ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב. - (מחשב שולחני) זה הדגם: Intel G31 / G41 1600MHZ Win 7 ואני מעונין לדעת האם הלוח אם תומך בזכרון ראם של DDR3 ??? נ.ב זה הקישור של המוצר: http://www.pcdeal.co.il/productspec.asp?id=385 אני עקרונית משדרג את הכרטיס מסך, הדיסק קשיח ואני לא רוצה להשתמש בזכרון של DDR2 לכן אני רוצה לקנות בנפרד - אז רק רציתי לדעת האם הלוח אם תומך ב זכרון של DDR3 ?? ד.א - מה אתם אומרים על המפרט??? תודה רבה לעוזרים ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי מה אתם אומרים על זה - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKR580&cfm=8FA2E776 1. לגבי מערכת ההפעלה, המחשב הזה מגיע עם 3GB זיכרון ומערכת הפעלה 32bit. הבנתי שאם אני רוצה להרחיב ל-4GB אז זה לא ישנה כלום כי המערכת הפעלה לא תומכת וצריך לעבור ל 64bit. זה נכון? מישהו יכול להסביר קצת על ההשלכות של זה? תודה 2. מה לגבי samsung עצמם? הם טובים? 3. האם יש לכם המלצה על מחשב אחר? תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני מחפש נייד ללימודי הנדסת חשמל: שימוש עקרי ב- matlab, spice תקציב: 5000. לא משחק במחשב. תודה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי, אני מחפש נייד לתוכונת לגרפיקה וטיפה משחקים. התקציב שלי 4500 וראיתי את הנייד הבא ב אייבורי ו KSP ב 4390. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4851&CatCode=315 אשמח לשמוע חוות דעת אם הוא הכי משתלם או יש עוד דגם ששווה להסתכל עליו?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מעבדINTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - TRAY950 גוף קירור למעבדSCYTHE MUGEN II235 לוח-אםGIGABYTE GA-P55-UD3R 750 זכרונות4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3450 כונן קשיחSAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ310 כונן אופטיDVD-RW - SATA115 כרטיס מסךATI HD5850 1GB GDDR51500 מארזANTEC NINE HUNDRED II580 ספק כח ENERMAX ECO80 500W : EES500AWT תראו זה עולה כ-5,500 שקל ללא מסך שיש לי מסך שאני חושב שיהיה מספיק טוב האם זה מחשב טוב שיריץ משחקים על הגבוהה ביותר ויתן לי הנאה שחסרה לי שנים ? למרות שהתקציב היה 4 אלף אם אין ברירה נלך על זה תנו תשובות כי אני ממש רוצה להזמין כבר את המחשב
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4K-5K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7+ 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? כן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב כן, מערכת הפעלה לא. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? בניתי מפרט מ-TMS שמהם נקנה מחשב קודם והייתי מרוצה מהשרות 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבו…
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני מחפש לפטופ שיריץ משחקים בצורה טובה מאוד. הדרישות הם שיהיה לו כרטיס מסך טוב כדי שיריץ משחקים טוב. שהמסך יהיה בגודל 18 אינץ לפחות. וזהו בעיקרון.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
צריך עזרה בבניית מפרט. המחשב ישמש לעבודה בmatlab (סימולציות די כבדות) משחקים (starcraft2, civ5) אבל איכות התמונה לא מאוד חשובה לי. חשבתי על כרטיס מסך ATI HD5670. המחשב ישמש גם לצפיה בסרטים בטלוויזיה ב fullHD מסך 20". אין חשיבות לשקט. 1 מתוך 10 בלי OC הרכבת מחשב בחנות. בלי OS. אין חנות מועדפת. אזור רחובות. חשוב: 4 ג'יגה זיכרון. דגש על מעבד חזק. כנראה שלא ייערכו שינויים במפרט עד שהוא יגיע לשלבי גסיסה מתקדמים. בלי חריגה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
מחשב לצורכי גרפיקה ועיבוד סרטים בלבד אני קצת יצמצם אפשריות לחלקים שאני רוצה שיבנה סביבם Intel Core i5 750 @ 2.67GHz 500gb HD 5750 או HD 5670 Three Hundred Mini Tower Gamer Black Case - אני צריך המלצות ל: לוח אם, זיכרון, ספק כוח, וקירור מתאים שיתאים להכל גמיש בתקציב אם צריך להכניס עוד 150 נגיד
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום, מבקש את עצתכם לגבי איזה דגם נייד הכי כדאי והכי משתלם לקנות בארה"ב. המטרות הכלליות שיהיה קודם כל משתלם (אם צריך לחרוג קצת מהתקציב כדי להגיע לדגם הכי משתלם זה בסדר). לאחר מכן, דגש על קל ודק ושיחזיק מעמד. מטרת המחשב היא לעבודה משרדית ולתכנות אך יש אופציה שאפתח כמה ישומי אופיס במקביל ואשתמש ביותר מ word ואקסל (visio, power point וכו') בכל מקרה חשוב שלא יהיה איטי גם כשיותקן עליו windows 7. גודל מסך: לא מקובע על גודל מסך ספציפי. יהיה עדיף אם יהיה לו קישור בלוטות' וחיבור HDMI. אני לא יודע כמה צורב DVD מייקר ויש לי מחשב בייתי עם צורב DVD אבל אם זה מגיע בעלות שולית אז אעדיף להכניס (אלא אם כן זה בא על חשבון ביצועים) עדיף שתהיה אחריות בארץ. עדיף HP או Lenovo, נשמע שאיתם אפשר ל…
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
מצאתי את הפרט הבא http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734268 האם הוא יהיה טוב אם אני אחבר אותו לטלויזיה בסלון יש לו יציאה S/P DIF לחיבור מ.קולנוע ביתי 5.1 האם כרטיס המסך יוכל להריץ AMD ATI Radeon HD 4830 את כל הסרטים כולל MKV ? בנוסף אני צריך להריץ על מחשב זה תוכנה דוסית האם אני חייב להתרין XP ?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום! קודם כל אני רוצה לציין שיש לכם פה אחלה של פורום - כל הכבוד. אז ככה: אני מעוניין בהרכבת מחשב עבור חברה שלי, ובגלל שכלכלית העסק לא גמיש הפעם, אני רוצה ליצור את המחשב האופטימלי בהתאם לתקציב (עוד מעט נגיע אליו). בתור מישהו שעובד בתחום הרשתות והתקשורת, הייתי רוצה עדיין לקבל חוות דעת נוספת. הצרכים העיקריים של המחשב הם עבודה עם יישומי אופיס ותוכנות פיננסיות למיניהן (לא כבדות במיוחד), גלישה, ויכולת גיימינג טובה לפחות. צורב DVD אפילו שעולה גרושים - יש כבר, כך שבגדול אני צריך מארז וחומרה. זכרון רצוי מאוד שיהיה 4G. התקציב הוא עד 3 אלף ש"ח, כאשר בתקציב הזה צריך להכנס גם מסך 19". גמישות יכולה להיות עד 150-200 ש"ח בהנחה ומדובר במשהו שבאמת יצדיק את זה כי כאמור התקציב הוא גבולי כבר…
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מפרט גיימינג למשחקים כבדים וFHD מסך 24" FHD אפשר חריגה קטה עד 6K אבל מה שלא חייבים אז .... OC אולי בעתיד מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX מחיר: ₪1028 לוח אם: GIGABYTE GA-P55M-UD2 מחיר: ₪594 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - F3-10600CL9D-4GBNT מחיר: ₪616 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL מחיר: ₪1478 מארז: ANTEC NINE HUNDRED w/o PSU מחיר: ₪504 ספק כוח: ENERMAX ECO80+ 500W : EES500AWT מחיר: ₪445 קרור למעבד: SCYTHE MUGEN II REVB מחיר: ₪219 דיסק קשיח: SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ מחיר: ₪427 מחיר סופי: ₪5311 עצות נוספות יתקבלו בשמחה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד קל עד 1.5 קילו - עם מסך 11.6 ומעלה - סוללה - 3 סרטים של שעה וחצי בלי לטעון את הנייד - שיהיה אפשר להחליף סוללה בקלות - מסך עם בהירות גבוה יש חיה כזו..
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב ? NVIDIA GeForce GT 330M או Nvidia Geforce 9500M GS תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול איך ניתן במערכת הפעלה 7 להיכנס להגדרות הכרטיס מסך, כמו שהיה ניתן להיכנס הגרסאות קודמות של חלונות לאפשרות של הגדרות כרטיס המסך, שמראה לך אפשרויות לעדכון גרסת הדרייבר של הכרטיס, ביטול הדרייבר, וכו..
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? בסביבות ה 5500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. בעיקר משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מתכנן לקנות מסך בגודל 27 אינץ' FULL HD * באיזה סוג משחקים תשחקו? הכי חדשים והכי כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אפרט בהמשך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו…
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של בערך 6,000 ש"ח. לעבודה גרפית בעיקר על Photoshop CS5 Illustrator CS5 אני רוצה לשים עליו WINDOW 7 64BIT. רצוי מסך 15. תודה מראש על העזרה, איתמר
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, סרטים באיכות HD. גודל המסך: הגודל הנחשק הוא 14.1" לא יותר גדול משקל רצוי: עקב ייעוד המחשב ללימודים כמה שפחות יותר טוב זמן סוללה: סוללת 6 תאים במינימום תמיכה ברשת אלחוטית: תמיכה גם ברשת n בנוסף לb, יציאות מיוחדות: HDMI לחיבור למסך LCD חובה וכרטיס זכרון יהיה נחמד בלוטות: חובה גודל מינימלי של כונן קשיח: 250 7200RPM גודל זיכרון פנימי: 4 גיגה DDR3 צורב DVD: חובה מצלמה מובנת במסך חובה רמקולים שיהיו איכותים אחריות בינלאומית: לא, המחשב ירכש בארץ העדפה לחברה: חברות מוכרות בתחום המחשבים..
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מפרט המחשב המצורף יקר מהתקציב בכותרת מכיוון שאת המעבד והלוח אקבל עם הנחה משמעותית. השימושים העיקריים למחשב יהיו: 1. משחקים ברמה בינונית ומטה. 2. המחשב יהווה מרכז מולטימדיה לצפיה בסרטים (יחובר לטלויזיה). 3. אופיס ואינטרנט. ידוע לי כי המפרט שנבנה בפוטנציאל הוא ברמה גבוהה ואולי גבוהה מדי לשימושים שהזכרתי. הסיבה העיקרית, היכולת לקנות את המעבד והלוח במחיר זול יותר. במידה ויש לכם המלצות שונות נוספות ליעול המפרט אשמח לקבלן! Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX, יחידות 1 ₪1030 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1162 Intel DP55WB I5 Socket 1156 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪513 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1197 Micron Rendition 2GB DDR3 1333Mhz I3 I5 I7, יחיד…
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000-3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט סרטים, משחקים מזדמנים כגון dragon age א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אופיס, אימיול וטורנט, משחקים מזדמנים. need for speed ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה שימוש כבד- יהיה דלוק רוב היום כמעט כל יום. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1200-*1024 ]יכול להיות שישודרג ל22" בהמשך * הגדרות גבוהות עד בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט ק…
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אז ככה אלו שתי המחשים שאני מתלבט ביניהם אני רוצה לדעת מי יותר טוב מבניהם בהיתחשבות כוללת שניהם חדשים עם 12 חודשי אחריות!!(נע לא להתייחס למפרט שרשום משוחזר ) 1. Specifications Display Type: HD Widescreen WXGA+ Ultrabright™ LCD Display Screen Size: 17" Maximum Resolution: 1440 x 900 Memory Type: DDR3 Memory Size: 4GB Memory Speed: DDR3 1066 Memory Slots (Total): 2 Memory Slots (Filled): 2 Memory Slots (Available): 0 Capacity: 500 GB Drive Types: Hard Drive Hard Drive Speed: 5400 RPM Processor Brand: Intel Processor Class: Core 2 Duo Processor Type: Dual-Core Processor Speed: 2.0GHz Proces…
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? עד 3.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? שימוש משרדי ועיצוב גרפי א) המחשב מיועד לאחותי הקטנה שמתחילה ללמוד עיצוב גרפי, אני לא יודע מה זה כולל. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך במסך זול אבל מחוץ לתקציב 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים בטוח…
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם חייב עזרה דחוף יש לי מחשב ישן של לנובו ולפני כחודש המסך הפסיק לפעול חיברתי את המחשב לטלוויזיה ועדיין לא רואים. כנראה שהכרטיס מסך דפוק. היום אני חייב להוציא מסמך כלשהו מהמחשב ,האם יש דרך להוציא את המסמך . אשמח לקבל עזרה בהקדם זה דחוף. תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין למכור את רוב החלקים של המחשב שלי והייתי רוצה לדעת מה המחיר בו אוכל למכור אותם. המפרט: מעבד : core 2 duo E6300 1.86MHz + Fan לוח אם: Gigabyte GA-945P-S3 זכרון פנימי: Kingstone 1024MB DDR2 666MHz X 4 (סה"כ 4 ג'יגה) כרטיס מסך: Sapphire X1950XTX 512Mb + Zalman GV1000 Fan ספק כוח: Enermac Liberty ELT400AWT 400W אני לא זוכר את החברה של המאוורר למעבד, אבל זה עלה לי בסביבות 180 ש"ח בזמנו. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-