ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,396 דיונים בפורום זה
-
שימוש:משחקים כבדים:COD6,assassins creed 2,bioshock 2,crysis זמן סוללה :לא קריטי,יש לי תקע בכל מקום. גודל מסך:בינוני עד גדול. משקל:לא חשוב לי אני שם דגש שזה מחשב לגיימינג. יש לי עוד בקשה עיקרית,אני חייב שזה יהיה ב36 תשלומים,אני לא יכול אחרת
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
הבן הקטן קילף לי מקשים. יעל פתרונות רוצים 370 ₪ על מקלדת חדשה. יש פתרון יותר זול?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא, אך עד 100 שקלים~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה/תרגול על VM-PLAYER/WORKSTATION כ 4-5 תחנות בכל פעם. וכמובן אינטרנט ואופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר ומקלדת ׁ(הכי פשוטים שיש - העדפה לאלחוטיים) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך ONBOARD יספיק בהחלט 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 (העיקר שלא ירעיש כמו טרקטור) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינ…
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
התקציב הוא 3K, כאשר חריגה של כמה מאות שקלים היא לא רצינית אם זה הכרחי. מעבד E8400 קרור למעבד Zalman 8000 לוח GA-EP43DS3L זכרון 4GB 800 של corsair דיסק סיגייט 500 כ.מסך palit hd4850 צורב DVD LG לגבי המארז ספק, ראיתי בפורום שממליצים על הantec nsk4480 380. בטוח שהוא יחזיק את המפרט הזה בלי בעיות? בכל מקרה, אשמח אם תגידו לי מה עוד האופציות שלי בתקציב של 400-500 למארז + ספק. יש רק הגבלה לחברות הבאות: Thermaltake, Raidmax, Foxconn, Acase, Apevia, Gigabyte, Zalman ובספקים יש גם את corsair וfsp. אשמח לדעת מה האופציות שיש לי כדי לבחור פשוט מה נראה יותר טוב (המחשב לא בשבילי ולא מוצא חן המארז בעיני הקונה). כמו כן לגבי הקירור למעבד, יש לי אפשרות גם לטרמלטייק ולscythe אבל על הזלמן יש ל…
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי Dell XPS 13 עם כרטיס מסך geforce 9400 המחשב מתחמם מאוד, בעיקר באזור השמאלי שמתחת למסך חשבתי לקנות משטח קירור שיקרר, בדגש על אזור זה חשבתי על המשטח הזה Arctic Cooling ARCTIC NC Black Laptop Cooler http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 המאווררים שלו מכוונים לאזור שמתחת למסך ככה שנראה לי שהוא יהיה הכי יעיל לא? וגם המחיר שלו נמוך.. מה אתם אומרים? יש פתרונות יותר יעילים? אולי כדאי לקנות משטח מלא? תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אז ככה... לפני שבועיים קניתי מחשב חדש בסכום של 2900 שקלים (ללא מסך- מחשב בלבד) והשאלה שלי מתחלקת ל3 1. האם קיבלתי תמורה טובה יחסית למחיר 2. חבר אמר לי שזה מחשב לא משהו ועוד מעט אני לא יוכל להפעיל איתו שום משחק 3. המחשב הזה יוכל לשמש אותי תקופה ארוכה? (משחקים וכאלה) אין לי ספק שתמיד יהיה מחשב יותר טוב ואין סוף לדברים האלה אבל רציתי לדעת אם הוא צודק - השימוש של המחשב הוא משחקים וכללי מעבד - intel i5-2400 cpu @ 3.10GHz קירור למעבד של זלמן אני לא זוכר בדיוק איזה דגם לוח אם - gigabyte - H61M-S2-B3 זיכרון פנימי - 8192MB כרטיס מסך - GeForce GTX550i 1GB דיסק קשיח - 500 GB [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את המחשב שמצורף המפרט שלו בקובץ תמונה כאן. אני צריך את המחשב לשימושים משרדיים, הרבה תוכנות פועלות ברקע [אימיול וכו...]. כמו כן, היתי רוצה שהמחשב יפעל גם למטרות משחקים חדשים כמו COD5 או אמריקן ארמי... וכאלה. [אני לא צריך רזולוציה גבוהה כמו סרט ... אבל מה שכן חשוב לי שלא ינוע באיטיות לא יסחב מדי. זה יותר עיקרי..]. אודה לכם אם תתנו דעתכם על השינויים הקריטים שנצרכים. [בסוג החברה, במהירות, בזכרון.. הכל. ] תודה רבה לכם. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
http://www.geocities.com/exploits2003/NewComputer.html לדעתכם ספק Enermax Liberty 500W יכול להחזיק את המפרט ?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אהלן, מוכר בחנות ליד הבית הרכיב לי מפרט גיימינג (לא כולל ציוד הקפי, ולא כולל דיסק קשיח שכבר יש לי), והייתי רוצה לדעת האם הוא טוב, האם הוא יאפשר לי להריץ את הכותרים האחרונים בשוק ברמה גבוהה באופן חלק, או שכדאי להחליף..? המפרט: מארז גדול, פשוט, די סטנדרטי + ספק 600W מעבד: intel i5 2400 + קירור ZALMAN לוח אם: P67-AD3-B3 זכרון 4 ג'יגה, 1600 (הוא לא כתב את החברה, ושכחתי לשאול..) כ.מסך: HD 6850, 1GB בסה"כ הכל יוצא 2930.. רציתי בנוסף גם להתייעץ, אולי כדאי לקנות מעבד טיפה חלש יותר, אבל כרטיס מסך חזק יותר. אם זה משהו שישפר את הביצועים בצורה קריטית. תודה וסופ"ש מעולה!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים רציתי את עזרתכם בכמה דברים 1.מאוורר 140 שיכניס לי אוויר קר למערכת עם לדים כחולים(בא לי אם כבר להוסיף קצת צבע) 2.קירור למעבד 3.משחה טרמית 4.האם חוץ מזה המחשב צריך שיפור כלשהו כדי להריץ את המשחקים העכשוויים בהגדרות בינוניות 5.כמה יהיה צורך להשקיע כדי להגיע למצב שהמחשב יוכל להריץ משחקים באיכות גבוהה (COD לדוגמא) תודה מראש מפרט: מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש זיכרון: Elpida 1X8GB DDR3 1600Mhz 1.5V קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כרטיס מסך: MSI…
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מה המצב...רוצה לקנות 2 מחשבים אחד למשרד ואחד לבית...שיהיה אותו מפרט כי השימושים יהיו דומים... אחד בבית כנראה WIN 7 והשני במשרד WIN XP... תקציב של 2000 שקל ככה אבל אם חריגה של 200 שקל תשפר משמעותית את העניין אז אפשר לחרוג קצת... לא מתכנן OC, לא צריך שום ציוד היקפי... מעניין אותי על איזה מעבד צריך ללכת והאם עדיף ללכת על DDR3... אין צורך בכרטיס מסך... עדיפות למפרט שקט כמובן... תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
what would you say aboput this mifrat ? amd xp 200 gigabyte ga-tvax ddr-ram 256mb winbond 3200 volcano 9 all comes out in about 1670 shekels
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב למשחקים עד 4000 ש"ח ללא מסך וללא רמקולים. לא מתוכנן OC בעתיד. שאר הציוד הנלווה כמו מקלדת ופלופי ניתן להוסיף. בעיקרון, אני רוצה שהוא יוכל להריץ את כל המשחקים החדשים אבל אני לא איזה הארדקור גיימר שצריך להריץ את הכל על הרזולוציות וההגדרות הכי גבוהות שיש. רצוי מחנות באיזור ירושלים כמו KSP. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאתים גג ורק אם זה ממש משתלם 2. מה שימושי המחשב: אני רוצה מחשב שיריץ את SKYRIM בגרפיקה הגבוה ביותר שאפשר עם כל המודים שמשדרגים את הגרפיקה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך לקנות גם ככה... כנראה זה יהיה הDELL 2312 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב כלל 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אם התקציב מספיק אני אשמח. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? תוכנות - לא. הרכבת מחשב - כן. 9. האם …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! כפי שאתם רואים זה ההודעה הראושנה שלי כאן. מקווה לתרום בפורומים האלה בידע המועט שיש לי טוב ניגש לעניין אני מתכונן לקנות מחשב ותאמינו או לא , המפרטים שקיימים באתר לא עזרו לי , הם פשוט לא משקיעים במה שאני צריך ומכיוון שאין לי את הידע לשנות אותם אני פונה אליכם , שתבנו לי מפרט חזק וטוב עד 8000 ש"ח אפילו עד 8500 אבל לא יותר. על המעבד , הכרטיס מסך והזיכרון אני לא מתפשר. בשאר אני פשוט לא מבין וזה נתון לניסיונכם בתחום. קחו בחשבון שרכיב שיש לו יותר מ2 אותיות בראשי התיבות עושה לי כאב ראש. אז אם אתם מתכוונים להביא מילים מפוצצות את תסבירו גם מה זה אומר ומה זה עושה. מעבד : רק אינטל (אלא אם כן יש משהו יותר טוב) זיכרון : 512 ומעלה כרטיס מסך : הכי טוב שיש השאר אתם מחליטים תודה ותוד…
-
- 69 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
מחשב נייד לסטודנטית לעיצוב גרפי. *מטרות המחשב: עריכה גרפית (סטודנטית לעיצוב גרפי). תוכנות: פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש ואינדיזיין. גודל המסך? 15 חשוב שיהיה איכותי ויתאים לגרפיקה * משקל רצוי? כמה שיותר קל (במידת האפשר-לא על חשבון האיכות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? במידת האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G * צורב DVD? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אייבורי!! מחיר 4-5, (לחרוג רק אם הכרחי) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
התלבטות בין הדגמים הללו: HP Pavilion DV5-1179ej ו LG R510 -P18 בדגם של ה 14". המפרט יותר חלש במחשב של LG אך יש בו אפשרות לקחת את המחשב עם מסך יותר קטן שזה יתרון? הכרטיס מסך יותר חלש 9300 לעומד 9600 ב HP, האם ההבדל הזה משמעותי מבחינת חיי סוללה וביצועים? אני נוטה ללכת על המחשב שבו חיי הסוללה יהיו גדולים אך אם ההבדל זניח בין 2 הדגמים אני אקח את ה HP. מבחינת משקחים, 9300 יכול להריץ משחקים חדשים כמו GTA (גם אם לא על ההגדרות הכי גבוהות) בצורה חלקה? תודה רבה לכולם, איתי
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
רצוי שבמחשב יהיה מעבד טוב, זיכרון 2000 , וכרטיס מסך טוב שיריץ טוב את המשחקים. ועוד שאלה האם כדאי לי לבנות מחשב עם מעבד של אינטל או של amd אני לא מבין בדברים האלה מה אתם אומרים כדאי?
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).gta v far cry 4 shadows of mordor battlefield 4 the witcher 3 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני עוזר לחבר שלי לקנות מחשב חדש.... התקציב שלו זה בסביבות ה-4000 שקל אבל באמת כל שקל פה קריטי אז בלי לחרוג יותר מדי ההתלבטות העיקרית שלי זה אם בסכום הזה ללכת על AMD אם אינטל. אני לא ממש רואה סיבה ללכת על אינטל אבל רציתי לראות ת'דיעה שלכם. היתרון היחיד שאני רואה למערכת עם פנטיום 4 (775) היא שהכרטיס מסך, שכנראה יהיה 6600GT, עולה מאה שקל פחות בגרסאת PCI-E לעומת AGP. ונגיד שהולכים על AMD - סוקט 754 או 939? הסיבה של "שדרוג עתידי" במקרה של 939 לא ממש נכנס פה כי המחשב ישאר כמו שהוא לפחות כמה שנים. 754 יוצא זול בסביבות ה-300 שקל למעבד 3000+לוח אם אני חשבתי על: מעבד: Athlon 64 3000+ (754) - 810 לוח אם: Abit KV8 Pro - 480 זכרון: 256x2 A-DATA - 400 כרטיס מסך: XFX 6600GT 12…
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
Crysis ברמה מאוד טובה? (לקחתי את קרייסיס כי ידוע לי שיש לו דרישות מאוד גבוהות, ואם המחשב יריץ אותו בביצועים מקסימליים אני אהיה מרוצה מכל השאר)
-
- 13 תגובות
- 739 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000- לא כולל כרטיס מסך - המחשב ייבנה סביב GTX580 שאני קונה מחבר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3,me3,skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440*900 - בקרוב יעבור ל FULLHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צור…
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום חבריי, אני מחפש פתרון הולם לדרישותיי, אני עורך ויוצר קליפים ואני מתחבר מאוד לממשק של אפל ול IMOVIE בפרט, בין היתר אני משתמש גם בפרמייר הידועה, התבוננתי במבחר של הלפטופים של אפל, אייר / פרו וכדומה... וקצת קשה לי להחליט... אני אודה לכם להכוונה, כדאיות מקצועית ועזרה כללית, תודה מראש לעונים!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Athlon II x4 Quad Core 630 Socket AM3 2.8Ghz Box Arctic Cooling Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3 GIGABYTE MA78LM-S2H AM2+, AM3, 760G, DDR2 1066, VGA ATI HD3000, HDMI, HDAudio, GBL DDR II 1066Mhz 2x2GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channel Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS Sapphire HD 5550 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem) Frontier Diva Aluminium Micro Silver Case With 500W 2635 ש"ח מ- ksp . המחשב מיועד למשחקים (מסך 17 של lg כרגע, רזולציית מקסימום של 1024x1280) , כמו כן אני מתכנן לחבר אותו לטלוויזיה (32 lg) אם זה אפשרי בכלל בשביל לראות תכני hd. חוץ מזה, אינטרנט, מוזיקה ושאר שטויות. קחו בחשבון שהידע שלי מוג…
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
המחשב בעיקר מיועד למשחקים, תכנות ומדי פעם עיזו עבודת בית ספר. יש מצב שהגזמתי ויש צוואר בקבוק בנוגע לכרטיס המסך? מעבד AMD Athlon II X2 250 Box ₪338 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX250OCGQBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 ₪452 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495E כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Mushkin DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Silverline ₪652 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996768 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD5750 1024MB DDR5 PCIe ₪719 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AX57501GBD5-PDH סה"כ מחיר …
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-