ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,396 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים! אני צריך מחשב ב3600 למשחקים עם מסך כך שאשמח לקבל מפרט. בלי לחקוג בבקשה. תודה מראש! נ.ב אמשח לקבל חוות דעת על החנות הזאת:http://www.omc.co.il/ ראיתי אותה בסביבה. רצוי שהמפרט יהיה מTMS כי קרוב לודאי שאקנה שם.
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
2.8G PRESCOTT 1M HT 800MHz MSI DUAL DDR, 800MHZ,AGP8,S-ATA 512MB 400MHz Samsung GeForce 5 FX5200 128M DDR+TV OUT MAG . SAMSUNG,AOC,LG 17 52X32X52 LG 7200RPM 120G \ 80G S-ATA - Western Digital מודם פקס 56K או לחילופין כרטיס רשת 10/100 1.44 TEAC 128 6.1 CMI 2 front speakers *מארז פנטיום 4 מאושר אינטל כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות *עכבר מקצועי *מקלדת PS2 מקצועית :אחריות שנה.3 שנים למסך וללוח אם. לכל החיים למעבד ולזכרון
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש מחשב נייד בטווח המחירים כפי שמתואר הנ"ל חשוב לי מאד שהיו למחשב 1)קורא Bio (קורא ביומטרי) 2)יציאת Hdmi תודה
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
* מטרות המחשב - לימודים, סרטים ומעט משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשוב שלא יהיה מעל 14 ורצוי מאט אך לא חובה. * משקל רצוי? לא חשוב כלכך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן אך ניתן להתפשר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI VGA * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 ואם יש אפשרות לקצת SSD זה טוב. * כונן אופטי? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אסוס אבל פתוח לאחרים. קשה לי למצוא מחשבים בגדלים שציינתי שעונים לדרישות שלי (יש הרבה 15.6). גם כרטיס מסך שהוא קצת יותר טוב ממובנה. שני מחשבים שנראים לי מתאימים מבחינת מפרט (ומחיר) חוץ מגודל המסך: asus x550vc-xx…
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרבה לשוניות פתוחות בפיירפוקס וכרום. Autodesk inventor בשימושים קלים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כבר כרטיס מסך ZOTAC GeForce GTX 1050 Ti Mini, 4GB GDDR5 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד. מאוד. חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אחרי הרבה בדיקות וסקרים הגעתי למפרט הבא, אך לצערי גבוה מהתקציב שיש לי והוא 3500 ש"ח מקסימום.... אני זקוק לעזרתכם כדי לדעת איפה ואיך להוריד כדי שיכנס לתקציב שלי. מודה מראש על עזרתכם.. לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 Core 2 Duo PCI-E - 900 ¤ מעבד פנטיום Intel Pentium Conroe Core 2 Duo E6300 1.86G 2MB LGA 775 64Bit - 1050 ¤ זיכרון G.Skill DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15 660 ¤ דיסק קשיח Western Digital WD1600JS 160GB SATA2, 300 MB/s, 8MB, 7,200RPM - 370 ¤ כרטיס מסך Leadtek Geforce 6600 256M DDR2 bulk 360 ¤ מארז שחור THERMALTAKE SOPRANO BLACK/SILVER DUAL 120mm fan 450 ¤ ספק כח Enermax Liberty 400W - 420 ¤ צורב שחור Lg DVDR-W H10AK x16 Dual Layer Bulk - 2…
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני לא רואה צורך בטופס כי זה כבר מיותר.. התקציב הוא עד 2400 ש"ח... בלי חריגות.. אחריות לא קריטי.. מספיק לי שנה אחת אחריות העיקר שהיא לא מהחנות עצמה אלא מהיצרן או משהו מהסגנון... אני מעוניין במחשב שלא נוטה להתקלקל וכו', מחשב אמין ככל שניתן.. שימושים: הרבה עבודה משרדית, הרבה תיכנות, הרבה גלישה באינטרנט, מדי פעם צפייה סרטים בסדרות, משחקים אולי ממש בקטנה... גודל מסך: 13- 15.6 משקל: לא חשוב לי בכלל, אבל אם אפשר שיהיה קל אז למה לא.. סוללה: כמובן שרצוי שתהיה כמה שיותר חזקה... לפחות 4.5 שעות... כונן אופטי: חשוב מאוד, חובה שיגיע עם צורב, חובה! USB3: דיי חשוב שיהיה, לא סוף העולם אם לא יהיה אבל רצוי מאוד.. שאלה קטנה: האם מחשב עם מעבד 3217U ייתן ביצועי סוללה טובים יותר ממחשב עם מעבד …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, אני מחפש מחשב חדש לבית אחרי שהקודם הגיע לגיל בלות ומשתעל תכופות.. מטרת המחשב: מלבד ישומים רגילים, שימוש בתוכנות אדובי (פוטושופ, אילוסטרייטור) ,בנוסף מרכיב חשוב סימולטור טיסה של מיקרוסופט FSX, מלבד סימולטור זה אין שימוש במשחקים הן בהווה והן בעתיד. חשוב לי שהסימולטור יעבוד בצורה חלקה ללא קפיאות מסך תכופות ושימוש בהגדרות הגבוהות על מנת לנצל עד כמה שאפשר את יכולותיו. אן צורך בציוד היקפי - מסך, מקלדת עכבר. כרגע בנמצא שני מסכי 19" פשוטים שמספקים את הסחורה, יש לציין שאני משתמש בשניהם. מכיוון שהפורום עמוס במידע והבנתי בתחום אינה רבה, מה מתאים למה, איזה מפרט יתן ביצועים על מה אפשר להתפשר וכד'. התקציב שהקצבתי נע בסביבות 4000, מכיוון שאם לא שמים גבול אין ל…
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול! רק שיפעל טוב לתקופה ארוכה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כמו אסיסיין קריד) עבודות אינטרנט במיוחד (מחשב ביתי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק? מזה??? 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (א…
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך? לפחות 13, עד 14. לא משנה מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? לא עקרוני * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? נמוך במידת האפשר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כמה שיותר בתקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אין גודל מינימלי, אבל אמור להחליף מחשב שולחני ולהכיל תיקיות רבות של מסמכים ואולי גם תמונות. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מד…
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, אופיס, צפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. …
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
תגידו מה לפי דעתכם שווה לי יותר לקנות? : מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II 520 1 520 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB 400MHz V-DATA 270 2 540 כרטיסי מסך? Price Units Total eVGA 6800GS 256MB DVI, PCI-E 1490 1 1490 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB SATA 7200 8MB WD800JD 345 1 345 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total Philips 16x48 125 1 125 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans Price Units Total 12cm Case Fan (Blue Led) 40 1 40 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 40…
-
- 13 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הייתי בא&א מחשבים אמינים אבל טיפה יקרים איך המפרט הזה? Intel Core 2 Duo E8400 ASUS P5QL-E Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB Thermaltake M5 thermaltake 550W 140mm/pci-e cooler for case 120 mm transcend 2gbX2 ddr2 800mhz LG H55L X20 lightescribe box Gigabyte ATI HD Radeon 4870 512 GDDR5 Retail HDMI PCI-E כל זה עולה לי 4 וחצי מה צריך לשפר\לשנות\להחליף זה די דחוף למה מחר מחרותיים אני מזמין המטרה שלי היא בעיקר גיימינג תודה מראש חגי . עריכה: 1. 4500 2. גיימינג כבד טיפה לצורכי עבודה משרדית שכל מחשב פשוט תומך בו 3. לא כרגע אין צורך אני מביא את זה מגורם חיצוני 4. לא 5. חלקים איכותיים וטובים לא יותר 6. שיהיה קר שלא יתחמם ושיהיה ממש ממש שקט 7. לא אין צורך 8. …
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי עברו 4 שנים מאז קניית מחשב הגיימינג האחרון שלי, ואני חייב לציין שהוא החזיק דיי טוב עד ימיו האחרונים. (החומרה כבר מיושנת ומתחילה להתפרק, הכרטיס מסך נדפק, ולכן החלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב גימיינג חדש ל 3 השנים הקרובות) להלן המענה על השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא רלוונטי, עד 7000 ש"ח, כמה שצריך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים, שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים ל…
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ולהיעזר בכם כדי לדעת איזה רכיבים אני יכול להשאיר מהמחשב הישן. אני בעיקר מתלבט לגבי: מעבד, זיכרונות וספק. מצורף מפרט המחשב הנוכחי שלי: http://speccy.piriform.com/results/UlhzKadrLIZqKPkUBFb1zoM אשמח לשמוע את דעתכם. *המחשב החדש מיועד לגיימינג. (בעיקר APEX and Dota) **יש לי מסך מחשב גיימינג חדש -XG248Q של ASUS עם G-SYNC ו240 הרץ.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות השבוע מחשב לאח שלי בן 12, אני מניח שהוא ישתמש בו בעיקר למשחקים כמו פיפ"א GTA וכל השטויות האלה של הילדים אתם בטח מכירים, חוץ מזה כמובן שגם לגלישה נוחה באינטרנט. אני כבר כמעט שבועיים מחפש באינטרנט מחשבים מסוימים לילד בגילו אך אני לא מצליח להחליט ובגלל זה אני פונה אליכם. התקציב שלי הוא 3000 שקל. אני כמובן מעונייין במחשב עם מסך LCD נחמד. אני אשמח אם תעזרו לי, תודה,
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2.5K. מתאפשרת חריגה עד ל-3K אם ממש קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט וכו... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב מערכת הפעלה, אם יחסוך במחיר. 8. הא…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדרישות: 1. לשחק red alert 3 (כשיצא) ומה שיש (לא רוצה משהו מפוצץ סתם שיזרום על מינימום) 2. מתכנת אתרים ותוכנות. 3. שירים\סרטים. 4. מאלפיים עד 3.5K. 5. קניה בארץ (צריך את המחשב בדחיפות). מה מצאתי? 1. LG ממש מושך אותי מישום מה, המחירים שלהם טובים, והם נראים טוב. 2. GIGABYTE ממש זולים שזה מפחיד. 3. LENOVO - איכות במחיר של LG. הדילמה: באיזה חברה לבחור? או שההבדל ביניהם קטן מאוד וזה לא משנה? כדאי להוסיף 400 שקל לC2D של GB?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר המלצות פה לדל ווסטרו כנייד בייתי לשימוש בסיסי מלבד 200 ג' במשקל האם יש שוני בין הדגמים מה עדיף מבינהם: דל vostro 5481 https://fre.co.il/items/2102863 דל vostro 3480 https://www.pc365.co.il/product-20374-Dell_Vostro_14_3480_V3480_5120__במלאי?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי HP DV3-2150 עכשיו יש לי איזה בעיה, הרבה פעמים שאני מכניס את המטען המחשב לא נטען הוא רושם מחובר לא נטען. מה יכולות להיות הסיבות לכך..?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום מחשב ננייד (VOSTRO 1320). יש לו 2 ג'יגה זכרון פנימי. המחשב משמש אותי בעיקר לצרכים סטודנטיאליים בסיסיים (לא משחקים ולא תכנות גרפיקה). רציתי לדעת האם מומלץ להרחיב את הזכרון. חשבתי להרחיב בכל מקרה ל-3, אבל המוכר אמר שלא כדאי ושאני ארגיש הבדל רק אם ארחיב בכפולות (ל-4, ב-400 ש"ח). מה אומרים?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח עד 500 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי תיכנות + משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? וינדוס 8. האם…
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
האם למישהו יש נסיון ברכישת מחשב מוחדש? האם מישהו מכם השתמש באחד כזה במקום העבודה של ויודע להגיד באיזה מצב הם נשלחים למיחזור../ "מיחדוש"? אולי חלקם לא מחודשים אלא פשוט עודפים שלא נמכרו? האם צפויה החלפה של סוללה ( בעלות של כמה מאות שקלים) כדי לקבל טווח שימוש נורמלי ? אשמח לקבל המלצות בעד ונגד מבעלי נסיון תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המפרט הזה? מעבד Amd Athlon 64BIT 3000+ Venice Core 755 שקל לוח אם GigaByte K8NMF-9 (s939, nf4, PCI-E, SATA, 1394) gigabyte 429 שקל זכרון TwinMos DDR 400 Mhz 512Mb 236 שקל כרטיס מסך GIL 6600 256Mb PCI-Express 506 שקל דיסק קשיח Hitachi 80Gb 7200 rpm SATA_II 300 שקל צורב+קורא דיוידי Lite-On Combo DVD X 16 CDR-W 48X32X48 145 שקל מסך Mag 19" 996PFS 824 שקל כונן דיסקטים Sony 1.44 43 שקל עכבר אופטי+מקלדת+רמקולים 90 שקל מארז USB + ספק 500W 142 שקל הרכבת חבילה 168 שקל סך הכל 3638 שקל
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-