ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,396 דיונים בפורום זה
-
שלום, כשאני מנסה לצפות בסרטי HD - 1080p על הנייד הסרטים נתקעים כל כמה דקות עם פיקסליזציה מעצבנת. זו מגבלת חומרה? האם יש אפשרות להתגבר על הבעיה עם דרייברים/הגדרות אחרות? המחשב - lenovo g560, [table][tr][td][table][tr][td] CPU[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel® Core i3 380M Processor, 2.53GHz,3MB Cache,1066MHz FSB[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] Memory[/td][/tr][/table][table][tr][td]2GB DDR3 1066MHz (1 x 2048 MB), Up to 8 GB[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td…
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
כמה היתם שמים על מחשב מדגם HP עם מעבד Inter Duo Core 2.2GH"z עם 4 מגה בקאש 2GB RAM זיכרון . 200 GB דיסק קשיח כרטיסמסך של Nvidia 8400M צורב DVD משולב . WIFI מובנה תומך בכניסת HDTV מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE . עם ה MEDIA CENTER . 4 כניסות USB . יציאת DVI מסך 15.4 אינץ' כניסת זיכרונות של מצלמות ופלאפונים . ועוד כמה פיצ'רים מעניינים . המחיר שאני ראיתי כולל מע"מ הוא 7200 ש"ח בכמה אתם יכולים לארגן מחשב כזה ?
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
צריך להטעין את ה-dell inspiron 6400 שלי 24 שעות, פתחתי את המטען, חיברתי את כל הכבלים שלו לנייד, והלד שמצביע על כך שהמחשב נטען לא דולק... האם זה נורמאלי.? מה קורה פה? תודה.. Aviko
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
המטרה, משחקים ושימוש ביתי רגיל. אני חושב שאני סגור על המעבד ועל כרטיס המסך. (לאו דווקא של החברה הספציפית, אלא זה היה הכי זול, יש הערות?) אני יודע שהמסך לא מגיב הכי מהר אבל אני מעדיף את הגודל הזה (לא בטוח לגבי המסך המעוקל, אבל נראה לי כיף...) האם צריך מאוורר למארז? המאווררים ששמתי בכלל מתאימים כאן? הערות לגבי הציוד המשלים (מקלדת/עכבר/אוזניות) - אני מתכוון באותה מסגרת מחיר. (בלי לקנות משהו יותר טוב, להחסיר משהו ולהוסיף אחר כך...) מה דעתכם על לוח האם כאן? מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 9400F / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 815 קירור למעבדים: Be Quiet! PURE ROCK BK008 …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייבים עד 3800 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש מסך של 17 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?call of duty black ops, crysis 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב,כונן דיסקטים 6. עד כמה הש…
-
- 64 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
בניתי מפרט ב 3 חנויות : noacomp.co.il מארז : sunbeam transformer 400 כרטיס מסך : evga 7800gt 2490 logicpc.co.il כונן קשיח : 370 samsung 80 gb s-ata II HDD לוח-אם : 680 DFI infinity nf4 ultra ספק כוח : 420 enermax 420W Noisetaker KSP.co.il מעבד:910 tray athlon 3200 + זכרון :285*2 512mb twinmos CL2.5*2 סה"כ : בסביבות 5900 יש לי מספר שאלות תענו לי בבקשה : 1. איך החלקים שהרכבתי? יש דרך לשפר את המפרט ? הכונן קשיח של SAMSUNG טוב ? 2. מישהו יודע לכמה שנים KSP נותנים אחריות על חלקים ? 3. איך החנויות שהרכבתי בהם ? היו למישהו בעיות איתם ? תודה ענקית לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מה נשמע? אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של 4500 ש"ח. מטרת המחשב היא משחקים כבדים, הורדות, צפייה בסרטים ואינטרנט. אני לא צריך מסך כי אני מקבל מבן דוד שלי וגם לא צריך רמקולים,כרטיס טלוויזיה, מקלדת ועכבר. אני צריך כונן DVD . אני רוצה לקנות את המחשב מחברת TMS לכן אם תוכלו לבנות לי את המפרט מהאתר הזה זה יהיה טוב נושא העיצוב והקירור חשובים לי ולכן אשמח לקבל קירור למעבד ושהמארז עצמו יהיה קריר כדי שלא יווצרו בעיות חום. (למרות שהמחשב יעבוד בסביבה קרה שרוב הזמן יש מזגן פתוח בקיץ) לא יזיק אם המחשב יהיה שקט, הרי מי באמת רוצה מחשב רועש בחדר בכל זאת אני ישן שם חח ה- OC היחידי שיעשה במחשב זה על ידי חברת TMS שעושה OC למעבד בחינם(כן אני יודע שזה עולה שקל אני אתמודד עם זה) המשח…
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר טיפה משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים MINECRAFT ודומיו אבל נראה לי שעדיף משהו שיחזיק למשחקים חדשים יותר בהגדרות נמוכות.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מש…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבל המלצה לנייד בסביבות ה-4000 ש"ח. השימוש שלו הוא בעיקר לאינטרנט, סרטים, מוזיקה וגם מדי פעם משחקים. בינתיים שמתי אין על HP DV6789EJ הנה פרטים עליו: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=711351 אשמח להמלצות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן.. התבקשתי מידידה טובה שלי לבנות לה מחשב ללימודים היא תומדקת תקשורת אינטראקטיבית ומולטימדיה אני יודע שהיא תשתמש בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש, פרימיאר, אפטר אפקט ותלת מידי.... רצוי שהמחשב יהיה באמת חזק וטוב.... מהיר ושקטטטט שאפשר יהיה לעבודה על כמה תוכנות במקביל ולבצע רינדורים עדיף של INTEL ולא AMD אני מעדיף שהמחשב לא יהיה עם OC בכלל או לפחות משהו קטן אבל עדיף שלא... רצוי מאוד לפחות 4 ליבות כי זה בטוח יכנס בתקציב ללא מסך וציוד הקפי... בניתי ת'מפרט הזה ככה בזריז.. מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ₪1078 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L ₪465 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39479 כונן קשיח Seaga…
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
הי, מחפש לרכוש מחשב נייד שהוא יחסית חזק, אמין, ומתאים למשחקים - בעיקר משחקי ספורט ומרוצי מכוניות. חשוב שהמחשב יהיה קל (לא מעל 3 קילו) ומסך עד 17". השימוש העיקרי יהיה אופיס ועבודה אבל מדי פעם משחקי ספורט אצל חברים . האם מישהו מכיר או יכול להמליץ? אפשרי גם להביא מארה"ב... תודה! תשובות לשאלון מהפורום: * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (ספורט ומרוצי מכוניות - לא כבדים אבל לא קלים), צפיה בסרטים * גודל המסך - לא משנה * רזולוציית המסך - מ 1080P ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - אין * משקל רצוי - מקסימום 3.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך - מעל שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - עדיפות לניידים עם HDMI או MINI HDMI ו SPDIF * גודל מינ…
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח להמלצה למחשב נייד שמיועד למישהי שרוצה לנהל אתר אינטרנט של העסק 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500 ש"ח, עדיף כמה שפחות אם אין צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניהול אתר אינטרנט, בעיקר גלישה, צפיה בתכני וידאו ומידי פעם עריכה של סרטוני וידאו קצרים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אולי לחבר לו מסך (-אשמח גם להמלצה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ל"ר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ל"ר 6. האם מתוכנן אוברקלוק…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה... זה המפרט הסופי שלי..(אני מקווה מאוד) קצת למשחקים מידי פעם ,כמו שציינתי גיימר קליל לא הכי משנה לי שהמשחק יראה הכי טוב...העיקר שהוא יעלה כמו שצריך. בעיקר לשימוש כללי... אני גם מפתח ב PHP אבל אני לא חושב שזה משהו שצריך להתחשב בו כי זה לא כ"כ מעמיס על המערכת. לא מתכנן OC. לא מעוניין להחליף את המסך שבמפרט. אם יש המלצות סופיות לשינויים אחרונים לפני הזמנה או סתם לשמוע מה דעתכם. רק מהחנות IQPC בבקשה... מעבד: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX ¤476 לוח אם: ASUS M2N-E ¤522 מסך: VIEWSONIC 19" VP930 8ms PIVOT DVI ¤1611 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950GT 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O - RETAIL ¤665 דיסק קש…
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
המפרט המקורי E5300 TRAY AC ALPINE 7 PRO GIGABYTE GA-EG41MF-US2H SAMSUNG 2GB DDR2 800MHZ HITACHI SATA2 DVDRW LG X22 TT M5 BLACK CORSAIR 550W VX השינוי הוא כזה : לוח אם הבנתי שזה ביזבוז כסף לקחת G41 ששמים כרטיס גרפי השאלה היא כזאת : 1. אם לא עדיף שיהיה כרטיס מסך מובנה במידה ומתקלקל הכרטיס מסך PCIE ? 2. האם לוחות ללא VGA OB מובנה יותר איכותיים מבחינת ארכיטקטורה וביצועיים כללית ? 3. יש בכללל הבדל בין GA-EP31-DS3L לבין GA-EP41-UD3L במפרט הטכני הכול אותו דבר הפרש של 20 שקל ואם אני מחליפה לוח עדיף לקחת GA-EP41-UD3L או להישאר עם הקיים ? דרך אגב מה הכוונה 7 ימי עסקים ? אם הלוח נקנה ב 5.10 עד מתי אפשר להחזיר ? חנות סגורה שישי שבת . " מותר להחזיר חלק במידה ולא נעשה…
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אשמח שוב לקבל את עזרתכם הנאמנה. יש באפשרותי לקבל מעבד i7-2600k, הבנתי כי הוא טוב רק במעט מה i5-2500k, אבל אני מקבל אותו במתנה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בעבור תמורה טובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, FHD, 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן מקלדת ועכבר אשמח להמלצה לאל פסק גם מנעה מחשבים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש ברשותי מארז compucase 66 rc , מעבד ו dvd 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10…
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש משהו יותר טוב (לא SLI) עד 1000 ש"ח עם יכולת חריגה, מפרט למשחקים לא ל OC http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823&products_id=8742 זה הכי טוב שמצאתי גם בביקורות ללוח שהוא לא SLI, ראיתי שהוא נתן את הביצועים הכי טובים
-
- 10 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שציינתי בכותרת, ברשותי מחשב LENOVO מדגם N100. לאחרונה, המצלמה הפסיקה לעבוד. ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקינו מחדש והמצלמה חזרה לעבוד לזמן קצר מאוד ושוב חדלה מלעבוד. פירקתי את הפאנל שמסביב למסך וחשפתי את המצלמה. פירקתי אותה וניקיתי אותה בעזרת ספריי מגעים. בנוסף ניקיתי עם ספריי מגעים את חיבורי הכבל המחבר את המצלמה ללוח האם. ואז התרחשה תופעה מוזרה: המצלמה עובדת באופן תקין לחלוטין כאשר מסגרת הפאנל של המסך איננה מחוברת. לעומת זאת, כאשר אני מחבר את הכל למקומו וומרכיב חזרה את מסגרת המסך - המצלמה מפסיקה לעבוד תוך דקות בודדות. לדעתי, החשד העיקרי לבעיה נופל על הכבל שמחבר את המצלמה ללוח אם. כנראה כשמסגרת המסך מחוברת, הכבל נלחץ בנקודות מסוימות ולא מעביר את המידע כראוי…
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של פאקרד בל שקניתי לפני כשנתיים EasyNote ENTS11HR עקב איטיות בלתי נסבלת החלפתי לא מזמן את ההארד דיסק שהגיע עם המחשב (600GB של טושיבה) בכונן SSD (של סאנדיסק 128GB) ואת ההארדיסק הישן שמתי בתושבת שמחליפים עם הכונן האופטי. הכל עבד טוב ויפה. אבל עכשיו ווינדוז טוען שההארדיסק הישן "is failing", כלומר גוסס (ראה תמונה מצורפת) הבנתי מזמן שכנראה יש לו בעיה, אבל מה זה אומר...הוא הולך לקרוס מתישהו? הרצתי סוג של בדיקה של western digital וגם שם זה טוען שההארדיסק פגום... האחריות (עדיין בתוקף, לא לעוד הרבה זמן) מכסה את העניין הזה? למרות שעשיתי הרבה שינוים במחשב? (החלפתי הארד דיסק, הוצאתי כונן אופטי, הוספתי ראם) מה עושים? שבת שלום! ותודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7-8K ש"ח (הרחבה בנושא אחרי השאלון) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Office ללימודים, אני הולך להקליד הרבה, אז צריך להיות עם מקלדת נוחה וטראק פד נוח. פוטושופ ולייטרום בשימוש יותר תדיר, פרימייר מדי פעם ולא על קבצים גדולים מדי. תכנות - הכוונה לעבודה עם Unity 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יישמע כמו שואב אבק, לא חייב להיות בדממה …
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM 900 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 695 ¤ 1 SUMSUNG DDR 512MB 400mhz 300 ¤ 2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 535 ¤ 1 Leadtek Winfast PX 7800GT 256MB 256bit PCI-E 2490 ¤ 1 HEC Compucase CI-6A21 400W 395 1 395 סה"כ: 5625¤ חברה מה חסר ?? אם חסר כמו שהבנתם המפרט הוא לגיימר אני לא בטוח שאעשה oc אבל קחו באפשרות שכן אוקיי ועוד שאלה נראה לכם שהספק של המארז יספיק??? וגם האם שווה ללכת על לוח אם אחר בסביבות ה 800 שח ??
-
- 13 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום ברצוני לשדרג או לקנות מחשב חדש מכיוון שהמחשב הנוכחי כבר בקושי מריץ משחקים פשוטים כמו FM 14FIFA 14 PES14 וכו' על הגדרות גבוהות התקציב לשדרוג הוא עד 2000 ש"ח. מפרט מחשב קיים: Q6600 4CORE Gigabyte P35 S3 HD4650 512MB 500GB segate HD 4GB RAM GSKILL SEASONIC 430W במידה ואי אפשר לשדרג משמועתית את המחשב הקיים אז עדיף קניית מחשב חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג עד 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסומן אדום. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב …
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברים, עוזר לאבא בקניית מחשב. לגלישה באינטרנט, עריכת מסמכים ושיוכל גם לראות סרטים (DIVEX וכו...) אין צורך בשום ציוד היקפי (רמקולים, מקלדת עכבר, אפילו לא CD ) רק מארז, לוח אם, מעבד, דיסק קשיח, כרטיס מסך (בטח און בורד ב תקציב כזה), זכרונות. נורא חשוב רק לא לעבור ת2000 ש"ח (אני משלם...) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד של LG בן כמה שנים. יום אחד, לאחר RESTART, הופיע די באמצע המסך, פס אנכי, בעובי של פיקסל בודד, בצבע ירוק זוהר, מלמעלה עד למטה. למישהו יש הסבר לתופעה הזו? (אשר לכאורה סטטיסטית נדירה מאוד)
-
- 22 תגובות
- 17k צפיות
-