך נראה לי כי הE5300 מעט חלש מדי (CASH של 2MB זה מעט)-אנא תקנו אותי אם נתון זה אינו חשוב כל כך. האמת אני הסתכלתי יותר בכיוון של E7500 BOX והוא בהתאם גם יקר יותר. לוח אם: מעוניין בכרטיס מסך טוב מובנה וכרטיס קול, חיבורי SATA וכמובן FSB שיתאים למעבד ולזכרון. מארז מספיק מאוורר כולל ספק. כונן קריאה- סטנדרטי (יכול לוותר על אופציית צריבה אם קיים דבר כזה בכלל) הכל בהכל, כפי שציינתי אני מעוניין במחשב אמין שלא יתקע לי כשבמקביל רץ אניטי וירוס ,פתוחים 3 חלונות אינטרנט, וקובץ OFFICE (רק דוגמא) אני מניח …
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אני מעוניינת להרכיב לעצמי מחשב ואני לא מבינה כל כך בדברים האלו לכן אני פונה אליכם... בעצם מה שאני צריכה במחשב זה מהירות כלומר שהכל יזוז לי מהר...האינטרנט המשחקים-משחקת המון סימס..כמו ילדה קטנה חחחח אני רוצה שכל המשחקים יזרמו לי ...שלא יתקע לי באמצע וכו'.... אני באמת הכי חשוב לי שיהיה אינטרנט ושאני אוכל לשחק בכיף...מעבר לזה לא צריך משהו.. חשוב לי אבל שיהיה מחשב סבבה... אני גרה לבד וסופסוף אני אחראית על הכל וקונה הכל.. אבל מה שזה גם אומר שהתקציב שלי לא הכי בשמיים... התקציב שלי הוא 2000-2500 אפשר לגלוש עד 3000 אבל לא שקל מעבר לזה!! בכל מקרה אני מקווה שתיהיו פיירים ותכתבו לי באמת ;D אני צריכה כמה שיותר מהר תשובות כי אני כבר משתגעת בלי מחשב בבית... …
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
מבקש הצעה למפרט מחשב לעבודה גרפית ומשחקים עד 4K. עבודה גרפית בעיקר דו-מימדית, כלומר פוטושופ, אך שתהיה תמיכה טובה גם בתוכנות תלת-מימד כמו גוגל סקצ'-אפ ו-3D מקס. באשר למשחקים, אין צורך בתמיכה בכל משחקי הירי הכבדים והמטורפים - אך שתהיה תמיכה טובה במשחקי הספורט השונים או במשחקים בסגנון GTA. האם עדיף מחשב הבנוי על מעבד אינטל או על AMD? אשמח לכל עזרה שתוכלו לתת...
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM2 BOX Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET OCZ 3GB Kit (3x1GB) DDR3 1600Mhz CL7 i7 Platinum Tri channel Kit WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS Sparkle GTX260 896MB GDDR3 HDMI PCI e 216 Stream Processors צורב LG GH22NS30 SATA x 22 Black Cooler Master Centurion 590 Black \ ThermalTake M9D Black 2x120mm Fan Blue Led - עוד לא החלטתי אז זקוק לעזרה HEC 550TE-2WX 550W ספק רזולוציה 1440X900
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב - אינטרנט וסרטים. המחשב יהיה מחובר לטלויזיה רוב הזמן. * גודל המסך. 15'' אבל לא באמת קריטי. * משקל רצוי? לא חשוב במיוחד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף זמן סוללה של 4 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חייב שיהיה HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 500 ג'יגה, עדיף שיהיה מהיר. * כונן CD/DVD? צורב? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל כמובן שעדיפה אחריות ארוכה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כדאי אבל לא חייב. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפרט שמיועד לגיימינג ופיתוח. אני לא גיימר רציני אבל הייתי רוצה מחשב שיחזיק כמה שיותר זמן, ו/או שיהיה אפשר לשדרג בקלות בעתיד. כמו-כן חשוב לי שהמפרט יהיה כמה שיותר שקט, איפה שאפשר אם ההבדל במחיר לא רציני מדי. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ש"ח. ניתן לנצל הכל, אבל כמובן לחסוך בהתאם לדרישות שלי (אין טעם לחרוג מהן). לא נראה לי שיהיה צריך אבל ניתן לחרוג מהתקציב בהתאם לצורך ולדרישות שרשמתי (אין גבול קשיח). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ופיתוח. בגיימינג העיקר כרגע זה GW2 אבל עם אופציה למשחקים רציניים/כבדים יותר בעתיד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש 2 מחשבים נידיים עם בקשות זהות : מסך ~''15.6 מטרות עבודה : משרדית בעיקר, קצת סרטים , משחקים ממש בקטנה . הכי חשוב עבודה מהירה ושוטפת של המחשב. זמן סוללה: כמובן כמה שיותר ארוך (אם אפשר 8 תאים , בילתי אפשרי להתפשר על גודל מסך). דרישות מיוחדות: תקן N . HDMI . VGA -יהיה נחמד (יציאה אנלוגית). 4GB ראם המחשב יהיה מחובר הרבה למסך LCD רמקולים איכותיים ורמת גימור גבוהה (לא עדין - יש ילדודס ) עדיף בלי מערכת הפעלה (כדי לחסוך). מצלמה עדיף כמה שיותר איכותית. חשבתי על הדגם הבא : http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1HCS525G33B הכל נראה דיי קולע (למרות שאין לי מושג איך LG בניידים) - רק שהמלצה קצת נפילה (אפשרי להתפשר). http://www.ivory.co.il/catal…
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-