ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,396 דיונים בפורום זה
-
היי אני בונה מחשב לחבר המחשב בסה"כ מיועד לאינטרנט עבודות אולי איזה סרט פה ושם התקציב זה בערך מה שיצא + 200 כי חסר לי מארז אז אני אשמח עם אנשים ימליצו על מארז פשוט וזול חוץ מזה הערות והצעות לשיפורים יתקבלו בשמחה נ.ב לא שמתי שני סטיקים של זיכרון (128 * 2) זה מכיוון שזה יצא ביותר כסף ואני תחת תקציב מוגבל ( זה הכי זול שמצאתי) 418 AMD 2000 + Fan 529 Epox EP8RGMI 250 זיכרון DDR MICRON 333Mhz 256Mb 410 Western Digital 80 GB / 7200 rpm סה"כ 1607
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני זקוק למפרט מחשב כמה שיותר חזק לגיימינג אם אפשר אז לשלב את הכרטיס Sapphire HD 4890 Toxic/Vapor-X המחשב מיועד למסך Dell 2209wa תודה מאש
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
- תקציב של 2000 ש"ח או פחות - המחשב ישמש בעיקר לגלישה, לצפייה בסרטים (גם HD), עבודה משרדית ומשימות פיתוח פשוטות. המחשב לא מיועד למשחקים. יש לי נטייה לעבוד עם מספר גדול של חלונות בו זמנית. - אין צורך בציוד היקפי. - עדיפות למחשב שקט - המחשב יהיה בחדר מגורים. - לא מתוכנן אוברקלוקנג. - אין צורך לכלול מערכת הפעלה (הוא הולך להריץ לינוקס) או הרכבה. - כנראה שהולך להירכש בivory או KSP בנתניה. - למחשב שלי כיום יש כרטיס טלוויזיה שמחובר בPCI2. אני אשמח להעביר אותו אם יש לוחות מודרניים עם חיבור מתאים. גם תמיכה בחיבור IDE ללוח יכולה להיות נחמדה גם היא בשביל לחבר את הדיסקים הישנים ואת הצורב שקיים. - אני רוצה אפשרות לחבר את המחשב לשני מסכים. מה אומרים המומחים? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מפרט בתקציב של 4-4.5K מקסימום, ללא חריגות. המפרט כולל הכל, ציוד הקפי ומסך ומדפסת פשוטה, לייזר ש\ל. השימושים הם שימושים רגילים של אופיס ואינטרנט, ושימוש לעריכת תמונות בפוטושופ, ובכלל הרבה עבודה עם תמונות. אין צורך בכונן גדול במיוחד, אני צורב הכל לDVD. הכי חשוב שהמפרט יהיה אמין ויציב, ללא OC. אין שימוש למשחקים, אולי מעט צפיה בסרטים אבל לא משהו רציני. הנה מפרט שבניתי, מה דעתכם? האם ההשקעה בכרטיס מסך מיותרת? אני שואף להוזיל את המפרט כמה שיותר. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤865 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤450 מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Sid…
-
- 9 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים hp pavilion dv6 1180 ej HP Pavilion dv6-1040ej ההבדל ביניהם עומד על 400 שקל , הענין המהותי הוא הכרטיס מסך: איזה כרטיס מסך עדיף-geforce 9200 m 512mb או ati raedon 4530hd 512mb ? האם הם יכולים להריץ משחקים כמו פיפא? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: KSP IVORY TMS מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): בארץ מתי מתוכננת הרכישה: עוד שבוע-שבועיים תקציב: 4500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:אין יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר יותר טוב. חברת המחשב הניד המועדפת : סומך עליכם חח מערכת הפעלה מועדפת:רצוי וינדוס 8 גודל כונן קשיח מועדף: חצי טרה ומעלה משקל הנייד המועדף: שלא יהיה כבד מדי גודל הצג: 15.6 זמן סוללה רצוי: כמה שיותר. צבע המחשב הרצוי: שחור אפשרויות נוספות במחשב: מעבדו i7, זכרון 8GB מה מטרת שימוש המחשב? משחקים כמו COD החדש, FAR CRY וכו' וגם משחקים שאמורים לצאת כמו SPLINTER CELL וכו' ברמה גבוה עבודה משרדית , מערכת מהירה ללא תקיעות אינטרנט מוזיקה סר…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא מתוכנן OC, המחשב מיועד לאינטרנט, עריכת ווידאו (לא מקצועית) ומשחקים לא ממש כבדים. אני צריך FIREWIRE לכן לקחתי את הלוח אם שבמפרט. ורציתי אותו מהדגמים היותר חדשים (P35). מזיגזג - 1 ASUS P5K (P35) - DDR2 - RAID - FIREWIRE - ATX 880.46 ש"ח 2 1GB KINGSTON DDR II - 667 - KINGSTON Original 488.11 ש"ח 1 LG DVD-RW GSA-H44N x18 DUAL LAYER (black) - bulk 199.57 ש"ח 1 WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 467.01 ש"ח 1 Leadtek GeForce PX8600 GT 256MB TDH - PCX - retail 726.68 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a21 400w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE 461.82 ש"ח 1 Intel Core 2 Duo 6550 - 2.33 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 1,015.99 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,239.63 ש"…
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
חברים זהו המחשב שלי נקנה ב2014 רוצה לדעת האם לשדרג אותו או פשוט לעבור הלאה עם כל הדברים החדשים שיצאו אני משתמש בוינדוס עשר ומשחק משחקים בינוניים לדוגמא CS GO אבל אני חש קצת איטיות נניח שאני ממזער את המשחק לפי מה שקראתי באינטרנט יכול להיות שאני צריך לשדרג את הראם ואם כן לאיזה זכרונות אתם ממליצים תודה מראש מעבדים - Intel Socket LGA1150CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200MHz - Haswell Refresh - Tray...לוחות אם - Intel LGA1150GA-H97-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Gra…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום!!! בואו תעזרו לי להרכיב מפרט ב 3000שח. המפרט אמור להיות למשחקים. אין צורך לא במסך ולא במקלדת ועכבר, רק המחשב. לחסוך כמה שאפשר במארז וספק בשביל להכניס את החומרה הטובה ביותר בתקציב. נראה למה אתם מסוגלים 8) תודה!!
-
- 13 תגובות
- 817 צפיות
-
-
ברק חיסל יסודית את מחשבי הנוכחי ז"ל אז כנראה שהגיע זמן 1. מה התקציב המקסימלי? 3500ש"ח (אפשרות חריגה 250 ש"ח אם מהווה הבדל ניכר) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 22" (1680X1050) * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רוצה להריץ את המשחקים הכי כבדים בשוק בשנתיים\שלוש הבאות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר לפחות בשנה ראשונה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא צריך 6. עד כמה …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1091.38 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT AI7 Intel 865PE Motherboard (µGuru,HT, FSB800,SATA RAID,Dual DDR,5.1 Sound,AGP8,LAN,1394,USB 2) [ ¤ 672.67 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 2700 Value Memory w/Heat Spreader [ ¤ 277.18 ] 2 Hard Disks : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 638.47 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1529.95 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 80.49 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 - Black ! [ ¤ 216.73 ] 1 CD-RW / …
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
המפרט הנוכחי מיועד בעיקר למשחקים ללא OC, עליתי קצת מהתקציב הקודם (10,000 ש"ח) בכדי להוסיף Dual Core ולהכניס יכולת SLI, מה דעתכם? האם יש הצעות לשיפורים? אני מתכוון להזמין בימים הקרובים. AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 2359 Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 64 CPU Cooler for AMD64 179 DFI Infinity NF4 SLI nForce 4 Socket939 Motherboard 869 NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 319 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory x2 618 Leadtek PX7800GTX TDH My VIVO PCI-e 256Mb Retail Video Card 3489 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 519 Antec TruePower 550W Power Supply 709 Thermaltake VB1000BWS SOPRANO Case 449 19…
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
שלום לכם אשמח לעזרה בהרכבה של מפרט למחשב חדש. חשוב לי לציין שאני לא איזה סופר גיימר, אבל בהחלט משחק במשחקים חדשים שיוצאים.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מדי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית (ללא תלת מימד), תכני HD (יחובר לטלוויזיה וישמש לצפיה בתכני HD), תכנות והרצה של מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWARE, Photoshop, illustrator ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך אבל אם מנצלים את הכל וזה ברמה גבוהה אז בכיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ופיתוח בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fps בעיקר (שנים לא שיחקתי אז אני לא זוכר שמות) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב יצטרף למסך Acer predator x32 ברזולו…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד עם GPS מובנה, לצערי לא מצאתי עדיין מחשבים כאלו באתרי המכירות. יש בכלל דבר כזה בארץ? אני מעוניין במחשב לצרכים משרדיים בעיקר, בתקציב של עד 3,500 ש"ח. לא חשוב לי גודל המסך, יכול להיות מ-10 אינץ' ומעלה. מה שכן חשוב לי: 1. יכולת עבודה טובה מבחינת מהירות (לא רוצה להמתין 5 דקות לפתיחת מסמך) 2. זמן סוללה ארוך ככל שניתן (למרות שאם ניתן לחבר למצת ברכב זה פחות קריטי) המחשב הזה בוואלה נראה לי ממש מעולה אבל חסר לו התקן GPS: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKDELL3010 מישהו מכיר מחשב במפרט דומה שכולל התקן GPS? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב אולטרה נייד עם מסך "10.1 LED, קורא כרטיסים 5 ב- 1 עם דיסק קשיח בנפח 160GB, מצלמה מובנת וסוללה בעלת 6 תאים - לזמן עבודה מירבי מעבד Intel ATOM N270 1.6GHz דיסק 160GB 5400RPM מסך מחשב "SD LED Anti-glare Widescreen Display 10.1 מקלדת גדולה ונוחה - 92% מגודל המקלדת הרגילה עיצוב קלאסי וכלו בצבע שחור מצלמת אינטרנט מובנית רמקולים איכותיים Altec Lansing® speakers תומך WI-FI, קורא כרטיסי זיכרון5 ב- 1 משקל קל במיוחד של 1.17KG מערכת הפעלה Win XP שנה אחריות HP - כולל איסוף והחזרה מבית הלקוח מה אתם חושבים?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בניית אתרים,גראפיקה,תכנות,המון תוכנות פתוחות ברקע, המון טאבים של כרום ופיירפוקס פתוחים בו זמנית. מחשב שאפשר להעמיס עליו + גיימינג קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Dreamweaver CS6,Photshop CS6,Flash CS6, After Effects ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב גיימינג ממש קל - משחקי אסטרטגיה מדי פעם -…
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי: p4 1.7 intel maryville d850mv 256mb rdram 6200@6600GT אני מקבל מעבד מחבר ככול הנראה - 2.53 אז מעבד לבנתיים אני לא צריך למרות שאני ארצה לשדרג בעתיד הקרוב יחסית, אז חשוב שהלוח אם יהיה תומך 400 באס ו800 באס. אני מעוניין בOC, רוצה לעשות, רוצה לוח שטוב בזה(אסוס דלוקס אולי?) צריך זכרון, מן הסתם DDR, לא חייב שני סטיקים, אחד של 512 יהיה טוב כי אשדרג שוב בזמן הקרוב, שיהיה חמוד לOC. לא צריך כרטיס מסך אבל צריך שהלוח אם יתמוך AGP 8. רצוי שלא יעבור את ה1000 שקל, עדיף הרבה מתחת. עדיף מפנדס. תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מעונין לקנות מחשב עוד איזה 3 -4 ימים (גם תלוי בזמן שאתם תביאו לי מפרט טוב) בתקציב 3000 אני צריך רק את המוח (המארז ) כאילו מעבד לוח זיכרון דיסק קשיח צורב כרטיס מסך מארז וספק עכשיו כל זה מחנות אחת ושמה skypc.co.il חחח אז משם להשים את המארז של HEC ב 300 ושאני יבוא לחנות אני יגיד לו לעלות את זה ל 400W כי זה 300 אז לקחת בחשבון את זה כי זה תוספת ש עוד 100 שקל טוב אני צריך זיכרון גיגה ו דיסק קשיח לפחות 160 גיגה צורב של LG ב188 שקל משהו כזה אני לא גיימר רציני אז לא צריך להפציץ בכרטיס מסך רק נורמלי שירזיק לי משחקים כמו פיפא היטמן 4 ירזיק אותם יפה בלי בעיות ומעבד ולוח M שיהיו טובים כי שבעתיד שיהיה לי בא לשדרג כרטיס מסך או מעבד שלא יקרה מצב שאני יצתרך להחליף את כל המח…
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב ואני אשמח אם תעזרו לי Smiley 1.התקציב הוא 3000 בלי חריגות, עדיפות לנצל את כולו. 2. השימוש של המחשב הוא גיימינג, עבודות לבית ספר, סרטים ואינטרנט. ב. למשחקים כמו GTA IV עם עדיפות שירוצו על HIGH. עכשיו יש לי מסך חרא שאני עוד לא יודע את הרזולוציה כי הוא לא מחובר, אבל אני מתכנן בעתיד לקנות FULL HD אבל יש עוד זמן. 3. אין צורך בציוד היקפי. 6. רמת השקט שאני רוצה שיהיה 5/10 לא רועש מדי. 7. לא מתוכנן אובר קלוק. 8. אין צורך לכלול מערכת הפעלה אני יתקין לבד WINDOWS 7 אבל אני צריך שהם ירכיבו לי בחנות את המחשב, למה אני לא מסוגל להרכיב לבד. 9. העדפות שלי מחנויות KSP או IVORY הן הכי קרובות לבית שלי. 11. בנתיים לא מתוכנן שידרוג, בזמן הקרוב. 10. בקשות מיוחדות * מארז שיש…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3\4, GTA V, ARMA 3, CoH 2 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן SSD קטן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. האם מתוכנ…
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=145&CatCode=1
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~M725R~14~0.htm זה כדאי המחשב בהרכבה אישית הזה? עם הרכחבים הכי זולים חוץ מ1ג'יגה זיכרון? עכשיו השאלה היא אם אפשר בפחות כסף מחשב שישמש לדברים קלים מאוד: וורד, אינטרנט, והמקסימום של המקסימום פיפא 2002.
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה הכרחי אז לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: COD,PES * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אני רוצה לקנות מסך LED 22 אינץ' 2MS מחנות אחרת.. ללא קשר לתקציב הזה * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?COD,PES * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני-גבוה …
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-